שאלון שישי :]

crazystav

New member
שאלון שישי :]

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? את מי אתה הכי רוצה לחבק? ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה אתה הולך לגור? כמה ילדים אתה רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות? קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אוהב לצחצח שיניים? אכפת לך מאיכות הסביבה? קונה צרובים/צורב? אוהב לנסוע או הולך ברגל? ישן הרבה? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? לובש בוקסר? שמש או גשם? קר לך או חם לך? ילדותי? חולם בהקיץ? שבת שלום :]

shaaaaani

New member
../images/Emo109.gif

אני צריכה להיגמל ממנו עבר: שם המורה בכיתה א': ליאת הזיכרון הראשון שלך: שבכיתי ביומולדת שלי בגן
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת..אני לא חושבת שהיה
המקצוע האחרון שנכשלת בו: |: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): קרית אונו-פליפינים(כן, כן, חצי שנה.)- כפר סבא- עוד פעם כפר סבא- קדימה
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? תמימה השיר האחרון ששרת: היהודים/ עוד ארון אחד הדבר האחרון שצחקת בגללו: משו מהעבודה בפיסיקה
הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: אחשלי הדבר האחרון שאמרת: "כן, אני אכלתי את המאפינס"
הדבר האחרון שאכלת: מאפינס
הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: הפיתה הדרוזית הזאת מRC השיר האחרון ששמעת: ילדות רעות
נו, מסרטון בפליקס הדיסק האחרון שקנית: אברילל אבלאבל הוא לא אצלי עכשיו
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום שהבאתי את השקיות מהסופר לתוך הבית הדבר הכי מטורף שעשית:
לאדעת הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: מכנסיים של אחשלי חולצה של סופרמן וסוודר של אמאשלי תכשיטים נוכחיים: הרגילים |: תמונת דסקטופ נוכחית: סתם מעפנה חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לאדעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כע :/ מבחן מזורגג בפיסיקה
האם אתה עייף? לא ממש את מי אתה הכי רוצה לחבק? .. ממה הכי נמאס לך? פוזות את מי היית רוצה להרוג? בינתיים אף אחד טפוטפוטפו הכי פחות מהנה? להיות תקועים בחבורה של סנובים אמריקקים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? משו שאני אוהבת איפה אתה הולך לגור? במושב קטן וחמוד ליד הים :) כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? מה כפת לי כוסעמק איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה באושר עם תכנון לילד הראשון
חושב הרבה על העתיד? קצת מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: היהודים/סינרגיה/oasis/מוניקה ספר אהוב: אני צריכה לקרוא יותר סופר(ים) אהוב(ים): - צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: בגדים של אחרים
איבר שהכי מושך אותך: חזה. נו, בגברים. אויש שתקו
אתה שמח כש: כשאני שמח האם אתה חושב יותר מדי? משתדלת שלא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אינלימושג אדם מפורסם שפגשת: חחח איזה קריין חדשות אחד שישב לידי בבית קפה והתחלנו לדבר איתו
האם יש לך אילו שהם חרטות? הרבה קפה אהוב: קפוצ'ינו ריח אהוב: לביבות :] מה מכעיס אותך: אדישות של אחרים למשהו שמרגש אותך מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לאדעת, נו האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: רוקפופ חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: זה היה כפרסבא טוב אז גם עכשיו נגיד מקצוע שנוא: פיסיקה ביולוגיה כל השטויות האלה מורה אהוב: -_- אוהב את בצפר? לא נרדם בשיעורים? רובם מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך? כבר לא לועס דברים? חחח מה? אוהב להתקלח? חמוד אוהב להתעטש? יש בזה הקלה מסויימת, כן
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןן אויש
אוהב לצחצח שיניים? לא אכפת לך מאיכות הסביבה? לפעמים קונה צרובים/צורב? לא בהווה אבל כן, יש לי כמה אוהב לנסוע או הולך ברגל? אני מעדיפה ללכת האמת ישן הרבה? לא קשר לחפצים? לא אוהב חולצות גזורות? כןן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? ממ כן לובש בוקסר? אינלי
נאבד שמש או גשם? לאדעת קר לך או חם לך? קר לי ילדותי? אני לא חושבת חולם בהקיץ? לא שידוע לי
שבת שלום :]

