שאלון 1

שאלון 1 ../images/Emo26.gif

שם: גיל: איזור מגורים: כינויים באינטנט: משתתף בפורומים: שיר אחד אהוב: דיסק אחד אהוב: הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: מנגן על: מספר דיסקים באוסף: מאכל אהוב: מאכל שנוא: ממתק אהוב: ממתק שנוא: פרי אהוב: ירק אהוב: שוקולד\\ווניל תות\\בננה בשר\\חלב צימחוני\\רוצח חבר\\ה: יש\\אין סטוצים: בעד\\נגד שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית הומור: יש\\אין הומור שחור: בעד\\נגד פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה קעקועים: יש\\אין+איזה ואיפה צבע שיער מקורי: האם צבעת שיער? לאילו צבעים? צבע שיער מועדף: שיער קצר\\ארוך איסיקיו\\מסנג'ר צריבת דיסקים: בעד\\נגד אופניים\\רלרבליידס אופנוע\\קטנוע כדורסל\\כדורגל ים\\בריכה קיץ\\חורף שוקו\\תה\\קפה תוכנית טלוויזיה אהובה: סרט אהוב: ספר אהוב: סופר\\ת אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: שמפו אהוב: חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? אוטובוס\\מונית אזור מועדף בארץ: אזור מועדף בחו"ל: מעשן\\לא מעשן סיגריה מועדפת: האם התנסת בסמים? האם התמכרת פעם למשהו? למה? האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? האם יש לך בעלי חיים? האם השתכרת? האם אתה משתכר באופן קבוע? פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? מה הדבר הנועז ביותר שעשית? האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? מה הדבר הכי ספונטני שעשית? האם פגע בך פעם חבר טוב? שעווה\\גילוחחח המילה כוסית: בעד\\נגד כלבים\\חתולים ג'וקים: "נגעל"\\מפחד בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: האם היית מאוהב? האם שברו לך את הלב? מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך?

שאלון 2../images/Emo26.gif

פרטים אישיים: 1. שם מלא: 2. תאריך לידה: 3. כתובת: 4. איפה עוד גרת? 5. בית ספר: 6. מזל: 7. מידת נעליים: 8. גובה: 9. מוצא: 10. חיות מחמד: 11. אחים: 13. צבע שיער: 14. אורך שיער: 15. צבעת פעם את השיער? 16. באיזה צבע? 17. כיתה: 18. מצליח בבית ספר? 19. תחביבים: 21. איזה שפות אתה מדבר? 22. אוהב ספורט? 23. איפה נולדת? 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? 25. רגיש לדיגדוגים? 26. מאמין באלוהים? 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? 28. במידה ויש, מה הם? 28. במידה ולא, למה לא? 29. יש לך גשר? 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 35. מה הדבר הכי חשוב לך? 36. יש חבר\חברה\קראש? 37. ממה אתה הכי פוחד? 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? 40. למה אתה הכי מתנגד? 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? 42. האם אתה חושב שאתה חוצפן? 43. מה דעתכם על הרכבת? 