שאלון קטן!

שאלון קטן!

ב"ה <נגנב/נלקח/הושאל מפורום 593> שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

ואני עונה!

ב"ה
שעת התחלה:20:04 שיר שמתנגן ברקע:את לא מבינה/מופע הארנבות של דוקטור קספר ספר קצת על עצמך:אתם מכירים אותי לא? מחשבה שעוברת בראש:איזה כיף שיש שקט ! מה עשית היום? אממ..כלום כלום כלום! זה המתכון שלי לחופש! אני לא עושה כלום כי שנה הבאה אני יעשה יותר מידי בב"ס.. מה תעשה מחר?וואלה לא יודעת! חשק ל...:לצאת מה המידה שלך בנעליים?30 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פאנפיקים ופה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? חיה במושב קטן ונחמד בעל,ילד כלב ועבודה מסודרת ומספקת! מה אתה הכי אוהב לאכול? צי'פססססס!!<מישהו תהה אחרת?> מה אתה הכי שונא לאכול?ירקות! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אממ.. אני לא עושה דברים מטורפים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?עדיף שלא תדעו מה הצבע האהוב עלייך?לבן מה הצבע השנוא עלייך?שחור מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות, של המגמה מה המקצוע השנוא עלייך?ספרות,הרגיל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?ארוכה,קצרה,נוראית,נהדת מטורפת מלאה בבכי בצחוק ובחוויות מטורפות. עיר/ים אהובות:מעדיפה מושבים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חברה שלי עשתה לי יעני משהו כמו הציור השבועי לילד, והייתי צריכה למצוא את הילד , והיא כתבה לי ככה: "לכבוד יום ההולדת,קבלי בחידה! איפה הילד?" והלהקה האהובה שלי היא איפה הילד וזה יצא ממש חמודדדדד! איפה חגגת יומולדת אחרון?לפני יומיים חברים עשו לי מסיבת הפתעה אצל חבר טוב שלי
חמוטים! איך אתה הכי אוהב לבלות?עם חברי היקרים ,לראות איתם סרטים אצל חברים. אף פעם לא נמאס לי מזה! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין השעות 2-4,למרות שיצא לי לישון גם ב5 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?בשמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?בגרות בלשון כמה קיבלת בו?נגדיר את זה ככה, אני רגישה לנושא..עדיין אין תוצאות ועדיף גם לא לדעת.. יש לך חברים מחוץ לכיתה?דע ומחוץ לשכבה?דע ומבית ספר אחר?דע ומהעיר אחרת?דע אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא! היית פעם אצל פסיכולוג?אממ לא ואצל פסיכיאטר?כן, לבדוק אם לא נדפק לי גם השכל ולא הרגלים , היו צריכים לדעת אם אני יכולה ללמוד בב"ס רגיל. בסוף אני בב"ס רגיל ואני אפילו לא במב"ר! חשבת פעם על התאבדות?כן,למזלכם אני פחדנית מידי אם כן - סיפרת למישהו?לכם? מתי פעם אחרונה שבכית?לפני 3 ימים מדוע? אני מעדיפה לא להגיד לקחת סמים מתישהו?סמי הרדמה לניתוח לפני כמה שנים אתה מעשן?לא,וגם לא נרגילה מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי זה זול! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לאבא שלי.. ולחבק?את אחותי ולנשק?
נו באמת! אני דתיה טובה ירושלים! ולספר לו משהו מהלב? לחברה שלי יש לך חברה?יש שלל של חברות,ויש הרבה ידידים,חבר אין ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא,בזבוז כסף את מי היית לוקח לאי בודד?לא יודעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?עכשיו? לא בא ל..חם לי מידי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא מדברת,התנתקתי מהמסן ומהאסיקיו שם מיוחד לבן?סהר שם מיוחד לבת? שחר מאכל אהוב:זה כבר לא היה? מאכל שנוא:כנל דבר אחרון שאכלת:חביתה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אממ אם איילת! אנ מדברת איתה פעם ב100 שנה! זה עצוב!! . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנס לבן <יש אישור מהרב> אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? ארטמיס פאול אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?מטילדה! היה ביסבבה! ואני חולה על הספר הזה! פעם ראשונה שנהנתי מסרט שמבוסס על ספר שאני מכירה ואוהבת! אהבת?נל מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עם אחותי על מה דיברת איתו?