נמנמ

עבר: שם המורה בכיתה א': אמממ אורית הזיכרון הראשון שלך: מממממ סרט עליי ועל סבא שלי זל :( האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אממ לאא אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: ממממ מתמטיקה בכיתה ה' =\ המקצוע האחרון שנכשלת בו: ג"ג האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כןן אממ 4.. מרשל"צ לבנימינה מבנימינה ללג"ע ומג"ע לג"ע למקום אחר =] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? מטומטמת השיר האחרון ששרת: פג'ו צבאית הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ משחק צלחת מעופפת ענקיתת עם חברה... הפעם האחרונה שבכית: אמממ וואי הרבה זמן.. לא זוכרת.. =\ האדם האחרון שראית: אח שלי הרגע עבר פה =] הדבר האחרון שאמרת: "הקירות שלו מחומרר שאפשר למעוךך" :p הדבר האחרון שאכלת: עוף הדבר האחרון ששתית: פטל סודהה הדבר האחרון שקנית: אמממ צ'יפסס מהמכונות ברכבת... השיר האחרון ששמעת: פג'ו צבאית הדיסק האחרון שקנית:להפסיק לאכול עוגות - שייגעצ הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני חצי שעה לפנות את השולחן הדבר הכי מטורף שעשית: אווו אחדד?! הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: חולצה שחורה ארוכה עם ציור של חתולים ומכנסיים אדומות... תכשיטים נוכחיים: צמידים תמונת דסקטופ נוכחית: חתימות של אסף שיקו ואבי על הדיסקקק
חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמממ חברה ממש טובה האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? מבחן בהיסטוריה ביום ראשון האם אתה עייף?מאודד! ישנתצי שעתיים בקושי בלילההה =\ את מי אתה הכי רוצה לחבק? דובי שמןן ממה הכי נמאס לך? צביעות של אנשיםם את מי היית רוצה להרוג? אממ בינתיים אפאחד.. הכי פחות מהנה? להימחץ בין חבורה של 4100 אנשים שאתה אל מכיר וכולם מזיעים ומסריחים ולך קר... =\ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אממ לא יודעת.. לא מעניין אותי כרגע.. איפה אתה הולך לגור? אממ תל אביב? ג"ע? אין לי שמץ... כמה ילדים אתה רוצה? 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? אמממ יגואר כסופהה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? איפה שהוא בארץ.. מאושרת =] חושב הרבה על העתיד? לא ממש... מנס לחיות את הרגעע מפחד ממנו? אממ ממה שמספרים לי עכשיו דיי.. =\ וקצת בכללי: להקה אהובה: היהודים סינרגיה שייגעצ ומוניקה סקס ספר אהוב: אבא ארך רגליים- אחד הטוביםם סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: שחור ירוק ואדום פריט לבוש אהוב: ג'ינס וגופית סבא איבר שהכי מושך אותך: עינייים אתה שמח כש: אמממ הרב דברים משמחים אותי.. יותר מידי.. =] האם אתה חושב יותר מדי? אממ כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? הוואי אדם מפורסם שפגשת: ואוי הרבהה... שלשלום פגשתי את מירי בוהדנה רן דנקר הפיג'מות עדי הימלבלוי לירז צ'רכי מייקל לואיס אמממ שייגצצ ועוד כמהה האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: קפוצ'ינוו ריח אהוב: קוקוסס מה מכעיס אותך: שלא מקשיבים ליי.. שמתעלמים ממני שמשקרים לי ועודד מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ ציור אולי? האדם שעושה לך הכי טוב:הרבה.. חברים.. משפחה סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: החדר שיליי =] מקום אהוב בעולם:ג"ע... מקצוע שנוא: היסטוריה וג"גג מורה אהוב: המורה שלי לספרות ותנ"כ אוהב את בצפר? לא =\ נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? אוו מאודד נותן מעצמך? לא לועס דברים? חח כןן.. כשאני בלחץ מה שבאא ליד אוהב להתקלח? מאוד אוהב להתעטש? לאלאלאלא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אממ לא ממש מפריע לי אוהב לצחצח שיניים? לא...א בל אין ברירה אכפת לך מאיכות הסביבה? כן קונה צרובים/צורב? צורבת לי אישי... לא קונה אוהב לנסוע או הולך ברגל? ללכת ברגלל עד גבול מסויים.. לא יותר מ5 קילומטר ישן הרבה? כן קשר לחפצים? כן אוהב חולצות גזורות? אממ במידה מסויימת.. לשינה.. אוהב לטייל? איפה ועם מי? אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? לפעמים:p שמש או גשם? גשםם קר לך או חם לך? עכשיו?1 אני מתה מקורר!! ילדותי? מאוד חולם בהקיץ? לפעמים שבת שלוםם 3>

