שאלון קטן!

Eos14

New member
../images/Emo29.gif המשך..../images/Emo3.gif

כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? הדדיות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? נראה לי שכן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אותו..
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר, לרקוד, לצייר, להיות בפורומים/קומונות (אהמ שמזכיר את אמברידג'), לנגן בגיטרה שלי ועוד..
מקומות בילוי מועדפים: הבית של החברה הכי טובה שלי..
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי באיזה עניין אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא כ"כ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר אמרתי-"פתטי"..
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא ממש, האמתי (מצטערת מראש..) החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: עכשיו-מכנסי טרנינג שחורות וגופיית סבא צהובה..
איפור: אין מאכל אהוב: פעם שלישית
שתייה אהובה: מנגו
להקה אהובה: יש מלא-דסטיניז צ'יילד, גרין דיי, R.E.M... סרט אהוב: מולן רוז', כל ה"פ... גלידה: וניל עם פצפוצי שוקולד למיניהם... עיר בעולם: פריז.. ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון?| ארביץ למי שהכין אותו..
שיר ברקע: "אף אחת"-מירי מסיקה (אני שומעת את כל הדיסק...) שעת סיום: 14:27 (25 דקות...>_<

InBaR 85

New member
יאאאאאאא

שעת התחלה:21:33 שיר שמתנגן ברקע:winter-tori amos
ספר קצת על עצמך:מדהימה חמודה ומושלמת
(סתם...מה אני כבר יכולה להגיד?) מחשבה שעוברת בראש:עוד כמה זמן אני אסיים אני השאלון הזה... מה עשית היום?נסעתי שעות מים המלח... מה תעשה מחר?מה שלא עשיתי היום
חשק ל...:חטיף אנרג'י שמונח לי על השולחן אבל זה לא שלי
מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אממ...פה? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עדין כאן....באיזה כפר נידח בצפון מה אתה הכי אוהב לאכול?זה משתנה מה אתה הכי שונא לאכול?כרוב מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אמ..לא נראה לי שעשיתי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?חח -------------------------------- מה הצבע האהוב עלייך?סגול בההההייייייייייייייררררררררר מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך?ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמד מאוד... עיר/ים אהובות:נהריה? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אופניים איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית איך אתה הכי אוהב לבלות?חברים,בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?11 ביום שלמחרת יש בית ספר...ו3 בחופש הגדול מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן... מה היה המבחן האחרון?מסכם במטמתיקה כמה קיבלת בו?75 יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לפעמים
היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן.. אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?אישי לקחת סמים מתישהו?לא... אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אני לא מאמינה בהורדות מהאינטנט...סתם
אממ לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אממ סתם כי זה עולה כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אח שלי ולחבק?אח שלי ולנשק?אף אחד ולספר לו משהו מהלב?חברה שלי יש לך חברה?לא וגם לא חבר ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את אמא שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את המחשב אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?חברות שלי שם מיוחד לבן?נוה שם מיוחד לבת?רומי מאכל אהוב:לא שאלו את זה כבר? מאכל שנוא:גם את זה שאלו!!! דבר אחרון שאכלת:שוגי
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ילדה מהכיתה ושרון . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מכנס עד הבירכיים אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?הארי פוטר דהה אהבת?ברור
מה הסרט האחרון שראית?ארמגדון אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אח שלי על מה דיברת איתו?על המכות שהוא עומד לחטוף אם הוא לא יעוף לי מהחדר...
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?חברות שלי... מה הדבר האחרון שקנית?חצאית כמה הוא עלה?60 ממי הsms האחרון שקיבלת?אשרת(חברה) מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אשרת(חברה) מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?בדיקה מה ממש בא לך לאכול עכשיו?שוב? אני זוכרת שהייתה השאלה הזאתתת יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שנה שעברה.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?היום מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?אשדוד למה הלכת לשם?כי היה שם באולינגג איך קוראים לאמא שלך?מרים יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן!!! כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אוף אני צריכה לספור...3+4+3+3=13 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?התכוונתם אבא?שלוש איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אריאל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כפות רגלים ושיער ובפנימיות?ביטחון עצמי...ולהפסיק לקנאות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?דיבורים
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')הכללל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא הייתי רוצה למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2/3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?בלגדיש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?קוקי כמה קומות יש לך בבית?2כולל המרץף . הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?כלום מתי זה היה?אתמול מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מעצבץ פנים/אמנית/פסיכולוגית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?אמ..לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אוךך מה עושה לך טוב?שקט ופרטיות מה מעצבן אותך?רעש ובלגן מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך?אייפוד מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ביצה? מה היית לוקח לאי בודד? סירה? המלצה לסרט:למראית העין תוכנית טלוויזיה?יש משהו ביס אבל אני לא זוכרת איך קוראים לזה... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאפשר לסמוך עלי איך את/ה מתגבר על באסה?בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם?הולנד ושוודיה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר סבלנות... איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף!!! איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:תוכי כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אממ כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא חוץ ממפגשי פורום מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?ידידות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?החזרה הביתה מה את/ה אוהב/ת לעשות?לקרוא מקומות בילוי מועדפים:בית את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?מאוד!!! מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אין לי כוח האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לא תמיד לבוש:מכנס עד הברכיים וגופיה חומה איפור:כלום מאכל אהוב:די אני כבר לא עונה על זהההה שתייה אהובה:קולה/ענבים/מנגו להקה אהובה:within temptur סרט אהוב:ארמגדון גלידה:וניל עם עוגיות עיר בעולם:לא יודעת ארץ:אני לא עונה על שלות פעמים!!1 מה תעשה כשתסיים את השאלון?אצרח מאושר!!! שיר ברקע:שוב? winter זה שיר ארוך שעת סיום:10

