שאלון צבעים

D o o S h a

New member
שאלון צבעים../images/Emo70.gif

וואי שנים לא הכנתי שאלון
אז הרי לכם שאלון על צבעים. גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? מה צבע המכנס? מה צבע התחתונים? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק?
שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? וחבר טוב? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? באיזה צבע הבצפר שלך?
זהו, תענותהנו

D o o S h a

New member
../images/Emo76.gifעונה לעצמיייייי

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? ירוק מה צבע המכנס? ג'ינס מה צבע התחתונים? כתום
צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: ממ.. אין לו הגדרה. לא לבן מדי ולא כהה מדי. באמצע אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. תכלת 2. סגול 3. כחול 4. ירקרק 5. ורוד ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. צהוב (צבע השנאה) 2. חום 3. ורוד פקאצה 4. צהוב בננה (בעע) 5. ממ.. אין עוד אחד עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? אין כזה. צבעוני מהו הצבע שמאפיין אותך? ממ.. לא יודעת. אולי כחול או ירוק איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ורוד וחבר טוב? ורוד
תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אדום ורוד. החיים יפים. תאהבו אותם. באיזה צבע החדר שלך? סגול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול
באיזה צבע הבצפר שלך? חח... לבן ומלכולך, כי הוא עומד שם שנים, אבל את היסודי שלי, אחרי שעזבתי.. מזמן.. צבעו עכשיו להמון צבעיםפ נוראייםםםם

KiaritChan

New member
יאי! התפוזונע חזר! *_* עונע.

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן מה צבע המכנס? שחור מה צבע התחתונים? לבן צבע עיניים: חום צבע שיער: חומכהה צבע עור: לבן XD אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. לבן 2. שחור 3. כחול 4. אדום 5. כתום ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? X___X אדומלבן! שחור או לבן? שחורלבן כחול או תכלת? כחולתכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.וורוד 2. וורוד 3.וורוד 4.וורוד 5.ורוד עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? 00 מהו הצבע השולט בארון שלך? כחול מהו הצבע שמאפיין אותך? לבן ^^ איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? לבן XD וחבר טוב? לבן! XD תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. כרגע..כחולחיוור כזה..אני לא במצברוח משו ^^ באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כחול באיזה צבע הבצפר שלך? XD לאדעת

baril

New member
../images/Emo80.gifעונהה =]

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?ירוק מה צבע המכנס?ג'ינס [[כחול]] מה צבע התחתונים?שחור צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:כהה אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.שחור 3.שחור 4.שחור 5.שחור ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחורררררררררר!!
כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגולל... בעע ורוד
ירוק או ירקרק?ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.ורוד 2.ורוד 3.ורוד 4.ורוד 5.ורוד עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?ורוד או תכלת מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור&אדום מהו הצבע שמאפיין אותך?שחור איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?שחור וחבר טוב?צבע שמח! =] תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.שחור! ההרגשה שלי מעולה פשוט שחור צבע יפה
באיזה צבע החדר שלך?כחול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?שחור באיזה צבע הבצפר שלך?לבן..

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? ירוקה. מה צבע המכנס? חצאית, ירוקה זוהרת. מה צבע התחתונים? ירוקיםD: עם חמניה, פסי-צד וורודים וכתוב "HAPPINESS". צבע עיניים: חומות צצ. צבע שיער: שחור ואדום ושני פסים ירוקים לזכר ימים עברו. צבע עור: בהיר כזה. אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ירוק. 2. כתומ. 3. סגול. 4. וורוד. 5. אדומ. ירוק או לבן? ירוק. צהוב או כחול? כחול. אדום או לבן? אדומ. שחור או לבן? שניהם. כחול או תכלת? כחול. ורוד או סגול? שניהם. ירוק או ירקרק? ירקרק. D: שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: אבל אין לי באופן מיוחדp: עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? חום או צהוב. מהו הצבע השולט בארון שלך? ירוק וצבעוני למיניהם. מהו הצבע שמאפיין אותך? ירוק וצבעוני למיניהם. איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? וורוד. וחבר טוב? אדומ. תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע: כרגע? כתמתמ שכזה. כי אני שמחה וחם ליx_x באיזה צבע החדר שלך? צהוב מבחיל. אני צריכה לצבוע כבר. איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירוק מיוחד שכזה. באיזה צבע הבצפר שלך? וורוד בהיר וגיי.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? בורדו עם פרחים בצבע כתום ורוד בהיר. מה צבע המכנס? ג'ינס כהה מה צבע התחתונים? ירוק סלט בערך, קצת יותר כהה. צבע עיניים: כחול צבע שיער: בלונד צבע עור:כמו קיר שרק עכשיו סויד. אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: לא לפי סדר: 1. שחור 2. אפור 3. סגול 4. אדום 5. ירוק ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? וחבר טוב? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? באיזה צבע הבצפר שלך? זהו, תענותהנו

