שאלון שישי :]

o r a n o o s h

New member
אני ינסה לענות על כל השאלות:)

אוקיי אז ככה: עבר: שם המורה בכיתה א': אילנה ניראה לי הזיכרון הראשון שלך: אהה... לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש חוץ מההתמכרות שלי לכדוסל שתמיד אומרים לי שזה של בנים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פעם טעמתי פילפל חריף (מוזר?!) המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: גיאוגרפיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רגילה השיר האחרון ששרת: בוא הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי התחרפנה הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אוחותי מחורפנת הדבר האחרון שאמרת: צרחתי על שיפסיק לצלצל
הדבר האחרון שאכלת: פיצה בארוחת צהריים הדבר האחרון ששתית: קפה הדבר האחרון שקנית: נעליים
השיר האחרון ששמעת: בוא=>שליטה!! הדיסק האחרון שקנית: האנשים החדשים, פעם שנייה שקניתי אותו, הראשון נגנב או נאבד בטיול שנתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: להכין אוכל לערב הדבר הכי מטורף שעשית: אני צריכה לחשוב על זה.. הווה: שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה אדומה תכשיטים נוכחיים: טבעת וצמידים תמונת דסקטופ נוכחית: ?? חבר\ה?חבר
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:עברי לידר
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לפעמים האם אתה עייף?מאוד!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?אהה.. חבר שלי
ממה הכי נמאס לך? מהטלפון שלא מפסיק לצלצל. את מי היית רוצה להרוג?חס וחלילה הכי פחות מהנה?שעורי בית
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?אההה... שאלה טובה, בטוח משהו שקשור בעיצוב איפה אתה הולך לגור?במרכז איפושהו, עכשיו אני גרה בצפון כמה ילדים אתה רוצה?2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?אין לי מושג! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?מאושרת?! חושב הרבה על העתיד?לא ממש מפחד ממנו?ג'וקים וקצת בכללי: להקה אהובה:סינגריה ספר אהוב:אין סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב: כחול, צהוב, סגול וכתום בעצם כל הצבעים תלוי במצחב רוח פריט לבוש אהוב:גופיות איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש: כשאני מצליחה במשהו האם אתה חושב יותר מדי?לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?אני לא יסתדר במקום אחר אדם מפורסם שפגשת:וואאיי הרבה... האם יש לך אילו שהם חרטות?ברור, אין אדם שלא טועה קפה אהוב: נס ריח אהוב: בושם (212 סקסי) מה מכעיס אותך: הכל, אני חצי מרוקאית מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לקבל מה שאני רוצה האדם שעושה לך הכי טוב:חבר שלי סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם:המקלט שלנו (מקלט ששיפצנו אני ועוד כמה) מקצוע שנוא: בצפר!! מורה אהוב: המורה שלי לגיטרות, נחשב?! אוהב את בצפר?לא! נרדם בשיעורים?כן! מעשן?לא! נפגע (רגשית) בקלות?אממ.. כן ניראה לי נותן מעצמך?לפעמים לועס דברים?חח.. לפעמים אוהב להתקלח?כן, מאוד! אוהב להתעטש?לא ממש שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד! אוהב לצחצח שיניים?לא ממש אבל חייבים אכפת לך מאיכות הסביבה?לפעמים קונה צרובים/צורב?לא! אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע בדרך כלל, תלוי במצברוח ישן הרבה?כן, דיי קשר לחפצים? אהה.. יש חפצים שכן אוהב חולצות גזורות? מאוד! אוהב לטייל? תלוי איפה אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם?שמש קר לך או חם לך? חם לי ילדותי? לא חולם בהקיץ? לפעמים תגידו מי יקרא את זה??!!חחח... שבת שלום ומבורך

TALLLLi

New member
עונה....שבת שלום:)

שם המורה בכיתה א': נינה... הזיכרון הראשון שלך: המסיבת יומולדת שלי..בקיבוץ:) האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: מממ...לא שידוע לי.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: כימיה..כיתה ט'... המקצוע האחרון שנכשלת בו: ערבית... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן...פעמיים..מהקיבוץ שנולדתי בו..למיתר! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מושלמת! השיר האחרון ששרת: שלום לאמונות-השיר החדש שלי מירי מסיקה!! הדבר האחרון שצחקת בגללו: הזימון שלי לגיבוש לוחמות!! הפעם האחרונה שבכית: אתמול...
האדם האחרון שראית: עדי... הדבר האחרון שאמרת: שנמאס לי!!!!! הדבר האחרון שאכלת: M&M עם בוטנים!נאמיייייי!! הדבר האחרון ששתית: קוקה קולה! הדבר האחרון שקנית: מתנה לאתי:) השיר האחרון ששמעת: rosas- La oreja de van gogh.. הדיסק האחרון שקנית: מממ...לא זוכרת... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום..פיניתי מדיח... הדבר הכי מטורף שעשית: הגברתי ערבית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הווה: שיער נוכחי: מה?
בגדים נוכחיים: חולצת פוקס..וג'ינס... תכשיטים נוכחיים: צמידים.. תמונת דסקטופ נוכחית: תמונה של קוף שאומר give me a kiss... חבר\ה? לא... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: פשוש שלי!! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן... האם אתה עייף?יותר מדי שזה מפחיד! את מי אתה הכי רוצה לחבק? פשוששששששששששששש ממה הכי נמאס לך? אמא?!לימודים?!חיים?! את מי היית רוצה להרוג? עזבו...:-X הכי פחות מהנה? ללמוד!!:( עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? בעזרת ה'...רופאה!! איפה אתה הולך לגור? חו"ל... כמה ילדים אתה רוצה? 2... באיזה סוג של מכונית תנהג? מרצדס:)
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אין לי מושג..
חושב הרבה על העתיד? ת'אמת..שכן! מפחד ממנו? מ=א=ו=ד! וקצת בכללי: להקה אהובה: סימפל פלאן!!! ספר אהוב: מממ...מקופלת..לא זוכרת את שם הסופרת... סופר(ים) אהוב(ים): ממ...לא יודעתתת..
צבע אהוב: כתום! פריט לבוש אהוב: חולצת פוקס!! איבר שהכי מושך אותך: עיניים... אתה שמח כש: חברות שלי איתי.. האם אתה חושב יותר מדי? כן... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ארגנטינה... אדם מפורסם שפגשת: פליפה
האם יש לך אילו שהם חרטות? ו-ו-א-ו-ו-ו-ו....כבר הפסקתי לספור!! קפה אהוב: לא שותה קפה
ריח אהוב: וניל... מה מכעיס אותך: שקרים,שחופרים לי על בי"ס.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: כנות..התמדה.. האדם שעושה לך הכי טוב: פשוש,וחן:) סגנון מוזיקה אהוב: פופ,ישראלי,ו..רוק.. חדר אהוב בבית: החדר שלי! מקום אהוב בעולם: ברילוצ'ה..בארגנטינה!!!! מקצוע שנוא: מתמטיקה! מורה אהוב: לא נראה לי שקיים... אוהב את בצפר?
נרדם בשיעורים? חחחחחחח כן!! מעשן? לא... נפגע (רגשית) בקלות? אין לכם מושג עד כמה! נותן מעצמך? כן... לועס דברים? לא... אוהב להתקלח? כן! אוהב להתעטש? לא...
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןן זה מציקקקקקקקק אוהב לצחצח שיניים? יאפ... אכפת לך מאיכות הסביבה? כן....
קונה צרובים/צורב? ל-א!
אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע...
ישן הרבה? יותר מדייי... קשר לחפצים? כן?
אוהב חולצות גזורות? לא.. אוהב לטייל? יאס... אוהב כפכפים? יאס... לובש בוקסר? לא... שמש או גשם? ג-ש-ם!
קר לך או חם לך? קר לי....
ילדותי? חחחחח...כן...
חולם בהקיץ? לא... שבת שלום :]

Hen Ohana

New member
עונה

שם המורה בכיתה א': שרה הזיכרון הראשון שלך: אההמ לא דעת.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא נראה לי.. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת בגיל 3 או 4 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מעפנה השיר האחרון ששרת: היא יודעת הדבר האחרון שצחקת בגללו: מבנדוד שלי הקטן שעשה שטויות הפעם האחרונה שבכית: לפניי בערך חודש האדם האחרון שראית: אחי הדבר האחרון שאמרת: "אמא את ערה???" הדבר האחרון שאכלת: לחם הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: משקפיים השיר האחרון ששמעת: גוינג אונדר של אוונסנס הדיסק האחרון שקנית: סינרגיה מרגיש אחר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: נראהה לי שאני אשמור את זה לעצמי חח הווה: שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: טרנינג תכשיטים נוכחיים: כלום תמונת דסקטופ נוכחית: סתם מסך אפור חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כרגע לא האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך?מהקורררר את מי היית רוצה להרוג? נינט חח הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?אין לי מושג איפה אתה הולך לגור? ת"א נראה לי. כמה ילדים אתה רוצה? 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? היתי רוצה פיאט איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?נראה לי עוסקת במוזיקה חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: בעברית סינרגיה, אנגלית אוונסנס ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: אדום שחור פריט לבוש אהוב: קפוצ'ון איבר שהכי מושך אותך: שפתיים אתה שמח כש: אנשים שאני אוהבת גורמים לי לאושר האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?דרום אמריקה אדם מפורסם שפגשת: הוו הרבה האם יש לך אילו שהם חרטות? יש קפה אהוב: ריח אהוב: של עוגות מה מכעיס אותך: אנשים שמחפשים לעשות דווקא מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אמיתית האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק ועברית חדר אהוב בבית: שלייי ושל אמא מקום אהוב בעולם: לא יצא לי להיות בשום מקום אחר שהוא לא בארץ מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה לספרות ואנגלית אוהב את בצפר? לאא ממש נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? מנסה כמה שיותר לועס דברים? אמ לא אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןן אוהב לצחצח שיניים? לא אבל חייב חח אכפת לך מאיכות הסביבה? לא משהו שמטריד אותי קונה צרובים/צורב? מי לא צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? גם וגם ישן הרבה? כן קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? שמש קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? לא חולם בהקיץ? לפעמים..

