שאלון קטן

Tamir The King

New member
שאלון קטן

א. האם יש לכם סוס? ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו?

serdonix p

New member
../images/Emo9.gif יום טובבבב הכל נראה לי כרגיל...

א. האם יש לכם סוס? כן
ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? פיצקו / סרדוניקס
ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? סיפור ארוך... הייתי ממש חולה בוא נגיד ככה
ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? צריך לבוא כול יום ולהוציא אותו ולטפל בו, כן.

ניצקוש

New member
עונההה

א. האם יש לכם סוס? אפילו שניים ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? סהר וסולטן ג מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? הממ.. סולטן קנו לי לבת מצווה לפני 4 שנים, וסהר לפני נתתי את אמירה כי לא הייתה ברירה אז אבא שלי עשה לי הפתעה ונסענו לקנות את סהר(= ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? רצוי לצאת איתם כל יום. חחח.. סהרקה
מצחיק..

עונה

א. האם יש לכם סוס?כן ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)?ג'ינג'י...
ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)?לא זוכרת...חח.. ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו?כןן..אני ואח שלי מתחלקים בימים

Ontario R Z Y H

New member
עונההההה

א.האם יש לכם סוס? יאפפפ!! והוא אפילו מושלם! ב.אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? אונטריו/בייבי
ג.מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? ממ קודם כל היה לי פנסיון שנתיים על הפונית טינקר-בל.. אני חושבת שאם אתה מחפש סוס ראשון עדיף קודם פנסיון... ורצוי להראות שאתה משקיע.. חחח ד.האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? צריך כל יום להוציא לטפל ולרכבבבב...

Saint Marko

New member
אני

תוכן: א. האם יש לכם סוס? כן.. טוב לא.. היא בעצם כלב נו... הכל אוותו הדבר... אבל היא אוכלת כמו סוס. ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? קוצ'י.. ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? אממ, הכלב הקודם נהרג אז הביאו אותה.. את הקופנה הקטנה שלי! ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? אממ אממ, היא בבית.. אבל היא דורשת ריצה ודיאטה.... היא כולה שמנה! בע.. מה ששעמום יכול לעשות!

Saint Marko

New member
חבל לך על הזמן

אבל זו לא אשמתי! הייתי צריך לעשות טיול עם סוס של חברים באזור המושבים אבל בסוף אימא שלי אומרת שאני לא יכול ללכת... אז כולי התחרפנתי לגמרי בגלל זה.... למרות שדקפתי את האצבע בדלת אז האצבע משותקת אבל זה לא ימנע ממני לרכוב.

באליייייי

א. האם יש לכם סוס? כןןן
ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? רונלד ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? אמממ היה לי בהתחלה חצי פנסיון על ג'וניור וזה נגמר אחרי חודש.. חח ורק אחרי איזה חצי שנה קנו לי סוס אחרי שכנועים רביים והמון בכי.. חח לבכות זה טוב.. ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? כן.. יותר נכון לרכב עליו..

lidarush

New member
יווווווווווווו

והוא כזה חתיךךך!! שלמוותת
אתה כאלו יפים ביחד בובה!!

TauraMan

New member
יואו הוא יפיוף!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הוא ממש נראה כהה כאן.. חח ואת נראית פיצית עליו בקנטר כשכל הרעמה שלו עפה חחחח.. הימורים כמה זמן היא נשארת ארוכה?

חחחחחחח

תאמת שאני דווקא לא כזאת קטנה עליו.. על אפולו נראתי עוד יותר קטנה..
חחח אממ והרעמה שלו יחסית קצרה לא יודעת למה היא נראת ארוכה. אבל היא דלילה יחסית ואני רוצה לחכות שהיא תגדל ואז שהיא תהייה מלאה לא לדלל אלא לגזור וזה יהייה יותר יפה.. ותודה

../images/Emo135.gifעונה? חצי עונה חחח../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif

אין סוס זה החלום שלי מי שמבין מבין
מה אני יעשה כדי לקבל סוס? מה לא עשיתי?
יש לי אמא נוראה
כן וצריך לבוא ו לאמן??לרכב??להריץ?? מה שזה לא יהיה... ולסיכום
אחד ג-ד-ו-ל

עונה..

א. האם יש לכם סוס? כן.. ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? שושקה וברק ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? התחלתי לרכב..זה היה התנאי ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? מומלץ..אבל לא הכי מתאפשר לי

ReSeN

New member
מה?!?!?!?!

וואי הלוואי שגם לי היה ככה רק בשביל לרכוב הייתי צריך להתחיל לשכנע

For Eternity

New member
עונה כי עכשיו חזרתי ומשעמם ../images/Emo15.gif

א. האם יש לכם סוס? חצי אחזקה
ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? וול-דאן/קטני/בייבי ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? אמממ הוא החצי אחזקה השני שלי... בשביל הראשון ישבתי עם המנהל של החווה עשיתי חישובים כמה יוצא לי לשנה בלי חצי אחזקה וכמה יוצא לי עם חצי אחזקה ואז עשיתי כל מני תרשימים וציורים (חחחח בת של עורך דין או לא בת של עורך דין?!) והבטחתי להורים שלי שאני אשלם את ההפרש... והם הסכימו... ואז ביומולדת שלי נתנו לי מתנה עוד שנה עם אותו סוס בלי שאני משלמת... אבל אז הוא יצא לפנסיה...
אז בסוף מצאנו את וול-דאן בתור חצי אחזקה וזהו...
ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? אני בגלל שזה חצי אחזקה אז אני באה רק 3-4 פעמים בשבוע... אבל בעיקרון הסוס יוצא כ-ל יום מהתא!!! רק לפעמים ביום חופש הוא לא יוצא כשאני לא יכולה לבוא...

למעלה