שבת שלום../images/Emo140.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': זמירה
הזיכרון הראשון שלך: יום הולדת עם כל המשפחה כשהייתי ממש קטנה... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חח כן ממש אהבתי ללבוש בגדים של בנים.. אבל גם שיחקתי בבובות
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: עדיין מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): ממ כן.. בערך 3 פעמים אבל רק פעם אחת זה היה ממש למקום שונה.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? נחמדה
השיר האחרון ששרת: לאונרדו הדבר האחרון שצחקת בגללו: חח חברה שלי שרה לי שירי חנוכה בטלפון..
הפעם האחרונה שבכית: וואי לא זוכרת האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: ביי.. כי כולם נסעו עכשיו לספתא הדבר האחרון שאכלת: תפוח הדבר האחרון ששתית: קולה! הדבר האחרון שקנית: ג'ינס ממש יפה מת"א השיר האחרון ששמעת: כמה שאני אוהב הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: חום בגדים נוכחיים: ג'ינס וסתם חולצה.. תכשיטים נוכחיים: עגילים וצמידים תמונת דסקטופ נוכחית: סתם משו מעפן שאח שלי שם חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.. מלהכין שיעורים ולסדר תבלאגן שעשיתי במטבח האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? אממ מישו שרבתי איתו ממה הכי נמאס לך? "בן אדם קטן, הרגלים גדולים..." את מי היית רוצה להרוג? חח לא להרוג.. פשוט להכאיב טיפה הרבה..
הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? מקווה שפסיכולוגית או משו במוזיקה איפה אתה הולך לגור? נראלי שבישראל אבל איפה בדיוק אין לי מושגג כמה ילדים אתה רוצה? 3 בע"ה באיזה סוג של מכונית תנהג? חח מאיפה לי?! העיקר שתיסע איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? במקום שבו אני אהיה מאושרת חושב הרבה על העתיד? ממ נראה לי מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: ממ אין להקה מסוימת ספר אהוב: רודף העפיפונים סופר(ים) אהוב(ים): לא מישו מסויים, תלוי יותר בספר עצמו צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: חולצה ממש יפה שקניתי בחיפה לפני כמה זמן.. איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: נותנים לי תשומת לב האם אתה חושב יותר מדי? הרבה יותר מידי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אוסטרליההה אחח גולשים
אדם מפורסם שפגשת: טל מוסרי, ריטה.. האם יש לך אילו שהם חרטות? כן קפה אהוב: עם חלב ובמיקרוגל ריח אהוב: של שוקולד מה מכעיס אותך: אנשים שלא סגורים על עצמם, שקרנים.. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: חברה טובה נראה לי האדם שעושה לך הכי טוב: המשפחה והחברות סגנון מוזיקה אהוב: הכלל חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הבית מקצוע שנוא: מתמטיקה, לשון.. מורה אהוב: זורו שליטה! אוהב את בצפר? כן נרדם בשיעורים? משדלת שלא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? תלוי ממי נותן מעצמך? כן לועס דברים? חח לא אוהב להתקלח? בטח כל בוקר המקלחת שליי אוהב להתעטש? דווקא בנתיים לא יוצא לי הרבה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? זה ממש נעים אוהב לצחצח שיניים? חח עדיף מלהסתובב עם טעם דוחה בפה כל היום.. אכפת לך מאיכות הסביבה? נראה לי (?) קונה צרובים/צורב? לא צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסועע ישן הרבה? בזמן האחרון בכלל לא קשר לחפצים? יש לכמה מסוימים אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? חח תלוי אם זה בקניון אז כן אוהב כפכפים? מאוד לובש בוקסר? לא שמש או גשם?
קר לך או חם לך? קרר ילדותי? לפעמים חולם בהקיץ? בטח שבת שלום :]

Sideitself

New member
שב"ש :)

