שאלון 1

ושליי....../images/Emo9.gif

שם: רותם גיל: עוד מעט 17
איזור מגורים: רחובות כינויים באינטנט: חתולה בהכחשה משתתף בפורומים: רחובות, נוער יחד, לימודים ושיעורי בית מדי פעם, וקוראת.. כלמני שיר אחד אהוב: don't cry
דיסק אחד אהוב: דיסק חוג של פולין :) הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: יש... מנגן על: כלום :/ מספר דיסקים באוסף: אפשר לספור אותם עם הידיים מאכל אהוב: פיצה
מאכל שנוא: טונה ממתק אהוב: שוקולד, מסטיק ממתק שנוא: חחחח הצחקתם אותי פרי אהוב: תפוח ירק אהוב: עגבניה שוקולד\\ווניל שוקולד!! אבל בגלידה ווניל תות\\בננה בננה בשר\\חלב חלב צימחוני\\רוצח לא חשוב חבר\\ה: יש\\אין אין סטוצים: בעד\\נגד לו'ידעת שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית פוליטיקה?! הומור: יש\\אין אני מקווה שיש הומור שחור: בעד\\נגד בעד... אבל בסיטואציות המתאימות פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה אין קעקועים: יש\\אין+איזה ואיפה אין צבע שיער מקורי: שחור האם צבעת שיער? לאילו צבעים? אדום, פסים ירוקים / כחולים-סגולים צבע שיער מועדף: סגול שיער קצר\\ארוך יחסית ארוך איסיקיו\\מסנג'ר איי סייק יו... וכן אמורים לשים את המס' 134409062 צריבת דיסקים: בעד\\נגד בעד אופניים\\רלרבליידס אופניים... אין לי אבל לפחות אני יודעת להשתמש בהן אופנוע\\קטנוע אף'חד כדורסל\\כדורגל כדורסל
ים\\בריכה בעקרון ים.. אבל בלי להכנס..:) ואם להכנס אז בריכה. קיץ\\חורף סתו!
שוקו\\תה\\קפה שוקו
תוכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות סרט אהוב: עכשיו ולתמיד ספר אהוב: שבט דוב המערות שמפו אהוב: ד"ר פישר חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? הו.. ראיתי את זה פעם אחת אוטובוס\\מונית רכבת, אבל אם כבר אוטובוס אזור מועדף בארץ: חיפה אזור מועדף בחו"ל: כי הייתי בכ"כ הרבה.. אני מניחה שסין מעשן\\לא מעשן לא מעשנת סיגריה מועדפת: אחת שלא עובדת... האם התנסת בסמים? לא האם התמכרת פעם למשהו? למה? שוקולד, מסטיקים האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? ברור האם יש לך בעלי חיים? לא :( אולי כל מני חרקים שמזדמנים לבית, זה נקרא? האם השתכרת? לא ממש האם אתה משתכר באופן קבוע? לא פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: לא הייתה פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: הרבה.. אני נופלת וכאלה.. האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? לא מה הדבר הנועז ביותר שעשית?לא זוכרת
האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? לפעמים מה הדבר הכי ספונטני שעשית? היו
האם פגע בך פעם חבר טוב? כן
שעווה\\גילוחחח ?? את מי זה מעניין לעזאזל המילה כוסית: בעד\\נגד נגד, ממש נגד
כלבים\\חתולים חתולים:) אבל גם כלבים זה אפשרי ג'וקים: "נגעל"\\מפחד כלום...
בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים ריאלים מקצוע אהוב: כימיה מקצוע שנוא: היסטוריה, ספרות, הבעה

