שאלון שישי :]

alwayschen

New member
אני =]

שם:חן גיל:14 שעה להתחלת השאלון:11:19 תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת:אני אלמד שנה הבאה ב"ה תיקשורת ופסיכולוגיה כלכלה. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? רק לא בכמויות... לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?התקלתם אותי...
מה אתם אוהבים לעשות:לשיר, לצחוק, לרקוד, לאכול, לראות טלויזיה,לשמוע מוזיקה... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?משתדלת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אממ...לא ספרתי... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם?
איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק. מה גורם לכם לאושר?אהבה, מוזיקה,בריאות,חברים,משפחה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להסתובב עם חיוך על הפנים, לא לשמוע שירים עצובים, לצחוק... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?שחקנית? מתנדבים במשהו?כן. אני מדריכה. למה?כי זה כייף ונותן הנחות לטיולים והופעות מטעם המתנ"ס בעד/נגד: עישון? בעד אבל אני לא. סמים?לא. סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן?אייפוד. עיפרון/עט?עיפרון. שירה/ריקוד?שירה. בריאות/עושר?בריאות. עושר/אושר?אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? כן. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ללא תנאים נראה לי. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כנראה. ציור מופשט עושה לכם את זה? / מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי במקרה. ספורט מועדף? כפיפות בטןנחשב?
מתעסק בספורט כל שהוא?ריקוד. חוסך כסף או מבזבז?גם וגם =] מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים יקרים. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא נראה לי. חברות היא לנצח?כן. סלחן?כן. רגיש?כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:טפו טפו טפו =] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני כל כך לא מבינה בדברים האלה... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול שגרמו לך לצחוק?כן שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?11:31 חחחח
ניסיתי להדגיש מקווה שהצלחתי.

B a 7 a K

New member
שבת בבוקר, יום יפה. אמא שותה, המון קפה,

אבא קורא המון עיתון, ברק עונה על... שאלון.
שם: ברק (זה עם ה-7. זה מה שאתם רוצים לשמוע, אה?) גיל: 16 ושלושה חודשים.
שעה להתחלת השאלון: 11:56 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: ספרות/קולנוע, משפטים, צרפתית. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? זה לא קטע כזה של יסודי בכלל?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי מתי. סדר עדיפויות זה עניין שמשתנה לפי מצב זמנים נתון. מה אתם אוהבים לעשות: עזבו, גם ככה אתם קוראים לי חפרן. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? נראה לי.
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? נראה לי [?]
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? "ברק, יא קוף!" נחשב? מה אמרו לכם? "ברק, יא קוף" [?] איזו מוסיקה אתם שומעים? מממ, הכל מהכל. מה גורם לכם לאושר? איכ, שאלה קיטשית. ואני ממש יכול לראות את עצמי עונה תשובה הרבה יותר קיטשית, אז אני אשתוק.
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אני אשמע ממש אידיוט אם אני אגיד מעבר לזה, נכון? טוב נו, זין, מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: זה לא היה לפני רגע? אל תקשו עלי.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? בשאלה הזאת, אם תרשו לי, לא אענה ואצטט בחורה לא חכמה במיוחד ששמעתי פעם משיבה על השאלה הזאת: "אני רוצה להיות עורכדינית!" מתנדבים במשהו? כן. ובעתיד, אם הכל ילך כצפוי. אז זה אפילו יקרה יותר.
למה? כובע.
בעד/נגד: ברור שאני נגד, מה. אני בכלל עושה את זה כי מכריחים אותי.
עישון? איכס. סמים? נראה לי שאיכס, אבל לא ניסיתי מספיק. סקס מתחת לגיל ל-18? בכיף. הכרויות באינטרנט? בכיף. דמוקרטיה? מה דמוקרטיה? דיקטטורה רולז! גו קונג צ'אנג איל (או איך שלא קוראים לדיקטטור ההוא בצפון-קוריאה). יזיזות?
קשר פתוח? אני לא אשרוד בקשר כזה.
|פולני| זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי ולאיזו מטרה. יש דברים שקל הרבה יותר להגיד בפלאפון, וההפך. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. |פושע| עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? אם הוא נראה כמו שי פרטוש, שירקוד. אם הוא נראה כמו עברי לידר [
לא אמרתי את זה עכשיו
] שישיר. בריאות/עושר? אפשר גם וגם?
עושר/אושר? כנ"ל? מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב קנוי. התנדבות/עבודה לכסף? אפשר גם וגם?
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? זה לא בדיוק משהו שאנחנו שולטים בו, אבל צריך להציב גבולות. (לא תמיד עושים מה שצריך, כן?) שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? מטאפורית או פיזיקלית? ציור מופשט עושה לכם את זה? לפעמים. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא שואלים שאלה כזאת. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? האפשרות השניה.
ספורט מועדף? כדורסל. מתעסק בספורט כל שהוא? לא. חוסך כסף או מבזבז? אם ממש חשוב לי, נראה לי שאני חוסך (זה לא קורה הרבה
) ברמת העיקרון- בזבזן מהגיהנום. ומאלה שאח"כ לא מבינים לאן נעלם הכסף. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? כל פעם משהו אחר, מה. בעיקר מוזיקה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש. חברות היא לנצח? עוד לא חייתי נצח כדי לענות על זה. סלחן? תלוי. רגיש? עמוק בפנים. ("אווווווווווווו"
) תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: נראה לי בסדר. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מה צבא עכשיו? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכר. שגרמו לך לצחוק? זה קורה כל חמש דקות.
שמישהו גרם לך אושר.... אולי די עם השאלות המופשטות האלה?
אה, מאיה רוטמן [
] עם "גשם כבד עומד ליפול". ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 12:13
לכו לכו, עשיתי הפסקות.