שם המורה בכיתה א': רותי הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת, יש הרבה האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: ח הייתי סוגשל טום בוי בכיתה א' עד ג' אבל עבר P: אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: קטשופ עם אבטיח זה מוזר? O: המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה. אהא, עוד מכיתה ו' המורה גילתה שזה לא הצד החזק שלי. המקצוע האחרון שנכשלת בו: חוץ מאנגלית ותעבורה, עוד לא עברתי (במובן של לעבור את ה50) שום מבחן השנה :X האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): never איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? כ י ף. השיר האחרון ששרת: I didn't Understand -elliott smith הדבר האחרון שצחקת בגללו: לוזוכרת O_O הפעם האחרונה שבכית: לפני יומיים האדם האחרון שראית: ברגע זה, את אמא! הדבר האחרון שאמרת: "מזל שמאמינים בי" הדבר האחרון שאכלת: סופגניה ;[ הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: קולה השיר האחרון ששמעת: ברייט אייז - נו לייז, ג'אסט לאב הדיסק האחרון שקנית: אוסף של שיניד אוקונר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה רגעים הדבר הכי מטורף שעשית: אכלתי קרמבו. הווה: שיער נוכחי: ארוך (מאוד P:) וחום כהה. בגדים נוכחיים: ג'ינס וקפוצ'ון כזה |: תכשיטים נוכחיים: אין :) תמונת דסקטופ נוכחית: o_O לומשנה. חבר\ה? הממ, לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן. האם אתה עייף? קצת את מי אתה הכי רוצה לחבק? כרגע אף אחד. ממה הכי נמאס לך? עצמי את מי היית רוצה להרוג? אפאחד הכי פחות מהנה? ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? הלוואי והייתי יודעת איפה אתה הולך לגור? בבית כמה ילדים אתה רוצה? 0 באיזה סוג של מכונית תנהג? פיאט אונו, שנת 90. ;[ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? משתדלת שלא מפחד ממנו? כן וקצת בכללי: להקה אהובה: דונטקנוו ספר אהוב: לא קוראת בזמן האחרון סופר(ים) אהוב(ים): - צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: גרביים איבר שהכי מושך אותך: המ אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אני חושבת שכן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? אירופה איפשהו. אדם מפורסם שפגשת: דנה ברגר (וגיא מר ושחר חסון ועוד כמה אנשים שלא ראויים להערכה. ;[ ) האם יש לך אילו שהם חרטות? קפה אהוב: ארומה זה טוב ריח אהוב: דלק מה מכעיס אותך: טיפשות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: *צניעות* האדם שעושה לך הכי טוב: *** סגנון מוזיקה אהוב: כל מה שנסבל באוזן שלי. חדר אהוב בבית: של אחי מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: יהדות מורה אהוב: זוהר.ל.(לשון/יהדות) וגלי.ד.(אנגלית)
אוהב את בצפר? רוב הזמן כן נרדם בשיעורים? לא מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות? אוהו :) נותן מעצמך? משתדלת לועס דברים? אוכל בד"כ אוהב להתקלח? הו יאא :) אוהב להתעטש? כנ"ל P: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן ;[ אוהב לצחצח שיניים? כן אכפת לך מאיכות הסביבה? נורא קונה צרובים/צורב? צורבת, למה לקנות צרובים? אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי מתי ואיפה ישן הרבה? אילו יכולתי... קשר לחפצים? קצת אוהב חולצות גזורות? לא אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? לפעמים לובש בוקסר? לפעמים שמש או גשם? גשם קר לך או חם לך? נעים רק שקר בידיים ילדותי? רוב הזמן חולם בהקיץ? המון. ערבטובושבתשלום.

Simple Sam

New member
:)