../images/Emo62.gifגמני רוצההה../images/Emo3.gif

איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ממ.. מקווה בתיאטרון, עם בעל ושתי בנות
מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של סבתא
מה אתה הכי שונא לאכול? סנדוויצ'ים שמכינים בטיולים בצופים, ואין לך מה לאכול כול היום חוץ מזה, וזה פשוט מגעיל><. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מעדיפה לשמור על זכות השתיקה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כ"כ הרבה..
מה הצבע האהוב עלייך? כחול
(למה הצבע פה ירוק?) מה הצבע השנוא עלייך? ורוד.>< מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה |מתביישת| מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה:| איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחת השנים הכי טובות שהיו לי בחיים. אינלי כוח לפרט
פשוט שנה מדהימה. עיר/ים אהובות: נהריה. עד כמה שזה ישמע מוזר. אנחנו תמיד הוכלים לשם לסופשבוע וזו עיר ממש יפה. ת"א, וירושלים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? MP3
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית
איך אתה הכי אוהב לבלות? עם החברים הטובים, בבית של מישהו לראות סרט ולעשות צחוקים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 שיש בצפר, 2 בחופשים
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא
מה היה המבחן האחרון? מסכם במתמטיקה.
כמה קיבלת בו? 85
יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ
ומחוץ לשכבה? יאפ
ומבית ספר אחר? יאפ
ומהעיר אחרת? יאפ
אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים
היית פעם אצל פסיכולוג? לצערי לא.. ואצל פסיכיאטר? הייתי אצל פסיכי אחד.. אבל פסיכיאטר עוד לא יצא..
חשבת פעם על התאבדות? האמת.. שכן.. אבל לא ברצינות. אם כן - סיפרת למישהו? חחחחח ממש לא
מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע. במחנה קיץ
מדוע? כי השמיניסטים עזבו. וממש אהבתי אותם.
לקחת סמים מתישהו? לאאאא
אתה מעשן? לאאאאאאא
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בוא נחשוב.. אף פעם..
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט: Forever young
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? חיסכון בכסף... ויש יותר אופציות מאשר בדיסק. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ילדה שאני לא סובלת
ולחבק? ילדה שאני מאוד סובלת
חברה שלי, שהייתה ממש ממש חמודה! ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי, כשישנתי אצלה. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא..
את מי היית לוקח לאי בודד? משפחה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מישהו מהשבט שלי בצופים.
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? יאפ
עם מי? חברשלי. רוצה שאני אשלח לה תמונות>< שם מיוחד לבן? עופר
שם מיוחד לבת? לא חשבתי על זה. יסמין נשמע ממש יפה. וגם נטע..
מאכל אהוב: כבר דיברנו על זה לא..?
מאכל שנוא: גם על זה דיברנו
דבר אחרון שאכלת: פסטה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסי ג'ינס גצרים. מאווד חרושים אצלי
אתה לומד ביום שישי? אכן
מה הספר האחרון שקראת? רודף העפיפונים
אהבת? מאוד! מה הסרט האחרון שראית? בתו של השניא, בדיוידי. אהבת? נחמד... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. הרגע
על מה דיברת איתו? היא רצתה שאני אדליק את המזגן^__^ מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אבאמא. וחברה הכי טובה שלי. וילדה שאני מדברת איתה במסן, והיא לא מת"א, ככה שאין לי בעיה לספר לה הכול!! על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל ליודעים עליי.
מה הדבר האחרון שקנית? מתנה לאחותי ליומולדת
. אתמול.. כמה הוא עלה? 80 שקל
ממי הsms האחרון שקיבלת? מפלאפון><. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי שטסה היום. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? |הולכת לבדוק| רק. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? במבה
יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה...
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חצי שנה בערך... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בת ים. חברים של ההורים גרים שם. למה הלכת לשם? חברים של ההורים גרים שם
איך קוראים לאמא שלך? איה. יש לך שם שני? מהו? לאא

