שאלון שישי!

../images/Emo42.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום צבע שיער: חום בהיר תחביבים: לרכב משחקים בבית הספר: פחחחחח מה אני בכיתה ג? סיימת בית ספר?: לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): תלוי מתי יש חבר?: אהמ..לא עניינכם שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: מה הקטע של ההפרדה הזאת?
גיל 11 בערך חווה: אוהבים לרכוב?: מה פתאום..שחכתי שאנחנו בפורום תוכנה וחומרה ועכשיו רציני- כן באיזה שעות הכי כיף? בחורף- בצהריים כשלא חם ויש אור ובקיץ כמה שיותר מאוחר משחקים בחווה? כן. דוקים
העירו לכם בגלל שהפרעתם? שאלה מוזרה..לא כמה פעמים עברת חווה? מספיק פעמים מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? לא יודעת לא קשורה לביצפר איזה חווה אתה? פרטית בן כמה אתה? 15 וחצי אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? כן..המאמן שלי עומד לי עם רובה ומכריח אותי לרכב... סוסים או סוסות? לא משנה חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? *יש לך חברים רק מהחווה?* לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? לא הרבה כמה מעודדים אותך? חלק אתה אוהב לדבר איתם על זה? עם חלק הם אוהבים להקשיב לך? חלק אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? שוב..מה אני בכיתה ג? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? אין כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? אולי 3 כמה חברים יש לך מהחווה? כי אנחנו כל כך הרבה אנשים...יש לי מחוות קודמות שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? מוזר

../images/Emo28.gif../images/Emo33.gifאינטרנט דפוק../images/Emo122.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: כחול צבע שיער: בלונדיני דבש מה אוהבת בבנים/בנות: זה משתנה
תחביבים: רכיבה וכתיבה
משחקים בבית הספר: הא?
סיימת בית ספר?: לע
אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): תלוי בסיטואציה יש חבר?: נואפ שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: 11 חווה: אוהבים לרכוב?: ברור
באיזה שעות הכי כיף? בחמש ככה [בקיץ] משחקים בחווה? מה?
העירו לכם בגלל שהפרעתם? לא כמה פעמים עברת חווה? אפעם מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? אין לי מושג איזה חווה אתה? חוות אמיר
בן כמה אתה? 14 וחצי אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? ברור שלכיף
סוסים או סוסות? לא משנה
חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? ממש לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? רק אחת כמה מעודדים אותך? כולם איי גס אתה אוהב לדבר איתם על זה? חח מאודד הם אוהבים להקשיב לך? לא תמיד
אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? מ-ה-?
בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? אין לי כוח לשים בו תמונות
כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? ממ יש אחת בכיתה שיש לה סוס בחוות ווסטרן, אבל יש את ליבושית שהכרתי אותה בחווה ואז כשעליתי לחט"ב גילינו שנהיה באותו בצפר
כמה חברים יש לך מהחווה? הרבה
שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? מממ כע

עונהההההההההה

שאלון הכרות נושאים, לכל נושא יש 10 פריטים או שאלות... בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:חום ירוקק צבע שיער:חום מה אוהבת בבנים/בנות:עניים גוף ואופי
תחביבים: סוסים משחקים בבית הספר: לא ממש סיימת בית ספר?: לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): שניהם חמודים
יש חבר?: לא שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: כיתה ה' חווה: אוהבים לרכוב?: הכייייייייייייייייי באיזה שעות הכי כיף? 6 בערב או מוקדם בבוקר משחקים בחווה? מלחמות מים
הכי כיף... העירו לכם בגלל שהפרעתם? פעם היינו עושים קצת רעש אבח עכשיו כבר לא ממש כמה פעמים עברת חווה? אף פעם מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? 6 נראה לי איזה חווה אתה? נהלל
בן כמה אתה? 14 וחצי אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? לכיףףף סוסים או סוסות? שניהםםם חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?חחח... לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? חלקם כמה מעודדים אותך? רובם אתה אוהב לדבר איתם על זה? אם יוצא הם אוהבים להקשיב לך? בערך אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? ?!
בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? כרגע אין ושנה שעברה לא חושבת שהיה... כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? המממ.. משו כמו 7 כמה חברים יש לך מהחווה? כל מי שבא הרבה כזה שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? חמודיי

MorH

New member
../images/Emo174.gif חח אל תדאגי לו =P

תמיד כשרבקה רוכבת לא משנה על מי הוא רץ מסביב הסוס ותופס ת'זנב בפה ונגרר אחרי הסוס חח עושה סקי ( חח הכי מצחיק עד שהוא תופס ת'נזב הוא מתאמץ הוא קופץ מלא )
...

....