עבר: שם המורה בכיתה א': רינה הבת זונה הזיכרון הראשון שלך: שלג בתל מונד[שעולה לי כרגע.] האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא זכור לי כזה דבר אבל יכול להיות אם נהגת לאכול דברים מוזרים?:איכס לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה כמובן האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת,מתל מונד לצורן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?נהדרת השיר האחרון ששרת: שוב של יוני ואפרת.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: שבטי
הפעם האחרונה שבכית:לא זוכרת. נראלי שסבא של חברה-אחות שלי מת. האדם האחרון שראית:אחותי הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: תפו"א הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: לחם טעים מאבולפיה. השיר האחרון ששמעת:וואי אני ממש לא זוכרת. נראלי ששיר למעלות שהתנגן ללא הפסקה מפלאפון של ידיד. הדיסק האחרון שקנית:אלג'יר-מנועים קדימה.
הם כאלו מדהימים. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: יש מצב שאתמול.כןכן. הדבר הכי מטורף שעשית:יום מטורף בת"א.סיוט של יום.. פספסנו את הרכבת ביום שישי,לא נשאר לנו כמעט כסף ולא היו אוטובוסים. אח שלי החליט שהולכים את כל איילון צפון ברגל[הליכה של 3 שעות]. לא היה לנו מים,היה חם,הזענו בטירוף והתחלנו להתייבש כבר. אחרי קילומטר בערך עוצרת אותנו משטרה ואומרת לנו לרדת מהכביש...עלינו על כל מיני כבישים ולא הבנו איפה אנחנו(התחלנו ללכת גם על איילון דרום כי חשבנו שזה הצפון..) עד שזיהנו חלק מהדרך לזאפה וניסנו לקחת משם טרמפ-לא משנה לאן,העיקר טרמפ. אחרי שעות של ניסיון עברנו לצומת אחר(צומת זה זכר,אני לא טועה.) והיה לנו מזל[!!!!!!!!!!!!1111111] והטרמפ שלנו הגיע לקדימה שזה צומת אחת מהיישוב שלי(שגם את זה גילנו בדרך הזויה.
) סיפור ארוך,אבל זה בהחלט הדבר הכי מטורף שעשיתי. ואפשר לסכם את זה-הדבר הכי מטורף שעשיתי הוא להקשיב לאח שלי. הווה: שיער נוכחי: צבע טבעי סופסוף לאחר שנים שלא,קצת אחרי הכתפיים. בגדים נוכחיים: סתם בגדי בית. מכנס פיל לבן של היינס ואיזה חולצה כחולה-אפורה עם כיתוב של כנולא. תכשיטים נוכחיים: שעון,צמידים קבועים ושרשרת כסף דקה עם תליון של לב. תמונת דסקטופ נוכחית: אין תמונה. רקע לבן שכתוב עליו בשחור אופיום להמונים. חבר\ה?אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:ידיד שלי. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?כן,לישון. האם אתה עייף?מאוווווווווד. את מי אתה הכי רוצה לחבק?2 חברות שלא גרות כאן. ממה הכי נמאס לך?מהעייפות את מי היית רוצה להרוג?כרגע,אף אחד הכי פחות מהנה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?רוב הסיכויים שמשהו בתקשורת.. צלמת שטח או במאית/צלמת/עורכת סרטים(או הכל ביחד
) ואם לא זה,אז משהו שקשור בעיצוב[אופנה,בתים..] ואומנות. איפה אתה הולך לגור?פה. אם היה לי כוח לקום וללכת אז בארה"ב כמובן. כמה ילדים אתה רוצה?לא חושבת על זה ממש באיזה סוג של מכונית תנהג?מה זה משנה,העיקר שתיסע!!!!!!!!!!!!!!111 איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?בטקס פרסים מטורף בהווליוד,ולקבל פרס על סרט שעשיתי. או לחלופין-בשטח אש מצלמת. חושב הרבה על העתיד?אפשר לומר. מפחד ממנו?ממש לא,אני כבר מחכה לרגע שאני אוכל לממש את עצמי ואת הכשרון שלי. וקצת בכללי: להקה אהובה:אלג'יר,פינק פלויד ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו כמובן סופר(ים) אהוב(ים):גרוסמן חח צבע אהוב: כתום,ירוק,סגול,ובזמן האחרון גם אדום(רק לקירות) פריט לבוש אהוב:סריגים. איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש: יוצאת לי תמונה טובה. כשיש לי שיעור תקשורת מעשי חחחחחחחחחח האם אתה חושב יותר מדי?לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה?ארה"ב. או עם השבטים באפריקה שם אדם מפורסם שפגשת:
זה לא ייגמר ואין לי כוח בכללללל האם יש לך אילו שהם חרטות?כמובן,אני בנאדם. קפה אהוב: נס ריח אהוב: הבושם שלי,והבושם החדש של D&G[דה וואן] מה מכעיס אותך:אנשים אטומים שאי אפשר לדבר איתם מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:כשרון זה צילום. ותכונה-הצבת מטרות ומימושם(ברוב המקרים..). האדם שעושה לך הכי טוב:שבטי,מור,עדן,בנדי,אח שלי,מיחצ' סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית:שלי. מקום אהוב בעולם:ארה"ב. מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב:מתי המורה לתקשורתתתתתת[!!!!!!!!!!!!!!!@#] אוהב את בצפר?לא נרדם בשיעורים?לפעמים מעשן?לא נפגע (רגשית) בקלות?לא נותן מעצמך?יותר מדי לפעמים לועס דברים?ללפעמים אוהב להתקלח?כן חח אוהב להתעטש?כןןןן! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן אוהב לצחצח שיניים?כן אכפת לך מאיכות הסביבה?כן קונה צרובים/צורב?לא! אוהב לנסוע או הולך ברגל? לנסוע חח ישן הרבה?לא קשר לחפצים? נקשרת לכל חפץ אפשרי בערך אוהב חולצות גזורות? לא כרגע אוהב לטייל?כן! אוהב כפכפים? כן לובש בוקסר? פעם ב....... שמש או גשם?גשם! קר לך או חם לך? קר ילדותי? חחח לרוב חולם בהקיץ?לא. שבת שלום