../images/Emo62.gifלא נותן לי לשים הכול../images/Emo2.gif המשך-

אתה קרוי על שם מישהו? מי? לאא אתה אוהב ילדים קטנים? כןןןן
אוי, יצאתי פדופילית
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?*מחשבת* 6. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?נניח שזה אבא.. *מחשבת* 3
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בת דודה שלי מאי, שקטנה ממני בשנה ואנחנו חברות משמ טובות
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16. גיל טוב כזה. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שלא יהיו לי נמשים>< ובפנימיות? פחות עצבנית... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא אומרת הכול בפרצוף. גם דברים טובים וגם רעים...
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד.. אולי למשך יום!!
ילדה מהשכבה שלי
למה? יש לי את הסיבות שלי
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 בנות (בע"ה) מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בע"ה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מאי. כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן. שלא הסכימו לקבל את כולנו לבצפר תיכון מסוים כולנו באנו והפגנו מול העירייה. זה ההי מגניב
הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד כמובן
מתי זה היה? לפני שנתיים.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני רוצה להיות שחקנית... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? קשה לעלות כרגע
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? קללות בעיקר
אין ביטוי מסוים.. מה עושה לך טוב? בית ריק. בלי האחים וההורים, לפחות למשך 6 שעות
מה מעצבן אותך? שהבית לא ריק
אז המחשב תפוס כול הזמן!! מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הMP3 שלי אני משערת.. אהה ואפוניים... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מיים (קיץ!!
) וחומוס..
מה היית לוקח לאי בודד? דיברנו על זה... המלצה לסרט: 3 בפארק
תוכנית טלוויזיה? יס וויקנד. ה כ ו ל
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה.... איך את/ה מתגבר על באסה? שוקולד... ובכי. אחרי שבוכים זה עובר.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? קליפורניה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. איזה חג אהוב עליך? פייסח! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: על חברה שלי בעיקר
חיית מחמד: חתול!!
כמה אחים יש לך? אח ואחות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. מישהי
נפגשת איתו/ איתה? לא... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לפעמים.. מהי אהבה בשבילך? שחושבים על מישהו כול הזמן ולא מצליחים להוציא אותו מהראש, וזה גורם לך סבל. ואחרי שנהיים ביחד(בתקווה ש..), אהבה זה דבר מדהים!! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא.. בכלל לא... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כול מיני דברים קטנים... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד, לגלוש אין דה אינטרנט, לראות טיוי, ולהיות בצופים. מקומות בילוי מועדפים: סינמה סיטי, ובית קפה ליד הבית. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. כול אחד והתכונות שלו. את/ה בחור/ה קנאי/ת? טיפונת... מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: (שוב
) קללות (לא משהו רציני.. סתם כזהף שיט, ודברים כאלה... מחקו את זה?:|) ו-יא אלללהההה האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? אהה... אפשר לומר.. לבוש: ג'ינס וגופייה איפור: לא..

2 Mיכל

New member
שאלון קטן? קטן?!

שעת התחלה: 12:05 שיר שמתנגן ברקע: אפחד ספר קצת על עצמך: אין לי כוח מחשבה שעוברת בראש: למה תמיד משדרים רק פרקים של חברים שכבר ראיתי? מה עשית היום? נפגשתי עם חברה, הייתי בשיעור נהיגה כפול ועברתי טסט פנימי בשיעור 14 מה תעשה מחר? אנסה ללמוד לתיאוריה חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 38-9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רוקדים עם כוכבים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בארץ מה אתה הכי אוהב לאכול? קורנפלקסים מתוקים. עוגי נסגד. מה אתה הכי שונא לאכול? בכללי עלים ובשר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לוידעת. אני לא עושה מעשים מטורפים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא משנה מה הצבע האהוב עלייך? כחול וסגול מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? היה מחשבים מה המקצוע השנוא עלייך? היה היסטוריה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חביבה עיר/ים אהובות: נהריה
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דיסק של האיגלס איפה חגגת יומולדת אחרון? אצל סבתא שלי איך אתה הכי אוהב לבלות? בשקט מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בגרות בפיזיקה כמה קיבלת בו? לוידעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא לעומק אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? יום שבת, אני חושבת מדוע? קטע מרגש בסרט לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת, אבל מרים שלחה אלי אחד של אוסיס למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה כשיש הרבה שירים בדיסק שאני אוהבת. מורידה כי בד"כ אני אוהבת שיר או שניים של כל זמר וחבל לי על 80 שקל בשביל זה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אפחד ולחבק? יאנה ולנשק? בלחי? ולספר לו משהו מהלב? שרי יש לך חברה? כן, חבר לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לוידעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? דנה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? בעיקרון עם מרים שם מיוחד לבן? שאקיל? שם מיוחד לבת? לוידעת. כל שם מתאים לבת... מאכל אהוב: לא שאלו את זה כבר? מאכל שנוא: אף פעם לא טעמתי סושי דבר אחרון שאכלת: גלידה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא ניתקתי, אבל נאי רוצה להישאר בקשר. עם מאשה למשל. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לוידעת. אולי חולצה אחת אתה לומד ביום שישי? למדתי מה הספר האחרון שקראת? שלום ולא להתראות, אני באמצע אהבת? די. יותר אהבתי את היי שלום יפתי (של אותו סופר, ריימונד צ'נדלר) מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריביים 2 אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מרים על מה דיברת איתו? הארי/דראקו
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לוידעת על מי אתה יודע הכי הרבה? דנה, אולי מה הדבר האחרון שקנית? מממ... כרטיס קולנוע כמה הוא עלה? 35 ממי הsms האחרון שקיבלת? יאנה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גם מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לוידעת. זה משנה? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שומדבר יש לך עדשות/ משקפיים? כן, משקפיים עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני המון זמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? עכשיו? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? מיונים לצבא איך קוראים לאמא שלך? שרה יש לך שם שני? מהו? מיריאל
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אבא? 4 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הראל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לוידעת מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות? גם איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הגזמה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מאימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אפחד. אולי בעצם מישהי דתיה, לדעת איך זה באמת. או מהאמיש או משהו. למה? ^^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לוידעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שומדבר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יאנוצ'קה כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? שומדבר מתי זה היה? NEVER מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לוידעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לוידעת מה עושה לך טוב? חיבוק מה מעצבן אותך? שקרים מה תמיד צריך להיות בכיס? בד"כ אין לי כיסים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק מה הפריט הכי יקר שיש לך? לוידעת. זה משנה? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שאלה טובה. נראה לי שחמאה מה היית לוקח לאי בודד? משהו שיוציא אותי משם כשארצה המלצה לסרט: להרוג את ביל 2, גם בלי לראות את 1 תוכנית טלוויזיה? רוקדים עם כוכבים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לוידעת. לא אומרים לי הרבה דברים יפים איך את/ה מתגבר על באסה? שוכבת ושומעת מוזיקה. למרות שאני לא מתגברת על באסות בד"כ איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות
איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, רק איתם חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לוידעת מהי אהבה בשבילך? לוידעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כלמיני מה את/ה אוהב/ת לעשות? כלמיני מקומות בילוי מועדפים: לוידעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית בד"כ אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי אם אני חושבת שזה רע את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לוידעת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לוידעת החיים טובים לדעתך? תלוי איך מסתכלים עליהם לבוש: מה איתו? איפור: לעיתים רחוקות מאכל אהוב: אוף!! שתייה אהובה: מיצים למיניהם להקה אהובה: גרין דיי סרט אהוב: בעעע גלידה: וניל עם עוגיות עיר בעולם: טוקיו. לא יודעת למה ארץ: ספרד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע: שומדבר שעת סיום: 12:28