44. נראה לכם שמישהו יקרא את התשובות שלכם לשאלות? דברים אהובים: 45. הקוד הכי אהוב: 46. המשתמש הכי אהוב בפורום: 47. המנהל הכי אהוב בפורום: 48. המקום האהוב לחופשה: 49. טעם גלידה אהוב: 50. פרי אהוב: 51. ממתק: 52. מכונית: 53. שיעור: 54. חג: 55. היום הכי אהוב בשבוע: 56. צבע: 57. מגזין: 58. שם לבת: 59. שם לבן: 60. קבוצת ספורט אהובה: 61: חודש אהוב: 62. ספורטאי אהוב: 63. ספורטאית אהובה: 64. שחקנית אהובה: 65. שחקן אהוב: 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: 67. אתר אהוב: 68. חיה אהובה: 69. חבר לאימייל: 70. בדיחה: 71. אומר הרבה: 72. מילה אהובה: 73. נעליים: 74. תחנת רדיו: 75. חדר בבית: 76. ההופעה הכי טובה שראית: 77. דיסק אהוב: 78. נשיא: 79. סלט: 80. בשר: 81. תוספת לפיצה: 82. ארץ: 83. עיר: 84. אגם: 85. ים: 86. מקום אהוב: 87. ריח: 88. רעש: 89. טעם: 90. רגש: 91. אוניברסיטה: 92. מספר: 93. ספר: 95. סבתא: 96. סבא: 97. דגנים: דברים שנואים: 98. אוטו: 99. צבע: 100. מורה: 101. שיעור: 102. יום בשבוע: 103. חג: 104. עונה: 105. חודש: 106. ספורט: 107. קבוצת ספורט: 110. סרט: 111. שחקנית: 112. שחקן: 113. תוכנית: 114. אתר: 115. אוכל: 116. שתיה: 117. להקה: 118. זמר: 119. זמרת: 120. חיה: 121. חנות: 122. חנות להשכרת וידאו: 123. חבר אימייל: 124. בדיחה: 125. אמרה: 126. מילה: 130. הופעה שהיית בה: 131. דיסק: 133. סלט: 136. ארץ: 137. עיר: 140. מקום להיות בו: 141. ריח: 142. רעש: 141. רגש: 145. אות: 146. תאריך: 147. ספר: 148. מקום חופשה: 151. דגנים: ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: 153. חיבקת מישהו: 154. רבת עם חבר: 155. בכית: 156. צחקת: 157. גרמת למישהו לצחוק: 158. קנית משהו? 159. הסתפרת? 160. הרגשת טיפש? 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: 162. התגעגעת למישהו? האם אי פעם... 163. השתמשת בסמים? 164. אכלת קופסא שלמה של אוריאו? 165. נזרקת על ידי מישהו? 166. משהו בגד בך? 167. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? 168. היית מאוהב? 169. ראית את הבית הלבן? 170. ראית את מגדל אייפל? 171. עישנת? 172. שתית אלכוהול? 173. עישנת מריחואנה? 174. שיחקת מונופול? 175. ראית טיטאניק? 176. נישקת מישהו? 177. התנשקת צרפתית? 179. ניסית דיאטה? 180. ביקרת בארץ אחרת? 181. צבעת בספר צביעה? 182. עשית אמבטית קצף? 183. טסת? 184. שטת? 185. נסעת ברכבת? 186. היתה לך תאונת דרכים? 187. רכבת על פיל? 188. הכנת אתר אינטרנט? 189. שיחקת בברביות? 190. נשארת ער כל הלילה? 191. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? 192. שברת עצם? 193. ראית ג`רי ספרינגר? 194. דיברת בשיעור? 195. פחדת מהחושך? 196. היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? 197. עשו לך תפרים? 198. זרקת מישהו והתחרטת על זה? 199. יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? 200. שיקרת? 201. נעצרת על ידי המשטרה? 202. נרדמת בשיעור? 203. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? 204. פגשת סלבריטי? 205. עברת על החוק? 206. אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? 207. שנאת את עצמך? 208. נשבר לך הלב? 209. שברת למישהו את הלב? 210. רצית להרוג מישהו? 211. נפלת מכיסא? 212. האם אתה אוכל עם היידים?