ויהיה לי ח-הא-ם.

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל. הזיכרון הראשון שלך: קשה להזכר בזכרון הראשון P: לא יודעת. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא D: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא חושבת. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מדעים, אאל"ט. המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית. [איך?!?!] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כיף
. השיר האחרון ששרת: "השיר של איתי" - איה כורם. הדבר האחרון שצחקת בגללו: מאבא שלי, אין לי כוח לפרט :] הפעם האחרונה שבכית: היום. מלחץ היסטרי. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "למה, עד שהגעתיייייייייייייייי..." הדבר האחרון שאכלת: אוי, לא. ארוחת ערב מזעזעת במקום מזעזע. אבל נו, היה חינם, לא נאכל? P: ג'לי דוחה D: הדבר האחרון ששתית: מים פושרים מהברז
איכס. הדבר האחרון שקנית: הלבשה תחתונה D: השיר האחרון ששמעת: "השיר של איתי", ברגע זה :] הדיסק האחרון שקנית: וואי, המ, לא זוכרת, יש הרבה. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פי, אלוהים. בחיי שאני לא זוכרת. איזה עצוב. הדבר הכי מטורף שעשית: כלום. הווה: שיער נוכחי: שחור. בגדים נוכחיים: ג'ינס, חולצה, סווצ'ר, נעליים. וכו'. תכשיטים נוכחיים: אין. תמונת דסקטופ נוכחית: של קולדפליי. חבר\ה? לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא. האם אתה עייף? כן. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אותו ><. ממה הכי נמאס לך? מהרבה דברים. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה? ממ, כל מיני. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? שירה/משחק/עו"ד
. איפה אתה הולך לגור? יאבה, שאלות מלחיצות. מקווה שהרצליה XD כמה ילדים אתה רוצה? 3. באיזה סוג של מכונית תנהג?
אמא'לה. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה טרייה, או... משהו כזה. חושב הרבה על העתיד? יותר מדי. מפחד ממנו? לא ממש. וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה, קולדפליי, בית הבובות ועוד. ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו - דויד גרוסמן. סופר(ים) אהוב(ים): דויד גרוסמן. צבע אהוב: כחול. פריט לבוש אהוב: ג'ינסים למיניהם. איבר שהכי מושך אותך: תחת. וכפות ידיים. אה, כן, וגם גרון, הגוגרת הזאתי XD אתה שמח כש: משמחים אותי. האם אתה חושב יותר מדי? לא LOL וחבל. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בהרצליה
. אדם מפורסם שפגשת: ממ יש הרבה. האם יש לך אילו שהם חרטות? לא. קפה אהוב:
רגיל, נס. ריח אהוב: דלק וקפה. מה מכעיס אותך: אנשים מעצבנים, מערכת החינוך הדפוקה, תאונות דרכים, פיגועים וכו'. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אנאערף. |: האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי. חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: החדר שלי. מקצוע שנוא: אנגלית, ערבית. מורה אהוב: גלית, טלי. משתנה. אוהב את בצפר? לא. נרדם בשיעורים? לפעמים. מעשן? חלילה. נפגע (רגשית) בקלות? יותר מדי. נותן מעצמך? בד"כ. לועס דברים? לא
. אוהב להתקלח? כשלא קפוא בחוץ ;[[ אוהב להתעטש? כן! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לא, אני דווקא אוהבת XD אוהב לצחצח שיניים? לא
, המשחת שיניים עושה לי בחילה. אכפת לך מאיכות הסביבה? המ, לפעמים. קונה צרובים/צורב? צורבת מדי פעם P: אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי במצב הרוח. ישן הרבה? כשיש זמן. קשר לחפצים? לא. אוהב חולצות גזורות? לפעמים. אוהב לטייל? לא. אוהב כפכפים? לא. לובש בוקסר? כן. שמש או גשם? גשם. קר לך או חם לך? קר. ילדותי? לא. לא חושבת. חולם בהקיץ? לא. שבת שלום :] גם לך.

sharwan

New member
יום שישי בבית...

עבר: שם המורה בכיתה א': מירי אני חושבת... הזיכרון הראשון שלך: וואי הדבר הכי רחוק שאני זוכרת זה היום האחרון בכיתה ד'... זה כאילו מחקו לי את הזיכרון לכמה שנים טובות... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:כן.. הייתי טומבוי... ואז הפכתי לפאקצה.. ועכשיו אני בסדר
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:כמעט כל הדברים שאני אוכלת הם מוזרים
המקצוע הראשון שנכשלת בו: וואו... אני כבר לא זוכרת מה זה היה.. אבל נראה לי מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספורט...
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת.. מקרית שמונה לבנימינה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אני לא זוכרת אותה השיר האחרון ששרת: של אוונסנס ALL THAT I'M LIVING FOR הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחשלי הפעם האחרונה שבכית:היום בבוקר האדם האחרון שראית:את המסך מחשב? הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת
הדבר האחרון שאכלת: קוסקוס הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: ממתקים השיר האחרון ששמעת: ליתיום- של אוונסנס הדיסק האחרון שקנית: אוונסנס החדש הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בערב
הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה.. הווה: שיער נוכחי: ארוך מאוד (אבל רוצה יותר).. 4 פסים בלונדיים שהיו פעם ורודים ודירוג קל מקדימה
בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: ניטים.. וצמידים אחרים
תמונת דסקטופ נוכחית: אני ועברי חבר\ה? אין. יש הצעות? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:החברה הכי טובה שלי שנסעה לכמה ימים, והידיד הכי טוב שלי שנסע לחודש. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?חחחחח לסדר את החדר.. האם אתה עייף?כן... את מי אתה הכי רוצה לחבק?וואי...אפאחד... אולי את הכלבה שלי ממה הכי נמאס לך?אנשים את מי היית רוצה להרוג?אנשים מסויימים הכי פחות מהנה?מממ.. אנשים?
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?במאית איפה אתה הולך לגור?תל אביב!!! כמה ילדים אתה רוצה?לא יודעת.. באיזה סוג של מכונית תנהג?אאודי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?במאית מצליחה שגרה בתל אביב וכמובן- שתהיה לי אהבה. חושב הרבה על העתיד?כן... המון... מפחד ממנו?מפחדת להתאכזב וקצת בכללי: להקה אהובה:אוונסנס, מאיי כימיקאל רומאנס,בלינק182, סימפל פלאן... ספר אהוב:יש הרבה.. בנתיים לא קראתי אחד טוב יותר מ"ילד ושמו זה" סופר(ים) אהוב(ים):לא זוכרת שמות צבע אהוב: שחור
פריט לבוש אהוב: החגורת ניטים שלי איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש: לא יודעת...
האם אתה חושב יותר מדי?אני חושבת שלחשוב זו מחלה... אבל אני חולה.. אז מה? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?תל אביב! ולהישאר שם!
אדם מפורסם שפגשת:וואי לא חסר... עברי כמובן בניהם!
האם יש לך אילו שהם חרטות?ברור.. יש הרבה... קפה אהוב: מממ... נס קפה רגיל, 4 סוכר
ריח אהוב:של דלק... ושל פרחים מה מכעיס אותך:אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: וואי לא יודעת... האדם שעושה לך הכי טוב: משפחה וחברים סגנון מוזיקה אהוב: רוק!! חדר אהוב בבית: מרפסת... מקום אהוב בעולם: תל אביב!!! אין לי כוח להדגיש יותר. אז אני מפסיקה כאן... מקצוע שנוא: ספורט... מתמטיקה..היסטוריה.. מורה אהוב: המחנכת אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? כן מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן... אבל לפעמים מרגישה חזקה ולפעמים מתפרקת נותן מעצמך? משתדלת לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כן... במיוחד בג'קוזי
אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן
אוהב לצחצח שיניים? לא אוהבת לא שונאת אכפת לך מאיכות הסביבה? כן... לפעמים.. קונה צרובים/צורב? כבר לא... אוהב לנסוע או הולך ברגל? ברגל
ישן הרבה? לא... הפרעות שינה..
קשר לחפצים? מסויימים...
אוהב חולצות גזורות? פעם אהבתי, עכשיו פחות אוהב לטייל? כן.. מאוד אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? כן שמש או גשם? גשם!! קר לך או חם לך? כרגע? נעים לי ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? כן
שבת שלום!