B a 7 a K

New member
אוי, ורק עכשיו אני מגלה ששכחתי שאלה!!

האחרונה. אז התשובה היא: כן, כן, כן , כן!!!111
(באסה.
אני אתגעגע.)

../images/Emo13.gif

שם:יעל גיל:15 ושבועיים בול! שעה להתחלת השאלון:12:18 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:אמ זה לא הולך לפי מגמות. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?שזה דבר שנורא עוזר ללמוד. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים. כלומר, אני לומדת מה שאני אוהבת אז אולי בעצם לימודים? מה אתם אוהבים לעשות:ריקוד ומשחק. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?יש בי פוטנציאל? למה אף אחד לא סיפר לי? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?טחח החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן אבל לא באמת התכוונו P: מה אמרו לכם?:"עיינים יפות" איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר?ריקוד ותאטרון וקורס עזרה ראשונה
ולהיות עם אנשים שאני אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אני חושבת שמעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:אמ, אני לא יכולה לענות על שאלה כל כך גדולה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?שחקנית מתנדבים במשהו?לא למה?כי אין זמן בעד/נגד: עישון?תכלס, כל עוד זה לא לידי לא אכפת לי, אבל בעיקרון נגד. סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעד
הכרויות באינטרנט?בטח שבעד, תראו איזה אנשים הכרתי פה
אבל בזהירות כן?!
דמוקרטיה?חח מצאתם את מי לשאול, החינוך שאני לומדת הוא דמוקרטי. יזיזות?חח לא בעד ולא נגד
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים דע! אייפוד/דיסקמן?דיסקמן עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?ריקוד דע בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב התנדבות/עבודה לכסף?אמ, אי אפשר גם וגם?P: אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אי אפשר בלי הצבת גבולות/: שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?יש אחרי השמים גם P: ציור מופשט עושה לכם את זה?מבחינה מינית?:O חח לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?אני לא בעד מנהיגות בכללX: נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי איזה ויכוח ספורט מועדף?ריקוד מתעסק בספורט כל שהוא?ריקוד נו, ריקוד!!!1 חוסך כסף או מבזבז?גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אילת וקורס קיץ חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?בוודאי חברות היא לנצח?אני מקווה, טפו טפו טפו. סלחן?כן
רגיש?יותר מדי
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:בסדר ג מור תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?חובשתP: ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול לפי דעתי שגרמו לך לצחוק?השאלה נראה לי קצת נחתכה, אנשים שגרמו לי לצחוק? ברוש כפרעליה שמישהו גרם לך אושר....גיא P: ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?12:29 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?!זובי בובי

nozi3

New member
שלי..

שם:ניצן גיל:13 שעה להתחלת השאלון:12:20 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חט"ב מגמה שנלמדה או נלמדת:אין לי מגמות מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?קקה לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים.. מה אתם אוהבים לעשות:לראות טלוויזיה,לצלם וכששואלים אני לא זוכרת.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא נראה לי... כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא חשבתי על זה יותר מידי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?יאפ מה אמרו לכם?שהבגדים שלי יפים.. איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק מה גורם לכם לאושר?שקורה משהו שאני רוצה שיקרה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:כשאני אהיה אני אדע מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לא יודעת.. מתנדבים במשהו?לא למה?כי לא חשבתי על זה... בעד/נגד:בעד עישון?לא סמים?ממש לא סקס מתחת לגיל ל-18? אין לי בעיה עם זה אבל אני לא הייתי עושה את זה הכרויות באינטרנט?לא דמוקרטיה?כן יזיזות?לא קשר פתוח?לא זה או זה: זה מה? פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב התנדבות/עבודה לכסף? לא יודעת אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כנראה ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי איזה ציור מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי עם מי נמצאים נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? להוריד הילוך ספורט מועדף? הליכה?...לא זוכרת עכשיו..אולי בולדוג בריטי (עזבו) מתעסק בספורט כל שהוא? פעם חוסך כסף או מבזבז?כשיש לי מספיק אני מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו שרציתי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יאפ חברות היא לנצח? תלוי עם מי סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:יש לי חברים? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? שדרנית בגלגל"צ... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לא יודעת..נראה לי ביום רביעי שגרמו לך לצחוק? חברי (בנים) המוזרים שמישהו גרם לך אושר....לא ממש ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?12:31 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! לא..

