שאלון שאלון!

MadSheep16

New member
שאלון שאלון!

לפני שאתם עונים עליו, תדעו: הוא לא בשבילכם! מה לדעתכם חברי הרומח היו עונים בשאלון? שם: גיל: גזע: מין: מזל: מאכל אהוב: שתייה מועדפת: ספר: סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידיאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: מאמין/ה באהבה וירטואלית?: הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: מהי אהבה בשבילך?: את בחור\\ה של סטוצים?: מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: מה אתה אוהבת לעשות?: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהבת להיות בבית?: את אוהבת ילדים?: המרחק הפיזי כן קובע?: אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: אתה בחורה קנאית?: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה´?: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: לבוש: איפור: ברגע זה: לובשת: מוזיקה: חושבת על: *הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: קפה או תה: שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: חתולים או כלבים: אוכל או ממתקים: קולה או פפסי: את מה/את מי היית רוצה? להרוג: לשמוע: להיות כמו: האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: דבר אחרון ששתית: דבר אחרון שאכלת: פעם אחרונה שהתקלחת: פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה: מעשן/ת?: ישן עם חיות פרווה: מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: קורא עיתון: מאמין בנסים: מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: רואה בשוטרים חברים או אויבים: אוהב אלכוהול: מאמין באסטרולוגיה: מאמין בקסמים: מתפלל: מבקר בבית כנסת: לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. חובש כובעים: שונא את עצמך: מביע משאלות מול כוכבים נופלים: אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: מאמין בשטן: מאמין בשדים ורוחות: נותן אמון בקלות: אוהב לטייל בגשם: אוהב ציניות: שר במקלחת: האם יש לך: סודות: חלום שחוזר על עצמו: פירסינג/קעקועים: חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: סרט אהוב: פשלה: הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: הכי אוהב בעצמי: פיצול אישיות: . לפני המוות: מה השאיפה בחיים: (כן, זה השאלון שמרב שמה לנו בפורום!)

MadSheep16

New member
דוגמא:

