שאלון 1

אז זהו, שחבל מאוד שזאת מילה

ש"טבועה חזק בסלנג העברי שלנו".
ברור שבאותו רגע לא חושבים על מקור המילה, אבל אם אתה מגדיל ראש וחושב על זה קצת יותר לעומק-- זה ממש דוחה המילה הזאת. לפחות אותי.

Efrat44

New member
בדיוק../images/Emo70.gif צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

BaReTa

New member
תראי המציאו מילים גם בשבילך שתביני

קונפה מעקוסה מכוערת אניטה גם זה טבוע בסלנג העברי והן במיוחד בשבילך ועלייך...

ofiris

New member
לא יפה גברת...

הוא לא רוצה לריב איתך, תעזבי אותו בשקט, די כבר עם הרצון הזה לריב כל הזמן... בושה וחרפה.

F a i r y Girl

New member
חחח שמעי אבל..

זה מצחיק כשמישהו אומר לי "כוסיתתתתתתתתת" אני מסתובבת אליו דופקת חיוך (אם הוא חמוד) אם הוא מכוער אני עושה פרצוף וממשיכה ללכת...

F a i r y Girl

New member
תשאלי את אלי אפילו.. תכלס זה לא...

כשדי ממש להתחיל.. סתם לצחוקים.. כשמתחילים עם מישהי רציניאז זה באמת לא בצורה הזו...

ofiris

New member
נו בטח...

נשים עם של נחשים, אם כולם היו כוסיות לא היה איכפת להם..

מוטביי דיבר!

שם: מוטביי גיל: 16.5 איזור מגורים: רחובות נו כינויים באינטנט: חוני המעגל, מוטביי, כיני ערווה, זין גדול בנשואה משתתף בפורומים: רחובות שיר אחד אהוב: jimi hendrix - around the watchtower דיסק אחד אהוב: cypress hill - black sunday הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: cypress hill, jimi hendrix, RHCP מנגן על: בית שחי, גיטרה בס חשמלית מספר דיסקים באוסף: 30-35 מאכל אהוב: כיסוני בשר! מאכל שנוא: גבינה ממתק אהוב: מסטיק הובה בובה ממתק שנוא: לקרדות שחורות כאלה פרי אהוב: קיוי ירק אהוב: תפוח אדמה שוקולד תות בשר רוצח חברה: אין סטוצים: נגד חסר דיעה פוליטית אך לא חסר אשכים הומור: תגידו אתם הומור שחור: בעד פירסינג: אין קעקועים: אין צבע שיער מקורי: חום האם צבעת שיער? לאילו צבעים? כן, שחור וחימצנתי פעם כמו איזה הומו צבע שיער מועדף: שחור שיער קצר איסיקיו צריבת דיסקים: בעד אופניים\\רלרבליידס לא זה ולא זה אופנוע כדורסל ים קיץ תה תוכנית טלוויזיה אהובה: בובספוג מכנסמרובע סרט אהוב: איך לא, פורסט גאמפ ספר אהוב: ההוביט, יש להקפיד שיהיה ברוסית סופר\\ת אהוב: זה שכותב את המאמרים בפלייבוי! שחקן אהוב: מל גיבסון! שחקנית אהובה: סילביה סיינט! שמפו אהוב: הרבל אסנס או איך שלא קוראים לשיט הזה חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? ברור מונית אזור מועדף בארץ: מרכז אזור מועדף בחו"ל: בלטיקה מעשן סיגריה מועדפת: אחת עם סמים בפנים האם התנסת בסמים? כלל לא האם התמכרת פעם למשהו? למה? לא האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? לא האם יש לך בעלי חיים? חתול ודגים האם השתכרת? מן הסתם האם אתה משתכר באופן קבוע? לא פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: לא היה (אני חושב) פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: בעיקרון, 4 שנים ביסודי הסתובבתי עם צמות. האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? לא מה הדבר הנועז ביותר שעשית? כלום האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? כן מה הדבר הכי ספונטני שעשית? מאיפה לי האם פגע בך פעם חבר טוב? לא שעווה המילה כוסית: בעד חתולים ג'וקים: "נגעל" בבי"ס, מקצועות הומנים מקצוע אהוב: תיאטרון! מקצוע שנוא: הכל חוץ מתיאטרון האם היית מאוהב? כן האם שברו לך את הלב? כן מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? הכל חוץ מלפגוע בעצמי לצמיתות

F a i r y Girl

New member
מזה?? רק אני בעד...

