alwayschen
New member
אני =]
שם:חן גיל:14 שעה להתחלת השאלון:11:19 תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת:אני אלמד שנה הבאה ב"ה תיקשורת ופסיכולוגיה כלכלה. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? רק לא בכמויות... לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?התקלתם אותי...
מה אתם אוהבים לעשות:לשיר, לצחוק, לרקוד, לאכול, לראות טלויזיה,לשמוע מוזיקה... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?משתדלת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אממ...לא ספרתי... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם?
איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק. מה גורם לכם לאושר?אהבה, מוזיקה,בריאות,חברים,משפחה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להסתובב עם חיוך על הפנים, לא לשמוע שירים עצובים, לצחוק... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?שחקנית? מתנדבים במשהו?כן. אני מדריכה. למה?כי זה כייף ונותן הנחות לטיולים והופעות מטעם המתנ"ס בעד/נגד: עישון? בעד אבל אני לא. סמים?לא. סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן?אייפוד. עיפרון/עט?עיפרון. שירה/ריקוד?שירה. בריאות/עושר?בריאות. עושר/אושר?אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? כן. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ללא תנאים נראה לי. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כנראה. ציור מופשט עושה לכם את זה? / מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי במקרה. ספורט מועדף? כפיפות בטןנחשב?
מתעסק בספורט כל שהוא?ריקוד. חוסך כסף או מבזבז?גם וגם =] מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים יקרים. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא נראה לי. חברות היא לנצח?כן. סלחן?כן. רגיש?כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:טפו טפו טפו =] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני כל כך לא מבינה בדברים האלה... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול שגרמו לך לצחוק?כן שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?11:31 חחחח ניסיתי להדגיש מקווה שהצלחתי.
שם:חן גיל:14 שעה להתחלת השאלון:11:19 תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת:אני אלמד שנה הבאה ב"ה תיקשורת ופסיכולוגיה כלכלה. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? רק לא בכמויות... לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?התקלתם אותי...