שאלון קטן!

skaramoosh

New member
עונה

שעת התחלה: 11:28 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: נגה בת 13 מעלה אדומים
מחשבה שעוברת בראש: הו החלון הודעות של דור מהבהב כדאי שאני אענה לו מה עשית היום? הלכתי למועדון רכבות כזה עם בת דודה שלי והבן שלה (אני יודעת שזה נשמע דפוק) והיה שם מודל מגניב כזה של רכבת וכל המכורים לרכבות האלה בנו שם דברים וכאלה (חברי המועדון) מה תעשה מחר? אין לי מושג, אני אצל דודה שלי ואלי אני אלך עם בת דודה שלי לאנשהו.. חשק ל...: גלידה מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? קווין, הארי פוטר הספר, פאנפיקים, חומריו האפלים, תפוז משוב (מסיבה כלשהי) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא חושבת אל העתיד הרחוק מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? שחור/סגול כהה כהה כהה כהה/ כחול כהה כהה כהה כהה מה הצבע השנוא עלייך? וורוד!!!!!!!!!!!!!!!111 מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא עיר/ים אהובות: לונדון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המתנה של סבתא שלי- 1500 ש"ח. והמתנה של ההורים שלי, מלא דיוידיאים של QUEEN. בעצם אלה התנות היחידות שקיבלתי
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? לבזבז מלא מלא מלא מלא מלאמלא כסף על שטויות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? הממ.. שאלה קשה. יכול לנוע מ1-2 בלילב עד ל9 בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא, אבל שנה הבאה תהיה וגם בבית הספר שאני עוברת עליו מה היה המבחן האחרון? מאיפה לי לזכור כמה קיבלת בו? בוודאי בין 0 ל40 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות? כן, אבל לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? כנ"ל לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים וגם מסנג'רת אנשים שישלחו לי שירים במסנג'ר כי אי אפשר להוריד במחשב שלי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? עידו ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? לא, אין לי חברה. וגם אין לי חבר. (הלוואי שדראקו מאלפוי) ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא!!!!!!!!!!! וטוב שכך!! את מי היית לוקח לאי בודד? המחשב שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן- אודי, איל, ודור (מישהו מפורום קווין) שם מיוחד לבן? עזבו אני והשאלות האלה שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: סלט מאכל שנוא: דגים דבר אחרון שאכלת: עגבניות שרי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים כאלה צבאיים .. נו אלה עם הכתמים.. בצבעי שחור אפור אתה לומד ביום שישי? כן באופן רשמי, אבל אנ יפשוט לא טורחת להגיע לבית ספר ביום שישי אז אפשר לגיד שלא מה הספר האחרון שקראת? רוקדת בתחתונים- חלק רביעי של יומנה של ג'ורג'יה ניקולסון אהבת? כן, מאד
מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת, לא רואה כמעט סרטים אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? דור על מה דיברת איתו? על השאלון הזה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? לא וכרת כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מאיל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת, שנים לא שלחתי SMSים מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מוחקת אותם, אבל מאלה שיש לי זה "לילה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? משהו עם גבינה יש לך עדשות/ משקפיים? כן עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מממ משהו כמו שבוע ומשהו מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמלה למה הלכת לשם? כייש שם את המועדון רכבות הזה.. הוא לא שם אבל עוברים שם בדרך אליו איך קוראים לאמא שלך? תמר יש לך שם שני? מהו? לא, אבל אפשר להגיד שסקרמוש הפך לשם השני שלי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים?לא!!! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? בעע הרבה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני שונאת שאלות כאלה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? רדו ממני.. בבקשה.. ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כדור מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דור כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא חושבת על העתיד מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, MP3, כסף, וכמה שיותר איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כלום מה היית לוקח לאי בודד? המחשב שלי המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: נופ. אני ילדה טובה חיית מחמד: 2 חתולים כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הווו המון!!!!!!!!!!!! נפגשת איתו/ איתה? בינתיים לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? בעע מה זה השאלות העמוקות האלה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות?מחשב, לקרוא מקומות בילוי מועדפים:קניון את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא!!!!!!!!!!! החיים טובים לדעתך? לבוש: חולצת טי שרט, מכנסי שק איפור: לא! מאכל אהוב: סלט שתייה אהובה: מיץ ענבים של פריגת להקה אהובה: QUEEN סרט אהוב: למה יש לי הרגשה שהשאלות פה חוזרות על עצמן? גלידה: פירות עיר בעולם: לונדון ארץ: אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אגיד לאיל שעניתי על השאלון (אני עונה כי הוא ביקש) שיר ברקע: אין שעת סיום: 11:55

