שאלון שישי!

חחחחחחחחחח

תופסת זה כיףףףףףףףף במיוחד שאת על אינדי ואני על אפורי... חחחחחחחחחחחחחחחחח לא מצליחים לתפוס אותנוווו חחחחחחחחחח אני מתה על זההההה וווווווווווהוווו מחנה שולטטט

../images/Emo6.gif

באמת כיף
אעעעע מחנה

wildrider

New member
הרבה זמן לא עניתי על אחד השאלונים..

שאלון הכרות נושאים, לכל נושא יש 10 פריטים או שאלות... בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום דבש צבע שיער: שחור מה אוהבת בבנים/בנות: עיניים בעיקר .. ואופי.. אם היא חמודה זה מכפר כמעט על הכול.. תחביבים: רכיבה על סוסים, מחשב, כדורגל .. והמון.., פיתוח שרירים..( כןכן..) משחקים בבית הספר: אה!?! סורי על הבורות אבל מה זה בי"ס? חחח סיימת בית ספר?: כן... אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): לא משנה לי ממש .. שניהם.. עם נטייה לבנות.. יש חבר?: -- שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: 4 שנים.. שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: ממש מין חזק.. חח חווה: אוהבים לרכוב?: כן.. באיזה שעות הכי כיף? כשאין הרבה אנשים.. משחקים בחווה? תלוי.. לפעמים כדורגל יכול להיות נחמד וגם כדורסל.. העירו לכם בגלל שהפרעתם? למי? כמה פעמים עברת חווה? אף פעם.. וגאה בזה.. מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? 5-6 איזה חווה אתה? חוות המגדל בן כמה אתה? 18 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? ברור שלכיף זו ממש שאלה דבילית.. סוסים או סוסות? סוסים.. חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא ... החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? יש ויש כמה מעודדים אותך?כולם אתה אוהב לדבר איתם על זה? אני אוהב לדבר עם מי שזה מעניין אותו אם שואלים אותי אני עונה.. הם אוהבים להקשיב לך? כנ"ל אם הם שואלים אז הם מקשיבים.. אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? זה מעניין רק אותי אז למה לשחק איתם? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? אין לי לוקר.. כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? 2 כמה חברים יש לך מהחווה? יש.. לסיכום: קצת שאלון דבילי..חח כאילו חצי מהשאלות פה שאלות נגדיות.. שאת התשובה להם הבאתי בחצי הראשון.. אבל חביב..

netapet2

New member
עונה לעצמי?

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים: חום צבע שיער:חום מה אוהבת בבנים/בנות: עיניים ואופי תחביבים: לרכוב על סוסים (ולמרות שאף אחד לא כתב) אני אוהבת לכתוב בפורום:-\ משחקים בבית הספר: משחק מי מדבר הכי הרבה? סיימת בית ספר?: לא( לצערי) אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): בינתיים בנות... יש חבר?: לא (ואריאל שכחי מזה אם את רואה את זה!
) שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:אין לי כוח לספר את הסיפור שלי מי שיודע יודע חווה: אוהבים לרכוב?: יאפ באיזה שעות הכי כיף? בשעה שאני עכשיו (18:00) אבל אם זה בקיץ אז יותר מאוחר... אבל זה תמיד 18:00... ועכשיו הכי נעים! משחקים בחווה? מי שיודע יודע... העירו לכם בגלל שהפרעתם? לא זכור לי?! כמה פעמים עברת חווה? זה תלוי אבל בכללי אף פעם... מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? לא 'דעת איזה חווה אתה? יגור בן כמה אתה? 12 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? כיףףףףףףףף סוסים או סוסות? לא אכפת לי חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? 2 ?! כמה מעודדים אותך? 2?! אתה אוהב לדבר איתם על זה? רק עם 1... כי אם השניה אני לא באותה כיתה... הם אוהבים להקשיב לך? 1נראה לי כן... אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? ?! בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? יהיו!!! כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים? שהכרתי בבית הספר? 0... אבל עכשיו איתי בכיתה 1! כמה חברים יש לך מהחווה? הרבה?! שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? לצערי- כן חחחחחח

עונה

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:כחול צבע שיער:שטני מה אוהבת בבנים/בנות:אופי טוב תחביבים:לירכב על סוסים ברור משחקים בבית הספר:? סיימת בית ספר?: לא לצערי אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין):אני בת ואני אוהבת להיות גם בחברת בנים וגם בנות תלוי אים מי יש חבר?: לא ממש רק ידדים שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:בערך מגיל 10
חווה: אוהבים לרכוב?: ברור שכן! איך לא? באיזה שעות הכי כיף? בערב משחקים בחווה? ליפעמים אנחנו מישתוללים ועושים שטויות חחח העירו לכם בגלל שהפרעתם? פעם פעמים לא יודעת אבל לא ממש הרבה כמה פעמים עברת חווה? לא עברתי אין בעזור שלי הרבא חוות וטוב לי איפו שאני רוכבת עכשיו מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? לא יודעת בטח 6 משהו כזה בן כמה אתה? אני בת 13 אתה רוכב לכיף או כי מכריחים? ברור שלכיף לירכב זה הכי כיף בעולם סוסים או סוסות? גם וגם אבל הסוס האהוב אלי הוא סוס(זכר)
חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? גם מהחווה אבל ברור שיש לי גם חברים מהבית ספר! החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? רק חלק קטן אבל רובם לא (הם לא יודעים מה הם מפסידים) כמה מעודדים אותך? הרבה גם החברים וגם המישפחה אתה אוהב לדבר איתם על זה? כן אבל בימיוחד אים ילדים שרוכבים כי הם יודעים על מה אני מדברת הם אוהבים להקשיב לך? תליוי מי אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים? מה? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?עוד לא כי הלוקר חדש ולא הספקתי כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?לא הרבה כמה חברים יש לך מהחווה?לא ספרתי אבל די הרבה יותר מ-7 בטוח אבל יש לי יותר חברים מבית הספר שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? כן מאוד נחמד