אני

עבר: שם המורה בכיתה א': רינה ואני לא מאמינה שאני זוכרת את זה כי זה היה לפני 19 שנה הזיכרון הראשון שלך: שהשכנים דלת מול דלת שלי עברו לפה והייתי בת 4 האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לפעמים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה אני בחיים לא אשכח את זה זה היה בכיתה ז' המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מהוד השרון לנתניה כשהייתי בת 3 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? טובה והייתי חוזרת אליה השיר האחרון ששרת: לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו: בדיחה במועדון לילה הפעם האחרונה שבכית: אתמול שכבר לא יכולתי לעמוד על הרגליים בעבודה ולא היו מוכנים לשחרר אותי או להוציא אותי לעבודה אחרי יומיים שהייתי לפחות 8 שעות בלי הפסקה אחת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: אני רוצה עוד חחח הדבר האחרון שאכלת: לחמניה עם גבינה וזיתים אני עדיין אוכלת הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: שוקו בארומה לפני המשחק אתמול השיר האחרון ששמעת: זכיתי לאהוב הדיסק האחרון שקנית:לייב של עברי נראה לי חחח הפעם האחרונה שעזרת לאמא: עכשיו הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה אבל לראות הופעה אחרי שקיבלתי מכה בראש וכמעט להתעלף הווה: שיער נוכחי: שטני בגדים נוכחיים: פיג'מה חמה תכשיטים נוכחיים: שרשרת שיש עליה S תמונת דסקטופ נוכחית: כחול חבר\ה? אין כרגע אבל יש מישהו בדרך אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: צבי ז"ל אני כל הזמן בוכה כשאני נזכרת בו האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמיד האם אתה עייף? מאוד החגים הם יותר מעייפים מכל דבר אחר את מי אתה הכי רוצה לחבק? את אישתו של צבי ז"ל ולהראות לה שאנחנו כאן תמיד אף על פי שהיא יודעת ממה הכי נמאס לך? שאנשים כל הזמן מתים את מי היית רוצה להרוג? את נסראללה :p הכי פחות מהנה? לעבוד בחגים ושיש הרבה עבודה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? עכשיו התקבלתי לעבודה שרק בנים נמצאים בו אני הבת הראשונה נקווה שלא האחרונה (יועצת מכירות במחלקה האלקטרונית של מחסני חשמל) ובעתיד רופאת ילדים איפה אתה הולך לגור? לונדון ואם בארץ אז תל אביב כמה ילדים אתה רוצה? 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? או ג'יפ או אוטו קטן לא משנה איזה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אחרי לימודי רפואה ואחרי הסטאז' מה שלא בדיוק יקרה עוד 15 שנה כי אני אתחיל ללמוד עוד 3 או 4 שנים חושב הרבה על העתיד? כן מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: משינה ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): לא אוהבת לקרוא צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: קוביות אתה שמח כש: מכבי מנצחים וכשאני רואה את הילדים של אחותי האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לוס אנג'לס ליד בנות דודות שלי אדם מפורסם שפגשת: המון מפורסמים פגשתי למשל אתמול ראיתי במעלית את הבעלים של מכבי תל אביב שהוא הבעלים גם של המיאמי היט האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: קפה קר ריח אהוב: של סטייק מה מכעיס אותך: שמכבי מפסידים או שכואב מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לשיר ולעזור האדם שעושה לך הכי טוב: עברי סגנון מוזיקה אהוב: רוק פופ חדר אהוב בבית: החדר האינטמי שלי מקום אהוב בעולם: פראג המדהימה מקצוע שנוא: הסטוריה מורה אהוב: אין לי מורים חחח אוהב את בצפר? את המכללה כן נרדם בשיעורים? לפעמים מעשן? לא ונדרתי נדר שבחיים אני לא אגע בסיגריה כשהייתי בת 11 וסבא שלי נפטר בעקבות עישון רב נפגע (רגשית) בקלות?לפעמים נותן מעצמך? תמיד לועס דברים? לא אוהב להתקלח? מאוד אוהב להתעטש? לא אבל מתעטשת הרבה בגלל אלרגיה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? צורבת לפעמים אבל מדיסקים שקניתי ל-MP אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה? כן קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? לא אבל לעיתים רחוקות כן אוהב לטייל? כן מאוד אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא פעם אבל לבשתי שמש או גשם? שמש אביבית קר לך או חם לך? קררררררר ילדותי? דבר יפה שהייתי חוזרת אליו חולם בהקיץ? בזמן האחרון יותר מידי

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gifעונה לפני שינה../images/Emo199.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ציפי הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כן
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון המקצוע האחרון שנכשלת בו: חשבון האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 4-5 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבבה השיר האחרון ששרת: "ידעתי שתחזור" הדבר האחרון שצחקת בגללו: מועדון לילה הפעם האחרונה שבכית: אממ היום כמעט.. האדם האחרון שראית: אמא
הדבר האחרון שאמרת: "לילה טוב" הדבר האחרון שאכלת: כריותתתתת הדבר האחרון ששתית: חלב הדבר האחרון שקנית: דיסק
השיר האחרון ששמעת: "בסוף העולם" הדיסק האחרון שקנית: נינט
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ... הדבר הכי מטורף שעשית: .. הווה: שיער נוכחי: שחוררררררר בגדים נוכחיים: פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: כלב יושב על חזר- מצויר כמובן.. חבר\ה? כרגע לא.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: רק אחד?
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..
האם אתה עייף? כן את מי אתה הכי רוצה לחבק? הראל ועברי..
ממה הכי נמאס לך? מהתיאוריה הזו
את מי היית רוצה להרוג? את מי שהמציא את בחינת התיאוריה הכי פחות מהנה? מה.? עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות? עוד אין לי שמץ איפה אתה הולך לגור? מקווה שבפנטהאוז
כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג? האמרררר איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה עם 2 ילדים ובהיריון חושב הרבה על העתיד? המוןן מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: אמממ היהודים, סינרגיה ספר אהוב: "ההזדמנות האחרונה" סופר(ים) אהוב(ים): אין.. צבע אהוב: כחול, שחור פריט לבוש אהוב: ג'ינס וגופייה איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: טוב לי האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? הוואי.. אדם מפורסם שפגשת: הרבה..
זכורים לטובה הראל ונינט
האם יש לך אילו שהם חרטות? הרבה קפה אהוב: אייס קפה דיאט-ארומה
ריח אהוב: בישולים, בשמים
roma, 212 sexy מה מכעיס אותך:הרבה דברים
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: משחק האדם שעושה לך הכי טוב: יש ככ הרבה סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: החדר שלי מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: אביהוד
שרית אוהב את בצפר? נחמד שם
נרדם בשיעורים? משתדלת שלא מעשן? לאאאא נפגע (רגשית) בקלות? מאודדדדדדדדדדדד נותן מעצמך? המון לועס דברים? לא..
אוהב להתקלח? מאודד אוהב להתעטש? לאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן, במיוחד שונאת להתעורר בגלל זה אוהב לצחצח שיניים? כן.. במיוחד אחרי יום כיפור
אכפת לך מאיכות הסביבה? ככה..
קונה צרובים/צורב? תלוי של מי.. אוהב לנסוע או הולך ברגל? אם הייתה לי תאפשרות רק לנסוע הייתי רק נוסעת אבל..... ישן הרבה? לא קשר לחפצים? לא ממש אוהב חולצות גזורות? כן.. זה נחמד ומשוחרר אוהב לטייל? ככה אוהב כפכפים? חח בקיץ כן לובש בוקסר? בקיץ
שמש או גשם? גשםם
קר לך או חם לך? נעים..
ילדותי? קצת
חולם בהקיץ?קצת
שבת שלום :] גם לכם

vered151

New member
עונה ../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ג'נט הזיכרון הראשון שלך: אין לי שמץ האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
המקצוע הראשון שנכשלת בו: ספרות נראה לי... המקצוע האחרון שנכשלת בו: אותו אחד... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נורמלית השיר האחרון ששרת: המאה העשרים של היהודים הדבר האחרון שצחקת בגללו: ארץ נהדרת הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "תסגרו אחריכם ת'שער" הדבר האחרון שאכלת: עוגיה הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: צעיף השיר האחרון ששמעת: את המקרו מצפצף הדיסק האחרון שקנית: סינרגיה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: חום כהה, ארוך, מדורג בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה וסווצר וצעיף תכשיטים נוכחיים: טבעות, עגילים תמונת דסקטופ נוכחית: בן דור ואני חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן..חח כל הזמן האם אתה עייף? מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק? את רחלי ממה הכי נמאס לך? מזה שאני כל הזמן מפספסת דברים את מי היית רוצה להרוג? כרגע אף אחד..אבל יש כמה... הכי פחות מהנה? לשנוא עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? ויטרינריה
איפה אתה הולך לגור? בעתיד הקרוב בת"א...אחרי שאני אעשה טיול ענקי בחו"ל ואתחתן וכל זה..אז במושב כמה ילדים אתה רוצה? 2 3 4 באיזה סוג של מכונית תנהג? ג'יפ קצר או פג'ו CC איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מממ..גיל 29? עם חבר רציני חושב הרבה על העתיד?
מפחד ממנו?
וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה, היהודים, משינה, מוניקה סקס וכנסיית השכל ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה, אני כריסטיאנה פ. סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת צבע אהוב: כולם פריט לבוש אהוב: צעיף איבר שהכי מושך אותך: ורידים בולטים בידים..חחח...ושפתיים
אתה שמח כש: אני ערה האם אתה חושב יותר מדי? לא... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בדיוק פה אדם מפורסם שפגשת: יעל בר זוהר מלפני 80000 שנה... האם יש לך אילו שהם חרטות?
קפה אהוב: עלית? חח ריח אהוב: של ארי..חחח מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב: ממ...היא סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: קנדה מקצוע שנוא: ספרות
מורה אהוב: אלון, אילנית, אורה ולורנס אוהב את בצפר? לפעימם כן ולפעמים לא נרדם בשיעורים? חופשי...חח מעשן? אולי כן..ו..אולי לא נפגע (רגשית) בקלות?
נותן מעצמך?
לועס דברים?
אוהב להתקלח?
אוהב להתעטש?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
אוהב לצחצח שיניים?
אכפת לך מאיכות הסביבה? לפעמים קונה צרובים/צורב?
אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע..אבל שאין ברירה (ולרוב אין ברירה) אז הולכת ישן הרבה? תגדיר "הרבה"... בין 6 ל 8 שעות בלילה...כמעט ובלי צהריים קשר לחפצים?
אוהב חולצות גזורות? לא ממש אוהב לטייל?
אוהב כפכפים?
לובש בוקסר?
שמש או גשם?
קר לך או חם לך? נעים ילדותי?
חולם בהקיץ?

