שאלון שישי :]

dabnir15

New member
תעבדי על זה!

היא ממש תהנה במוזיאון הילדים בחולון:] ובכלל.. ככה שתעבדי על זה:] ובזמן שהם יבקרו שם אנחנו נעבוד על ילדים משלנו:p

ברוש15

New member
נשמע מפתה ביותר../images/Emo99.gif

אולי עד אז יגמרו את מוזיאון החול
ואם לא תמיד אפשר לתקוע אותה במדיטק או משו..

mor298

New member
ניר!

אני יודעת שאני לא קשורה לחיים, נו. מה אני אעשה?
בכל מקרה, נזכרתי בך בדיוק! כי הייתי בחולון ביום שלישי.. נסענו לשם כל הקורס.. היה לנו מעין יום מעורבות בקהילה.. באיזה בצפר.. לא זוכרת איך קוראים לו. קיצר, עם ילדים אוטיסטים.. אבל הם חמודים ממש. אוף, התגעגעתי ממש לכולם פה.. ולפורום בכלל.. אבל נו, תבינו אותי. קורס מפקדים וזה. אין לי זמן לנשום
לא שמישהו בכלל זוכר אותי כאן אבל לא נורא..

dabnir15

New member
יש לי אותה שמורה!!

היא פשוט נעלמה מהרקע איך שהוא ואני עצלן בשביל להחזיר!

Covers girl

New member
אעע.

עבר: שם המורה בכיתה א': רות השמנה. הזיכרון הראשון שלך: הממ, בדידים כאלה. D: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא שזכור לי, אבל יש תמונות שמעידות אחרת. P: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כל מה שבא ליד.
המקצוע הראשון שנכשלת בו: ערבית, בתעודת רבעון שחילקו לנו לפני שבועיים בערך. המקצוע האחרון שנכשלת בו: דה סיים שיט. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, כשהייתי בת 10 וחצי חודשים, מקרית אונו למכבים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? פרועה. ;] השיר האחרון ששרת: "המתוקות האחרונות", לפני דקה בטלפון עם חברה. הדבר האחרון שצחקת בגללו: באוטובוס, לא זוכרת ממה, לפני כמה שעות. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת. |: האדם האחרון שראית: אחי הקטן והקוף. הדבר האחרון שאמרת: "לך מפה, אני במחשב." P: הדבר האחרון שאכלת: פוטיטוס כאלה במקדונלדס. הדבר האחרון ששתית: נסטי אפרסק.
הדבר האחרון שקנית: כרטיסייה. P: השיר האחרון ששמעת: Emotionaless \ Good Charlotte.
הדיסק האחרון שקנית: שייגעצ - להפסיק לאכול עוגיות. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול עזרתי לה לקפל גרביים. :) הדבר הכי מטורף שעשית: אני כ"כ פרועה שקשה לי לזכור דברים כאלה.
הווה: שיער נוכחי: פזור? בגדים נוכחיים: גופייה אדומה וג'ינס. תכשיטים נוכחיים: עגילים באוזניים ובאף, כל מיני צמידים כאלה. תמונת דסקטופ נוכחית: הוודווינקד.
חבר\ה? לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אפי, אני רוצה שנשיר פנים מול פנים. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, אני לא רוצה ללמוד לאנגלית.
האם אתה עייף? לא.
את מי אתה הכי רוצה לחבק? את סבתא. ממה הכי נמאס לך? משמר הבתשרמוטה. |: את מי היית רוצה להרוג? אותה!!1 הכי פחות מהנה? לראות את פרצוף הבנזנותי שלה. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משגשגת? >< איפה אתה הולך לגור? בדירה גדולהההה. כמה ילדים אתה רוצה? 3, נראה לי. באיזה סוג של מכונית תנהג? ענתיקת אספנות, הכי גבר. :] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? במקום שעושה אותי מאושרת. חושב הרבה על העתיד? לא ממש, רק על הטווח הקצר. מפחד ממנו? חלילה, רק מעט לחוצה. וקצת בכללי: להקה אהובה: גווד שארלוט, מוניקה סקס, משינה, שייגעצ, מארון 5, פול אאוט בוי, אואזיס, רד הוט צ'ילי פפרס.. ספר אהוב: כל מיני;[ סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת, דוד גרוסמן, אסתר שטרייט וורצל. צבע אהוב: סגול, ירוק, טורקיז. פריט לבוש אהוב: ג'ינס. איבר שהכי מושך אותך: אף, שיער. אתה שמח כש: אני מגלה דברים חדשים שלא מזיקים לא לי ולא לאף אחד אחר. האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים, כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? איפה שהלכנו לאיבוד אליו שנה שעברה בים L ים, אני לא בטוחה איפה זה, אבל זה מקום מדהים. וזה אפילו בארץ. אדם מפורסם שפגשת: אורי גלררר;]]]
אבל הוא חרטטן.
האם יש לך אילו שהם חרטות? כן. קפה אהוב: אייסקפה. ריח אהוב: של חורף. מה מכעיס אותך: להיזכר באנשים שעשו לי רע בכוונה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חירטוטי שכל. האדם שעושה לך הכי טוב: אמיר, אני חושבת. סגנון מוזיקה אהוב: רוק. חדר אהוב בבית: חדר עבודה של אבא, וגם בחצר הקדמית זה נחמד. מקום אהוב בעולם: המלון ארמון באיטליה. מקצוע שנוא: ערבית. איכ. מורה אהוב: ניסיםם, הוא כזה גבר.
אוהב את בצפר? בטח. נרדם בשיעורים? בד"כ לא. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? יאפ. נותן מעצמך? משתדלת. לועס דברים? כן111. אוהב להתקלח? כן.
אוהב להתעטש? לא.
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? דה. אוהב לצחצח שיניים? כן, יש לי משחת שיניים כזאת מושלמתת. :]]] אכפת לך מאיכות הסביבה? תלוי, מהרוב כן. קונה צרובים/צורב? אבא לפעמים קונה דיוידי צרובים, ואני מעירה לו על זה.
ומוזיקה אני לא קונה צרובים אף פעם, ולעיתים די רחוקות אני צורבת בעצמי. אוהב לנסוע או הולך ברגל? מעדיפה לנסוע, אלא אם זה מרחקים קצרים ואז ללכת זה נחמד. ישן הרבה? לא, אבל אני רוצה.
קשר לחפצים? הא? אוהב חולצות גזורות? לא ממש, למרות שיש לי כמה, עדיף רגילות. אוהב לטייל? תלוי איפה. אוהב כפכפים? איכ לא. לובש בוקסר? כן. שמש או גשם? גשם. קר לך או חם לך? כרגע? טכנית אמור להיות לי ממש קר, אבל די חם לי. ילדותי? יאפ. חולם בהקיץ? לא בהגזמה.