Efrat44

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

שם: מיטל גיל: 16 וחצי איזור מגורים: רחובות דההה כינויים באינטנט: (איזה צירוף מגניבבב) Efrat44, nuzbar משתתף בפורומים: רחובות, לימודים ושיעורי בית, ג'ניפר לופז!!!!, מורות.. חח שיר אחד אהוב: Aint it funny דיסק אחד אהוב: J-LO הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: Jennifer Lopez מנגן על: אקורדיון.. חחח סתםםםם מספר דיסקים באוסף: אוווווהההה יש הרבהההה מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: דגים בעעע ממתק אהוב: שוקולדדדדדדדד ממתק שנוא: אין ממתן שנוא!! הכל יאמייי! פרי אהוב: איכס פירות!! ירק אהוב: תפוח אדמה.. חיחיחי שוקולד\\ווניל – שוקולדדדדדדדדדד!!! תות\\בננה – בעעעעע שניהם! בשר\\חלב- חלב!!!! צימחוני\\רוצח- רוצח.. ואאההה חה חה חה חה חבר\\ה: יש\\אין- אמ.. שאלה טובה!! סטוצים: בעד\\נגד- בעד!! חח.. שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית- שמאלנית קיצונית!!!! הומור: יש\\אין – יש יש יש!!!! הומור שחור: בעד\\נגד- נגד !!!!! פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה- איכסה!! קעקועים: יש\\אין+איזה ואיפה- אין....... צבע שיער מקורי: חום....... האם צבעת שיער? לאילו צבעים? לאאא... לא צבעתי! צבע שיער מועדף: ג'ינג'י... חחח סתם.. לא יודעת.. שיער קצר\\ארוך- ארוךךךך איסיקיו\\מסנג'ר- אייסיקיווו צריבת דיסקים: בעד\\נגד- בעד! לא של ג'ניפר לופז! ג'ניפר רק קונים!!! אופניים\\רלרבליידס- אופניים!!! אופנוע\\קטנוע- אופנוע!! כדורסל\\כדורגל- כדורסל
ים\\בריכה- ים !!!!! קיץ\\חורף- אממממ קיץ! שוקו\\תה\\קפה- שוקו
תוכנית טלוויזיה אהובה: "השיר שלנו" סרט אהוב: יפה במנהטן !!! ספר אהוב: אממממ... יש יש.. הרבה... סופר\\ת אהוב: מירה מגן.. חחח שחקן אהוב: בן אפלק =\ שחקנית אהובה: ג'ניפר לופז !!!!!! שמפו אהוב: הד אנד שולדרס.. חח "לשיער נקי מקשקשים.." חח סתם... חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? אההההה??????. אוטובוס\\מונית- רגל!! אזור מועדף בארץ: רחובות!! אזור מועדף בחו"ל: ניו-יורק.. מנהטן, ברונקס!! מעשן\\לא מעשן- לאאאא איכססססס סיגריה מועדפת: בעעעעעעעעעעעע האם התנסת בסמים? ברורררררר... איכסססססס האם התמכרת פעם למשהו? למה? אמממ.... עדיף שלא נדבר על זה!!!! אתם כבר יודעים.... האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? פחח.. ממש לא! האם יש לך בעלי חיים? כן.. דגים! בעעעע האם השתכרת? לאאא אני שיכורה טבעי כשאני עם חברות שלי! האם אתה משתכר באופן קבוע? נההההההה פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: חחחחחחח פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: יואווווווווווווווווווווווווווווו!!!! יש מלאאאאאאאאא אמממממ... יואווווווו קשה קשה... אני לא יודעת איזו לספר.. האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? אממ.. כן.. אולי... מה הדבר הנועז ביותר שעשית? אמממממ לא יודעת!! האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? אמממ אולי.. תלוי מתי?! מה הדבר הכי ספונטני שעשית? אממממ לא יודעת!! חחחח האם פגע בך פעם חבר טוב? כן שעווה\\גילוחחח- חח.. לא'דעת המילה כוסית: בעד\\נגד- נגדדדד כלבים\\חתולים- כלבים! ג'וקים: "נגעל"\\מפחד- גועל נפש!!!! בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים- הומנים!!! שווה ביותר! מקצוע אהוב: ספרותתתתתתתתת מקצוע שנוא: מתמטיקה.. האם היית מאוהב? חחחחח ברורררררר!!!!! האם שברו לך את הלב? אמממ לאאאא!! מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? אממ.. להפגש עם איזה אחד קרצייה דוחה.. ברבעייה.. בשביל שחברה שלי תהייה עם חבר שלו החמוד.. זה נחשב?!.. חח

Black Hawk

New member
לא מבין מה רע בכוסית...

תשימו לב, שרק כל הקונפות נגד השימוש במילה הזאת. בלי להצביע על אנשים כמובן, אני מדבר בכלליות. אבל ברגע שעובר בחור ברחוב, ואומר לבחורה "יואו איזה כוסית.." או "קלוט איזו שאפה.." זה עושה לבחורה טוב על הנשמה!! שלא יגידו לי שזה לא ככה. רק המגעילות שבחיים לא אמרו להן משהו כזה הן נגד המילים האלו, אבל ברגע שבחורה שומעת את זה- זה עושה לה טוב על הנשמה. ושמישהו יבוא לחלוק על דעתי!!

Efrat44

New member
זה לא רע../images/Emo70.gif..... ../images/Emo42.gif

פשוט זו מילה מגעילה!
כוס+ית.. מילה מגעילה לפי דעתי.. חח

Black Hawk

New member
דוגרי, שאלה לי אליך...ולכל הבנות!