(היו כמה שלא ידעתי מה לענות) שם: תניס חצי אלף. לא! תניס חצי אדם! לא!!! תניס... גזע: אדם! לא! אלף! לא! אדם! לא, החלטתי! אני שניהם! גיל: בשנות אדם או בשנות אלף? מין: המממ... זכר! לא! נקבה! המממ... מזל: מזל אלפי או אנושי? מאכל אהוב: o_O אלפי או אנושי? שתייה מועדפת: אלפי או אנושי? סדרה: אינויאשה! (שימו לב, חצי אדם חצי שד {
} מתלבט בין שתי נשים: אחת מתוקה וחמודה וכו'... ואחת בת ז*נה אמיתית ...} האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: פיצול אישיות נחשב? האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: לא, אני אוהב להיות הגיבור המיוסר שמתלבט בין שתי נשים! כמה כריות: לא הצלחתי להחליט עדיין מה יהיה הצבע של הכרית שלי, אז אני ישן בלי. חיות מחמד: חתול! לא, כלב! מכונית אידיאלית: *נופל על הברכיים ומתחיל לבכות* השאלון הזה קשה מדי בשבילי!!!!! מוזיקה בכלליות: *משתטח על הרצפה ומכה בארגרופים על הרצפה* לאאא!!! מה אני אענה?! להקה אהובה: *בוכה יותר חזק* מאמין/ה באהבה וירטואלית?: כן! לא! כן! אולי! הכרת פעם מישהו\מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו\איתה? לא, לא הצלחתי להחליט אם אני רוצה אינרנט בכבלים או ADSL. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן! לא! כן! אולי! מהי אהבה בשבילך?: איזה צד אתם שואלים? o_O את בחור\ה של סטוצים?: כן! לא! כן! אולי! מה הדבר שעושה אותך למאושר\ת?: להיות גיבור מיוסר שמתלבט בין שתי נשים! מה אתה אוהבת לעשות?: ע"ע מה הדבר... למאושר\ת. מקומות בילוי מועדפים: המממ... דייי!!! אני לא יכול!! זה קשהההה!!! אתה אוהבת להיות בבית?: כן! לא! אולי! את אוהבת ילדים?: בארווווררר!!!!!!! לא! ברווווררררררררר לאאאא!!!!!!! המרחק הפיזי כן קובע?: הצד האלפי שלי אומר שלא, הצד האנושי אומר שכן... המממ... אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: רוב הסיכויים שלא תהיה שונה ממני, כי אני חצי אלף חצי בנאדם!!! ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא! כן! אולי! איזה פתגם אומר לך הרבה?: "בלעדייך אני חצי בנאדם" מהו המשפט שמאפיין אותך?: "אני חצי בנאדם" אתה בחור\ה קנאית?: כן! לא! אולי! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "אני חצי בנאדם" האם אתה מאמין בה´?: כן! לא! כן!!! אולי!!!!!!! החיים הטובים לדעתך: המממ... היחסים עם ההורים טובים?: אין לי הוריםםם!!! אני גיבור מיוסררר!!! אבא שלי אנס את אמא שלי והיא מתה בלידתי!!! לבוש: איפור: ברגע זה: לובשת: אני מנסה להחליט מה ללבוש, כשאני אדע אני אודיע לכם. מוזיקה: "בלעדייייך אני חצי בנאדם!" חושבת על: מה ללבוש? *הדבר האחרון ש... קניתי: לא קניתי! לא הצלחתי להחליט אם גלידת שוקולד או וניל! עשיתי: ניסיתי להחליט אם לענות על השאלון הזה או לא! קראתי: "מסעותיו של גיבור מיוסר"\תניס חצי אלף. *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: עד שהייתי מחליט אם ללכת מסיבה, היא הייתה כבר נגמרת! קפה או תה: עד שהייתי מחיט מה לשתות, כבר לא היה לי בא לשתות! שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: המממ.... שואף לשלמות! לא! לוקח בקלות! לא!!! חתולים או כלבים: המממ... אוכל או ממתקים: המממ... קולה או פפסי: זאת השאלה הכי קשה ששאלתם אותי עד עכשיו!! את מה/את מי היית רוצה? להרוג: אני מתלבט! לשמוע: אני מתלבט! להיות כמו:אני מתלבט! האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: "אני, עצמי ואיירין" בטלוויזיה: "אני, עצמי ואיירין" במחשב: "אני, עצמי ואיירין" מספר אחרון שחייגת: עדיין לא החלטתי למי להתקשר! דבר אחרון ששתית: עדיין לא החלטתי מה לשתות! דבר אחרון שאכלת: כנ"ל! פעם אחרונה שהתקלחת: לא הצלחתי להחליט אם להתקלח במים חמים או קרים! פעם אחרונה שבכית: פעם אחרונה שחייכת: פעם אחרונה שצחקת: האדם האחרון שחיבקת: האדם האחרון שנישקת: הדבר האחרון שאמרת: "בואו נצא דרך המטבח!" הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הריח האחרון שהרחת: האם אתה: מעשן/ת?: לא הצלחתי להחליט איזו סיגריה לקנות! ישן עם חיות פרווה: כנ"ל מנגן על כלי נגינה: מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא! כן! לא! כן! קורא עיתון: כנ"ל ישן עם חיות פרווה. מאמין בנסים: כן! לא! כן! לא! מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: בארור! רואה בשוטרים חברים או אויבים: כן! לא! כן! לא! אוהב אלכוהול: כנ"ל קורא עיתון. מאמין באסטרולוגיה: כן! לא! כן! לא! מאמין בקסמים: כן! לא! כן! לא! מתפלל: כן! לא! כן! לא! מבקר בבית כנסת: כנ"ל אוהב אלכוהול. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: עדיין לא החלטתי. מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: עדיין לא החלטתי אם להוריד או לא. חובש כובעים: לא יודע... עדיין לא החלטתי איזה כובע לקנות.. שונא את עצמך: כן! לא! כן! לא! מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן! לא! כן! לא! אוהב את הכתב יד שלך: כן! לא! כן! לא! מאמין במכשפות: כן! לא! כן! לא! מאמין בשטן: כנ"ל מאמין בשדים ורוחות: כנ"ל נותן אמון בקלות: כנ"ל אוהב לטייל בגשם: כנ"ל אוהב ציניות: כנ"ל שר במקלחת: כנ"ל האם יש לך: סודות: כן! לא! כן! לא! חלום שחוזר על עצמו: כנ"ל פירסינג/קעקועים: כנ"ל חוויה אחרונה שחויית: יצאתי דרך המטבח. מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: יציאה מהמטבח. סרט אהוב: "אני, עצמי ואיירין" פשלה: יצאתי דרך המטבח. הבן אדם הכי שנוא: הדבר הכי קשור אלי: הכי שונא בעצמי: את החצי האנושי והאלפי שלי! הכי אוהב בעצמי: את החצי האנושי והאלפי שלי! פיצול אישיות: אלף ובנאדם! לפני המוות: להחליט אם אני אלף או בנאדם. מה השאיפה בחיים: כנ"ל.

גדיל!! ספוילר למבחן התאומים!