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שלומית הזיכרון הראשון שלך: - האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא נראה לי אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: פףףף מי זוכר? המקצוע האחרון שנכשלת בו: אולי תנ"ך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעם אחת אבל בתוך המושב איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נפלאה
השיר האחרון ששרת: לא יודעת הדבר האחרון שצחקת בגללו: המממ בטח שחר ויעל הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: "מתי אוכלים?" הדבר האחרון שאכלת: פומלה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: כרטיס רכבת השיר האחרון ששמעת: עכשיו Feel של רובי וויליאמס הדיסק האחרון שקנית: המממ הדורבנים וסינרגיה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: - הווה: שיער נוכחי: מה איתו? בגדים נוכחיים: פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: נזם תמונת דסקטופ נוכחית: רגליים שלי של שחר ושל יעל
חבר\ה? הרבה
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: המממ יש המון האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן
האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? ניר
ממה הכי נמאס לך? להתגעגע את מי היית רוצה להרוג?אף אחד הכי פחות מהנה? הממ לא יודעת עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עריכת דין/צילום איפה אתה הולך לגור? לא יודעת כמה ילדים אתה רוצה? לא יודעת באיזה סוג של מכונית תנהג? אחחחח מכונית חלומותיי
נו ג'יפ כזה או של שברולט/טויוטה/יונדאי שחור
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? הממ בחו"ל או משהו חושב הרבה על העתיד? המממ לא מפחד ממנו? לא כ"כ וקצת בכללי: להקה אהובה: יש המון ספר אהוב: - סופר(ים) אהוב(ים): - צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: ידיים ועיניים אתה שמח כש: אני עם אנשים שאני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אירופה או ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: פגשתי המון
אבל אתמול ראיתי את יונתן
האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור, לכולם יש קפה אהוב: שום קפה ריח אהוב: המממ בשמים מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: המממ אולי הקשבה האדם שעושה לך הכי טוב: פףף יש הרבה סגנון מוזיקה אהוב: הכל חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: בית
מקצוע שנוא: המממ תנ"ך מורה אהוב: אוסנת
אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? לפעמים לועס דברים? אוכל אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
אוהב לצחצח שיניים?
אכפת לך מאיכות הסביבה?
קונה צרובים/צורב? הממ לא אוהב לנסוע או הולך ברגל? לפעמים זה ולפעמים זה ישן הרבה? כן קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? עכשיו נעים לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? לא

