שאלון!I!I!I

XspiritX

New member
שאלון!I!I!I

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? 2) ראה אותך בוכה? 3) הלכת איתו לקניות? 4) הלכת איתו לארוחת ערב? 5) דיברת איתו בטלפון? 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? 7) שבר את הלב שלך? 8) גרם לך לצחוק? האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? 11) למות בשריפה או לטבוע? 12) פרחים או ממתקים? 13) אפור או שחור? 14) צבעוני או שחור לבן? 15) תשוקה או אהבה? 16) שקיעות או זריחות? 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? 18) ירח או שמש? 19) שמש או גשם? 20) וניל או שוקולד? 21) בנים או בנות? 22) וודקה או בירה? האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? 24) קשה לפיענוח? 25) אוהבת מישהו? דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? 29) את/ה יכול/ה לפזול? 30) זרקת פעם משהו על מישהו? 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? 34) קנית משהו? 35) שרת? 36) נישקו אותך? 37) חיבקו אותך? 38) הרגשת מטומטמת? 39) התגעגעת למישהו? 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? 41) רקדת כמו משוגע/ת? 42) הסתפרת? 43) בכית? 44) שיקרת? 45) ברחת מהבית? חיות מחמד: מאכל אהוב: צבע עניים: צבע שער: האם את רגישה לדיגדוגים? יש לך גשר? משקפיים? ממה את/ה הכי פוחד/ת? צבעת פעם את השער? גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? פירסינג? קעקוע? שיקרת פעם? התאהבת בידיד? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? נשארת ערה כל הלילה? לא אכלת יום שלם? עישנת סיגריות? נרגילה? אלכוהול? השתכרת? התאפרת? רצית להיות משהו שאת לא? נכשלת בתעודה? רכבת על אופניים? היית כל הלילה במחשב? קמת באמצע הלילה ככה סתם? התעקשת על משהו מטופש? צרחת מפחד? ראית את מגדל אייפל? הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? הלכת לאיבוד? שיר שגורם לך לבכות: שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? משהו שעושה לך טוב: ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו? רבת עם חבר/ה? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? דיברת עם מישהו שאת אוהבת? התגעגעת למישהו? מישהו העציב אותך? אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? עכשיו: מה את/ה לובש/ת? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? את אוהב/ת מישהו? איפה היית רוצה להיות עכשיו? איזה ספר את קוראת? תארי את הרגע ב5 מילים? את/ה: מעשנ/ת סגריות? נרגילה? מה היית משנה בעצמך? את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? מאחר/ת הרבה? מנגנ/ת: אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? בן דוד אהוב? בת דודה אהובה? אח אהוב: קיץ או חורף? חתול או כלב? מבריז/ה הרבה מבצפר? מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? נוהג/ת? אוהב/ת את הקול שלך? הבית האחרון שהיית בו? סרט אהוב? סרט מצויר שגדלת עליו? עיר אהובה בארץ? ולא בארץ? סדרת טלווזיה אהובה: טלוויזיה או מחשב: צמיד או שרשרת: וורוד או שחור: עט או עיפרון: לב או כוכב: טלפון או פאלפון: לנגן או לשיר: קולנוע או דיווידי: הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שיר אחרון ששמעת? דבר אחרון שאכלת?

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? חברה טובה. 2) ראה אותך בוכה? חברה טובה. 3) הלכת איתו לקניות? אמ אמא. 4) הלכת איתו לארוחת ערב? חברות. 5) דיברת איתו בטלפון? אמא. 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? חברה טובה. 7) שבר את הלב שלך? לפני חצי שנה. 8) גרם לך לצחוק? חברה טובה. האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? ישלי בלשון, אז אף :] 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? מצחיקה. 11) למות בשריפה או לטבוע? לטבוע. 12) פרחים או ממתקים?ממתקים. 13) אפור או שחור? שחור. 14) צבעוני או שחור לבן? שחור לבן. 15) תשוקה או אהבה? שילוב. 16) שקיעות או זריחות? זריחות. 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? ערה עד מאוחר. 18) ירח או שמש? ירח. 19) שמש או גשם? שניהם. 20) וניל או שוקולד? שוקולד ברור. 21) בנים או בנות? בנות. 22) וודקה או בירה? וודקה. האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? לרוב פשוטה, אבל יש רגעים ויש רגעים
24) קשה לפיענוח? לפעמים שבאלי. 25) אוהבת מישהו? אפשר לומר. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: משחקת כדורסל ושומעת מוזיקה. 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? יאפ. 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? יאפ. 29) את/ה יכול/ה לפזול? יאפ. 30) זרקת פעם משהו על מישהו? יאפ. 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? כמה שיש. 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? צמידים ו3 שרשראות. [ופירסינגים אם זה נחשב] בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? לא. 34) קנית משהו? יאפ. 35) שרת? חח כן! 36) נישקו אותך? כן. 37) חיבקו אותך? כן. 38) הרגשת מטומטמת? כן. 39) התגעגעת למישהו? מאוד. 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? הייתי בהיי. 41) רקדת כמו משוגע/ת? יאפ. 42) הסתפרת? לא. 43) בכית? יאפ. 44) שיקרת? יאפ 45) ברחת מהבית? אמממ לא נראלי. חיות מחמד: יש. מאכל אהוב: אורז, שוקולד. צבע עניים: חומות. צבע שער: שחור. האם את רגישה לדיגדוגים? מאוד! יש לך גשר? לא. משקפיים? לא. ממה את/ה הכי פוחד/ת? מעצמי. צבעת פעם את השער? לא. גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? 18, בגלל המדים והחוגר. עזבו :/ פירסינג? יש. קעקוע? הלוואי. שיקרת פעם? יאפ. התאהבת בידיד? אמ יש מצב. הרבצת למישהו? כן. הסרט הכי דפוק שראית? אוח אם הוא דפוק, להמ שאזכור אותו!?! נשארת ערה כל הלילה? יאפ. לא אכלת יום שלם? היום חחח עישנת סיגריות? יאפ. נרגילה? יאפ. אלכוהול? יאפ. השתכרת? יאפ. התאפרת? יאפ. רצית להיות משהו שאת לא? יש מצב. נכשלת בתעודה? יאפ. רכבת על אופניים? יאפ. היית כל הלילה במחשב? יש מצב. קמת באמצע הלילה ככה סתם? כה התעקשת על משהו מטופש? כמה צפוי שכן. צרחת מפחד? כה ראית את מגדל אייפל? לא. הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כה הלכת לאיבוד? כה שיר שגורם לך לבכות: אם תלך - עידן רייכל. אבא
שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? יש כמה. בעיקר you and me - lifehouse. משהו שעושה לך טוב:
ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: יאפ. חיבקת מישהו? יאפ. רבת עם חבר/ה? לא. צחקת? יאפ. גרמת למישהו לצחוק? יאפ. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? יאפ. התגעגעת למישהו? יאפ. מישהו העציב אותך? יאפ. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? יאפ. עכשיו: מה את/ה לובש/ת? ג'ינס, חולצה וז'קט. קר לך או חם לך? נעים לי. מילה שעולה לך בראש? קוקו. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? איתה. את אוהב/ת מישהו? :] איפה היית רוצה להיות עכשיו? בצפון. איזה ספר את קוראת? לא קוראת. תארי את הרגע ב5 מילים? אני רוצה אוטו ורישיון עכשיו. את/ה: מעשנ/ת סגריות? שבאלי. נרגילה? שבאלי. מה היית משנה בעצמך? עוד הרבה גובה ומורידה לגמריי ת'תחת. את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? בכלליות כן. מאחר/ת הרבה? לא. מנגנ/ת: לא ממש. אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? בטח בן דוד אהוב? חחחחח בת דודה אהובה? ^^ אח אהוב: :/ קיץ או חורף? חורף . חתול או כלב? כלב. מבריז/ה הרבה מבצפר? לא..אני פשוט באה וישנה בבצפר. מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? לא. נוהג/ת? לא. אוהב/ת את הקול שלך? ממש לא! חח הבית האחרון שהיית בו? של חברה בפ"ת. סרט אהוב? בלו קראש. סרט מצויר שגדלת עליו? מלך האריות, במבי. עיר אהובה בארץ? חולון! חח ולא בארץ? אמ לאדעת. :X סדרת טלווזיה אהובה: חברים. טלוויזיה או מחשב: מחשב צמיד או שרשרת: צמיד. וורוד או שחור: שניהם. עט או עיפרון: עט לב או כוכב: לב טלפון או פאלפון: פלאפון לנגן או לשיר: לנגן קולנוע או דיווידי:דיוידי הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? אמ של אמא. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא. שיר אחרון ששמעת? אמ take that - patience דבר אחרון שאכלת? חטיף.
ארוך.