53925392

New member
תקראו זה שונה מאוד מכל השאר

בהתחלה יש כוכביות!! ******************** שעת התחלה: 3:20 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: על מה? מחשבה שעוברת בראש: מזו השאלה הטפשה הזאת? מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? אעזור בנועל חשק ל...: סימפסון!! (עוד 4 שעות!!!) מה המידה שלך בנעליים? 41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כמה.. הארי פוטר ופאנפיקים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של סבתא מה אתה הכי שונא לאכול? צימוקים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הצקתי למישהי בטאקי באינטרנט מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? שיניתי כינוי אחרי שהיא חסמה אותי והמשכתי מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? שקוף - אין לו משמעות מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? ערבית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? די קלה עיר/ים אהובות: שוהם מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיול לתורכיה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? סרטים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה כמה קיבלת בו? 95 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא זוכר אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? ? מדוע? ? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לאאאאאאאאאא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? רנה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא קונה דיסק בשביל שיר וחצי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חניך מעצבן ולחבק? לא יודע ולנשק? לא יודע ולספר לו משהו מהלב? אפחד יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאאאאאאאאא את מי היית לוקח לאי בודד? מממממ לא הייתי הולך.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? היה כבר! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? זרובבל שם מיוחד לבת? יאויכינה מאכל אהוב: היה מאכל שנוא:היה דבר אחרון שאכלת: מרק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בוקסר אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת? זבנג 17 אהבת? נחמד מה הסרט האחרון שראית? מהיר ועצבני אהבת? לא מי יודע מה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? סתם לא שיחה מיוחדת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? פופקורן כמה הוא עלה? 12 ממי הsms האחרון שקיבלת? לא יודע מחקתי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא יודע מחקתי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודע מחקתי... מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום.. יש לך עדשות/ משקפיים? היה/כן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודשיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמלה למה הלכת לשם? שוק איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? קצת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 0 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?16 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? שומדבר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין (חבר או תכונה?) איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה/מתח/פעולה/קומדיה/מד"ב/קומיקס/אנימציה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? כרגע אפחד למה? כי לא בא לי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? יותר מ1 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ילד מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? בן כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אגדל מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואו זה מתחיל להיות ארוך באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? יניו מה עושה לך טוב? מיץץץ מה מעצבן אותך? שאין קשים לשתות מיץ מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנקפלאפוןמפתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? מיטה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? סירה + מפה המלצה לסרט: X3 תוכנית טלוויזיה? סימפסון/פאמילי גאי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? סרט איפה היית רוצה לבקר בעולם? ונציה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףף איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןןן חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? לראות סרטים מקומות בילוי מועדפים: קולנוע.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי... את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יא האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש החיים טובים לדעתך? כןן (שווה לכם לחיות לה לה) לבוש: חולצה ומכנסיים לא יותר איפור: ???????????. אני בן! מאכל אהוב:היה כבר!! שתייה אהובה: מיץ מנגו... להקה אהובה: אין סרט אהוב: X3 גלידה: פררושה עיר בעולם: ונציה ארץ: אמריקה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתחיל לקרוא את של האחרים שיר ברקע: אין שעת סיום: 3:35