Simple Sam

New member
לפני שנייייייייייים

לדעתי משהו כמו 13 שנה אחורה
אבל ממש קצת. חח זאת הייתה הפעם הראשונה שראיתי שלג,כמה מרגש.

NoAmOoOsH

New member
;]

עבר: שם המורה בכיתה א': ירדנה!!11 הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרתO:
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: חחח נראה לי שביסודי קצת אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא שזכור לי
המקצוע הראשון שנכשלת בו: מאיפה אני זוכרת
או, אולי מתמטיקה. המקצוע האחרון שנכשלת בו: הממ..לשון נראה לי.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעמיים..פעם אחד ברמת-גן לטקסס, ומטקסס לקדימה:] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אשוכה?
סתםסתם..סבבה השיר האחרון ששרת: יום טוב, בדיוק כשניסיתי לנגן אותוD: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הסרט יש לה ביציםD: או אבי ישן עם הפלא של שני
הפעם האחרונה שבכית: וואוו ממש מזמן..אולי חודש? האדם האחרון שראית: סבא וסבתא שלי פה.. הדבר האחרון שאמרת: לסבא שאני לא רוצה תפוח
הדבר האחרון שאכלת: פומלהD: הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: גלידה בRC..חחח [ היה מגעיל S: ] השיר האחרון ששמעת: חורף
הדיסק האחרון שקנית: הממ..קניתי לעצמי..יותר טוב כלום קיבלתי ועם הזמןD: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ביום שלישי לקפל כביסהXD הדבר הכי מטורף שעשית: חזרתי עם איזה איש הזוי מההופעה של שי גבסו
סתם נו לאדעת.. הווה: שיער נוכחי: פזור? בגדים נוכחיים: חולצה ארוכה, טרינינג, ונעלי בית חמודותD: תכשיטים נוכחיים: טבעת, עגילים, וצמידים, אבל כל זה תמיד עלי.. תמונת דסקטופ נוכחית: סתם כחול, לא המחשב שלי]: חבר\ה? לא|: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לאדעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כןן!
בעע ש.ב במתמטיקה, הבעה וכו'..]: האם אתה עייף? תאמת שלאD: למרות שלא ישנתי כבר יומייםXD את מי אתה הכי רוצה לחבק? עמודXD סתם נו לאדעתת.. ממה הכי נמאס לך? מהשאלון הזה
את מי היית רוצה להרוג? חס וחסה:] הכי פחות מהנה? שעורי בית?]: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? לאדעת..בטח משו עם חיות או בסגנון.. איפה אתה הולך לגור? ת"א!! כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? מה איכפת לי|: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? איפשהו, העיקר מאושרתD: חושב הרבה על העתיד? לא..חייה את הרגעD: מפחד ממנו? המוות? וקצת בכללי: להקה אהובה: מוניקה\משינה ספר אהוב: אני רדודה!D: סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל צבע אהוב: אדום! פריט לבוש אהוב: המ..מכנסיים חומות כאלהD: איבר שהכי מושך אותך: לא בדיוק איבר, אבל יש לי חולשה לעגילים בגבהD:
אתה שמח כש: עושים בשבילי משהו:] או סתם כשאני עם כל החברה וזה..:] האם אתה חושב יותר מדי? פחות מידי.
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ישראל זה הכי אחי אדם מפורסם שפגשת: המווון..אחרון? לאדעת מלא בRC וכל מיני כוכבי פסטיגל שעברו בדרךD: האם יש לך אילו שהם חרטות? בטוח קפה אהוב: הפוך ריח אהוב: לאדעת מה מכעיס אותך: אנשים חסרי טאקט..חחח מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: המ..שירה! סתםסתם, נו ציור או משו, אבל לאדעת אם זה כישרון, פשוט אני אוהבת את זה. האדם שעושה לך הכי טוב: חברים שלי סגנון מוזיקה אהוב: בעיקר ישראלי, נו הכל חוצממזרחי רק אייל גולן
חדר אהוב בבית: החדר שלי
אבל אני רוצה אינטרנט|: מקום אהוב בעולם: ניו-יורק! או, אירופה כלמיני מקצוע שנוא: לאדעת מורה אהוב: המ..אהובה זאת מילה גדולה מידי, אפשר להגיד הכי שפוייה! ו..בע שונאת את כולן עזבו אותי
אוהב את בצפר? את הלימודים לאS: אבל השאר סבבה נרדם בשיעורים? קרה כמה פעמים..אבל לא יותרD: מעשן? חס וחסה יאק בחיים לא בע נפגע (רגשית) בקלות? כן..מאוד נותן מעצמך? אני מאמינה שכן לועס דברים? בעיקר אוכלP-: אוהב להתקלח? זה סבבה.. אוהב להתעטש? לא|: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כןןן..:/ אוהב לצחצח שיניים? לא, אבל לא יכולה בלי זהD: אכפת לך מאיכות הסביבה? כן, די קונה צרובים/צורב? כןD: אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי מתי ישן הרבה? אם היה רק אפשר.. קשר לחפצים? תלוי אוהב חולצות גזורות? כןן אוהב לטייל? נחמד אוהב כפכפים? למהלא לובש בוקסר? לישון בקיץ:] שמש או גשם? שמש!
קר לך או חם לך? נעים ילדותי? לפעמיםD: אבל לא יותר מידי וזה|: חולם בהקיץ? כשאני עייפהD: שבת שלום :] הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmOoOsH

New member
כוסעמק

כן
אבל לא באמת, בדיחה פרטיתP: בכל מקרה נחמד לדעת שמישהו באמת קורא את זהXD

dabnir15

New member
שבת ש-לום..

עבר: שם המורה בכיתה א': אביבה. הזיכרון הראשון שלך: סתם משהו שקפץ לי לראש- שהלכתי לאיבוד ביום הולדת 9.. בים ונורא נלחצתי שלא ימצאו אותי לעולם, האמת שתמיד קיים בי החשש הזה. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא (הייתה תקופה שהיו ברביות אבל בגלל ששיחקתי עם השכנה אבל לא) אם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לכל דבר הוספתי קטשופ.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: התקשתי בטבע... המקצוע האחרון שנכשלת בו: פסיכולוגיה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מבת ים לחולון בגיל 5 (סוף הגן אני חושב) וב10.1.05 לדירה חדשה בחולון:] איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? לא זוכר הרבה:\ אבל אחלה של תקופה. השיר האחרון ששרת: זה כך הקסם. (ואני שר אותו כל כך טוב , מי באה דואט?!) הדבר האחרון שצחקת בגללו: מאמא ונו סיפור ארוך אבל נחמד:p הפעם האחרונה שבכית: היום- בגלל סרט - "מגדלי התאומים"- סרט פשוט עצוב, מרגש, מדהים, וואו. תצפו. האדם האחרון שראית: אבא? הדבר האחרון שאמרת: "אבא אין שתייה לארוחת ערב..." הדבר האחרון שאכלת: חצי חפיסת שוקלד פרה. (בכלל השמנתי בתקופה האחרונה, אבל ממש הדבר האחרון ששתית: מים. הדבר האחרון שקנית: וואי כבר כמה ימים לא קניתי כלום :\ השיר האחרון ששמעת: לרוץ לרוץ- קרן פלס הדיסק האחרון שקנית: מוש בן ארי- מסע ומתן. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: וואי לפני 5 דקות. הדבר הכי מטורף שעשית: ל'יודע הווה: שיער נוכחי: קצר ופרוע בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה ארוכה (איף עזבו) תכשיטים נוכחיים: - תמונת דסקטופ נוכחית: ריקה (כי התמונה שבר וליאור הכינו לי נעלמה וזה יפה שזה ריק) חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אני צריך חיבוק דחוף:\ פתוח לכל הצעות:\ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן:\ כבר 4 חודשים. וכן מעוד כל מיני דברים. האם אתה עייף? לא ממש. את מי אתה הכי רוצה לחבק? הרבה אנשים. ממה הכי נמאס לך? השנה ללא ספק- לימודים. וגם מעצמי נמאס לי בזמן האחרון. את מי היית רוצה להרוג? גם רשימה ארוכה. הכי פחות מהנה? לימודים:\ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? תקשורת איפה אתה הולך לגור? חולון/ראשון לציון/ הרצליה כמה ילדים אתה רוצה? 