שאלון קטן!

DoubleTrouble

New member
אניייייייי

שעת התחלה: - 20:49 . שיר שמתנגן ברקע: - ריי צ'ארלס ספר קצת על עצמך: - אני הולך לענות על כל השאלון זה לא נקרה לספר על עצמי. מחשבה שעוברת בראש: - איך לענות על השאלה הזאת. מה עשית היום? - עזרתי לסבא שלי והייתי בפורום מה תעשה מחר? - מחר זה גורל. חשק ל...: - שיירד כבר המשחק שאני מוריד באיזה פורום אפשר למצוא אותך? - הארי פוטר-הספר (למה איפה חשבתם שאני יהיה) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? - האאאא ינסה להשתלט על העולם, לא סתם באוניברסיטה משלים דוקטורט במהנדס מחשבים מה אתה הכי אוהב לאכול? - שניצל עוף. מה אתה הכי שונא לאכול? - כבד. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? - ממממ.... ברחתי מהבית במשך יומיים. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? - זה לא אותו הדבר? נולדתי, חח סתם הלכתי לאיבוד בבית הספר מה הצבע האהוב עלייך? - ירוק (הכי מועדף) זית כחול ואדום מה הצבע השנוא עלייך? - ירוק טוקיז בערך משהו כזה מה המקצוע האהוב עלייך? - מחשבים, איך לא? מה אני אבי ומי שבמגמה לא עושים למורה שם, מה המקצוע השנוא עלייך? - כנראה שנה הבאה (י"א) ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? - שנה מפתיעה חשבתי שהשנה אני הולך להיות במגמת ירידה מפחידה ולהפך נהייתי טוב עיר/ים אהובות: - ירושלים,(בראש ובראשונה (ואני לא אוהד בית"ר)) יהוד,ות"א איך אתה הכי אוהב לבלות? - עם חברים בסרט או בכל מקום אחר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? - בימי בית-ספר-בעשר בחופש- לא מוגבל מתי שאני מרגיש עייף יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? - כן אבל מי שם לב כולם לובשים מה בא להם מה היה המבחן האחרון? - בגרות במתמתיקה מועד ב' יש לך חברים מחוץ לכיתה? - מה אני בדד? ברור אתה נוהג לדבר עם חפצים? - הרבה וגם עם חיות (שלי) היית פעם אצל פסיכולוג? - לא (אז נכון שאני מדבר לחפצים אבל זה לא אומר שאני משוגע). חשבת פעם על התאבדות? - מי לא חשב,אבל לי לא היה אומץ אף פעם מתי פעם אחרונה שבכית? - שערס הרביץ לי מכות לקחת סמים מתישהו? - לא אבל אבי לקח (מה אתם לא יודים מה סה צחוק). אתה מעשן? - לא אבל לקחתי שחטה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? - COMPLICATED או איך שלא כותבים את זה (של אבריל לוין). מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? - חסן נסראללה ולחבק? - יווו אני לא זוכר נראה לי אח שלי על זה שהוא הלך לצא (כן כן לצפון הוא קרבי) ולא נפרדתי ממנו. ולנשק? - את עצמי על זה שאני גאון ולספר לו משהו מהלב? - אמא יש לך חברה? - לא את מי היית לוקח לאי בודד? - את אישתי לעתיד, מחשב (כדי להתכתב אתכם) ואוכל (כדי להתקיים) ואת חסן נאסראללה קשור בחבל (בישביל הנאת חיים קטנה שעליי לסגור). שם מיוחד לבן? - אלירם חולה על השם הזה. שם מיוחד לבת? - לא חשבתי (מצטער בנות סולחות???) דבר אחרון שאכלת: - פסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? - חבר שלי לירון מהיסודי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? - חולצות טי אתה לומד ביום שישי? - כן מה הספר האחרון שקראת? - הארי פוטר והנסיך חצוי הדם (בפעם המיליון) אהבת?- ברור כאילו דה מה הסרט האחרון שראית? - הטרמינל אהבת? - כן מאד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? - אין מה לדעת אני לא המוסד ואני לא מסתיר כלום על מי אתה יודע הכי הרבה? - אף אחד אני לא ממש מחפש לעומק את הבן אדם ואם כן אז אבי ממי הsms האחרון שקיבלת? - אבי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? - אבי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? - עזבו שטויות מה ממש בא לך לאכול עכשיו? - אותכם את השאלון המטמטם הזה יש לך עדשות/ משקפיים? - לא ברוך ה' עשית ישור שיניים? - כן אני עדיין עושה. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? - לפני שבוע מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? - ביום ירושלים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? - חולון למה הלכת לשם? - כי שם אבא שלי ואמא שלי עובדים אתה קרוי על שם מישהו? מי? - סבתא רבא ז"ל קראו לה לוסי ובעברית זה אורי אתה אוהב ילדים קטנים? - אני מסתדר איתם יפה מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? - 1 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? - 3 (בנות) איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? - מצד אמא בן דוד שלי כי מצד אבא בקנדה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?