שאלון שישי :]

crazystav

New member
שאלון שישי :]

שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? שגרמו לך לצחוק? שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?!

אני!! =] מישו קורא את זה בכלל?

שם: ג'ני גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 22:46 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון שנה הבאה בעזרת השם! מגמה שנלמדה או נלמדת: אני ילמד במגמה עיונית שנה הבאה. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בזבוז זמן לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לרקוד.. וצופים.. אבל רק מחנה קיץ וטיולים מה אתם אוהבים לעשות: לרקוד בעיקר.. ולהיות עם אנשים שנאי אוהבת וים =] אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חח משפט מורות!! וואלה? לא יודעת!! כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כן.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
כן.. מה אמרו לכם? החמיאו.. על בגדים לפעמים, על שיער.. וכל מיני.. איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מה שיפה.. אין סוג מסויים!! מה גורם לכם לאושר? לראות אנשים שאני אוהבת מאושרים!! ואם זה בזכותי אז בכלל!
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא הבנתי את השאלה.. אבל אהבה בהחלט גורמת לי אושר! =] תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לחייך.. והרגיש תחושה כזאת טובה בבטן.. לא יודעת איך להסביר.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות עורכת דין! [חח סתם.. מאיפה לי?] מתנדבים במשהו? צופים זה נחשב? אני משלמת על זה כסף אבל.. זה סוג של תנועת נוער.. למה? כי כייף לצאת לטיולים!! בעד/נגד: עישון? שכל אחד יעשה מה שראש שלו.. אני אישית.. לא! סמים? נגד! סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי.. הכרויות באינטרנט? הכרויות רומנטיות לא.. חבריות כן! דמוקרטיה? חח לא יודעת.. יזיזות? במרקים מסוימים בעד.. אבל לא כ.ל הזמן! קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים! אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? ברכה מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף.. יש כאלה שצריכים.. מי יממן לי את אילת?? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים! שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ברור שכן! בשביל כל אחד.. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא--> אני אף פעם לא מבינה מה מצוייר!! מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני? ברור שאת המילה האחרונה! אפילו רשמו עליי בספר מחזור שאני עקשנית! =/ ספורט מועדף? אין.. בעצם ריקוד זה סוג של ספורט לא? מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד... אם זה נחשב.. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת חופשיי מה תעשה בכסף במידה וחסכת? יבזבז אותו!! חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?חח חבר הכי טוב יש.. חברה לעע!! חברות היא לנצח? תלוי איזה.. סלחן? לאנשים שאני אוהבת! רגיש? קצתת תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: החיים שלי יפים! תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לאא יודעת! ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? ביום חמישי שעבר.. בשיר סיום במסיבת סיום שליי! =/ שגרמו לך לצחוק? היום.. חברה בטלפון! שמישהו גרם לך אושר.... החבר המושלם שלי!! כל יום!! ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? חח 23:00 שבת שלום ושבוע טוב לכם!!

B bas

New member
../images/Emo39.gif

שם: שרון גיל:16 שעה להתחלת השאלון: אין שעון לידי
תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: פיסיקה היסטוריה מוגבר
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? וואי,יש למישו באמת שיעורי בית?! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לקחת את שתיהם בפרופרציה מה אתם אוהבים לעשות: לדבר
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני מקווה כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אני לא אוהבת שאלות כאלה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?גם כאלה מה אמרו לכם?וגם כאלה איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר רוק ישראלי מה גורם לכם לאושר? וואי,יש כל כך הרבה דברים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להיות מרוצה.מהכל. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו שקשור לכתיבה ועיתונאות. מתנדבים במשהו? עוד לא בעד/נגד: עישון?נגד
סמים?נגד
סקס מתחת לגיל ל-18?נגד
הכרויות באינטרנט? נגד(אמא איזה חננה אני) דמוקרטיה? בעד
יזיזות? נגד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב +מתנה חח
התנדבות/עבודה לכסף? וגם וגם (צריך להתקיים ממשו
) אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לגמרי ציור מופשט עושה לכם את זה? אמממ ,לא
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי על מה ועם מי ספורט מועדף? אני וספורט זה הכי לא ביחד
מתעסק בספורט כל שהוא? רשומה למכון כושר חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אממ דיסקים הופעות,מתנות. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בוודאי
חברות היא לנצח? עם האנשים הנכונים סלחן? כן רגיש?כן
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:ביינתים אני מרוצה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? חולמת על תפקיד בגלגלצ.סתם זה הזוי. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? וואי,זה היה מאושר,ביומולדת. שגרמו לך לצחוק? היום,בתא. היה כל כך מצחיק
שמישהו גרם לך אושר....אמממ יותר נכון משהו.הבגרות בלשון. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?אין לידי שעון. שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! גם!
ואפילו הלך לי טוב