Owen Smith

New member
תמיד יהיה את האחד שיכתוב "מישהו בככ

ל קורא את זה?" או "רק בגלל שמשעמם לי"
שעת התחלה: 4:58 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: דוד, 13, אוהב כדורגל ושחייה ומתעצבן מאלה שאומרים שהם מתעצבנים משקרנים
. מאושר מהזכייה של איטליה
מחשבה שעוברת בראש: "כמה זמן יקח לי להגיע מהחדר למקלחת?" מה עשית היום? ישנתי ואז שוב ישנתי מה תעשה מחר? אשן חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שום פורום חוץ מזה וגם זה לפעמים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ישן
. סתם רגע, אני אלך לבדוק ביומן. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? הרבה סוגי בשר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נכון בכל שאלון יש את זה? אנערף, מאיפה אני זוכר מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ^^^^^^^^^^^ מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? מחשבים/אנגלית/ספורט מה המקצוע השנוא עלייך? כל דבר שלא כתוב שם^ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טובה עיר/ים אהובות: רומא, מילאנו, ונציה, אמסטרדם, פריז ובית שאן
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מהמשפחה בבר מצווה- טיסה לאיטליה ומשחק של רומא איפה חגגת יומולדת אחרון? אולם, עם מלא אנשים שאני לא מכיר. שונא בר מצוה
איך אתה הכי אוהב לבלות? ים עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לימודים 11 וחצי, חופש- עד 4/5 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן ולא (כן- יש, לא- אף אחד לא לובש) מה היה המבחן האחרון? שבועיים לפני הסוף, מתמטיקה כמה קיבלת בו? 90 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה?כן^ ומבית ספר אחר?כן ^ ומהעיר אחרת? בערך אתה נוהג לדבר עם חפצים?כן, בטח, החבר הכי טוב שלי זה מזגן :-\ היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא, אבל אמרו לי שאני צריך חשבת פעם על התאבדות? כן אבל לא ברצינות אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר (לא, אני לא אחד מהפחדנים האלה שאומרים שהם לא בוכים, אני פשוט לא זוכר) מדוע? יקיבלתי מכה ממש ממש ממש כואבת בברך אהההההה, גם בכיתי מאושר אחרי הזכייה של איטליה
))) לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בר מצווה של בן דוד איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי ככה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חבר ולחבק? הגביע של איטליה
ולנשק? ^^^ ולספר לו משהו מהלב? אחי יש לך חברה? היו ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא=/ את מי היית לוקח לאי בודד? מחשב את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? היה כבר=/ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? באיי סי קיו והמסנג'ר עם מי? חברים שם מיוחד לבן? אני יודע? שם מיוחד לבת? ^ מאכל אהוב: ברצינות, תקראי את השאלון לפני שאת שולחת. מאכל שנוא: ^ דבר אחרון שאכלת: אתמול בלילה, פיצה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? רבתי עם ידידה טובה ביום האחרון של הלימודים . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים וטי שירטים למינהם אתה לומד ביום שישי? לא, עכשיו חופש (אהאהאהאאה) מה הספר האחרון שקראת? "רודף העפיפונים", "צופן דה וינצ'י" ו"אבא עשיר, אבא עני" אהבת? מאוד, למרות ש"אבא עשיר, אבא עני" זה לקפיטליסטים בלבד מה הסרט האחרון שראית? עזבו אהבת?לא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שיר על מה דיברת איתו? מחר הולכים לבריכה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?שיר/דורון על מי אתה יודע הכי הרבה? דורון/שיר מה הדבר האחרון שקנית? חולצה כמה הוא עלה? 109 ממי הsms האחרון שקיבלת? גל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? כן הא? אני ממש אלך לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודשיים/שלושה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אילת למה הלכת לשם? נופש איך קוראים לאמא שלך? וזה מעניין כי.....? יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבי ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים? בטח, אני הולך איתם לפארק מאחורי השיחים כל יום=///// כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שניה אני אספור. לא באמת. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ........ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? =/ בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כבדו את מה שיש לכם כי יכול להיות לכם הרבה יותר גרוע. בקיצור, כלום ובפנימיות? לא לקנא, לא לשקר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חופר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמות, סרט מתח מתוחכם. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ראה ארבע שאלות קודם למה? מה למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? האם יהיו לך ילדים כשתהיה גדול. סתם, אנערף, אני לא יודע מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שוקו מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יובל כמה קומות יש לך בבית? 5, אני בחמישית הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ללמוד מנהל עסקים/רואה חשבון מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שהייתי במשחק של רומא באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוסאמק מה עושה לך טוב? *תמים* מה מעצבן אותך ?שאוכלים בפה מלא מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודע, אולי זיכרון צילומי מה הפריט הכי יקר שיש לך? בגד? ג'ינס ב455 מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקו מה היית לוקח לאי בודד? היה כברררררררררררררררררררררררר המלצה לסרט:המסור/דוני דארקו תוכנית טלוויזיה? סיינפלד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יודע להקשיב איך את/ה מתגבר על באסה? הולך עם חברים לבילוי/ לים איפה היית רוצה לבקר בעולם? מלא מקומות עולים לי בראש מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להיות מגעיל איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? לא יודע האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
חיית מחמד: היה לי כלב שקראו לו ג'וני כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? עוד לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? מה אני, פילוסוף? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לנצח מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשחק כדורגל, לשחות, לים מקומות בילוי מועדפים: מגרש כדורגל, בריכה, ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן יותר מדי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא מכיר אותךXD את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:היה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש, מאמין בקנאברו החיים טובים לדעתך? כן לבוש: חולצה ובוקסר איפור: לא=/ מאכל אהוב: פעם שלישית: נמכר. שתייה אהובה: מים/שוקו להקה אהובה: לא זוכר סרט אהוב: המסור/אפקט הפרפר גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: רומא ארץ: איטליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אינטרנט עד 7 ואז יוצא שיר ברקע: ..... שעת סיום:5:22

וואי, ../images/Emo12.gif [חלק א']

שעת התחלה: 20:53 שיר שמתנגן ברקע: משהו באנגלית. ספר קצת על עצמך: אבי, כמעט16, יהוד. מחשבה שעוברת בראש: מושיקו. מה עשית היום? בב"ע ולרוב לישון. מה תעשה מחר? ל'יודע. חשק ל...: סקס? מה המידה שלך בנעליים? 41. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 160, 571, 1083, 255, 1190, 914. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?
על זה היה פעולה בב"ע אתמול. מה אתה הכי אוהב לאכול? אורז של אמא. מה אתה הכי שונא לאכול? ל'יודע. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? סקס עם מושיקו? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? סקס עם מושיקו? סתם, לא...
מה הצבע האהוב עלייך? אדום וכחול. מה הצבע השנוא עלייך? שחור, טיפה. מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מ=ד=ה=י=מ=ה! ובוגרת. עיר/ים אהובות: יהוד וזהו. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דובי ע=נ=ק!!~
איפה חגגת יומולדת אחרון? עם המשפחה. איך אתה הכי אוהב לבלות? בקניונים עם חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 3,4. תלוי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:35. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ, אבל רק משנה הבאה. מה היה המבחן האחרון? מועד ב' במתמטיקה. כמה קיבלת בו? 0.
יש לך חברים מחוץ לכיתה?
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
ומהעיר אחרת?
אתה נוהג לדבר עם חפצים?
היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע+-. מדוע? השלמתי עם הפרידה של האקס. לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? NEVER. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? טנגו מורין. ברק.
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?
כי ברק הוריד.
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מושיקו? ולחבק? מושיקו. ולנשק? מושיקו. ולספר לו משהו מהלב? מושיקו. יש לך חברה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל?
את מי היית לוקח לאי בודד? חבר, ספר טוב ומיטה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מושיקו. היה כבר את השאלה הזו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?
שם מיוחד לבן? ליעד. שם מיוחד לבת? טאי. דבר אחרון שאכלת: רוגלך.
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? קורדובה? אולי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ל'יודע איך לתאר אותה.
אתה לומד ביום שישי?
מה הספר האחרון שקראת? ה"פ 6. אהבת?
מה הסרט האחרון שראית? רנט. ברק.
אהבת?
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בת7 ומיכל. קומונרית ובת שירות ביהוד לשעבר. על מה דיברת איתו? "מ'נשמע?" וכאלה... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ניסן. על מי אתה יודע הכי הרבה? מושיקו. מה הדבר האחרון שקנית? בגדים. כמה הוא עלה? 215 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? מושיקו. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מושיקו.
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אבי".

וואי, ../images/Emo12.gif [חלק ב']

מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום, אני שבע. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים. עשית ישור שיניים?
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנתיים ככה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בטיול סופשנה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? לברק את זהר. יש לך שם שני? מהו? קוראים לי אברהם אבי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא שלי. אתה אוהב ילדים קטנים?
כמה בני דודים יש לך מצד אבא? המון. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? עוד יותר המון. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? נאווה וליאור. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? פטפטן יותר מדי הניסן הזה.
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אימה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מוריה. למה? ככה, כי היא מתוקה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סקס. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מושיקו. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה?
בקרוב... הפגנה נגד (או בעד) מה? מצעד הגאווה, כנראה. מתי זה היה? *יהיה* 10.8.06 מה תעשה כשתהיה גדול: ל'יודע. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ל'זוכר. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק. מה עושה לך טוב? שינה. מה מעצבן אותך? פיטפוט יתר. מה תמיד צריך להיות בכיס? הספרון שהבאתי לברק.
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הספרון שהבאתי לברק. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל? Oo המלצה לסרט: רנט. תוכנית טלוויזיה? 24. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "אני אוהב אותך..."
איך את/ה מתגבר על באסה? שומע שירים שמחים. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בבית המקדש. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יריקה ברחוב. =\ איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. איזה חג אהוב עליך? ר"ה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:
חיית מחמד: כלב.
כמה אחים יש לך? 3. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? נאמנות וחיבוק טוב כשצריך. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני מניח שכן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוק. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון ומחשב. מקומות בילוי מועדפים: יהוד לרוב. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לרוב. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כמובן.
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרן. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.
את/ה בחור/ה קנאי/ת? לרוב לא...
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פאק, בלאט וכד'... רק כשלא מצליח לי משהו. =\ האם את/ה מאמינ/ה בה´?
החיים טובים לדעתך?
לבוש:
איפור:
מאכל אהוב:
[סתם לא, עניתי על זה כבר.
] שתייה אהובה: קולה ומים להקה אהובה: בפרסית, אתם לא תכירו. סרט אהוב: חאלס עם השאלה הזו. גלידה: עם עוגיות. עיר בעולם: פריז. ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתחבר למסן. שיר ברקע: בדיוק נגמר. שעת סיום: 21:07.
שבוע מעולה!
אבי.

../images/Emo12.gifאתה חולה נפש עם תעודות!!

כל התשובות באות מהשורש "מושיקו"
אתה לא בסדר לאללה!!

Mrs Amber Bloom

New member
עונהD:../images/Emo41.gif

שעת התחלה: 01:49 שיר שמתנגן ברקע: Alien Ant Farm - Movies ספר קצת על עצמך: אהה.. בלונדינית מושכת עם עיניים אדומות?!?! מחשבה שעוברת בראש: שאני אוהבת את השיר^^ מה עשית היום? הוו.. הרבה. מסעדה, ביקור של אחותי בצבא, מכון כושר, חברה.. מה תעשה מחר? מכון כושר, גיטרה.. חשק ל...: לנגן מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ופורום אבודים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? באנגליה^^ מה אתה הכי אוהב לאכול? אוו.. הרבה. נודלס וחזה עוף, קציצות של סבתא, ניוקי, בורקס וכו' מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות למיניהם>< מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? קיר טיפוס?P: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אמממ.. וואו.. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו וזה בכלל לא היה נכון>< מה הצבע האהוב עלייך? כחול, שחור ובורדו מה הצבע השנוא עלייך? אממ.. ירוק נזלת מה המקצוע האהוב עלייך? מדעים מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט, אנגלית וערבית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה פלוס עיר/ים אהובות: לונדון, פריז, ניו יורק, מיאמי, שטוקהולם.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיול לארה"בD: איפה חגגת יומולדת אחרון? שלשום
^^ בבית, עם חברות איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות טובות בבית של מישהי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2-3 בחופשP: מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ועשרים יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? בבית הספר החדש לא מה היה המבחן האחרון? וואי.. לא זוכרת:|. נראה לי לשון כמה קיבלת בו? 88 ו-100 (הוא היה מחולק ל-2) יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן, כל החברים שלי הם מחוץ לכיתהP: ומחוץ לשכבה? גם^_^ ומבית ספר אחר? כן
ומהעיר אחרת? כן!
אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק לגיטרה שלי^^ היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? אממ.. כן.. אבל סתם מה יגידו אחריP: אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? וואי.. ממזמן! מדוע? לא יודעת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם^___^ איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שיר דפוק אחד>< למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא אוהבת בד"כ להקות מסויימות, אלא שירים מסוימים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברות שלי
ולחבק? חברה שליD: ולנשק? ג'וני
ולספר לו משהו מהלב? לחברה שלי, שבחו"ל:( יש לך חברה? חברה כן, חבר לאXD ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ג'וני דפ. לחשוף מי הוא באמת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חברה שלי, שבחו"ל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, חברה שליP: שם מיוחד לבן? >< שם מיוחד לבת? >< מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא: ><''' דבר אחרון שאכלת: אוראו
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמממממ.. אין מישהו כזה
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? "נערת החלום האמריקני"- מומלץ אהבת? מאוד! מה הסרט האחרון שראית? "שודדי הים הקאריביים 2"
אהבת? מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שתי חברות שלי על מה דיברת איתו? עבודה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? וואי.. אני מניחה שחברה שלי שבחו"ל על מי אתה יודע הכי הרבה? עליה:] מה הדבר האחרון שקנית? גיטרה כמה הוא עלה? 450..>< ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שליP: מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? היא
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? XDDDD אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוםדבר יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שלושה שבועות בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ><.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה למה הלכת לשם? לבקר את אחותי איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת לך?P: יש לך שם שני? מהו? כן, והוא סודי. מאוד.
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? אמממ.. תלוי.. *גלגול עיניים* כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? >< איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא ממש בקשר איתם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? וואי, הרשימה מאוד ארוכה ובפנימיות? כנ"ל. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')- קיטש, מתח, פעולה, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד..>< למה? - כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2\0 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מילה
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יסמין.. משמום מה
כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מעצבת פניםD: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואו.. אממממ.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו, תכלס, מביך מה עושה לך טוב? לישון, לקרוא, לצחוק, שיחה טובה עם חברה טובה מה מעצבן אותך? שמשקרים לי, שנדבקים אליי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור!!! מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חומוסP: מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבררר
המלצה לסרט: שר הטבעות- שיבת המלך תוכנית טלוויזיה? אבודים (!!!) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ברכה מאוד מרגשת אחת.. ו..אמממ.. איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה קצת, ואז מדברת עם מישהו.. לא תמיד עוזר אבל.. נוP: איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד, קליפורניה, שיקגו, לאס ווגאס, אוסטרליה, ספרד, איטליה.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צפירות בכביש איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך?חנוכה.. סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לצחוק בצחוק:] חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חברה כן.. מלא נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? אממ:X את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן.. נראה לי>< מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כתבתי!! מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא, לישון, להיות במחשב, לנגן מקומות בילוי מועדפים: בבית של מישהי, סרט את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא>< את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: תכלס, מביך, כאילו האם את/ה מאמינ/ה בה´? שאלה טובה.. נראה לי שכן החיים טובים לדעתך? לרוב כן
לבוש: כמעט הכל.. לרוב זרוק איפור:
מאכל אהוב: >>>>>>><<<<<<<< שתייה אהובה: מיץ ענבים להקה אהובה: ביטלס, לד זפלין, קווין, אואזיס.. אבל יש שירים שאני אוהבת של להקות מזדמנות.. סרט אהוב: אמממ.. יש הרבה גלידה: איכס עיר בעולם: לונדון ארץ: אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אהיה בקומונה שיר ברקע: Cat Stevens - Seasons In The Sun שעת סיום: 2:08