המילה כוסית?? מה רע בה.. אני שומעת אותה לפחות פעם בשבוע... חחחח זה נחמד, זה מצחיק... תלוי איך תופסים אותה.. תלוי הכל.. זה ממש מבבדר ונחמד.. ומחמיא לא הבנתיאת ה"השפלה" תנו לבנים להתבטא.. גם אני אומרת "יו איזה כוסון!" מה הם בוכים? לא. תודה

Efrat44

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo42.gif

טוב..
לי לא אכפת! חח..

CoooooL

New member
בטח מחר יהיה זמן לענות על זה../images/Emo13.gif

קצת לחוץ עכשיו

PePener

New member
../images/Emo166.gifהנה אני בא../images/Emo166.gif

שם: פיטר גיל: 19 איזור מגורים: רחובות כינויים באינטנט: לא מספר, חחחחחחחח משתתף בפורומים: רחובות, מתגייסים, מכוניות, סדירים, מכבי תל אביב ועוד שיר אחד אהוב: turn me on דיסק אחד אהוב: יש הרבה הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: יש המון מנגן על: הבטן מספר דיסקים באוסף: מליונים מאכל אהוב: המבורגרים, אוכל של אמא (לא אפרט) מאכל שנוא: בצל מבושל ממתק אהוב: ופלים עם שוקולד וכל מיני שוקולדים ממתק שנוא: לא באמת פרי אהוב: תות ירק אהוב: ברוקולי (נכון לא הייתם מאמינים) שוקולד\\ווניל שוקולד!! בדרך כלל גם וגם תות\\בננה: תות בשר\\חלב בשר צימחוני\\רוצח אוכל מה שיש (מה זה מבחן האוכל הזה) חבר\\ה: יש\\אין יש סטוצים: בעד\\נגד ברור שבעד
שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית: מרכז, נוטה לימין הומור: יש\\אין יש בשפע הומור שחור: בעד\\נגד נגד נגד נגד נגד נגד נגד פירסינג: יש\\אין: אין ולא רוצה קעקועים: יש\\אין: אין ולא רוצה צבע שיער מקורי: שחור האם צבעת שיער? לאילו צבעים? לא צבעתי צבע שיער מועדף: שחור שיער קצר\\ארוך קצר איסיקיו\\מסנג'ר איי סייק יו... גם וגם צריבת דיסקים: בעד\\נגד בעד אופניים\\רלרבליידס אופניים (יאללה מסע אופניים) אופנוע\\קטנוע אופנוע 500 סמ"ק של סוזוקי כדורסל\\כדורגל: סמטוחה אחת ומעורבבת ים\\בריכה ים, אבל גם בריכה שווה קיץ\\חורף חורף ועוד איך, תביאו את הגשם שוקו\\תה\\קפה: תה וגם שוקו תוכנית טלוויזיה אהובה: משמרת שלישית ויש עוד המון המון סרט אהוב: בית שאן סרט מלחמה ויש עוד המון ספר אהוב: למי יש זמן לקרוא אני עובד (אנציקלופדיה תמיד טוב, חחחחח) שמפו אהוב: כל מה שיש מתאים חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? לא אוטובוס\\מונית: מכונית אזור מועדף בארץ: נגב והערבה אזור מועדף בחו"ל: NY מעשן\\לא מעשן לא מעשנת סיגריה מועדפת: אין האם התנסת בסמים? לא האם התמכרת פעם למשהו? למה? טלוויזיה, עבודה, מחשב האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? כן האם יש לך בעלי חיים? לא האם השתכרת? כן האם אתה משתכר באופן קבוע? לא פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: לא הייתה, למרות השכרות אני שולט בעצמי, ככה אני, מה אני יאן פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: לא מספר, חחחחח, הבושה האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? יחסית מה הדבר הנועז ביותר שעשית? הרבצתי לאסף האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? לפעמים מה הדבר הכי ספונטני שעשית? לא זוכר האם פגע בך פעם חבר טוב? כן, אבל לא רציני שעווה\\גילוחחח: חחחחחח המילה כוסית: בעד\\נגד: נגד נגד, כבר מסמן אצלי כל הבנות רק חמודות כלבים\\חתולים חתולים, למרות שאני אוהב גם כלבים (אסף, זוכר את חבורת החתולים?) ג'וקים: משתגע עליהם והורג אותם, מתכנן מבצעי פעולה בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים גם וגם, העיקר שיהיה מעניין מקצוע אהוב: תקשורת מקצוע שנוא: אין ממש