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאנוכי.

שעת התחלה:1:55 שיר שמתנגן ברקע:איפשר,כולם ישנים פה. ספר קצת על עצמך:קוראים לי נעה, אני טבעונית,חולת ספרים,אנימות וברחתי מביתי P: מחשבה שעוברת בראש:הלוואי שאני עפה מפה מחר לפ"ח ושלא יקרה כלוםבדרך. מה עשית היום?הלכתי לקאנטרי קלאב בהרצליה(מעאפן) והתעצבנתי על כל העולם. מה תעשה מחר?אני מקווה לנסוע לאדוה (בישמוניתשלי) ולהיות אצלה. חשק ל...:להיות בבית~! מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?לט בקביעות - פה, 414, זב"ח, צמחוטבעונות. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?חכו,אני אלך לבדוקX_X;; מה אתה הכי אוהב לאכול?פיצה מה אתה הכי שונא לאכול?הממממממ עגבניות וכוסמת, אבל אני לא אוכלת אזה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?נו, אין לי כח לשאלות כאלו. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הנ"ל מה הצבע האהוב עלייך?ירוק,בורדו מה הצבע השנוא עלייך?זהב. מה המקצוע האהוב עלייך?ואו,המ , ספרות, היסטוריה, אזרחות, פיסיקה,אנגלית, ג"ג וכימיה. הו, ותאוריה,קומפוזיציה ותולדות המוסיקה. מה המקצוע השנוא עלייך?ערבית, תרתי משמע. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?לא משהו+- עיר/ים אהובות:טוקיו,קיוטו, לונדון, רומא ו-וואלה, חיפה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא עונה כי אני בטוח לא זוכרת. איפה חגגת יומולדת אחרון?חברות באו אליי לישון בבית, היה כיף
איך אתה הכי אוהב לבלות?הופעות, איי גאס. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?לימודים - 11-12 חופש - 1-5 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כע מה היה המבחן האחרון?לאזוכרת, ועכשיו אני מתחילה להרגיש שכבר עניתי על השאלון הזה. כמה קיבלת בו?לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה?כע ומחוץ לשכבה?א-הא ומבית ספר אחר?כע ומהעיר אחרת?כע אתה נוהג לדבר עם חפצים?כשהם מעצבנים אז כן. היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כע, אבל אני יודעת שזה אף-פעם לא ברצינות. אם כן - סיפרת למישהו?כע, ברור D: אני אוהבת לבכות לאחרים ולהתלונן XDD מתי פעם אחרונה שבכית?היום >< מדוע?כי פאקינג נאבד לי הפלאפון~ אבל לבסוף נמצאה האבדה
לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?never? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?וואי..המ, נראה לי פאנטום אוף דה אופרה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אין לי כסף? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אני. ולחבק?ג'וש, כי הוא בא לארץ^^; ולנשקדראקו. ולספר לו משהו מהלב?אדוע יש לך חברה?כע, אפילו כמה
איזה קטע. ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?*נו קומנט* את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?חוץ מדראקו?המ, אי אפשר להגיד פה. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא, נטשו אותי לטובת פיק
שם מיוחד לבן?i dont know שם מיוחד לבת?ren - רן. מאכל אהוב:כבר שאלתם >< מאכל שנוא:הנ"ל דבר אחרון שאכלת:עוגייה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?הקשר רופף - קיל ואדוה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?הג'ינס היחיד, לצערי, שלי. אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?סיימתי - 'מסעה של רן'. כרגע - ה"פ השישי, פעם שלישיתD: אהבת?כן וכן. מה הסרט האחרון שראית?המממ,וואי, אנ'לא זוכרת את השם. אהבת?כע, למרות שראיתי רק שליש. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?באינטרנט - ג'וש. במציאות - יעלה על מה דיברת איתו?אינטרנט - נטש אותי לטובת פיק. מציאות - הודעה שהיא רשמה לי. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?יש כמה. על מי אתה יודע הכי הרבה?כמה. מה הדבר האחרון שקנית?המ, 2 חולצות כמה הוא עלה?שתיהן ביחד ב-50 ממי הsms האחרון שקיבלת?"סבבה" מדניאל. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?דניאל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כח לבדוק. מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום, אבל בא לי לשתות קולה. יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא אבלאני צריכה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?בהבטחה, של הצופים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?רמת השרון. אני גרה פה זמנית
למה הלכת לשם?כי מפגיזים את חיפה והבית שלי במיקום גרוע מאד מאד מאד. איך קוראים לאמא שלך?גילה יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כע כמה בני דודים יש לך מצד אמא?12, בערך. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?המ,הנ"ל
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?*נו קומנט* בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?המ, מאיפה להתחיל? ובפנימיות?את האני השניה >< איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?בעיקרון, חוסר תשומת לב. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה, דרמה, סרטי חרבות. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא יודעת, אדוה? למה?כי היא קרובה לשלמות, בערך. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודעת. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מילה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?רות כמה קומות יש לך בבית?בביתי בחיפה, אחת. פה, יש 4. הלכת פעם להפגנה?לא, אבל בקרוב. הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד ניסויים בבע"ח מתי זה היה?לא היה, עדיין. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא דעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?>< באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?כוסאמק, פאקינג שיט, וג'יזס קרייסט
מה עושה לך טוב?סקס. סתם, לא יודעת. מה מעצבן אותך?חוסר תשומתלב. מה תמיד צריך להיות בכיס?לאדעת. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שמיעה אפסולוטית\ציור\שירה.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהמשך-שך-שך.

