שאלון שאלון!

python 4

New member
לא, אני מונושירשוריסט

אני לא עובד שירשורים בזוי. ככה אתה אומר עלי? אני מאמין בשרשור האחד. אוי, הבדיחה הזו כבר מיצתה את עצמה מזמן..

אלרוס

New member
עונה בתור פיזבן- שבירת דמות

שם: פלדין/פיזבן, תלוי בהחלטתו של הכובע, יש גם כאלה שאומרים שאני טקיזיס גיל: אינסוף גזע: אל- לצערי, אני חי בין המון בירוקרטיים מין: לאלים אין מין, זה סתם סימבוליסם מזל: אני חושב שנוצרתי באריה... מאכל אהוב: בשר נע שתייה מועדפת: בירה, בירה, וקוקה קולה ספר: פלדין- ביוגרפיה, מאת הכובע שלו סדרה: אין לי טלויזיה בין הכוכבים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: כן, כלאתי את טקיזיס וכך לא שמרתי על האיזון, גם הואשמתי בדריסת גובלינים כשהייתי שיכור, אני חושב שהתיק שלי במשטרה גדול יותר משל טקיזיס האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא, אני אוהב לצחוק על אלים כמה כריות: 0, השמיים נורא רכים חיות מחמד: דרקון מכונית אידיאלית: למבורגיני קאונטאץ' מוזיקה בכלליות: מישקל מנגנת לא רע להקה אהובה: טקיזיס והגובלינים מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא, אני לא מאמין באהבה, הכל חלק מהמשחק הקוסמי הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: אני? מהאינטרנט? מה זה אינטרנט? אני חושב שהכרתי את פר סילן מהאינטרנט, הוא נורא מרגיז לפעמים עם כל הרעיונות שאני טוב במיוחד, ואז דרדרתי אותו לשיכרות מאמין באהבה ממבט ראשון?: ראו תשובה לאהבה וירטואלית מהי אהבה בשבילך?: ראו תשובה לאהבה וירטואלית את בחור\\ה של סטוצים?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?: לדרוס חתולים עם דרקון מה אתה אוהב לעשות?: לדרוס חתולים עם דרקון מקומות בילוי מועדפים: מועדון "יצורי האופל", באר "הבירה של טקיזיס" והדרקון שלי אתה אוהבת להיות בבית?: לא, אני לא יכול לסבול את מישקל את אוהבת ילדים?: ממש לא, אני לא סובל אותם המרחק הפיזי כן קובע?: לא בשבילי... אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: כן ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא, אני אשמיד אותו איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה ששנוא עליך תעשה לחבריך מהו המשפט שמאפיין אותך?: ? אתה בחור קנאי?: מאוד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: צריך איזון, צריך שהטוב לא ינצח האם אתה מאמין בה´?: לא, אני אל פור גד סייק החיים הטובים לדעתך: לא, לפחות לא כשאני בסביבה היחסים עם ההורים טובים?: אין לי הורים לבוש: כובע איפור: זקן מלאכותי ברגע זה: לובשת: כובע, חוץ מזה כלום מוזיקה: טקיזיס- דיסק סולו חושבת על: זה שהשאלון הזה מעצבן *הדבר האחרון ש... קניתי: כובע חדש עשיתי: חפשתי את הכובע החדש קראתי: "דריסת חתולים- כרך 2" *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מועדון, מסיבות של אלים הן מאוד בירוקרטיות קפה או תה: בירה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות : לוקח בקלות חתולים או כלבים: חתולים מתים אוכל או ממתקים: אוכל קולה או פפסי: קולה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את מישקל, היא נורא מעצבנת לשמוע: טקיזיס והגובלינים להיות כמו: רייסטלין האחרון סרט אחרון שראיתי: טקיזיס והגורים- אוטוביוגרפיה בקלונוע: כנ"ל בטלוויזיה: אין לי טלויזיה במחשב: מה זה מחשב? מספר אחרון שחייגת: 100, לעבוד על השוטרים דבר אחרון ששתית: בירה דבר אחרון שאכלת: בשר נע פעם אחרונה שהתקלחת: בבית חולים ביום שנולדתי פעם אחרונה שבכית: אחרי שהחתול דרס אותי פעם אחרונה שחייכת: אחרי שאני דרסתי את החתול פעם אחרונה שצחקת: באותו היום האדם האחרון שחיבקת: טקיזיס בצורה היפה שלה האדם האחרון שנישקת: כנ"ל הדבר האחרון שאמרת: מישקל, אני נשבע לך שאני ארצח אותך! הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: אתם הריח האחרון שהרחת: הבושם של טקיזיס האם אתה: מעשן/ת?: כן ישן עם חיות פרווה: חתולים מתים נחשבים? מנגן על כלי נגינה: כן, על העצבים מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: יש, אבל לא על כדוה"א קורא עיתון: לא מאמין בנסים: אני מחולל אותם מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא רואה בשוטרים חברים או אויבים:אויבים אוהב אלכוהול: מאוד מאמין באסטרולוגיה: לא, הכוכבים שלי הם הטובים ושל טקיזיס רעים ,אז מה? מאמין בקסמים: כן מתפלל: לעצמי? לא מבקר בבית כנסת: של עצמי? כן לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לא חובש כובעים: חח... בטח שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כשכוכבים נופלים, זה בד"כ אני אז לא אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: רק סוט נותן אמון בקלות:לא אוהב לטייל בגשם:כן אוהב ציניות:כן שר במקלחת:לא האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים:לא, זה הורס תדמית לצערי חוויה אחרונה שחויית: אין חוויות מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אל, אבל הייתי רוצה יותר להיות אסטינוס סרט אהוב: אין פשלה: אין הבן אדם הכי שנוא: מישקל, בן אדם? קרמון הדבר הכי קשור אלי: הכובע הכי שונא בעצמי: אין הכי אוהב בעצמי:הכובע פיצול אישיות: .יש לפני המוות: לא מה השאיפה בחיים: להפוך לסנדלר

למעלה