../images/Emo42.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור.. מה צבע המכנס? כחול כהה... מה צבע התחתונים? אפור עם פסים כתומים
צבע עיניים: חום צבע שיער: חום\שטני.. תלוי בעונה
צבע עור: לא לבן, אבל גם לא כהה.. בקיצ יחסית בהיר=] אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. ירוק [כל הגוונים, מהכי בהיר להכי כהה] 3. כחול [כל הגוונים, מהכי בהיר להכי כהה] 4. סגול כנ"ל
5. ואדום. ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? גם וגם=] ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק..
שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 לא 2 שונאת 3 שום 4 צבע 5
עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כתום זוהר והתנתקותי. זה פשוט זוועה ללבוש צבע כזה. מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור דיכאוןXD זה הכי מתאים להכל.. מהו הצבע שמאפיין אותך? סגול וירוק. זה מה שאמרו לי לפחות, חח איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? אדום. וחבר טוב? כחול תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אפור. כי אני מעוצבנת
חח
באיזה צבע החדר שלך? ורוד לייט זוועתי ודוחה..
אני עד עכשיו לא קולטת מה עבר לי בראש כשביקשתי את הצבע המזעזע הזה
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול בהיר\ירוק בהיר.. באיזה צבע הבצפר שלך?
חח הבצפר שלנו הוא כמו בית של ערבי-כל קומה צבע אחר.. ומבחוץ יש לו צבע ישן
חחח אין איך להסביר את זה.. פעם הוא היה [כנראה
] בז', והיום הוא סתם מלוכלך...
זהו, עניתינהניתי

Light18m

New member
תשובות

וואי שנים לא הכנתי שאלון אז הרי לכם שאלון על צבעים. גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן מה צבע המכנס? סגול מה צבע התחתונים? שחור צבע עיניים: ירוק צבע שיער: בלונדיני צבע עור: לבן אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. סגול 2. סגול 3. שחור 4. לבן 5. תכלת ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול! ירוק או ירקרק? ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אדום(צנחנים) 2 חום(גולני) 3 ירוק סטיקלייט(נח"ל) 4 אפור(הנדסה קרבית) 5 ירוק זית עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אח"כ (אין חיה כזאת) מהו הצבע השולט בארון שלך? סגול! מהו הצבע שמאפיין אותך? סגול איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? סגול וחבר טוב? סגול תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. סגול, כי זה גבעתי באיזה צבע החדר שלך? לבן עם הרבה פריטים סגולים איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול באיזה צבע הבצפר שלך? צהוב

עונה

וואי שנים לא הכנתי שאלון אז הרי לכם שאלון על צבעים. גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן מה צבע המכנס? תכלת מה צבע התחתונים? שחור צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע עור: רגיל.. אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. אע ירוק בהיר חח 2. לבן 3. ורוד 4. צוהב 5.סגול ? ירוק או לבן? תלוי למה צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? לבן שחור או לבן?תלוי למב.. כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק מרקר אני יודעת חח רק זה יפה שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 חום 2 --- 3----- 4----- 5----- עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לאדעת מהו הצבע השולט בארון שלך? אמממ יש כמה חח תכלת ורוד לבן ושחור... וחוצמזה רק כמה בצבעים אחרים אז אלה בעיקר.. מהו הצבע שמאפיין אותך? אע ? איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ? וחבר טוב???? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. מה חח באיזה צבע החדר שלך? כרגע לבן =\ איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אפרסק\ורוד בהיייייייר בהיר באיזה צבע הבצפר שלך? איכס ורוד כזה מגעיל ואפסרק חולה זהו, תענותהנו

Danielle b3

New member
נחמד../images/Emo70.gif../images/Emo8.gifאני עונה../images/Emo75.gif../images/Emo9.gif