mikokikyo

New member
גם אניD:

שעת התחלה: 16:55 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: אני אוהבת חתולים מחשבה שעוברת בראש: אני אוהבת חתולים מה עשית היום? שמרתי על אחותו הקטנה של ידיד שלי מה תעשה מחר? אין לי שמץ חשק ל...: לא יודעת
מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אינויאשה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית? מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטהD: מה אתה הכי שונא לאכול? בשר=רצח=פויה! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אמאמאמ... בואו לא נתחיל עם זה... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל>> מה הצבע האהוב עלייך? ירוק וכחולD: מה הצבע השנוא עלייך? צבע של קיא מה המקצוע האהוב עלייך? אשכולות חשיבהXP מה המקצוע השנוא עלייך? גאוגרפיה (איכ.) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? כיפית, מוזרה, מעניינת, מלאה ב...שינויים^^" עיר/ערים אהובות: קיבוץ כלשהו(חסוי) ותל אביב^^ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קשה...יש הרבה, אבל טיול לתל אביב ומנגה של אליס ה-19 בהחלט בראש הרשימה^^ איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, למרות שהכיף הגדול היה בתל אביבD: איך אתה הכי אוהב לבלות? במפגשפורוםD: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי... בדרך כלל בין 12-3 לפנות בוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? אמ... לשון או מתמטיקה כמה קיבלת בו? 92 בלשון ו-100 במתמטיקה יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן^^ ומחוץ לשכבה? אין לי שכבה, רק כיתה^^" ומבית ספר אחר? כןD: ומהעיר אחרת? כןD: אתה נוהג לדבר עם חפצים? כןD: היית פעם אצל פסיכולוג? כן^^" ואצל פסיכיאטר? לאO: חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אמ...אתמול מדוע? חלום רע לקחת סמים מתישהו? לא>< אתה מעשן? לא>< (חס וחסה!) מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אמ... לפני די הרבה שנים, אצל חברה שלי... ממיץ ענביםXP איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? נראה לי שאת שיר המדובב של איסומי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? נחשו(תפרנית שלא מעוניינת לבזבז את כספה על דברים שכאלו) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? עידן ולחבק? אמ...חסוי^^" ולנשק? זה לא בן אדם^^" ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי^^ יש לך חברה? לאO: ראית בחנוכה את הפסטיגל? איכ. לא>< את מי היית לוקח לאי בודד? חסוי^^" את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? גם זה חסוי^^" אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לאO: שם מיוחד לבן? אקירה שם מיוחד לבת? טוף*_* מאכל אהוב: כבר שאלתם, וכבר עניתי שפסטה>> מאכל שנוא: גם את זה>> דבר אחרון שאכלת: פלפל אדוםD: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמ...הקשר לא בדיוק נותק, הוא פשוט כבר לא הדוק כמקודם, ואני רוצה לחדש את הקשר, או לחזק אותו או משו... אה כע, והבן אדם זו אחותי הגדולה... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? תחתונים?
אתה לומד ביום שישי? לא^^ מה הספר האחרון שקראת? אני לקראת הסוף של הספר "ימי שלישי עם מורי" אהבת? כן^^ מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקריביים 2 אהבת? כן^^ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נתנאלD: על מה דיברת איתו? על השאלון הזהD: מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני^^ על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי^^ מה הדבר האחרון שקנית? קליק כריותD: (טעיםD:) כמה הוא עלה? 8 ש"ח מזורגגיםD: ממי הsms האחרון שקיבלת? מטוף צ'אן^^ מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לטוף צ'אן^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בקר (בוקר) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום, בדיוק אכלתיO: יש לך עדשות/ משקפיים? לאO: עשית ישור שיניים? לאO: מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני בערך... חצי שנהO: מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני... אני לא יודעת, כמעט חודש... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר סבאD: למה הלכת לשם? כי הלכתי לראות שם סרט^^ איך קוראים לאמא שלך? זה עניינכם?
