עונהD:../images/Emo41.gif
שעת התחלה: 01:49 שיר שמתנגן ברקע: Alien Ant Farm - Movies ספר קצת על עצמך: אהה.. בלונדינית מושכת עם עיניים אדומות?!?! מחשבה שעוברת בראש: שאני אוהבת את השיר^^ מה עשית היום? הוו.. הרבה. מסעדה, ביקור של אחותי בצבא, מכון כושר, חברה.. מה תעשה מחר? מכון כושר, גיטרה.. חשק ל...: לנגן מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ופורום אבודים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? באנגליה^^ מה אתה הכי אוהב לאכול? אוו.. הרבה. נודלס וחזה עוף, קציצות של סבתא, ניוקי, בורקס וכו' מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות למיניהם>< מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? קיר טיפוס?P: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אמממ.. וואו.. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו וזה בכלל לא היה נכון>< מה הצבע האהוב עלייך? כחול, שחור ובורדו מה הצבע השנוא עלייך? אממ.. ירוק נזלת מה המקצוע האהוב עלייך? מדעים מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט, אנגלית וערבית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה פלוס עיר/ים אהובות: לונדון, פריז, ניו יורק, מיאמי, שטוקהולם.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיול לארה"בD: איפה חגגת יומולדת אחרון? שלשום
^^ בבית, עם חברות איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות טובות בבית של מישהי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2-3 בחופשP: מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ועשרים יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? בבית הספר החדש לא מה היה המבחן האחרון? וואי.. לא זוכרת:|. נראה לי לשון כמה קיבלת בו? 88 ו-100 (הוא היה מחולק ל-2) יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן, כל החברים שלי הם מחוץ לכיתהP: ומחוץ לשכבה? גם^_^ ומבית ספר אחר? כן
ומהעיר אחרת? כן!
אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק לגיטרה שלי^^ היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? אממ.. כן.. אבל סתם מה יגידו אחריP: אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? וואי.. ממזמן! מדוע? לא יודעת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם^___^ איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? שיר דפוק אחד>< למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא אוהבת בד"כ להקות מסויימות, אלא שירים מסוימים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברות שלי
ולחבק? חברה שליD: ולנשק? ג'וני
ולספר לו משהו מהלב? לחברה שלי, שבחו"ל

יש לך חברה? חברה כן, חבר לאXD ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ג'וני דפ. לחשוף מי הוא באמת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חברה שלי, שבחו"ל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, חברה שליP: שם מיוחד לבן? >< שם מיוחד לבת? >< מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא: ><''' דבר אחרון שאכלת: אוראו
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אמממממ.. אין מישהו כזה
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? "נערת החלום האמריקני"- מומלץ אהבת? מאוד! מה הסרט האחרון שראית? "שודדי הים הקאריביים 2"
אהבת? מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? שתי חברות שלי על מה דיברת איתו? עבודה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? וואי.. אני מניחה שחברה שלי שבחו"ל על מי אתה יודע הכי הרבה? עליה:] מה הדבר האחרון שקנית? גיטרה כמה הוא עלה? 450..>< ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שליP: מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? היא
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? XDDDD אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוםדבר יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שלושה שבועות בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ><.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה למה הלכת לשם? לבקר את אחותי איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת לך?P: יש לך שם שני? מהו? כן, והוא סודי. מאוד.
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? אמממ.. תלוי.. *גלגול עיניים* כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? >< איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא ממש בקשר איתם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? וואי, הרשימה מאוד ארוכה ובפנימיות? כנ"ל. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')- קיטש, מתח, פעולה, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד..>< למה? - כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2\0 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מילה
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יסמין.. משמום מה
כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מעצבת פניםD: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואו.. אממממ.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו, תכלס, מביך מה עושה לך טוב? לישון, לקרוא, לצחוק, שיחה טובה עם חברה טובה מה מעצבן אותך? שמשקרים לי, שנדבקים אליי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור!!! מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חומוסP: מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבררר
המלצה לסרט: שר הטבעות- שיבת המלך תוכנית טלוויזיה? אבודים (!!!) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ברכה מאוד מרגשת אחת.. ו..אמממ.. איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה קצת, ואז מדברת עם מישהו.. לא תמיד עוזר אבל.. נוP: איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד, קליפורניה, שיקגו, לאס ווגאס, אוסטרליה, ספרד, איטליה.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צפירות בכביש איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך?חנוכה.. סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לצחוק בצחוק:] חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חברה כן.. מלא נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? אממ:X את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן.. נראה לי>< מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כתבתי!! מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא, לישון, להיות במחשב, לנגן מקומות בילוי מועדפים: בבית של מישהי, סרט את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא>< את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: תכלס, מביך, כאילו האם את/ה מאמינ/ה בה´? שאלה טובה.. נראה לי שכן החיים טובים לדעתך? לרוב כן
לבוש: כמעט הכל.. לרוב זרוק איפור:
מאכל אהוב: >>>>>>><<<<<<<< שתייה אהובה: מיץ ענבים להקה אהובה: ביטלס, לד זפלין, קווין, אואזיס.. אבל יש שירים שאני אוהבת של להקות מזדמנות.. סרט אהוב: אמממ.. יש הרבה גלידה: איכס עיר בעולם: לונדון ארץ: אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אהיה בקומונה שיר ברקע: Cat Stevens - Seasons In The Sun שעת סיום: 2:08