xLovExMexNoTx

New member
ייאי. ^^

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אממ אחותי וחבר שלה. :X 2) ראה אותך בוכה? דאמ, אני לא זוכר!!
3) הלכת איתו לקניות?
4) הלכת איתו לארוחת ערב?
5) דיברת איתו בטלפון? עומר. 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אממ אמרתי "אני ~אוהב~ אותך" לאחותי, נראלי. 7) שבר את הלב שלך?
8) גרם לך לצחוק? עומר. האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון. 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה?מצחיק. 11) למות בשריפה או לטבוע? שריפה. [תחשבו על השיזוף.
] 12) פרחים או ממתקים? ממתקים!!
13) אפור או שחור?שחור. 14) צבעוני או שחור לבן?שחור לבן. 15) תשוקה או אהבה? אהבה. 16) שקיעות או זריחות? זריחות. 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? גם וגם. 18) ירח או שמש? ירח. 19) שמש או גשם? גשם. כ"כ גשם. 20) וניל או שוקולד? שוקולד. 21) בנים או בנות? בנים. 22) וודקה או בירה? מים!
האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? מתוסבך. 24) קשה לפיענוח? לא ממש. 25) אוהבת מישהו? אני לא יודע. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: לסדר ולנקות. 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? לצד שמאל, כן. ^^ 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? יאפ.
29) את/ה יכול/ה לפזול? לבפנים, כן. 30) זרקת פעם משהו על מישהו?כן. 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? תלוי. בגדול, 50. 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? שרשרת, בערך. בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? ישמצב. :p 34) קנית משהו? כרטיסיה, כובע וצעיף. 35) שרת? כן. 36) נישקו אותך? כן. 37) חיבקו אותך? כן. 38) הרגשת מטומטמת? כמו תמיד. 39) התגעגעת למישהו? מתגעגע תמיד. 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? תגדירו "high". 41) רקדת כמו משוגע/ת? כל יום ברחוב.
[אני רציני.
] 42) הסתפרת?... 43) בכית? כן. 44) שיקרת? כן. 45) ברחת מהבית? לא. חיות מחמד: חתול וכלבה. מאכל אהוב: סיני, ירקות מוקפצים. צבע עניים: אממ ירוק. צבע שער: שחור. האם את רגישה לדיגדוגים? חחח, ישמצב. יש לך גשר? נופ. משקפיים?יאפ. ממה את/ה הכי פוחד/ת? לא פוחד. צבעת פעם את השער? לא. גיל שהיית/ה רוצה להיות בו?26. פירסינג? אין. קעקוע? אין. שיקרת פעם? הו, מה פתאום. אני??? איך אתם מעזים!
התאהבת בידיד? לא. הרבצת למישהו?בטח, אני ירושלמי.
הסרט הכי דפוק שראית? משו עם שוורצנגר, נראלי. נשארת ערה כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? יאפ. עישנת סיגריות? לא. נרגילה? כן.. אלכוהול? לא. אסור. השתכרת? לא. התאפרת? בפורים. רצית להיות משהו שאת לא? כן. נכשלת בתעודה? כן. רכבת על אופניים? כן. היית כל הלילה במחשב? כן. קמת באמצע הלילה ככה סתם?כן.. הו, כן. התעקשת על משהו מטופש? בטח. צרחת מפחד? לא. ראית את מגדל אייפל? לא. הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? בטח. הלכת לאיבוד? כן. שיר שגורם לך לבכות: עזבו אותי, באמאש'כם שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? משהו שעושה לך טוב: חברים. ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו?כן. רבת עם חבר/ה?לא. צחקת? בטח. גרמת למישהו לצחוק? אה-הא. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? ברור. התגעגעת למישהו? אממ כן. מישהו העציב אותך? כן. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? ישמצב. עכשיו: מה את/ה לובש/ת? קפוצ'ון, ג'ינס וגרביים. קר לך או חם לך? נעים לי. מילה שעולה לך בראש? דבק. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? כל מיני. רחל, בעיקר. את אוהב/ת מישהו? ישמצב. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בלובר. :-O איזה ספר את קוראת? לא קורא, בינתיים. תארי את הרגע ב5 מילים? חופש, על כל צורותיו השונות. את/ה: אורקאים.
מעשנ/ת סגריות? מזה לא. איכ. >< נרגילה? אם יוצא, לרוב לא. מה היית משנה בעצמך? בטן. את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? בטח, כפרעליי. ^^ מאחר/ת הרבה? כן. >> מנגנ/ת: לא. אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? הכי שבעולם. בן דוד אהוב? גל.
בת דודה אהובה? לאדע. אח אהוב: אחות אהובה - שני. קיץ או חורף? חורף. חתול או כלב? חתול. מבריז/ה הרבה מבצפר? לא. מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? רק אלו שאני ממש חייב. נוהג/ת? לא. אוהב/ת את הקול שלך? שנוי במחלוקת. הבית האחרון שהיית בו? שלי. סרט אהוב? Latter days. סרט מצויר שגדלת עליו? רק אחד? >< אממ, בלינקי ביל! עיר אהובה בארץ? צ"א. ולא בארץ? קרקוב.
סדרת טלווזיה אהובה: ורוניקה מארס. טלוויזיה או מחשב: מחשב. צמיד או שרשרת: שרשרת. וורוד או שחור: שניהם יחד. עט או עיפרון: עטעיפרון. לב או כוכב: כוכב. טלפון או פאלפון: וואטאבר. לנגן או לשיר: לנגן. קולנוע או דיווידי: Both. הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? עדי. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? עומר. שיר אחרון ששמעת?Reading time with pickle - Regina Spektor דבר אחרון שאכלת? טוסט.

Only Dreaming

New member
האהא! ../images/Emo9.gif

אז כן גרמתי לך לצחוק. ^_^ [אה, וReading Time With Pickle זה אחד המעפנים שלה.]
.

xLovExMexNoTx

New member
אני לא מסכים איתך..