מה הפריט הכי יקר שיש לך?המ, לא יודעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?בשררר, סתם, איכס, חס וגראס...המממ, חסה. מה היית לוקח לאי בודד?חסה? XD סתם, לא יודעת. המלצה לסרט:מחול הפגיונות. תוכנית טלוויזיה?טסובאסה כרוניקל, אינו, היקאגו, CCS מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא יודעת. איך את/ה מתגבר על באסה?רואה אנימה או משהו. איפה היית רוצה לבקר בעולם?יפן, קניה, לונדון, איים קאריביים, איטליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?המוניות. איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף, קיץ, סתיו, אביב. איזה חג אהוב עליך?אולי פורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כע
חיית מחמד:כלבה, במבה. כמה אחים יש לך?אפס מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כע נפגשת איתו/ איתה?כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי מהי אהבה בשבילך?שוש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?תלוי וכן, עד גבול מסויים. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?סקס. נו, זו שאלה מעצבנת. מה את/ה אוהב/ת לעשות?סקס >< מוחעחחעחע מקומות בילוי מועדפים:סקס. סתם, הופעות, בתים של חברים. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא, אני אנוסת ילדים קטנים ותמימים ברחוב. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?אם את אוכלת בשר או ימנית אז כן
את/ה בחור/ה קנאי/ת?ככה-ככה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:כבר נשאל. האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא ממש. אם כבר אז ישו, הרבה יותר סקסי P: החיים טובים לדעתך?sometime לבוש:מכנס חאקי,תחתונים סגולות וחולצה של המחנ"ק 2006. לא התקלחתי עדיין ><
איפור:המ, בלי. היינו בבריכה. מאכל אהוב:נשאל >< שתייה אהובה:קולה
להקה אהובה:היהודים. סרט אהוב:אחד? לאאאא גלידה:המ,לא יצא לי עדין לטעום גלידות טבעוניות אז...קרטיב לימון?
עיר בעולם:כאילו שיצא לי לבקר ביותר מאיזה 4 מסכנות. ארץ:יפן, אנגליה,אירלנד, סקטולנד, קנדה, איים קאריביים, איטליה וזה נמשך ונמשך. מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לקרוא ה"פ השישי ולהתקלח או להפך. אני מעדיפה כלור. בלעעע שיר ברקע:זרג, אין, כולם ישנים פה. שעת סיום:2:25. המווווון זמן.P:

חרבביש

New member
עונה, נא לקרוא../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 1 ורבע, בערך. שיר שמתנגן ברקע: פרפקט, של סימפל פלאן. ספר קצת על עצמך: אודי, כמעט13. מחשבה שעוברת בראש: וואי שעות יקח לי למלא את כל השאלון הזה... מה עשית היום? פיהקתי:-O מה תעשה מחר? אפהק:-O חשק ל...: שיפסיקו לכאוב לי הרגליים. מה המידה שלך בנעליים? 42-3. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? ה"פ הספר. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במילאן
מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה? מה אתה הכי שונא לאכול? הרבה דברים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכר... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? היו המון כאלה. למשל, פלטתי סוד של מישהו פעם... עד עכשיו אני לא מרגיש טוב על זה.
מה הצבע האהוב עלייך? אדום, כחול. מה הצבע השנוא עלייך? כתום-מתנחל. מה המקצוע האהוב עלייך? הא? מה המקצוע השנוא עלייך? אני לא מקוצען. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? יש לה פיגור שכלי, לשנה שעברה. עיר/ים אהובות: ניו יורק. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? MP3. או שבעצם זה לא היה ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? לאידע. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בין 9 ל3. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע. מה זה משנה? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא
מה היה המבחן האחרון? מי זוכר? חופש עכשיו! כמה קיבלת בו? הלו, הלו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? נהגתי, עד שהכרית מתה.
היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? מה אני, פסיכי? חשבת פעם על התאבדות? לצערי כן
אם כן - סיפרת למישהו? לא שזכור לי.... מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה לילות, אבל בקושי. מדוע? ראיתי משהו מאוד עצוב.
לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בגלגול הקודם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? כבר שנים לא הורדתי שירים מהאינטרנט. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? הלו, יש שם מישהו? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי, השתלטן הזה. ולחבק?
ולנשק? לא היו הרבה.:-\ יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? איכסססס, יא סוטים! את מי היית לוקח לאי בודד? הייתי שמח אם היו מזמינים אותי. אני לא אוהב לקחת אנשים בכח. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא... עם מי? אתה מקשיב לי בכלל? שם מיוחד לבת? מאי. לא מיוחד, פשוט שם יפה.
מאכל אהוב: פיצה
דבר אחרון שאכלת: |ענבים||ענבים||ענבים| בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חבר הכיטוב שלי לשעבר. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ארון? כאילו, ארון ממש? על מה אתם מדברים? אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר. אהבת? חח מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? במסנג'ר, עם נגה. על מה דיברת איתו?
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אין לי מושג. על מי אתה יודע הכי הרבה? דניאלה, אולי. או אולי- טוב, אתם לא מכירים אותה גם ככה. מה הדבר האחרון שקנית? מי זוכר? ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי פלאפון
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ללה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד. יש לך עדשות/ משקפיים? לא, אבל אולי יהיו. עשית ישור שיניים? אני אעשה מחרתיים. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני 5 ימים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? הא? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? *מרגיש סנילי* למה הלכת לשם? "דוקטור, לפעמים נדמה לי שלא מקשיבים למה שאני אומר." איך קוראים לאמא שלך? אין לה שם. יש לך שם שני? לא. אתה קרוי על שם מישהו? לא! אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי מי. יש הרבה סוגים של ילדים קטנים. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7. מה נראה לכם? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אני לא יכול לכתוב את השם... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כמעט13. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה הרבה דברים. ובפנימיות? המון המון דברים. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא שקרן. טוב, בעצם הוא לא החבר הכי טוב שלי. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כל מיני, אבל בעיקר פעולה/דרמה/קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישהו מהכיתה שלי. למה? כי הוא מושלם. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לאידע. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שאלוןמפגר. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עדי, לאידע למה. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? לא. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כדורגל, אני חושב. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היה איזה רגע כזה... אחרי שישנתי אצל חברים... איזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?
מה מעצבן אותך? השערות שהחתול שלי משאיר על כל הבגדים. מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כדורגל. מה הפריט הכי יקר שיש לך? שעון, MP3, אניודע... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מדפים. מה היית לוקח לאי בודד? לא שאלתם את זה כבר? המלצה לסרט: high school. תוכנית טלוויזיה? משחק מכור. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? דניאלה
איך את/ה מתגבר על באסה? שומע מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ספרד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעשות דווקא. איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב. איזה חג אהוב עליך? זה משתנה... אולי פסח, אולי פורים... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ממש ממש לא. אלא אם כן זה בשביל להחזיר להם
חיית מחמד: מיקי, חתול. כמה אחים יש לך? 1 קטן ומעצבן. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? המון! נפגשת איתו/ איתה? חלקם/חלקן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא:-\ מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה, וחברים. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בתור פסיכולוג שלך, כן. את/ה בחור/ה קנאי/ת? מה זה? מאכל אהוב: לא נמאס לכם?????
שתייה אהובה: תודה, אני לא צמא עכשיו. להקה אהובה: סימפל פלאן, queen, ועוד הרבה. גלידה: קפה, שוקולד, נגט, אניודע... מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך את מה שאני עושה תוך כדי. שיר ברקע: פרפקט, פעם רביעית. שעת סיום: רבע ל2. אבל זה לא הדבר היחיד שעשיתי, אז זה הגיוני.

עונה.. בקשה תקראו!!