עיגולים שחורים במקום עינים.. ../images/Emo11.gif

שם:תמרר\תמרע\תמנע\קושקוש,קוקילידה,פריקיתשמנהמכוערת. גיל:12 ושמונה חודשים ושבועיים. שעה להתחלת השאלון:22:47 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת:אמורה להילמד, תיאטרון. כרגע אני לומדת תיאטרון פשוט לא בבית ספר. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?שזה נחוץ אבל שזאת בחירה של התלמיד אם הוא רוצה לעשות או לא ולא צריך להתייחס כל כך בחומרה לזה. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים. תמיד. מה אתם אוהבים לעשות:ללמוד תיאטרון, לשמוע מוזיקה, לשגע אנשים בפארק לאומי, להיות עם האנשים האני הכי אוהבת. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אולי בתיאטרון. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?היום החמיאו לי יותר משבעה [הייתה הצגה היום
] החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?בתקופה בה רזיתיכן. עכשיו השמנתי. מה אמרו לכם?"וואי, איך רזית." איזו מוסיקה אתם שומעים?עברי, אביב, מטרופולין, אפרתגוש, רוק שקט כזה בעיקרון. מה גורם לכם לאושר? איקה, שאר אנשים שאני אוהבת. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אני חושבת שמעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להרגיש שמחה ממשהו בלי שום דבר אחר שיפריע, שום דאגה או צביטה קטנה או כלום. רק שמחה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לקום בבוקר, לשתות קפה, ללכת לעבודה, לחזור בערב, לתת נשיקה למשפחה, ללכת לישון ולחלום על חיים דברים טובים. מתנדבים במשהו? התנדבות זה מגיל 14 [שיזדיינו.] למה?כי זה מגיל 14!! ;[ חיפשתי כל כך הרבה מקומות.. בעד/נגד:ב עישון?שכל אחד יעשה מה שטוב לו, אבל זה נראה לי טיפשי. סמים?נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? בעד, אם בן אדם רוצה למה למנוע ממנו? הכרויות באינטרנט? אני מכירה אנשים שיש להם חברים רק מהאינטרנט, ואני מכירה גם מישהי שבן דוד שלה הוא תוצאה של הכרות מהאינטרנט [והם עוד ביחד, דרך אגב.] דמוקרטיה?בעד. אם תהייה דיקטטורה בהרבה מדינות לדעתי השואה תחזור על עצמה [אנשים מתכננים שזה יקרה.] יזיזות?עוד לא הגעתי לשלב בו אני אומרת אם זה נחוץ, אבל זה נראה לי קצת.. מגעיל. קשר פתוח? לא חושבת שזה הולך. זה קוצימוצי ואז ללכת לעשות אותו דבר עם אחרים\ות. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? ממש תלוי מתי. אייפוד/דיסקמן? אמפי3 של סוני, אייפוד זה מסריח. עיפרון/עט? עיפרון, אבל ממש חשוב שיהיה עיפרון חודים 0.7 שהשפיץ שלו משופשף [אם הוא לא משופשף אני משפשפת אותו.] שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? אני חושבת שעם העושר באה הבריאות. עושר/אושר? אושר. אבל אני חושבת שעם העושר גם בא האושר [לא הכי אמיתי אבל יש כאלה שקוראים לזה אושר.] מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב! התנדבות/עבודה לכסף? כשיש לך כסף אז התנדבות, כשאין לך אז עבודה לכסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. אהבה ללא תנאים, כמו שכבר אמרתי, זה אומר ללכת לשכב עם אחרות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? אין כזה דבר שמיים. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? שאלה טיפשית. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני תמיד אנסה להגיד את המילה האחרונה, ובדרך כלל היא תהייה מוצפת טאקט [שלאחרים היא בעצם תהייה חסרת טאקט.] ספורט מועדף? פינגפונג?! מתעסק בספורט כל שהוא?לא. זה עצוב =\ חוסך כסף או מבזבז? נוטה לכיוון שניהם. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה את כל החמישים דיסקים שאני רוצה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? פעם חשבתי, היום כנראה שלא כי יש לי כמה כאלה וכולם חברים מעולים, לעומת ה"חברה הכי טובה" הקודמת שעשתה לי בעיות. חברות היא לנצח? בכלל לא. אם היא ממש חזקה ואמיתית אז היא לנצח אבל בדרך כלל היא לא. סלחן? ככה ככה. רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: קוראים לי פריקית. [זה מה זה תיאור טוב למצב חברתי, תחשבו על זה.] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא רוצה לעשות צבא. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. ממתי יאיר לפיד שואל כאלה? מתי הפעם האחרונה שבכית? היום בלילה [מה שאומר הבוקר בשתיים בלילה.] שגרמו לך לצחוק? כשרוני ועמיצ היו פה וראינו את ההצגה של היום. שמישהו גרם לך אושר.... לא יודעת. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 23:03 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! הודגש באמצעות מדגישומטיק

