אבל אבל אני צחקתי
S skaramoosh New member 22/10/06 #68 ../images/Emo12.gif אבל אבל אני צחקתי ../images/Emo12.gif ../images/Emo202.gif
M MetaalSryus New member 23/10/06 #90 סליחה... פשוט לא מובן למה רבים מקוראים הארי פוטר שונאים את הארי... אז אם את צחקת, אז- המגילה מופנת לכל מזלזלי הארי פוטר באשר הם!
סליחה... פשוט לא מובן למה רבים מקוראים הארי פוטר שונאים את הארי... אז אם את צחקת, אז- המגילה מופנת לכל מזלזלי הארי פוטר באשר הם!
פ פוטר יא סקסי New member 21/10/06 #33 ../images/Emo46.gif ובכן, אם את לא רוצה שאפער את פי החינני ואפלוט כמה תיאורים לא מרהיבים למדי לגבי הבלונגי החביב שלך (אהמ, נמיה מקפצת, אהמ), השימרי מלגדף את הארילולי . תודה מראש .
../images/Emo46.gif ובכן, אם את לא רוצה שאפער את פי החינני ואפלוט כמה תיאורים לא מרהיבים למדי לגבי הבלונגי החביב שלך (אהמ, נמיה מקפצת, אהמ), השימרי מלגדף את הארילולי . תודה מראש .
מ מה יא New member 21/10/06 #40 בכלל לא מלא מעצמו ../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif וגם ממש לא מכוער. לדעתי הוא הרבה יותר סימפטי מרני, ואושרי כהן שחקן יותר טוב.
בכלל לא מלא מעצמו ../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif וגם ממש לא מכוער. לדעתי הוא הרבה יותר סימפטי מרני, ואושרי כהן שחקן יותר טוב.
מ מה יא New member 22/10/06 #64 אי אפשר להגיד מכוער../images/Emo96.gif על מישהו שמשתתף בטלנובלה ולא משחק את הרע הוא לא מכוער הוא חמוד כזה.
אי אפשר להגיד מכוער../images/Emo96.gif על מישהו שמשתתף בטלנובלה ולא משחק את הרע הוא לא מכוער הוא חמוד כזה.
Z z u z i New member 22/10/06 #74 מהה?! גם דניאל (רדקליף) וגם אושרי (כהן) ממש ממש יאפים ושקסיים...! אבל הארי - יונתן? וגם כל השאר לא נראה לי... אני לא חושבת שאפשר להשוות בין הש"ש לה"פ...
מהה?! גם דניאל (רדקליף) וגם אושרי (כהן) ממש ממש יאפים ושקסיים...! אבל הארי - יונתן? וגם כל השאר לא נראה לי... אני לא חושבת שאפשר להשוות בין הש"ש לה"פ...
S skaramoosh New member 22/10/06 #69 עררר כולם מעוצבנים עלי עכשיו?../images/Emo202.gif אסור להגיד משהו בצחוק?
O o0Shiri0o New member 20/10/06 #15 ../images/Emo8.gif רק ותוסיפי- הארי: הארי (חח ) ואולי אולי (למרות שזה לא כל כך מתאים- רון: סיימון הרמיוני: כריסי
../images/Emo8.gif רק ותוסיפי- הארי: הארי (חח ) ואולי אולי (למרות שזה לא כל כך מתאים- רון: סיימון הרמיוני: כריסי
O o0Shiri0o New member 21/10/06 #45 בגלל זה רשמתי - שזה לא כל כך מתאים אבל הדבר היחיד שדומה זה שהם מאוהבים אחד בשני, אבל לא חברים =/
א איימי אוסבורן New member 20/10/06 #14 מממ הארי, רון,הרמיוני, ג'יני ולונה לאבגוד- מגרש ביתי, רון בתפקיד ניית'ן, הרמיוני בתפקיד היילי, הארי בתפקיד של לוקאס, ג'יני בתפקיד של ברוק, ולונה בתפקיד של פייטון.
מממ הארי, רון,הרמיוני, ג'יני ולונה לאבגוד- מגרש ביתי, רון בתפקיד ניית'ן, הרמיוני בתפקיד היילי, הארי בתפקיד של לוקאס, ג'יני בתפקיד של ברוק, ולונה בתפקיד של פייטון.
N n u k e y New member 20/10/06 #16 ../images/Emo118.gifרוזוול: הארי- מקס רון- מייקל ג'יני- ליז הרמיוני- מריה