שאלון צבעים

moomi123

New member
עונה!:)

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?כחול בהיר מה צבע המכנס?ירקרק מה צבע התחתונים?כתום עם נקודות לבנות צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:שזוף אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כתום 2.כחול בהיר 3.ירוק 4.לבן 5.אדום ירוק או לבן?שתיהם צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?שתיהם שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תלוי איזה תכלת... ורוד או סגול?תלוי איזה ורוד... ירוק או ירקרק?שתיהם שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?צהוב זוהר/ורוד זוהר מהו הצבע השולט בארון שלך?יש המון! מהו הצבע שמאפיין אותך?כתום איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?כתום וחבר טוב?טל תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.כתום-צבע קופצני. באיזה צבע החדר שלך?לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כתמתם באיזה צבע הבצפר שלך?צבעוני

שלי

וואי שנים לא הכנתי שאלון אז הרי לכם שאלון על צבעים. גוף:מה? מה צבע החולצה שלכם עכשיו?אדום מה צבע המכנס?שחור מה צבע התחתונים?לבן צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:מממממממממממ באמצע כזה לא בהיר ולא כהה אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור&תכלת 2.לבן 3.טורקיז 4.אדום 5.ירוק ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק פיסטוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1זהב 2כסף 3צהוב 4אפור 5ממממממממממממממממממ לא יודעת עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?זהב מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור מהו הצבע שמאפיין אותך?שחור איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?שחור ואדום וחבר טוב?כחול תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.בז' -כי זה צבע מוזר והרגשתי לאחרונה ממש מוזרה אז אנחנו מתואמים באיזה צבע החדר שלך?אוף וואיט איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?אדום או סגול באיזה צבע הבצפר שלך?ממממממממממממממממממ....כחול זהו, תענותהנו

adidoosh16

New member
תשובותתתת

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול-תכלת... מה צבע המכנס? חקאי מה צבע התחתונים? כחול צבע עיניים: ירוק חום צבע שיער: ג'ינג'י צבע עור: בהיר אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. כתום 3. אדום 4.שחור 5. לבן ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? חחחח ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.צהוב בגלל שזה הצבע של החולצת ספורט אבל ככה אני אוהבת את כלל הצבעים =] 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מממ חרדל חחח מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור כחול אדום... מהו הצבע שמאפיין אותך? כתום איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כתום וחבר טוב? סגול תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. כחול כי אני רגועה עכשיו והכל טוב באיזה צבע החדר שלך? קרם איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? גוון של ירוק או אפרסק באיזה צבע הבצפר שלך? הרבה... בתכלס לבן אבל הכיתה שלי צבועה בקרם מסובך כזה..... ובכניסה לבצפר יש ציורי קיר

למעלה