שאלון 2 המשך.

IדביבוןI

New member
הרעיון נחמד,../images/Emo71.gif../images/Emo48.gif

אבל הם כל כך לא דומים

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifהבנות באמת לא ממש דומות

עכשיו כשאני חושבת על זה.. אבל הבנים לדעתי כן

IדביבוןI

New member
לדעתי גם הבנים לא../images/Emo71.gif../images/Emo48.gif

כאילו, רון-מייקל? כל כך לא. הארי-מקס זה יותר סביר, למרות שגם זה לא ממש מסתדר לי. אבל אני ממש אוהבת את רוזוול (חוסר קשר נוראי)

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifהיה את הקטע הזה

כשגילו שמקס הוא המנהיג שמייקל קצת התנגד וזההזכיר לי את רון בספר הרביעי.. בעע אני מקווה שלא התבלבלתי בדמויות או שערבבתי עם סידרה אחרת.. שנים לא ראיתי רוזוול, אני כבר לא זוכרת

שומו

New member
../images/Emo45.gifאכן כן.

ובהקשר הזה- זוט=וולדמורט, השומר=לוציוס מאלפוי.

ענבאך

New member
וואי, דוגרי.

אבל הדברים בהודעה הראשונה
רגע, מי זאת טרודי? אני כבר לא זוכרת.

ToryMaster

New member
אימא של בריידי!

המעצבנת הזאת שהחליטה שנכנסה להריון מבריי אבל אפחד בעצם לא יודע.

ענבאך

New member
|הולכת לגלריות|

הו, כן, אוי, לא אהבתי אותה במיוחד. את יודעת שהתחילו לשדר את זה מחדש לפני שבוע? ^^

אם כבר חברים-

גוראג' טפרד בתור ג'ואי וצ'נדלר, הרמיוני בתור מוניקה, ג'יני בתור רייצ'ל, הארי בתור רוס ולונה בתור פיבי

מה יא

New member
לגמרי!../images/Emo6.gif../images/Emo96.gif

רק שאממ.. צ'נדלר - רון (מישהו אמר את זה כבר) וג'ואי, אמ.. גוראג' טפרד (עד שהבנתי מי זה לעזאזל גוראג' טפרד ומה הקשר שלו להארי פוטר
).

צ'נדלר רון? מה פתאום !

אולי ג'ואי, צ'נדלר קצת טמבל אבל לא כמו רון. ( ואני לא יורד על רון, בנות להרגע. רון הוא טמבל זה עובדה וזה מה שמשעשע אצלו, כמו אצל ג'ואי )

מה יא

New member
נו, אמ..../images/Emo96.gif

ציניות,נוטים לרגשי נחיתות וחוסר ביטחון (n u k e y אמרה את זה). אני לא יודעת למה הדביקו לרון את תוויות הטמבל. יש לו רגעים שהוא קצת חסר טאקט והוא קצת עצלן בהכנת שיעורי בית, אבל זה לא אומר שהוא טמבל ><

אם נדבר רגע ברצינות אז...

זה שרון הצטייר כטמבל זה לא בהכרח דבר רע, בעיניי זה מה שמקסים אצלו. ועכשיו אם נעזוב לרגע את הרצינות... הוא אח שלנו, ואם אנחנו אומרים לך שהוא טמבל אנחנו יודעים על מה אנחנו מדברים.
וחוץ מזה, קשה להיות אח של פרד וג'ורג' ולא להיות טמבל, הרי גם אנחנו די טמבלים, אבל בצורה החיובית של העניין וכך גם רון.

למעלה