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום דבש צבע שיער: שטני, יש הטעונים שבלונדיני מה אוהבת בבנים: גובה, אופי, שרירים (?) תחביבים: סוסים משחקים בבית הספר: ?!? סיימת בית ספר?: עוד חצי שנה.. אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): גם וגם.. יש חבר?: כן שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: מגיל.. 11-12 ככה חווה: אוהבים לרכוב?: בטח באיזה שעות הכי כיף? כשקריר משחקים בחווה? ?!? העירו לכם בגלל שהפרעתם? לא (??) כמה פעמים עברת חווה? מממ לא עברתי מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? 5-6 תלוי בעיקר בגובה איזה חווה אתה? צח בן כמה אתה? 16.8 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? בטח שלכיף, מה נראה לכם? סוסים או סוסות? סוסים חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? יש ויש כמה מעודדים אותך? כולם אתה אוהב לדבר איתם על זה? כן הם אוהבים להקשיב לך? לפעמים חח אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? ?!? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? אין כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? סביבות ה6 כמה חברים יש לך מהחווה? איןליכוחלספור שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? חביב..

lereran

New member
עונהה

צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: " מה אוהבת בנים/בנות: בנות תחביבים: רכיבה, ולראות טלוויזיה מחשב... משחקים בבית הספר: לוידת סיימת את בית הספר? לעעע אוהבת להיות בחברת? הבנות יש חבר? כהה שאלה לבנות המין החזק - מאיזה גיל אתם רוכבות ? מכיתה ג' חווה אוהבים לרכב? כעע כעע הם שנאות סוסים לא בדיוק לעע מה הקשר ........................

KRUEGER

New member
גמני!

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום ירוק צבע שיער: לא ברור מה אוהבת בבנים/בנות: אופי תחביבים:סוסים ברור! די אנד יד, קריאה, ציור משחקים בבית הספר: אה? סיימת בית ספר?: לא :(ני רק בכיתה ט אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): שניהים... יש חבר?: כה :) שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: 9 חווה: אוהבים לרכוב?: ברורררר! באיזה שעות הכי כיף? כל הזמן! משחקים בחווה? אה? העירו לכם בגלל שהפרעתם? אה? כמה פעמים עברת חווה? אף פעם מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? 6 בערך...על פונים לפני כן...נראה לי.. איזה חווה אתה? המלך דוד בן כמה אתה? 14 וחצי אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? לכיףףף! סוסים או סוסות? שניהים! חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב?לא הרבה כמה מעודדים אותך?אממ אף אחד...? אתה אוהב לדבר איתם על זה?כה! הם אוהבים להקשיב לך?לא אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?אה? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?אין לי לוקר כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?אממ 3 בערך..... כמה חברים יש לך מהחווה? אממ לודעת...לא סופרת... שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד?כה

M a y t a V

New member
עונה גם

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: כחול צבע שיער: שטני תחביבים: סוסים משחקים בבית הספר: ?? סיימת בית ספר?: לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): גם וגם יש חבר?: לא שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: מכיתה ג' או ד'.. חווה: אוהבים לרכוב?: כןן
באיזה שעות הכי כיף? בקיץ בשש, שבע ובחורף דווקא מוקדם יחסית.. העירו לכם בגלל שהפרעתם? לא זוכרת אבל לא נראה לי כמה פעמים עברת חווה? אף פעם מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? נראה לי 6 איזה חווה אתה? ויצו נהלל
בן כמה אתה? 13 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? ברור שלכיף סוסים או סוסות? לא משנה חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? חלק קטן כמה מעודדים אותך? לא יודעת.. חלק אתה אוהב לדבר איתם על זה? כן הם אוהבים להקשיב לך? חח לא יודעת..
אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? מה??
בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? אין עדיין אבל שנה שעברה רציתי לשים ובסוף לא שמתי.. חח כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? לא זוכרת.. אבל קצת כמה חברים יש לך מהחווה? לא יודעת בדיוק.. אבל אלה שבאים יחסית הרבה לאורווה.. שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? כן