TauberiT

New member
יא, יש חיים מחוץ להיסטוריה../images/Emo12.gif

עבר שם המורה בכיתה א': ענת הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת
סתם, משו עם סבא שלי, בנדנדות כאלה
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא יודעת, לא נראלי. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המ, כן
המקצוע הראשון שנכשלת בו: כמעט-מתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: כמעט-מתמטיקה, נחשב?
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, לקצה השני של העיר... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? "יא" השיר האחרון ששרת: "צועקים על אהבה"
הדבר האחרון שצחקת בגללו: מועדון לילה הפעם האחרונה שבכית: ממ...ביום ראשון. אבל זה לא בדיוק בכי נו. לפני זה ביום שלישי שעבר... האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת: "יודן!" "יודן תראה משהו!" [אבל הוא לא ענה לי
] הדבר האחרון שאכלת: הממ...לביבות קוטג'!!
הדבר האחרון ששתית: מיץ תפוזים הדבר האחרון שקנית: יא יש מלא
אני אחרי יומיים בת"א
טבעת-שרשרת-עגילים-מלא בגדים השיר האחרון ששמעת: לחבק אותך- סינרגיה הדיסק האחרון שקנית: יותר מידי זמן.
לא זוכרת. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום?
הדבר הכי מטורף שעשית: נסעתי פעמיים באותו שבוע לת"א. [הו הכסף!] הווה שיער נוכחי: מתולתל [קצת יותר קצר מתמיד
], וחום. בגדים נוכחיים: טרנינג אפור וסווצ'ר מאגניב בטירוף
תכשיטים נוכחיים: מלא צמידים, וזהו. תמונת דסקטופ נוכחית: אשכרה בדקתי. המ, צפון, אזור הכינרת. מפסח שנה שעברה
חבר\ה? שנספר להם?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יא, אני יודעת מי. שם בדוי נ' שלא בא לבקר אותי היום
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ללמוד להיסטוריה? האם אתה עייף? טו מאצ'. את מי אתה הכי רוצה לחבק? איתן
המ, ומציאותי יותר, אז..לא, עדיין איתן
ממה הכי נמאס לך? אנשים מציקים. ומללמוד להיסטוריה. את מי היית רוצה להרוג? אפחד, נראלי. הכי פחות מהנה? ללמוד להיסטוריה
עתיד מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו בעיצוב, אולי אדריכלות. איפה אתה הולך לגור? לא יודעת. נראלי שאני אשאר בהודש, אבל בקצה אחר שלה.
כמה ילדים אתה רוצה? 2-3, מה שיתן השם
באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? בת 30.
והממ...נשואה? חושב הרבה על העתיד? לא ממש מפחד ממנו? לא.
וקצת בכללי להקה אהובה: המ, סינרגיה, ומוניקה. אבל כרגע סינרגיה
ספר אהוב: במרחק נגיעה- קרטיס סיטנפלד סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת צבע אהוב: חום-ורוד-ירוק-כתום. ובערך כל שילוב אפשרי ביניהם. פריט לבוש אהוב: יא יש לי מלא כאלה חדשים! וסווצ'רים בעיקר
איבר שהכי מושך אותך: עיניים-ידיים [גדולות!] אתה שמח כש: נחמד? האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פה נחמד, אבל בעולם- איטליה או סלובניה.. אדם מפורסם שפגשת: עמי מעמי ואלי!!!11
האם יש לך אילו שהם חרטות? בטח, לכולנו.
קפה אהוב: המ, נמס/הפוך/משו כזה? ריח אהוב: ריח של קטורת או ריח של המקלות האלה בריח וניל!! מה מכעיס אותך: המון דברים, בעיקר שלא מקשיבים לי ומציקים ונדחפים וכאלה... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הממ יצירתיות אולי האדם שעושה לך הכי טוב: יא, אלדד. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי חדר אהוב בבית: החדר שלי/הממד מקום אהוב בעולם: הצפון
מקצוע שנוא: מתמטיקה, אבל בקרוב זה ישתנה. חוץ מזה ערבית. מורה אהוב: לאומנות/מחנכת אוהב את בצפר? בעיקרון כן נרדם בשיעורים? אם אני נורא עייפה, אבל לא בכל שיעור מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? יותר מידי
נותן מעצמך? כן לועס דברים? כן אוהב להתקלח? כןן
אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן
אוהב לצחצח שיניים? בטירוף
אכפת לך מאיכות הסביבה? כן.
קונה צרובים/צורב? הממ לא ממש... אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי... ישן הרבה? לא כל כך קשר לחפצים? כן
אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? מאוד
אוהב כפכפים? לא כל כך לובש בוקסר? כן שמש או גשם? גשםםםםםםםםםםםםםםםםםם קר לך או חם לך? נעים לי ילדותי? כן חולם בהקיץ? המון שבת 100ממת.

B a 7 a K

New member
מושלמת בחולצת LEAD אפורה. ../images/Emo23.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל. הזיכרון הראשון שלך: כרגע, כל מיני פלאשים משונים מהגן. אני זוכר בעיקר חלומות מהילדות. באמת. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: בילדותי?
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא. תמיד הייתי הילד המוצלח של אמא, שאוכל גורמה כבר בגיל 3.
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיזיקה (בסוף י', למי היה אכפת לעזאזל ממקצוע חסר משמעות שכזה?
) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): בגיל שנה. מקריית יובל לביתי הנוכחי. (תמיד ירושלים) איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אושר צרוף, בלי לחשוב יותר מדי.
השיר האחרון ששרת: "גשם" של בנזין. הדבר האחרון שצחקת בגללו: "מועדון לילה" [?] הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר. נראה לי שאתמול, ממשהו בחדשות.
זה קורה לי מדי פעם. האדם האחרון שראית: אח שלי. הדבר האחרון שאמרת: "לילה טוב".
הדבר האחרון שאכלת: קרקר מוזר כזה. LOL. הדבר האחרון ששתית: נסתי.
הדבר האחרון שקנית: נראה לי שזה גם היה נסתי.
מהקפיטריה של בי"ס [?] יו, לא היה לי זמן לקנות יותר מדי החופש. השיר האחרון ששמעת: "מקום לדאגה". הדיסק האחרון שקנית: אני כבר ממש לא זוכר. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: סתיוי, את מקשה עלי פה.
הדבר הכי מטורף שעשית: יש כמה כאלה, לא יותר מדי. הווה: שיער נוכחי: שחור, קצוץ ומשונה. בגדים נוכחיים: גופייה ומכנסי טרנינג שחורים.
תכשיטים נוכחיים: שעון. תמונת דסקטופ נוכחית: Evil Monkey מ- "Family Guy" חבר\ה? אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא יודע. כרגע, טוב לבד. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. האם אתה עייף? לא ממש. את מי אתה הכי רוצה לחבק? מישהו. ממה הכי נמאס לך? להתעסק במה שנמאס לי ממנו. את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. הכי פחות מהנה? הרבה דברים. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו שקשור לתקשורת - קולנוע - ספרות, אולי עיתונאות. לא יודע, הכל אפשרי. איפה אתה הולך לגור? כנ"ל. למרות שיהיה לי קשה להתנתק לחלוטין מהעיר היפה שלי, ואני לא חושב שזה יקרה. כמה ילדים אתה רוצה? לא יודע. באיזה סוג של מכונית תנהג? אחת שנוסעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? רחוק מכל מה שקורה היום, אבל רק מנטלית. חושב הרבה על העתיד? לפעמים. מפחד ממנו? לא. ההפך, מצפה להשתחרר בעזרתו. וקצת בכללי: להקה אהובה: אני לא ממש יודע. כרגע אח שלי מנסה להחדיר לי לתודעה את סינרגיה. חביבים מאוד. ספר אהוב: "רודף העפיפונים"/ חאלד חוסייני, "מישהו לרוץ איתו"/דויד גרוסמן ו"מר ורטיגו"/פול אוסטר. סופר(ים) אהוב(ים): פול אוסטר, דויד גרוסמן, חאלד חוסייני, עמוס עוז. [לא מקורי
] צבע אהוב: צבעוני. פריט לבוש אהוב: הצעיף השחור והרגיל שלי.
איבר שהכי מושך אותך: אני חושב שעיניים. לא קטע שטחי של צבע בהכרח, אלא הבעה. אתה שמח כש: יש סיבה חיובית לפרפרים האלה בבטן. האם אתה חושב יותר מדי? אומרים שכן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בדיוק איפה שאני. אדם מפורסם שפגשת: יש כמה וכמה. חלק אני בטוח גם לא זוכר. האחרונים שאני זוכר? ארז בן הרוש, וגיידמק, לגמרי במקרה. הו, ושמעון פרס.
האם יש לך אילו שהם חרטות? בוודאי. קפה אהוב: נס. ריח אהוב: דשא אחרי כיסוח. מה מכעיס אותך: המון דברים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ביטוי, כתיבה, מוזיקליות. האדם שעושה לך הכי טוב: אפשר בע"ח? כלבתי היפה והמוכשרת, שהיא בעצם הגוש הלבן הקטן והמושלם שלי
. סגנון מוזיקה אהוב: יש הרבה כאלה. חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: חסר לי רזומה בעניין הזה. מקצוע שנוא: אין מקצוע ממש שנוא השנה. מורה אהוב: המחנך שלי. אוהב את בצפר? את שלי כן. נרדם בשיעורים? אף פעם. זה מין מנגנון, שמשאיר אותי חי ובועט גם אחרי שעתיים שינה. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? כן. נותן מעצמך? משתדל. לועס דברים? רק מסטיק. אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? דֵי. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? הו, מאוד! בעיקר כשמפסיק לזרום דם אל היד כל הלילה, ואז אתה מתעורר ומרגיש שאין שם כלום, והיא כבדה כמו משקולת של 100 קילו, וצריך להכות אותה ואז ממש לשמוע את הדם שלך חוזר בחזרה לכל אורך הזרוע. מזעזע, כואב ומלחיץ. אוהב לצחצח שיניים? כן. אכפת לך מאיכות הסביבה? כן. קונה צרובים/צורב? קונה לא. לצרוב מזמן לא צרבתי, מהסיבה הפשוטה שהצורב לא פועל.
ואם כבר מוזיקה דיגיטלית, אני מעדיף שהיא לא תהיה צרובה ודומה כ"כ למקור. שיקולי מצפון. יש תחליפים אחרים היום. אוהב לנסוע או הולך ברגל? מת על נסיעות ארוכות ושקטות. ישן הרבה? לא, וחבל. קשר לחפצים? בהחלט. אוהב חולצות גזורות? רק אם הן ממש דורשות את זה. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? לא ממש. לובש בוקסר? יש לי איזה שניים - שלושה, לא יותר מדי. שמש או גשם? גשם בחורף, שמש בקיץ. בשום פנים ואופן לא להפך!! [
] קר לך או חם לך? בסדר לי. ילדותי? יותר מדי לא. חולם בהקיץ? יותר מדי כן.