- 17 וחצי בעל רישיון מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? -את הגובה ובפנימיות? - מניאקיות שלי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? - סודיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') - אימה מתח פעולה קומדיה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? - 3 עד 5 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? - גדי סוקניק (הוא עכשיו בחדשות) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? - גדי סוקניק חחחח כמה קומות יש לך בבית? - 1 ועוד מעט 2 הלכת פעם להפגנה? - כן נגד ההתנתקות מתי זה היה? - קצת לפני ההתנתקות (לפני החופש שעבר). מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: - מהנדס מחשים או משהו שקשור למחשבים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? - שהביאו את החתולה שלי היא הייתה כזאת חמודה גורה קטנה כזאת אפילו ברחתי מבצפר כדי לשחק איתה מה עושה לך טוב? - לשתף אנשים בבעיות שלי (מרמז להיות בפורום). מה מעצבן אותך? -זבובים שעוברים ולא הולכים מאלה שעוקבים אחריך. מה תמיד צריך להיות בכיס? - תהילים למרות שאין שם כלום חוץ משטויות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? - לשכנע אנשים ולא להשתכנע מהם. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? - חלב. המלצה לסרט: - דוח מיוחד שר הטבעות ו... הארי פוטר (למאות שמקצצים משם אין סוף קטעים שספר). תוכנית טלוויזיה? - הרצועה, למרות שבזמן המלחמה הזאת חדשות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? - שיש לי נשמה טובה (כאילו בן אדם טוב (וזה לא מאמא)). איך את/ה מתגבר על באסה? - חושב על דברים אחרים או בדרך הקלה (רק אם זה יותר מידי קשה) בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? - פורטוגל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? - אי פרגון לאחר איזה עונה בשנה אהובה עליך? - אביב איזה חג אהוב עליך? - סוכות ופסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: - מתי שאני מרגיש שזה בסדר חיית מחמד : - 2 חתולים חמודים או יותר נכון חמודות כמה אחים יש לך? - אחד איזה כיף כולם מקנים בי שאני אומר להם את זה למרות שהוא ממש קרצייה. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? - ברור למה לא אבל יש מגבלה קטנה... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? - מפגש פורום גם מכאן וגם מאחר נפגשת איתו/ איתה? - יותר נכון איתם מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? - כן מהי אהבה בשבילך? - החיים היעוד האמיתי בחיים שאנשים לא מודעים לו. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? - לא ממש אני לא רגיש מידי אבל אני רגיש. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? - לראות מישהו ששחמח בגלל שעשיתי לו משהו טוב. מה את/ה אוהב/ת לעשות? - להיות על המחשב ולשחק כדורסל וכדורגל. מקומות בילוי מועדפים: - נמל ת"א ועזריאלי את/ה אוהב/ת להיות בבית? - לרוב כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? - עדיין לא היה אבל שיהיה אני כמעט בטוח שאני יוציא את נשמה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? - דיי וותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? - רק אם זה ממש ממש יפריע לי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? - קצת לא ממש. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: - לא שם לב לזה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? - כן החיים טובים לדעתך? - אלוקים נתן לך תיקח לבוש: - חולצות טי ומכנסיים 3/4 איפור: - אין מאכל אהוב: - אמרתי שתייה אהובה: -סודה קלאב להקה אהובה: - לינקין פארק (אני הייתי עצוב שהם התפרקו). סרט אהוב: - דו"ח מיוחד גלידה: - וניל עם תוספות עיר בעולם: - ירושלים ארץ: - ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? - יראה מה עם האחרים. שיר ברקע: - אין שעת סיום: 21:30