../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

שם: צליל. גיל: 13. שעה להתחלת השאלון: 14:07. תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא חושבת עליהם יותר מדי. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים, אני חושבת. מה אתם אוהבים לעשות: הרבה דברים. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אולי. כן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא זוכרת.
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? "את נהיית יפה מיום ליום".
איזו מוסיקה אתם שומעים? כרגע, אביב גפן. בכללי, רוק ישראלי בעיקר. מה גורם לכם לאושר? המון דברים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא יודעת. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:
להקים משפחה, לחיות טוב, להיות מאוהבת, להיות בריאה. הממ, מה עוד
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לשיר, לשחק. מתנדבים במשהו? לא למה? ככה. בעד/נגד: עישון? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. הכרויות באינטרנט? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. דמוקרטיה?
יזיזות? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. קשר פתוח? שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי, איך, איפה, כמה ולמה.
אייפוד/דיסקמן? אייפוד
עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? תלוי. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודעת. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לפעמים, כן. ציור מופשט עושה לכם את זה?
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי על מה הוויכוח ולמה. ספורט מועדף? כדורסל. מתעסק בספורט כל שהוא? כן, כדורסל^^ חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן, אני חושבת. אבל זה לתקופה מסויימת. חברות היא לנצח? לפעמים. סלחן? כן. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא יודעת, רבאק! <
> תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת. יש עוד זמן עד אז, לא
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול, אני חושבת. שגרמו לך לצחוק?
שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 14:14.
שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! יש לי עוד זמן עד אז.

booba 1

New member
../images/Emo26.gif

שם:עדי גיל:14 שעה להתחלת השאלון:15:00 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? הכל בסדר עם זה לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לנגן בכינור לצייר אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?שאני מתלבשת יפה [: איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק מה גורם לכם לאושר? כל הדברים היפים בעולם אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?רוקחת
מתנדבים במשהו? לא למה? כי אני קטנה מדי בעד/נגד: עישון? נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד הכרויות באינטרנט?בעד דמוקרטיה? ממ אחלה של דבר יזיזות? נגד קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה?לאא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? לפעמים ככה לפעמים ככה ספורט מועדף? מחניים מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? יקנה מכונית [: חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח?לא סלחן? כן רגיש?בערךך .. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: הכל מצוין
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין לי מושג ושאלות סטייל יאיר לפיד.. חחחחחח מתי הפעם האחרונה שבכית? שבוע שגרמו לך לצחוק? לפני יומיים שמישהו גרם לך אושר.... לפני יומיים ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?15:06

עיברית17

New member
תשובות לשאלון שישי בשבת ../images/Emo13.gif

שם: דנה גיל: 17 שעה להתחלת השאלון:15:21 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: נקרא לזה ריאלית מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מטריד לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים, כי צריך...אבל שלא יבוא יותר מדי על חשבון תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לצייר, לעשות דברים בפימו, חרוזים וכאלה, לצאת עם חברים, וסתם להיות לבד בבית ולשמוע מוסיקה [בעיקר עברי] אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אמממ...באמת שאני לא חושבת שנכון לעכשיו אני מנצלת את הפוטנציאל, אבל אני מקווה שהוא יתממש בהמשך החיים שלי, או לפחות אחרי בי"ס... כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אממ...אם אני עושה משהו ואנשים מסביבי חושבים עליו משהו חיובי, אומרים לי...אני לא כ"כ מבינה למה הכוונה... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן =] מה אמרו לכם? לאחרונה אמרו לי שרזיתי
איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר רוק ישראלי, אבל גם קצת קולדפםליי וקרנבריז מה גורם לכם לאושר? שקט נפשי וחברים טובים. וגם הרבה דשא
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?כשזה יקרה לי באמת אני אחזור אליכם... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:תחושה עילאית שכזו. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות מעצבת אופנה!
מתנדבים במשהו? נופ... למה? זה מטומטם להגיד בגלל חוסר זמן, כנראה שיש דברים שיותר חשובים לי כרגע...[הו, האגואיסטיות...] בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
(אבל תלוי מאוד מה מניע לזה) הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים אל פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד! למרות שאינלי, אני מסתפקת באמפי3 עיפרון/עט? עט. יש הרבה יותר צבעים!
שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?ברכה מהלב. זה כ"כ כיף לקרוא ברכות שכתבו לי מזמן התנדבות/עבודה לכסף? חח תלוי כמה כסף יש לי... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אמממ הייתי רוצה לכתוב ללא תנאים, אבל כדי לא לאבד את עצמי לגמרי, אז הצבת גבולות... שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? נופ ציור מופשט עושה לכם את זה? בהחלט. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?ללא ספק אני לא מנהיגה, אבל אני גם לא חושבת שאני פועלת תחת נהיגות כלשהי... אנארכיה! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עד כמה זה חשוב ל, אבל בעיקרון מילה אחרונה. ספורט מועדף? מצחיק. מתעסק בספורט כל שהוא?עוד יותר מצחיק. חוסך כסף או מבזבז? בד"כ מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? דיסקים / בגדים חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח?לא בטוחה בקשר לזה... סלחן?כן רגיש?בהחלט.יותר מדי לפעמים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:ביחד וגם לבד. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני מניחה כנראה איפשהו במודיעין...אבל אני לא מבינה בזה עדיין יותר מדיי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני כמה ימים, כשהרגשתי המון לחץ שגרמו לך לצחוק? אח שלי היום בבוקר. שמישהו גרם לך אושר....לא יודעת ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 15:37 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! יאפפ!!!לפני שנה!

