o r a n o o s h
New member
אני ינסה לענות על כל השאלות
אוקיי אז ככה: עבר: שם המורה בכיתה א': אילנה ניראה לי הזיכרון הראשון שלך: אהה... לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש חוץ מההתמכרות שלי לכדוסל שתמיד אומרים לי שזה של בנים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פעם טעמתי פילפל חריף (מוזר?!) המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: גיאוגרפיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רגילה השיר האחרון ששרת: בוא הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי התחרפנה הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אוחותי מחורפנת הדבר האחרון שאמרת: צרחתי על שיפסיק לצלצל
הדבר האחרון שאכלת: פיצה בארוחת צהריים הדבר האחרון ששתית: קפה הדבר האחרון שקנית: נעליים
השיר האחרון ששמעת: בוא=>שליטה!! הדיסק האחרון שקנית: האנשים החדשים, פעם שנייה שקניתי אותו, הראשון נגנב או נאבד בטיול שנתי הפעם האחרונה שעזרת לאמא: להכין אוכל לערב הדבר הכי מטורף שעשית: אני צריכה לחשוב על זה.. הווה: שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה אדומה תכשיטים נוכחיים: טבעת וצמידים תמונת דסקטופ נוכחית: ?? חבר\ה?חבר
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:עברי לידר
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לפעמים האם אתה עייף?מאוד!! את מי אתה הכי רוצה לחבק?אהה.. חבר שלי
ממה הכי נמאס לך? מהטלפון שלא מפסיק לצלצל. את מי היית רוצה להרוג?חס וחלילה הכי פחות מהנה?שעורי בית
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?אההה... שאלה טובה, בטוח משהו שקשור בעיצוב איפה אתה הולך לגור?במרכז איפושהו, עכשיו אני גרה בצפון כמה ילדים אתה רוצה?2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?אין לי מושג! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?מאושרת?! חושב הרבה על העתיד?לא ממש מפחד ממנו?ג'וקים וקצת בכללי: להקה אהובה:סינגריה ספר אהוב:אין סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב: כחול, צהוב, סגול וכתום בעצם כל הצבעים תלוי במצחב רוח פריט לבוש אהוב:גופיות איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש: כשאני מצליחה במשהו האם אתה חושב יותר מדי?לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?אני לא יסתדר במקום אחר אדם מפורסם שפגשת:וואאיי הרבה... האם יש לך אילו שהם חרטות?ברור, אין אדם שלא טועה קפה אהוב: נס ריח אהוב: בושם (212 סקסי) מה מכעיס אותך: הכל, אני חצי מרוקאית מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לקבל מה שאני רוצה האדם שעושה לך הכי טוב:חבר שלי סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית:החדר שלי מקום אהוב בעולם:המקלט שלנו (מקלט ששיפצנו אני ועוד כמה) מקצוע שנוא: בצפר!! מורה אהוב: המורה שלי לגיטרות, נחשב?! אוהב את בצפר?לא! נרדם בשיעורים?כן! מעשן?לא! נפגע (רגשית) בקלות?אממ.. כן ניראה לי נותן מעצמך?לפעמים לועס דברים?חח.. לפעמים אוהב להתקלח?כן, מאוד! אוהב להתעטש?לא ממש שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאוד! אוהב לצחצח שיניים?לא ממש אבל חייבים אכפת לך מאיכות הסביבה?לפעמים קונה צרובים/צורב?לא! אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע בדרך כלל, תלוי במצברוח ישן הרבה?כן, דיי קשר לחפצים? אהה.. יש חפצים שכן אוהב חולצות גזורות? מאוד! אוהב לטייל? תלוי איפה אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לא שמש או גשם?שמש קר לך או חם לך? חם לי ילדותי? לא חולם בהקיץ? לפעמים תגידו מי יקרא את זה??!!חחח... שבת שלום ומבורך
אוקיי אז ככה: עבר: שם המורה בכיתה א': אילנה ניראה לי הזיכרון הראשון שלך: אהה... לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא ממש חוץ מההתמכרות שלי לכדוסל שתמיד אומרים לי שזה של בנים אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: פעם טעמתי פילפל חריף (מוזר?!) המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: גיאוגרפיה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? רגילה השיר האחרון ששרת: בוא הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי התחרפנה הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: אוחותי מחורפנת הדבר האחרון שאמרת: צרחתי על שיפסיק לצלצל