שעת התחלה:14:51 שיר שמתנגן ברקע: IRIS ספר קצת על עצמך: אתם כבר יודעים מי אני..
מחשבה שעוברת בראש: למה אני ממלאת את השאלון הזה??
מה עשית היום? ישנתי, אכלתי, וראיתי "חברים"
מה תעשה מחר? אשן.. ואקרע את סבא שלי בשש בש..
חשק ל...: אכול שוקולד
מה המידה שלך בנעליים? 37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הפורום הזה.. הפיג'מות.. וזהו בערך.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית שליבכפר שמריהו
מה אתה הכי אוהב לאכול? פירה.. מה אתה הכי שונא לאכול? חומוס
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אין כ"כ..
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אין..
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק בהיר מה הצבע השנוא עלייך? שחור מה המקצוע האהוב עלייך? בבי"ס?? תנ"ך
מה המקצוע השנוא עלייך? ג"ג איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בעע.. עיר/ים אהובות: כפ"ס, אילת.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דובי.. ואני שומרת אותו מגיל 4.. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית..
איך אתה הכי אוהב לבלות? ים... טיול בטבע.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש 2 ובבי"ס 11.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00...
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ!
דמאת.. מה היה המבחן האחרון? במתמטיקה נראה לי..
כמה קיבלת בו? לוזוכרת.. 100 נראה לי..
יש לך חברים מחוץ לכיתה? רק מחוץ לכיתה. (תמר שוש!
) ומחוץ לשכבה? רק מחוץ לשכבה. (תמר, שקט!) ומבית ספר אחר? אפשר להגיד.. ומהעיר אחרת? כע.. ושוב: רק מעיר אחרת.. (תמר שקט!!!!
) אתה נוהג לדבר עם חפצים? נההה.. היית פעם אצל פסיכולוג? נהההה.. ואצל פסיכיאטר? נההה.. חשבת פעם על התאבדות? נופ
אם כן - סיפרת למישהו? -- מתי פעם אחרונה שבכית? ממזמן.. מדוע? לוזוכרת.. לקחת סמים מתישהו? כן, כל יום, פעמיים ביום
אתה מעשן? כן, סמים.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ.. אתמול. שתיתי יין אדום קצת..
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא רוצה להגיד.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה הרבה כסף ואין לי כוח.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי, וזה עדיין בתוקף ולחבק? אממ.. המון אנשים.. ולנשק? -- ולספר לו משהו מהלב? עשיתי את זה כבר.. יש לך חברה? אני משערת שאני לא לסבית, אז לא..
ראית בחנוכה את הפסטיגל? נופ את מי היית לוקח לאי בודד? את שרי
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שרי.. סתם, המון..
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? תמר, נגה ואודי
שם מיוחד לבן? רפאל, תומר, אדם שם מיוחד לבת? דניאלה (
), תמר, זוהר, לב.. יש מלא.. מאכל אהוב: תפוצ'יפס.. מאכל שנוא: חומוס דבר אחרון שאכלת: דגני בוקר.. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אפאחד. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ.. אין משהו מיוחד.. אתה לומד ביום שישי? יאפ! וחבל!
מה הספר האחרון שקראת?"לנצח בגדול" אהבת? מאוד. ספר ענק! מה הסרט האחרון שראית? "לדפוק חתונה" אהבת? כע.. חביב.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אממ.. אני עכשיו מדברת עם תמר.. על מה דיברת איתו? פיטפוטי ביצים.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני עצמי והפיצול
על מי אתה יודע הכי הרבה? אמממ.. על הפיצול שלי..(?) מה הדבר האחרון שקנית? אוכל. כמה הוא עלה? מכ'פת לכם?!? ממי הsms האחרון שקיבלת? של אורנג' דיי.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שרי. (אגב, למה לא ענית!?) מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לוידעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולדדדדדדד! יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ, משקפיים. עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן.. אני רוצה עוד פעם. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? במסיבת סיום שלי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה. למה הלכת לשם? כדי לאכול ארוחת שחיתות עם הבנות במשפחה..
איך קוראים לאמא שלך? גילה. יש לך שם שני? מהו? אין לי.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? -- אתה אוהב ילדים קטנים? תגדירו קטנים
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לפחות 10 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לפחות 50 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? -- בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגילי.
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את המשקפיים שלי. ובפנימיות? -- איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שיש לה בטחון עצמי בקרשים.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם רולינג
למה? כדי לגלות מה יקרה!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מספר זוגי.. אולי 4.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראש. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ראש. כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? נופ
הפגנה נגד (או בעד) מה? -- מתי זה היה? -- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שופטת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? -- באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? OMFHJDDG מה עושה לך טוב? לצעוד בים מה מעצבן אותך? כשכועסים עליי מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? -- מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון. שיבואו לקחת אותי
המלצה לסרט: -- תוכנית טלוויזיה? "חברים".. דפנטלי! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? -- איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? איראן, טיול שורשים..
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים וחנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, אני אוהבת לצחוק עם אנשים.. חיית מחמד: שהייתי רוצה; כלב. כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אולי.. כן.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אמממ.. -- נפגשת איתו/ איתה? -- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? -- מהי אהבה בשבילך? -- את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי באיזה נושא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? זוג זקנים צועדים בפארק
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר מקומות בילוי מועדפים: ים ים וים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? נהה.. אלא אם כן יש משהו מעניין כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית ביותר. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ממש.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? -- מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: OMFHJDDG, נההה.. וכ'ו.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? יאפ החיים טובים לדעתך? אם מנצלים אותם לחיות. לבוש: ג'ינס וטישרט. איפור: כלום. קמסימום ליפסטיק שקוף. מאכל אהוב: -- שתייה אהובה: קולה ומיץ מנגו. להקה אהובה: GOO GOO DOLLS.. DEPECHE MODE..COLDPLAY.. סרט אהוב: יש כ"כ הרבה!
גלידה: שוקו, מסטיק ווניל. עיר בעולם: ירושלים ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלחץ על "שלח"
שיר ברקע: -- שעת סיום:15:20

תודה..

יאפ זה מה שקורה שלאבא שלך יש 9 אחים ואחיות, שהם דתיים גם, ומביאים עוד 10 ילדים כל אחד.. יש גיוון

