שאלון שאלון!

python 4

New member
גרסה נוספת למי נהר:../images/Emo26.gif

שם: מי נהר, כאילו? מיי זה על שם סבתי סבתא מיי שהיתה מגדולות השבט, אוי היא היתה משהו סבתא מיי! נהר זה שם המשפחה על שם הנהר הגדול שאליו סבתא מיי היתה הולכת כדי לאסוף מים. שם קצת אנכרוניסטי, אתה יודע, אבל תראה, היום יש חזרה לשמות של פעם אז זה לא כזה מוזר. גזע: אני כמובן בנאדם. כן, אני יודע שזה לא משהו כזה אקזוטי כמו נאמר אלף או קנדר, או גמד חלילה, אבל גם בנאדם הוא גזע מכובד מאוד. מה רע בזה? אומנם לא מאריכים ימים כמו האלפים, אבל באמת - מי היה רוצה להיות אלף? ושלא תבין לא נכון - יש לי חברים טובים אלפים. אין בזה שום דבר רע. יש לי גם חבר שהוא חצי אלף. היית מאמין? מין: אוי זה סיפור. אנחנו משתדלים לקיים יחסי מין באופן קבוע, אתה יודע, אבל אתה יודע איך זה - לפעמים לסהר פז כואב הראש, לפעמים היא אומרת שהיא במחזור, אבל לדעתי זו רק דרך שלה להתחמק ממני, לפעמים? כן, תשמע, אני יודע, לפעמים אני קצת משמין וכזה כשאני לא שומר על מה שאני אוכל, ולמרות שהיא לא אומרת כלום אני יודע שזה דוחה אותה לפעמים, תבין הרי זה לא שהיא קיטיארה (עוד חברה קרובה שלי אגב) שמוכנה להשתרלל בקלות עם כל אחד, לאישתי סהר פזוש יש סטנדרטים, אתה יודע, היא לא שוכבת עם כל אחד ולכן אני חייב לשמור על עצמי. אני משתדל להתאמן כל יום, ולאכול אוכל בריא, אבל אתה יודע איך זה כשבאים לבקר אותך חברים מהשבט, וכשקרמון בא לבקר ואתה שוחט שלושה כבשים לארוחת צהריים, ומשמין, ואז אישתך מסתכלת עליך במין מבט מוזר כזה ואתה יודע שלא תקבל כלום הלילה, אבל תראה, בסה"כ הכללי אין לי מה להתלונן, אומנם זה די שגרתי אבל אתה יודע איך אומרים - לא חשוב התרגיל העיקר הגיל. להפך. דברים אהובים עליך: או, יש הרבה.................
הודעה זו מוגשת בחסות התנועה להפרכת הטענה שמי נהר לא דיבר בכלל ברשומות. תרומות יתקבלו בברכה, תודה.

python 4

New member
הנה לאורנה ../images/Emo68.gif../images/Emo26.gif

שם: לאורנה, כזה? נסיכת קאלינסטי, אתה יודע? ריספקט! גזע: כאילו דה? אתה לא רואה שאני אלפית? אתה צריך משקפיים בנאדם? כאילו שיואו, אוזניים מחודדות? מה אני ספוק? מין: שיואו, איזה שאלון חודרני? כאילו תגיד, לא נסחפנו קצת? דברים אהובים: וואו, יש כל כך הרבה? נגיד שאני כזה מקבלת מתנה, ואני בציפיה לראות מה יש בפנים, כזה? ואז אני פותחת, ומגלה שתניס הביא לי סוודר כאילו? סוודר? זה כזה לא באופנה, כאילו? הבנאדם כזה אולד פאשן! דברים שנואים: שאני רוכבת כזה על הדרקון שלי, כן? ופתאום נשברת לי ציפורן? שיואו זה מה זה מעצבן. דברים שמעצבנים אותך: סטיגמות? כאילו, אנשים רואים בלונדינית חושבים זאתי מזה מפגרת. דברים שמשמחים אותך: אולי די כבר עם השאלון המפגר הזה? מתחיל צעירים חסרי מנוח, כאילו? סליחה, בשם כל לאורנות הפורום.