עונה 1

שם: טל
כינויים באינטרנט: נה נה נה נה משתתף בפורומים: כל מיני שיר אחד אהוב: חדר משלי- ארקדי דוכין דיסק אחד אהוב: האחרון של אוונאסנס הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: יותר מידי.. בעיקר רוק ישראלי, וטיפה מטאל בזמן האחרון. מנגן על: העצבים
. ובכיתה ה'-ו' על חלילית
מספר דיסקים באוסף: בסביבות ה 40 מאכל אהוב: בורקס ו
מאכל שנוא: ירקות.. כמעט הכל.. ממתק אהוב: שוקולדים למיניהם
ממתק שנוא: הסוכריות המגעילות האלה שממולאות ביין. פרי אהוב:
ירק אהוב: מלפפון שוקולד\\ווניל ווניל בגלידה. כל השאר- שוקולד
תות\\בננה
בשר\\חלב תלוי.. צימחוני\\רוצח רוצחת
. בשר זה אוכל - חסהזה רצח
חבר\\ה: יש\\אין אין. סטוצים: בעד\\נגד נגד מוחלט
. וגם יחסים פתוחים. שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית שמאלנית-יפת נפש-מוצצת לערבים-זונה של עראפת-עוכרת ישראל-גויה-כופרת-פושעת אוסלו. הומור: יש\\אין מאמינה שיש
הומור שחור: בעד\\נגד בעיקרון בעד.. תלוי בסיטואציה פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה יש באף (מתחילת השנה) ובטבור (כמעט שלוש שנים) קעקועים: יש\\אין+איזה ואיפה אין, אבל רוצה לעשות בעתיד.. צבע שיער מקורי: שטיני האם צבעת שיער? לאילו צבעים? פסי חמצון, ובעברי הרחוק גם לחום בהיר. צבע שיער מועדף: שחור/ חום בהיר שיער קצר\\ארוך א-ר-ו-ך
גם לבנים וגם לבנות איסיקיו\\מסנג'ר איציק. צריבת דיסקים: בעד\\נגד בעיקרון נגד. בייחוד ישראלים. אופניים\\רולרבליידס רולר אופנוע\\קטנוע לא זה ולא זה כדורסל\\כדורגל כדורסל
, אבל רק לראות
ים\\בריכה ים זה בשביל האווירה - אבל בריכה עדיף. קיץ\\חורף קיץ רולז|שמש
שוקו\\תה\\קפה קפה תוכנית טלוויזיה אהובה: כרגע זה האקדמיה לצחוק וכוכב נולד 2.. מותח.. סרט אהוב: Hair ספר אהוב: אשה יקרה- יהונתן גפן סופר\\ת אהוב: יהונתן גפן ואתגר קרת. שחקן אהוב: ג'וני דאפ שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס- היא מעולה!!!.. שמפו אהוב: קרמה חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? אכן... רק חבל שזה לא מציג יותר
. זנותתתתת. אוטובוס\\מונית מונית אזור מועדף בארץ: מרכז אזור מועדף בחו"ל: רומא וארה"ב
מעשן\\לא מעשן נרגילה עם טבק. וזהו. סיגריה מועדפת: ---- האם התנסת בסמים? לא האם התמכרת פעם למשהו? למה? לאינטרנט.. לזוגיות.. האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? חחח, בכיתה ב' אולי
. נוסטלגייה. האם יש לך בעלי חיים? יאפ- החתולה שלי ליאו, נשמתי
האם השתכרת? אממ.. הייתי מסטולה. האם אתה משתכר באופן קבוע? לא.. פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: --- פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: --- האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? תלוי בסיטואציה מה הדבר הנועז ביותר שעשית? לה לה לה
האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? לפעמים.. מה הדבר הכי ספונטני שעשית? אולי בהזדמנות אני אספר..
האם פגע בך פעם חבר טוב? כן
שעווה\\גילוח מכונה
המילה כוסית: בעד\\נגד גאד, איך שאני שונאת ת'מילה הזאת
כלבים\\חתולים כלבים
ג'וקים: "נגעל"\\מפחד זה לא סותר אחד את השני
בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים הומנים.. לא סתם אני בפסיכו'-סוציו' וספרות מוגבר
מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקקה האם היית מאוהב? אכן האם שברו לך את הלב? מעדיפה לשכוח את זה
מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך?

Efrat44

New member
חח.. טל.... ../images/Emo42.gif

יש לנו תשובות דומות במקצועות.. גם אני ספרות ופסיכולוגיה סוציולוגיה מוגבר!! חחח.. וגם אני לא סובלת מתמטיקה!! מאגגגניבבבב... חחחחחחחח

ofiris

New member
יפה, מידע מעניין ;)

"מנגן על: העצבים. ובכיתה ה'-ו' על חלילית" - אוי כמה שזה נכון...

F a i r y Girl

New member
me me me

שירן 16 וחצי רחבוות.. דה... כינויים באינטרנט..? אממ wild cherry, fairy girl... לא יודעת... רק פה.. שיר.. אממ eamon - fuck it!!! דידו - הדיסק החדש שלה טראנסים ודאנס וכו' זה הסטייל שלי.. שונאת חצילים :) שוקולדדדד תותתת עגבניה :) שוקולד תות בננה :) בשר חבר - יש סטוצים - נגד נראה לי מרכז אנערף .. אבל לא חסרת דעה.. הומור - יש הומור שחור - תלוי עד כמה בעד פירסינגים... יש לי נזם.... בעד קעקועים אבל אין עדיין שיער שיטני.. בטח שצבעתי.. לחום אדם, חום סגול, חום בלונדיני, שיטני בלונדיני, חום כהה, חום שחור.. חום שיטני... ג'ינג'י חום... עכשיו יש לי חום כהה לי יש קצר.. אבל תלוי למי.. :) איסיקיו בעד צריבה למ'לא אופניים אופנוע כדורגל בריכה קיץ שוקוווו חברים פרל הארבור.. ליל המסיכות... לא קוראת..
פול ווקר הכוסון.. ג'וליה רוברטס פינוק :) לא אוטובוס ולא מונית - מסנג'רים את אבא! הצפון ואילת.. לא מעשנת. לא, אבל אני מכורה למסטיקים :) ולשינה.. בטח שכתבתי אין בע"ח.. לא ולא.. בטח ספונטנית :) לא יותר מדי.. שעווה.. למרות שמכונה יותר טוב... כוסית - בעד.. כל הבנות נגד.. עד שמישהו אומר את זה עליהן... כלבים ג'וקים?? לא תודההההההההההה איכסססססססס ריאלים... כימיה - אהוב תנ"ך - שנוא כן לא הכל

F a i r y Girl

New member
למה השפלה..? אני תופסת..