matanky

New member
שבת שלום לכולם...

עבר: שם המורה בכיתה א': אורנה שרגא הזיכרון הראשון שלך: אמ שבגן אז עשיתי פיפי במכנסיים
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: התחפשתי בפורים לבת חחחח אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ חביתה עם קטפשופ... חחחחחחחחח המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית נירא לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: שנה שעברה באנגלית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה השיר האחרון ששרת: ואולי הדבר האחרון שצחקת בגללו: לדוד שלי יש זה צחוק של תינוק בפלא וכל פעם שאני שומע את זה אני נקרע מצחוק
הפעם האחרונה שבכית: אממ לא זוכר... האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: אני לא שוטף כלים
הדבר האחרון שאכלת: סיני הדבר האחרון ששתית: דיאט קולה הדבר האחרון שקנית: דף כזה מיוחד להדפיס עליו ברכה השיר האחרון ששמעת: מתןן הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה דקות הדבר הכי מטורף שעשית: הבאתי לחבר נפצים לבית ספר והשעו אותו בגלל זה
הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: אדום שחור תכשיטים נוכחיים: שעון , שרשרת מזהב תמונת דסקטופ נוכחית: כל המשפחה והכלבה
חבר\ה? אולי יהיה בקרוב.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: עברייייי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? עברי ממה הכי נמאס לך? מאנגליתת בעעעעע את מי היית רוצה להרוג? את השוטרים שתפסו את בני סלע המסכן ועשו פוזות למצלמה ... מכוערים כאלהה הכי פחות מהנה? לעשות שיעורים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? טייס - רק פנטזיה אין משהו שאני ממש יודע שאני הולך להיות איפה אתה הולך לגור? בחיפה לנצח! כמה ילדים אתה רוצה? לא יודע. באיזה סוג של מכונית תנהג? מכונית מעופפת!!!!! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לא יודע עובד ב-ibm חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו?לא וקצת בכללי: להקה אהובה: בית הבובות ספר אהוב: מטילדה סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: סווצרים איבר שהכי מושך אותך: חשוב לכם עד כדי כך ? חחחחח אתה שמח כש: מביאים לי מה שאני רוצה.. האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: אממ ]פנים מול פנים אף אחד האם יש לך אילו שהם חרטות? לא קפה אהוב: שוקו איכס קפה ריח אהוב: דלקקקקקקקק מה מכעיס אותך: שמתחכמים איתי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: נאמן האדם שעושה לך הכי טוב: אמא סגנון מוזיקה אהוב: רוק של עברי בלבד! חדר אהוב בבית:שלי מקום אהוב בעולם:אממ לא יודע לא יצא לי לטייל בעולם מקצוע שנוא: אנגלית מורה אהוב: מורה לשל"ח וואי איזה חמוד הוא העלה לי ציון בבוחן ועוד הולך לקראתי ) נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן אבל לא מראה את זה כלפי חוץ נותן מעצמך? זה לא מילה עד כמה! לועס דברים? כן אוהב להתקלח? לאא אבל אחרי שעה של ויכוחים עם אמא אני מתקלח 15 דקות
אוהב להתעטש? לאאאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןןןןןן אוהב לצחצח שיניים? כןן אכפת לך מאיכות הסביבה? כןן קונה צרובים/צורב? צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל? ביחד ישן הרבה? לא קשר לחפצים? אממ לא יודע אפשר להגיש שיש אוהב חולצות גזעיות: לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? חם לי כל הזמן יש לי בעיות חום ילדותי? לאא חולם בהקיץ? כן שבת שלום :] גם לך

../images/Emo6.gif

גם אתה אוכל חביתה עם קטשופ? גם אני. [מה? זה טעים. באמא שלי. תנסו פעם
]

matanky

New member
את רציני ממשיכה? ../images/Emo3.gif

אני כבר ממש ממש לא אוכל חביתה עם קטשופ
אני אוכל נקניק עם כרוב אדום
או חביתה עם אלף האיים וכו'... חחחחחח זהו עכשיו אני אוכל רק קטשופ עם שניצל ( ובכמויות אדירות!!!!!!!! )
רוצה לדעת מה ההתפריט מזון שלי? חחחח סתם סתם

וואו, בא לי.