lital4321

New member
עונה ../images/Emo41.gif

שם:
ליטל גיל:
17 שעה להתחלת השאלון:
15:56 תיכון/צבא/יסודי/אחר:
תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:
עיצוב מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
שלא עשיתי כאלה מכיתה ג' לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?
תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:
לישון מחשב טלוויזיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?
לא נראלי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?
לא ספרתי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
כן מה אמרו לכם?לא זוכרת איזו מוסיקה אתם שומעים?
רוק ישראלי בעיקר מה גורם לכם לאושר?
הופעה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?
שו? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:
לא יודעת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?
לעסוק בשיווק מתנדבים במשהו?
מתנדבת לחיות למה?
ככה יצא בעד/נגד: עישון?
נגד סמים?
נגד סקס מתחת לגיל ל-18?
בעד הכרויות באינטרנט?
בעד אם מוצאים.. בעצם לא החלטתי... דמוקרטיה?
בעד יזיזות?
בעד קשר פתוח?
נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?
שיחה גם זול גם יותר ריאליסטי אייפוד/דיסקמן?
אייפוד עיפרון/עט?
עט שירה/ריקוד?
שירה בריאות/עושר?
בריאות עושר/אושר?
אושר(זה לא בא יחד?חח) מכתב מהלב/ברכה קנויה?
מהלב התנדבות/עבודה לכסף?
עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?
שזה אומר... שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?
לא ציור מופשט עושה לכם את זה?
לא זה פלצני מנהיג או פועל תחת מנהיגות?
מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?
מילה אחרונה זה הדבר ספורט מועדף?
זפזופ או מכות עם אחותי תאמינו לי זה ספורט מתעסק בספורט כל שהוא?
כמו שאמרתי חוסך כסף או מבזבז?
מבזבזת..
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?
אוניברסיטה מכונית דירה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?
נראלי... חברות היא לנצח?
לא יודעת סלחן?
כן רגיש?
כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:
לא-יו-דעת תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?
פקידה משועממת ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?
כשדפקתי את האצבע הקטנה בשפיץ של השולחן שגרמו לך לצחוק?
אתמול כשחברות שלי רבו שמישהו גרם לך אושר....
עברי? ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?
16:02 וואוו זה היה מהיר שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! לא... רק יחידה אחת..

נטוש17

New member
שאלון שבת כבר../images/Emo9.gif

שם: נטע גיל: 17 וארבעה חודשים שעה להתחלת השאלון: 19:17 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אהממ פיזיקה,ביוטכנולוגיה וכימיה
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שונאתתתת לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? בתקופת בגרויות לימודים ובין לבין תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לישון והרבהה
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מקווה שכן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא סופרת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
מה אמרו לכם?
איזו מוסיקה אתם שומעים? כמעט הכל חוץ ממזרחית ודיכאון מה גורם לכם לאושר? מוזיקה טובה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אי אפשר להגדיר אושר
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא מתכננת תכניות מתנדבים במשהו? התנדבתי למה? מועדונית בביצפר בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי עם מי אייפוד/דיסקמן? אם היה לי אייפוד הייתי יודעת להחליט
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? טוב זה קשה בריאות/עושר? רק בריאות! עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? אין כמו מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? צריך לחיות ממשהו לא?
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? קצת מזה וקצת מזה שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ממש לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לפעמים מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי באיזו סיטואציה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? חחח אני עד הסוף בוויכוחים ספורט מועדף? כדורגל נו
מתעסק בספורט כל שהוא? כן חוסך כסף או מבזבז? אני בזבזנית כרונית מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אסע לחו"ל עם החברות
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש ועוד איך! חברות היא לנצח? אולי.. סלחן?
רגיש?
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אה?
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא חשבתי על זה כל כך.. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אהמממ לפני שבועיים כעברתי טסט
שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר.... לפני שבוע.. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 19:27 שבוע טוב!

נמ...

גיל:20 שעה להתחלת השאלון: 20:75 צבא מגמה שנלמדה או נלמדת:ג"ג עדיפות ראשונה: לימודים מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? נראה לי
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? נחשו
מה גורם לכם לאושר? מוזיקה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עוד לא יודעת. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? גם וגם. אייפוד/דיסקמן? MP3 עיפרון/עט? שניהם שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות. מכתב מהלב שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? אולי. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אוריד הילוך. חוסך כסף או מבזבז? גם וגם. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חברות היא לנצח? אולי. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת. שגרמו לך לצחוק? אתמול. שמישהו גרם לך אושר: אתמול. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 21:01 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! אכן! שבוע טוב לכולנו:)

NoAmOoOsH

New member
אני אניי.. :]

שם: נועם גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 21:20 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חט"ב מגמה שנלמדה או נלמדת: - מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שזה חרא דבר! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים! מה אתם אוהבים לעשות: לצייר, לנגן ולרכב על סוסים
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ..לאדעת. נראה לי שכן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כאילו שספרתי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? כלמיני איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק שקט וכזה.. מה גורם לכם לאושר? חופש גדול! אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? שו? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שטוב בחיים [?] מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לאדעת מתנדבים במשהו? כרגע לא. למה? כי כי כי..לא דעת..אבל פעם התנדבתי בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? איך שבא לכם. הכרויות באינטרנט? איך שבא לכם דמוקרטיה?
יזיזות? איך שבא לכם קשר פתוח? אם אתם כל כך רוצים זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי במצב וזה. אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שתיהם. בריאות/עושר? אממ..לאדעת עושר/אושר? אושר, אוף קורס מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב :] התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שילוב שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? אם אתם רוצים ציור מופשט עושה לכם את זה? לאדעת מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג [?] נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי ספורט מועדף? רכיבה על סוסים :] מתעסק בספורט כל שהוא?רכיבה על סוסים :] וגם חדר כושר. חוסך כסף או מבזבז? שתיהם ביחד :] מבזבזת להורים חוסכת לעצמי D: מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אשמור אותו עד שיהיה משו גדול שאני ירצה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אמ, לא הרבה חברות היא לנצח? לא סלחן? יותר מידי לפעמים רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מספיק טוב בשבילי
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לאדעת. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע שגרמו לך לצחוק? בת דודה שלי שמישהו גרם לך אושר.... בת דודה שלי הקטננה :]] ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 21:30 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! לא