הוא חביב, אבל הוא.. וול, הוא הוא. >< וגם אם כן, אז מה? דוב.

mexican idol

New member
נמ נמ נמ

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? נאור 2) ראה אותך בוכה? 3) הלכת איתו לקניות? מישל, נוימן, ונאור 4) הלכת איתו לארוחת ערב? נאור 5) דיברת איתו בטלפון? נאור 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? נאור 7) שבר את הלב שלך? ---- 8) גרם לך לצחוק? נאור האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? אף 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? גם וגם 11) למות בשריפה או לטבוע? לטבוע 12) פרחים או ממתקים? פרחים 13) אפור או שחור? אפור 14) צבעוני או שחור לבן? צבעוני 15) תשוקה או אהבה? אהבה מלאת תשוקה:] 16) שקיעות או זריחות? שקיעות, בזריחות עייפים 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? להישאר ער עד מאוחר ולקום מאוחר בבוקר 18) ירח או שמש? ירח 19) שמש או גשם? שמש 20) וניל או שוקולד? וניל 21) בנים או בנות? בנים לייק דה 22) וודקה או בירה? וודקה האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? פשוט 24) קשה לפיענוח? כן 25) אוהב מישהו? כן דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: תוקע את הראש בכרית 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? לא, אני לא מוצלח כמוך 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? כן, אני בכל זאת מוצלח? 29) את/ה יכול/ה לפזול? כן 30) זרקת פעם משהו על מישהו? המון 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? אמממ.... 50 בערך 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? שרשרת, צמיד ברגל בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? כמה עצוב שישמע, אבל שניים 34) קנית משהו? הרבה 35) שרת? יאפ 36) נישקו אותך? בהחלט 37) חיבקו אותך? בהחלט 38) הרגשת מטומטמת? בהחלט 39) התגעגעת למישהו? ב ה ה ל ט 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? יאפ 41) רקדת כמו משוגע/ת? לא 42) הסתפרת? לא 43) בכית? כן 44) שיקרת? כן 45) ברחת מהבית? חצי LOL חיות מחמד: נחש מאכל אהוב: אממ ל'דע צבע עניים: בהיר כלשהו צבע שער: שחור האם את רגישה לדיגדוגים? אם אתה מדגדג טוב אז כן יש לך גשר? לא משקפיים? כן ממה את/ה הכי פוחד/ת? שאגלה לך את חולשותי? צבעת פעם את השער? כן גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? 18 פירסינג? לא קעקוע? עדיין לא שיקרת פעם? כן התאהבת בידיד? לא הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? אממ... לא זוכר את שמו, פארודיה על סרטים רומנטיים. נשארת ערה כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן עישנת סיגריות? כן נרגילה? כן אלכוהול? כן השתכרת? לא התאפרת? לא רצית להיות משהו שאת לא? לא נכשלת בתעודה? כןXD רכבת על אופניים? כן היית כל הלילה במחשב? כן קמת באמצע הלילה ככה סתם? כן התעקשת על משהו מטופש? סביר להניח שבאותו הרגע לא חשבתי שהוא מטופש, אז לא צרחת מפחד? לא ראית את מגדל אייפל? מה תאמר אם אגיד לך שגם הייתי עליו? הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? אין לי פיג'מה הלכת לאיבוד? כן שיר שגורם לך לבכות: הרבה שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? הרבה משהו שעושה לך טוב: אהבה ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר/ה? בקטנה כזה צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כן התגעגעת למישהו? כן מישהו העציב אותך? לא אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כן עכשיו: מה את/ה לובש/ת? ג'ינס וגופית סבא קר לך או חם לך? נעימי מילה שעולה לך בראש? שטגמוס עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? נאורי את אוהב/ת מישהו? כןןןןןן איפה היית רוצה להיות עכשיו? נהריה איזה ספר את קוראת? המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה [בפעם המאה] תארי את הרגע ב5 מילים? את/ה: מעשנ/ת סגריות? לא נרגילה?לא מה היית משנה בעצמך? טוב לי כמו שאני את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? כן מאחר/ת הרבה? לא מנגנ/ת: לא אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? כן:] בן דוד אהוב? אה? בת דודה אהובה? אה? אח אהוב: אה? קיץ או חורף? קיץ חתול או כלב? כלב מבריז/ה הרבה מבצפר? המון מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? לא נוהג/ת? לא אוהב/ת את הקול שלך? משו הבית האחרון שהיית בו? פיסטוק סרט אהוב? שודדי הקאריביים סרט מצויר שגדלת עליו? אנערף עיר אהובה בארץ? תל אביב ולא בארץ? S= סדרת טלווזיה אהובה: עקרות בית נואשות טלוויזיה או מחשב: מחשב צמיד או שרשרת: שרשרת וורוד או שחור: ורוד עט או עיפרון: עט לב או כוכב: כוכב טלפון או פאלפון: פלאפון לנגן או לשיר: לשיר קולנוע או דיווידי: קולנוע הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? אביב גפן האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נאורי שיר אחרון ששמעת? אביב גפן - כוכבי בלילה דבר אחרון שאכלת? שוקו

מיככ

New member
שאלה אחת תפסה אותיי.. :]

אם את לסביתת רק עגיל בלשון$#@ זה החולשה שלייי :p

"החיים מסריחים, אבל קצרים."../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif:-

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? סיווני..
2) ראה אותך בוכה? לא זוכרת. 3) הלכת איתו לקניות? שנהב. 4) הלכת איתו לארוחת ערב? נטע ועמית 5) דיברת איתו בטלפון? סיווני.
6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אמא. כפרעלייה. 7) שבר את הלב שלך? פייי..שניםם עברווו.. 8) גרם לך לצחוק? מוריה. האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? יש לי גם וגם. 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? מצחיקה. אבל לפעמים צריך להיות רצינית. אז אני משתדלת. 11) למות בשריפה או לטבוע? מה למות? אף אחד לא מת! 12) פרחים או ממתקים? ביחד מה
13) אפור או שחור? שחור. אפור זה לא צבע. 14) צבעוני או שחור לבן? צבעוני. 15) תשוקה או אהבה? ביחד. 16) שקיעות או זריחות? אווף נוו זה קשההה
17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? ערה עד מאוחר. 18) ירח או שמש? שמש 19) שמש או גשם? שמש 20) וניל או שוקולד? וניל 21) בנים או בנות? בנים. 22) וודקה או בירה? בירה. האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? פשוטה תודה לאל. 24) קשה לפיענוח? הממ..לעיתים רחוקות. 25) אוהבת מישהו? מזה לא. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: צוחקת 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? לא.
28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? חחח כה
29) את/ה יכול/ה לפזול? כה.. 30) זרקת פעם משהו על מישהו? חחח כה 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? 50-100 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? שרשראות, צמידים, טבעות, פרסינגים חח בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? המממ לא שזכור לי. 34) קנית משהו? כה. 35) שרת? כה. 36) נישקו אותך? כה. 37) חיבקו אותך? כה. 38) הרגשת מטומטמת? חחח לא זוכרת 39) התגעגעת למישהו? כה. 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? המממ..כה..גם וגם 41) רקדת כמו משוגע/ת? כה. 42) הסתפרת? לא. 43) בכית? כה. 44) שיקרת? כה. 45) ברחת מהבית? לא. חיות מחמד: כלבה. כפרעלייה. מאכל אהוב: עוף ותפוחי אדמה :) צבע עניים: ירוק צהוב משו בסגנון. צבע שער: ג'ינג'י בלונד כזה האם את רגישה לדיגדוגים? חחחח כה יש לך גשר? מזה לא. משקפיים? מזה גם לא. ממה את/ה הכי פוחד/ת? לשכוח את מה שאסור. צבעת פעם את השער? לא. גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? 18 פירסינג? בלשון, לברט, אף קעקוע? ... שיקרת פעם? כה. התאהבת בידיד? כה. הרבצת למישהו? כה. הסרט הכי דפוק שראית? טיפשים בלי הפסקה..לא'דעת..זה מה שקפץ לי ראשון.. נשארת ערה כל הלילה? כה. לא אכלת יום שלם? כה. עישנת סיגריות? כה. נרגילה? כה. אלכוהול? כה. השתכרת? כה. התאפרת? כה. רצית להיות משהו שאת לא? כה. נכשלת בתעודה? כה רכבת על אופניים? כה היית כל הלילה במחשב? לא קמת באמצע הלילה ככה סתם? כה התעקשת על משהו מטופש? כה צרחת מפחד? כה ראית את מגדל אייפל? כה הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כה הלכת לאיבוד? כה שיר שגורם לך לבכות: ילדים של החיים, הולך לך שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? מגיע לי אותי- סינרגיה משהו שעושה לך טוב: מוזיקה ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: קצת יותר מידיי רצינית. חיבקת מישהו? כה. רבת עם חבר/ה? לא. צחקת? כה. גרמת למישהו לצחוק? חחח כה. דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כה. התגעגעת למישהו?כה. מישהו העציב אותך? כה. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כה. עכשיו: מה את/ה לובש/ת? פיג'מה קר לך או חם לך? קר.
מילה שעולה לך בראש? איף עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?
את אוהב/ת מישהו? לא. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בקריות.
איזה ספר את קוראת? "מישהו לרוץ איתו" תארי את הרגע ב5 מילים? קר קר קר קר לי! את/ה: מעשנ/ת סגריות? כה נרגילה?כה מה היית משנה בעצמך? ששש.. את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? כה מאחר/ת הרבה? לא מנגנ/ת: כה אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? כה בן דוד אהוב? כווולם בת דודה אהובה? נועם והיליתי!! איי החיים שלי!!! אח אהוב: \: קיץ או חורף? קיץ כזה
חתול או כלב? לא'דעת מבריז/ה הרבה מבצפר? כהה מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? מזה לא נוהג/ת? כה אוהב/ת את הקול שלך? אני יודעת... הבית האחרון שהיית בו? סיווני.. סרט אהוב? וואלה לא'דעת..יש יותר מידיי סרט מצויר שגדלת עליו? מלך האריות חחח עיר אהובה בארץ? ת"א ולא בארץ? אמסטרדם, בנאדם.
סדרת טלווזיה אהובה: מגרש ביתי, מועדון לילה,the o.c טלוויזיה או מחשב: לא'דעת צמיד או שרשרת: גם וגם. וורוד או שחור: ורוד! עט או עיפרון: עט. לב או כוכב: לב. טלפון או פאלפון: פלאפון. לנגן או לשיר: ביחד. קולנוע או דיווידי: תלוי מתי. הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? סיווני האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סיווני שיר אחרון ששמעת? שילב פרבר- איזה זהב דבר אחרון שאכלת? לא זוכרת מתי אכלתי פעם אחרונה חח..אבל שתיתי נס
מחר בגרות במתמטיקה. כאילו, היום. בלאט.

