עונה.. בקשה תקראו!!
שעת התחלה:14:51 שיר שמתנגן ברקע: IRIS ספר קצת על עצמך: אתם כבר יודעים מי אני..
מחשבה שעוברת בראש: למה אני ממלאת את השאלון הזה??
מה עשית היום? ישנתי, אכלתי, וראיתי "חברים"
מה תעשה מחר? אשן.. ואקרע את סבא שלי בשש בש..
חשק ל...: אכול שוקולד
מה המידה שלך בנעליים? 37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הפורום הזה.. הפיג'מות.. וזהו בערך.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית שליבכפר שמריהו
מה אתה הכי אוהב לאכול? פירה.. מה אתה הכי שונא לאכול? חומוס
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אין כ"כ..
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אין..
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק בהיר מה הצבע השנוא עלייך? שחור מה המקצוע האהוב עלייך? בבי"ס?? תנ"ך
מה המקצוע השנוא עלייך? ג"ג איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בעע.. עיר/ים אהובות: כפ"ס, אילת.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דובי.. ואני שומרת אותו מגיל 4.. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית..
איך אתה הכי אוהב לבלות? ים... טיול בטבע.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש 2 ובבי"ס 11.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00...
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ!
דמאת.. מה היה המבחן האחרון? במתמטיקה נראה לי..
כמה קיבלת בו? לוזוכרת.. 100 נראה לי..
יש לך חברים מחוץ לכיתה?
רק מחוץ לכיתה. (תמר שוש!
) ומחוץ לשכבה?
רק מחוץ לשכבה. (תמר, שקט!) ומבית ספר אחר? אפשר להגיד.. ומהעיר אחרת? כע.. ושוב:
רק מעיר אחרת.. (תמר שקט!!!!
) אתה נוהג לדבר עם חפצים? נההה.. היית פעם אצל פסיכולוג? נהההה.. ואצל פסיכיאטר? נההה.. חשבת פעם על התאבדות? נופ
אם כן - סיפרת למישהו? -- מתי פעם אחרונה שבכית? ממזמן.. מדוע? לוזוכרת.. לקחת סמים מתישהו? כן, כל יום, פעמיים ביום
אתה מעשן? כן, סמים.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ.. אתמול. שתיתי יין אדום קצת..
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא רוצה להגיד.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה הרבה כסף ואין לי כוח.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי, וזה עדיין בתוקף ולחבק? אממ.. המון אנשים.. ולנשק? -- ולספר לו משהו מהלב? עשיתי את זה כבר.. יש לך חברה? אני משערת שאני לא לסבית, אז לא..
ראית בחנוכה את הפסטיגל? נופ את מי היית לוקח לאי בודד? את שרי
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שרי.. סתם, המון..
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? תמר, נגה ואודי
שם מיוחד לבן? רפאל, תומר, אדם שם מיוחד לבת? דניאלה (
), תמר, זוהר, לב.. יש מלא.. מאכל אהוב: תפוצ'יפס.. מאכל שנוא: חומוס דבר אחרון שאכלת: דגני בוקר.. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אפאחד. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ.. אין משהו מיוחד.. אתה לומד ביום שישי? יאפ! וחבל!
מה הספר האחרון שקראת?"לנצח בגדול" אהבת? מאוד. ספר ענק! מה הסרט האחרון שראית? "לדפוק חתונה" אהבת? כע.. חביב.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אממ.. אני עכשיו מדברת עם תמר.. על מה דיברת איתו? פיטפוטי ביצים.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני עצמי והפיצול
על מי אתה יודע הכי הרבה? אמממ.. על הפיצול שלי..(?) מה הדבר האחרון שקנית? אוכל. כמה הוא עלה? מכ'פת לכם?!? ממי הsms האחרון שקיבלת? של אורנג' דיי.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? שרי. (אגב, למה לא ענית!?) מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לוידעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולדדדדדדד! יש לך עדשות/ משקפיים? יאפ, משקפיים. עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן.. אני רוצה עוד פעם. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? במסיבת סיום שלי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה. למה הלכת לשם? כדי לאכול ארוחת שחיתות עם הבנות במשפחה..
איך קוראים לאמא שלך? גילה. יש לך שם שני? מהו? אין לי.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? -- אתה אוהב ילדים קטנים? תגדירו קטנים
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לפחות 10 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? לפחות 50 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? -- בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגילי.
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את המשקפיים שלי. ובפנימיות? -- איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שיש לה בטחון עצמי בקרשים.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם רולינג
למה? כדי לגלות מה יקרה!! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מספר זוגי.. אולי 4.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראש. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ראש. כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? נופ
הפגנה נגד (או בעד) מה? -- מתי זה היה? -- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שופטת
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? -- באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? OMFHJDDG מה עושה לך טוב? לצעוד בים מה מעצבן אותך? כשכועסים עליי מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? -- מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון. שיבואו לקחת אותי
המלצה לסרט: -- תוכנית טלוויזיה? "חברים".. דפנטלי! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? -- איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? איראן, טיול שורשים..
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים וחנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, אני אוהבת לצחוק
עם אנשים.. חיית מחמד: שהייתי רוצה; כלב. כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אולי.. כן.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אמממ.. -- נפגשת איתו/ איתה? -- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? -- מהי אהבה בשבילך? -- את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי באיזה נושא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? זוג זקנים צועדים בפארק
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר מקומות בילוי מועדפים: ים ים וים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? נהה.. אלא אם כן יש משהו מעניין כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית ביותר. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ממש.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? -- מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: OMFHJDDG, נההה.. וכ'ו.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? יאפ החיים טובים לדעתך? אם מנצלים אותם לחיות. לבוש: ג'ינס וטישרט. איפור: כלום. קמסימום ליפסטיק שקוף. מאכל אהוב: -- שתייה אהובה: קולה ומיץ מנגו. להקה אהובה: GOO GOO DOLLS.. DEPECHE MODE..COLDPLAY.. סרט אהוב: יש כ"כ הרבה!
גלידה: שוקו, מסטיק ווניל. עיר בעולם: ירושלים ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלחץ על "שלח"
שיר ברקע: -- שעת סיום:15:20