CoooooL

New member
../images/Emo36.gifתשובות../images/Emo26.gif

שם: פבל טובולסקי גיל: 17 פלוס איזור מגורים: רחובות כינויים באינטרנט: CoooooL משתתף בפורומים: 103,670,500 (מנהל) שיר אחד אהוב: יש יותר מדי דיסק אחד אהוב: יש יותר מדי הרכבים\\זמרים\\להקות אהובות: יש יותר מדי מנגן על: כעקרון על כלום אבל יכול על כולם
מספר דיסקים באוסף: הרבה... מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: כל דבר עם תבלינים ירוקים ממתק אהוב: שוקולד ממתק שנוא: כל דבר עם קוקוס פרי אהוב: הכל ירק אהוב: כמעט הכל שוקולד\\וניל - וניל תות\\בננה - תות בשר\\חלב - בשר צימחוני\\רוצח - רוצח חבר\\ה: יש\\אין - כרגע אין סטוצים: בעד\\נגד - באמצע, נוטה לנגד שמאלני\\מרכז\\ימני\\חסר דיעה פוליטית - מעוניין לא להגיב
הומור: יש\\אין - ועוד איך יש הומור שחור: בעד\\נגד - נגד אבל פעמים זה מצחיק פירסינג: יש\\אין+איזה ואיפה - אין ולא יהיה קעקועים: יש\\אין+איזה ואיפה - אין ולא יהיה צבע שיער מקורי: חום-שטני האם צבעת שיער? לאילו צבעים? לא צבע שיער מועדף: חום-שטני שיער קצר\\ארוך - קצר איסיקיו\\מסנג'ר - אייסיקיו צריבת דיסקים: בעד\\נגד - אין תשובה
אופניים\\רלרבליידס - אופניים אופנוע\\קטנוע - אף אחד מהם כדורסל\\כדורגל - כדורסל ים\\בריכה - בריכה קיץ\\חורף - קיץ שוקו\\תה\\קפה - קפה תוכנית טלוויזיה אהובה: יש יותר מדי סרט אהוב: נפלאות התבונה, דו"ח מיוחד ועוד ועוד ספר אהוב: קראתי הארי פוטר. נחמד
סופר\\ת אהוב: X שחקן אהוב: הרבה שחקנית אהובה: הרבה שמפו אהוב: פנטן חבר בקהילת "מופע הקולנוע של רוקי"? לא אוטובוס\\מונית - רכב פרטי אזור מועדף בארץ: אילת אזור מועדף בחו"ל: צרפת, לונדון, ארה"ב מעשן\\לא מעשן - לא מעשן סיגריה מועדפת: לא מעשן האם התנסת בסמים? לא האם התמכרת פעם למשהו? למה? לא האם כתבת פעם לאחד ההורים ברכה ליום המשפחה? כן האם יש לך בעלי חיים? לא האם השתכרת? לא האם אתה משתכר באופן קבוע? לא פדיחה רצינית שקרתה לך שהיית שיכור: לא השתכרתי פאדיחה רצינית שקרתה לך בבי"ס: לא עולה משהו בראש האם היית מגדיר עצמך כטיפוס נועז? תלוי מתי מה הדבר הנועז ביותר שעשית? לא עולה משהו בראש האם היית מגדיר עצמך כטיפוס ספונטני? לא מה הדבר הכי ספונטני שעשית? הראש ריק היום
האם פגע בך פעם חבר טוב? כן שעווה\\גילוחחח - גילוח המילה כוסית: בעד\\נגד - נגד כלבים\\חתולים - כלבים ג'וקים: "נגעל"\\מפחד - "נגעל" בבי"ס, מקצועות ריאלים\\הומנים - תיאטרון ומחשבים מקצוע אהוב: תיאטרון, מחשבים (מחוץ לביה"ס) מקצוע שנוא: כל דבר שמשעמם ומיותר האם היית מאוהב? אולי האם שברו לך את הלב? אולי מה אתה מוכן לעשות בשביל החבר הכי טוב שלך? הרבה. הרבה מאוד.

F a i r y Girl

New member
תשמע..

יש הבדל בין יודע לבין יכול... גם אני יכולה לנגן על סקסופון.. זה לא אומר שאנשים יצאו עם שמיעה 6:6 אח"כ

למעלה