arieledaho

New member
גמאני..../images/Emo42.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:
כחול
צבע שיער:
חום
מה אוהבת בבנים/בנות:
עיניים ואופי
תחביבים:
סוסים ורכיבה..
משחקים בבית הספר:
לא...רק צחוקים חה חה חה
סיימת בית ספר?:
לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין):
גםוגמבה יש חבר?:
לא :-\ שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?:--- שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:
7
חווה:
לא ברור..:-\ אוהבים לרכוב?:
בארור!!!!
באיזה שעות הכי כיף?
ערב
משחקים בחווה?
חחח רק צחוקים חה חה חה ומלחמות מים!! מואהאא
העירו לכם בגלל שהפרעתם?
LLLLLLLLLLLLOLLLLLLLLLLL
כמה פעמים עברת חווה?
פעם אחת
מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם?
האממממ לאיודעת..
איזה חווה אתה?
לא יודעת..
בן כמה אתה?
13
אתה רוכב לכיף או כי מכריחים?
בארור שלכיף!!
סוסים או סוסות?
לאמשנה
חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?
לא
החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב?
האממ לא ממש..בעצם לא חח
כמה מעודדים אותך?
הרבה
אתה אוהב לדבר איתם על זה?
האמממ לפעמים לא תמיד..
הם אוהבים להקשיב לך?
לא תמיד בגלל זה אני לא מדברת איתם על זה...
אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?
הא?!
בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?
לא יש לוח שנה קטן של קרמיט ומיס פיגי!!
כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?
חברים רק שניים אני לא יודעת על אנשים אחרים מבצפר...
כמה חברים יש לך מהחווה?
הרבהההה
שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד?
חביב..
היה בא לי לעשות הרבה סמיילים אז שיהיה לכם דף צבעוני חיחיחי

S H I L G I

New member
הו הא../images/Emo13.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום צבע שיער: אממ...לא מוגדר כזה מה אוהבת בבנים/בנות: לאדעת להגדיר תחביבים: לרכב, מוזיקה, ספרים, התנדבות, אינטרנט... משחקים בבית הספר: מה? סיימת בית ספר?: לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): תלוי במצברוח יש חבר?: לא שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: 7 וחצי חווה: אוהבים לרכוב?: ברור באיזה שעות הכי כיף? כשנעיםם..לפנות ערב כזה.. משחקים בחווה? מה? העירו לכם בגלל שהפרעתם? למה? כמה פעמים עברת חווה? 2-3..נגיד 2 וחצי חח מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? לא יודעת איזה חווה אתה? חוות הפיסגה בן כמה אתה? 15 וחצי אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? כיף סוסים או סוסות? מה זה משנה? חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? יש כאלה שכן כמה מעודדים אותך? הרוב אתה אוהב לדבר איתם על זה? לא מדברת על זה הרבה כבר הם אוהבים להקשיב לך? חחח לא אהבו כ"כ.. אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? מה? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? אין לי לוקר כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? יש כמה כמה חברים יש לך מהחווה? אין שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? פסדר

PinkHorse

New member
../images/Emo20.gif.

שאלון הכרות נושאים, לכל נושא יש 10 פריטים או שאלות...
בנים בנות(שאלות לבנים ולבנות בכללי)
: צבע עיניים: תכלת, ירוק וחום ועוד משהו.. צבע שיער: חום כהה שדומה לשחור. מה אוהבת בבנים/בנות: בבנות-שאנחנו מאגניבות
, בבנים-כלום חוץ מהעובדה שלכם יותר קל לעשות שרירים. תחביבים: לשרוץ בחווה. משחקים בבית הספר: ברור, פוגים שליטה
סיימת בית ספר?: לא
. אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): בחברת בנות כי איתן לשם שינוי אפשר לדבר. יש חבר?: לא
. שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: 12.
חווה
: אוהבים לרכוב?: כן
. באיזה שעות הכי כיף? בבוקר. משחקים בחווה? בפוגים. העירו לכם בגלל שהפרעתם? חח כן
. כמה פעמים עברת חווה? פעם אחת. מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? נראה לי 4-3. איזה חווה אתה? חוות נועם אמפריה
. בן כמה אתה? 16. אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? לכיף. סוסים או סוסות? עדר שלם.
חבר'ה
: כמה חברים שלך יש רק מהחווה? כולם שם חברים של כולם
. החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? לא (תודה לה'). כמה מעודדים אותך? לא ספרתי, יש לי יותר מידיי מעריצים
. אתה אוהב לדבר איתם על זה? כל מה
הם אוהבים להקשיב לך? חחחח הם חייבים
אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? כן, אני מברישה את חברי החווה שלי עם מגרדות רכבות וקשות
. בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? של קיסרון. כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? 1. כמה חברים יש לך מהחווה? הרבה.
שאלה שלא קשורה
: שאלון נחמד? מאוד נחמד
|
. תמונה מהיום בשיעור הדרסג'

PinkHorse

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif חח

תגידי זה אחרי/לפני הניתוח קוליק או משהו
זה למה גילחו לו בצוואר. אא ועכשיו הבנתי למה הוא מפחד ממספריים וממכונות גילוח(בגלל הניתוח).

כן זה אחרי הניתוח...