יש לך שם שני? מהו? לאO: אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם אף אחדO: אתה אוהב ילדים קטנים? אני לא פדופילית, סנקיו ורי מאצ'>> כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמ...8, אם לא שכחתי אף אחד^^" כמה בני דודים יש לך מצד אבא? נדמה לי ש-6^^" איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מיקהD: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? תלוי^^ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה דברים>> ובפנימיות? כנ"ל>> איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת...יש כל מיני... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') תלוי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? הוהוהו, עם הרבה אנשיםO: למה? הרבה סיבות כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני לא בדיוק מתכננת מראש>> מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראשO: מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? טוף צ'אן^^ כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לאO: הפגנה נגד (או בעד) מה? שום דברO: מתי זה היה? אף פעםO: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול/ה: אני אהיה וטרינרית ו/או משהו בסגנון, העיקר משהו שקשור לבעלי חיים^^ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעתO: מה עושה לך טוב? כל מיני דבריםO: מה מעצבן אותך? כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס? אוויר?
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? הרבה מאוד כשרונות... מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יועדת...כל מיניO: מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכלO: מה היית לוקח לאי בודד? הרבה דברים... המלצה לסרט: שודדי הקריביים 2 D: תוכנית טלוויזיה? אינויאשה והיקארו נו גוD: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כל מיני דברים, אני לא יודעת-^^- איך את/ה מתגבר על באסה? תלוי בגורם הדיכי איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מיני מקומותD: מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? -_-" איזה עונה בשנה אהובה עליך? כולןD: איזה חג אהוב עליך? כל החגיםD: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים? אמאמאמ... קצת, לא ממש^^" חיית מחמד: חתולה שקסע למדי*_* כמה אחים יש לך? 5 D: מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כעD: הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כעD: נפגשת איתו/ איתה? כעD: מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כעD: מהי אהבה בשבילך? לא יודעת... אני מניחה שזה כל מיני דברים, אבל זה... נושא שעוד לא ממש הגעתי אליו, אם אתם מבינים את כוונתי... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כל מיני דברים^^ מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דבריםD: מקומות בילוי מועדפים: כל מיניD: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כעD: כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא יודעת... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?גם וגם, תלוי בסיטואציה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא חושבת את/ה בחור/ה קנאי/ת? כןT_T מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כל מיני האם את/ה מאמינ/ה בה´? תלוי החיים טובים לדעתך? תלוי לבוש: נוח ופשוט איפור: אין מאכל אהוב: -_-" שתייה אהובה: מים וספרייטD: להקה אהובה: אין סרט אהוב: לא יודעת, כל מיני גלידה: וניל עם פצפוציםD: עיר בעולם: תל אביבD: ארץ: ישראלD: מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת
שיר ברקע: אין שעת סיום: 17:51 ^^