שם: גדילן קוץ-רגל גיל: את מי זה מעניין? גזע: קנדר מין: זכר מזל: "לנו הקנדרים אין כל-כך הרבה מזל" *בלחישה עצובה*
מאכל אהוב: כל מה שאני מוצא בכיסים
שתייה מועדפת: כנ"ל (אך כשאפשר אני מעדיף ללכת לפונדק הזה בפאלנתאס-זה עם שיכר הזנגוויל המשובח!") ספר: ספר המפות / אני!!!!! (וואי, יש לי ספר שלם שכתבתי!!!
) סדרה: יש לי סדרת מפות! האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אנשים טוענים שאני גונב, אבל אני לא!!!
האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: על מינוטאורים
(אני אומר:"טוק טוק" ואז אתה אומר "מי שם"ואז אני אומר: "מינוטאור",ואז אתה אומר "איזה מינוטאור", ואז אני אומר "אז אני מבין שלא שמת לב שדרכת על זה") כמה כריות: איכס, זה מזכיר לי לישון!!!!!! חיות מחמד: אין... (למרות שבכלל לא הייתי מתנגד לגדל דרקון!") מכונית אידיאלית:
??????? מוזיקה בכלליות: צלילים של הופאק! להקה אהובה: הלהקה שלי!!! "גדילן אמר להכניס ידיים, לכיס של השכן!" מאמין/ה באהבה וירטואלית?: WHAT??????????? הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: אינט- מה??? (זה מעניין? תסר לי עח זה!) מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: אף פעם לא היתאהבתי אבל זה מזכיר לי סיפור על חברה של אמא שלי ש- גדילן שתוק כבר! מהי אהבה בשבילך?: ראה מה כתבתי למעלה את בחור\\ה של סטוצים?:כן!!!! מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: זה מאושר, לא מאושרת! טיולים, מסעות וכיס מלא פלאים ולרשום מפות מה אתה אוהבת לעשות?: לטייל, למסעה (אוו מי גד איזה פועל דפוק!!!) ולמלות את הכיס שלי בפלאים ולרשום מפות! מקומות בילוי מועדפים: בכל-מקום!!!!! אתה אוהבת להיות בבית?: בית=
בתים הם המצאות מגעילות
אפרופו המצאות זה מזכיר לי את הסיפור על גנומש ש-גדילן שתוק!!!!!!!!! את אוהבת ילדים?: כן המרחק הפיזי כן קובע?: האנשים תמיד אומרים לשמור מהם מרחק פיזי אז אני חושב שכן (לפחות להם
...). אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: בדרך כלל בלי שאני אפילו מנסה אני משנה אנשים: אני מתחיל לספר להם סיפורים והם מתחילים להיות יותר מעוצבנים וכועסים. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: ... איזה פתגם אומר לך הרבה?: "כך מקל, כך תרמיל בוא ונטייל בקרין!", "אין דרכים ישנות" ו"לדרך חדשה דרוש הופאק חדש!" מהו המשפט שמאפיין אותך?: ראה למעלה אתה בחורה קנאית?: אני לא בחורה!!!!!!!!!!!! *נעלב ובוכה בפינה* מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: ,זה מזכיר לי ש..", אבל אני לא גנבתי!" תירוצי גניבה קנדריים ופתגמי המאפיניים. האם אתה מאמין בה´?: מי זה חלמיש, אישתך? החיים הטובים לדעתך: כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היחסים עם ההורים טובים?: אמא שלי מתה לאחר ש- שתוק גדיל! לבוש: בדרך כלל איפור: כזה של נסיכות אלפיות? לא ניסיתי רף-פעם אבל יהייה מאוד מעניין לנסות... ברגע זה: לובשת: אני לובש!!!!!! מכנסי טרנינג בצבע תכלת, רחבים ונוחים, חולצה עבה בצבע ירוק כהה ומגפי עור חומים למסע מוזיקה: הלהיט החדש שלי: "גדילן אמר"! (להשיג ברשתות השיווק המובחרות!) חושבת על:מתי בשם כל השדים והרוחות אני יגמור את השאלון הארור הזה!! *הדבר האחרון ש... קניתי: למה לי לקנות אם אפשר להשאיל? עשיתי: רשמתי: : קראתי: את המפה של אזור עמק מרגוע לקראת המסע הבא שלי *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מה שמשנה זה שהיו שם הרבה הרפתקאות והרבה אנשים שיש להם סבלנות להקשיב לסיפורי וכיסים מלאיןם בכל טוב! קפה או תה: קוקטייל קנדרי טרי שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: נחשו... ברור שלוקח בקלות! חתולים או כלבים:דרקונים! אוכל או ממתקים: ממתקים קנדריים! קולה או פפסי: קוקטייל קנדרי טרי ! את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את רייסטלין שהרג את גנומש!!! לשמוע:אותי מבצע את השיר "גדילן אמר" להיות כמו: כמו אני! האחרון סרט אחרון שראיתי: סרט שיער אדום של טיקה בקלונוע:וואט??????????? בטלוויזיה:וואט????????????? במחשב:וואט?????????????????????????? מספר אחרון שחייגת:במה? דבר אחרון ששתית: שיכר תפוחים משובח של אוטיק דבר אחרון שאכלת:תפוחי אדמה מתובלים של אוטיק. פעם אחרונה שהתקלחת: לפני כחמישה חודשים (זה היה אז לפני שהדרקון הכ-שתוק!") פעם אחרונה שבכית: שגנומש מת פעם אחרונה שחייכת: אני כל- הזמן מחייך פעם אחרונה שצחקת:שראיתי כמה אוטיק השמין אז צחקתי אליו... (הוא נורא נעלב..) האדם האחרון שחיבקת: אוטיק! האדם האחרון שנישקת: חשבתם שאני יגיד אוטיק? לא! מה, אני נראה לך הומו?? הדבר האחרון שאמרת: הומו??? הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:תניס, זה היה אז שדרגונים לקחו אותנו ב-שתוק כבר יא קנדר!!! (איזה קללה לא מקורית! רגע זה בכלל קללה???) הריח האחרון שהרחת: תוחי האדמה של אוטיק!!!! האם אתה: מעשן/ת?: לא, אבל זה יכול להיות מאוד מעניין!!!!!!!!! ישן עם חיות פרווה: כן מנגן על כלי נגינה: רוצה לנגן, אבל שום מורה לא מוכן ללמד קנדר... מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: איזה כוכב? לוניטארי? סולאנרי? נואיטרי? קורא עיתון: לא מאמין בנסים: כן!!!!!!!!!!!!! מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:---------- רואה בשוטרים חברים או אויבים: אויבים!!!!!!!!! הם כל-הזמן לוקחים אותנו הקנדרים רק בגלל שהשאלנו כמה חפצים מכמה אנשים! אוהב אלכוהול: שיכר תפוחים איכותי של אוטיק השמן וקוקטייל קנדרי טרי! מאמין באסטרולוגיה: באסטו- מה? מאמין בקסמים: כן!!!!!!! הקסמים של פיזבאו ושל רייסטלין וזה מזכיר לי את הסיפור שלנו במצודת פאקס-תארקס בזמן מלחמת הרומח אבל לא נראה לי שאתה כל-כך מעוניין לשמוע אותו.. מתפלל: לפיזבאן מבקר בבית כנסת:????????? לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: אי-אפשר (אין כניסה לקנדרים וכלבים) מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. ??????????????????????? חובש כובעים: פעם ניסיתי לחבוש את זה של פיזבאן אבל זה היה גדול מדי ופיזבאן לא מצא אותו ואז- כן אני חושב שאני ישתוק שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כן אוהב את הכתב יד שלך: לא כתבתי אף פעם מאמין במכשפות: כן (רייסטלין) מאמין בשטן: כן, ראיתי אותו במו עיני!!!!!!! (רייסטלין) מאמין בשדים ורוחות:כן ראיתי הרבה כאלו כמו למשל בצריח הכישוף הנעלה בזמן מלחמת הכאוס... נותן אמון בקלות:------------------------------------- אוהב לטייל בגשם: אוהב לטייל בכל מצב, בכל מקום, בכל שעה אוהב ציניות: לא שר במקלחת: "גדילן אמר" האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמו:כן פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית: טראומה לכל החיים: עניתי על השאלון הזה!!!!!!! מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: מעניש שוטרים! סרט אהוב: זה הכתום של לאורנה פשלה:------------------------ הבן אדם הכי שנוא: רייסטלין והשוטר איציק מאשדוד הדבר הכי קשור אלי: הכיסים שלי, הסכין הקוטלת ארנבים הכי שונא בעצמי: כלום הכי אוהב בעצמי: את הכל פיצול אישיות: אין לפני המוות: לגמור את השאלון הזה מה השאיפה בחיים: לגמור את השאלון הזה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wild elf