nokili

New member
אם משעמם לך תקראו את זה

שם: נוי גיל: 14 וחצי שעה להתחלת השאלון: 11:11 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביינים מגמה שנלמדה או נלמדת: עדין אין מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חראא לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לשמועעע שירים של עברי כמובן! אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? הא? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? תלויי על איזה דבר החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? לא זוכרת איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק פופ מה גורם לכם לאושר? לראות אנשים שאני אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש שמחה ולחשוב כל הזמן חיובי מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אין לי מושג מתנדבים במשהו? בגנים למה? תרומה לישוב בעד/נגד: בעד עישון? לא סמים?לא סקס מתחת לגיל ל-18?לא הכרויות באינטרנט? כן דמוקרטיה? לא יזיזות? לא קשר פתוח? כן זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? מה זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? הוריד הילוך ספורט מועדף? כדורסל וטניס מתעסק בספורט כל שהוא? כן חוסך כסף או מבזבז? חוסך מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מיני מינור חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כלב חברות היא לנצח? תלוי איזו סלחן? תלוי רגיש? תלוי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא הבנתי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא חשבתי על זה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני שבוע שגרמו לך לצחוק? עברי שמישהו גרם לך אושר.... חברה שיילי ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 11: 18

dabnir15

New member
שיהיה שבוע טוב:]

שם: ניר גיל: בקרוב 17. שעה להתחלת השאלון: 23:11 (נדב וג'קו עלו הידד) תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: תושב"ע /פסיכולוגיה-סוציולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותר בכל המקצועות, חשוב רק במתמטיקה בשביל התרגול (אבל סיימתי מתמטיקה :) לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לאכול, לשמוע מוזיקה, לשיר, אינטרנט, לשבת מול הים ונו עוד הרבה דברים:) אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני מקווה, אני מרגיש לפעמים שאני יכול יותר. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא הרבה:\ החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן, אבל אני עדיין לא מבין את מי שעושה את זה:\ (איכככ) מה אמרו לכם? לא יודע:) אל תשאלו אותי. איזו מוסיקה אתם שומעים? ישראלית מכל הגוונים. מה גורם לכם לאושר? אושר של אנשים שאני אוהב. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לכך, לפחות אצלי. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא שאלו את זה קודם? אני חושב שאושר זה לא דבר מוגדר, כי אדם אחד יכול להיות מאושר מדבר X ואדם אחר מדבר Y ככה שזה לא דבר שאפשר להגדיר, זה משהו משתנה וחשוב שכל אדם יהיה מאושר ממה שהוא וממה שיש לו ולא ינסה להיות משהו אחר. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שאלה קשה, באמת באמת שאני עוד לא יודע. מתנדבים במשהו? לא משהו מוגדר, אבל אני אוהב להתנדב למה? - בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? בעד (תמים
) הכרויות באינטרנט? בעד
דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים רוב הזמן. אייפוד/דיסקמן? אייפוד אבל אין לי
עיפרון/עט? עט
(איך לפני שנה הייתי אומר עיפרון) שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר ואני באמת מתכוון לזה. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב, תמיד כיף לקבל. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אבל יש רגעים שגם צריך לתרום קצת מהזמן להתנדבות. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא הבנתי
אמרתי שאני תמים.. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? נגיד
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אסתום
ספורט מועדף? טניס
מתעסק בספורט כל שהוא? בעבר טניס, כיום כולי לא עושה כלום
חוסך כסף או מבזבז? אממ אם היה לי מה לחסוך
אבל אין לי בדיוק מה. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא יודע
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? קיים דבר כזה. חברות היא לנצח? יש מקרים טובים שכן:) סלחן? כן רגיש? ברמה קשה מידי
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בסדר,טוב, תודה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ג'ובניק בקרייה
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום מלא. שגרמו לך לצחוק? קורה הרבה האמת.. לא זוכר משהו באופן ספציפי. שמישהו גרם לך אושר.... כבר חודש שאני מאושר. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 23:22 (יש חברים ואני לא רואה
, יש בגרות בספרות ואני לא לומד
בקיצור חרא לי) שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! עשיתי שנה שעברה:) והיה זוועות עולם, אני ולשון לא חברים כל כך טובים:) שמח שנגמר, ובהצלחה לכל מי שניגש ביום שני לספרות
הודגש באמצעות מדגישומטיק