כשבחור קורא לכן "כוסית" אתן נעלבות או לוקחות את זה כמחמאה?! דוגרי תגידו לי. דבר שני, למה כל ההקשעה שלכן שאתן (או רובכן) משקיעות?? למה כל החולצות עם המחשופים העמוקים שאפשר לראות את כל המרפסת? הג'ינס הצמוד עם החוטיני?! החצאיות מיני?!? שלא תבינו אותי לא נכון, אני חולה כשבנות מתלבשות ככה, ואוהב להתסכל בזה, אבל כל זה נועד בשביל מטרה אחת: למשוך תשומת לב מהגברים. כשבחורה מתלבשת למועדון בצורה הכי פרובוקטיבית שאפשר- בפירוש היא רוצה תשומת לב ושכל הגברים במסיבה יסתכלו עליה ויגידו ביניהם "קלטו איזה כוסית".

Efrat44

New member
טוב שמע... ../images/Emo42.gif

בנים יכולים לקרוא לנו כוסיות.. סבבה... לא אכפת!! אבל זה לא קשור לחצאיות מיני ולמחשופים... אולי זה מושך תשומת לב... וזה טוב שבנים תופסים את המילה "כוסית" בתור מחמאה... בדוגרי, אני חושבת שגם בנות לוקחות את זה כמחמאה!! כי הן יודעות את המובן של המילה.. (כאילו, במובן של "יפה" או מה שזה לא יהיה..) אבל... המילה עצמה היא מגעילה!!! המשמעות (פחח..)
מה זה "כוסית"... מילה מפגרת.. חחחח

F a i r y Girl

New member
תראה... תשמע...

מה רע בכוסית אני לא מבינה??????? ומהרע בבגדיםש אני לובשת הא אלי..? תארת בדיוק את הבגדים שלי..רק שאני לא לובשת הרבה מיני... אני מרוצה מאיך שאני מתלבשת אבל אני שונאת לבוש פריחות... ומה אכפת לי מי שרוצה להסתכל עליי לבריאות...

יואו, בנאדם..

דוגרי אתה חי בסרט
.. למה אתה חושב שכל הבנות הולכות עם מחשופים עמוקים, חוטיני, חצאיות מיני או וואטאבר
זאת ה-כ-ל-ל-ה. ואני שונאתתתתתתתת שקוראים לי כוסית.. מה לא מובן?!.. ואני בטוחה שאני לא היחידה. (לא מדובר רק על הפורום.) אפילו כשהחבר שלי היה קורא לי ככה הייתי מבקשת ממנו להחליף את המילה הזאת במילה יותר נורמלית. בשבילי זאת לא מחמאה בכלל.. במיוחד שזה נהפך לחלק מהצווחות שמעבירים לבחורות ברחוב.. או ששורקים.. מה אני פה, כלב?
שימצאו דרכים אחרות. שיתחילו לדבר איתי, שיגידו משפטי- התחלה מטומטמים, לא אכפת לי. אבל ראבק, שיפסיקו עם המילה הדוחה הזאת!!.. ומעבר לזה- בנות לא מתלבשות ככה רק כדי לתפוס את תשומת לב הגברים.. ברור שיש בנות שכן עושות את זה, מסכימה. אבל להגיד שכלללל הבנות הן כאלה, לא "קצת" מוגזם
חשבת אולי פעם על זה שהן משקיעות בעצמן בשביל עצמן
.. מה, אם בן מתלבש יפה אז הוא עושה את זה כדי למשוך אליו בחורות
אני לא רוצה לקבוע מראש, ואני מקווה שאני טועה, אבל אתה גם מאלה שחושבים שאם בחורה מתלבשת בפרובוקטיביות היא דורשת אונס??..

F a i r y Girl

New member
בטח שכן אבל בקטע של...

זה שבנות שמתלבשות םפרובוקטיבי לא דורשות אונס וזה בטח ובטח לא כדי שיתקעו להן עיניים במרפסת..

F10J

New member
אם בשבילך זה, שכשאני עוברת ברחוב,

אז בחורים שורקים לי, זה להיות מכוערת, אז בוא תדביק פה תווית ותגיד שאני מכוערת -וואו וואו וואו.. אם את עוברת ברחוב ובחורים שורקים לך,זה לא להיות מכוערת אחות שלי. -אה.. ואם אחרי זה הם צועקים: "ארצה חומי, ארצה!" זה לא קשור אבל זה הזכיר לי וזהו. הופ.