New member
יש יצורים

שאני ממש מת עליהם, ולכן אנסה לענות בשמם הכללי, דרגונים באאז. אני לא יכול לראות את השאלות ולכתוב תשובה באותו רגע, לכן אענה על חלק מהשאלות ואולי אוסיף קצת. שם אמיתי: אפילו אל תנסו לבטא. גזע: נו מה אתם, עיוורים? מין: ת`אמת אין לי מין*מסמיק בגוון ירוק כהה* אבל אל תספרו לאף אחד... אהבה וירטואלית: מאמין בכל ליבי המאובן- זאת אהבה יחידה שאני יכול להרשות לעצמי(ראה ערך "מין") בחור של סטוצים:די, זה כבר לא מצחיק! אוהב אינט: בטח! במיוחד אתרי נישנל ג`אוגרפיק, אגף האיגואנות(כוסיות, חבל"ז!), ופורום BDSM בתפוז... אופס... נתפס בפשע מסויים: להתחיל לפרט? חבל, לא ישאר לכם מקום בפורום... היתה לך פעם חברה:די, נו! מאכל אהוב: ?????? ?? ?? ????? ???? ??(זה לא כתב NJS, זה צנזור לחולי לב) שתיה:??? ??? ?(כנ"ל) מספר אהוב: 5.56, 7.62, 0.5 משהו לסיכום:אני אוהב אותכם! צלויים וברוטב אגבניות! טוב, נו, שאלה לסוף, אתה משתין בעמידה?: ג גגגררררגגגגגרררר!!!!>=\

midnight dragon

New member
חחחח

אני רואה שיש כתב חדש שנקרא כתב NJS... מזל טוב!! או יותר נכון לאמר ??? ??? ???? ???? ??????????

NJS

New member
HAHAHA

lefahot aaodaot sheli lo mishtacpelot 30 aulay 40 aelef paam ... deyom!