ofir1988

New member
באיחור קטן ../images/Emo3.gif

שם: אופיר גיל: 18 שעה להתחלת השאלון: 23:03 תיכון/צבא/יסודי/אחר: מחכה להתגייס
מגמה שנלמדה או נלמדת: אממ הרחבתי איסלם..לא מגמה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מזה?!?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לשלב בין השנים
מה אתם אוהבים לעשות: מה אכפת לכם?!?
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? את חלקו
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? ספרתי?! החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? יאפ
מה אמרו לכם? מה אכפת לכם?!
איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני מה גורם לכם לאושר? הרבה דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אממ להיות עם האנשים שאני אוהבת ועושים לי טוב. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת מתנדבים במשהו? לא למה? ככה בעד/נגד: בעד עישון? לא, רק נרגילה
סמים? לאאא סקס מתחת לגיל ל-18? כע הכרויות באינטרנט? אמממ תלוי דמוקרטיה? ככה יזיזות? חחחח קשר פתוח? לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? גם וגם אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלבבבבבב התנדבות/עבודה לכסף? אממ כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כע ציור מופשט עושה לכם את זה? ככה מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תחת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תוריד להילוךך שני...
ספורט מועדף? כדורגל בטיוי
מתעסק בספורט כל שהוא? אמממ כעעע...היד שלי מזיזה את העכבר
חוסך כסף או מבזבז? באמצע
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אמממ יבזבז על דברים שאני אוהבת חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כע חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סביר לגמרי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אממ לא כל כך משנה לי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אממ, לא בזמן האחרון שגרמו לך לצחוק? אממ היום שמישהו גרם לך אושר.... אממ לאדעת ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 23:10 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! אני עשיתי הכל חוץ מ2 !! ואתם?

smily boy

New member
עונה!!--לא הייתי כמה ימים בבית ../images/Emo6.gif

מישהו קורא את זה בכלל?
אני בספק.. שם: אייל גיל: 18 שעה להתחלת השאלון: 23:13 תיכון/צבא/יסודי/אחר: לקראת גיוס מגמה שנלמדה או נלמדת: לימודי ארץ ישראל וארכיאולוגיה (עלק!) מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: מה שעושה לי טוב אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? שאלה טובה..אני חושב שלא ממש כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אמממ מ1 עד 10? 5 החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן..חח מה אמרו לכם? חתיךךךך
איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל! באמת הכל
מה גורם לכם לאושר? אנשים... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: חיוך על הפנים 24\7, חשק בלי מוסבר רק לרקוד, אהבה העולם וטבע. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שאלה טובה..אני רוצה לעסוק במה שאני הכי טוב בו. מתנדבים במשהו? עכשיו? לא. למה? וואלה שאלה למחשבה..אני אקח לתשומת ליבי. בעד/נגד: עישון? לא בעד ולא נגד..מי שטוב לו שיהיה לו בכיף (יש לי נרגילה
) סמים? נגד..חבל שהמון משתמשים..אם להיות כנה..עזרתי ל3 חברים לצאת מסמים
סקס מתחת לגיל ל-18? אני פעם ראשונה עשיתי בגיל 16 ככה שלא יודע.. נגיד בנים ובנות בגיל 13-14-15 זה עדיין מוזר הכרויות באינטרנט? תלוי דמוקרטיה? כן! יזיזות? יזיזות עם מישהו קבוע או סטוצים? ולא. קשר פתוח? חחחחח לא! יש לי היסטוריה עם הצמד מילים האלה!
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? לא זה ולא זה עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? גם וגם
בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב! מזסתומרת? התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף. להתנדב פעם ב..גם..זה לא הרג אף אחד-עדיין אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לפעמים. ציור מופשט עושה לכם את זה? חופשי! מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אם אני צודק-המילה האחרונה. ספורט מועדף? קיקבוקסינג. מתעסק בספורט כל שהוא? כפיפות בטן,משקולות וכו'. חוסך כסף או מבזבז? ככה ככה. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? נסיעה לח"ול. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא. חברות היא לנצח? תלוי עם מי. סלחן? רוב הפעמים. רגיש? מאוד. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טפו טפו טפו
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ג'ובניק בקרייה
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? שבוע שעבר. שגרמו לך לצחוק? היום
שמישהו גרם לך אושר.... היום!! ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 23.25 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! כן!!!!! ברוך השם!!!!!