DoubleTrouble

New member
רציתי לשאול

אני כתבתי את השאלון הואו רושם לי שאסור יותר מ-6500 תווים איך אפשר לשים יותר?

מעניין, לא זה לא עשה את זה..

לי זה נתן לכתוב הודעה אחת ווידאתי שזה לא החסיר פרט..

היה אחד דומה בפורום 414

לא משנה, אני אענה גם על זה. שעת התחלה:21:13 שיר שמתנגן ברקע -I write sins not tragedies. :panic at the disco ספר קצת על עצמך: הדס. 13. משועממת, ו(כמעט) מופצצת. מחשבה שעוברת בראש:החברים שלי במרכז, ואני נשארתי תקועה פה. מה עשית היום? קמתי, דיברתי עם חברות, הסתפרתי וזהו. מה תעשה מחר? אותו דבר, רק בלי התספורת. חשק ל...: לפגוש חברים ממחנה העפלה מה המידה שלך בנעליים?37-8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פאנפיקים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?שםן, או פה מה אתה הכי אוהב לאכול? כל מיני. מה אתה הכי שונא לאכול?בשר. לא אוכלת. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הרבה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הסתובבתי בכל מחנה העפלה עם בוקסר, וחיפשתי מרשמלו "מושי" מה הצבע האהוב עלייך?כחול/ שחור מה הצבע השנוא עלייך?גווני אפור למיניהם מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה (אני מוזרה) מה המקצוע השנוא עלייך? כל השאר בערך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?הייתה ועברה (תודה לאל!) עיר/ים אהובות: לונדון
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? סאמר סקול. צבע כחול בשיער. איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי. שונאת ימי הולדת איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה איך, רק עם חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שבא מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, מפסח. מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת כמה קיבלת בו? כנ"ל יש לך חברים מחוץ לכיתה? רובם ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים היית פעם אצל פסיכולוג? כן (עוזר) ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו? לא נראה לי מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע?ההפצצות, ובעיות רגשיות . לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא משתכרת
(בת 13 ) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? תראו שאלה קודמת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אח שלי ולחבק? חסוי ולנשק? אותו חסוי ממקודם ולספר לו משהו מהלב? שחר יש לך חברה? כן, המון. (אבל לא בהקשר הזה |קשוח| ) ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את שחר
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו חסוי שמקודם השתמשתי בו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כרגע לא. שם מיוחד לבן?יש מלא שם מיוחד לבת? ים מאכל אהוב:היה מאכל שנוא:גם היה דבר אחרון שאכלת:ארטיק אננס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש יותר מדי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? יש מלא. אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?צופן דה ווינצ'י אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריבים אהבת?מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי על מה דיברת איתו? שאלה בקשר לתרגוםמי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? שחר מה הדבר האחרון שקנית? ארוחת צהריים כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת?אין פלאפון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?דנה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין פלאפון מה ממש בא לך לאכול עכשיו? חריימה יש לך עדשות/ משקפיים?לא, אבל היו. עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני יותר מדי זמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? באמצע השנה בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? טבריה למה הלכת לשם? כי רציתי לקנות מכנסיים איך קוראים לאמא שלך? מירי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?עד גיל מסויים, כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?12 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?4 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?לא יודעת. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?13 מתאים לי עכשיו(סוף כל סוף) מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? יותר מדי ובפנימיות?פחות שטלטנית, יותר פתוחה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שתלטנות, אובר- רגש איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כל מה שעשוי בטוב טעם עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מתאים לי להיות עצמי עכשיו (משום מה) למה? בגלל החסוי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חרא מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גיא כמה קומות יש לך בבית?1. הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד שלום מתי זה היה?לפני יותר מדי זמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כרגע, ה5 ימים במחנה העפלה מסתמנים כדבר שעשה לי את החופש. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כוס אמק/ בן זונה/ מזורגג (על כך ההטיות) מה עושה לך טוב? החסוי מה מעצבן אותך?הרבה יותר מדי דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? מסרק/לבלו איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? משקפי שמש מה נמצא אצלך תמיד במקרר? עוגה מה היית לוקח לאי בודד?את שחר המלצה לסרט: שוקולד תוכנית טלוויזיה? האוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? זה לא היה משהו יפה, אבל זה בא ממישהו שגרם לו להישמע יפה איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון שוב. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר נימוס, והכנסת אורחים איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד: חתול וכלבה כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא במיוחד הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? את כולכם נפגשת איתו/ איתה? עם מישהו כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לי עוד לא קרה. אבל יש סיכוי מהי אהבה בשבילך? אין הגדרה. כשזה מגיע, מרגישים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברות, מוזיקה, אהבה... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, לדבר עם חברות מקומות בילוי מועדפים: ספסלים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא נראה לי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כוס אמק!/ מה לעזאזל?/ משפט שכלול בו מזורגג. האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש:מה שיוצא. לפעמים זרוק, לפעמים מסודר. איפור: עיפרון בעין (וגם זה לא תמיד) מאכל אהוב: שאלת שתייה אהובה:דברים קרים בקיץ, וחמים בחורף להקה אהובה: לא נראה לי שיש. סרט אהוב:שוקולד גלידה: כמעט הכל חוץ מדברים על שבבי שוקולד עיר בעולם: לונדון ארץ: לא יודעת מה תעשה כשתסיים את השאלון? אדבר עם חברות שלי שיר ברקע:panic! At The Disco - But It's Better If You Do שעת סיום: 21:43

עניתי על כזה ב 414, אז אני אענה רק

על השאלות שלא היו שם- שעת התחלה 10:51 באמצע אני במסן/צאט/טלפון. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: זה אחלה לרדת על אנשים.(תמיד אומרים שכייף לרדת עלי, אז אני מיישמת את זה על אחרים..) חיית מחמד: תוכים ודגים, אבל אני לא מתקרבת אליהם בכלל. כמה אחים יש לך? 4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאוד הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע נפגשת איתו/ איתה?-------- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כע. למרות שאני חושבת שצריך להתאהב באופי ולא ביופי. מהי אהבה בשבילך? חיים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אם היה צריך להגדיר אותי במילה אחת זה "רגש"? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שהולך לי טוב ולאנשים שאני אוהבת. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מוזיקה/ספרים/אינטרנט!! מקומות בילוי מועדפים: קניונים/קניית בגדים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מתי ולמה. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? משתדלת. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תשאלו את אמא שלי- היא סובלת מאוד מאוד בגלל העקשנות שלי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חא. לא רוצה עוד מישהו כמוני. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אין שכל אין דאגות", "אם השכל שלך היה תרנגולת, הוא היה רץ לשוחט ברוורס", "סע לי מהעיניים". האם את/ה מאמינ/ה בה´? בוודאי. ה' הוא האלוקים. החיים טובים לדעתך? הם בסדר, חיים אותם. לבוש: אע? איפור: מייק אפ מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה:קולה להקה אהובה: בית הבובות/סינרגיה. סרט אהוב: "man inside" אחד הסרטים המדהימים שראיתי. גלידה: תות לימון. עיר בעולם: אנערף, לא הייתי בחו"ל. ארץ: אנגליה אולי.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אחזור לצאט לדבר כמו בנאדם. שיר ברקע: שעת סיום:

non847

New member
וואלה גם לי בא לענות

שעת התחלה:00:42 שיר שמתנגן ברקע:BEP-pump it ספר קצת על עצמך:אני אוהב ג'אגלינג מחשבה שעוברת בראש:וואי זה ארוך מה עשית היום? לא הרבה מה תעשה מחר? אותו דבר חשק לסיים את זה מה המידה שלך בנעליים? 41! באיזה פורום אפשר למצוא אותך? קומונה 19579 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ברפא"ל מה אתה הכי אוהב לאכול?פנקייק מה אתה הכי שונא לאכול?וואוו יש הרבה... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אומגה (כן אני יודע...) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הלכתי לבצפר עם בוקסר כי חשבתי שזה מכנסיים קצרים (הייתי קטן) מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?כרגע כל צבע של גרמניה מה המקצוע האהוב עלייך?מתמטיקה =] מה המקצוע השנוא עלייך?ערבית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ממש אחלה עיר/ים אהובות:חיפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?חולצה של ניבחרת ארגנטינה! איפה חגגת יומולדת אחרון?חוף הבונים איך אתה הכי אוהב לבלות? קרטינג מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בחופש? 3AM מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה כמה קיבלת בו? 102 =] יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטח ומחוץ לשכבה?ברור ומבית ספר אחר? כאלה שהיו איתי ביסודי ומהעיר אחרת? כן =] אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק אם הם ממש מעצבנים אותי היית פעם אצל פסיכולוג? כן =[ ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא,אבל ידידה שלי כל הזמן מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום מדוע? אמא מעצבנת אותי עד דמעות לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? אני אחרי ינתוח בריאה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? 6.6.06 איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? BEP-union למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר שאני לא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אבו-גברת בשכבה שלי ולחבק? טרום חברה שלי ולנשק? אותה אחת ולספר לו משהו מהלב? אין יש לך חברה?כמעט ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? שחיין את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? טרום חברה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? טרום חברה שם מיוחד לבן? לא יודע שם מיוחד לבת? לא יודע דבר אחרון שאכלת: מילקי EXTRA בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שלומי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת? ה"פ נח"ד אהבת? באיזה פורום אני עונה? מה הסרט האחרון שראית? שכחתי ת'שם אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? דודה שלי על מה דיברת איתו? "לילה טוב..." מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה?אני מה הדבר האחרון שקנית? מגש זוגי כמה הוא עלה? 35 ממי הsms האחרון שקיבלת?חבר שלי ירדן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ירדן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? את מי זה מעניין?? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? אני עדיין עם גשר מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבוע מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שלוש פעמים בחודש מאי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ערד(אני פה עכשיו) למה הלכת לשם? אני גר בחיפה... איך קוראים לאמא שלך? חנה יש לך שם שני? מהו? חיים אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא שלא היכרתי אתה אוהב ילדים קטנים? בטח =] =] כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?7 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? דינה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא עקרוני לי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אלרגיה ובפנימיות? רגשינות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הוא מייבש בדיחות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? פעולה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישהו עשיר כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מעניין מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יוסי כמה קומות יש לך בבית?4 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד אנטנות סלולריות מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רפא"ל... מה הרגע המאושר ביותר בחייך?להיות עם האחיינים שלי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?shit מה עושה לך טוב?מחשב מה מעצבן אותך?שכותבים את השם שלי עם ו' (נעם*) מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ראיה לעתיד מה הפריט הכי יקר שיש לך? שרשרת מגן-דוד מזהב לבן מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולדים המלצה לסרט: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה תוכנית טלוויזיה? פסיפיק בלו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אתה מנגן ממש יפה איך את/ה מתגבר על באסה? מתבודד קצת איפה היית רוצה לבקר בעולם? בואנוס איירס מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מה זה פה יאיר לפיד? איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד:דגים כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? רק אם אני רואה תמונות הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? חשיבה תמדית על... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בערך מה את/ה אוהב/ת לעשות? ג'אגלינג מקומות בילוי מועדפים:קניון את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?טיפה האם את/ה מאמינ/ה בה´? חצי החיים טובים לדעתך? כן(חוץ מהמלחמה) לבוש:ג'ינס וT איפור:בחיים לא שתייה אהובה:מים להקה אהובה:black eyed peas גלידה:שוקולד עיר בעולם:בואנוס איירס ארץ:ארגנטינה!!! מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לקרוא ולישון שיר ברקע:BEP-pump it אינ חורש עליו שעת סיום:01:06

סליחה שאני משרשרת פה

אל תכעסו עליי... אבל אני יכולה לפרסם בפורום ציורים של הארי פוטר?

=)

את הולכת ל"כתיבת תגובה בחלון חדש" (לא תגובה מהירה) ולוחצת על צירוף קבצים למטה. תלחצי על browse ותבחאי את הקובץ שאת רוצה לעלות.