A z a r o

New member
עונההה ../images/Emo110.gif../images/Emo103.gif../images/Emo176.gif

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי)
צבע עיניים: חום.
צבע שיער: חום.
מה אוהבת בבנים/בנות: -----
תחביבים: לרכב
משחקים בבית הספר: כן בטח...
סיימת בית ספר?: לא
אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): גם וגם...
יש חבר?: כן....
שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?:
שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?: אממ מגיל 12...
חווה: אוהבים לרכוב?: בטח
באיזה שעות הכי כיף? אחר הצהריים...
משחקים בחווה? ----
העירו לכם בגלל שהפרעתם? אממ כן
כמה פעמים עברת חווה? אף פעם....
מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם? אממ לא יודעת....
איזה חווה אתה?
אורוות הקיסר
בת כמה את? עוד חודש 14
את רוכבת בכיף או כי מכריחים? בכייף
סוסים או סוסות? גם וגם...
חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה? לא...
החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? כן אבל לא הרבה...
כמה מעודדים אותך? אממ לא הרבה...
אתה אוהב לדבר איתם על זה? כן
הם אוהבים להקשיב לך? כן
אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?-----
בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים? עוד לא קיבלתי אותו ובטוח שיהיו
כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?אמממ אולי 10
כמה חברים יש לך מהחווה? אממ הרבה מאודדדדד

עונהה

בנים בנות:(שאלות לבנים ולבנות בכללי) צבע עיניים:ירוקות צבע שיער:חום מה אוהבת בבנים/בנות: אני אוהבת בבנים שיער ארוך... זה שקסי... ושהם לא ערסים ןשהם יפיםם ולא שחיפים! תחביבים: חחח לרכב על סוסים? משחקים בבית הספר:מה זאת אומרת?! סיימת בית ספר?:לצערי לא אוהב/אוהבת להיות יותר בחברת הבנים או הבנות(תכתבו מין): אני אוהבת להיות בחברת החברות שלי.... אצלנו אין בנים ששוים להיות איתם כלכך אז זה לא כיף להיות איתם כי הם דפוקים יש חבר?:לא שאלה לבנים: רוכבים? ממתי?: שאלה לבנות: המין החזק- מאיזה גיל רוכבות?:חחחחחחחח המין החזק! גירל פאוור! ואני רוכבת מגיל 10. חווה: אוהבים לרכוב?:חחחחחח אם לא הייתי אוהבת אז מה הייתי עושה כאן?! חחח בטח שאני אוהבתתת באיזה שעות הכי כיף?כשאין הרבה אנשים בחווה ורק אנשים שאני אוהבת להיות איתם ולרכב איתם... משחקים בחווה?אני אוהבת לעשות מירוצים קטנים עם חברים שלי... (חחחח טל מאוד מאוד אוהבת.. נכון?) העירו לכם בגלל שהפרעתם? אההה העירו לי על זה שאיחרתי פעם בטעות לשיעור... כמה פעמים עברת חווה? פעם אחת
מאיזה גיל מותר לרכוב אצלכם?לא יודעת... עברתי לשם רק לפני שבועיים... אבל אני יודעת שיש שם ילדים ממש פיצקים... איזה חווה אתה? חוות רעננה.... אולי עוד מעט אני ארכב בשתי חוות ואני אתייחד שוב עם אפורירורי החמודימודי הזההה בן כמה אתה?14 ויומיים אתה רוכב לכיף או כי מכריחים?חחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור שמכיףףף סוסים או סוסות?זזאת אומרת מה אני מעדיפה או אם יש לי? ממש ממש לא משנה לי אם זה נקבה או זכר.... כלכך לא משנה לי ולצערי אין לי סוסים.. בעבע חבר'ה: חברים שלך יש רק מהחווה?חחחחחח לא החבר'ה מהבית ספר אוהבים לרכוב? איזה בית ספר? זה שלומדים בו דברים רגילים או בית ספר לרכיבה? כמה מעודדים אותך? לא מעודדים אבל מתעניינים... חוץ מחברה אחת מיוחדת שיש לי.. אתה אוהב לדבר איתם על זה?חחח מאודדד הם אוהבים להקשיב לך?לפעמים אוהב לשחק איתם בדברים של סוסים?חחחח מה? בלוקר שלך (אם יש) יש תמונות של סוסים?אואואו ברוררררררררררררררררר של כל הסויסם מהחוה הקודמת ובמיוחד של אפורירורי וספידייי כמה חברים שלך שהכרת בבית הספר רוכבים?חחחח רק את דוד כמה חברים יש לך מהחווה?אוו יש לי את טל שאני מתה על הילדה הזאת ויש לי עוד כמה שאני מכירה שאני גם אוהבת אבל הם לא ממש חברים... נפגשים בחווה, עושים את הכיף של החיים, רוכבים, צוחקים ונהנים.. שאלה שלא קשורה: שאלון נחמד? קצת לא מובן אבל ממש חביב...

למעלה