Margarita chum

New member
"אדם הוא חרמן וחוה נימפומנית" ../images/Emo41.gif

שם: ליאור, קאיה
גיל:17 וחצי. שעה להתחלת השאלון: יקח הרבה זמן, אני מדגישה נו
תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכוני. מגמה שנלמדה או נלמדת: איסלאם, פסיכו-סוציו. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא מפריע לי. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? עבודה!! מה אתם אוהבים לעשות: לעבוד, לשחק כדורסל(כשהרגל הפצועה מאפשרת), לנסות לנגן על גיטרה, ללכת למלא הופעות ולקנות דיסק לפחות פעם בשבוע
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא כמו שהייתי רוצה. יש על מה לעבוד. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? להחמיא על זה שדחיתי מבחנים לכל הכיתה במועדים לא נוחים(בשבילי
) במשך כל השנה, נחשב?
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? עבדתי בשנטיפי בבאסטה, ואיזה מישהי פשוט עמדה מוקסמת ממני ואמרה לי שאני ממש יפה.. מישהי בת 25 ככה
. איזו מוסיקה אתם שומעים? ישראלי בעיקר... גם באנגלית אבל פחות. מה גורם לכם לאושר? לעשות "רק מה שאני אוהבת"... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מה שבא בא... :] תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא צריכה הרבה... הופעה, דיסק חדש, בירה, לישון בשק שינה על הכנרת...... לא צריכה יותר. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו כמו לימודי המזרח (סין, יפן), או משהו בתחום הסוציולוגיה... אם לא, תמיד אוכל להשתמש בקשרים... (יש לי קרובת משפחה מורה ב"רימון" וקרוב משפחה מורה ב"בצלאל", אז אני רק צריכה להתחיל ללמוד לשיר\לצלם
). מתנדבים במשהו? כרגע לא. למה? ככה!!
בעד/נגד עישון? שכל אחד יעשה מה בא לו כל עוד הוא לא פוגע באחרים!! סמים? ". סקס מתחת לגיל ל-18? למה לא, אבל לשים קונדום אנשששייים!!
הכרויות באינטרנט? לא מפריע לי, אבל לא מעודדת את זה. דמוקרטיה? ברור!! יזיזות? שיהיה.. מנסיון זה נגמר רע..... ידידים שמתחרמנים עלולים לעיתים לחצות גבולות. קשר פתוח? אצלכם, לא אצלי. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אני בנדאם של שיחות פנים מול פנים, שהקשרים שלו מבוססים על שיחות טלפון... אנשים טוענים שהם "עסוקים" מדי. בתור בנדאם שעובד רוב היום, קשה לי עם זה, כי כשירצו לראות אותי לא משנה כמה עסוקה אהיה אמצא זמן. אייפוד/דיסקמן? ווקמן
עיפרון/עט? טוליפ
שירה/ריקוד? שירה... בריאות/עושר? בריאות בריאות חמסה חמסה! עושר/אושר? אושר מעושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב, לא חייב להיות מהלב.. התנדבות/עבודה לכסף? מברכת את שניהם. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? בנים לא יודעים גבולות.. אז מה זה משנה. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא.
ציור מופשט עושה לכם את זה? אם הוא שלי אז כן. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג בטח מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה. ספורט מועדף? לצפות בו? כדורגל. מתעסק בספורט כל שהוא? כדורסל בעיקר. ריצה לפעמים. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה לי גיטרה אקוסטית, אלך להמון הופעות(למישהו יצא לראות את הלוח-זאפה של החופש?!?!
). חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? הגר היא חברה מאוד טובה שלי. גם נטע הג'ינג'ית
חברות היא לנצח? רק המוות הוא נצחי. סלחן? רק כלפי בחורים(תהרגו אותי ואנלא יודעת למה). רגיש? כמו כולנו...
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טעון שיפור מיידי. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להדריך את הבחורים הקרביים, אולי מדריכת ספורט או משהו... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום כשאימאבא לא הסכימו להלוות לי 180 שקלים לקנות כרטיסים- שאגב הולכים להיגמר- להופעת ה-"7 שנים בלעדיו- מאיר אריאל ז"ל". שגרמו לך לצחוק? לא משהו מיוחד... שמישהו גרם לך אושר.... הטסטר שהעביר אותי טסט פנימי.. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? אל תשאלו, לקח לי מלא זמן עם המדגיש הזה !!! שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! כן גם אני עט אבגרוט שלי בלשון אסיטי

