שאלון 1

חיחי

אבל שמיעה לא מודדים ככה, זה ראיה! זה אומר שאת רואה מ-6 מטר כמו שאמורים לראות מ-6 מטר. אם נגיד יש לך ראיה 12:6 זה כבר לא משהו! ואני אשכרה יכול לנגן בבית השחי.

F a i r y Girl

New member
תראה..

לא נורא שלא מודדים ככה שמיעה.. העיקר שהבנת את הכונה..
אתה יכול לנגן בבית השחי..? אני אפילו לשרוק לא יודעת..

asi man

New member
את לא יודעת לשרוק??

מה זה את אשכנזיה?? חינכו אותך על חמאה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יאללה,תאכלי מופלטה ותתחילי לשרוק אין לי את כל היום!

וואו!

אני טוב ממך עשרות מונים! כי אני גם יודע לשרוק! וגם מבית השחי! ובאופן כללי הגעתי למסקנה שסטייקים זה דבר טוב.

סלוניק

New member
השתדלתי.

שם: דן. גיל: 17. איזור מגורים: שאלה מפגרת. כינויים באינטנט: ראה תשובה 3. משתתף בפורומים: שינוי. שיר אחד אהוב: אהובתי של משינה דיסק אחד אהוב: ההופעה החיה של שלום חנוך הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: יש יותר מדי מנגן על: פעם ניגנתי על גיטרה, עכשיו אני לא זוכר הרבה מספר דיסקים באוסף: כמה עשרות, ויש גם אוסף תקליטים של יותר ממאה. מאכל אהוב: גלידה מאכל שנוא: חלבה שוקולד\\ווניל: ווניל תות\\בננה: שניהם דוחים צימחוני\\רוצח: הייתי צמחוני עד שהבנתי שלבע"ח אין זכויות. זהו חברה: אין כרגע. סטוצים: בעד\\נגד: דווקא נגד. שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית: מרכז. הומור: יש\\אין: ציניות נחשב? הומור שחור: בעד\\נגד: בעד. מצטער. פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה צבע שיער מועדף: ג'ינג'יות. איסיקיו\\מסנג'ר: 132686231 צריבת דיסקים: בעד\\נגד: נגד. אופניים\\רלרבליידס: לא היה לי אף אחד מהם. כדורסל\\כדורגל: כדורסל. ים\\בריכה: ים. קיץ\\חורף: חורף. שוקו\\תה\\קפה: המון קפה. תוכנית טלוויזיה אהובה: 24. סרט אהוב: פורסט גאמפ. ספר אהוב: מומו, של מיכאל אנדה. סופר\\ת אהוב: אפרים קישון. אוטובוס\\מונית: רכבת. מעשן\\לא מעשן: כבר לא. האם התנסת בסמים?: אני תומך בלגליזציה מלאה, אבל לא ניסיתי לצערי. האם יש לך בעלי חיים?: חתולה רוסיה. האם השתכרת?: וודאי. האם אתה משתכר באופן קבוע?: וודאי. פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: הלכתי ממופת עד צומת בילו. האם פגע בך פעם חבר טוב?: כן. ג'וקים: "נגעל"\\מפחד: מפחד אני מניח. בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים: הומנים. מקצוע אהוב: תנ"ך ז"ל. מקצוע שנוא: מתמטיקה. האם היית מאוהב?: כן. האם שברו לך את הלב?: כן. מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך?: איזה תשובה מפגרת את רוצה? למות בשבילו? אם הוא יבקש אז למה לא. העיקר שיבקש עם בבקשה קודם.

למעלה