GR££N woMAN©

New member
שנינו יושבים במעגל, זוכרת כיביתי את

הנרות
שם: ענבר גיל: 16 שעה להתחלת השאלון: 23:25 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורת מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בזבוז זמן לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: כל מיני דברים
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא נראה לי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? נראה לי שכן מה אמרו לכם? לא זוכרת נו איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל חוץ ממזרחית מה גורם לכם לאושר? אושר של מישהו אחר אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שהכל מסתדר פרפקט מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? דונט קנו מתנדבים במשהו? תנועה למה? כי אני אוהבת את זה בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? וואו, הממ נראה לי ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? - מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה ולפעמים פועלת תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? רכיבה על סוסים מתעסק בספורט כל שהוא? התעסקתי חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? פולין, הופעות ועוד כל מיני חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? לא סלחן? תלוי למי רגיש? מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: טוב לי ככה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? הממ לא יודעת ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? המממ אולי שלשום שגרמו לך לצחוק? המממ מזמן שמישהו גרם לך אושר.... פףף שישי שעבר ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 23:30 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! כ"כ

TauberiT

New member
הפסקה מההכנות../images/Emo122.gif

שם: ליאור
גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 23:12 תיכון/צבא/יסודי/אחר: עולה תיכון [מסתבר
] מגמה שנלמדה או נלמדת: אני אלמד אומנות
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שיעורי בית? מה זה?
סתם סתם. המ, אני מניחה שזה עוזר אם עושים אותם...אני אנסה את זה מתישהו. בעיקר במתמטיקה
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לצערי תחביבים, אבל עוד קצת דברים שסתם התחילו והפכו לתחביב, אבל זה לא בדיוק תחביב. אבל נו טוב. למי יש כוח ללמוד?! מה אתם אוהבים לעשות: לנגן, להדריך, לדבר, לחפור, לשמוע מוזיקה, לטייל... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני מקווה.
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה
נו, אני במועצת תלמידים, נוער, ומש"צים... ועוד כמה...
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? הממ..כן מה אמרו לכם? הרבה אומרים לי על השיער [ולפעמים אני באמת לא מבינה אותם
], או סתם שאני אשתוק ושאני רזה
|נבוך| איזו מוסיקה אתם שומעים? ישראלית. רוק בעיקר... מה גורם לכם לאושר? לטייל בארץ, להיות עם חברים, להדריך. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר, ועוד איך מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לשמוח על מה שיש לי. לא לחפש משהו ולהגיד שאם יהיה לי אותו אני "אהיה מאושרת", כי ככה זה בחיים לא יגיע. אם אני אשמח על מה שיש לי כרגע, אני אהיה רק יותר שמחה.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו במקצועות העיצוב, נוטה לעיצוב פנים או משהו כזה... מתנדבים במשהו? מועצת נוער ותלמידים נחשב? ובמסגרת כל הדברים האלה, אנחנו מתנדבים. לא משהו קבוע. למרות שבמשך שנתיים חנכתי ילדה שקטנה ממני בשנה בבצפר, שהיתה בכיתה של אלה עם הבעיות. למה? כי ככה. זה מה שגורם לי לסיפוק, שאני משמחת אנשים. זה כל כך נעים לראות שאתה עוזר למישהו, שמישהו אומר לך שהוא מתגעגע אליך, ומפה זה מתחיל. בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד. למרות שכאילו, כל אחד שיעשה מה שבראש שלו... הכרויות באינטרנט? תלוי איזה הכרויות, רומנטיות כאלה?
לא נראלי... דמוקרטיה? מה זה?
סתם, בעד.
יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד, בעצם, לא יודעת, אני סה"כ בת 15 עזבו אותי
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אמפי3 שהוא לא אייפוד.
עיפרון/עט? תלוי לאיזו מטרה... שירה/ריקוד? שילוב?
בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? כרטיס ברכה קנוי שבתוכו כותבים ברכה מהלב
התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם. תתפלאו שאפשר לשלב... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודעת
שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? תמיד. כמעט
ציור מופשט עושה לכם את זה? בדר"כ. תלוי איזה. ועד כמה. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי אם אני צודקת או לא. ותלוי עם מי אני מתווכחת. כי יש אנשים שגם אם הם טועים הם בחיים לא יודו בזה, אז במקרים כאלה אני פשוט אומרת "אוקי. תודה. ביי" ספורט מועדף? ריקוד, החלקה על הקרח
מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד, עכשיו פחות. חוסך כסף או מבזבז? מנסה לחסוך...לא הכי הולך
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה גיטרה אקוסטית וכוסית!!!!!!!!!!!111אחדאחד חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח
חברות היא לנצח? אם היא אמיתית. סלחן? תלוי, בדר"כ על דברים גדולים אני "סולחת" אבל לא מפסיקה לחשוב על זה לרגע. אולי רק לרגע, אבל אז זה חוזר. רגיש? יחסית כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה אגוזים לגמרי
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? משהו בהדרכה... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? ביום שלישי נראלי.. שגרמו לך לצחוק? היום
כל היום
שמישהו גרם לך אושר.... היום, כל היום
וגם שלשום...
ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 23:33 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! לא. יש לי שנה.