Wing Chan

New member
LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענק!#@ "מה אני ספוק?" גאוני!! תיקראו את זה בטון פרחי, זה כזה קורע!!

midnight dragon

New member
חחח ../images/Emo6.gif

וכמו תמיד פייטון מצליח להתחמק מכל השאלון וענה רק על כמה שאלות בודדות

python 4

New member
נאג'ס יקירי,

lama litzchok al blondiniyot kshe'efshar litzchok al anashim shekotvim ivrit be'otiyot angliyot? tov, tislach li, ani bematzav ruach stani-mashehu hayom. hemshech yom na'im, velehishtame'a

טוב,אני אנסה לעשות על פלד =]

שם:פלד בהיר להב. גיל:25(??) גזע:בן-אדם. מין:זכר. מזל:לא יודע,ולא מעניין אותי >.> מאכל אהוב:כל דבר שנראה נורמלי. שתייה מועדפת:מים. ספר:אני לא קורא ספרים,ואם אני כן קורא,זה בוודאי יהיה על מלחמה >.> סדרה:אין לי זמן לצפות בטלוויזיה... האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:אפשר לומר >.> האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:לא,אני לא אוהב לצחוק בכלליות -.-' כמה כריות:1. חיות מחמד:הדרקונית שלי(ארר..מה השם שלה?? O.O;) מכונית אידיאלית:אני לא צריך מכונית,יותר עדיף ומהיר לעוף על דרקון. מוזיקה בכלליות:רוק. להקה אהובה:אין. מאמין/ה באהבה וירטואלית?:אני לא מאמין באהבה בכלל.. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט?לא. נפגשת איתואיתה?:גם אם הייתי רוצה,לא היה לי זמן.. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:לא מאמין באהבה. מהי אהבה בשבילך?:דבר אידיוטי,חסר טעם,שגורם לך לסור מהדרך שאתה מכתיב לעצמך. את בחור\\ה של סטוצים?:ממ..אימא שלי הייתה,לי אין זמן. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:מלחמה.דם.החרב שלי.מלחמה. מה אתה אוהבת לעשות?:להילחם,להתאמן,לעוף,להילחם. מקומות בילוי מועדפים:בשדה הקרב. אתה אוהבת להיות בבית?:אין לי בית,אני גר באוהלים,ולא,אני מעדיף להיות באמצע מלחמה. את אוהבת ילדים?:לא,אני לא סובל אותם. המרחק הפיזי כן קובע?:לא,חוץ מזה שאני לא התאהב בקרוב >.> אני שונה ממך תנסה לשנות אותי?:בוודאי,ואם לא תסכים,אז אני אשמח להילחם נגדך. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?:לא,אני לא נותן צ'אנסים לאף-אחד. איזה פתגם אומר לך הרבה?:פתגמים לא אומרים לי הרבה >.> מהו המשפט שמאפיין אותך?:לא יודע,ולא מעניין אותי. אתה בחור קנאי?:לא. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:לא מעניינך. האם אתה מאמין בה´?:לא,אני מאמין שטקאיזיס היא האחת והיחידה. החיים הטובים לדעתך:להיות בשדה הקרב,להריח את ריח הדם שעדיין עומד באווירה ולכרות כמה ראשים! -.- היחסים עם ההורים טובים?:הם מתו. לבוש:שריון וגלימה. איפור:לא. ברגע זה: לובש:את השריון שלי והגלימה השחורה. מוזיקה:לא שומע מוזיקה. חושב על:מלחמה ועל החרב שלי שעדיין לא צחצחתי. *הדבר האחרון ש... קניתי:שום דבר. עשיתי:נלחמתי. קראתי:אני לא קורא ספרים >.