חתולה בהכחשה
New member
ושליי....../images/Emo9.gif
שם: רותם גיל: עוד מעט 17
איזור מגורים: רחובות כינויים באינטנט: חתולה בהכחשה משתתף בפורומים: רחובות, נוער יחד, לימודים ושיעורי בית מדי פעם, וקוראת.. כלמני שיר אחד אהוב: don't cry
דיסק אחד אהוב: דיסק חוג של פולין
הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: יש... מנגן על: כלום :/ מספר דיסקים באוסף: אפשר לספור אותם עם הידיים מאכל אהוב: פיצה
מאכל שנוא: טונה ממתק אהוב: שוקולד, מסטיק ממתק שנוא: חחחח הצחקתם אותי פרי אהוב: תפוח ירק אהוב: עגבניה שוקולד\\ווניל שוקולד!! אבל בגלידה ווניל תות\\בננה בננה בשר\\חלב חלב צימחוני\\רוצח לא חשוב חבר\\ה: יש\\אין אין סטוצים: בעד\\נגד לו'ידעת שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית פוליטיקה?! הומור: יש\\אין אני מקווה שיש הומור שחור: בעד\\נגד בעד... אבל בסיטואציות המתאימות פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה אין קעקועים: יש\\אין+איזה ואיפה אין צבע שיער מקורי: שחור האם צבעת שיער? לאילו צבעים? אדום, פסים ירוקים / כחולים-סגולים צבע שיער מועדף: סגול שיער קצר\\ארוך יחסית ארוך איסיקיו\\מסנג'ר איי סייק יו... וכן אמורים לשים את המס' 134409062 צריבת דיסקים: בעד\\נגד בעד אופניים\\רלרבליידס אופניים... אין לי אבל לפחות אני יודעת להשתמש בהן אופנוע\\קטנוע אף'חד כדורסל\\כדורגל כדורסל
ים\\בריכה בעקרון ים.. אבל בלי להכנס..
ואם להכנס אז בריכה. קיץ\\חורף סתו!
שוקו\\תה\\קפה שוקו
תוכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות סרט אהוב: עכשיו ולתמיד ספר אהוב: שבט דוב המערות שמפו אהוב: ד"ר פישר חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? הו.. ראיתי את זה פעם אחת אוטובוס\\מונית רכבת, אבל אם כבר אוטובוס אזור מועדף בארץ: חיפה אזור מועדף בחו"ל: כי הייתי בכ"כ הרבה.. אני מניחה שסין מעשן\\לא מעשן לא מעשנת סיגריה מועדפת: אחת שלא עובדת... האם התנסת בסמים? לא האם התמכרת פעם למשהו? למה? שוקולד, מסטיקים האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? ברור האם יש לך בעלי חיים? לא
אולי כל מני חרקים שמזדמנים לבית, זה נקרא? האם השתכרת? לא ממש האם אתה משתכר באופן קבוע? לא פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: לא הייתה פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: הרבה.. אני נופלת וכאלה.. האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? לא מה הדבר הנועז ביותר שעשית?לא זוכרת
האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? לפעמים מה הדבר הכי ספונטני שעשית? היו
האם פגע בך פעם חבר טוב? כן
שעווה\\גילוחחח ?? את מי זה מעניין לעזאזל המילה כוסית: בעד\\נגד נגד, ממש נגד
כלבים\\חתולים חתולים
אבל גם כלבים זה אפשרי ג'וקים: "נגעל"\\מפחד כלום...
בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים ריאלים מקצוע אהוב: כימיה מקצוע שנוא: היסטוריה, ספרות, הבעה
שם: רותם גיל: עוד מעט 17