מזה תחת לפעמים זה מצחיק.. כשצועקים לי ולחברות זה הכי מצחיק.. אנחנו עושות סיבוב.. חיוך.. פרצוף... עיניים.. מה לא.. תלוי...

ofiris

New member
כן...

גם אני שונא שקוראים לי כוסית... בטח קורה לך הרבה.

BaReTa

New member
לא לא אני חייב להסביר את עצמי

למה שמישהו יסתכל עלייך...? בגובה של נמלה שטוחה כמו קרס גיהוץ נראית כמו האסלה שלי אחרי המבורגר אגדיר ושני חומוס בשר, ומישהו יקרא לך כוסית ? FFS לאן הגענו...

asi man

New member
אז ככה...

שם:אסף גיל:17 וחצי איזור מגורים:בשכונה... חחחחחח סתם כינויים באינטנט:חסר? משתתף בפורומים:רחובות שמינסטים וכל פורום שמספק קצת עניין שיר אחד אהוב:"הימים שלנו" דיסק אחד אהוב:חיות מחמד-מוניקה סקס הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות:היהודים!!! מוניקה סקס!!! מנגן על:עצמי מספר דיסקים באוסף:מי סופר... מאכל אהוב:פסטה מאכל שנוא:קציצות ממתק אהוב:וופלים והרבה חחחחח ממתק שנוא:כל הנחשים והגומי הדביק הזה פרי אהוב:אפרסק ירק אהוב:עגבניות בכמויות שוקולד\\ווניל- שוקולד שולט תות\\בננה-אני אלרגי לתותים חחחחחח אז נשאר בננה בשר\\חלב- חלב יותר חביב צימחוני\\רוצח-רוצח בדם קר חבר\\ה: יש\\אין - לא סטוצים: בעד\\נגד- בעד שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית- ימני הומור: יש\\אין-הרבה הומור שחור: בעד\\נגד- אין דעה ממש... פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה- נראה לכם?!?! קעקועים: יש\\אין+איזה ואיפה- משהו... חחחח..תכף רץ צבע שיער מקורי:חום וחום ו..חום האם צבעת שיער? לאילו צבעים?- לא,לא צבעתי צבע שיער מועדף:חום,אני אוהב את עצמי חחחחחחחח שיער קצר\\ארוך-קצר איסיקיו\\מסנג'ר- לא רוצה שיטרידו אותי חחחח..מי שצריך לדעת יודע צריבת דיסקים: בעד\\נגד- בעד אופניים\\רלרבליידס- רולר אופנוע\\קטנוע- בשניהם מתים בסוף כדורסל\\כדורגל- כדורסל ים\\בריכה- ים קיץ\\חורף- חורף,הסגרירות היא משהו שאין לה תחליף שוקו\\תה\\קפה- קפה והרבה! תוכנית טלוויזיה אהובה:"חברים" סרט אהוב:מת לצעוק 2 ספר אהוב:להה...ספרים כבר לא מעניין אותי..אבל אני קורא ידיעות אחרונות כל יום חחחחח סופר\\ת אהוב: אסף שרף שחקן אהוב:אסף שרף שחקנית אהובה:אסופית שמפו אהוב:יש לי קרחת.. חחח סתם..לא יודע... חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"?- או שלא.... אוטובוס\\מונית- אוטובוס אזור מועדף בארץ:צפון אזור מועדף בחו"ל:טוסקנה(אני איטלקי במקור) מעשן\\לא מעשן- לא סיגריה מועדפת:חחחחח מוותר... האם התנסת בסמים?- לא האם התמכרת פעם למשהו? למה? - קפה.... האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה?- כן האם יש לך בעלי חיים?- היה לי חתול חרש(וזה לא בדיחה) האם השתכרת?- כן האם אתה משתכר באופן קבוע?-לא,כי זה קרה רק פעמיים חחחחח פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור:זה מתועד במצלמת וידאו של פיטר..מה לא היה שם?! חחחחח מצונזר... פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס:חחחח בטיול השנתי של כיתה ט' נכנסתי בטעות לחדר של המורה שלי לצרפתית..כשהיא הייתה ערומה..איזה פאדיחות הא? ולא,לא היה מה לראות היא בת 50! האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז?- הכל יחסי... מה הדבר הנועז ביותר שעשית?- שעניתי על השאלון הזה חחחחח האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני?- מאוד מה הדבר הכי ספונטני שעשית?- עניתי על השאלון הזה... האם פגע בך פעם חבר טוב?- כן שעווה\\גילוחחח- חחחחחחחחחחח המילה כוסית: בעד\\נגד- למי איכפת?! אני אישית לא ממש משתמש בזה כלבים\\חתולים- כלבים ג'וקים: "נגעל"\\מפחד- הורג איך שאני רואה אותם בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים- אממ.. אני לומד ביולוגיה שזה נחשב ריאלי אבל אני יותר הומני מקצוע אהוב:פסיכולוגיה מקצוע שנוא:ספרות האם היית מאוהב?- כן האם שברו לך את הלב? - כן.. חחח,מה זה אני בחקירה?? חחחח מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? - להמליץ לו לא להשיב על השאלון הזה.. חחחחחחחחחחחחחחחח

