שם משתמש תפוס©
New member
../images/Emo42.gif
בנים בנות
שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום צבע שיער: חום בהיר תחביבים: לרכב משחקים בבית הספר: פחחחחח מה אני בכיתה ג? סיימת בית ספר?: לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): תלוי מתי יש חבר?: אהמ..לא עניינכם שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: מה הקטע של ההפרדה הזאת?
גיל 11 בערך חווה: אוהבים לרכוב?: מה פתאום..שחכתי שאנחנו בפורום תוכנה וחומרה ועכשיו רציני- כן באיזה שעות הכי כיף? בחורף- בצהריים כשלא חם ויש אור ובקיץ כמה שיותר מאוחר משחקים בחווה? כן. דוקים
העירו לכם בגלל שהפרעתם? שאלה מוזרה..לא כמה פעמים עברת חווה? מספיק פעמים מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? לא יודעת לא קשורה לביצפר איזה חווה אתה? פרטית בן כמה אתה? 15 וחצי אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? כן..המאמן שלי עומד לי עם רובה ומכריח אותי לרכב... סוסים או סוסות? לא משנה חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? *יש לך חברים רק מהחווה?* לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? לא הרבה כמה מעודדים אותך? חלק אתה אוהב לדבר איתם על זה? עם חלק הם אוהבים להקשיב לך? חלק אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? שוב..מה אני בכיתה ג? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? אין כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? אולי 3 כמה חברים יש לך מהחווה? כי אנחנו כל כך הרבה אנשים...יש לי מחוות קודמות שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? מוזר
בנים בנות