whynot5

New member
../images/Emo168.gifתנסה לעבור את הערב,

עוד יבואו זמנים אחרים. שם: עדי. גיל: 17 וחצי. לא. אחרי וחצי... רגע... 17 ו11 חודשים. בדיוק! שעה להתחלת השאלון: חצות. תיכון/צבא/יסודי/אחר: אחרי תיכון,
לפני צבא.
מגמה שנלמדה או נלמדת: פיזיקה. ואז עזבתי ועברתי לתקשורת. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מה זה?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? ברור שתחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה, לנגן מוזיקה, להיות עם החברים שלי... יש עוד. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כולם אומרים שלא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? פשוט ספרתי... אז רגע.
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? חיובי. מה אמרו לכם?
איזו מוסיקה אתם שומעים? מגוונת. מה גורם לכם לאושר? האנשים שאני אוהבת. ומוזיקה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מה נראה לכם?
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לעשות בדיוק את הדברים שאני אוהבת, עם האנשים שאני אוהבת, ולהנות מזה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אין לי מושג. מתנדבים במשהו? פעם הייתי. למה? מזה למה? ככה. בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? נגד. אבל מה אפשר לעשות. הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות? אהממ..
קשר פתוח?
למי זה יכול לעשות טוב?! זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות.
עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב. התנדבות/עבודה לכסף? כסף תמיד צריך, אבל זה חשוב להתנדב. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא. לא ראיתם אף פעם חלליות? ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? קשה לי לפעות תחת מנהיגות... נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ת'מילה האחרונה, תמיד. ספורט מועדף? לשחק? קצת כדורגל.. לראות? כדורסל! מתעסק בספורט כל שהוא? לא, וחבל. חוסך כסף או מבזבז? אין לי מאיפה לחסוך.
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? מה שאני ארצה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? גם חברה הכי טובה וגם חבר הכי טוב.
חברות היא לנצח? הלוואי. סלחן? כן. רגיש? חשבתי שלא, מסתבר שכן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אין לי מושג. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? כבר אין מקום לרצון. אוטוטו צבא!!! ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שלושה ימים בערך... שגרמו לך לצחוק? היום. שמישהו גרם לך אושר.... חבר טוב, לפני כמה ימים. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? חצות ותשעה. שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! מזמן! שבוע טוב!

מאוריצה

New member
גמאני רוצה ../images/Emo9.gif

שם: מור
שעה להתחלת השאלון:00:12
תיכון/צבא/יסודי/אחר: עולה לתיכון
מגמה שנלמדה או נלמדת: תילמד- כיתה מדעית
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? תלוי בכמות..
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? ממ גם זה תלוי בלוח זמנים. בתקופה של לחץ של בית ספר- אז לימודים וסתם כרגיל תחביבים
מה אתם אוהבים לעשות: לנגן, במחשב וחברות וזה
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני חושבת שכן
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אף פעם לא ספרתי..
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? כל מיני
איזו מוסיקה אתם שומעים? ממ לא יודעת איזה סגנון זה נחשב אבל- עברי לידר, בית הבובות ואביב גפן!
מה גורם לכם לאושר? להיות עם המשפחה או החברים שלי
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אני חושבת שמעבר לזה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות עם המשפחה או עם החברים (למרות שזה 2 שורות למעלה..)
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עדיין אין לי מושג
מתנדבים במשהו? לא
למה? ככה
בעד/נגד:
עישון? נגד
סמים? נגד
סקס מתחת לגיל ל-18? שכל אחד יעשה מה שטוב לו..
הכרויות באינטרנט? בעד ונגד
דמוקרטיה? בעד
יזיזות? נגד
קשר פתוח? נגד זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים
אייפוד/דיסקמן? mp3 חח
עיפרון/עט? עט
שירה/ריקוד? שירה
בריאות/עושר? בריאות
עושר/אושר? גם וגם!
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף.. חיחי
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....:
השמיים הם הגבול? לא..
ציור מופשט עושה לכם את זה? כן
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? בדרך כלל מנהיגה
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה
ספורט מועדף? כדורגל, ברוח המונדיאל
מתעסק בספורט כל שהוא? לא
חוסך כסף או מבזבז? חוסכת ואז מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? כל מיני דברים..
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן
חברות היא לנצח? לא תמיד, זה מאוד תלוי בבן אדם לדעתי
סלחן? תלוי בסיטואציה
רגיש? כן
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: נראה לי שטוב
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? עדיין אין לי מושג ושאלות סטייל יאיר לפיד..
מתי הפעם האחרונה שבכית? ביום שלישי
שגרמו לך לצחוק? לפני שעה בערך
שמישהו גרם לך אושר.... גם לפני שעה עם חברות ושאלה אחרונה
מה השעה עכשיו? 00:21
שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! עוד לא המשך שבוע מעולה

LinKerBel

New member
../images/Emo181.gif

שם: לין גיל:16.10 שעה להתחלת השאלון: 00:44 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון ואוניברסיטה מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורה, כלכלה ומנהל עסקים מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא עושה. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: לשחק סנוקר אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא עד הסוף כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כה. מה אמרו לכם? כל מיני.. איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל מה גורם לכם לאושר? המשפחה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להיות עם האנשים החשובים לי..בלה בלה.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? כסף מתנדבים במשהו? לא למה? ככה בעד/נגד: עישון? רק לא בפנים שלי ולא לפני נשיקה.. חוץ מזה, כשהחבר עושה את זה פעם בחודש בערך אז זה ממש סקסי. סמים? לא לידי ולא לפני... סקס מתחת לגיל ל-18? כה. הכרויות באינטרנט? תלוי. דמוקרטיה? תלוי יזיזות? כההההה קשר פתוח? כההההה זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עפרון שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? גם וגם...נו. עושר/אושר? גם וגם...!!! מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב שכתוה בתוך ברכה קנויה. התנדבות/עבודה לכסף? כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? מאוד. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מילה אחרונה ספורט מועדף? סנוקר מתעסק בספורט כל שהוא? כבר לא חוסך כסף או מבזבז? איפה שהוא באמצע מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אטוס לבת דודה בלוס אנג'לס חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כה חברות היא לנצח? לא סלחן? סולחת אבל לא שוכחת רגיש? לא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מוכרת ולא מכירה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? גלי צה"ל ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר.... היום ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 00:51

mor298

New member
אני :]