האגוש

New member
ני

שם: הגר גיל: עוד מעט 17 שעה להתחלת השאלון: 23:36 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: איסלאם וביולוגיה. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא חושבת עליהם
. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? כשצריך ללמוד, לומדים..אין מה לעשות..אבל תמיד יש מקום לדברים שאני אוהבת, אחרת מה הטעם? מה אתם אוהבים לעשות: מוזיקה, חברים, אינטרנט, וכל דבר שכרוך בזה.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מבחינת..? נגיד שכן [
] כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? ממש ספרתי והכל.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? :$ איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי לרוב..ושירים גלגל"צים באנגלית
מה גורם לכם לאושר? אנשים שאני אוהבת. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ברור שמעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות שלם עם עצמך. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? ממש לא יודעת.. מתנדבים במשהו? לצערי לא. [אבל ניהול בתפוז נחשב?
] למה? לא היה זמן..כדאי להתחיל באמת. בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
[תלוי כמובן] הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
[איפה השאלה?] יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי במצברוח..אבל לרוב פנים מול פנים.. אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב [איזה קיטשיים אנחנו היום] התנדבות/עבודה לכסף? אם צריך כסף, אז עבודה עם שכר כמובן..אבל אם לא חסר, אז התנדבות. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? אמ
זה טריקי. ציור מופשט עושה לכם את זה? ברור מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מפלגת לידר רולז!!!111 נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני אוריד הילוך...אין לי כוח לוויכוחים כמעט אף פעם. ספורט מועדף?
מתעסק בספורט כל שהוא?
חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת חופשי
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? ד י ס ק י ם
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אמ..יש כמה..קשה [לי לפחות] להגדיר אחת מסויימת. חברות היא לנצח? תלוי עם מי. סלחן? כן. [לפעמים יותר מדי] רגיש? כן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סבבה מה איתכם? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מודיעין/גלגל"צ/כל דבר אחר שהוא בלתי אפשרי
ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אמ..הייתה לי תקופה של ריבים בזמן האחרון..היה לא נעים. שגרמו לך לצחוק? כל הזמן, מה
שמישהו גרם לך אושר.... אבא, אתמול..והיום-חברים. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 23:47 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! עשיתי גם עשיתי
שבת שלום ושבוע טוב

TALLLLi

New member
שבת שלום...

שם:טלי גיל: 17 {עוד י-ו-מ-י-י-ם!!} שעה להתחלת השאלון: 00:14 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון.. מגמה שנלמדה או נלמדת: ערבית... מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בעעעעעעע לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים... מה אתם אוהבים לעשות: לישון,טניס,טלוויזיה,מחשב! אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא...
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? וואו..הרבה..הרבה... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן.. מה אמרו לכם? "מ-ה-מ-מ-ת"חחחחחחח איזו מוסיקה אתם שומעים? ישראלי...קצת שחורה..ולועזי.. מה גורם לכם לאושר? כרגע...כלום..:( אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות בריא! מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עורכת דין:) מתנדבים במשהו? לא.. למה? כי אין לי זמן..
בעד/נגד: עישון? ממ.נייטרלית.. סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד..
הכרויות באינטרנט? זה מסוכן..
דמוקרטיה? בעד יזיזות? בעד קשר פתוח? נ-ג-ד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים.. אייפוד/דיסקמן? אייפוד... עיפרון/עט? עיפרון.. שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות!!! עושר/אושר?אושר!! מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב! התנדבות/עבודה לכסף?התנדבות... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות.. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא... ציור מופשט עושה לכם את זה? ממש לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג.. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?יוריד הילוך..חחחח ספורט מועדף? טניס.. מתעסק בספורט כל שהוא? טניס חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת.. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?חחח..קשה..קשה.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חשבתי שכן..:( חברות היא לנצח? כן! סלחן?כן! רגיש? יותר מדי...
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: משהו ב-ן ****... :-X תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רוצה להיות קרבית... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול בלילה..:( שגרמו לך לצחוק? לפני יומיים.. שמישהו גרם לך אושר.... מממ..אתמול... שהוא שלח לי הודעה :i love you".. " ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 00:19 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! ----> תודה לאל!!!!!!!!!!!!!!!