> *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית:לא זה ולא זה. קפה או תה:קפה. שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות:שואף לשלמות. חתולים או כלבים:מתים או חיים?[=< אוכל או ממתקים:אוכל. קולה או פפסי:מה זה משנה? את מה/את מי היית רוצה? להרוג:המון אנשים >.> לשמוע:את הצלצול שמודיע על היציאה לקרב. להיות כמו:אף אחד,אני מסתפק במי שאני >.> האחרון- סרט אחרון שראיתי- בקלונוע:לא הלכתי. בטלוויזיה:לא ראיתי. במחשב:לא ראיתי. מספר אחרון שחייגת:לא חייגתי. דבר אחרון ששתית:מים. דבר אחרון שאכלת:ארוחת צהריים של הצבא >.> פעם אחרונה שהתקלחת:אתמול. פעם אחרונה שבכית:אני לא בוכה,ואני גם לא אבכה. פעם אחרונה שחייכת:אני לא נוהג לחייך. פעם אחרונה שצחקת:לא אוהב לצחוק,יש יותר מדי סבל בעולם בשביל זה. האדם האחרון שחיבקת:*גיחוך*אין כזה. האדם האחרון שנישקת:אותו דבר כמו בסעיף הנ"ל. הדבר האחרון שאמרת:"קחו את השבויים" הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:אני לא מדבר עם אנשים ברשת. הריח האחרון שהרחת:ריח הדם הנקרש באיטיות בשדה הקרב. האם אתה: מעשן/ת?:לא. ישן עם חיות פרווה:ממש לא. מנגן על כלי נגינה:לא. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:לא,גם פה אין ממש יצורים אינלגנטיים,אז שיהיו בכוכבים אחרים?! קורא עיתון:לא. מאמין בנסים:לא,זה שטויות. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:אני שותק,אתם תגדירו את זה איך שבא לכם. רואה בשוטרים חברים או אויבים:שוטרים של טקאיזיס או לא?! אוהב אלכוהול:מדי פעם זה לא רע. מאמין באסטרולוגיה:לא. מאמין בקסמים:אני יודע שהם קיימים. מתפלל:לטקאיזיס,משהו קצר,לפני מלחמה. מבקר בבית כנסת:לא. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:לא. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:לא,אין לי זמן בשבילהם. חובש כובעים:לא. שונא את עצמך:לא. מביע משאלות מול כוכבים נופלים:לא,זה טיפשי וחסר טעם. אוהב את הכתב יד שלך:אני לא בדיוק כותב הרבה,אבל אין לי בעיה איתו. מאמין במכשפות:כן. מאמין בשטן:לא. מאמין בשדים ורוחות:בוודאי. נותן אמון בקלות:לא,אני חשדן למדי >.> אוהב לטייל בגשם:אני אוהב להילחם בגשם. אוהב ציניות:אין לי בעיה איתה. שר במקלחת:לא O.O; האם יש לך: סודות:בוודאי >.> חלום שחוזר על עצמו:כן. פירסינג/קעקועים:לא. חוויה אחרונה שחויית:מלחמה! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:אני כבר עוסק בו. סרט אהוב:אין. פשלה:לא קורות לי פאשלות. הבן אדם הכי שנוא:יש המון -.-' הדבר הכי קשור אלי:החרב שלי והשרשרת שלי. הכי שונא בעצמי:שאני חצוי בין הטוב לרע. הכי אוהב בעצמי:הכל חוץ ממה שפורט למעלה. פיצול אישיות:אין. לפני המוות:מה שאני אומר?או מה שאני אעשה?ארר..אני בטח אמות בכבוד,כשאני מציל כמה אנשים או משהו כזה,אבל אני אסיים את החיים שלי בשדה הקרב בכבוד. מה השאיפה בחיים:להילחם עד שאין כבר טעם במלחמות ואז לסיים את החיים בשקט בידיעה שעשיתי את מה שרציתי לעשות בחיים.