האגוש

New member
אניייי

עבר: שם המורה בכיתה א': דליה הזיכרון הראשון שלך: שבאו אורחים, ואבא ביקש שאני אביא וופלים
ואז הבאתי וכולם מחאו לי כפיים!! האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: דברים של גדולים, זה מוזר?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית [למרבה האירוניה] המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך. נו, לא הייתי בשיעור של הבוחן הטיפש הזה
. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פףף. כן, 3 פעמים. מפתח תקווה להוד השרון, ובתוך הוד השרון. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? פיכסה השיר האחרון ששרת: "לך" - שילה פרבר הדבר האחרון שצחקת בגללו: השאלון של ניר
הפעם האחרונה שבכית: ממ..ביום שני. האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: "נעלת את הדלת?" הדבר האחרון שאכלת: סוגשל פריכית עם גבינה הדבר האחרון ששתית: תה הדבר האחרון שקנית: יש הרבה
השיר האחרון ששמעת: "זו אותה האהבה" - אריק איינשטיין. הדיסק האחרון שקנית: מתנה לליאורי, "זרעי קיץ" של מאיר אריאל. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: יש הרבה.. הווה: שיער נוכחי: שיער
בגדים נוכחיים: טרנינג של בית תכשיטים נוכחיים: צמידים תמונת דסקטופ נוכחית: טיטאניק בת"א
חבר\ה? נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: יש אפילו כמה. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק? מישהו שאני נורא מתגעגעת אליו?
ממה הכי נמאס לך? ממה לא? את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה? לשטוף כלים
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משהו הומני ועצמאי. לא יודעת מה. איפה אתה הולך לגור? באיזה מושב במרכז כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודעת
אבל אני רוצה את הפג'ו שלי ועכשיו ;[ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? במקום טוב. חושב הרבה על העתיד? לא מפחד ממנו? אסור לפחד ממשהו שאתה לא יודע מה הוא, ומה יהיה בו. וקצת בכללי: להקה אהובה: משינה ספר אהוב: "רודף העפיפונים" סופר(ים) אהוב(ים): אין ספציפי.. צבע אהוב:
פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים, חיוך. אתה שמח כש: אני נמצאת במקום שכיף לי להיות בו..עם אנשים שכיף לי להיות איתם. האם אתה חושב יותר מדי? הרבה יותר מדי. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? כאן אדם מפורסם שפגשת: נו, יש הרבה
האם יש לך אילו שהם חרטות? לא. קפה אהוב: הפוך ריח אהוב: הו, הבושם של נחנח
מה מכעיס אותך: בורות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת להגדיר. אני זו אני. Take it or leave it האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי, רוק בכלל, פולק.. חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: הבית, מה לא?
מקצוע שנוא: ביולוגיה. לעד ישאר ביולוגיה
מורה אהוב: דינה
אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? תלוי איזה מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן ולא..תלוי ממי, ותלוי עד כמה אכפת לי. נותן מעצמך? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? ברור!
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן!! אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? חס וחלילה
. קראו בוז לצרוב!!! [המצאתי את זה הרגע
] אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנהוג
ישן הרבה? תלוי קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? תלוי איפה ועם מי.. אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם? גשםםםםםם קר לך או חם לך? קר לי כי נגמר התה
ילדותי? כן
חולם בהקיץ? כן שבת שלום :] ומבורך!!

ונטורי

New member
אני כ"כ אוהב את השאלונים האלה../images/Emo163.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שרית הזיכרון הראשון שלך: מממ כ"כ הרבה זכרונות האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:חחח אולי שהתחפשתי בכיתה ה'..חחח אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה יאכ המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה וביולוגיה כן כן לא הפסקתי להכשל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אממ כן באותה עיר 3 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?שלמות - כ"כ רוצה לחזור.. השיר האחרון ששרת: היום? מממ.."הכי קרוב אליך אמא " חחח תקוע לי בראש מהפרוסמת הדבר האחרון שצחקת בגללו: אוי הרגע חזרתי מהמסיבה של מורי בגלל כאב ראש אבל צחקתי הרבה הפעם האחרונה שבכית:המון זמן שלא בכיתי למזלי :] אז אני לא זוכר.. האדם האחרון שראית:פרנסיס ובועז הדבר האחרון שאמרת: תודה לפרנסיס ולבועז הדבר האחרון שאכלת: רימונים הדבר האחרון ששתית: גמדים כמו האקטימל הדבר האחרון שקנית: מממ שרשרת מגניבה כזו עם גולגולת השיר האחרון ששמעת: להתעורר אלייך הדיסק האחרון שקנית:עברי לידר - מלטף ומשקר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום ניראה לי הדבר הכי מטורף שעשית: הרבה :p הווה: שיער נוכחי: עם כובע עליו אבל בלונדי רגיל מבולגן מעט בגדים נוכחיים:ג'ינס של לי חולצה של לי קופר ומעל סריג של טי אין טי תכשיטים נוכחיים: צמיד ברגל תמונת דסקטופ נוכחית: של נחשווול 3> חבר\ה?בטטטטטה 3> אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:בטטטה 3> האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לבנות 2 פעולות,להכין ש.ב , להתכוננן למבחנים.. האם אתה עייף?כןןן את מי אתה הכי רוצה לחבק?בטטטטטטטה! ממה הכי נמאס לך?מהחום והצינון שיש לי את מי היית רוצה להרוג?חס וחלילה בחיים לא להרוג! הכי פחות מהנה?ממממ לא יודע עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?שחקן , זמר , יוצר לא מתפשר על פחות - ברצינות! איפה אתה הולך לגור?ת"א או נווה סביון אה ואיזה שנה אחת באילת כמה ילדים אתה רוצה?2\3 באיזה סוג של מכונית תנהג?אופנוע :] איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?נשוי+2 מגשים את חלומי =] חושב הרבה על העתיד?דיי הרבה.. מפחד ממנו?אממממ לא ממש :] וקצת בכללי: להקה אהובה:אמממ אין ממש ספר אהוב:הנעלמים - הרלן קובן סופר(ים) אהוב(ים):הרלן קובן מומלץ גם דיו חיוור צבע אהוב: כתום שחור ורוד ותכלת פריט לבוש אהוב:בוקסר =P איבר שהכי מושך אותך:עינים אתה שמח כש: טוב לי :] האם אתה חושב יותר מדי?אממממ לא זה לא בריא לי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?בחיים לא עוזב את נווס אדם מפורסם שפגשת:אווואו הרבה בינהם עברי האם יש לך אילו שהם חרטות?כן הרבה לא נפתח קפה אהוב: אמממ שכחתי איך קוראים לו ריח אהוב:בטטה מה מכעיס אותך:צבועים,פלצנים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אממממ תגידו אתם *מתבייש ומסמיק* האדם שעושה לך הכי טוב:כולם=] סגנון מוזיקה אהוב:פופנרול ישראלי (האמהאמ*עברי*האמהאמ) חדר אהוב בבית:שלייי מקום אהוב בעולם:נווווווווווס מקצוע שנוא: מתמטיקהה מורה אהוב:ויקי ורינתתת! אוהב את בצפר?אבין ברורר נרדם בשיעורים?חחח שאני נמצא אני לומד מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?אממממ לא בקלות קלות אבל נפגע מהר נותן מעצמך?או הכל או כלום! לועס דברים?אמממ לא אוהב להתקלח?כןןןןןןן אוהב להתעטש?לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כןןןןןןןן ממש שונא אוהב לצחצח שיניים?כןן אכפת לך מאיכות הסביבה?ברור! קונה צרובים/צורב?אמממ מנסה כמה שפחות אבל כן אוהב לנסוע או הולך ברגל? נוסע הרבה באוטובוסים ישן הרבה?כמה שיותר יותר טוב קשר לחפצים? כןן אוהב חולצות גזורות? כןן אוהב לטייל?כןן אוהב כפכפים? כןן לובש בוקסר? כל הזמןן שמש או גשם?שמששששש קר לך או חם לך? כרגע קריר ילדותי? שצריך חולם בהקיץ?שבא לי