BaReTa

New member
תראי איפה עד עומדת (שרפרף)

כל הבנות הולכות ככה... אחרת הן לא היו בנות (כמוך) אף חד לא קורא לך ככה, את בהזיות, חבר לא היה לך, הוא התפוצץ באיזה מסעדה בטח, ולא את לא כלב חס וחלילה, כלבה זאת המילה הנכונה, וכן בנות מתלבשות ככה בשביל צומת לב, כווווללללםםם, זאת צורת ביטוי, למה להשקיע בשביל עצמן, למה מאיפה הן יביאו איבר להחדיר פנימה ? וכן בן מתלבש יפה בשביל להרשים את בת זוגתו או בנות אחרות שהוא רוצה להיות בסביבתן, זה עושה רושם טוב, אני לא יודע איפה את חיה, אולי בכפר קאסם זה לא ככה, אבל כאן זה כן, שתביני משהו מהחיים שלך תדברי על הכללות וכו' ואת מדברת שטויות עם הקטע של האונס, את סתם מקנא בבנות האלה שיכולות להרים מחשוף כמו שצריך ולמשוך אליה כמה בנים... או באלה שיכולות לשים חוטיני כמו שצריך לא להגעיל חצי כיתה איתו...

ofiris

New member
אני דווקא חושב

שהגברת היא פשוט נאה, יפיפייה, מדהימה מבחינה חיצונית ועוד עוד... רק חבל שיש להשתמש באמצעיים אופטיים מיקרוסקופים, כנראה שהבחורים ברחוב מסתובבים עם איזה משפקת בשביל לראות אותך. בכל אופן האם את אוכלת כשר בפסח?

F a i r y Girl

New member
זה מה שאני כתבתי... ש...

בנות אומרות שהן נגד זה.. עד שאומרים את זה עליהן.. אבל אתה רומז שכל מי שאומרת שהיא לא אוהבת אותה היא קונפה..? i don't think so...

אפשר לחלוק על דעתך בלי להסקל באבנים

דבר ראשון, מה שעשית זאת ממש הכללה- "רק כל הכונפות נגד השימוש במילה הזאת..". את מי אתה מכליל בתור 'כונפה' ואת מי לא? בכל מקרה- אין לי בעיה שיחמיאו לי. בכיף. מי בתכל'ס לא אוהב שמחמיאים לו? אבל אני ממש שוניאת שצועקים לי "כוסית" ברחוב, מהסיבה הפשוטה שזה משפיל. לפי דעתי, יש הבדל בין "כוסית" לבין "שאפה" לדוגמא, או "יפה".. למילה הזאת יש מקור ממש משפיל, שקוראים לבחורה ע"פ האיבר מין שלה..
אני בחיים לא יכנה בחור שמוצא חן בעיניי "אשכיסט", לדוגמא.. זה פשוט לא לעיניין.. משפיל בטירוף ודיי מגעיל.
הבנת אותי בגדול?
(וכן, יש מישהי שחולקת על דעתך
)

Black Hawk

New member
כוסית! ../images/Emo123.gif

רק מה? לא מסכים עם הדוגמאות שהבאת. לא תראי בחורה צועקת לגבר ברחוב "אשכיסט" או מהשהו כזה, לא מהסיבה שזה לא מכובד או כל מיני שטויות כאלה, אלא כי זה לא נפוץ. לעיתים רחוקות מאוד (וגם לא) תוכלי לשמוע את זה. לעומת זאת, כוסית זאת מילה שטבועה חזק בסלנג העברי. בכל מצב שגבר מדבר על בחורה, והוא רוצה לומר שהיא יפה- הוא ישתמש במילה אחת, בלי הרבה זיוני שכל. הוא לא יתחיל "יש לה ככה... וככה..." אלא יגיד בקצרה "היא כוסית!". אך תמיד אפשר לתאר "בלונדינית, חזה גדול... 1.70..". המילה הזאת לא צריכה להוות עלבון לנשים (אלא אם את קונפה ומסתלבטים עליך ואת יודעת את זה), אלא פשוט כמחמאה. כשבחור רוצה לתאר בחורה יפה הוא אומר "כוסית", בדיוק שכמו שבחורה רוצה לתאר גבר שנראה טוב היא תגיד "חתיך". זה לא הקטע של עלבון או השפלה כשקוראים ככה לבחורה, כי בחור כשקורא ככה לבחורה הוא קורא לה בשיא הטבעיות ככה, בלי לחשוב מה המקור של המילה, כי כפי שנאמר מקודם- המילה טבועה חזק בסלנג העברי שלנו. מנסיון שלי, כשאני אומר לבחורה "וואלה את כוסית" היא לא נעלבת או משהו, אלא לוקחת את זה כמחמאה "תודה...".

למעלה