"אם אתה לא חבר, אל תבוא יותר". ../images/Emo98.gif

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אני. 2) ראה אותך בוכה? לא זוכרת. 3) הלכת איתו לקניות? אמא. 4) הלכת איתו לארוחת ערב? מור ויעלה. 5) דיברת איתו בטלפון? נועה. 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אמא. 7) שבר את הלב שלך? לא רלוונטי. 8) גרם לך לצחוק? נועה. האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון?
10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? שניהם. 11) למות בשריפה או לטבוע? אוי ואבוי. שניהם לא. 12) פרחים או ממתקים? ממתקים. 13) אפור או שחור? שחור. 14) צבעוני או שחור לבן? ורוד. 15) תשוקה או אהבה? תשוקה באהבה :] 16) שקיעות או זריחות? שתיהן יפות. 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? לקום מאוחר. 18) ירח או שמש?
. 19) שמש או גשם?
. 20) וניל או שוקולד? שוקולד. 21) בנים או בנות? בנות. :] ובנים גם נו. 22) וודקה או בירה?
האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? פשוטה. 24) קשה לפיענוח?
25) אוהבת מישהו? אולי. :] דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: ג'קוזי /
.
27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון?
28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת?
29) את/ה יכול/ה לפזול?
30) זרקת פעם משהו על מישהו?
31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? 30 שקל בערך. 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? טבעת ושרשרת. בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? עד תחילת החודש... בערך... אם אני לא טועה. 34) קנית משהו?
35) שרת?
36) נישקו אותך?
37) חיבקו אותך?
38) הרגשת מטומטמת?
39) התגעגעת למישהו?
40) השתכרת / היית/ה ב"high"?
41) רקדת כמו משוגע/ת?
42) הסתפרת?
43) בכית?
44) שיקרת?
45) ברחת מהבית?
חיות מחמד:
מאכל אהוב: מוקפץ. צבע עניים: חום. צבע שער: חום. האם את רגישה לדיגדוגים?
יש לך גשר?
משקפיים?
ממה את/ה הכי פוחד/ת? מוות. צבעת פעם את השער?
גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? 17. פירסינג?
קעקוע?
שיקרת פעם?
התאהבת בידיד?
הרבצת למישהו?
הסרט הכי דפוק שראית? כל הפרודיות למיניהן. נשארת ערה כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
עישנת סיגריות?
נרגילה?
אלכוהול?
השתכרת?
התאפרת?
רצית להיות משהו שאת לא?
נכשלת בתעודה?
רכבת על אופניים?
היית כל הלילה במחשב?
קמת באמצע הלילה ככה סתם?
התעקשת על משהו מטופש?
צרחת מפחד?
ראית את מגדל אייפל?
הסתובבת עם פיג'מה במשך היום?
הלכת לאיבוד?
שיר שגורם לך לבכות: תלוי במצב רוח. כשאני עצובה אני בוכה מכל דבר. שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? אביב גפן - חלומות גדולים. משהו שעושה לך טוב: הופעות, שינה, היא. ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו?
רבת עם חבר/ה?
צחקת?
גרמת למישהו לצחוק?
דיברת עם מישהו שאת אוהבת?
התגעגעת למישהו?
מישהו העציב אותך?
אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?
עכשיו: מה את/ה לובש/ת? מכנס שחור, חולצה שחור/לבן, ג'קט שחור. קר לך או חם לך? נעים. מילה שעולה לך בראש? אוף. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? איתה... |: את אוהב/ת מישהו? לא יודעת. איפה היית רוצה להיות עכשיו? בלוס אנג'לס. איזה ספר את קוראת?
תארי את הרגע ב5 מילים? יכול היה להיות יותר טוב. - אין לי כוח יותר