עבר: שם המורה בכיתה א': איריס. ואז דורית הבתזונה. הזיכרון הראשון שלך: טקס שבועות בגן חובה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: בכיתה ב'-ג' בערך.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נעל של אבא?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: הממ, ערבית? האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): נופ איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מושלמת השיר האחרון ששרת: שיר הפתיחה של 'טופ מודל'
הדבר האחרון שצחקת בגללו: טופ מודל הפעם האחרונה שבכית: הממ.. נראה לי בתחילת החודש.. האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס הדבר האחרון ששתית: חלב הדבר האחרון שקנית: שוקו במנדרין?
השיר האחרון ששמעת: נו הדיסק האחרון שקנית: סינרגיה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום!! הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: פוני פאקצה
בגדים נוכחיים: סווטשירט שחור
וג'ינס תכשיטים נוכחיים: צמיד נחנח, צמיד הגר ועגילים [כמו תמיד?...] תמונת דסקטופ נוכחית: הגר ואני עושות טיטאניק בנהריה
חבר\ה? לא? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כרגע? לא האם אתה עייף? מפתיע, אבל לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו ממה הכי נמאס לך? מזה שאין לי קולה. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד, אני שוחרת שלום.
הכי פחות מהנה? מבחן במתמטיקה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? או קריירה צבאית ארוכה וקבע ואז שב"כ
. או מורה. סביר להניח שמורה.
איפה אתה הולך לגור? בבית כמה ילדים אתה רוצה? 2, ושיהיו שקטים וחמודים. באיזה סוג של מכונית תנהג? פאסאט
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בת 32, פףף. מאושרת, בעיקר. חושב הרבה על העתיד? בערך מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה [רק בדיסק הראשון שלהם] ספר אהוב: "אבודה עברית", אתי זוהר סופר(ים) אהוב(ים): אין ממש ספציפי.. צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס ואולסטאר איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: משמחים אותי האם אתה חושב יותר מדי? תמיד אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אנטרטיקה. אדם מפורסם שפגשת:
האם יש לך אילו שהם חרטות? מן הסתם? קפה אהוב: לא אוהבת ריח אהוב: בשמים של גברים
מה מכעיס אותך: אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כנות? האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה
סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי ממורמר חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: סקנדינביה.
מקצוע שנוא: ערבית :X מורה אהוב: הסטוריה אוהב את בצפר? לרוב נרדם בשיעורים? בשיעורי קוראן.. מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? חולה על זה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
כן אוהב לצחצח שיניים? נו מה אכפת לך מאיכות הסביבה? לפעמים קונה צרובים/צורב? כשצריך אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברור שלנסוע
ישן הרבה? המון קשר לחפצים? לפעמים אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? לא אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? לפעמים שמש או גשם? אמצע קר לך או חם לך? כרגע? חם, כי תנור מולי