שם: מור גיל: 18 שעה להתחלת השאלון: 01:55 תיכון/צבא/יסודי/אחר: אממ..שלב ביניים
בין תיכון לצבא. מגמה שנלמדה או נלמדת: איף, נו.
טוב, זה מגמה עיונית בעצם. לא התכוונתם למורחב. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מזה שיעורי בית?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים. =\ מה אתם אוהבים לעשות: דברים רגילים. לשמוע מוזיקה, לצאת לבלות, לצחוק, ועוד כל מיני.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ.. לא ממש. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? נו, מה אכפת לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? לא לפי הסוג בדר"כ.. בעיקר המוזיקה שממה אני נהנית, זה מה שאני שומעת. מה גורם לכם לאושר? שכל האנשים שמסביבי וחשובים לי טוב להם, וגם, אהבה. כמובן.
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ברור שמעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אממ.. שילוב של כל מיני דברים.. נראלי שעוד לא מצאתי את הנוסחה המדוייקת.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אני שואפת להיות שפית למען האמת :] מתנדבים במשהו? לצערי, לא. למה? סביר להניח שזה בגלל שאני פדלאה
בעד/נגד: עישון? נגד. לפחות עישון סיגריות
סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? זה לא משנה הגיל. הכרויות באינטרנט? בעד. דמוקרטיה? חחחח... מזתומרת? ברור שבעד. יזיזות? לא ממש. קשר פתוח? בעד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? דיסקמן. אייפוד וכל אלה יותר מדי מתקדמים בשבילי
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? אממ.. שניהם. בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? אני לא יכולה להגיד התנדבות, כי זה יהיה אבסורדי מדי, אני בעצמי לא מתנדבת. אבל בכל זאת, זה עדיף. (תלוי מתי ולמי) אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? וואי.. אממ.. זה מורכב מדי. ומאוד תלוי. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ברור שכן. ציור מופשט עושה לכם את זה? אממ...
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? חח.. תוריד הילוך. כן, בטח. (תרתי משמע
) ספורט מועדף? אין כל כך.. מתעסק בספורט כל שהוא? לא. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? זה תלוי כמה כסף חסכתי, מה. אבל כרגע, אקנה דברים שאני רוצה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? קשה להגדיר מי ומו.. אבל כן, יש. חברות היא לנצח? לדעתי כן. סלחן? כן. רגיש? יותר מדי. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בלתי אפשרי. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מדריכה, וזה מה שאני אעשה. :] ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע בערך. שגרמו לך לצחוק? היום. שמישהו גרם לך אושר.... אממ.. כל הזמן. אבל מצד שני, אפשר להגיד גם שמזמן. אז זה תלוי. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 2:19
שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! ברור שעשיתי.. למרות ש.. עדיף להגיד כבר שלא
כל כך לילה טוב לכם.. עייפתי מהשאלון הזה

YqUeen

New member
אני רוצה לישון../images/Emo7.gif

אבל לא, למה שאני אצליח להירדם?! שם: יהלי גיל: 14 וקצת
שעה להתחלת השאלון: 02:26 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה\על יסודי\משו מעוות שש שנתי
מגמה שנלמדה או נלמדת: כלום
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? קקי. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? בארור שתחביבים מה אתם אוהבים לעשות: כל מיני, דברים כיפיים
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כל הזמן
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? מספיק. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? יאפ
מה אמרו לכם?
(הדבר השחור הזה.. זה פה, או שפם?!) איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל, חוץ מקצת. מה, אני לא שומעת ג'אז ובלוז ומוזיקה קלאסית וכאלה... מאיפה אני יוציא כזאת מוסיקה?! מה גורם לכם לאושר? הצלחה:] אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ברור שמעבר לזה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: כשדברים גורמים לי לאושר
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לעסוק במשו שאני אוהב מתנדבים במשהו? כרגע?... לא. למה? בעצם כן, במסגרת של הצופים, בבית סעד וזה
בעד/נגד: עישון? תלוי מה סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי באיזה גיל. 13, זה כבר מוגזם. הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
נראלי ש, נממ... נגד?! קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פלאפון
אייפוד/דיסקמן? MP3
עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה, נראלי. למרות שגם ריקוד זה נחמד
בריאות/עושר? עושר בריא\ בריאות מאושרת
עושר/אושר? אושר, עם כל הקיטשיות שבזה מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב^^ התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות. אבל אז ממה נחיה? מהאושר שזה מספק?!
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות, דפנטלי שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? נופ
ציור מופשט עושה לכם את זה?
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג, חופשי נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תגיד (אגיד?!
) את המילה האחרונה ספורט מועדף? כדורגל מתעסק בספורט כל שהוא? רואה ת'מונדיאל
חוסך כסף או מבזבז? בד"כ מבזבזת, עכשיו אני חוסכת
למה? אינלי מושג
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לאדעת, נמצא דרך מקובצת לבזבז אותו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? רק בסרטים חברות היא לנצח? הלוואי סלחן? תלוי. רגיש? כה תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב תודה ואתם?! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לאדעת
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? נממ... שבוע שעבר נראלי שגרמו לך לצחוק? היום
שמישהו גרם לך אושר.... ביום חמישי בערב ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 02:40
שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! עדיין לא התחלנו טכנית ללמוד לשון
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה