שאלון קצרצרון..

jogy

New member
עכשיו אני!

אני הייתי חצוי דם... שרביט עץ אלון , 25 שנטימטר, ומילוי שוקולד (או שערה של חד קרן- מה שיש במלאי) הייתי לומד בהוגוורטס- יש הרבה שוות...

shaya23

New member
אני..

1.נראה לי הייתי טהורת דם.. =] 2. שרביט דק מעץ גבוה [חח סתם..] מעץ אלה אורף של 25 ס"מ במילוי של פרווה של חד קרן ונוצה של זמיר [יה אני מקורית..] 3. הייתי לומדת בהוגוורטס.. [מן הסתם..] בגלל שיש שם בנים עם מבטא אנגלי..לא.. סתם.. לא יודעת..

IWRIS

New member
אני

1. זה היה יכול להיות נחמד להיות טהורת דם בגלל ההיסטוריה של המשפחה וכו' 2. עץ שקמה, 28 ס"מ עם נוצת עוף חול 3. הוגוורטס כמובן

אנבלייי

New member
הא../images/Emo3.gif

אם הייתם קוסמים: 1.הייתם טהורי דם, סקיבים, או ילדים של מוגלגים? אההה... חצויית דם או משו
לאיודעת >>
2. איזה שרביט היה לכם?(עץ, אורך, ומילוי)הממ. עץ תפוזים ננסיים, עשרים ושבעה סנטימטרים(?!) עם דמעה של ספינקס D: (?) (סתמנו, בטח הייתי מכינה לעצמי שרביט מענף מסכן של שיח ואיזה שערה מסחבת רצפה >>) 3.באיזה ביצפר הייתם לומדים?(>הוגוורטס<, בובאטון, או דורמנשטנג) ענארף 0.0 הגוורטס, נראלי. (ובחיי שאינלי מושג באיזה בית הייתי משובצת;;)

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifממ..

1.הייתם טהורי דם, סקיבים, או ילדים של מוגלגים?ילדה של מוגלגים. 2. איזה שרביט היה לכם?(עץ, אורך, ומילוי)לויודעת.אני חושבת שמאקליפטוס.עם נוצה של פיניקס ^^ 3.באיזה ביצפר הייתם לומדים?(>הוגוורטס<, בובאטון, או דורמנשטנג)הגוורסט :]

DEANC

New member
...

בן של מוגלגים, צינית 28 ס"מ ליבה עשויה נוצת עוף חול, הוגוורטס

טובא

New member
עונה

1)טהור דם 2)שרביט מעץ אורן 25 ס"מ חזק עם נוצה של עוף חול 3)הוגוורטס

black robe

New member
Me../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif

1) טהורת-דם. 2) עץ ערבה במילוי של נוצת עוף-חול באורך 27 ס"מ. 3) אופקורס הוגוורטס
הוגוורטס זה הבית שלי

Mr Squirrel

New member
כי נורא משעמם...

1.הייתם טהורי דם, סקיבים, או ילדים של מוגלגים? מוגלז. 2. איזה שרביט היה לכם?(עץ, אורך, ומילוי) שרביט מעץ מייפל, במילוי שוקולד! 3.באיזה ביצפר הייתם לומדים?הוגוורטס, כמובן. לגור בטירה! יאעע. ורק בשביל דאמבלדור. מעניין. נראהלכם שאפשר לשים לדמבלדור שיקוי אהבה בשוקו? [=

למעלה