SaberTooth

New member
איזה שרשור קורע... ../images/Emo6.gif

(אין לי כוח להגיב לכל אחד בנפרד... :x)

vasina

New member
בופו

שם:יש. גיל:יש. גזע:גם יש. מין: ממין בופו. מזל:'ני יש לי מזל טוב! מאכל אהוב: לי יש זנביי לטאה... 'תה אוהב זנבים? 'תה רוצה יש לי... שתייה מועדפת:מים ספר:ז'אק דה לה מחילה. סדרה: שלוש, שש ארבע... 'חד שרה שלושים. *מרימה שלוש אצבעות* ארבע עשרה פרקים! האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:בופו לא פושעת! בופו לעזור! האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:לא, אבל אנשים רעים לאהוב הרבה לצחוק על בופו! כמה כריות:'ני כורה המון.... כורה אבנים קטנות זוהרות בחושך... חיות מחמד:? מכונית אידיאלית:אידי... אידימלית? מוזיקה בכלליות:כלליות! מילה יאפה! להקה אהובה: 'ני אוהבת את נילס ומולי... מאמין/ה באהבה וירטואלית?: וריטאטלית אני לאהוב הרבה! הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: בופו להכיר הרבה מישואים.... אינטופט זה להיות משוגע! מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: נה נה מאמינה מהי אהבה בשבילך?: רייסטלין*-* את בחור\\ה של סטוצים?:סטיצים חיות מסוכנות! מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:דבר משו להיות בופו! מה אתה אוהבת לעשות?: או! *מבט אינטליגנטי* טוב, אני לומדת את תורת הקוונטים ואסטרונומיה, מחפשת שותף לתיאוריות פילוסופיות המתעניין גם בניטשה... מקומות בילוי מועדפים:מקומות בילוי מועדפים. אתה אוהבת להיות בבית?: 'ני... בית... בית? את אוהבת ילדים?:בופו לאהוב ילדים! דברים קטנים וורודים שאפשר לזרוק! המרחק הפיזי כן קובע?: ,נה? אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: בופו להיות מיוחדת... לא שונה! *פורצת בבכי סוער* ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: כבשתי לב של עכבר... עם מיץ לימון... איזה פתגם אומר לך הרבה?: חיים ומוות ביד הרייסטלין מהו המשפט שמאפיין אותך?: 'ני? אתה בחורה קנאית?: 'ני? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: 'ני? האם אתה מאמין בה´?: בופו להאמין בפאלאדין! החיים הטובים לדעתך: להיות ראש הכפר של גמדיי המחילות! היחסים עם ההורים טובים?: לא! לבוש: שק בעיצוב של ז'אן פול גוטייה אמור דל אסיד שנפל לו טישו. איפור:ללא כחל ושרק אין לי כוח יותר :p