גוף
מה צבע החולצה שלכם עכשיו
לבנה
מה צבע המכנס
ג'ינס
(כחול)
מה צבע התחתונים
רגע.. תנו לי לבדוק
, ורודות
צבע עיניים: כחולות
צבע שיער: שטני בהיר
צבע עור: לבן..
אהובים
דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך
1) ורוד
2) כתום
3) כחול 4) ירוק 5) לבן (נו לא יודעת
כולם יפים)
ירוק או לבן
שניהם
צהוב או כחול
המ, כחול
אדום או לבן
אדום
שחור או לבן
לבן
כחול או תכלת
תכלת
ורוד או סגול
ורודד
ירוק או ירקרק
ירקרק
שנואים
עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך
לא יודעת'
מהו הצבע השולט בארון שלך
יש כמה..
מהו הצבע שמאפיין אותך
לבן או ורוד
איזה צבע מסמל בשבילך את החיים
צהוב
או אדום וחבר טוב
כחול תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע..
כרגע, ורודה, אני מרגישה חמוד
(במיוחד) באיזה צבע החדר שלך
אפרסק
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה
אפרסק
באיזה צבע הבצפר שלך
לבן..

../images/Emo55.gif../images/Emo75.gif עונה

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן מה צבע המכנס? אדום מה צבע התחתונים? לבנות עם פרחים סגולים
צבע עיניים:כחול צבע שיער:חום כהה צבע עור:שזוף אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.ורוד 2.סגול 3.תכלת 4.כתום 5.וזהו
ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1שחור 2אפור 3חום 4ירוק 5טורקיז
עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?אממ... חום אני חושבת..=/ מהו הצבע השולט בארון שלך?אדום ולבן מהו הצבע שמאפיין אותך?אדום וורוד.. איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?אדום וחבר טוב?ורוד
תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. הא..? באיזה צבע החדר שלך?לבן=/ איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?אפרסק באיזה צבע הבצפר שלך?צבעוני=/

B A W

New member
עונהנהנהנהנה

וואי שנים לא הכנתי שאלון אז הרי לכם שאלון על צבעים. גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? חולצת צופים גזורה בצבע אפור! מה צבע המכנס? בוקסר לבן! מה צבע התחתונים? טורקיז צבע עיניים:חחחח אין להן צבע מוגדר....הן לפעמים נראות שחורות, לפעמים חומות ולפעמים בורדו, כאילו כל פעם אומרים לי משהו אחר....=) צבע שיער: חום צבע עור: לבנבן אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ירוק 2.שחור 3.כתום 4.גוונים של אדום (גם בורדו וכו') 5.מממממ לבן? ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? גם וגם שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 צהובבבבבב שנוא נפשי 2 אין 3יותר 4 צבעים 5 שנואים עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? צבעוני מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור...חחחחח לא יודעת למה =\ איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ירוקקקק וחבר טוב? כתום תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אין לי...החיים שלי הם ערבוב של מלאן צבעים! באיזה צבע החדר שלך? היה ורוד פעם, חחחח ולבן עכשיו איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן... באיזה צבע הבצפר שלך? בז' כזה...פוווי

oneheart1

New member
עונה

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן מה צבע המכנס? שחור מה צבע התחתונים? לבן צבע עיניים: שחור-חום צבע שיער: שחור צבע עור: לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. כחול 3. ורוד 4. אפור 5. אדום ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.צהוב 2.חום 3.כתום 4. ירוק 5. בז' עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ירוק מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור/כחול מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור/ כחול איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כחול וחבר טוב? כתום תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. באיזה צבע החדר שלך?לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כחול באיזה צבע הבצפר שלך?

coullette

New member
^_^

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?חום-מוזהב מה צבע המכנס?תכלת מה צבע התחתונים?אדום עם פרחים כתומים צבע עיניים:ירוק צבע שיער:חום צבע עור:לבן אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.ירוק 3.כחול 4.אדום 5.לבן ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחל אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? מה זה ירקרק? עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כתום מהו הצבע השולט בארון שלך? לא יודעת מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור+ירוק איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ירוק וחבר טוב? ירוק (כי הם קנאיות מה לעשות) תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. שחור באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן

מיקמיק 1

New member
עונהה..

וואי שנים לא הכנתי שאלון אז הרי לכם שאלון על צבעים. גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?ירוקה מה צבע המכנס?מכנס בגוונים של תכלת-כחול פרחוני מה צבע התחתונים?ממ..מזה?. צבע עיניים:חום בהיר צבע שיער:חום צבע עור:חום אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.תכלת 2.ורוד 3.כתום 4.צהוב 5.ירקרק ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?צהוב אדום או לבן?לבן שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אין צבע שהוא שנוא..יש כמה פחות אהובים 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?בורדו בעע.. מהו הצבע השולט בארון שלך?תכלת וורוד וגם כתום מהו הצבע שמאפיין אותך?תכלת איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? תכלת וחבר טוב?ורוד תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. הרגשתי כרגע? טוב כרגע אני מאושרתת..מאוד מאוד אז אולי ורוד ותכלת? באיזה צבע החדר שלך?לבן לצעריי איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?תכלת באיזה צבע הבצפר שלך?הוא בכל מני צבעים.. זהו, תענותהנו