על שטויות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?על חן על מי אתה יודע הכי הרבה?על חן מה הדבר האחרון שקנית?מתנה לחברה כמה הוא עלה?20 ממי הsms האחרון שקיבלת? כנסי לאיסקיו דחוףףףףף יש לי משהו לספר לךךךך מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אמממ לא שולחת sms הפלאפון שלך אלי והוא ישחוט אותי אם אני יעשה הודעות.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?עה? מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?משקפים עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת>< מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני חצי שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?פת למה הלכת לשם?ללכת לבקר חברה איך קוראים לאמא שלך?אתי יש לך שם שני? מהו?אין! אח שלי ניסה לעבוד עליי שיש ושמי בישראל ספיר רבקה! אתה קרוי על שם מישהו? מי?על עצמי אתה אוהב ילדים קטנים?כןןןןןןןן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?0 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?צפניהה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?אממ המון! איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?יבשנות! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')מדב וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אמממ לידת למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?1 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אה? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אמא כמה קומות יש לך בבית?רק אחת! הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?נל מתי זה היה?נל מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך?וואלה לא יודעת! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת=/ מה עושה לך טוב? חיבוק מה מעצבן אותך?חוסר כנות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?כיסא גלגלים! חחח! מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חלב מה היית לוקח לאי בודד?מחשב? המלצה לסרט:למצוא את ארץ לעולם לא, והטירה הנעה תוכנית טלוויזיה?אין מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי עייניים יפות *מסמיקה בטרוף* איך את/ה מתגבר על באסה?נכנסת עמוק לבאסה, הולכת לישון ואז זה נגמר! איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב,איטליה, צרפת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חטטנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:בטחחח אבל הכל באהבהה! חיית מחמד:כלב, פעם הייתי אוהבת חתולי..עכשיו פחות כמה אחים יש לך?עוד 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממממ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? חה! נפגשת איתו/ איתה?עדיין לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא ממש מהי אהבה בשבילך?נאמנות,תמיכה,הגנה, והכל חייב להיות הדדי! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?שמצליח לי משו מה את/ה אוהב/ת לעשות?לקרוא ספר טוב מתחת לשמיכת פוך! מקומות בילוי מועדפים:אממ אצל ידיד שלי חחח את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מתי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא הייתה לי אהבה הדדית. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מה המקרה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אם היית יותר מידי שונה-לא הייתי חברה שלך את/ה בחור/ה קנאי/ת?תאמת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:תכלס, דוגרי,סעמק ושלל קללות ערביות! האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך?אממ תלוי מתי לבוש:מכנס וחולצה קצרה <שיקצע ותעייבה, חחח> איפור:לא לא לא מאכל אהוב:ציפס <לא שאלו את זה כבר פעמים??> שתייה אהובה:קוקה קולה, אבל לא מרבה בשתיה להקה אהובה:איפה הילד סרט אהוב:יש הרבה גלידה:שוקו עיר בעולם:נאמ לא אוהבת ארץ:ישראל!
אין עליה! מה תעשה כשתסיים את השאלון?אסדר תחדר! שיר ברקע:שיר באנגלית ,לא זוכרת את שמו. שעת סיום:20:35

