שאלון קצרצרון..

בת פחות משבועיים ../images/Emo95.gif

זאת אני, זאת שקראת לה המשעוממת והכבדה. (זה לא היה כזה מזמן, רק חודש, לא יכול להיות שהספקת לשכוח... סניליות אופיינית לאנשים מבוגרים יותר) כתבתי בשם משהי הרבה יותר צעירה ממך. שאלת למה את בת 11? אני מניחה שאת בת 11 כי את חיה כבר 11 שנים (שאלות מוזרות בחיי, דרך אגב נהוג לשים סימן שאלה ליד שאלה)

דנקי

New member
חחחחחחחח...

אז את בעצם זאת שהיתה בהריון, שאמרתי לך שאת משועממת שאת קוראת את הארי פוטר??? גדול!!! הא הא הא !!! טוב, סורי על ההערה עם המשועממת... חחח.... טוב, אז את (היא) בעצם הכי קטנה בפורום... חחח....

Pr0NgS

New member
אממ...

1. בטח טהור דם 2. העץ קנה סוף <יש לכל תאריך בפלוקלור הקלטי עץ שמתאים לו>, האורך יהיה 30 לערך וליבה של חד-קרן או עוף-חול. אני רק אוסיף שמודדים שרביט גם לפי גמישות: קשה, קפיצי, גמיש...

2 Mיכל

New member
הוֹ../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

1. ילידת מוגלגים. ההורים שלי מעולם לא הראו יכולות יוצאי דופן. בעצם חוץ מהכשרון לעצבן. 2. עץ צפצפה, אורך 34, מילוי מסתורי
. בעיקר בגלל שאני לא מקורית. 3. הוגוורטס

meital f

New member
אנייייי../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

1. טהורת דם 2. שרביט מעץ עם ניצה של עוף החול 3.הוגוורטס

אני עונה!../images/Emo189.gif

אם הייתם קוסמים: 1.הייתם טהורי דם, סקיבים, או ילדים של מוגלגים? סביר להניח שטהורי דם, לא יודעת למה (שתהיה לי סיבה להיות סנובית{ סוף סוף}) 2. איזה שרביט היה לכם?(עץ, אורך, ומילוי) עשוי מעץ אגוז, 22 ס"מ מילוי פרוות חד קרן גמיש (פקאצי לחלוטין9 3.באיזה ביצפר הייתם לומדים? בובאטון- נראה לי שיש שם צרפתים (יייייייייייששששש) או הוגוורטס- בנים אנגלים (יייייישששששש

לי לא אכפת!

אני שמחה כל עוד יש להם מבטא חמוד
בכלל יש לי פטיש נוראי לבעלי מבטא לטיני, שבדי או אנגלי (חלק מההשפעות של לחיות בקיבוץ עם מתנדבים)

אדם חדש

New member
אם אני הייתי קוסם!

היה לי שרביט באורך 2.58 מטר!!! וכולם היו מקנאים! ואני הייתי טוב לב ושובר אותו להמון חלקים ושלוח בינשוף את השרביט(ים) לילדים סקיבים באפרקיה שנמצאים במצוקה לשרביטים ואז הם יהיו שמחים ויעשו לייב8 לכבודי ודמבלדור יהיה המופע המרכזי! הוא יוצאי ארנבים מכובעים ויחתוך אנשים לחתיכות ויוציא פרחים מהשרוול

אדם חדש

New member
תודה ../images/Emo9.gif. אם להגיד את האמת...

אני עובר עכשיו תקופה לא קלה של מבחנים ובעיות עם חברים וכאלה. וזאת הדרך שלי לנתב את כל סערת הרגשות והעומס שאני מרגיש. בד"כ הבדיחות שלי יותר מתונות אבל אני נותן לעצמי להתפרע מפאת המצב. (בו הו סוב סוב
) נגמר קטע באסה.
ועכשיו לבדיחה לא מצחיקה- בדיחה הולכת ברחוב ורואה בדיחה כבדה אז היא אומרת לה "מה את בדיחת בטון" והבדיחה הכבדה עונה לה "לא אני בדיחת קרש". *צרצרים* (היי, הבטחתי בדיחה לא מצחיקה. אם מישהו צוחק זו באמת בעיה שלו ואני ממליץ ללכת לפסיכולוג
)

mizid

New member
גמאני

1. טהורת דם. 2.מעץ האפרסק, 37 סנטימטרים ושערת חתול, נימת לב דרקון וגרגר פלפל. 3. בטח דורמנשטנג.

YaEloNeT

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

1. ילידת מוגלגים. 2. מאיפה אני יודעת? זה השרביט בוחר. 3. למרות שבובאטון נשמע פקצי נחמד כזה, בהוגוורטס יש יותר זכרים עם מבטא בריטי
.

../images/Emo3.gif

1. אמא מוגלגית ואבא קוסם. 2. עץ תאנה, אורך מטר, עם עיניים של עכביש. 3. בובאטון (כי צרפתית זה סגידה
).

../images/Emo220.gif../images/Emo188.gif

1.הייתם טהורי דם, סקיבים, או ילדים של מוגלגים? ילדים של מוגלגים. בוצדמים שולטים!
2. איזה שרביט היה לכם?(עץ, אורך, ומילוי) עץ אלון, אורך 20 ס"מ עם נוצה חמדמדה של עוף חול בקצה|שורק| 3.באיזה ביצפר הייתם לומדים?(>הוגוורטס<, בובאטון, או דורמנשטנג)הוגוורטס

Eliya92

New member
התשובותת שליי.. =]

1.. אמ.. כנראה חצויית דם.. אבא שלי עוד איכשהו מתעניין בהארי פוטר.. אמא לא.. חע חע.. (סתם לא קשור) 2. אמ.. עץ? לא יודעת איזה אורך.. ועם שערה של חד קרן.. 3. ברור שהוגוורטס.. עם הארי פוטרר.. חמודד..

למעלה