Black Hawk

New member
השקעתי!!

שם: אלי גיל: 18.5 איזור מגורים: רחובות כינויים באינטנט: Black Hawk, Ali משתתף בפורומים: רחובות, מכוניות, מוסיקה שחורה שיר אחד אהוב: Chingy Ft. Luda - Snoop - Holiday Inn דיסק אחד אהוב: אין הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: יש המון... Ludacris, Fat Joe, Ja Rule, Chingy, שלמה ארצי, אייל גולן, תמיר גל, Infected Mushroom, Astral Projection... ועוד המון... מנגן על: אין מספר דיסקים באוסף: לא ספרתי, המון מאכל אהוב: מלאווח, ג'חנון, פיצה, המבורגר... כל הג'אנק הזה...
מאכל שנוא: פירות ים... שונא את זה... ממתק אהוב: שוקולד ממתק שנוא: חלבה- לא יכול לסבול את זה פרי אהוב: תפוח ירק אהוב: עגבניה שוקולד\\ווניל: ווניל תות\\בננה: תות בשר\\חלב: בשר צימחוני\\רוצח רוצח: רוצח חבר\\ה: יש\\אין: אין סטוצים: בעד\\נגד: בעד... ועוד אייך בעד... זה מקודש...
שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית: ימני הומור: יש\\אין: יש... והרבה... הומור שחור: בעד\\נגד: תלוי באיזה נושא פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה: אין קעקועים: יש\\אין+איזה ואיפה: אין (כרגע) צבע שיער מקורי: חום האם צבעת שיער? לאילו צבעים?: כן, חימצון (בלונד למי שלא הבין) צבע שיער מועדף: בלונדיניות
שיער קצר\\ארוך: תלוי למי- בחורות ארוך, בנים קצר. איסיקיו\\מסנג'ר: אי סי צריבת דיסקים: בעד\\נגד: בעד אופניים\\רלרבליידס: אופניים אופנוע\\קטנוע: אופנוע!! כדורסל\\כדורגל: כדורגל ים\\בריכה: ים קיץ\\חורף: קיץ... בחורות על החוף עם ביקיני/חוטיני וכל טוב... שוקו\\תה\\קפה: קפה שחור תוכנית טלוויזיה אהובה: ערב אדיר סרט אהוב: חגיגה בסנוקר ספר אהוב: החטא ועונשו/דוסטויבסקי סופר\\ת אהוב: דוסטויבסקי- חולה על הפסיכולוגיה שלו... שחקן אהוב: זאב רווח
שחקנית אהובה: פמלה אנדרסון שמפו אהוב: "הד אנד שולדרס" חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"?: מה זה בכלל?!? אוטובוס\\מונית: אוטובוס אזור מועדף בארץ: ת"א אזור מועדף בחו"ל: ניו-יורק מעשן\\לא מעשן: לפי מצב רוח סיגריה מועדפת: מרלבורו לייט קצר האם התנסת בסמים?: לא האם התמכרת פעם למשהו? למה?: לא האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? בבית ספר יסודי האם יש לך בעלי חיים?: לא האם השתכרת?: "בוודאי" האם אתה משתכר באופן קבוע? "חיים משישי לשישי..." פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: הרבה... פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: לא הייתה... טפו טפו טפו... האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז?: מאוד מה הדבר הנועז ביותר שעשית?: לא עניינכם האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני?: מאוד מה הדבר הכי ספונטני שעשית?: נסעתי למצפה רמון ב 3 בלילה כדי לראות משם את הזריחה... האם פגע בך פעם חבר טוב?: כן שעווה\\גילוחחח: גילוח המילה כוסית: בעד\\נגד: מה זה השטויות האלה?? בטח שבעד! "כוסית, שאפה.." כלבים\\חתולים: כלבים ג'וקים: "נגעל"\\מפחד: לא מזיז בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים: ריאלי מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: מחשבים האם היית מאוהב?: כן האם שברו לך את הלב?: כן מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? הכל

למעלה