i love gay boys
New member
../images/Emo120.gif [=
האדם האחרון ש.. 1) ישן במיטה שלך? אני. 2) ראה אותך בוכה? אחיינית שלי..[נראלי] 3) הלכת איתו לקניות? אמא. 4) הלכת איתו לארוחת ערב? פף. >< 5) דיברת איתו בטלפון? אחותי. 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אחיינשלי. 7) שבר את הלב שלך? >< 8) גרם לך לצחוק? אחיינשלי. האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? ישלי את שניהם
. 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? מצחיקה
. 11) למות בשריפה או לטבוע? XD לטבוע נשמע לי יותר נעיםXD. 12) פרחים או ממתקים? ממתקים. גם ככה אינלי חוש ריחXD 13) אפור או שחור? שחור. 14) צבעוני או שחור לבן? שחור לבן. 15) תשוקה או אהבה? שניהם
. 16) שקיעות או זריחות? שניהם
. 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? שניהם
18) ירח או שמש? ירח. 19) שמש או גשם? גשם. 20) וניל או שוקולד? שוקולד. 21) בנים או בנות? בנים. 22) וודקה או בירה? בירה. האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? מתוסבכת. 24) קשה לפיענוח? לא נראלי. 25) אוהבת מישהו? אם לקרוא לזה אהבה. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: וואע. וואע. לא כדאי להתקרב אליי. 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? להפוך? לא. 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת?
. 29) את/ה יכול/ה לפזול? לא בדיוק. 30) זרקת פעם משהו על מישהו?
. 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? בד"כ ישלי לפחות 50 שקל. 32) איזה תכשיטים את עונד/ת?
. בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה?
. 34) קנית משהו? יום שבת..... 35) שרת? היום. 36) נישקו אותך? >< 37) חיבקו אותך? אתמול
. 38) הרגשת מטומטמת? מוצ"ש. 39) התגעגעת למישהו? אני כל הזמן מתגעגעת למישהו. 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? אמ. שישי לפני שבוע. 41) רקדת כמו משוגע/ת? אני אפעם לא רוקדתXD. 42) הסתפרת? יום ראשון לפני שבוע. 43) בכית? שבת לפני שבוע?! 44) שיקרת? >< 45) ברחת מהבית? אפעם ;[ חיות מחמד: כלב. מאכל אהוב: מקדונלד'ס. צבע עניים: כחולות-ירוקות-אפורות. צבע שער: חום כהה. האם את רגישה לדיגדוגים?
. יש לך גשר?
. משקפיים?
. ממה את/ה הכי פוחד/ת? להשאר לבד. צבעת פעם את השער? לא את כולו. גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? פף. גיל התמימות.. ששום דבר לא רע. שאתה לא באמת יודע כמה רע בעולם הזה. פירסינג? באף, בלשון, בגבה, בפיטמה, אינדסטריאל וטראגוס. קעקוע? אין. שיקרת פעם?
. התאהבת בידיד?
..
.. לאדעת>< הרבצת למישהו?
XD. הסרט הכי דפוק שראית? וואלה. אמ. משהו "תינוקה של רוזמרין". נשארת ערה כל הלילה?
. לא אכלת יום שלם? היה איזה יום. עישנת סיגריות?
. נרגילה?
. אלכוהול?
. השתכרת?
. התאפרת?
. רצית להיות משהו שאת לא? לאזוכרת. נכשלת בתעודה? אני מניחה>< רכבת על אופניים?
. היית כל הלילה במחשב?
;[ קמת באמצע הלילה ככה סתם? פף. יש מצב. התעקשת על משהו מטופש? יש מצב. צרחת מפחד?
. ראית את מגדל אייפל? >< הסתובבת עם פיג'מה במשך היום?
. כל שבת זה ככה
. הלכת לאיבוד? >< שיר שגורם לך לבכות: >< שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? יום חדש נפלא-אֶריק ברמן. משהו שעושה לך טוב: אחיינשלי. ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:
. חיבקת מישהו?
. רבת עם חבר/ה?
. צחקת?
. גרמת למישהו לצחוק?
. דיברת עם מישהו שאת אוהבת?
. התגעגעת למישהו? אני כל הזמן מתגעגעת!!!!111111 מישהו העציב אותך?
. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?
. עכשיו: מה את/ה לובש/ת? Scottish pants [ככה ליעד קורא להםXD], וחולצה שחורה. קר לך או חם לך? נעים לי. מילה שעולה לך בראש? סקס. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? ליעד, אוריאל, אחיינשלי. את אוהב/ת מישהו? נראלי>< איפה היית רוצה להיות עכשיו? לעבור לבת חפר@#$!@#! איזה ספר את קוראת? משהו "אבא ארך רגליים" תארי את הרגע ב5 מילים? אהבה, סקס, אֶריק ברמן, ליעד. את/ה: מעשנ/ת סגריות?
!@#$@# נרגילה? כשיש. מה היית משנה בעצמך? במראה, כל הגוף שלי חוץ מציציXD. את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? לא ממש. מאחר/ת הרבה?
. מנגנ/ת:
. אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? קרובים. וגם זה בלחץXD. בן דוד אהוב? אין דבר כזה. בת דודה אהובה? אין דבר כזה. אח אהוב: אינלי אחים. קיץ או חורף? חורף. חתול או כלב?
. מבריז/ה הרבה מבצפר?
. מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם?
. נוהג/ת? בתהליכים. אוהב/ת את הקול שלך? לא חשבתי על זה ממש. הבית האחרון שהיית בו? >< סרט אהוב? מישהו לרוץ איתו. סרט מצויר שגדלת עליו? פף. לא חסר. וולט דיסני. עיר אהובה בארץ? ת"א. ולא בארץ? לונדון, אני מניחה. סדרת טלווזיה אהובה: חיים שלי[?!] טלוויזיה או מחשב: מחשב. צמיד או שרשרת: >< וורוד או שחור: שחור. עט או עיפרון: עט. לב או כוכב: לב.. :S טלפון או פאלפון: פלאפון. לנגן או לשיר: לנגן[?!] קולנוע או דיווידי: קולנועXD. הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? אמא. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא. שיר אחרון ששמעת? "שער שש" דבר אחרון שאכלת? קרקרXD.
האדם האחרון ש.. 1) ישן במיטה שלך? אני. 2) ראה אותך בוכה? אחיינית שלי..[נראלי] 3) הלכת איתו לקניות? אמא. 4) הלכת איתו לארוחת ערב? פף. >< 5) דיברת איתו בטלפון? אחותי. 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אחיינשלי. 7) שבר את הלב שלך? >< 8) גרם לך לצחוק? אחיינשלי. האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? ישלי את שניהם