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא רואה את עצמי נוהג כל עוד אני אצטרך לעשות תאוריה:\ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? לא יודע- העיקר שמאושר. חושב הרבה על העתיד? בזמן האחרון לצערי כן:\ מפחד ממנו? כן. וקצת בכללי: להקה אהובה: סינרגיה ספר אהוב: מישהו לרוץ איתו. סופר(ים) אהוב(ים): דוד גרוסמן. צבע אהוב: חום-שחור פריט לבוש אהוב: הג'ינס החדש שלי:] איבר שהכי מושך אותך: עיניים, חיוכים, ידיים אתה שמח כש: אנשים סביבי עם חיוך. האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים כן ואז אני נכנס לדיכאונות אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בגלל השפה אני חושב שלא, וגם בגלל האקלים, לא הייתי מסוגל לחיות בארץ חורפית למשך כל השנה (או במדינה כמו אנגליה). אדם מפורסם שפגשת: השבוע: הפיג'מות! (כמה שהייתי מאושר) וכל שאר כוכבי הפסטיגל
האם יש לך אילו שהם חרטות? כן, לא מעוניין לפרט. קפה אהוב: לא אוהב קפה. ריח אהוב: דלק. מה מכעיס אותך: שאנשים נדחפים בתור בגלל שאני "ילד" וחושבים שזה בסדר ויותר מכך שהעובדות באותו בנק נותנות לזה לקרות. ועוד כל מיני דברים. כמו שאנשים קרובים מתרחקים/ או מדברים בקרירות מגעילה. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני שונא את התכונה הזאת- אבל אני פשוט טוב מידי לפעמים :\ האדם שעושה לך הכי טוב: אין לי תשובה. זה הרבה אנשים. סגנון מוזיקה אהוב: רוק-פופ חדר אהוב בבית: החדר שלי. מקום אהוב בעולם: ירושלים. מקצוע שנוא: ה-כל. ובעיקר אנגלית. מורה אהוב: יש כל כך הרבה:] אוהב את בצפר? תלוי. זו הגדרה רחבה בית ספר. נרדם בשיעורים? לפעמים. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? לצערי כן:\ נותן מעצמך? יותר מידי לועס דברים? כן. ציפורניים. אוהב להתקלח? בתקופות. שהייתי קטן שנאתי, אחרי זה רציתי להתקלח 5 פעמים ביום בשביל שהשיער שלי יהיה חלק ושפכתי עליו מלא מים חמים (זה לא עזר כמובן), והיום זה תלוי אם קר או חם בחוץ. אוהב להתעטש? מי אוהב? לא. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן, זה מרגיז אותי , לגמרי. אוהב לצחצח שיניים? כן
אכפת לך מאיכות הסביבה? כן. קונה צרובים/צורב? לפעמים צורב. לא קונה צרובים. אוהב לנסוע או הולך ברגל? תלוי. ישן הרבה? לא. קשר לחפצים? אה? אוהב חולצות גזורות? כן אבל לא עלי. זה סקסי. אוהב לטייל? כן , לגמרי. אוהב כפכפים? כן. לובש בוקסר? לא ממש., לא. שמש או גשם? גשם. קר לך או חם לך? קר. ילדותי? לפעמים. חולם בהקיץ? לא הרבה שבת שלום :]

ברוש15

New member
השקעת,אה?../images/Emo6.gif

כפרעליך
ומה זה נעלמה?
עכשיו נצטרך לנסוע שוב עד חולון רק כדי לשים אותה שוב
אה ולתת לך בדרך את החיבוק שלך

dabnir15

New member
זו לא דרך מסובכת שנוסעים באוטו!

כבר חודשים שאני אומר לך! תגידי לאמא שלך שתעשה טיול לרז בעיר הילדים:]

ברוש15