מכייון שלא שירדרתי נכון אז להלן

גדילן שכתבתי: שם: גדילן קוץ-רגל גיל: את מי זה מעניין? גזע: קנדר מין: זכר מזל: "לנו הקנדרים אין כל-כך הרבה מזל" *בלחישה עצובה* מאכל אהוב: כל מה שאני מוצא בכיסים שתייה מועדפת: כנ"ל (אך כשאפשר אני מעדיף ללכת לפונדק הזה בפאלנתאס-זה עם שיכר הזנגוויל המשובח!") ספר: ספר המפות / אני!!!!! (וואי, יש לי ספר שלם שכתבתי!!! ) סדרה: יש לי סדרת מפות! האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אנשים טוענים שאני גונב, אבל אני לא!!! האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: על מינוטאורים (אני אומר:"טוק טוק" ואז אתה אומר "מי שם"ואז אני אומר: "מינוטאור",ואז אתה אומר "איזה מינוטאור", ואז אני אומר "אז אני מבין שלא שמת לב שדרכת על זה") כמה כריות: איכס, זה מזכיר לי לישון!!!!!! חיות מחמד: אין... (למרות שבכלל לא הייתי מתנגד לגדל דרקון!") מכונית אידיאלית:??????? מוזיקה בכלליות: צלילים של הופאק! להקה אהובה: הלהקה שלי!!! "גדילן אמר להכניס ידיים, לכיס של השכן!" מאמין/ה באהבה וירטואלית?: WHAT??????????? הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: אינט- מה??? (זה מעניין? תסר לי עח זה!) מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: אף פעם לא היתאהבתי אבל זה מזכיר לי סיפור על חברה של אמא שלי ש- גדילן שתוק כבר! מהי אהבה בשבילך?: ראה מה כתבתי למעלה את בחור\\ה של סטוצים?:כן!!!! מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: זה מאושר, לא מאושרת! טיולים, מסעות וכיס מלא פלאים ולרשום מפות מה אתה אוהבת לעשות?: לטייל, למסעה (אוו מי גד איזה פועל דפוק!!!) ולמלות את הכיס שלי בפלאים ולרשום מפות! מקומות בילוי מועדפים: בכל-מקום!!!!! אתה אוהבת להיות בבית?: בית= בתים הם המצאות מגעילות אפרופו המצאות זה מזכיר לי את הסיפור על גנומש ש-גדילן שתוק!!!!!!!!! את אוהבת ילדים?: כן המרחק הפיזי כן קובע?: האנשים תמיד אומרים לשמור מהם מרחק פיזי אז אני חושב שכן (לפחות להם ...). אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: בדרך כלל בלי שאני אפילו מנסה אני משנה אנשים: אני מתחיל לספר להם סיפורים והם מתחילים להיות יותר מעוצבנים וכועסים. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: ... איזה פתגם אומר לך הרבה?: "כך מקל, כך תרמיל בוא ונטייל בקרין!", "אין דרכים ישנות" ו"לדרך חדשה דרוש הופאק חדש!" מהו המשפט שמאפיין אותך?: ראה למעלה אתה בחורה קנאית?: אני לא בחורה!!!!!!!!!!!! *נעלב ובוכה בפינה* מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ,זה מזכיר לי ש..", אבל אני לא גנבתי!" תירוצי גניבה קנדריים ופתגמי המאפיניים. האם אתה מאמין בה´?: מי זה חלמיש, אישתך? החיים הטובים לדעתך: כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היחסים עם ההורים טובים?: אמא שלי מתה לאחר ש- שתוק גדיל! לבוש: בדרך כלל איפור: כזה של נסיכות אלפיות? לא ניסיתי רף-פעם אבל יהייה מאוד מעניין לנסות... ברגע זה: לובשת: אני לובש!!!!!! מכנסי טרנינג בצבע תכלת, רחבים ונוחים, חולצה עבה בצבע ירוק כהה ומגפי עור חומים למסע מוזיקה: הלהיט החדש שלי: "גדילן אמר"! (להשיג ברשתות השיווק המובחרות!) חושבת על:מתי בשם כל השדים והרוחות אני יגמור את השאלון הארור הזה!! *הדבר האחרון ש... קניתי: למה לי לקנות אם אפשר להשאיל? עשיתי: רשמתי: : קראתי: את המפה של אזור עמק מרגוע לקראת המסע הבא שלי *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מה שמשנה זה שהיו שם הרבה הרפתקאות והרבה אנשים שיש להם סבלנות להקשיב לסיפורי וכיסים מלאיןם בכל טוב! קפה או תה: קוקטייל קנדרי טרי שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: נחשו... ברור