חחחח אני לא בטוחה שזה בגלל זה, הוא תמיד היה פחדן בכלליות וזה בטח היה בהרדמה או לא יודעת... יכול להיות
הוא כזה יפיוף

עונה../images/Emo107.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום-שטני. מה אוהבת בבנים/בנות: אופי טוב בעיקר. תחביבים: סוסים ובכלל בע"ח. משחקים בבית הספר:
סיימת בית ספר?: שנה אחרונה!
אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): בנות. יש חבר?: היה...
שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?:--- שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: 10 (אבל עם 1000000 הפסקות באמצע). חווה: אוהבים לרכוב?: ברור! באיזה שעות הכי כיף? ערב. משחקים בחווה? לא ממש...לפעמים משתעשעים בטרמפולינה. העירו לכם בגלל שהפרעתם? לא זוכרת. כמה פעמים עברת חווה? פעם אחת. מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? נדמה לי ש-6 אבל אני לא ממש יודעת.. באיזה חווה אתה? "המרחב הפתוח" בכפר שמואל. בן כמה אתה? 17 (ויום). אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? בשביל הכיף-ברור! סוסים או סוסות? לא משנה ממש...אבל נראה לי שסוסים כי סוסות מיוחמות שמות עלייך קצוץ לפעמים...
חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא. החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? רק אחת. כמה מעודדים אותך? לרכב? אין לאף אחד בעייה עם זה. אתה אוהב לדבר איתם על זה? תלוי עם מי. הם אוהבים להקשיב לך? תלוי מי. אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? תלוי עם מי. בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? בארון כן! כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? 2. כמה חברים יש לך מהחווה? יש כאלה שאני קצת בקשר איתם אבל לא הייתי מחשיבה אותם כחברים. שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? חביב.

עונה

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:חום בהיר צבע שיער:חום מה אוהבת בבנים/בנות:בנות תחביבים:ללכת מכות משחקים בבית הספר:---- סיימת בית ספר?:לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין):גם וגם יש חבר?:חברה וכן שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?:מליפניי 6 שנים שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: חווה: אוהבים לרכוב?:בטח באיזה שעות הכי כיף?כשאין הרבה אנשים והחווה שקטה משחקים בחווה? העירו לכם בגלל שהפרעתם?כן כמה פעמים עברת חווה?4 מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם?לא יודע איזה חווה אתה?אורוות הקיסר בן כמה אתה?היום 14 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים?אני רוכב כי זה החיים שלי!!! סוסים או סוסות?יש לי סוס זכר חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב?יש כמה... כמה מעודדים אותך?כן אתה אוהב לדבר איתם על זה?לא הם אוהבים להקשיב לך?לא אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?מה זו השאלה הזו?!!?!? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?לא כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?4 אני חושב כמה חברים יש לך מהחווה?הרבה....... שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? יש כמה שאלות מפגרות אבל חוץ מיזה הוא סבבה

עונה ../images/Emo9.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: כחול צבע שיער: ג'ינג'י
מה אוהבת בבנים/בנות: [בנים] חיצונית - עיניים, כתפיים רחבות
, הממ.. וזה תלוי מאוד בגבר. פנימית - מתחשב, שטותניק, חמוד, והממ.. שוב, זה מאוד תלוי מי
תחביבים: לרכב על סוסים
[כאילו שזה לא היה צפוי] משחקים בבית הספר: פפפ כבר מזמן לא משחקים בביה"ס. סיימת בית ספר?: לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): גם וגם. יש חבר?: לא
שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: --- שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: בעיקרון מגיל 14 וחצי, אבל רכבתי עוד שנה בגיל 12. כלומרררר רכבתי בגיל 12, הפסקתי, וחזרתי בגיל 14. אוח, השנים המבוזבזות
חווה: אוהבים לרכוב?: בטח באיזה שעות הכי כיף? לקראת הערב, כשיש רוח נעימה. משחקים בחווה? משחקים? לא ממש. לפעמים משחקים בשיעור תופסת
יש צחוקים... העירו לכם בגלל שהפרעתם? לא כמה פעמים עברת חווה? 2 מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? אממ לא יודעת.. מביה"ס יסודי אני חושבת. איזה חווה אתה? חוות רעננה, ואיצטרובל. בן כמה אתה? אני בת
15 וחצי
אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? ברור שלכיף סוסים או סוסות? לא כ"כ משנה לי. חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? מה פתאום... החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? לא ממש. רק חברה אחת נהנית מזה אבל לא רוצה לקחת את זה לכיוון מקצועי. כלומר סתם לרכב פעם ב... כמה מעודדים אותך? מעודדים, אבל זה לא כ"כ מעניין אותם. אתה אוהב לדבר איתם על זה? כן, השאלה היא אם הם אוהבים לשמוע על זה
הם אוהבים להקשיב לך? בידיוק מה שאמרתי
אממ. נראה לי שנמאס להם כבר כי אני כל הזמן מדברת על זה. אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? כמו? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? כרגע אין לי לוקר, אבל אם יהיה - בטוח יהיו בו תמונות של סוסים. כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? אף אחד. כמה חברים יש לך מהחווה? הממ.. מי שאיתי בקבוצה, ומי שהכרתי במחנה
שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? כן

למעלה