../images/Emo189.gif

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? דניאליק 2) ראה אותך בוכה? נעמול 3) הלכת איתו לקניות? טוליק 4) הלכת איתו לארוחת ערב? מיכל ודנה 5) דיברת איתו בטלפון? נעמול 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? רתם 7) שבר את הלב שלך? עדי 8) גרם לך לצחוק?ירדני האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? באף 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? תלוי מתי 11) למות בשריפה או לטבוע? לטבוע נראלי. לא רוצה לחשוב על זהה 12) פרחים או ממתקים? ממתקיםםם =] יאממ 13) אפור או שחור? אפור עכבר 14) צבעוני או שחור לבן? צבעונייי
15) תשוקה או אהבה? גם וגם=] 16) שקיעות או זריחות? שקיעות 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? זה הולך יחד 18) ירח או שמש? שמש 19) שמש או גשם? שמששש!!! 20) וניל או שוקולד? וניל 21) בנים או בנות? בנותת:) 22) וודקה או בירה? בירה האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? יש לי את המוכשרות לסבך הכל 24) קשה לפיענוח? ענארף 25) אוהבת מישהו? אפשר להגיד דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: שותה/מסניפה/מעשנת/הולכת לשחק/שומעת מוזיקה בפוללל ווליום/הולכת לישון 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? אה-הא 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? יאפ 29) את/ה יכול/ה לפזול? כע 30) זרקת פעם משהו על מישהו? חח כל הזמן 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? תלוי למה 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? עגיל בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? לא בדיוק 34) קנית משהו? כה מן הסתם.. 35) שרת? לעצמי 36) נישקו אותך? כה 37) חיבקו אותך? כה 38) הרגשת מטומטמת? חח כה 39) התגעגעת למישהו? מאודדד 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? כה 41) רקדת כמו משוגע/ת? לא 42) הסתפרת? כה 43) בכית? כה 44) שיקרת? אני מניחה שכן 45) ברחת מהבית? לא חיות מחמד: חתול מאכל אהוב: ספגטי צבע עניים: חום צבע שער: חום האם את רגישה לדיגדוגים? רצח יש לך גשר? לאא משקפיים? בהכחשה ממה את/ה הכי פוחד/ת? לא יודעת.. אבל חושך מפחיד אותי :/ צבעת פעם את השער? חח כה באיזה כיתה ו' ת'קצוות באדום גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? טוב לי פירסינג? בטבור קעקוע? לאא וגם לא יהיהה שיקרת פעם? כה התאהבת בידיד? כה, חברה הרבצת למישהו? כה הסרט הכי דפוק שראית? ראיתי הרבה נשארת ערה כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה עישנת סיגריות? כה נרגילה? כה אלכוהול? כה השתכרת? כה התאפרת? כה רצית להיות משהו שאת לא? ברור נכשלת בתעודה? כה רכבת על אופניים? כה היית כל הלילה במחשב? לא קמת באמצע הלילה ככה סתם? כה התעקשת על משהו מטופש? אה-הא קורה צרחת מפחד? חח לא ב'מת, רק פוזות ראית את מגדל אייפל? כה הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? בבית כה הלכת לאיבוד? כה שיר שגורם לך לבכות: כשאני עצובה אני בוכה מכל דבר כמעט שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? חיצ רגל בחוץ חצי רגל בפנים - שורטי משהו שעושה לך טוב: הבנות ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו? כן רבת עם חבר/ה? תומר.. ידיד צחקת? כה גרמת למישהו לצחוק? כה דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כה אבל לא עם היפה שלי התגעגעת למישהו? מאוד מישהו העציב אותך? מאודד אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כן עכשיו: מה את/ה לובש/ת? טרנינג קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? תותים עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם המדהימה הזאת את אוהב/ת מישהו? אפשר להגיד איפה היית רוצה להיות עכשיו? עם היפה שלי איזה ספר את קוראת? מי קורא? תארי את הרגע ב5 מילים? אוף אני רוצה ת'יפה שלי את/ה: מעשנ/ת סגריות? כה נרגילה? לא זה דוחה מה היית משנה בעצמך? לא להיקשר לאנשים יותר מדי מהר ואת המראה.. את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? לא מאחר/ת הרבה? מלא מנגנ/ת: לא אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? כה בן דוד אהוב? חגי בת דודה אהובה? תמי אח אהוב: קיץ או חורף? קיץ! חתול או כלב? גם וגם מבריז/ה הרבה מבצפר? דיי מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? חח כה נוהג/ת? בעזרת השם עוד 9 חודשים אוהב/ת את הקול שלך? לא הבית האחרון שהיית בו? מיכל סרט אהוב? יש מלאא סרט מצויר שגדלת עליו? היפה והחיה:) עיר אהובה בארץ? ת"א ולא בארץ? מיאמי=))) סדרת טלווזיה אהובה: CSI טלוויזיה או מחשב: מחשב צמיד או שרשרת: ענארף וורוד או שחור: ורוד! עט או עיפרון: עט לב או כוכב: לה טלפון או פאלפון: פלאפון לנגן או לשיר: לא ולא קולנוע או דיווידי: דיוידי! הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? המוזיקה שברקע האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נעמול שיר אחרון ששמעת? Beyonce - Irreplaceable דבר אחרון שאכלת? עוגיה:)

Only Dreaming

New member
Give me something familiar.

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך? אני. 2) ראה אותך בוכה? טל? 3) הלכת איתו לקניות? רותם. ^^ 4) הלכת איתו לארוחת ערב? המשפחה. 5) דיברת איתו בטלפון? יובל. 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? אור? 7) שבר את הלב שלך? נו, זה. 8) גרם לך לצחוק? יובל. האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? Neither. 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? רציני. 11) למות בשריפה או לטבוע? A man destined to hang can never drown. 12) פרחים או ממתקים? ממתקים.
13) אפור או שחור? אפור. 14) צבעוני או שחור לבן? צבעוני. 15) תשוקה או אהבה? אהבה. 16) שקיעות או זריחות? זריחות. 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? הם באים ביחד. 18) ירח או שמש? ירח. 19) שמש או גשם? גשם. 20) וניל או שוקולד? וניל. 21) בנים או בנות? בנים. 22) וודקה או בירה? Neither. האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? תלוי. מה השעה? 24) קשה לפיענוח? לא ממש. 25) אוהבת מישהו? Oh, shut up. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: פוסע. 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? לא. 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? לא ממש. 29) את/ה יכול/ה לפזול? לא. 30) זרקת פעם משהו על מישהו? אני מניח. 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? 50 ככה. 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? גומיה לשיער נחשבת? בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה? לא. 34) קנית משהו? כן. 35) שרת? כן. 36) נישקו אותך? לא. 37) חיבקו אותך? כן. 38) הרגשת מטומטם? כן. 39) התגעגעת למישהו? כן. 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? לא. 41) רקדת כמו משוגע/ת? לא. 42) הסתפרת? לא.
43) בכית? לא. 44) שיקרת? כן. 45) ברחת מהבית? לא. חיות מחמד: דגים בלבד.
מאכל אהוב: לאדע. צבע עניים: כחול. צבע שער: שטני. האם את רגישה לדיגדוגים? כן. יש לך גשר? כבר לא!
משקפיים? לא. ממה את/ה הכי פוחד/ת? מחטים. צבעת פעם את השער? לא. גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? כרגע זה בסדר. פירסינג? אין. קעקוע? לא. שיקרת פעם? כן. התאהבת בידיד? לא. הרבצת למישהו? לא. הסרט הכי דפוק שראית? הזה עם המחנה שהופך הומואים לסטרייטים, למרו ת שהוא קורע מצחוק. נשארת ערה כל הלילה? ער, אבל כן. לא אכלת יום שלם? יומכיפור אחד. עישנת סיגריות? מעולם לא. ^^ נרגילה? לא. אלכוהול? לא. השתכרת? לא. התאפרת? פורים. רצית להיות משהו שאת לא? כן. נכשלת בתעודה? ספורט.
רכבת על אופניים? כן. היית כל הלילה במחשב? כן. קמת באמצע הלילה ככה סתם? כן. התעקשת על משהו מטופש? כן. צרחת מפחד? כן. ראית את מגדל אייפל? לא. הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כן. [חופש גדול רולז.] הלכת לאיבוד? כן. שיר שגורם לך לבכות: אין כזה. שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? כרגע? Fiona Apple - Extraordinary Machine. משהו שעושה לך טוב: ברנוער.
ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: לא ~ממש~. חיבקת מישהו? משפחה וזה. רבת עם חבר/ה? לא. צחקת? כן. גרמת למישהו לצחוק? אני חושב שכן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? כן. מישהו העציב אותך? לא. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כן. עכשיו: מה את/ה לובש/ת? טרנינג, תחתונים, וחולצה אפורה חלקה ארוכה. קר לך או חם לך? קר ברגליים, חם בכל השאר. מילה שעולה לך בראש? דוב. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? Shut up. את אוהב/ת מישהו? No, seriously, shut up. איפה היית רוצה להיות עכשיו? I mean it. איזה ספר את קוראת? ש"י עגנון - סיפור פשוט.
תארי את הרגע ב5 מילים? יש לי קצת מאוד בחילה. את/ה: מעשנ/ת סגריות? שוב, לא. נרגילה? לא. מה היית משנה בעצמך? אמ, להיות יותר בכושר. את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? פחות או יותר. מאחר/ת הרבה? תלוי לאיפה. מנגנ/ת: אני בדרך. אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? כמובן. בן דוד אהוב? None. בת דודה אהובה? טוב, יש את הקטנה. אח אהוב: אחות. שלושתן, כפרעליהן. קיץ או חורף? חורף. חתול או כלב? כלב. מבריז/ה הרבה מבצפר? לא ללא הצדקה. מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? כן. נוהג/ת? אני נוהג לקחת אוטובוסים. אוהב/ת את הקול שלך? הוא בסדר. הבית האחרון שהיית בו? שלי. סרט אהוב? פאנטום האופרה. סרט מצויר שגדלת עליו? מלך האריות.
עיר אהובה בארץ? תל-אביב. [הרעש והזיהום עושים לי את זה.] ולא בארץ? בכמה ערים לא-בערץ כבר הייתי?
סדרת טלווזיה אהובה: מכושפות / ורוניקה מארס. טלוויזיה או מחשב: מחשב. צמיד או שרשרת: צמיד. וורוד או שחור: שחור. עט או עיפרון: עט. לב או כוכב: כוכב. טלפון או פאלפון: פלאפון. לנגן או לשיר: לשיר. קולנוע או דיווידי: דיוידי. הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? את עצמי מקליד. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? יובל. שיר אחרון ששמעת? Moulin Rouge Soundtrack - Sparkling Diamonds. דבר אחרון שאכלת? שפינז', או איך שלא כותבים את זה.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif אין לי רגע דל והו הא ואל תשאל