נעים להכיר את כולכם...../images/Emo6.gif

שם:סוזי/ סוזנה (דובדבנה) גיל:עוד חודשיים בדיוק 18 שעה להתחלת השאלון:00:17 תיכון/צבא/יסודי/אחר:בקרוב מאוד צבא
מגמה שנלמדה או נלמדת:מגמת הגאווה- מגמת תקשורת!
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אממ.. נמנעת. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים אבל לא לוותר על התחביבים! מה אתם אוהבים לעשות:להנות מהחיים...
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ... תלוי מקווה שכן.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? מי שידע עליהם.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? פעם..
מה אמרו לכם? דברים..
איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל (לא דיכאון) ובעיקר בעיקר ע-ב-ר-י ל-י-ד-ר! מה גורם לכם לאושר? החיים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ה-כ-ל תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אושר של הקרובים אלי! מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לעסוק בתחום התקשורת. מתנדבים במשהו? לא למה? לא מצאתי משהו שמעניין אותי וכיף לי (ושגם רוצה אותי) בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? כל עוד הכל מרצון
הכרויות באינטרנט? בגבוליות
דמוקרטיה?
(בלי הרבה קשקושים) יזיזות? בעיקרון
קשר פתוח? תגדירו... זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? בד"כ פנים מול פנים בלת בררה פלאפון. אייפוד/דיסקמן? אייפוד (אין לי לא את זה ולא את זה חחח) עיפרון/עט? עיפרון (אותו אפשר למחוק עט אפשר רק להסתיר בטיפקס
) שירה/ריקוד? שניהם טובים לנפש! בריאות/עושר? בריאות (מניסיון אישי תאמינו לי שזה הכי חשוב!) עושר/אושר? אושר!!! מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? שניהם (צריך גם לחיות ממשהו לא?!) אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים! שאלות סתם...: השמיים הם הגבול? השמיים הם רק תחנה! ציור מופשט עושה לכם את זה? לא ניסיתי.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת עצמך! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אם אני בטוחה שאני צודקת אמשיך אלא אם כן זה בלתי אפשרי אמנע מלהגזים. ספורט מועדף? ריצה מתעסק בספורט כל שהוא? ריצה חוסך כסף או מבזבז? גם וגם שניהם בגבוליות. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חו"ל חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ברור שיש צריך רק למצוא אותה
חברות היא לנצח? תלוי. סלחן? כן, במידה מוגבלת. רגיש? מאוד...
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: סוזנה דובדבנה ואתה? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לוחמת. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא מזמן לא זוכרת מתי...
שגרמו לך לצחוק? החבר'ה לפני כמה ימים היה ממש ממש
שמישהו גרם לך אושר.... לא זוכרת... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?00:38 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! עשיתי.. מזמן.. לילה טוב!

אני ../images/Emo13.gif

שם: סיון גיל: 17 שעה להתחלת השאלון:00:42 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:תיאטרון מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שזה הדבר הכי משעמם אבל חשוב לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוזיקה ללכת להופעות ולהצגות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?משתדלת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? אני ממש לא זוכרת איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי בעיקר מה גורם לכם לאושר? להיות עם אנשים שאני אוהבת ולראות את עברי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: זה הדבר הכי חשוב בחיים מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות שחקנית מתנדבים במשהו? לא לצערי למה? עצלנות בעד/נגד: עישון? בעד סמים? עדיף מאוד שלא סקס מתחת לגיל ל-18? גם עדיף שלא אבל זהמאוד תלוי הכרויות באינטרנט? לא כדאי בכלל את אף פעם לא יודעת עם מה את עלולה להיפגש דמוקרטיה? בעד יזיזות? לא ממש בעד קשר פתוח? לא נראה לי שהייתי מסתדרת במצב כזה זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? איפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? ברור שברכה מהלב התנדבות/עבודה לכסף? זה חשוב להתנדב אבל צריך כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא נראה לי ציור מופשט עושה לכם את זה? לגמרי מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תמיד אני יגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? אין מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? חוסכת כדי שיהיה לי מה לבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אני ילך למלא הופעות ויקנה לי מלא דברים שאני רוצה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן אבל אסור לצפות ממנה לכל כך להרבה עלולים להתאכזב חברות היא לנצח? אני מקווה סלחן? מאוד רגיש? מאוד מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אני לא אוהבת להגדיר את עצמי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני רוצה להתקבל לתיאטרון צה"ל ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום.. שגרמו לך לצחוק? לא יודעת אני צוחקת משטויות שמישהו גרם לך אושר.... האמת זה היה כשפגשתי את עברי בפעם הראשונה הרגשתי הבן אדם הכי מאושר בעולם וזה היה בהופעת חורף הראשונה ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?00:58 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! כן בשנה שעברה

MaaYanGa

New member
../images/Emo29.gifאני../images/Emo29.gif

שם: מעיין גיל: 14 וחצי שעה להתחלת השאלון: 00:47 תיכון/צבא/יסודי/אחר: עולה לתיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: עוד אין מגמות... מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שהם לא נחוצים, ממילא לא עושים אותם רב הזמן לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי במצב הרוח... לפעמים אני ממש נחושה ללמוד, כמו כל יום לפני תחילת שנת הלימודים ולפעמים אני חושבת בשביל מה צריך את זה בכלל?! כמו רב ימות השנה... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?איזה? אמממ אני צריכה לחשוב על זה
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא יודעת, אבל בדרך כלל זה מורות, עצוב אני יודעת
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם?--- איזו מוסיקה אתם שומעים?כל מיני.. רוק ישראלי בעיקר, ולהקות חו"ליות "נחשבות"
אני מצחיקה את עצמי בטירוף.. נחשבות
מה גורם לכם לאושר?להיות עם אנשים שאני אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לחיות עם אנשים שאני אוהבת, ולהיות איתם כנה- לא לחיות בשקר. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת
מתנדבים במשהו?חוטאת בהתנדבויות ליליות במד"א, רק כשאחותי לבד שם והיא ממש רוצה שאני יבוא איתה, זה לא קורה הרבה. אבל אני שוקלת להתחיל להתנדב קבוע... למה? כי האחראי משמרת שם חתיך בטירוף
סתם.. זה חשוב מה? בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
תלוי... הכרויות באינטרנט?
גם תלוי.. דמוקרטיה?
כותבת שורות אלו לא מנויה ליס. יזיזות?
? קשר פתוח?הגדירו... זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מי זה. אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקווד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף? אם לא חסר כסף התנדבות ואם צריך "לשלם מיסים" עבודה לכסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כן... ציור מופשט עושה לכם את זה?תמיד
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא זה ולא זה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי באיזה נושא זה... לרב אני יוריד הילוך. ספורט מועדף?כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא?כדורסל חוסך כסף או מבזבז?מממ.. מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? דיסקים
ובגדים
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן, לא תמיד. חברות היא לנצח? תלוי איזה חברות.. סלחן?מאוד רגיש? מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אמממ יציב פלוס? (ה-אמממ נחשב למילה) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא חשבתי על זה ממש... ואני גם לא הכי מבינה בזה, אבל אמממ גלגל"צ? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?די מזמן, החיים די טובים בנתיים. שגרמו לך לצחוק? לפני שעה ומשהו כשראיתי "חברים" שמישהו גרם לך אושר....שישי שעבר, כשנפגשתי עם מישהו שאני אוהבת ולא ראיתי מלא זמן. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 01:08, כולי איטית... שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?!לא

ירדן88

New member
שיעמם לי..

שם:ירדן גיל:עוד חודש 13.... עשעה להתחלת השאלון:01:22 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת:עיצוב אופנה ופיתוח קול מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?ב-ז-ב-ו-ז זמן!!! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לימודים...לצערי מה אתם אוהבים לעשות:לשיר,לרקוד,לעצב בגדים ולשמוע עברייי!! אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא טו מאץ'.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא מעט.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כןן.. מה אמרו לכם?איזה יפה...איזה עיניים יפות את באת לבד?! חח סתם.. איזו מוסיקה אתם שומעים?כמעט הכל חוץ מדיכאון ומזרחית איככסס!! מה גורם לכם לאושר?לשמוע את עבריי...בשיא הרצינות..ולראות את האנשים שקרובים לי מאושרים... אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מה?!... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:בריאות הכי חשוב,שמחה,אהבה,כסף.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?זמרת..שחקנית.. מתנדבים במשהו?לא.. למה?כי אין לגיל שליי... בעד/נגד:בעד עישון?חס וחלילה! סמים?בחיים לאא!!!! סקס מתחת לגיל ל-18?תלוי...שכל בנאדם ירגיש חופשי...אבל שזה יהיה רק מרצון... הכרויות באינטרנט?לא משו.. דמוקרטיה?בעד יזיזות?דביק! קשר פתוח?לא.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?ממש תלוי! אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה מעל הכלל! בריאות/עושר?אם יש כסף יש בריאות.. עושר/אושר?אושר.. מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב ממהלב התנדבות/עבודה לכסף?תלוי באיזה מצב.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ללא תנאים.. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?אממ..לא.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?המילה האחרונה..חח.. ספורט מועדף?טניס..כדור נוצה.. מתעסק בספורט כל שהוא?לא כל כך..פה ושם חוסך כסף או מבזבז?חוסכת ומבזבזת.. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לא יודעת תלוי מה אני רוצה.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כןן.. חברות היא לנצח?תלוי.. סלחן?כןן! רגיש?הכי בעולם...לצערי אני מזל סרטן למבינים.. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אחלה מצב חברתי תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?להקה צבאית.. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?וואי..אתמול ששמעתי זכיתי לאהוב.. שגרמו לך לצחוק?היום.. שמישהו גרם לך אושר....כל הזמן שאני עם המשפחה שלי והכלב שליי.. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?01:40...כן לקח לי 20 דקות לעשות שאלון..חח..