אפשר

אבל יש לזה פורום מיוחד (פאנפיקים ופנארטים 414) אם את מפרסמת, כדאי שתפרסמי גם שם

nateli92

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 10:54 שיר שמתנגן ברקע: שום שיר...
ספר קצת על עצמך: אמ.. נטלי, בת 14 (וחצי
) משועממת למוות בימי החופש החמים... אני עולה ל-ט' ואני הולכת להיות בב"ס חדש ובמגמת תיאטרון ואני מתה מפחד... אני נהנת מנגינה בגיטרה וריקוד... (קצת הגזמתי, אה?) מחשבה שעוברת בראש: שיגמר כבר החופש המשעמם הזה.. או לחילופין- שיקרה משהו מעניין.... מה עשית היום? אני קמתי לא מזמן... אז אני מניחה שהדבר הכי מעניין שעשיתי זה לאכול
מה תעשה מחר? אני בטח אשתעמם לי כרגיל.... חשק ל...: לצאת לאנשהו!!! מה המידה שלך בנעליים? 34
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, ולעיתים רחוקות מאוד בפורום פאנפיקים וורוניקה מארס. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני מקווה שמשחקת באיזה הצגה או משהו
נשואה עם בעל נחמד ואמ.. ילד או משהו.. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד
מה אתה הכי שונא לאכול? יש די הרבה ואם אני אתחיל זה לא יגמר... אז רק חלק- כבד, מנגו, ביצים, פטריות, בננות. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?*חושבת* לא עשיתי הרבה דברים מטורפים...
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אמ.. לכתוב למישהו שאני בקושי מכירה מכתב אהבה *מרביצה לעצמי* וגם סתם כל מיני שטויות עם חברות שלי... אה! אני חושבת שהדבר הכי מטופש או יותר נכון- מפגר שעשיתי היה להכין סרט רומטני עם האצבעות שלי (אל תישאלו) מה הצבע האהוב עלייך? זה כל הזמן משתנה... אני חושבת שעכשיו זה כתום.. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית. (למרות שהמורה שונאת אותי ואני אותה) מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך ומורשת. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחת השנים הטובות ביותר בחיים שלי! עיר/ים אהובות: תל-אביב, כל מה שבצפון, אילת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מחשב. איפה חגגת יומולדת אחרון? עשו לי מסיבת הפתעה בבית של חברה שלי. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות שלי.. לא מש אכפט לי איך תמיד אנחנו מוצאות משהו משעשע לעשות
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בסביבות 23:00... (חנונית שכמותי) מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 (למרות שזה כבר לא הב"ס שלי
) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן.. (כנ"ל
) מה היה המבחן האחרון?*מוציאה את היומן ממתחת למיטה שלי* מבחן במדעים. כמה קיבלת בו? 100 (עם בונוס לא זוכרת כמה קיבלתי לפני...) יש לך חברים מחוץ לכיתה?אמ.. כמה מהשכבה... ומחוץ לשכבה? אמ.. לא ממש חברים יותר מכרים (WTF?) ומבית ספר אחר? מבתי-ספר קודמים שלי... ומהעיר אחרת? כנ"ל אתה נוהג לדבר עם חפצים? מידי פעם... עם הפלאפון שלי או עם הגיטרה... (אל תישאלו) היית פעם אצל פסיכולוג? לא למרות שזה לא יזיק לי בטח... ואצל פסיכיאטר? כנ"ל חשבת פעם על התאבדות? חשבתי.. אבל אני פחדנית מידי בשביל לעשות את זה ואני גם די אופטימית... אם כן - סיפרת למישהו? צחקתי על זה עם חברות שלי... "את באה להתאבד?" "כן, בואי.." מתי פעם אחרונה שבכית? אמ.. שלשום נראה לי... מדוע? כי חשבתי על זה ששנה הבאה אני עוברת ב"ס ועוזבת את הב"ס הזה, ואת כל החברות שלי וזה גם מפחיד אותי וגם מעציב אותי... לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת... האימיול שלי משותק כבר שנים... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני כבר לא.. למרות שגם דיסקים אני לא קונה..

nateli92

New member
וההמשך...

מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? וואי... בטח מישהו מהכתה ביום האחרון ללימודים... ולחבק? את חברות שלי כי לא ראיתי אותן שניםםםם ולנשק? אמ.. מישהו (האמ האמ) אבל כבר לא!
ולספר לו משהו מהלב? מישהו.. ולצערי הרב גם עשיתי את זה
יש לך חבר? לא... ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד?את החברות שלי.. ואולי את אח שלי... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את חברות שלי.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אין לי.... שם מיוחד לבת? משי מאכל אהוב: שוקולד (לא שאלו את זה כבר?) מאכל שנוא: שאלו את זה כבר ואין לי כח לענות שוב... דבר אחרון שאכלת:סנדוויץ' עם גבינה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? כל מיני אנשים שהכרתי בבתי הספר הישנים שלי והקשר אבד לו... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אמ.. גופייה כזאת צבאית שאני לובשת מלא בבית.. אתה לומד ביום שישי? כן (אבל שנה הבאה כבר לא!) מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר ומסדר עוף החול (אני קוראת מהתחלה) אהבת? ברור
מה הסרט האחרון שראית? משהו בטלוויזיה.. לא זוכרת... אבל בקולנוע- מכוניות
אהבת? אני חייבת להודות שכן
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי...
על מה דיברת איתו? לא זוכרת *סנילית שכמוני* מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל. מה הדבר האחרון שקנית?אמ.... **חושבת** נראה לי שג'ינס וגופייה.... כמה הוא עלה? ממש לא זוכרת... רגע- הנה הטיקט- הג'ינס- 139.99 והגופייה נדמה ש- 40בערך... ממי הsms האחרון שקיבלת? מהשטויות האלה ששולחים- 'רוצה רינגטון פצצתי של נינט טייב? שלח נינטייב ל-9098 עכשיו!' מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? *מתאמצת קשות לקום וללכת חצי מטר למיטה לקחת את הפלאפון* אמ.. לחברה שלי... מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? איפה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שום דבר האמת היא... יש לך עדשות/ משקפיים?גם וגם... עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת.. אף-פעם לא היו לי בעיות בשיניים (טפו טפו טפו) ודודה שלי רק בודקת מידי פעם אם הכל בסדר... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? וואו... ממש מזמן... נראה לי שבכתה ג' וגם כן כי הייתה לי הופעה שם... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? באר-שבע למה הלכת לשם? יום הולדת לדוד של אמא שלי... איך קוראים לאמא שלך? אירנה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתה רבה- נטע. אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי... בעיקרון לא ממש אבל מאז שאח שלי נולד זה די השתנה... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין בכלל... (היא בת יחידה) כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 (ועוד מעט 3) איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אני לא ממש קרובה אליהם... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בת 16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הגובה הנמוך, את כפות הרגליים הקטנות, ואת הרגליים בכלל... ובפנימיות? שאני אהיה פחות ביישנית (למרות שאני עובדת על זה), לסמוך על אנשים פחות, ולא להיות כזאת חלשת-אופי... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אנוכיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש, וקומדיה בעיקר... פעולה ודרמה לעיתים רחוקות ומד"ב- רק הארי פוטר.... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת.. עם מישהו מאושר עם חיים מעניינים אני מניחה... למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שניים יספיקו... אולי קצת יותר מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קלסטרופוביה
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לירן כמה קומות יש לך בבית? זה בניין.. חמש קומות. הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? --- מתי זה היה? --- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני רוצה להיות שחקנית תיאטרון... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואי.. לא יודעת... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אין לי כח" לפני החופש ולאחרונה- "משעמם לי" מה עושה לך טוב? לצחוק, לרקוד מה מעצבן אותך? צביעות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור ושירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר בכסף או נפשית? בכסף לא יודעת.. ונפשית הגיטרה שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אני לא ממש עושה קניות אז זה לא בשליטתי אם כן- אז זה היה שוקולד! מה היית לוקח לאי בודד? את הפלאפון שלי, את הגיטרה שלי, ואת החברות שלי. תוכנית טלוויזיה? ורוניקה מארס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני שחקנית מדהימה, שמצפים שאני אחזור ושזה הבית שלי. (רכזת השכבה שניסתה לשכנע אותי לא לעבור ב"ס) איך את/ה מתגבר על באסה? אני רואה את חצי הכוס המלאה, שומעת מוסיקה שמחה, ונרגעת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בלונדון. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לבביות- למשל: אם מישהו יפול תמיד יהיה מי שיעזור לו... איזה עונה בשנה אהובה עליך? זה משתנה עם העונות- כשזה חורף, אז קיץ וכשזה קיץ אז חורף... איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא (רק אם ממש מגיע להם) חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 תומר- בן 4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן (מהפורום כמובן) נפגשת איתו/ איתה? כן (במפגש
) מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? רגש בלתי נשלט של משיכה לבן-אדם. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לצחוק ולהיות עם אנשים שכיף לי איתם. מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות עם חברות שלי, לרקוד, לנגן בגיטרה, לראות סרטים, לטייל........ מקומות בילוי מועדפים: בית-קפה, בית קולנוע. את/ה אוהב/ת להיות בבית? עכשיו שאני פה 24 שעות ביממה אז לא בדרך-כלל כן... כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן (למרות שעוד לא הייתה לי אהבה )-: ) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה.. בדרך כל אני וותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם זה יהפוך אותך לבן-אדם טוב יותר. את/ה בחור/ה קנאי/ת?לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אין לי כח" "משעמם לי" (זה היה כבר) האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? בדרך-כלל לבוש: אהוב? אמ.. ג'ינס וואיזה חולצה... איפור: לא ממש... מקסימום קצת סומק מאכל אהוב: שוקולד (זה פעם שלישית ששואלים את זה!) שתייה אהובה: מיצים טיבעיים למיניהם להקה אהובה: אין. אני שומעת הכל... וזה תמיד מתחלף סרט אהוב: בילי מדיסון, שחקי אותה מותק, הארי פוטרים למיניהם, אפקט הפרפר. גלידה: שוקולד
עיר בעולם: לא הייתי בכל-כך הרבה מקומות בשביל להגיד... ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון?אני אמשיך לקרוא בפורום... ואז אחפש משהו אחר להפיג את השיעמום... שיר ברקע: עדיין שם שיר... שעת סיום: 11:54