Wild elf

New member
בצחוק,אחי

ההודעות שלי עושות סקס, ואני לא יכול למנוע זאת

Wild elf

New member
יש יצורים

שאני ממש מת עליהם, ולכן אנסה לענות בשמם הכללי, דרגונים באאז. אני לא יכול לראות את השאלות ולכתוב תשובה באותו רגע, לכן אענה על חלק מהשאלות ואולי אוסיף קצת. שם אמיתי: אפילו אל תנסו לבטא. גזע: נו מה אתם, עיוורים? מין: ת`אמת אין לי מין*מסמיק בגוון ירוק כהה* אבל אל תספרו לאף אחד... אהבה וירטואלית: מאמין בכל ליבי המאובן- זאת אהבה יחידה שאני יכול להרשות לעצמי(ראה ערך "מין") בחור של סטוצים:די, זה כבר לא מצחיק! אוהב אינט: בטח! במיוחד אתרי נישנל ג`אוגרפיק, אגף האיגואנות(כוסיות, חבל"ז!), ופורום BDSM בתפוז... אופס... נתפס בפשע מסויים: להתחיל לפרט? חבל, לא ישאר לכם מקום בפורום... היתה לך פעם חברה:די, נו! מאכל אהוב: ?????? ?? ?? ????? ???? ??(זה לא כתב NJS, זה צנזור לחולי לב) שתיה:??? ??? ?(כנ"ל) מספר אהוב: 5.56, 7.62, 0.5 משהו לסיכום:אני אוהב אותכם! צלויים וברוטב אגבניות! טוב, נו, שאלה לסוף, אתה משתין בעמידה?: ג גגגררררגגגגגרררר!!!!>=\

midnight dragon

New member
../images/Emo13.gif

שם:קרמון מאז'ר גיל:בשנות ה20 גזע:בן אדם מין:הרבה ועם כל מי שאני פוגש
מזל:אממ תאומים? מאכל אהוב:מה זה משנה העיקר שיהיה הרבה
שתייה מועדפת:בירה
ספר:לקרוא זה קשה מדי ולוקח יותר מדי זמן... סדרה:אותו הדבר האם נמצאת אשם באיזשהו פשע:אממ.. אני אמנע מלהשיב האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים:לא, אני משאיר את זה לאח שלי כמה כריות:אני לא צריך כריות.. אני ישן על הבטן שלי... חיות מחמד:אח שלי זה נחשב? מכונית אידיאלית:העיקר שתהיה גדולה... מוזיקה בכלליות:קלאסי להקה אהובה:מה שבא ליד מאמין/ה באהבה וירטואלית?:אני מאמין בכל אהבה
הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?:לא, אני מעדיף לפגוש אנשים בבר... מאמיןה באהבה ממבט ראשון?:בטח! אהבה ממבט ראשון, שני, אפילו בלי שנראה אחד את השני העיקר שנהיה במיטה ביחד
מהי אהבה בשבילך?:כמו בסעיף הקודם- להיות במיטה עם מישהו את בחור\\ה של סטוצים?:תמיד מה הדבר שעושה אותך למאושרת?:להיות במיטה עם מישהי מה אתה אוהבת לעשות?:להיות במיטה עם מישהי מקומות בילוי מועדפים:במיטה אתה אוהבת להיות בבית?:אם יש בבית מיטה אז כן למה לא את אוהבת ילדים?:רק לעשות אותם המרחק הפיזי כן קובע?:ברור אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?:תלוי אם תרצי לשכב איתי ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?:גם את ליבי וגם את מיטתי איזה פתגם אומר לך הרבה?:איזהו חכם, השוכב עם כל אדם
מהו המשפט שמאפיין אותך?:אותה התשובה כמו בסעיף הקודם אתה בחורה קנאית?:לא.. מצדי אפשר בשלישיות רביעיות זה לא משנה מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:ראה סעיף איזה פתגם אומר לך הרבה האם אתה מאמין בה´?:רק באלים האמיתים.. אתם יודעים אלא שריסט מדבר עליהם כל הזמן החיים הטובים לדעתך:אני אתן לכם ניחוש אחד היחסים עם ההורים טובים?:הם מתו..
לבוש:עדיף כלום.. אבל בדרך כלל שיריון חזק איפור:איפה? ברגע זה: לובשת:חולצה ומכנסיים.. אבל לא להרבה זמן.. מוזיקה:קלאסית כמובן חושבת על:אתמול בלילה *הדבר האחרון ש... קניתי:אהם.. אמצעי מניעה.. צריכים להיות מאוד זהירים.. עשיתי:נחשו.. קראתי:ראו סעיפים למעלה על ספרים *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית:מה זה משנה העיקר שיהיו הרבה בנות קפה או תה:התה של ריסט... אל תגלו לו אבל אני תמיד שותה לו חצי בלי שהוא שם לב
שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות:לוקח בקלות.. אחרי הכל אני רק חצי.. ריסט הוא החצי השני שלי חתולים או כלבים:אממ.. ריסטלינים? אוכל או ממתקים:גם וגם
קולה או פפסי:גם וגם וגם וגם
את מה/את מי היית רוצה? להרוג:אני לא אוהב להרוג.. לשמוע:את השיעול הצרוד שלי רייסט.. (נמאס לי להפוך אותו לזונה..) להיות כמו:ריסט כמובן האחרון סרט אחרון שראיתי:צבי הנינג'ה בקלונוע:פו הדוב בטלוויזיה:צבי הנינג'ה במחשב:מחשב? מה זה מחשב? מספר אחרון שחייגת:אל המטה של רייסט דבר אחרון ששתית:בירה אצל אוטיק
דבר אחרון שאכלת:אממ.. תפוחי האדמה הידועים של אוטיק
פעם אחרונה שהתקלחת:היום בבוקר פעם אחרונה שבכית:כשההורים שלי מתו... פעם אחרונה שחייכת:אתמול בלילה...
פעם אחרונה שצחקת:ראה סעיף למעלה האדם האחרון שחיבקת:ראה סעיף למעלה האדם האחרון שנישקת:ראה סעיף למעלה הדבר האחרון שאמרת ראה סעיף למעלה... הבן האחרון שדיברת אתו ברשת:אממ.. רייסט? הריח האחרון שהרחת:התה של רייסט האם אתה: מעשן/ת?:לא ישן עם חיות פרווה:תלוי מה אתה מגדיר חיות פרווה... מנגן על כלי נגינה:איזה כלי נגינה? מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים:מה זה אינטלגנטי? קורא עיתון:אני לא יודע לקרוא מאמין בנסים:כן בטח למה לא מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים:כן.. אני חושב רואה בשוטרים חברים או אויבים:תלוי איזה שוטרים אוהב אלכוהול:
מאמין באסטרולוגיה:זה התחום של רייסט.. מאמין בקסמים:בטח מתפלל:לא ממש מבקר בבית כנסת:רק אם צריך להילחם שם לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:אוניברסיטה? מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:איי סי קיו? מה?. חובש כובעים:אם אני רוצה שלא יזהו אותי... שונא את עצמך:לפעמים.. כשאחרים שונאים אותי מביע משאלות מול כוכבים נופלים:אממ אוהב את הכתב יד שלך:אני לא יודע לכתוב.. מאמין במכשפות:יס מאמין בשטן:יס מאמין בשדים ורוחות:יס יס יס!! נותן אמון בקלות:תלוי למי.. אם הוא דרגון אז לא אוהב לטייל בגשם:אם אין לי בררה.. אוהב ציניות:התרגלתי.. שר במקלחת:כן
האם יש לך: סודות:מאח שלי אין לי שום סודות חלום שחוזר על עצמו:אין לי זמן לישון.. פירסינג/קעקועים:לא חוויה אחרונה שחויית:
מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו:שמרטף לרייסט? לא סתם.. נחשו
סרט אהוב:חזרזיר-הסרט פשלה:
הבן אדם הכי שנוא:דרגונים.. הדבר הכי קשור אלי:אח שלי הכי שונא בעצמי:אני אוהב את עצמי הכי אוהב בעצמי:את אח שלי פיצול אישיות:ברור . לפני המוות:להציל את רייסט ולהיות הגיבור של הסיפור מה השאיפה בחיים:לא להיפרד מרייסט לעולם!! טוב נראה לי שהעבודה שלי בלהפוך את קרמון לזונה מקצועית נגמרה.. next!!חח