בדרך לאסון הבא.. ../images/Emo23.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': רינה הזיכרון הראשון שלך: שפעם בגן קיבלנו ארטיקים ואיזה ילד מוגבל דחף אותו לחול ואכל. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש, אני חושבת. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא, תמיד אכלתי רק שניצל ופסטה בלי כלום. כשנהייתי צמחונית זה השתנה. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמ.. אנגלית [אין לי כח לשבת על התחת בשביל החרא הזה.] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי דירה פעמיים, מה שאומר שגרתי בשלושה בתים. מרמת גן לגני תקווה ומגני תקווה לעוד בית בגני תקווה. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? סבירה השיר האחרון ששרת: נראה לי "השיר שלנו" של אביב גפן, כי חברה התחילה לזמזם את זה. הדבר האחרון שצחקת בגללו: זה שלמור בחדר יש פוסטר של מתי כספי מחזיק תות גדול. וגם בדיחה הזויה של מיכל. אבל האמת שצחקתי מכל דבר אז ככה שזה לא כל כך נחשב. הפעם האחרונה שבכית: הלילה. וכמעט לפני איזה שעתיים. האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: איזה מלמול לאמא. הדבר האחרון שאכלת: קורנפלקס כריות הדבר האחרון ששתית: חלק עם הכריות D: הדבר האחרון שקנית: לא יודעת. השיר האחרון ששמעת: "סוף העולם" של אביב גפן. הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת >< הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ממ.. הדבר הכי מטורף שעשית: זה קרה הלילה, ואני לא אפרט. הווה: שיער נוכחי: חום מכוער שכרגע מוחלק. בגדים נוכחיים: ג'ינס, חולצה ירוקה, סוודר חום, חזיה, תחתונים, גרביים, מגפיים, תכשיטים.. תכשיטים נוכחיים: 2 טבעות,שלושה צמידים- אחד עם סקא, אחד דק עם ניטים ואחד סתם חוט, עגיל של פיס, שני עגילי חישוק, ושני עגילים של אמא. תמונת דסקטופ נוכחית: דגים [זה המחשב של ההורים שלי
] חבר\ה? אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אף אחד. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? שיעורי בית!!!!!!!!!!!11 האם אתה עייף? קצת, לא ישנתי בלילה. את מי אתה הכי רוצה לחבק? אני לא אפרט. ממה הכי נמאס לך? מפיגור. את מי היית רוצה להרוג? את מי שנתן לי שיעורי בית לחופש. הכי פחות מהנה? בית ספר. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא ברור. איפה אתה הולך לגור? לא ברור. כמה ילדים אתה רוצה? מספיק. באיזה סוג של מכונית תנהג? מה שיהיה לי כסף לקנות >< איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לא יודעת, אני זורמת. חושב הרבה על העתיד? לא ממש. מפחד ממנו? קצת אבל משתדלת להדחיק את זה. וקצת בכללי: להקה אהובה: שייגעצ ספר אהוב: באדולינה סופר(ים) אהוב(ים): אתגר קרת
צבע אהוב: לא יודעת. לא דברים זוהרים וכאלה. פריט לבוש אהוב: אמ... סוודר חום של פוקס
איבר שהכי מושך אותך: ידיים, חזה.. אתה שמח כש: אני יודעת שאין לי שום התחייבות. ובשיעורי תיאטרון. האם אתה חושב יותר מדי? לגמרי. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? במקום שאין בו בית ספר. אדם מפורסם שפגשת: עברי. האם יש לך אילו שהם חרטות? היום יש לי הרבה חרטות על אתמול בלילה. קפה אהוב: נס כזה שיש בבית. ואייסקפה. ריח אהוב: שוקולד. מה מכעיס אותך: שמצפים ממני ליותר מידי, שלא מבינים אותי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני מתיידדת מהר עם אנשים, אני לא מציבה לעצמי יותר מידי גבולות. ואני חושבת שעם הרבה עבודה אני יכולה להיות גם טובה בתיאטרון. האדם שעושה לך הכי טוב: אין כזה ממש. סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: אין כזה. מקום אהוב בעולם: אני ממש לא יודעת. מקצוע שנוא: מת', אנגלית, ערבית, מורשת, תנ"ך, ספורט, מדעים. מורה אהוב: אני לא אוהבת מורים מעצם היותם מורים. אוהב את בצפר? ממש לא. נרדם בשיעורים? כמעט. מעשן? בעיקר פסיבית. נפגע (רגשית) בקלות? כן. אני בן אדם נוראי בקטע הזה. נותן מעצמך? אני חושבת.. לועס דברים? אוכל? אוהב להתקלח? ככה ככה. אוהב להתעטש? לא. איכ. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לפעמים זה נחמד כשאפשר לגעת בזה וללחוץ על זה ולא מרגישים כלום. אוהב לצחצח שיניים? למה שמישהו יאהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? במידה רבה. קונה צרובים/צורב? לא צורבת ולא קונה צרובים, אבל כן מורידה. אוהב לנסוע או הולך ברגל? אני הולכת הרבה ברגל אבל לנסוע זה יותר מועיל. ישן הרבה? לא ממש. קשר לחפצים? ממ.. אולי לדובי. אוהב חולצות גזורות? אהבתי, עכשיו זה מעצבן. אוהב לטייל? ככה ככה. אוהב כפכפים? לא. זה מציק. לובש בוקסר? כן. שמש או גשם? שמש, אבל לא חמה. קר לך או חם לך? עכשיו? נעים. ילדותי? לא חושבת. חולם בהקיץ? גם לא חושבת.