האדם האחרון ש.. 1) ישן במיטה שלך? אני? 2) ראה אותך בוכה? אמא. 3) הלכת איתו לקניות? לירי, בורגראנץ' זה סוג של קניות לא? 4) הלכת איתו לארוחת ערב? לירי ^^ 5) דיברת איתו בטלפון? לירי :O 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת? לי ^^ 7) שבר את הלב שלך? --- 8) גרם לך לצחוק? האנשים באגודה XD האם את מעדיפ/ה.. 9) לעשות פירסינג באף או בלשון? לשון 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה? מצחיק. 11) למות בשריפה או לטבוע? זוועההההההההההההה 12) פרחים או ממתקים? פרחים. 13) אפור או שחור? שחור. 14) צבעוני או שחור לבן? צבעוני ושחור לבן. 15) תשוקה או אהבה? אהבה עם תשוקה. 16) שקיעות או זריחות? זריחות. התחלה תמיד יותר טוב. 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר? לקום מאוחר בבוקר. 18) ירח או שמש? שמש. 19) שמש או גשם? שמש. 20) וניל או שוקולד? שוקולדדדדדדדדדדדדדד 21) בנים או בנות? בנים. 22) וודקה או בירה? וודקוששששששששששששש האם את/ה.. 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת? פשוט שזה כבר מתוסבך ^^ 24) קשה לפיענוח? יש מצב 25) אוהבת מישהו? כן. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת: או כותב או שובר משהו. 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון? לא. :O 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת? לא. :O 29) את/ה יכול/ה לפזול? כע ^^ 30) זרקת פעם משהו על מישהו? כע ^^ 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע? את מה שאין לי? :O 32) איזה תכשיטים את עונד/ת? טבעות. ועגילים. בחודש האחרון.. 33) האם היה לך חבר/ה? לא. 34) קנית משהו? נראה לי. 35) שרת? כע 36) נישקו אותך? כע 37) חיבקו אותך? כע 38) הרגשת מטומטמת? כע 39) התגעגעת למישהו? כע 40) השתכרת / היית/ה ב"high"? כע 41) רקדת כמו משוגע/ת? כע 42) הסתפרת? כע 43) בכית? כע 44) שיקרת? כע 45) ברחת מהבית? זובי קבובי. חיות מחמד: הייתה, באפי
מאכל אהוב: זיווה!!!!!!!!!!!1111 צבע עניים: שחור צבע שער: שחור האם את רגישה לדיגדוגים? כע יש לך גשר? זובי משקפיים? כע ממה את/ה הכי פוחד/ת? בשבילי לדעת בשבילך לגלות. צבעת פעם את השער? פעם אחת? גיל שהיית/ה רוצה להיות בו? 20 פירסינג? יש. תודה. קעקוע? כנ"ל. שיקרת פעם? פעם אחת? תשאלו את נאני ^^ התאהבת בידיד? כן. הרבצת למישהו? כי הוא התחיל ^^ הסרט הכי דפוק שראית? טראנס אמריקה בלי קולללללללללללל?@#$?#@$?#@? נשארת ערה כל הלילה? כע לא אכלת יום שלם? כע עישנת סיגריות? כע נרגילה? כע אלכוהול? כע השתכרת? כע התאפרת?כע רצית להיות משהו שאת לא? כע נכשלת בתעודה? כע רכבת על אופניים? כע היית כל הלילה במחשב? כע קמת באמצע הלילה ככה סתם? כע התעקשת על משהו מטופש? כע צרחת מפחד? כע ראית את מגדל אייפל? לא. הסתובבת עם פיג'מה במשך היום? כע הלכת לאיבוד? כע שיר שגורם לך לבכות: בוטן מתוק - את לא לבד/ היהודים - לא קל. שיר שאת/ה מזדה/ת איתו? נוטינג קומפרס טו יו. משהו שעושה לך טוב: האורות שלי. ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית: ברור. חיבקת מישהו? כע רבת עם חבר/ה? כע צחקת? כע גרמת למישהו לצחוק? כע דיברת עם מישהו שאת אוהבת? כע התגעגעת למישהו? כע מישהו העציב אותך? כע, לא מישהו משהו. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? כע עכשיו: מה את/ה לובש/ת? חולצה של חיל האוויר, ג'ינס וחלוק. קר לך או חם לך? קר מילה שעולה לך בראש? אהבה. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? --- את אוהב/ת מישהו? כן איפה היית רוצה להיות עכשיו? ------- איזה ספר את קוראת? לא קורא תודה. תארי את הרגע ב5 מילים? האמת היא שממש כיף לי. את/ה: מעשנ/ת סגריות? כע נרגילה? לא מה היית משנה בעצמך? האמת שרק את האף. ואולי שאיבת שומן קטנה ^^ את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה? דיי מאחר/ת הרבה? כע מנגנ/ת: על העצבים ^^ אוהב/ת את/ה המשפחה שלך? מאודדדדדדדדדדדד בן דוד אהוב? זוועה. כולם אשכנזים מזוויעים. בת דודה אהובה? בת דודה מצד אמא. אח אהוב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיץ או חורף? קיץ חתול או כלב? כלבה. מבריז/ה הרבה מבצפר? איזה ביצפר? מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם? לא. נוהג/ת? כן. דיי. אוהב/ת את הקול שלך? כע הבית האחרון שהיית בו? שלי? סרט אהוב? רקוויאם לחלום. סרט מצויר שגדלת עליו? בת היםםםםםםםםםם עיר אהובה בארץ? ת"א. ולא בארץ? שקט סדרת טלווזיה אהובה: מכושפות ;[ טלוויזיה או מחשב: מחשב צמיד או שרשרת: צמיד וורוד או שחור: ורוד עם שחור. עט או עיפרון: עפרון, עושה לי כתב יותר יפה לב או כוכב:
טלפון או פאלפון: לא זה ולא זה. לנגן או לשיר: לנגן ולשיר. קולנוע או דיווידי: דוד הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת? רבקה מיכאליייייייייייייי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? לירי שיר אחרון ששמעת? אין לי רגע דללללללללללל דבר אחרון שאכלת? בורגר

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif לא אמצא מנוחה אפילו בלילה.