MiSs KiSeS

New member
עונה

שעת התחלה: 12:47 שיר שמתנגן ברקע: breakway ספר קצת על עצמך: אמממ חברותית, אוהבת לצחוק..מה עוד?! מחשבה שעוברת בראש: משעמם... מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? אותו דבר חח מלחמה מזדיינת ^_^ חשק ל...: אבטיח מה המידה שלך בנעליים? 36- 38 תלוי בנעל...הצלחתי להיכנס גם לנעל ספורט של 34 =) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אופנה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה לבעל כוסון בווילה בלונדון ומתכננת ילדים מה אתה הכי אוהב לאכול? אבטיח מה אתה הכי שונא לאכול? דג/ משהו ימי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכרת חח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? התחברתי עם ילדה כלשהי מה הצבע האהוב עלייך? כולם מה הצבע השנוא עלייך? ירוק זית מה המקצוע האהוב עלייך? אממ ספורט נראלי מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה היסטוריה אנגלית ספרות מדעים הכל הכל הכל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה מהר מדי אז לא יודעת חח עיר/ים אהובות: ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ כל מה שהביאו לי.. איפה חגגת יומולדת אחרון? בים איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם אנשים שאני אוהבת מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה. ז"א>> כל הזמן מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חופש עכשיו חחח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת כמה קיבלת בו? ^^ יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ברור ומחוץ לשכבה? כה ומבית ספר אחר? כן חח ומהעיר אחרת? כנ"ל אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא :O היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבועיים אני חושבת מדוע? אבא שלי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? בשביל מה יש יו טוב?? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אם הייתי מורידה אז התשובה בגוף השאלה (אהם כסף אהם) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? "חברה" שלי ולחבק? אהובי ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? ---- יש לך חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אממ ידיד שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כנ"ל לשאלה הקודמת של הלחבק אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כה ידיד שם מיוחד לבן? אופק שם מיוחד לבת? בל מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא:--- דבר אחרון שאכלת: טוסט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברות ממושב ליד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גינס שלושת רבע אם ככה רושמים אתה לומד ביום שישי? כה מה הספר האחרון שקראת? אממ איזה ספר על פיות לא זוכרת אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? חותנת בהפרעה אהבת? כה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד על מה דיברת איתו? על זה שמשעמם חח מה זה השאלות החופרות האלה?? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ידיד טוב מאוד שלי..אבל דוגרי אפחד לא מכיר אותי באמת על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה טובה שלי שבלונדון עכשיו...(מיכקה מתגעגעת אלייךךךךךך) מה הדבר האחרון שקנית? 2 חולצות מפוקס כמה הוא עלה? פריט שני ב10 שקל ^__^ ממי הsms האחרון שקיבלת? מהמאמן בספינינג מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? חחחחח אממ "זה" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אבטיח!! אווו דיי לגרות אותיייייייי יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות עשית ישור שיניים? לא צריכה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חצי שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מושב כלשהו למה הלכת לשם? יומולדת איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת לכםם יש לך שם שני? מהו? אינלי אבל הם היה לי זה היה בל אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? חלק מהם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בנדוד שליייי ובתדודה שלי אוי כפרות עליהם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? להישאר בגיל שלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? תמימה מדייי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? משתלטת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') חחח הכל חוץ ממד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם מריה קארי למה? ארון הבגדים שלה *מאוהב* כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אבטיח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אור כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת אבל אני ידאג שזה יהיה משהו גדול מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכרת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? --- מה עושה לך טוב? מחמאות מה מעצבן אותך? חברות שלי...בנות הם סתם ביצ'יות אני אומרת לכם בנים הכי טוב מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת חח מה הפריט הכי יקר שיש לך?יקר בכסף או ללב? אם זה ללב אז ישלי הרבה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קרח. אה אה איזה חכמה אני חח מה היית לוקח לאי בודד? אבטיח המלצה לסרט: יש הרבה..טוב חותנת בהפרעה תוכנית טלוויזיה? חברים.. או ג'ימי ניוטרון חעחעחע מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני שוקל להתחתן מחדש" חחחח טוב זה היה דיי מגעיל איך את/ה מתגבר על באסה? היא עוברת מתישהו איפה היית רוצה לבקר בעולם? קובה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? באתי לרשום מאוחדים אבל זאתי לא תכונה איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך?אממ כל חג שאנחנו עם כל המשפחה ביחד האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: 2 כלבים וחתול ו4 קופים כמה אחים יש לך? 4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?בהקשר לאהבה? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לוידעת המון דברים חח מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצחוק עם אנשים שאני אוהבת מקומות בילוי מועדפים: קולנוע התנחלויות.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "מה קשור?!" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן ברור החיים טובים לדעתך? כן לבוש: הכי פשוט? ג'ינס וגופייה איפור: עיפרון שחור ושפתון אדום עדין כזה יפה שבקושי רואים מאכל אהוב: יאאאאאאאא כמה פעמים אפשר לומר אבטיח??????? שתייה אהובה: מיץ תפוזים סחוט טרי =) להקה אהובה: אין משו מיוחד אבל מקפלי סרט אהוב: סדרה של צרות גלידה: וניל עם עוגיות עיר בעולם: לונדון ארץ: קובה מה תעשה כשתסיים את השאלון? יילך לישון שיר ברקע: gimme that שעת סיום: 12:14