Piece Of Mind

New member
פף

שעת התחלה:2:19 בצהריים, שעון פראג. שיר שמתנגן ברקע: iron maiden החדש... ספר קצת על עצמך: לא רוצה. מחשבה שעוברת בראש: הו וול, אני אמלא את השאלון הזה עד שנגה תחליט לדבר איתי ושתירגע קצת. מה עשית היום? מחשב. מה תעשה מחר?אממ, מחשב. חשק ל...: להיות עם נגה. מה המידה שלך בנעליים?פאק. 43 נראה לי. באיזה פורום אפשר למצוא אותך?160 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני מניח שאנגליה. מה אתה הכי אוהב לאכול? מקדונלדס. מה אתה הכי שונא לאכול? סושי. כוסאמו, איך שאני שונא את זה. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? השתגעתי והתחלתי לצרוח כמו מטורף על מישהי שאני אוהב אותה. אני לא זוכר אם זה היה נכון. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הרבה. מה הצבע האהוב עלייך? תכלת. מה הצבע השנוא עלייך? לא נראה לי שיש כזה דבר. מה המקצוע האהוב עלייך? מוסיקה. מה המקצוע השנוא עלייך? מתימטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מדהימה, מרתקת, סיפור גדילה שלי ושל כל השכבה שלי. עיר/ים אהובות: חיפה, לונדון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ... האלבום Youthanasia של מגהדת'. לא יודע אם מישהו פה יכול להתחבר למטאל, אבל... איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי. איך אתה הכי אוהב לבלות? לדבר עם אנשים ולראות סרטים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 4- 7 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 בבוקר. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ. מה היה המבחן האחרון?תחילת יוני. כמה קיבלת בו? 91. יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ. ומחוץ לשכבה? לא כ"כ. ומבית ספר אחר? אממ, נראה לי. ומהעיר אחרת? תמותו. רק בגלל שאני גר בחיפה, כן? אתה נוהג לדבר עם חפצים? כשלא נותר עם מי לדבר. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר?נופ. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים. מדוע? לא עניינכם. רק נגה יודעת למה מכל הפורום. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? ממש לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי. לא מאלכוהול לפחות. *קריצה* איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? בקושי אני מוריד. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ההפך. לא גונב. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי. ולחבק? אוי, התשובה כ"כ ידועה. נגה!!!
ולנשק?נ-נ-נגה!
ולספר לו משהו מהלב? שוב פעם, נגה. אני מספר לה הכל. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? אממ, לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את נגה.. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נגה! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? דיברתי עם נגה אבל הפסקנו. שם מיוחד לבן? זוהר. שם מיוחד לבת? סתיו. איזה שם יפה.
מאכל אהוב: מקדונלדס. מאכל שנוא: סושי. דבר אחרון שאכלת: צ'יפס יבשים, היום בשעת הזריחה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש הרבה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה של לד זפלין. אתה לומד ביום שישי? אם יש מבחן או עבודה אז בטח. מה הספר האחרון שקראת? קורא. "אראגון" מאת כריסטופר פאוליני. אהבת? אוהב. מה הסרט האחרון שראית? אממ... "מאחורי האלבום השחור של מטליקה" אהבת?מאוד. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נגה שלי.
על מה דיברת איתו? על כל מה שקורה סביבנו. והשיחות שלנו זה לא עינייכם. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אורי, חבר שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? יש כמה. אני מניח שאו אורי או נגה או אבא שלי. מה הדבר האחרון שקנית? את הספר, "אראגון". כמה הוא עלה? פפ,70 שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת? נגה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נגה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "היי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את נגה. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים. עשית ישור שיניים? בתהליך. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבועיים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? או, ממזמן. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אני עכשיו מבקר בפראג. למה הלכת לשם?קטיושות. ובגלל שהלכתי ל3 הופעות. איך קוראים לאמא שלך? אורלי. יש לך שם שני? מהו? לא, הלוואי שהיה לי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא, אבל על שם משהו. אתה אוהב ילדים קטנים? לפעמים. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה וכמה. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אותה שאלה. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? עדי. כפרהעליו. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד את המשקפיים, את הגשר, שהשיער ייצמח באופן מהר. ובפנימיות? המפף, שאלה קשה. אולי שאני אפסיק להיות אגואיסט. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כלום. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה רומנטית. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? נגה. למה? כי היא מרתקת אותי והייתי רוצה לראות איך נראה היום הממוצע שלה. מה היא חושבת, איך היא מרגישה... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מתכנן על 3 או 2. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פאק. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נגה. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? כלום. מתי זה היה? אממ, אמרתי שלא. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מוסיקאי, צלם, סופר... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? קשה. אני מניח שזה היה הרגע שבו מצאתי את ידידת הנפש שלי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק. מה עושה לך טוב? הרבה דברים. מה מעצבן אותך? פשש, יותר מידי. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לדעת לנגן על גיטרה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודע, אבל מה שאני יכול לחשוב עליו עכשיו זה מהדורת ה50 שנה לשר הטבעות, 400 ש"ח. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל. מה היית לוקח לאי בודד? את התמונות שלי, את הספרים שלי, ואת נגה. המלצה לסרט: "ואז הגיעה פולי". איזה סרט. תוכנית טלוויזיה? לא רואה תוכנייות קבוע. אולי DBZ. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? נגה, "אני מרגישה שאני יכולה לספר לך הכל, שאנחנו ידידי נפש. אתה מדהים." איך את/ה מתגבר על באסה? החומה של פינק פלויד. איפה היית רוצה לבקר בעולם? כולו. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חעחע, יש כ"כ הרבה שאני לא יודע. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. איזה חג אהוב עליך? חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי. כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן, עובדה שזה קרה לי. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? עוד לא.... אני עוד אתפוס אותכם, נגה, אבי ושאנה! מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מאוד! מהי אהבה בשבילך? הרגש עצמו, הדבר הכי מדהים בעולם. הדבר שאיתו הייתי רוצה להיות איתו למשך כל חיי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לפעמים. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? נגה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים:הופעות. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד נאמן. אני אוהב את מי שאני אוהב ואני לא אבגוד בו בחיים. אם זה כן ייקרה, אני אסיים את הקשר מיד ולא אמשוך אותו. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במצברוח. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? נראה לי. XD. כבר עבר הרבה זמן מאז שקינאתי במישהו על משהו שבאמת היה לי חשוב. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "פאק!" "כוסאמו". האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא! החיים טובים לדעתך? כשהם נחמדים אליך. שתייה אהובה: שוקוו. להקה אהובה: איירון מיידן, מטליקה, מגהדת'. סרט אהוב: "שר הטבעות". עיר בעולם:לונדון. ארץ: אנגליה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אנסה להשיג את נגה. שיר ברקע: Metallica- No Leaf Clover. שעת סיום: 3:03 בצהריים, שעון פראג.

למעלה