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך?
חוצממני? עתליה. 2) ראה אותך בוכה?
וואי אממ, נראה לי בר. 3) הלכת איתו לקניות?
שחף 4) הלכת איתו לארוחת ערב?
שחף^^ 5) דיברת איתו בטלפון?
שחף 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת?
מיכאל 7) שבר את הלב שלך?
הוא. 8) גרם לך לצחוק?
האשנים אתמול מהאגודה,שאול ושחף XD האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון?
אממ באף אבל אנירוצה גם בלשון ;[ 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה?
גם וגם הכל במידה. 11) למות בשריפה או לטבוע?
לטבוע 12) פרחים או ממתקים?
פרחים 13) אפור או שחור?
שחור 14) צבעוני או שחור לבן?
צבעוני 15) תשוקה או אהבה?
אהבה 16) שקיעות או זריחות?
זריחות 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר?
לקום מאוחר בבוקר 18) ירח או שמש?
ירח ;[ 19) שמש או גשם?
גשם 20) וניל או שוקולד?
שוקולד 21) בנים או בנות?
בנים 22) וודקה או בירה?
וודקההההההההההההההה האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת?
פשוט שמצטייר כמתוסבך. XD 24) קשה לפיענוח?
סוג של.. 25) אוהבת מישהו?
כבר לא יודעת. דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת:
נהיית עויינת וצועקת 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון?
סוג של.. 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת?
*מנסה* לא ;,[ 29) את/ה יכול/ה לפזול?
כע 30) זרקת פעם משהו על מישהו?
חחח כע LOL 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע?
לוקחת את הויזה. 32) איזה תכשיטים את עונד/ת?
לא תמיד עונדת אבל תמיד בתיק עם שרשרת שנורא חשובה לי. בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה?
סוג של.. אבל רישמי לא. 34) קנית משהו?
כע 35) שרת?
כע 36) נישקו אותך?
כע 37) חיבקו אותך?
כע 38) הרגשת מטומטמת?
אוי כלכך כע 39) התגעגעת למישהו?
כע ;[ 40) השתכרת / היית/ה ב"high"?
חחח לא אבל שתיתי. 41) רקדת כמו משוגע/ת?
כע התאטרון רולז! 42) הסתפרת?
לא 43) בכית?
כע 44) שיקרת?
לא 45) ברחת מהבית?
חחחחח לא. חיות מחמד:
חתולעעע שקסע מאכל אהוב:
שניצל של אמא צבע עיניים:
ירוק חום. ועם עדשות תכלת P: צבע שער:
שחור עם פסים אדומים האם את רגישה לדיגדוגים?
לא יש לך גשר?
לא משקפיים?
אממ סוג של. סיפור ארוך ;] ממה את/ה הכי פוחד/ת?
מה שהכי פחדתי ממנו כבר קרה. צבעת פעם את השער?
כע גיל שהיית/ה רוצה להיות בו?
24 פירסינג?
כע קעקוע?
עדיין לא שיקרת פעם?
כמו כל בנאדם. התאהבת בידיד?
כע ;[ הרבצת למישהו?
כע חחח ואפילו בשבועיים האחרונים. חחח "שלום אני רעות ואני ילדה מוכה" LOL הסרט הכי דפוק שראית?
אמממ אמריקן טרנס בלי קול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טאטי חחחחחחחחחחחח XD נשארת ערה כל הלילה?
כע לא אכלת יום שלם?
כע עישנת סיגריות?
לא - אני פסיבית בקטע הזה XD [נו מה רק לכם מותר? XD] נרגילה?
כע אלכוהול?
כע השתכרת?
כע התאפרת?
כע רצית להיות משהו שאת לא?
כע נכשלת בתעודה?
מניחה שפעם מתישהו כע רכבת על אופניים?
כע, וואי בגרמניה גם. היית כל הלילה במחשב?
כע קמת באמצע הלילה ככה סתם?
כע התעקשת על משהו מטופש?
לא, אם אני מתעקשת אז זה לא מטופש מבחינתי. צרחת מפחד?
כע, כשדיוויד הפחיד אותי כשהיינו אצל ערן ולירוני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נבלה. חכה חכה. ראית את מגדל אייפל?
כעעע כמה פעמים! הסתובבת עם פיג'מה במשך היום?
כע ;] הלכת לאיבוד?
כע עם מיכאל חחח שיר שגורם לך לבכות: את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס שיר שאת/ה מזדה/ת איתו?
תיראי זה אני - סינרגיה משהו שעושה לך טוב: ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:
כע חיבקת מישהו?
כע רבת עם חבר/ה?
כע ;[ צחקת?
חח וואי כמה שצחקתי. גרמת למישהו לצחוק?
כע דיברת עם מישהו שאת אוהבת?
כע התגעגעת למישהו?
כע מישהו העציב אותך?
אממ כע, פוסט בבלוג של ידידה לשעבר [ זו שרבתי איתה חח XD] ומישהי אחרת מהפורום. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?
כע עכשיו: מה את/ה לובש/ת?
נעלי ואנס, ג'ינס וסווצ'ר תכלת. קר לך או חם לך?
לא זה ולא זה מילה שעולה לך בראש?
מאור עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?
מאור את אוהב/ת מישהו?
כע, סוג של. איפה היית רוצה להיות עכשיו?
על הירח איזה ספר את קוראת?
התאבדות > לא זוכרת את שם הסופר אבל זה מחקר על הנושא.. תארי את הרגע ב5 מילים?
טוב לי וכיף לי טרלהלה. את/ה: מעשנ/ת סגריות?
לא נרגילה?
לא מה היית משנה בעצמך?
משקל את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה?
חוצ מ

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif לקום להסתכל מסביב ולחייך מהלב.

נרגילה?
לא מה היית משנה בעצמך?
משקל את אוהב/ת את איך שאת/ה נראת/ה?
חוצ מהמשקל כע. מאחר/ת הרבה?
כע מנגנ/ת:
כע מתופפת, למרות שלא יוצא לי הרבה להתאמן. אוהב/ת את/ה המשפחה שלך?
מאוד בן דוד אהוב?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הראשון שעלה לי זה זה שאני שונאת. אממ מניחה שדולב בת דודה אהובה?
אורצ'וק. אח אהוב:
חחחחח אין דבר כזה. אוהבת את שלושתם. אה אבל הכי אהובים בר ושלו. קיץ או חורף?
חורף חתול או כלב?
שניהם מבריז/ה הרבה מבצפר?
ברור, איזה ביצפר? מדבר/ת עם אנשים למרות שאת שונא/ת אותם?
כבר לא ^^ נוהג/ת?
בקרוב בעזרת השם ישתבח שמו. אוהב/ת את הקול שלך?
אחרי התאטרון לא. אבל בכללי כע. הבית האחרון שהיית בו?
הבית שלי חח.. סרט אהוב?
וואע, מישהו לרוץ איתו, הבועה, סיפור אהבה בלתי נשכח, אבודות והוזות, החופשה, עוד סרט של גייז. סרט מצויר שגדלת עליו?
בת הים הקטנה, פיטר פן, היפה והחיה, רובין הוד. עיר אהובה בארץ?
ת"א ולא בארץ?
לונדון ואלוואנגן. סדרת טלווזיה אהובה:
"ממש" טלוויזיה או מחשב:
טלוויזיה צמיד או שרשרת:
שרשרת וורוד או שחור:
שניהם ביחד עט או עיפרון:
עיפרון לב או כוכב:
~כוכב~
טלפון או פאלפון:
פלאפון לנגן או לשיר:
לשיר קולנוע או דיווידי:
סינמה סיטייייייייייייי הדבר האחרון: הקול האחרון ששמעת?
של אבא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
שחף שיר אחרון ששמעת?
משהו של סנטנה באוטו. ולפני זה שירי תאטרון מהדיסק של אוויטה. דבר אחרון שאכלת?
בורגר