ילדותי? מאוד הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo85.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': נעמי שעד היום אני בקשר איתה... הזיכרון הראשון שלך: שהייתי הולכת לדודה של אמא שלי ובעלה היה מפחיד אותי עם נחשים מפלסטיק האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא שזכור לי.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ לא... המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה וגיליתי שאני דיסלקטית ויש לי פטור... המקצוע האחרון שנכשלת בו: אממ במתכונת בספרות בעע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): נולדתי בגבעתיים עברתי ועברתי לאשקלון ובאשקלון עברתי פעמיים דירה... וכנראה שנה הבאה חוזרים לת"א.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? חוויה השיר האחרון ששרת: "זה היה בסוף הקיץ" הייתי בבר מצווה ושרתי אתמול הרבה חח הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמממ הריקודים שרקדתי אתמול... הפעם האחרונה שבכית: אמממ אתמול האדם האחרון שראית: חני שישנה אצלי אחרי המסיבה הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת.. הדבר האחרון שאכלת: אכלתי ארוחת ערב אורז עם זייתים ופרגיות ברוטב טראיקי עם תפו"א הדבר האחרון ששתית: קולה.. הדבר האחרון שקנית: כרטיס ברכה לאתמול השיר האחרון ששמעת: עד מתי -אתי אנקרי הדיסק האחרון שקנית: אממממ לא זוכרת.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני עשר דקות משו באינטרנט.. הדבר הכי מטורף שעשית: אממ נסעתי בלי לדעת איך לחזור לת"א.. ואממ לא יודעת חוץ מזה זה מה שעלה לראש הווה: שיער נוכחי: אממ מדורג עם פסים בגדים נוכחיים: אממ פיג'מה תכשיטים נוכחיים: שרשרת של מגן דוד עגיל באף ו3 באוזן ימין ואחד באוזן שמאל.. תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: רן. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ לא.. האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? רן ממה הכי נמאס לך? מהסרט שאני אמורה לסיים כבר את מי היית רוצה להרוג? את שלומי הכי פחות מהנה? שיעור ספרות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עיתונאית או צלמת ועורכת סרטי וידאו וסרטי קולנוע איפה אתה הולך לגור? תלוי... למרות שאני רוצה בארץ כמה ילדים אתה רוצה? 4 בן בת בן בת או בן בת בת בן באיזה סוג של מכונית תנהג? אממ מזאדה או הונדה או האודי יש דגמים ספציפים אבל אני לא זוכרת..איך קוראים להם איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אממ עובדת בעבודה שאני רוצה ומצליחה בזה ונשואה +ילדים חושב הרבה על העתיד? אממ לא מפחד ממנו? לא וקצת בכללי: להקה אהובה:משינה ספר אהוב: לא בלי בתי סופר(ים) אהוב(ים): רם אורן צבע אהוב: תכלת וורוד פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים ותחת אתה שמח כש: אני רואה או מדברת עם מישו שהתגעגעתי ואני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי? כן.. על דברים שלא צריך.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? כרגע.. אממ על אי בודד עם קוקטיל ביד ומוזיקה ברקע.. אדם מפורסם שפגשת: אממ עברי לידר מוקי ארקדי דוכין גיא מר מהדג נחש ועילי בוטנר האם יש לך אילו שהם חרטות? חרטות לגבי מה? אממ בכללי היו דברים שהתחרטתי עליהם ועברו.. קפה אהוב: אייס קפה קפה אחר חם לא אוהבת בכלל ריח אהוב: אממ לא יודעת מה מכעיס אותך: אנשים אדישים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת שחברים שלי יגידו עליי האדם שעושה לך הכי טוב: חני למרות שהיא גם מעצבנת לפעמים סגנון מוזיקה אהוב: אממ ישראלי בעיקר מזרחי חדר אהוב בבית: החדר שלי
מקום אהוב בעולם: אממממ בנתיים ממה שהייתי קנדה מקצוע שנוא: ספרות מורה אהוב: אוריאנה, ליאור ואיריס אבל אם אחד זאת אוריאנה אוהב את בצפר? אממ בערך נדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן את הקש של האייס קפה ואז מתעצבנים עליי חח ואת העטים אוהב להתקלח? בקיץ כן בחורף לא כי כשיוצאים קר ואז זה מעצבן אוהב להתעטש? כן
חח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? אממ כן אכפת לך מאיכות הסביבה? מאוד קונה צרובים/צורב? אממ גם וגם אוהב לנסוע או הולך ברגל? אני פדלאה אז לנסוע ישן הרבה? לא קשר לחפצים? יש הרבה אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? מאודדדדד אוהב כפכפים? כן די לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? חם ילדותי? כן...
חולם בהקיץ? לפעמים... שבת שלום :] גם לך..

