שאלון קצרצרון..

קרוקשנס

New member
שאלון קצרצרון..../images/Emo188.gif

אם הייתם קוסמים: 1.הייתם טהורי דם, סקיבים, או ילדים של מוגלגים? 2. איזה שרביט היה לכם?(עץ, אורך, ומילוי) 3.באיזה ביצפר הייתם לומדים?(>הוגוורטס<, בובאטון, או דורמנשטנג)

עונה

1.ילדים של מוגלגים 2. אמממ אין לי מושג איזה אורך ואיזה סוג עץ אבל שיהיה עם נוצה של עוף חול. 3.הוגוורטס כמובן... כי בובאטון יותר מידי חושבות את עצמן, ודורמשטרנג נראים לי יותר מתאימים לבנים..

harar8

New member
אני

אם הייתם קוסמים: 1. טהורט דם 2. שרביט מעץ 3. בבית הספר הוגוורטס

אדם חדש

New member
אני!

אני הייתי עושה גזע חדש! רועים! ואנחנו היינו הקוסמים החזקים ביותר ביקום!!! 2. והיה לי שרביט עץ, ארוך עם מילוי. 3. ולא הייתי לומד כי אני כבר הקוסם הכי חזק ביקום!!! ובצפר זה לסתם קוסמים.

אדם חדש

New member
כן, אתה צודק... הזכרת לי ש...

with great power comes great responsibility ואני צריך לקחת הרבה אחריות על הכוח שלי.... (אתם יודעים, זה אולי אחד המשפטים היחידים שנשמע טוב גם בתרגום ישיר לעברית "עם כוח גדול באה אחריות כבדה". במידה מסויימת)

עונה

1. זה לא היה ממש בחירה שלי, אבל אני מניחה שהייתי יכולה להיות חצויית דם בקלות. 2.היה לי שרביט מעץ אלון אורך 26 ס"מ במילוי שערה של שפם חתול סיאמי 3. הוגי הוגי הוגוורטס

מממ אם הייתי מכשפה..../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

קודם כל הלוווואיי והייתי
ואם כן הייתי אז הייתי בטח... טהורת דם, אבל אולי בוגדת דם כי אני לא שוויצרית מתלהבת
היה לי שרביט באורך משו כמו... 40 ס"מ... פחות או יותר... מילוי של נוצה מברבור לבן יפה תואר... או היפוגרף! הם כאלה חמודים (יה, לייק איי נואו) ו... הייתי לומדת בבובאטון<--- חשוב לזכור! זה לא בית ספר רק לבנות!!! שונאת ת'תסריט החרא הזה! זהו.

ועונה בשם אוריה../images/Emo95.gif../images/Emo42.gif

המשתתפת הצעירה ביותר בפורום 1.בת לשני הורים חצויי דם (אז היא רבע דם? ) בכל אופן נסיכה
2. שרביט מעץ אקליפטוס באורך 5 ס"מ ובמילוי זוג משושים של פרפר
3. הכי טוב בהוגוורטס

אהמ,

הייתי בת מוגלגים, או חצוית דם. מממ, הוא היה דק וארוך, מעץ כהה, עם נוצת עוף חול. הוגוורטס, באארור.

2 Mיכל

New member
../images/Emo6.gifבהתחלה לא הבנתי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

איך אפשר להחזיק שרביט באורך 5 ס"מ בלי שהוא יתפוצץ לך בתוך היד.

דנקי

New member
מזתומרת??

כאילו, בת כמה את?... אולי את לא הכי קטנה, למה אני בת 11....

למעלה