ady18

Well-known member
תשובות

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?אפרסק מה צבע המכנס?אותו הצבע מה צבע התחתונים?אדום צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:לבן אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כחול 2.לבן 3.כתום 4.צהוב 5.אדום ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 שחור 2 חום 3 אפור 4 ירוק 5 לא יודעת עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?ירוק\חום\אפור מהו הצבע השולט בארון שלך?בקיץ כתום ורוד לבן כחול אלה בעיקר חורף הצבעים היותר כהים מהו הצבע שמאפיין אותך?כחול וכתום ולבן איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?כחול וחבר טוב? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. כחול שמחה ים באיזה צבע החדר שלך?קרם איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?זה בסדר באיזה צבע הבצפר שלך?

Rocking Diva

New member
|מברשת|עונה../images/Emo70.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צהובה מה צבע המכנס? אדומים מה צבע התחתונים? שאלה אינטימית למדיי... לבנים צבע עיניים: חומות צבע שיער: חום צבע עור: חחחח.. די בהיר אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. לבנדר (סגלגל) 2. כחול-תכלת שמיים 3. הוט פינק 4. ורדרד 5. סגול ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 כתום 2 צהוב 3 חרדל 4 אפור 5 ירוק עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? שחורה (במיוחד בקיץ) או עם צבעים לא תואמים כמו כחול כהה וורדרד (בעעע...) מהו הצבע השולט בארון שלך? הארון שלי די צבעוני, מה שנותר לי להגיד זה שהבגדים שלי לא כאלה בולטים כמו הרבה הוט פינק או כחול כהה או ירוק או צהוב זוהר... מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודעת איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כחול וחבר טוב? ירוק תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. לאדעת. באיזה צבע החדר שלך? בז'-אפרסק איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? טורקיז או לבנדר עם שטיח וטפט גבולות סגול באיזה צבע הבצפר שלך? המממ... שילוב של אפרסק, כחול וטורקיז. דווקא די נחמד

Rocking Diva

New member
../images/Emo106.gifתיקון../images/Emo70.gif

עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צבעים זוהרים ובולטים כמו של פאקצות...

shanni16

New member
תשובההה..

גוף: צבע החולצה עכשיו היא לבן עם כחול צבע המכנס אדום (חחח פיג'מה...:p ) צבע עיניים חום כהה צבע שיער חום בגוון חום בהיר צבע עור חום קצת פחות מחום שוקולד אהובים: 5 צבעים אהובים: ירוק, שחור, כחול, תכלת, צבע ג'ינס ירוק או לבן- ירוק אדום או לבן- אדום שחור או לבן- שחור כחול או תכלת- תכלת ורוד או סגול- סגול ירוק או ירקרק- ירקרק שנואים: 5 צבעים שנואים: חרדל, גוונים של חום, צהוב דהוי, ורוד פאקצה (זוהר) ואין עוד.. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך- חרדל!! פיכס! צבע שולט בארון- כחול, שחור ואדום צבע שמאפיין אותי- ירוק צבע שמסמל בשבילי את החיים -ירוק דשא צבע החדר בצהוב כתום הייתי רוצה שהוא יהיה בצבע ירוק צבע הבצפר חום כזה... [אני אוהבת מאוד צבע ירוק!! :p ]

dandusha1

New member
עוונננננה :)

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחורה
מה צבע המכנס? לבן :) מה צבע התחתונים? נממ .. לבנים
צבע עיניים: חום :) צבע שיער: חוום :) צבע עור: אממ .. חום בקטננה :} אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כחול 2.ירוק 3.צהוב 4.כתום 5.לבן ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול :] אדום או לבן? לבן :) שחור או לבן? לבן :] כחול או תכלת? תכלת :) ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירקרק :] שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 סגגגגגול , רק סגול :\ עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אמ.. לא יודעת :] מהו הצבע השולט בארון שלך? צבעוני :) מהו הצבע שמאפיין אותך? צהוב :] איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? לבן :) וחבר טוב? ממ .. ירוק ?! :} תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. כחול , די עצצוב :( באיזה צבע החדר שלך? כחול תכלת :] איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירוק :] באיזה צבע הבצפר שלך? אממ .. בז' ? :\ חח לא זוכרת :)

למעלה