השתדלתי.
שם: דן. גיל: 17. איזור מגורים: שאלה מפגרת. כינויים באינטנט: ראה תשובה 3. משתתף בפורומים: שינוי. שיר אחד אהוב: אהובתי של משינה דיסק אחד אהוב: ההופעה החיה של שלום חנוך הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: יש יותר מדי מנגן על: פעם ניגנתי על גיטרה, עכשיו אני לא זוכר הרבה מספר דיסקים באוסף: כמה עשרות, ויש גם אוסף תקליטים של יותר ממאה. מאכל אהוב: גלידה מאכל שנוא: חלבה שוקולד\\ווניל: ווניל תות\\בננה: שניהם דוחים צימחוני\\רוצח: הייתי צמחוני עד שהבנתי שלבע"ח אין זכויות. זהו חברה: אין כרגע. סטוצים: בעד\\נגד: דווקא נגד. שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית: מרכז. הומור: יש\\אין: ציניות נחשב? הומור שחור: בעד\\נגד: בעד. מצטער. פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה צבע שיער מועדף: ג'ינג'יות. איסיקיו\\מסנג'ר: 132686231 צריבת דיסקים: בעד\\נגד: נגד. אופניים\\רלרבליידס: לא היה לי אף אחד מהם. כדורסל\\כדורגל: כדורסל. ים\\בריכה: ים. קיץ\\חורף: חורף. שוקו\\תה\\קפה: המון קפה. תוכנית טלוויזיה אהובה: 24. סרט אהוב: פורסט גאמפ. ספר אהוב: מומו, של מיכאל אנדה. סופר\\ת אהוב: אפרים קישון. אוטובוס\\מונית: רכבת. מעשן\\לא מעשן: כבר לא. האם התנסת בסמים?: אני תומך בלגליזציה מלאה, אבל לא ניסיתי לצערי. האם יש לך בעלי חיים?: חתולה רוסיה. האם השתכרת?: וודאי. האם אתה משתכר באופן קבוע?: וודאי. פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: הלכתי ממופת עד צומת בילו. האם פגע בך פעם חבר טוב?: כן. ג'וקים: "נגעל"\\מפחד: מפחד אני מניח. בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים: הומנים. מקצוע אהוב: תנ"ך ז"ל. מקצוע שנוא: מתמטיקה. האם היית מאוהב?: כן. האם שברו לך את הלב?: כן. מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך?: איזה תשובה מפגרת את רוצה? למות בשבילו? אם הוא יבקש אז למה לא. העיקר שיבקש עם בבקשה קודם.