שאלון 2 המשך.

IדביבוןI

New member
הם כל כך כל כך לא אותו דבר><../images/Emo71.gif

לא בדיוק !

בי,איי רוב הזמן זועף זה נכון, אך בכללי הוא אדם די נחמד ואוהב לעזור לאנשים, הרי זה המטרה של צוות לעניין. אבל כשמרגיזים את בי,איי, אז צריך לברוח ממנו קילומטרים. אותו הדבר האגריד נחמד, נחמד עד שמעצבנים אותו ואז, חבל על הזמן.

../images/Emo210.gifה-מומינים

מומין-הארי סניף-רון סנורקה-ג'יני מאי הקטנה-פרד/ג'ורג' בימבל-ביל/צ'ארלי(לא קשור לאופי פשוט בגלל שהיא אחות גדולה של מאי) סנופקין-הרמיוני מומין אמא-מולי מומין אבא-ארתור המכשף-דמבלדור מר המיולין-פליטיק(לא יודעת למה...) סנורק-פרסי(כל כך!!!!) סרח-פיבס האישה המטומטמת הזאת עם השלושה ילדים הקטנים(איך שכחתי איך קוראים לה?!?)-פטוניה שלושת הילדים הקטנים-דאדלי(למרות שזה לא ממש מתאים כי הם חמודים....) העובדת מהתיאטרון מהפרק על התיארטון הצף-מקגונגל השדים האלה שסנופקין תמיד מבריח עם המפוחית-דמנטורס המכשפה-גברת בלק אליסה-סיריוס יש עוד אבל אני לא זוכרת..... ולא,אני לא רואה המומינים...אני יודעת שזה מאד נראה ככה פשוט הייתי מכורה לזה כשהייתי קטנה...

n u k e y

New member
../images/Emo118.gifחע, אהבתי^^

ו.. אממ אליסה זו הילדה הזאת שהם פגשו ביער או משהו.. שאמא שלה היתה מכשפה נכון? די שכחתי הסיפור, מישהו יכול להזכיר לי?D:

../images/Emo45.gif XDD

אבל סנופין הוא רמוס, סנורקה היא צ'ו וסניף הוא פיטר פטיגרו. האשה האדומה עם שלושת הילדים היא באמת ממש פטוניה XD

בתור סוייר מאבודים..../images/Emo99.gif

ג'ג'ג'ג'ג'ג'ג'ג'ג'ג' ווווווווווווווווווו ררררררררררררררררררר ג'ג'ג'ג'ג'ג'ג'ג'ג'ג' ג'ורג'
יאיי!

מה יא

New member
אבל הם בערך הפכים ../images/Emo12.gif../images/Emo96.gif

מה הקשר בינהם בכלל? ><

למעלה