עכשיו תורי.. עכשיו תורי..

שם המורה בכיתה א': סולי משו..חח הזיכרון הראשון שלך: אממ.. וואי הוא יחסית בגיל מאוחר (4 או 5) שהייתי באילת ונסגרה לי מעלית על האצבע (כשאני בתוכה, לבד!!!) האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:וואי הייתי הכי בן בארץץ!!! אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:אממ לא.. הייתי ילדת שוקולד וספגטי (לא יחד! חח) המקצוע הראשון שנכשלת בו: אממ אני חושבת שבהנדסהXD והמורה כתבה לי על המבחן "תרגיל מס' X דומה לתרגיל מס' X אצל __" (ובאמת שלא העתקנו אחת מהשנייה
) המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת.. לא השנה זה בטוח:] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת עברתי דירה.. בתוך אותה עיר (כרמיאל) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיפית.. אבל קצרה לדעתי.. השיר האחרון ששרת: אנצל-מוש בן ארי הדבר האחרון שצחקת בגללו: אתמול בערך כ=ל היום במפגש עם יונתן ואחרי ולפני עם ענבר ושחר=] הפעם האחרונה שבכית: אני חושבת שזה היה מזמן=] האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: שרתי לאמא את "מכה אפורה"=] הדבר האחרון שאכלת: חומוס=] הדבר האחרון ששתית: ויטמינצ'יק ענבים=] הדבר האחרון שקנית: שתי סופגניות.. בראשונה לא הייתה ריבה
השיר האחרון ששמעת: אנצל-מוש בן ארי הדיסק האחרון שקנית:להפסיק לאכול עוגות-שייגעצ הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אמא עזרה לי! להכין פיצה=] הדבר הכי מטורף שעשית: לודעת.. לא עשיתי הרבה דברים מטורפים בחיי.. הווה: שיער נוכחי: טבעי (חום/שחור) אסוף בקוקו=] בגדים נוכחיים: סתם מליון שכבות כי קר לי:( תכשיטים נוכחיים: אין... לא אוהבת תכשיטים=\ תמונת דסקטופ נוכחית: שלי של ענבר של שחר ושל ג'וני מאתמול=] חבר\ה? לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ יש פול
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא.. עד רגע זה באמת שעשיתי הכל=] האם אתה עייף?טיפה.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?את הדובי שלי=] ממה הכי נמאס לך? מבצפר
את מי היית רוצה להרוג?את המורה לפיזיקה שלי!!! הכי פחות מהנה?(לא הבנתי מה אני צ'כה לכתוב פה) עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי שמץ!! אני ממש לא יודעת מה יהיה איתי.. (העיקר אני אהיה עשירה מאוד..) איפה אתה הולך לגור? איפשהו במרכז כמה ילדים אתה רוצה? 3 או 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא אכפת לי.. העיקר שהיא לא תיתקע לי באמצע הנסיעה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? באיזשהו מקום (לא ספציפי) בת 15 וחצי+15 שנה..חח חושב הרבה על העתיד?לא.. חיה ת'רגע.. מפחד ממנו?גם לא.. מה שיהיה יהיה.. מי יודע אם בכלל נחיה עוד 10 שנים? וקצת בכללי: להקה אהובה:שייגעצ=] ספר אהוב:אין משו ספציפי כרגע סופר(ים) אהוב(ים):אין משיו ספציפי כרגע צבע אהוב: צהוב=] פריט לבוש אהוב: כל עוד הוא מחמם אני אוהבת אותו! איבר שהכי מושך אותך: בטן
אתה שמח כש: שמח לאנשים שאני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי?נראלי שכן.. אבל על דברים דפוקיםXD אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פה בארצנו הקטנטונת על איזה חוף=] אדם מפורסם שפגשת: אממ את עברי לידר.. את דודו טופז.. את עוזי חיטמן.. את דודו זר=].. את יונתן פריג'3>.. והיו עוד הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות?לא נראלי.. אני שלמה עם כל דבר שקורה לי.. קפה אהוב: שחור חזק!! (כמו במסעדות מזרחיות טובות כאלה שמקבלים אחרי הארוחה) ריח אהוב: ריח של דלק.. ריח של מחסנים!!.. מה מכעיס אותך:כשאני לא מצליחה במשו.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אין.. האדם שעושה לך הכי טוב:כל מי שמצליח להצחיק אותי (וזה באמת קל.. אז הרבה עושים לי הרגשה טובה) סגנון מוזיקה אהוב:רוק קל.. ומוזיקה ישראלית ישנה וחדשה=] חדר אהוב בבית:החדר שלי.. מקום אהוב בעולם:החדר שלי:] מקצוע שנוא:פיזיקהההההההה מורה אהוב:המחנכת של שנה שעברה שלי! אוהב את בצפר?אוהב להיות בו.. (אבל רק בהפסקות:]) נרדם בשיעורים?מעולם לא קרה מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?כן.. נותן מעצמך?אני מאמינה שכן.. לועס דברים?לא.. אני לא מבינה אנשים שלועסים עטים:S אוהב להתקלח?אוהבת לעשות אמבטיות=] אוהב להתעטש?מה יש לאהוב בזה? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאודדדדדדדדדדדד אוהב לצחצח שיניים?כן=] זה מרענן:) אכפת לך מאיכות הסביבה?מאוד! אני אפילו בהגברת איכות סביבה=] קונה צרובים/צורב?לא.. קונה מקורי אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם.. ישן הרבה?כן.. קשר לחפצים? כן יש.. בכיתי כשנקרע לי הצמיד של הקוקה קולה..חח אוהב חולצות גזורות? כן
אוהב לטייל?מאוד אוהב כפכפים? לא לובש בוקסר? פעם ב.. שמש או גשם?שמשששששש קר לך או חם לך? קרר ילדותי? לעיתים קרובות..חחח חולם בהקיץ?לא.. שבוע טוב ומקסים ל=כ=ו=ל=ם

