עונה בתור פיזבן- שבירת דמות
שם: פלדין/פיזבן, תלוי בהחלטתו של הכובע, יש גם כאלה שאומרים שאני טקיזיס גיל: אינסוף גזע: אל- לצערי, אני חי בין המון בירוקרטיים מין: לאלים אין מין, זה סתם סימבוליסם מזל: אני חושב שנוצרתי באריה... מאכל אהוב: בשר נע שתייה מועדפת: בירה, בירה, וקוקה קולה ספר: פלדין- ביוגרפיה, מאת הכובע שלו סדרה: אין לי טלויזיה בין הכוכבים האם נמצאת אשם באיזשהו פשע: כן, כלאתי את טקיזיס וכך לא שמרתי על האיזון, גם הואשמתי בדריסת גובלינים כשהייתי שיכור, אני חושב שהתיק שלי במשטרה גדול יותר משל טקיזיס האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא, אני אוהב לצחוק על אלים כמה כריות: 0, השמיים נורא רכים חיות מחמד: דרקון מכונית אידיאלית: למבורגיני קאונטאץ' מוזיקה בכלליות: מישקל מנגנת לא רע להקה אהובה: טקיזיס והגובלינים מאמין/ה באהבה וירטואלית?: לא, אני לא מאמין באהבה, הכל חלק מהמשחק הקוסמי הכרת פעם מישהומישהי מהאינטרנט? נפגשת איתואיתה?: אני? מהאינטרנט? מה זה אינטרנט? אני חושב שהכרתי את פר סילן מהאינטרנט, הוא נורא מרגיז לפעמים עם כל הרעיונות שאני טוב במיוחד, ואז דרדרתי אותו לשיכרות מאמין באהבה ממבט ראשון?: ראו תשובה לאהבה וירטואלית מהי אהבה בשבילך?: ראו תשובה לאהבה וירטואלית את בחור\\ה של סטוצים?: כן מה הדבר שעושה אותך למאושר?: לדרוס חתולים עם דרקון מה אתה אוהב לעשות?: לדרוס חתולים עם דרקון מקומות בילוי מועדפים: מועדון "יצורי האופל", באר "הבירה של טקיזיס" והדרקון שלי אתה אוהבת להיות בבית?: לא, אני לא יכול לסבול את מישקל את אוהבת ילדים?: ממש לא, אני לא סובל אותם המרחק הפיזי כן קובע?: לא בשבילי... אני שונה ממך תנסהתנסי לשנות אותי?: כן ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תתן צ´אנס לכבוש את לבך?: לא, אני אשמיד אותו איזה פתגם אומר לך הרבה?: מה ששנוא עליך תעשה לחבריך מהו המשפט שמאפיין אותך?: ? אתה בחור קנאי?: מאוד מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: צריך איזון, צריך שהטוב לא ינצח האם אתה מאמין בה´?: לא, אני אל פור גד סייק החיים הטובים לדעתך: לא, לפחות לא כשאני בסביבה היחסים עם ההורים טובים?: אין לי הורים לבוש: כובע איפור: זקן מלאכותי ברגע זה: לובשת: כובע, חוץ מזה כלום מוזיקה: טקיזיס- דיסק סולו חושבת על: זה שהשאלון הזה מעצבן *הדבר האחרון ש... קניתי: כובע חדש עשיתי: חפשתי את הכובע החדש קראתי: "דריסת חתולים- כרך 2" *זה או זה: מועדון מסיבה פרטית: מועדון, מסיבות של אלים הן מאוד בירוקרטיות קפה או תה: בירה שואף לשלמות או לוקח את זה בקלות : לוקח בקלות חתולים או כלבים: חתולים מתים אוכל או ממתקים: אוכל קולה או פפסי: קולה את מה/את מי היית רוצה? להרוג: את מישקל, היא נורא מעצבנת לשמוע: טקיזיס והגובלינים להיות כמו: רייסטלין האחרון סרט אחרון שראיתי: טקיזיס והגורים- אוטוביוגרפיה בקלונוע: כנ"ל בטלוויזיה: אין לי טלויזיה במחשב: מה זה מחשב? מספר אחרון שחייגת: 100, לעבוד על השוטרים דבר אחרון ששתית: בירה דבר אחרון שאכלת: בשר נע פעם אחרונה שהתקלחת: בבית חולים ביום שנולדתי פעם אחרונה שבכית: אחרי שהחתול דרס אותי פעם אחרונה שחייכת: אחרי שאני דרסתי את החתול פעם אחרונה שצחקת: באותו היום האדם האחרון שחיבקת: טקיזיס בצורה היפה שלה האדם האחרון שנישקת: כנ"ל הדבר האחרון שאמרת: מישקל, אני נשבע לך שאני ארצח אותך! הבן האחרון שדיברת אתו ברשת: אתם הריח האחרון שהרחת: הבושם של טקיזיס האם אתה: מעשן/ת?: כן ישן עם חיות פרווה: חתולים מתים נחשבים? מנגן על כלי נגינה: כן, על העצבים מאמין שיש יצורים חיים אינטלגנטיים על כוכבים אחרים: יש, אבל לא על כדוה"א קורא עיתון: לא מאמין בנסים: אני מחולל אותם מגדיר את עצמך כסובלני כלפי אחרים: לא רואה בשוטרים חברים או אויבים:אויבים אוהב אלכוהול: מאוד מאמין באסטרולוגיה: לא, הכוכבים שלי הם הטובים ושל טקיזיס רעים ,אז מה? מאמין בקסמים: כן מתפלל: לעצמי? לא מבקר בבית כנסת: של עצמי? כן לומד/ מתכנן ללמוד באוניברסיטה:לא מדבר עם זרים שפונים אליך דרך ה-איי סי קיו:. לא חובש כובעים: חח... בטח שונא את עצמך: לא מביע משאלות מול כוכבים נופלים: כשכוכבים נופלים, זה בד"כ אני אז לא אוהב את הכתב יד שלך: לא מאמין במכשפות: לא מאמין בשטן: לא מאמין בשדים ורוחות: רק סוט נותן אמון בקלות:לא אוהב לטייל בגשם:כן אוהב ציניות:כן שר במקלחת:לא האם יש לך: סודות: לא חלום שחוזר על עצמו:לא פירסינג/קעקועים:לא, זה הורס תדמית לצערי חוויה אחרונה שחויית: אין חוויות מקצוע שהייתי רוצה לעסוק בו: אל, אבל הייתי רוצה יותר להיות אסטינוס סרט אהוב: אין פשלה: אין הבן אדם הכי שנוא: מישקל, בן אדם? קרמון הדבר הכי קשור אלי: הכובע הכי שונא בעצמי: אין הכי אוהב בעצמי:הכובע פיצול אישיות: .יש לפני המוות: לא מה השאיפה בחיים: להפוך לסנדלר