the l girl

New member
../images/Emo203.gifיששש שאלון!../images/Emo203.gif

האדם האחרון ש... 1) ישן במיטה שלך?
בת דודה שלי הקטנה... לא משו כמו שאתם חושבים! חמודונת נרדמה... 2) ראה אותך בוכה?
אממ חברה טובה 3) הלכת איתו לקניות?
ואי, לא זוכרת נראה לי אביטל 4) הלכת איתו לארוחת ערב?
גם נראה לי, היינו צריכות לכתוב פעולה 5) דיברת איתו בטלפון?
שניר =]]]]] 6) אמרת לו שאת אוהבת אותו והתכוונת?
ממ יש כאלה שמכירים אותה פה... לא נעים 7) שבר את הלב שלך?
אותה אחת מהשאלה הקודמת.. 8) גרם לך לצחוק?
אמממ האנשים מארץ נהדרת! האם את מעדיפ/ה... 9) לעשות פירסינג באף או בלשון?
אני רוצה בשנייהם 10) להיות רציני/ת או מצחיק/ה?
מצחיקה 11) למות בשריפה או לטבוע?
ואו, אף אחד 12) פרחים או ממתקים?
ממתקים! 13) אפור או שחור?
אפור 14) צבעוני או שחור לבן?
אממ נראה לי צבעוני 15) תשוקה או אהבה?
אהבה, למרות שזה יכול להיות גם וגם 16) שקיעות או זריחות?
זריחות 17) להישאר ערה עד מאוחר או לקום מאוחר בבוקר?
גם וגם כאילו!??!?! 18) ירח או שמש?
ירח, אפשר להסתכל עליו 19) שמש או גשם?
גשם 20) וניל או שוקולד?
וניל!!!!! 21) בנים או בנות?
בנות .... =] 22) וודקה או בירה?
אף אחד האם את/ה... 23) פשוט/ה או מתוסבכ/ת?
פשוטה 24) קשה לפיענוח?
ממש לא 25) אוהבת מישהו?
דיי כן דברים מוזרים: 26) דברים שאת/ה עושה כשאת/ה עצבני/ת:
מתחילה לבכות חח 27) האם את/ה יכול/ה להפוך את הלשון?
כה, אני יודעת לעשות מלא דברים מוזרים עם הלשון.... (לא, שוב אל תקחו את זה לכוון הזה!) 28) האם את/ה יכול/ה להרים גבה אחת?
לא, אבל זה מזה מגניב! 29) את/ה יכול/ה לפזול?
כה 30) זרקת פעם משהו על מישהו?
חחח כה! זרקתי נעל על מישהיא מהצוות, כפרע עליה! 31) כמה כסף את/ה לוקח/ת איתך בממוצע?
יש איתי כרטיס אשראי, אין לי מזומן בארנק... זה לא חכם אבל אין מה לעשות 32) איזה תכשיטים את עונד/ת?
מלא צמידים.. כל אחד מסמל משו, שרשרת של אגרוף קוף ועגילים בחודש האחרון... 33) האם היה לך חבר/ה?
לא 34) קנית משהו?
כה 35) שרת?
בטח! 36) נישקו אותך?
לא 37) חיבקו אותך?
כה 38) הרגשת מטומטמת?
הרבה 39) התגעגעת למישהו?
בטח! 40) השתכרת / היית/ה ב"high"?
לא 41) רקדת כמו משוגע/ת?
כההה 42) הסתפרת?
לא 43) בכית?
כה, נראה לי 44) שיקרת?
גם קצת 45) ברחת מהבית?
לא... אף פעם חיות מחמד:
היו לי פעם שני אוגרים (דץ ודצה חחח) וכלבה (ג'נט) מאכל אהוב:
יש מלא! צבע עניים:
שלי?חומות... צבע שער:
שחור האם את רגישה לדיגדוגים?
כה יש לך גשר?
היה משקפיים?
לא, אבל אני בטח אצתרך, לכל המשפחה שלי יש ממה את/ה הכי פוחד/ת?
מוות, להיות לבד צבעת פעם את השער? הפחחח עשיתי פסים בלונדיניים (דבר שאני דיי מדחיקה=]) ועשיתי פעם קליאופטרה אם מישהוא יודע מזה וזה צובע לשחור... גיל שהיית/ה רוצה להיות בו?
הגיל שלי פירסינג?
אין, כאילו, חוץ מבאוזניים קעקוע?
אין, עדיין שיקרת פעם?
בטח... התאהבת בידיד?
אממ נראה לי שכן... הרבצת למישהו?
נראה לי שכן הסרט הכי דפוק שראית?
וי! יש מלא! נרא לי נפוליאון דינמיט נשארת ערה כל הלילה?
בטח! לא אכלת יום שלם?
גם קרה.... עישנת סיגריות?
אף פעם נרגילה?
לא זוכרת מתי... אלכוהול?
פעמיים או שלוש בחתונה, וגם, שני שלוקים לא יותר השתכרת?
אף פעם התאפרת?
אממ לפני שבועיים הצלחתי לשים עיפרון שחור!!!! איזה כיף! אני מזה רגישה בעיניים רצית להיות משהו שאת לא?
רציתי להיות בן... כל היסודי! נכשלת בתעודה?
השנה, פעם ראשונה... במתמטיקה רכבת על אופניים?
חח כל יום... אני גרה דיי רחוק היית כל הלילה במחשב?
אממ אף פעם נראה לי קמת באמצע הלילה ככה סתם?
היום! התעקשת על משהו מטופש?
אממ לא זוכרת צרחת מפחד?
לא זוכרת.... ראית את מגדל אייפל?
במציאות? אף פעם הסתובבת עם פיג'מה במשך היום?
עכשיו... הלכת לאיבוד?
אממ לא זוכרת שיר שגורם לך לבכות:
אממ לא זוכרת שיר שאת/ה מזדה/ת איתו?
חח מן הסתם, השירים שאני כותבת משהו שעושה לך טוב:
שהבן אדם שאני הכי מעריצה דיבר איתי ב24 שעות אחרונות: הייתה לך שיחה רצינית:
אממ לא כל כך... אני לומדת לבגרות... בטח! חיבקת מישהו?
אממ לא נראה לי רבת עם חבר/ה?
לא צחקת?
כה גרמת למישהו לצחוק?
כה... דיברת עם מישהו שאת אוהבת?
אממ באס אמ אס נחשב? התגעגעת למישהו?
בטח מישהו העציב אותך?
שאני הולכת להפרד ממלא אנשים להרבה זמן אמרת למישהו שאת אוהבת אותו?
לא... עכשיו: מה את/ה לובש/ת?
סווטשרט וטרנינג קר לך או חם לך?
נעים לי מילה שעולה לך בראש?
דבק. עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו?
את אוהב/ת מישהו?
ואי.... קצת דה ז'ה וו מהשאלה הזו איפה היית רוצה להיות עכשיו?

XspiritX

New member
חחחחח

איכס אני לא נותן לילדים קטנים לישון במיטה שלי !!חחחח... כי לפני שיעשו לי חדר חדש... מי שהיה יושן אצלי במיטה היה משתין איכסלהה.... חחחחח אבל לא יודע מה הסוד אולי החדר שלי קצת מפחיד !! או שהמיטה שלי גורמת להם לחלום בחלומות די רעים ואת משתינים...דעע חחחח ואי הרבה לילות לא ישנתי ושבועות בחדר שלי מרוב שאני מתגעל חחח

למעלה