alwayschen

New member
עונה../images/Emo187.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אתי.
הזיכרון הראשון שלך: היא הייתה רעה... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: קצת. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי מתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה :/ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן פעם אחת לתל מונד. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: אדון שוקו. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי. הפעם האחרונה שבכית: שלשום נראה לי... האדם האחרון שראית: אחותי. הדבר האחרון שאמרת: התעוררתי. הדבר האחרון שאכלת: טוסט. הדבר האחרון ששתית: קולה. הדבר האחרון שקנית: טבעת עגילים וגרביים :) השיר האחרון ששמעת: אדון שוקו. הדיסק האחרון שקנית: המון זמן לא קניתי דיסק...:/ הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול. הדבר הכי מטורף שעשית: באנג'י
הווה: שיער נוכחי: חום. בגדים נוכחיים: פיג'מה. תכשיטים נוכחיים: שרשרת של פיס,ין ויאנג ועגילים. תמונת דסקטופ נוכחית: אין. חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן...:/ האם אתה עייף? קצת. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אף אחד. ממה הכי נמאס לך? מאנשים. את מי היית רוצה להרוג? אנשים מסויימים. הכי פחות מהנה? אכזבה. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? פיי...שאלה קשה. איפה אתה הולך לגור? בת"א
כמה ילדים אתה רוצה? לא הרבה זה בטוח חח... באיזה סוג של מכונית תנהג? משהו קטן ואיכותי
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מגשימה את החלומות שלי. חושב הרבה על העתיד? מאוד. מפחד ממנו? כנ"ל. וקצת בכללי: להקה אהובה: מוניקה סקס. ספר אהוב: ילדי יום ראשון. סופר(ים) אהוב(ים): דויד גרוסמן. צבע אהוב: שחור, ותכלת. פריט לבוש אהוב: ג'ינס. איבר שהכי מושך אותך: לא איבר אבל שיער ארוך.
אתה שמח כש: הדברים שאני רוצה מתקיימים. האם אתה חושב יותר מדי? יותר מדיי הרבה. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לא נראה לי שארצה. אדם מפורסם שפגשת: פגשתי הרבה...את עברי גם פגשתי :) האם יש לך אילו שהם חרטות? כן אבל הכל לטובה, כנראה. קפה אהוב: נס של עלית. ריח אהוב: של כביסה ושל הבושם שלי. מה מכעיס אותך: סטיגמות, שמבטיחים ולא מקיימים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי מושג... האדם שעושה לך הכי טוב: אחותי והכל שלי. סגנון מוזיקה אהוב: רוק. חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: כל מיני... מקצוע שנוא: לשון
מורה אהוב: מחנכת, היא סבבה. אוהב את בצפר? כן ולא. נרדם בשיעורים? כן בחלקם... מעשן? לפעמים. נפגע (רגשית) בקלות? בקלות רבה. נותן מעצמך? לפעמים יותר מדיי. לועס דברים? כן. אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?מאוד... במיוחד באמצע הלילה ואז צריך להתעורר ולנער חח אוהב לצחצח שיניים? לא אבל חייבים. אכפת לך מאיכות הסביבה? כן. קונה צרובים/צורב? לא. אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם. ישן הרבה? לא. קשר לחפצים? חח כן. אוהב חולצות גזורות? כן. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? כן. לובש בוקסר? לא. שמש או גשם? שמש!!!
קר לך או חם לך? נעים. ילדותי? לא. חולם בהקיץ? המון. שבת שלום :] גם לכם! :)

booba 1

New member
שבת שלום וחג שמח [:

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל הזיכרון הראשון שלך: מממ אין לי מושג.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן! הייתי בן!! :O אם נהגת לאכול דברים מוזרים? רק פעם אחת, אכלתי פיתה עם אבוקדו ושקולד
המקצוע הראשון שנכשלת בו: הנדסה !!! חחחחחחח המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה.. 45 \= האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עוד חודש אני עוברת דירה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? ממוצעת השיר האחרון ששרת: bring me to life
הדבר האחרון שצחקת בגללו: מממ הכלבה שלי התחרפנה הפעם האחרונה שבכית: אני לא זוכרת האדם האחרון שראית: מממ אבא הדבר האחרון שאמרת: "דיי !! " הדבר האחרון שאכלת: מרק עוף הדבר האחרון ששתית: מים
הדבר האחרון שקנית: דיסק של מיי כימיקל רומאנס השיר האחרון ששמעת: כבשים הדיסק האחרון שקנית: the black parade הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שלשום הדבר הכי מטורף שעשית: אין לי מושג הווה: שיער נוכחי: קוקו בגדים נוכחיים: פיג'מית
תכשיטים נוכחיים: צמידים... תמונת דסקטופ נוכחית: שקיעה וואלה אני צריכה להחליף את זה חבר\ה? יש
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דור.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן אבל זה לא יפה האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? את משי ממה הכי נמאס לך? שמספרים משו ואז כל העולם יודע ואז משנים את זה לרעה. את מי היית רוצה להרוג? את עטליה
הכי פחות מהנה? מוות... עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? רוקחת ועובדת בקונדטוריה
איפה אתה הולך לגור? בראש העין או ת"א כמה ילדים אתה רוצה? 2 מספיק לי באיזה סוג של מכונית תנהג? אין לי מושג איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? ממממ בדירת סטודיו מול הים עם כינור חשמלי [: חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? ממש לא וקצת בכללי: להקה אהובה: Evanescence
My Chemical Romance
ספר אהוב: שעות מתות-אורי אדלמן סופר(ים) אהוב(ים): אורי אדלמן ואסתר שטרייט-וורצל צבע אהוב: חום פריט לבוש אהוב: חצאית סקוטית
איבר שהכי מושך אותך: עיניים!!! אתה שמח כש: כאומרים דברים טובים
האם אתה חושב יותר מדי? כן! וזה לא בסדר!! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? הולנד אדם מפורסם שפגשת: עברי לידר האם יש לך אילו שהם חרטות? ממ לא קפה אהוב: אני שונאת קפה!! זה לא דבר טעים ריח אהוב:דלק חחחחחחחח מה מכעיס אותך: שאנשים חולים או שלא מקשיבים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני מניחה שלנגן בכינור או לצייר האדם שעושה לך הכי טוב: דור
סגנון מוזיקה אהוב:מטאל.. רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי
מקום אהוב בעולם:ליד מצפה אפק.. מקצוע שנוא: ערבית תנך... מורה אהוב: נמנמ רונית אוהב את בצפר? לא ממש נרדם בשיעורים? לאא מעשן? לפעמים.. נפגע (רגשית) בקלות? לא ממש נותן מעצמך? ממממ אה?! לועס דברים? כן אוהב להתקלח? לאא.. אוהב להתעטש? שונאת את זה! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? זה נחמד.. אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? אהא
שמרו על הסביבה! קונה צרובים/צורב? לא.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? ללכת ברגל לא מקומות רחוקים. ישן הרבה? לא.. קשר לחפצים? ממש לא אוהב חולצות גזורות? אהא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? לא! איכס \= לובש בוקסר? כן [: שמש או גשם? גשם !! [: קר לך או חם לך? קר.. חולם בהקיץ? לפעמים [:

למעלה