האגוש

New member
שימי לב לאן שירשרתי אותך ../images/Emo13.gif

את אמורה להגיב באמצעות: "הוספת תגובה" , ולא "הוספת הודעה". אולי המאמר הזה יכול לעזור.

יאללה לפני שהולכים לישון

שם: שירלי גיל: 25 שעה להתחלת השאלון: 4:08 תיכון/צבא/יסודי/אחר: שיפור בגרויות ופסיכומטרי מגמה שנלמדה או נלמדת: מנהל עסקים מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? זה בעעעעעעעעעעעעע לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים צריך להיות חכמים מה אתם אוהבים לעשות: לשיר, לרקוד, לנגן אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא תמיד כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה אני תמיד עושה דברים עד הסוף גם בהתנדבות החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן הרבה מה אמרו לכם? שאני יפה איזו מוסיקה אתם שומעים? המ.. רוק פופ מה גורם לכם לאושר? הופעה של עברי שמרגיעה אותי כמו היום, אחיינים שלי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תלוי כמה זמן עבר ומה אני מרגישה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שהבריאות בסדר, שאין מינוס בבנק, שכל המשפחה שלי בארץ מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מירי נבו, ואני אסביר: אני מתה להיות שדרנית ספורט וגם לפרשן כדורסל מתנדבים במשהו? המ... לא למה? כי אין זמן אבל תמיד התנדבתי בעד/נגד: עישון? נגד מוחלט סמים? נגד מוחלט סקס מתחת לגיל ל-18? זה לא תלוי בגיל זה תלוי בקליק הכרויות באינטרנט? גם וגם דמוקרטיה? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם כי שניהם אני אוהבת לעשות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות כי אי אפשר בלי זה שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לפעמים ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תחת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני אגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? המ... אקנה אוטו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן יש את שירן, סיון ודקלה חברות היא לנצח? לא תמיד חברות שלי שבחיים לא חשבתי שנתנק התנתקנו בצבא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא יודעת מה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? סודי ביותר ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? המ............... היום כשרבתי עם אחי שגרמו לך לצחוק? רמת הפאקצות של עברי היום שמישהו גרם לך אושר.... היום ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 4:15 שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

heaven is here

New member
../images/Emo189.gif

שם: שירה גיל: 19 שעה להתחלת השאלון: כמעט 11 תיכון/צבא/יסודי/אחר: צבא מגמה שנלמדה או נלמדת: כימיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? :| לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים מה אתם אוהבים לעשות: להיות בבית אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לעיתים כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא הרבה.. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שמור לעצמי איזו מוסיקה אתם שומעים? כמעט הכל מה גורם לכם לאושר? אנשים שאני אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא יודעת תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לדעת שאוהבים אותך. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לטייל לעבוד ללמוד מתנדבים במשהו? ח למה? בעד/נגד: עישון?לא סמים?לא סקס מתחת לגיל ל-18?כן הכרויות באינטרנט?כן דמוקרטיה?כן יזיזות?לא קשר פתוח?לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה
בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? למה שיהיו גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה ספורט מועדף?כדורעף ריצה מתעסק בספורט כל שהוא? כדורעף חוסך כסף או מבזבז? חוסכת^^ מה תעשה בכסף במידה וחסכת? האוטו שאני רוצה
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אכן חברות היא לנצח?בהחלט סלחן?מאוד רגיש?יותר מדיי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:יש מה לשפר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?טוב לי איפה שאני ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?רביעי שגרמו לך לצחוק?אתמול שמישהו גרם לך אושר.... אתמול ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? אחת עשרה ודקה שאלת השבוע: אני כבר עשיתי את הבגרות שלי בלשון, ואתם?! מזמן,כבר לא זוכרת אותה.

למעלה