שאלון קטן

horses23

New member
תשובה לשאלון../images/Emo127.gif

א. האם יש לי סוס- כן יש לי 2 ב. מה השם שלו- סוזן וווגה (על שם הזמרת האהובה על משפחתי. ג. הסוסות שלי קיבלנו אותם עוד לפני שנולדתי אהיתי בבטן של אמא שלי אבל הרעיון שלי היה לקחת את סוזן הסוסה ליזדווג (אם יש שגיעה סליחה). ד. לא צריך להריץ אותם כל הזמן, צריך לעשות ככה: 1. לבוא כל יום לפחות ל4- 5 שעות ביום. 2. כל יום שאתם באים לסוס תביאו לו ממתק קטן, כמו: גזר, תפוח, קובית סוכר, או כל דבר אחר שסוסכם אוהב. 3. ולבסוף לשתוף אותו לפנק אותו להוציא אותו כצת החוצה... וזהו!! מקווה שעזרתי... לך יש סוס??

SHiRA110

New member
../images/Emo55.gifמשעמם

א. האם יש לכם סוס? כן ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? סטאר ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? הצקתי להורים!(והיה המשך לסיפור) ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? אני רחוקה מדי..אבל הוא עושה שיעורים וגם נמצא כל יום במרעה פתוח(אז הוא רץ בעצמו
)

star my love

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo41.gif

א. האם יש לכם סוס?
כעע ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)?
סטארר
ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)?
..מממ כלום..בכלליותזה דיי היה רעיון של ההורים... ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו?
בטח שכן..

ווינגז

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo115.gifעונה

האם יש לכם סוס? כן, סוסה
. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? לוליטה/לולי/לולה/לוליק/לול
. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? מה לא עשיתי?
. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? לבוא לטפל באופן כללי...

Ride Or Die

New member
יאללה אני גם עונה

א. האם יש לכם סוס? כן ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? אדי ג. מה עשיתם כדי לקבל אותו סוס (זאת עצה בישבילי)? אממ זה מסובך לאללה ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? כן ממש ממש רצוי

Tamir The King

New member
נצל"ש

היי אני תמיר אולי ראית אותי כמה פעמים.. תשלח לי הודעה פרטית ואז נוכל לדבר..

DriftingAway

New member
מממממממממממממממממממממממממממממממממממ

א. האם יש לכם סוס? כהה
ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? Admire ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? בוא נגיד שיש כמה אנשים שאני חייבת להם
ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? נכון!! =] חוץ מיום חופש..

Vintage Queen

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif../images/Emo176.gif../images/Emo181.gif

א. האם יש לכם סוס? כה
ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? מוסמוסס
ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי)? הוצאתי כסף מהבנק...(?) ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? אני צריכה להוציא אותה כל יום.. לא להריץ אלא לרכב

../images/Emo9.gif

א. האם יש לכם סוס? כן
ב. אם כן אז מה השם שלו (אם יש אז גם תמונה)? אפולו
ג. מה עשיתם כדי לקבל סוס (זאת עצה בישבילי) האמת? גרמתי להורים שלי להבין שאני זקוקה לזה
שמגיע לי [?] בעיקרון הייתי ממש מתוסכלת כבר מהסוסי בצפר והחוסר יכולת להתקדם בתחרויות, אז חיפשנו חצי פנסיון אבל זה לא הלך כי לא היה סוס... בסוף עם החיפושים [חיפשנו סוס שהחווה תקנה או משהו] תוך כדי שההורים שלי אמרו לי שבחיים לא נהיה מסוגלים לקנות סוס ולהחזיק אותו, ההורים גם הבינו שאנחנו כן מסוגלים לקנות סוס להחזיק אותו
הם פשוט הבינו שאין לי לאן להתקדם ושהמצב הוא לקנות סוס/חצי פנסיון או להפסיק לרכב והייתה אפילו שיחה שאמא שלי אמרה לי להפסיק לרכב וכמעט עשיתי את זה...אבל אז מישהו התקשר אל חיים [הבעלים של החווה] ואמר לו על איזה סוס ובדיוק היינו בדרך לחווה ומפה לשם התחלנו לדבר על קניית סוס בעצמנו.. כמובן שזה כלל הבטחה שזה לא יפגע לי בלימודים ושאני אהיה מספיק אחראית ועוד דברים בסגנון
ד. האם צריך כל יום לבוא ולהריץ אותו? אם אתה בא להריץ סוסים מצבך עגום
אני באה בכל יום לרכב על הסוס שלי, חוץ מיום ראשון שזה יום לונג' אז אני באה ומטפלת בו המון ועושה לו לונג', ויום שבת שזה יום חופש ולא תמיד יוצא לי לבוא ואם כן או שאני רק מטפלת בו או שאני גם משחררת אותו במגרש

עונהה

רוקאים לי אלה ואני חדשה פה. ולגבי השאלון אין לי עדיין סוס אבל יהיה לי בקרוב וקוראים לו ג'ורג' או מג'יק או חצי פנסיון רמבו. תבקש מההורים שייקנו לך ואם יש לך מספיק כסף אז תקנה לך סוס לבד. צריך להוליך אותו אבל אם אתה מוכר אותו לחצי פנסיון אז אתה יכול לבקש ממנו שיוליך בשבילך חלק מהימים או אם אתה מכיר משהוא שנמצא כל ים בחווה ואתה בוטח בו אז הוא יכול לרכב אליו או להוליך אותו בשבילך (אם הוא יכול לרכב בלי מדריך!)

למעלה