Sakai Shana

New member
אניאניאניאני!

שעת התחלה: 14:55 אבל זה יהיה עם הפסקות. שיר שמתנגן ברקע: Broken Rose.
ספר קצת על עצמך: אני בן אדם, יש לי רגשות, יש לי שכל, אבל לא הגיון. מחשבה שעוברת בראש: אווו אני רוצה לנסוע עכשיו לשוהם. או לנהצ'אן. מה עשית היום? לאחר בוקר מלא בנגינה על גיטרה חזרתי ממזכרת בתיה, קראתי, ועליתי למחשב. מה תעשה מחר? עבודה. פיכ. חשק ל...: שוהם! >< [אסוציאציות. עזבו.] מה המידה שלך בנעליים? 37. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 414 ו-1371 הכי הרבה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מי אמר שתראו?
מה אתה הכי אוהב לאכול? אני לא משו אוהבת לאכול. אבל סושי צמחוני וקפה. מה אתה הכי שונא לאכול? הכל
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עזבוXD מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אוווו. עזבווווו. @@; מה הצבע האהוב עלייך? שחור ותכלת מה הצבע השנוא עלייך? ורוד וצהוב מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית, ספרות, מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? ערבית בעיקר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?OMFG. עיר/ים אהובות: שוהם, רחובות, ת"א, ירושליים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לאיודעת. איפה חגגת יומולדת אחרון? בטיול של התנועה.XDD איך אתה הכי אוהב לבלות? מפגשים ^^; מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2 בלילה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה וחצי בבוקר. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. אני לא אתאר אותה. מה היה המבחן האחרון? מדעים, ב31 למאי. Oס כמה קיבלת בו? 100. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ובכיתה איןלי. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? גיטרות, פסנתרים, ספרים ותמונות זה לא נחשב כי יש להם חיים. ]; היית פעם אצל פסיכולוג? אינדיד 3: ואצל פסיכיאטר? כמעטXD חשבת פעם על התאבדות? אהא. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? *חושבת* לפני כמה ימים~ מדוע?חחחחח. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אע.. לפני 4 חודשים? >> איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? את האלבום של נאנה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין איפה לקנות אותם בארץ ואני לא פאקינג אזמין מהאינטרנט כשזה ממש לא שווה את זה מהמון בחינות. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לו. ולחבק? אותו. ולנשק? אותו. ולספר לו משהו מהלב? לא. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל?פחחחח. את מי היית לוקח לאי בודד? אותו. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נהצ'אן, ניסאמה, רותע. שם מיוחד לבן? מיוחד? כל שם של בת. 3: שם מיוחד לבת? כל שם של בן. XD מאכל אהוב: כבר שאלתם. מאכל שנוא: כבר שאלתם. דבר אחרון שאכלת: קפה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בוקסר? >.> אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? ספרים על סוסים, לא יעניין אתכם. אהבת? יאפ. מה הסרט האחרון שראית? אמממ. אתמול בערב, מעודדות צמודות. חעחע. אהבת? סרט חמוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? טלפונית... לא זוכרת~ על מה דיברת איתו? Oס מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אנוכי על מי אתה יודע הכי הרבה? אבוי. יש הרבה אנשים. מה הדבר האחרון שקנית? כרטיסרכבת. כמה הוא עלה? 10. ממי הsms האחרון שקיבלת? "איפה את? צאי משם!" מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ידיד שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "דורבנות" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים ובקרוב עדשות עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שבועיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? שוהם למה הלכת לשם? מפגש.-ריר- איך קוראים לאמא שלך? אמא יש לך שם שני? מהו? רייצ'ל אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין;; כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמרתי שאין. האבלים. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מיטל. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי איך שאני. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? צבע עיניים ושיער ושהשיער יהיה חלק. ובפנימיות? וואאאא הרשימה ארוכה. ==; איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? פוזאיסטיות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מה שטוב. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם נהצ'אן. למה? כי למרות שהיא לא במצב הכי טוב לפחות היא במצב טוב. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני אמורה לדעת? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מיתר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? טל כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? היו כלמיני מתי זה היה? לא לפני הרבה הרבה זמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: או משהו בתחום הקולנוע [לא שחקנית] או משהו בתחום התקשורת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "תאכלס", "אמאש'ך", "בלהבלהבלה" מה עושה לך טוב? יותר מהכל הוא מה מעצבן אותך? הוא, ואחותי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא, אמפי, כסף, פינצטה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יש לי כבר את מה שאני רוצה וצריכה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מאיזו בחינה? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בירה ויוגורט מה היית לוקח לאי בודד? פשוט לא הייתי הולכת לשם המלצה לסרט: לאיודעת. שודדי הקאריביים? תוכנית טלוויזיה? בנות גילמור, בנות מקלאוד, חברים, סיינפלד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לאיודעת. איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לאיודעת איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב וחורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ממש לא חיית מחמד: שני כלבים מושלמים כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש, לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? דה נפגשת איתו/ איתה? דה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, אבל כן באהבה ממחשבה שניה מהי אהבה בשבילך? עינוי. אבל אני מזוכיסטית אז...
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בהחלט מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאומרים שלי שאוהבים אותי. תלוי מי בעצם. ומוסיקה. ומפגשים. ובירה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? אנימה!#FCT#$%B, ספרים[
], מוסיקה[-רייייייר-], רכיבה על סוסים [ייהאאאא~!]. ויש עוד הרבה. מקומות בילוי מועדפים: שוהם, רחובות...P: את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. מאוד. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חס וחלילה את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא, אני דווקא ממש מפרגנת לאנשים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "ג'ה", "כפרע!!1", "קוריצה", "אמאש'ך", "סתום", "אני לא שטוחה, נתנו לי מכה ממש ממש חזקה בחזה!" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא משו אבל לא מתלוננת לבוש: אע? כרגע? ג'ינס וגופייה שחורה. איפור: כרגע? עיפרון שחור. מאכל אהוב: טיפשים, פעם שלישית לענות על זה? שתייה אהובה: קפה, בירה להקה אהובה: ארג. דיסטרבד, הקורז, ביטלס. אני מניחה. סרט אהוב: אין כזה גלידה: אוכל? בע עיר בעולם: ת"א. ארץ: ישראל זה הבית מה תעשה כשתסיים את השאלון? עבודה שיר ברקע: סיום של NANA, לא זוכרת את השם שעת סיום: 15:24

למעלה