זאת לא טעות!

ב"ה הגובה של הוא 1.30,ואני שוקלת 28, הנכות שלי גורמת לי להיות ממש קטנה. אז זאת לא טעות! <נראה לי אני בין היחידות שמעיזות לומר את המשקל שלהן חחח>

nateli92

New member
אה.....

פשוט התפלאתי שלמישהו יש מידה יותר קטנה משלי... (34)

אממ..אוקי...

ב"ה הקיצר יש לי מחלה שגורמת לי להיות מאווווד קטנה וזהו.. תפוזבל! ככה לא מוסרים מסרים?!!?

אהה..

אממ.. סורי שהבכתי אותך או משהו..
רגע, אם את קומפאקטית אפשר להכניס אותך לכיס??
(זה היה בצחוק
)

לא הבכת! חס וחלילה!

ב"ה בהחלט ניתן! <אני לא בקטע של "נלעבת" מצחוקים,ההפך!אני מעודדת! פעם מישהו אמר לי שאם אני ארמה אני יכולה לדחת את הכיסא ולרדת בכל הרידות עד לאילת! אני הסכמתי! חחח!>

אוקי...

21:30 smells like teen spirit-nirvana אה... מה זה השאלון הזה?! עשיתי קניות של אוכל לא יודעת אבטיח 37 הארי פוטר על הבמה עם פרס נובל ביד ומודה לכל מי שבחר בי הפסטה של סבתא טרמה (ביצי דגים) רכבת הרים שחור וירוק צהוב תאטרון וספרות לשון נחמדה תל אביב מודיעין שרשרת ממש ממש ממש ממש ממש יפה!!! במסעדה סרט או ים 03:30 08:15 לא! מאיפה אני זוכרת... בטח 100 כמו תמיד..; ) בטח!!! כן כן... כ ן חחחח... למראה.... לא לא פעם אבל זה לא היה רציני...כן סיפרתי לחברה אמ לפני יומיים...חברה שלי אמרה לי משהו ממש ממש מעליב ואנחנו לא חברות יותר. לא לא כמעט השתכרתי לפני חצי שנה לא זוכרת מי אמר שאני לא קונה? המורה שלי אבא שלי ***** בת דודה שלי חבר בדרך אני לא עד כדי כך משועממת! את כל העולם את אחותי כן תום לי פסטה של סבתא (לא שאלתם את זה כבר?) שזיף אמ.. אףאחד חולצה אפורה עם סקובי דו וג'ינס כן בן ערובה- אסתר שטריית וורצל מאוד שרק 2 בפעם ה-5 אבא שלי "למה את משאירה את הגרעין של השזיף על הריצפה?!" זוהר,חברה שלי על בנות דודות שלי... דיסק של נירוונה- nevermind 10 יורו מה התשובה לשאלה 3 ?! חברה יש אבטיח לא לא לפני חצי שנה לפני שנה וחצי מארסי (אני בצרפת) לבקר חברים נטלי כן רחל לא מאוד! 9 א.....9 שני בני דודים שהם אחים אחד בן ואחת בת שנתיים בטן אני סולחת יותר מידי מהר היא לוחצת יותר מידי והיא ממש עקשנית! הכול עם אלוקים הכי מגניב נחכה ונראה קלבוש דמבבלדור כמה צריך להיות? כן נגד ניסויים בבע"ח לא זוכרת קוסמת-הילאית (וסופרת..) כשאני ימות תישאלו אותי... אני כל הזמן משנה שאח שלי חוזר מהצבא והחופש הגדול בית ספר בדיחה של בזוקה צילום בובה מים המסע המופלא MTV-punk'd את החברה הכי טובה שיש! את ילדה ממש מעניינת! שומעת מוזיקה יפן חוצפה חורף פסח פורים טו בשבט כן כלב שניים לא כן לא אחד למיליון אושר כן אהבה לכתוב לשמוע לקרוא ולצייר סרט וים כן כן עקשנית לא לא קצת אני משנה כל כמה זמן כן לפעמים ג'ינס וטי שרט עיפרון שחור פסטה (כמה פעמים אותה שאלה?!) nirvana המסע המופלא תות ושוקולד טוקיו יפן וישראל אסתכל על התשובות שלי ויחשוב :ואו אני משועממת ! when i'm gone-eminem 21:53 טיפ: שאתם כותבים שאלה תיבדקו אם לא כתבתם אותה כבר!!!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
את בעניין,../images/Emo141.gif

שאם את כותבת רק תשובות לא מבינים על מה את לעזאזל מדברת,

תעשי העתק הדבק

*דופקת את הראש בקיר מאוד חזק* *בורחת* *על הדרת אוכלת משהו ועורכת שולחן לשבת* (שולחן.. מזנון פיצי כי הבית נראה כמו דיר חזירים.. מי צריך לעבור דירה תגידו לי?!!?)

Batelg

New member
אני!