python 4

New member
ובכן...

שם: קיטיארה אות-מטר גזע: טבעי מין: בשמחה, עכשיו? *המראיין הולך עם קיט לחדר צדדי. המשך הראיון בעוד 20 דקות... אה, תעשו את זה 30. בעצם מחר*

Wild elf

New member
יש יצורים

Wild elf

New member
יש יצורים

רייסטלין

שם: רייסטלין מאז'ר, רב-מג, א.ק.א אלוהים. גיל: חסוי... גזע: אל. מין: זכר. מזל: רייסטלין. מאכל אהוב: אוכל? פיכסה! שתייה מועדפת: תה מסריח. ספר: ספר הקסמים שלי. ושל אחרים. הרבי ספרי קסמים. סדרה: חברים...כי לי אין. האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אני מודה שאני אשם...מה תעשה בנידון? האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: רק בציניות. כמה כריות: 20. חיות מחמד: דלמאר... מכונית אידיאלית: איזה ייצור מעופף שפעם יצרתי... מוזיקה בכלליות: צרחות של אנשים סובלים. להקה אהובה: מאמין/ה באהבה וירטואלית?: אהבה? מה זה? הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: מה זה אינטרנט? משהו שאני יצרתי. מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: שוב האהבה הזה? מהי אהבה בשבילך?: עוד פעם אחת, ואני משלח כדור אש בשאלון וביוצרו. את בחור\\ה של סטוצים? מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: אני! אלוהים! אני מאושר! מה אתה אוהבת לעשות?: להרוג אנשים באקראיות. בעצם יותר כיף להרוג אלים באקראיות. מקומות בילוי מועדפים: השאול. הייתי שם כמה וכמה פעמים, ולא תאמינו כמה כיף זה היה. אתה אוהבת להיות בבית?: לא, קראמון האהבל נמצא שם. את אוהבת ילדים?: תלויים על עץ. המרחק הפיזי כן קובע?: שמע, יש הגבלה למרחק אליו אפשר להטיל כדור אש... אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: לא, מקסימום אהרוג אותך. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא, אהרוג אותו. איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: "אני אלוהים!" אתה בחורה קנאית?: חייב להודות שכן...או שאולי קלטתם את זה כבר אחרי כל הספרים? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: "יום אחד אהיה טוב מכולכם!". "שתוק קראמון". האם אתה מאמין בה´?: על מה אתה מדבר?...אני ה'! החיים הטובים לדעתך: להיות אלוהים. היחסים עם ההורים טובים?: הפ די מתים...אהבתי מאוד את אמי, אבי יכול ללכת לעזאזל. לבוש: גלימה שחורה. איפור: כן. ברגע זה: לובשת: גלימה שחורה. מוזיקה: צרחות של אנשים סובלים. חושבת על: להיות אל. *הדבר האחרון ש... קניתי: קונדום קונדומי, הלהיט האחרון...נראה לך?! עשיתי: לשחוט את טאקיזיס. קראתי: ספר הבישול השלם של אנשים ממולאים. *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית...כניסה רק לאלים...אלו מביניהם שנשארו בחיים! קפה או תה: כבר הזכרתי את המשקה האהוב עלי? שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות...הרי אני אל! חתולים או כלבים: דרקונים. אוכל או ממתקים: ממתקים זה אוכל, השאלון הזה מתחיל להשמע כמו קראמון. קולה או פפסי: את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את מי לא? לשמוע: את הנ"ל סובלים וצורחים לפני שהם מתים. להיות כמו: אין לי כאן השוואה, אני אהיה חזק מכל יישות קיימת! האחרון סרט אחרון שראיתי: בקלונוע: שר הטבעות, המרתון. גנדלף הזה תפס תחת. בטלוויזיה: במחשב: מספר אחרון שחייגת: השאול, לדרוש לשלומה של טאקיזיס...אופס, הרגתי אותה... דבר אחרון ששתית: תה מסריח...כבר אמרתי? דבר אחרון שאכלת: אני? אוכל? פעם אחרונה שהתקלחת: לא זוכר...למה אני צריך להתקלח? הרי זה לא יועיל לכוחי בשום דרך... פעם אחרונה שבכית: כשהייתי ילד...אנשים הרביצו לי...הם שילמו על כך... פעם אחרונה שחייכת: לא נראה לי שקרה אי פעם. פעם אחרונה שצחקת: כנ"ל. האדם האחרון שחיבקת: כנ"ל. האדם האחרון שנישקת: כנ"ל. הדבר האחרון שאמרת: "כנ"ל". הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: הייתי פעם כלוא ברשת עם קראמון טאניס והשאר...אבל לא יכלתי לדבר... הריח האחרון שהרחת: תה מסריח. האם אתה: מעשן/ת?: לא...הריאות שלי סבלו מספיק. ישן עם חיות פרווה: אני חייב לענות על זה?...ובכן, יש את הדובי הזה... מנגן על כלי נגינה: עצבים של אנשים. מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: איזה כוכבים??? אני אלוןהים, אני שליט הכל! קורא עיתון: מאמין בנסים: לא, רק אלו שאני יוצר. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: מממ...נראה לך? רואה בשוטרים חברים או אויבים: למי אכפת? מה הם יכולים לעשות לי? אוהב אלכוהול: לא. מאמין באסטרולוגיה: לא...רק במערכת הכובים רייסטלין...את כל השאר הרגתי. מאמין בקסמים: אממ...לא? באמת... מתפלל: רק לעצמי. מבקר בבית כנסת: במה? לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: חה, ההשכלה שלי עולה על של כולכם! מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: רק הורג אותם. חובש כובעים: ברדס. שונא את עצמך: למען האמת כן, אבל אני מדחיק את זה. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כוכבים נופלים רק כשאני הורג אלים...נפלו הרבה לאחרונה... אוהב את הכתב יד שלך: מאמין במכשפות: אמרו שאמא שלי מכש]ה... מאמין בשטן: לא. אני השטן...סתם, אני אלוהים. מאמין בשדים ורוחות: לא. נותן אמון בקלות: לא. אוהב לטייל בגשם: לא. אוהב ציניות: כן. שר במקלחת: לא... האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: כן. שאני נהיה אל. זה התגשם. הייתם צאצינים? פירסינג/קעקועים: לא. חוויה אחרונה שחויית: מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: טבח...נראה לך? סרט אהוב: לא שר הטבעות... פשלה: הבן אדם הכי שנוא: קראמון. הדבר הכי קשור אלי: בופו? הכי שונא בעצמי: הכל. הכי אוהב בעצמי: הכל. פיצול אישיות: נסו לשפוט ע"פ שתי השאלות הקודמות, נראה אם יש לכם מספיק שכל... לפני המוות: אני לא למות לעולם!!! מוהאהאהאהאהאהא!!! מה השאיפה בחיים: להיות אל, אבל את זה כבר ממשתי...מה מכאן(בקול אבוד)?