שלוקח בקלות! חתולים או כלבים:דרקונים! אוכל או ממתקים: ממתקים קנדריים! קולה או פפסי: קוקטייל קנדרי טרי ! את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את רייסטלין שהרג את גנומש!!! לשמוע:אותי מבצע את השיר "גדילן אמר" להיות כמו: כמו אני! האחרון סרט אחרון שראיתי: סרט שיער אדום של טיקה בקלונוע:וואט??????????? בטלוויזיה:וואט????????????? במחשב:וואט?????????????????????????? מספר אחרון שחייגת:במה? דבר אחרון ששתית: שיכר תפוחים משובח של אוטיק דבר אחרון שאכלת:תפוחי אדמה מתובלים של אוטיק. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני כחמישה חודשים (זה היה אז לפני שהדרקון הכ-שתוק!") פעם אחרונה שבכית: שגנומש מת פעם אחרונה שחייכת: אני כל- הזמן מחייך פעם אחרונה שצחקת:שראיתי כמה אוטיק השמין אז צחקתי אליו... (הוא נורא נעלב..) האדם האחרון שחיבקת: אוטיק! האדם האחרון שנישקת: חשבתם שאני יגיד אוטיק? לא! מה, אני נראה לך הומו?? הדבר האחרון שאמרת: הומו??? הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:תניס, זה היה אז שדרגונים לקחו אותנו ב-שתוק כבר יא קנדר!!! (איזה קללה לא מקורית! רגע זה בכלל קללה???) הריח האחרון שהרחת: תוחי האדמה של אוטיק!!!! האם אתה: מעשן/ת?: לא, אבל זה יכול להיות מאוד מעניין!!!!!!!!! ישן עם חיות פרווה: כן מנגן על כלי נגינה: רוצה לנגן, אבל שום מורה לא מוכן ללמד קנדר... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: איזה כוכב? לוניטארי? סולאנרי? נואיטרי? קורא עיתון: לא מאמין בנסים: כן!!!!!!!!!!!!! מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:---------- רואה בשוטרים חברים או אויבים: אויבים!!!!!!!!! הם כל-הזמן לוקחים אותנו הקנדרים רק בגלל שהשאלנו כמה חפצים מכמה אנשים! אוהב אלכוהול: שיכר תפוחים איכותי של אוטיק השמן וקוקטייל קנדרי טרי! מאמין באסטרולוגיה: באסטו- מה? מאמין בקסמים: כן!!!!!!! הקסמים של פיזבאו ושל רייסטלין וזה מזכיר לי את הסיפור שלנו במצודת פאקס-תארקס בזמן מלחמת הרומח אבל לא נראה לי שאתה כל-כך מעוניין לשמוע אותו.. מתפלל: לפיזבאן מבקר בבית כנסת:????????? לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: אי-אפשר (אין כניסה לקנדרים וכלבים) מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. ??????????????????????? חובש כובעים: פעם ניסיתי לחבוש את זה של פיזבאן אבל זה היה גדול מדי ופיזבאן לא מצא אותו ואז- כן אני חושב שאני ישתוק שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: לא כתבתי אף פעם מאמין במכשפות: כן (רייסטלין) מאמין בשטן: כן, ראיתי אותו במו עיני!!!!!!! (רייסטלין) מאמין בשדים ורוחות:כן ראיתי הרבה כאלו כמו למשל בצריח הכישוף הנעלה בזמן מלחמת הכאוס... נותן אמון בקלות:------------------------------------- אוהב לטייל בגשם: אוהב לטייל בכל מצב, בכל מקום, בכל שעה אוהב ציניות: לא שר במקלחת: "גדילן אמר" האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית: טראומה לכל החיים: עניתי על השאלון הזה!!!!!!! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מעניש שוטרים! סרט אהוב: זה הכתום של לאורנה פשלה:------------------------ הבן אדם הכי שנוא: רייסטלין והשוטר איציק מאשדוד הדבר הכי קשור אלי: הכיסים שלי, הסכין הקוטלת ארנבים הכי שונא בעצמי: כלום הכי אוהב בעצמי: את הכל פיצול אישיות: אין לפני המוות: לגמור את השאלון הזה מה השאיפה בחיים: לגמור את השאלון הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

python 4

New member
צודק - זה שרשור ענק!

זה שרשור אדיר, אני סוגד לשרשור הזה. כן, אני נוטש את הסגידה לשרשור ההוא 'הלבש את הקנדר' ועושה לי שרשור אחר על פניו.

למעלה