אני מניחה שהשאלון מנוסח בזכר אבל מיועד לשני המינים.. חחח שעת התחלה: 21:56 שיר שמתנגן ברקע: SOS של בראינה ספר קצת על עצמך: בת 18 עוד חודש מתגייסת עוד 4 חודשים.. מחשבה שעוברת בראש: מעניין מה נשאר לאכול? מה עשית היום? היום... אמממ כלום.. מה תעשה מחר? מסיבת גיום לידיד חשק ל...: לטוס לירח (ראיתי ארמגדון כרגע..) מה המידה שלך בנעליים? 40 ... באיזה פורום אפשר למצוא אותך? על טבעי, פיות ושדונים הארי פוטר....... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מי יודע??? מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל של אמא.. מה אתה הכי שונא לאכול? מרק! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נסעתי להופעה בתל אביב באמצע הלילה. בלי כסף ובלי לדעת אם יש לי טרמפ לחזרה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נסעתי להופעה בתל אביב באמצע הלילה בלי כסף ובלי לדעת אם יש לי טרמפ לחזרה מה הצבע האהוב עלייך? כתום צהוב מה הצבע השנוא עלייך? ירוק -עושה לי בחילה. מה המקצוע האהוב עלייך? פסיכולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מתישה!! עיר/ים אהובות: רמלה (HOME SWEET HOME) , ירושלים, בית שמש, תל אביב .. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קיבלתי קלטת וידיאו שבה היו קליפים של השירים הכי אהובים עלי וברכות ממשפחה וחברים איפה חגגת יומולדת אחרון? בחוף ים עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות וסרטים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין יותר ביהס!! יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? היה! עכשיו הם שרופות! מה היה המבחן האחרון? סוציולוגיה כמה קיבלת בו? אין לי מושג... יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? תלוי עד כמה אני שיכורה היית פעם אצל פסיכולוג? יועצת נחשב? ואצל פסיכיאטר? כנל.. חשבת פעם על התאבדות? זה קצת אישי.. אם כן - סיפרת למישהו? אמממממ מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שעה בסרט ארמגדון מדוע? כי ברוס ויליס מת... לקחת סמים מתישהו? לא!!!!! אתה מעשן? איכס!! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני יומיים במסיבת גיוס של חברה טובה (מאמי אני כבר מתגעגעת!) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? של נינט. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? חינם!!! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחי הגדול ולחבק? אמא ולנשק?אישי מידי... ולספר לו משהו מהלב? החברה הכי טובה יש לך חברה? הכוונה בטח לחבר ו.. לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא.. אבל הייתי בשל שנה שעברה את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד- שקט זה טוב. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אישי מידי.. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? כן עם מי? ידיד שלי שם מיוחד לבן? שלו שם מיוחד לבת? עידן מאכל אהוב: זה לא היה כבר? מאכל שנוא: אממ מרק! דבר אחרון שאכלת: גלידה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין! . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הגופייה הצהובה שלי אתה לומד ביום שישי? אין יותר לימודים !! מה הספר האחרון שקראת? לא זוכרת את השם.. אהבת? לא כל כך.. מה הסרט האחרון שראית? ארמגדון (בפעם האלף!) אהבת?כן.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד שלי על מה דיברת איתו? אישי מידי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החברה הכי טובה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? נחברה הכי טובה שלי מה הדבר האחרון שקנית? קישוט לפאפון בצורת פיה כמה הוא עלה? 30 שקל (מה חשבתי לעצמי????) ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה הכי טובה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה הכי טובה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מאיפה אני זוכרת?? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חודשיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לוד למה הלכת לשם?חברה שלי גרה שם איך קוראים לאמא שלך? הדס יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אין לי כוח לספור איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ספיר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אממ אני אוהבת את הגיל שלי 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות?להיות יותר חוצפנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוצפה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? פרס הילטון למה? כי היא יפה ועשירה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 5 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? נמלטים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? בתאל (שלי) כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא האם את/ה מאמינ/ה בה´? ברור שכן תר החיים טובים לדעתך? כן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אראה נמלטים! שיט אני מפספסת... שיר ברקע: כשאתה כאן של נינט שעת סיום: 22:23

למעלה