Miss Pigmelion

New member
רייסטלין../images/Emo26.gif../images/Emo122.gif../images/Emo144.gif

שם: רייסטלין מאז'ר, אבל אנשים קוראים לי שלאפי או אדון העבר וההווה. גיל: כסילים שכמותכם, יש לכם ציפיות... גזע: בן אדם, אפשר לומר אל. מין: נקסט. מזל: יש בחיים. לא צריך טובות ממכם. מאכל אהוב: לא נתקלתי באחדד כזה. שתייה מועדפת: תה צמחים. ספר: היסטורית העולם והשפעת המגים השחורים עליו (אה?) סדרה: האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: אמפ, אתם לא רוצים שאני אתחיל לפרט, נכון? האם אתה אוהבת לצחוק על אנשים: תחביבי העיקרי. כמה כריות: למי יש זמן? חיות מחמד: דאלמאר וקרמון. מכונית אידיאלית: מי צריך? מוזיקה בכלליות: אנשים לא חושבים שנאי שומע, אבל מטאל זה אני. להקה אהובה: מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא, אבל מאמין באהבה של אדון ומתלמד. הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: מאמיןה באהבה ממבט ראשון?: כן
מהי אהבה בשבילך?: 5 חורים בגוף. את בחור\\ה של סטוצים?: לא, אני מאמין באהבה ממושכת וטהורה. מה הדבר שעושה אותך למאושרת?: הצלחה. מה אתה אוהבת לעשות?: קסמים. להרוג אנשים, לבגוד, לראות את דאלי. מקומות בילוי מועדפים: מגדל הכישוף הנעלה. אתה אוהבת להיות בבית?: במיוחד שדאלי שם. את אוהבת ילדים?: כן, עם רוטב חמוץ מתוק וצ'יפס בצד. המרחק הפיזי כן קובע?: כן. אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: אלא מה? ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: אם הוא יוכל לקום לתחייה, בשמחה. איזה פתגם אומר לך הרבה?: מהו המשפט שמאפיין אותך?: להתראות חברים. (חברים?!) אתה בחורה קנאית?: מאוד, אתם לא יודעים איך אני כועס על ג'נה. מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: כסילים! אוולים! קרמון די! אאוץ'! האם אתה מאמין בה´?: אני אלוהים. החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים?: היו עם אמא. היו. לבוש: אני הולך על המראה השחור, גלימה. איפור: כבד. ברגע זה: לובשת: גלימה שחורה. מוזיקה: אין. חושבת על: הרגע הבא שנאי אפגש עם דאלי. *הדבר האחרון ש... קניתי: עלי ורדים. עשיתי: קסם ובו שרפתי את כל השדה. קראתי: כתבי פיסטנדנטילוס (איך שלא רושמים) *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מסיבה פרטית. קפה או תה: תה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות: שואף לשלמות. חתולים או כלבים: כרותי ראש. אוכל או ממתקים: אף אחד קולה או פפסי: תה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: כולם. חוץ מדאלי ואותי. לשמוע: דאלי. להיות כמו: טאקיזיס, רק יותר. האם אתה: מעשן/ת?: קבוע ישן עם חיות פרווה: כן מנגן על כלי נגינה: לא מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: לא, אני האינטלגאיגנט היחיד. קורא עיתון: ברור. מאמין בנסים: לא. מאמין בעצמי. מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: טחחח! חה! רואה בשוטרים חברים או אויבים: חברים? אף אחד. אוהב אלכוהול: כן. מאמין באסטרולוגיה: כןץ מאמין בקסמים: כן. מתפלל: כן. מבקר בבית כנסת: לא. שונא יהודים. סתם לא. לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה: עברתי כבר את המבחן שלי בגיל 20 (משהו כזה)... מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו: לא שמעתי על דבר כזה...איי סי מה? חובש כובעים: קפוצ'ונים. שונא את עצמך: המון. אבל גם אוהב. מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כל ערב. אוהב את הכתב יד שלך: מאוד. מאמין במכשפות: כן. מאמין בשטן: זיוף עלוב של טאקיזיס מאמין בשדים ורוחות: כן. נותן אמון בקלות: לא נותן אמון בכלל. אוהב לטייל בגשם: כל החיים שלי הם גשם אחד גדול. אוהב ציניות: משוש חיי. שר במקלחת: לא יודעים כמה. האם יש לך: סודות: כן. חלום שחוזר על עצמו: כן פירסינג/קעקועים: כן פשלה: להוולד עם אח תאום. הבן אדם הכי שנוא: קרמון, הדבר הכי קשור אלי: אני הכי שונא בעצמי: הכל הכי אוהב בעצמי: הכל פיצול אישיות: יש. לפני המוות: לא יהיה. מה השאיפה בחיים: להיות אל.

Miss Pigmelion

New member
הרגע קראתי את של קוד../images/Emo122.gif../images/Emo144.gif

והיו חלקים שיצאו ממש דומים. בלי כוונ.ה

python 4

New member
דלאמר ../images/Emo26.gif

שם: דלמר, אבל חברים קוראים לי הדלי, למה? כי הם יכולים. גזע: אלף מין: רק כשרייסט ישן לחש מועדף: קסם לקיצור שאלונים ארוכים מדרגה 8 שאותו אני מטיל כרגע מה השאיפה בחיים: שיואו, הצליח לי הקסם

midnight dragon

New member
מי-נהר!!!../images/Emo41.gif

שם:__________________ גזע:_______________ מין:________________ *המראיין ברח לאחר שהתיאש והבין שמי-נהר לא יודע לדבר...*

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יו הרגת אותייייייייייייייי איזה חזק ועצבני זההההההה

למעלה