מיטל4567

New member
../images/Emo182.gifשבת גשום../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': יו..חח התקלתם אותי.. נורית נראה לי
הזיכרון הראשון שלך: מהגן שנמלה עקצה אותי (אני זוכרת שעלתה עלי נמלה ועקצה אותי חחח.. מאוד הגיוני) האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:כן.. הייתי טוםבוי
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:חמצוצים נחשב? המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית נראה לי המקצוע האחרון שנכשלת בו: אנגלית..חחח האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?כיפית! השיר האחרון ששרת: את לא לבד-בוטן מתוק בקרקס הדבר האחרון שצחקת בגללו:אתמול צחקתי מלא אבל אני לא זוכרת מה הדבר האחרון חח:p הפעם האחרונה שבכית: באירוע של RC קולה בשיר "לעוף" של היהודים האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי לחברה שלי בפלאפון..חחח הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם מיונז וחצילים
הדבר האחרון ששתית: קולה
הדבר האחרון שקנית: שוקו חחח השיר האחרון ששמעת: השיר ששרת לה הדיסק האחרון שקנית: וואו... הברה זמן לא קניתי דיסק לא זוכרת
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול להוריד תכלים מהשולחן אחרי הקידוש..חחח הדבר הכי מטורף שעשית: אממ.. ביסודי כמעט שלחתי ילד לבית חולים (כבר הזכרתי שהייתי טומבויי חח) הווה: שיער נוכחי: שחור-חום ארוך מתולתל בגדים נוכחיים: פיג'מה
תכשיטים נוכחיים: אין.. תמונת דסקטופ נוכחית:טוב אני אצא מפגרת עכשיו..אבל מה זה?חח חבר\ה?אין.. נפרדנו
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חבר שלי לשעבר...
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן.. ללמוד למבחן ולהגיש 5 עבודות באנגלית..חח האם אתה עייף?לא ממש.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?את חבר שלי לשעבר..
ממה הכי נמאס לך?מהלימודים!!!אוף! את מי היית רוצה להרוג?אני לא רוצה להרוג אף אחד.. אבל אחת שהיתה מורה שלי והיא הייתה כל כך מעצבנת!! הכי פחות מהנה?ללמוד ביום שבת שיש מזג האוויר יפה בחוץ לטיול!
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג אבל משהו עם ילדים
איפה אתה הולך לגור?קיבוץ\מושב אולי.. כמה ילדים אתה רוצה?3 נראה לי.. באיזה סוג של מכונית תנהג?כל דבר לא ידני!חחח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?אממ..בהריון שני עם האיש שאני אוהבת וכלב קטן בצד..חחח|לאיודעת| חושב הרבה על העתיד?לא ממש... מפחד ממנו?אולי קצת... וקצת בכללי: להקה אהובה:עברי לידר
ספר אהוב: שני ירחים סופר(ים) אהוב(ים):אמממ... צבע אהוב:ירוק
פריט לבוש אהוב: גרבים צבעוניות!!חחח איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: כשאני סביב האנשים שאני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי?כן.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?בארץ..
אדם מפורסם שפגשת:האחרון-הגיטריסית של בית הבובות..חח האם יש לך אילו שהם חרטות?כן.. קפה אהוב: קפוצ'ינו ריח אהוב: ריח של צמחים על הבוקר... מה מכעיס אותך:שמשקרים לי! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני חושבת התכונה-שאני עוזרת לכולם (?)לא יודעת תמיד אומרים לי את זה חח האדם שעושה לך הכי טוב:(חבר שלי עשה לי הכי טוב אבל זה לא משנה עכשיו).. אממ.. גיל ה-חברה!! איו עליה!!
סגנון מוזיקה אהוב:רוק ישראלי חדר אהוב בבית:החדר שלי (יותר נכון המיטה שלי) מקום אהוב בעולם: טבע! מקצוע שנוא: אנגלית
מורה אהוב:שירה המורה לספרות והמחנכת
אוהב את בצפר? את הכיתה שלי כן! נרדם בשיעורים?כן..חח
מעשן?לא.. נפגע (רגשית) בקלות?תלוי ממי נותן מעצמך?כן.. לועס דברים?אוכל.. אוהב להתקלח?כן:) אוהב להתעטש?לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן!! אוהב לצחצח שיניים?לא אוהבת ולא שונאת.. אכפת לך מאיכות הסביבה?כן.. קונה צרובים/צורב?כן.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?תלוי לאן ומתי.. אבל אני הולכת הרבה ברגל ישן הרבה?לא..אין זמן..חח קשר לחפצים?שקונים לי משהו קשה לי להיפרד ממנו גם אם זה ממש ישן..חח אוהב חולצות גזורות? כן.. אוהב לטייל?מ-א-ו-ד!! אוהב כפכפים? כן.. לובש בוקסר? לפעמים
שמש או גשם? תלוי מתי! עכשיו גשם!!
קר לך או חם לך? קר לי! ילדותי? לפעמים
חולם בהקיץ?כן..חח יותר מדי..
שבת שלום :]

../images/Emo19.gifאני, אני../images/Emo70.gif../images/Emo27.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל. הזיכרון הראשון שלך: רצח רבין
. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:אממ טפה
. אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, גיל חודשיים, בתוך הקיבוץ, ככה שזה לא עקרוני. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מושלמת+
. השיר האחרון ששרת: "השיר של איתי" בגלל צליל שהדביקה אותי. הדבר האחרון שצחקת בגללו: "ארץ נהדרת", אתמול. הפעם האחרונה שבכית:אממ לא זוכרת
. האדם האחרון שראית:אבא. הדבר האחרון שאמרת: "זה ממש חם תיזהר". הדבר האחרון שאכלת: אמ, אמ, כעיקרון לא ממש אכלתי היום. הדבר האחרון ששתית: שוקו. הדבר האחרון שקנית: אתמול, סוכריות וגומיות. השיר האחרון ששמעת: "יותר מדי הרבה"
הדיסק האחרון שקנית:שוב
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני רגע. הדבר הכי מטורף שעשית: אני חננה עם קבלות, לא עושה דברים מטורפים. הווה: שיער נוכחי: שחור. בגדים נוכחיים: מעיל כחול, מתחת סווצ'אר ומתחת חולצה אפורה, ומכנסיים שחורים. תכשיטים נוכחיים:
תמונת דסקטופ נוכחית: אממ אח שלי הקטן והכלב. חבר\ה?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:אממ בן דוד שלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
האם אתה עייף?
את מי אתה הכי רוצה לחבק?בן דוד שלי
. ממה הכי נמאס לך?בי"ס
את מי היית רוצה להרוג?מורה למתמטיקה
. הכי פחות מהנה?אממ בי"ס
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?עיצוב / צילום. איפה אתה הולך לגור?בקיבוץ, איפה שאני גרה עכשיו. כמה ילדים אתה רוצה?3 באיזה סוג של מכונית תנהג? פז'ו שחורה
. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?בקיבוץ
. חושב הרבה על העתיד?
יותר מידי. מפחד ממנו?מאוד. וקצת בכללי: להקה אהובה:"הדורבנים"
. ספר אהוב:"מישהו לרוץ איתו". סופר(ים) אהוב(ים):דויד גרוסמן ואשכול נבו. צבע אהוב:
. פריט לבוש אהוב:חולצה אפורה מהנס
. איבר שהכי מושך אותך:עיניים
אתה שמח כש: שאני מחכה למשהו ממש ממש גדול וטוב שהולך לקרות. האם אתה חושב יותר מדי?
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?
אדם מפורסם שפגשת:איתן אורבך
. האם יש לך אילו שהם חרטות?
קפה אהוב: אייס קפה. ריח אהוב:אממ גפרורים|מזילריר|. מה מכעיס אותך:שקרנים. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:משקיענית
האדם שעושה לך הכי טוב:אמממ לא עולה לי
. סגנון מוזיקה אהוב:ישראלי
. חדר אהוב בבית:מחשב. מקום אהוב בעולם:ישראל. מקצוע שנוא: ג"ג. מורה אהוב:גליה. אוהב את בצפר?
נרדם בשיעורים?רק בערבית. מעשן?
נפגע (רגשית) בקלות?
נותן מעצמך?
לועס דברים?
אוהב להתקלח?
אוהב להתעטש?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?
.אוהב לצחצח שיניים?
אבל מצחצחת, מה. אכפת לך מאיכות הסביבה?באופן חלקי. קונה צרובים/צורב?כמעט ולא, בטוח לא קונה. אוהב לנסוע או הולך ברגל? לסוע
. ישן הרבה?
קשר לחפצים? וואוו הכי, הכי בעולם
. אוהב חולצות גזורות? לא. אוהב לטייל?כן. אוהב כפכפים?
לובש בוקסר? לא. שמש או גשם?גשםםםםם
. קר לך או חם לך? קררררררררררררררר. ילדותי?
מאוד. חולם בהקיץ?
שבת שלום :] גם לך
.

O r Y a M

New member
עונה :]