Eos14

New member
../images/Emo29.gif עונה../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 14:02 שיר שמתנגן ברקע: "נובמבר"-מירי מסיקה ספר קצת על עצמך: בת 14.5...וזהו..
מחשבה שעוברת בראש: "איזה שיר נחמד.."
מה עשית היום? חזרתי מעיצוב גבות ושיעור פיתוח קול והערב יש לי מסיבה קטנה..
מה תעשה מחר? אין לי מושג... חשק ל...: שוקולד
מה המידה שלך בנעליים? 38-39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הזה (מן הסתם) ו"זהירות בנות!" איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת. מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מכל הסוגים..
מה אתה הכי שונא לאכול? לעולם לא אוכל פירות ים... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אמרתי לבן שאהבתי (ועדיין) שאני אוהבת אותו...
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת... מה הצבע האהוב עלייך? כחול, סגול, ירוק... מה הצבע השנוא עלייך? אפור וירוק זית מה המקצוע האהוב עלייך? אין מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה ותנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טובה + עיר/ים אהובות: איפה שאני גרה (חסוי), ירושלים, תל אביב, איפה שדוד שלי... (מקום קטן בצפון שבטח אפחד מכיר...) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיול בת מצווה לפריז..
איפה חגגת יומולדת אחרון? בספא עם חברות..
איך אתה הכי אוהב לבלות? בדר"כ עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי-חופש או לימודים..
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 08:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? תהיה השנה..
מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת... כמה קיבלת בו? כנ"ל... יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. רובם מחוץ לכתה... ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? לא ומהעיר אחרת? לא אתה נוהג לדבר עם חפצים? הא
היית פעם אצל פסיכולוג? פעם אחת, אבל הסתלקתי... ואצל פסיכיאטר? לא
חשבת פעם על התאבדות? איכס, לא
אם כן - סיפרת למישהו? לא... מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול... מדוע? סתם קצת דיכי.... לקחת סמים מתישהו? לא
אתה מעשן? איכס
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם לא השתכרתי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא מורידה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לא מורידה... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? איזה ילד דביל בכיתה שלי... ולחבק? ילד אחר... ולנשק? אותו ילד אחר...
ולספר לו משהו מהלב? החברה הכי טובה שלי... יש לך חברה? אין לי חבר, אבל אם יש פוטנציאל... ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא..
את מי היית לוקח לאי בודד? החברה הכי טובה שלי/הילד שאני אוהבת...
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? החברה הכי טובה שלי... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אפחד... שם מיוחד לבן? רפאל שם מיוחד לבת? דריה מאכל אהוב: כבר אמרתי..
מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: קציצות ואורז... בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא יודעת איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הג'ינסים הארוכים שלי, יש לי כמה... אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר ה-5 (
) בפעם המיליון...
אהבת? ברור
מה הסרט האחרון שראית? הארי פוטר והאסיר מאזקבאן...
אהבת? כן
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי... על מה דיברת איתו? על זה שהיא הולכת לישון ושעדיף שאהיה בשקט..
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת על מי אתה יודע הכי הרבה? כל מיני אנשים... מה הדבר האחרון שקנית? פחית שתיה ממכונה (מנגו
), אתמול..
כמה הוא עלה? לא זוכרת, נראה לי 4 ש"ח... ממי הsms האחרון שקיבלת? החברה הכי טובה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני לא שומרת SMSים. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד..
יש לך עדשות/ משקפיים? שניהם. כרגע אני על עדשות. עשית ישור שיניים? כן, וסיימתי
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים בערך... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודשיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל-אביב למה הלכת לשם? לראות "הלהקה" עם ההורים שלי..
(היה כיף) איך קוראים לאמא שלך? עדי יש לך שם שני? מהו? אין שם שני.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? יש לי אובססיה קלה לתינוקות..
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 רק מהדודים הקרובים שלי.... איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יש כל מיני... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? נראה לי בגיל שאני עכשיו... מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? האף. ובפנימיות? יותר רגועה, ועוד כל מיני..
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עושה דווקא. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'): כמו ה"פ..
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? החברה הכי טובה שלי... למה? לא יודעת, סתם יש לה בית נחמט..
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3, אולי.... מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ה"פ, משום מה...
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? השם שלי כמה קומות יש לך בבית? קומה וחצי. (מפלס, פחות או יותר) הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? לא הפגנתי. מתי זה היה?
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשיר והרבה..
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשאמרתי לאותו בן שאני אוהבת אותו..
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "פתטי"...
מה עושה לך טוב? מוזיקה טובה... מה מעצבן אותך? אמא שלי במצבים מסוימים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שליטה עצמית. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מיץ מנגו (
), פריטים בסיסיים למיניהם, שניצלים... מה היית לוקח לאי בודד? כל הדיסקים שלי. המלצה לסרט: מולן רוז'...
תוכנית טלוויזיה? לא מצליחה לחשוב על אחת מומלצת... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא זוכרת... איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ונגינה בגיטרה שיש לי (ויש לי אותה רק שבועיים, אז אני לא מצליחה כ"כ לנגן..רק פורטת בחובבניות מובהקת...
) איפה היית רוצה לבקר בעולם? קנדה...
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ציניות וחום. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, תלוי ממה. (למשל, אני מאוד אוהבת לצחוק מחברה שלי מרובת הרחמים העצמיים..
) חיית מחמד: כלב ואוגר של אח שלי..
גם לי היה אחד אבל הוא מת..
)

למעלה