עבר: שם המורה בכיתה א': מירים אוסטרייך משהו כזה... הזיכרון הראשון שלך: אמממ יומהולדת שנה
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:אמממ ההיתי כמו טום בוי כזה חחח
אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אמממ לא שזכור לי
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה (חשבון) המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות בלאטטט חרא מקצוע וחרא מורה!
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אמממ לא מאז שאני זוכרת את עצמי אנחנו גרים באותו המקום וזה מה שמיוחד בזה יש המון זיכרונות טובים ופחות.. :)
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?פינוקי!
השיר האחרון ששרת: חחח טורו חחח הדבר האחרון שצחקת בגללו: אמא שלי שהיא שתתה היום 6 כוסות תה
הפעם האחרונה שבכית:לפני שבועיים שניפרדתי מאהבת חיי
האדם האחרון שראית:אחי חחחח הדבר האחרון שאמרת: צעקתי על אחייי הדבר האחרון שאכלת: שוקולד יאמיייייייי הדבר האחרון ששתית: מיים הדבר האחרון שקנית: בגדיםםםםםםםםםםם השיר האחרון ששמעת: טורו הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים
יש אימיול היוםםםם שנת 2007
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: נמממ אתמול...
הדבר הכי מטורף שעשית: אמממ כתבתי הודעה בקומונה חחח הווה: שיער נוכחי: ארוך שחור ורטוב חחח(הרגע יצאתי ממקלחת)
בגדים נוכחיים: פי'גמה?! חחח תכשיטים נוכחיים: טבעת שאני לא מורידה בחיים וזהוו חחח תמונת דסקטופ נוכחית: אממ שלי? חבר\ה?היה לפני שבועעעע ועכשיו אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: רגב-האקס שלי
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?אמממ לא לבנתיים חח האם אתה עייף?אממ לא ישנתי היום עד 2
את מי אתה הכי רוצה לחבק?את סבתא שלי ז"ל
ממה הכי נמאס לך?מאהבה ! ומהמבחניםםם
את מי היית רוצה להרוג? אמממ את המורה לספרות!!
הכי פחות מהנה? להיות חולה
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אמממ עורכת דין (אני דברנית גדולההההה) או שחקנית ..
איפה אתה הולך לגור?אממ לונדון?! כמה ילדים אתה רוצה?4 גג!!
באיזה סוג של מכונית תנהג?אמממ אני די בורה בשמות של המכוניות אז נכנסוך את זה חחח כרגע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?אמממ נשואה לאהוב ליבי+קרירה מוצלחת ואולי 2 ילדים ניראה לי חח
חושב הרבה על העתיד?לפעמיים... מפחד ממנו?קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:סינרגיההההההה
ספר אהוב: מלך החומוס ומלכת האמבטיה סופר(ים) אהוב(ים): אין... צבע אהוב: אדום וכחול... פריט לבוש אהוב:גי'נס שלי מבוניטה
איבר שהכי מושך אותך:עיניים וטוסיק חיחיח
אתה שמח כש: טוב לי..
האם אתה חושב יותר מדי? אהה האא מינהג אצלי שלא מצליחה להיפטר ממנו
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? באיזה אי בודד עם האנשים שחשובים לי..
אדם מפורסם שפגשת: אמממ נינט שרית חדד ויש עוד חח האם יש לך אילו שהם חרטות? כן...
קפה אהוב: לא שותה קפה! ריח אהוב:בושם ...(אמור אמור וטיטניום..) וריח של שוקולדדדדד
מה מכעיס אותך: שמתווכחים איתי או שצועקים עלי!
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני תמיד נימצאת לעזור למי שצריך בכול מצב (ככה אמרו לי בכול אופן) האדם שעושה לך הכי טוב: ידידים שלי נדין ואושר...והאקס שלי שעכשיו לא עושה לי ממש טוב! סגנון מוזיקה אהוב:רוק
חדר אהוב בבית:איזה שאלהההה!?! מי רוםםםםםםםםם מקום אהוב בעולם: יורו דיסני בצרפת מקצוע שנוא: ספרות ומתמטיקה מורה אהוב: רוניתתתתתת-מורה להיסטוריה והמחנכת שלי -יעל אוהב את בצפר? אמממ תלוי מתי חחח נרדם בשיעורים?לא אין מצב שכזה! מעשן?לא בחרא הזה! נפגע (רגשית) בקלות? אמממ לא.. נותן מעצמך? הרבההההההה לועס דברים?כמעט הכול חחחח (ואל תיהיו חרמנים) אוהב להתקלח?מאודדדדדדדד אוהב להתעטש?לא מי כן?! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן יאוו זה מעצבןןןןןןןןןן אוהב לצחצח שיניים? אמממ לא ולא מכירה מישהו שכן חחח אבל אין ברירה כדי להראות טוב בעיני אחרים עושים כמעט הכול! אכפת לך מאיכות הסביבה? אמממ כן... קונה צרובים/צורב? צורבת... אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסועעעע ישן הרבה? מאודדדדדד חצי מהיום חיחיח שיש זמן כמובן קשר לחפצים? אהה האאא לפון שליייייייי אוהב חולצות גזורות? לא חחח אוהב לטייל? אמממ כן תלוי איפה.. אוהב כפכפים? מאודדדדדדד אהבת חיי לובש בוקסר? ברוררר הכי סקסייי שמש או גשם? שמשששששש קר לך או חם לך? עכשיו?! חחח קרררר ילדותי? אמממ לא חח אבל לפעמיים בשביל הכיף כיןן חולם בהקיץ? כןן...

אמ...

עבר: שם המורה בכיתה א': לא זוכרת. הזיכרון הראשון שלך: מהגן. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמ' בטח, לא זוכרת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, פעמיים. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? היא הייתה נחמדה. השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: מועדון לילה הפעם האחרונה שבכית: ממזמן. האדם האחרון שראית: אבא. הדבר האחרון שאמרת: לא אמרתי כלום. הדבר האחרון שאכלת: ארוחת ערב. הדבר האחרון ששתית: נס קפה. הדבר האחרון שקנית: בגדים. השיר האחרון ששמעת: לא שמעתי. הדיסק האחרון שקנית: של איה כורם הפעם האחרונה שעזרת לאמא: השבוע. הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי. הווה: בגדים נוכחיים: חולצה ומכנס. תכשיטים נוכחיים: עגילים. תמונת דסקטופ נוכחית: הרגילה, כחולה. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: .... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האמת שכן...
האם אתה עייף? קצת. את מי אתה הכי רוצה לחבק? .... ממה הכי נמאס לך? מזה שאני לא עושה את המטלה... את מי היית רוצה להרוג? אף אחד. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לא יודעת. איפה אתה הולך לגור? לא יודעת. כמה ילדים אתה רוצה? די!! באיזה סוג של מכונית תנהג? ח]פרתם
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לא יודעת. חושב הרבה על העתיד? כן, בערך. מפחד ממנו? קצת, יותר חשש מאשר פחד. וקצת בכללי: להקה אהובה: משינה. ספר אהוב: היומן סופר(ים) אהוב(ים): אין ממש. צבע אהוב: כחול, ירוק פריט לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה. אתה שמח כש: יש שיר טוב:) האם אתה חושב יותר מדי? אכן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אמ... אדם מפורסם שפגשת: זה לא ממש פגישה, אבל יותר ראיתי: ריטה. האם יש לך אילו שהם חרטות? יותר מידי. קפה אהוב: נס קפה. מה מכעיס אותך: שמציקים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא חושבת שיש. האדם שעושה לך הכי טוב: זה לא אדם.. מוזיקה. סגנון מוזיקה אהוב: אין ממש, כמעט הכל. חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: חוץ מפה? לא יודעת.. שוויץ בטח. מקצוע שנוא: אין ממש. מורה אהוב: כנ"ל מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? לא ממש, פעם כן. נותן מעצמך? משתדלת כמה שיותר. אוהב לטייל? כן. שמש או גשם? גשם:) קר לך או חם לך? נעים. שיהיה שבוע טוב לכולנו:)

שרון710

New member
איחור קטנטן

קצת באיחור. אבל אני אוהבת את השאלונים האלה. לא יכולתי להתאפק! שם המורה בכיתה א': אסנת הזיכרון הראשון שלך: אני בגיל שנתיים או שלוש נכנסת לתוך ארון האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: הנדסהXD המקצוע האחרון שנכשלת בו: פיסיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אחלה=] השיר האחרון ששרת: תמיד אהבה הדבר האחרון שצחקת בגללו: פףף לא זוכרת:\ הפעם האחרונה שבכית: יום חמישי.. סתם כי היה לי עצוב האדם האחרון שראית: אבא. הוא פה לידי=] הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: זיתים הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: מתלה לעגילים השיר האחרון ששמעת: תמיד אהבה הדיסק האחרון שקנית: קנו לי:) מלטף ומשקר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: אני לא בנאדם מטורף. אל תצפו. הווה: שיער נוכחי: חום, קצר:(((( בגדים נוכחיים: קפוצ'ון סגול, טרנינג אפור. כן, שום התאמה. אז מה?! אני בבית תכשיטים נוכחיים: נאדה תמונת דסקטופ נוכחית: משו של אח שלי חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא מישו מיוחד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן! ללמוד למת' האם אתה עייף? כמובן את מי אתה הכי רוצה לחבק? שיר!! יש לה את החיבוקים הכי בעולם! ממה הכי נמאס לך?בצפר את מי היית רוצה להרוג? רק אחד?? הכי פחות מהנה? בצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אין לי מושג איפה אתה הולך לגור? אינני יודעת כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? יגוארP: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה כנראה חושב הרבה על העתיד?ממש לא מפחד ממנו?לא וקצת בכללי: להקה אהובה: היהודים ספר אהוב:הארי פוטר (כולם), תפילת הנזיר, במרחק נגיעה, ועוד.. סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי.קיי רולינג, סמדר שיר.. צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב:ג'ינס, קפוצ'ון איבר שהכי מושך אותך: לא יודעת:p אתה שמח כש: משמחים אותי האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לא יודעת.. אדם מפורסם שפגשת: פגשתי או ראיתי? פגשתי: יונתן פריג'
, עיליי בוטנרXD אוף אני עלובה :( ראיתי: מרגולXD, יאיר לפיד, זאת שמשחקת את ריטה באלופהXD ועוד כמה.. האם יש לך אילו שהם חרטות? ברור קפה אהוב: אבל קפה זה איכס ריח אהוב: קבוטין בלו
מה מכעיס אותך:שדברים לא הולכים לפי המ שאני רוצה!! מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני מצחיקה:D האדם שעושה לך הכי טוב: לא יודעת.. סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית:שלי:) מקום אהוב בעולם:כרמיאל מקצוע שנוא: פיזיקה מורה אהוב:עופר! למרות שהוא לא מלמד אותי. הוא כזה קוקי אוהב את בצפר? אני לא אגיד לא. נרדם בשיעורים?לא. מנמנם מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות? לא כל כך נותן מעצמך?יאפ לועס דברים?כןןןן אוהב להתקלח?ברור אוהב להתעטש? לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים? לא. אבל אני עושה את זה!!! אכפת לך מאיכות הסביבה? שיהיה קונה צרובים/צורב? תלוי של מה ומי אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע ישן הרבה?כשמתאפשר לי קשר לחפצים? אה? אוהב חולצות גזורות? כןןן אוהב לטייל?לא כל כך אוהב כפכפים? תלוי אילו לובש בוקסר? לפעמים שמש או גשם?גשם קר לך או חם לך? קר ילדותי? כמובן! חולם בהקיץ?יאפפ

למעלה