שאלון צבעים

בלה בלה.....

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?שחור מה צבע המכנס?בורדו כזה.. מה צבע התחתונים?שחור צבע עיניים:חום צבע שיער:חצי חום חצי שחור סיני צבע עור:לבן שולט אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.אדום 3.ירוק 4.חום חזק 5.כחול ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק זית שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ורוד 2 צהוב זוהר 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?ורוד מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור|: מהו הצבע שמאפיין אותך?שחור..אדום.. איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?שתקו וחבר טוב?נו. תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. מה זה. באיזה צבע החדר שלך?צהבהב.. |: איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?אדום באיזה צבע הבצפר שלך?הוא מצופה אבנים נראה לי.

The Miller

New member
צבעים

גוף: white power מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור מה צבע המכנס? אדום מה צבע התחתונים? ירוק צבע עיניים: כחול צבע שיער: בלונד צבע עור: מה ההבדל? אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.כחול 3.אדום 4.לבן 5.כתום ירוק או לבן? שאלה קשה, אני ילך על לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.צהוב 2.סגול 3.ורוד 4.חום 5. וזהו עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא קיים מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודע איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?אין וחבר טוב? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.לא יודע באיזה צבע החדר שלך?לבן עם קצת ירוק איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?לבן עם קצת ירוק באיזה צבע הבצפר שלך? בז'

babytears

New member
הלטטט

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור מה צבע המכנס? חכול מה צבע התחתונים? לבן צבע עיניים: חום צבע שיער:חום צבע עור: לבן לבן לבן אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ירוק 2.כחול 3.שחור 4.בז 5.כחול יותר ככה ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור כחול או תכלת כחול? ורוד או סגול? אך אחד ירוק או ירקרק? ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ורוד 2סגול 3אדום 4פו(נ)קציה 5 לבן עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד!1!! מהו הצבע השולט בארון שלך? חכול מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? אפור וחבר טוב? צהוב תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. תמיד אפור באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שחור באיזה צבע הבצפר שלך? שיש סתאאאאאאאאאאאם זהו, תענותהנו

אניאניאניאני../images/Emo110.gif

גוף
מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחולה מה צבע המכנס? ג'ינס מה צבע התחתונים? לבן
צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: רגיל
אהובים
דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.תכלת/כחול 2.סגול 3.טורקיז 4.לבן 5.ורוד (...) ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן נראלי.. תלוי איפה כחול או תכלת? שניהם ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק שנואים
דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1צהוב 2כתום 3ירקרק 4אדום 5חום עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לוידעת, נבר סיי נבר
מהו הצבע השולט בארון שלך? כחול מהו הצבע שמאפיין אותך? תכלת
איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? לוידעת וחבר טוב? כנ"ל תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. לא ידוע
באיזה צבע החדר שלך? לבן.. עיקבתי תצביעה
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כחול באיזה צבע הבצפר שלך?

...

-גוף- מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחורה מה צבע המכנס? אפור מה צבע התחתונים? חום כתום צהוב כזה...מזוויע. צבע עיניים: חום משעמם צבע שיער: שחור
צבע עור: לבן -אהובים- דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ירוק 2. שחור 3. אפור/כסף 4. בורדו 5. כחול/תכלת ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? גם וגם ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? גם וגם -שנואים- דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 כתום 2 צהוב 3 ורוד 4 לבן 5 חום עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? ירוק איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ירוק וחבר טוב? כחול תאר בצבע כלשהו את הרגשתך: ירוק-שחור באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? בז' באיזה צבע הבצפר שלך? חום בחוץ - אפור בפנים...דוחה.

פילפולה

New member
../images/Emo12.gif

גוף:
מה צבע החולצה שלכם עכשיו?סגול.
מה צבע המכנס?שחור.
מה צבע התחתונים?סגול.
צבע עיניים:חום.
צבע שיער:שחור.
צבע עור:אופ וייט. אהובים:
דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כחול. 2.שחור. 3.סגול. 4.לבן. 5.אדום?
ירוק או לבן?לבן.
צהוב או כחול?כחול.
אדום או לבן?לבן.
שחור או לבן?שחור.
כחול או תכלת?כחול.
ורוד או סגול?סגול.
ירוק או ירקרק?ירוק. שנואים:
דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.כל מה שזוהר. 2.. 3... 4... 5.לא שונאת צבעים-אוהבת עולם צבעוני.
איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?פייטים\מנומרת\פרווה\זוהרת.בקיצור,הרבה.
מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור\כחול.
מהו הצבע שמאפיין אותך?אין כזה.
איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?צהוב.
וחבר טוב?צהוב כי זה הצבע האהוב עליה כשהיינו קטנות או ורוד על כל גווניו ששולט בארון שלה:-\ .
תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.מתוסכלת. ריב משפחתי.עזבו..
באיזה צבע החדר שלך?קרם [אבל השבוע צובעים לכתום].
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום.
באיזה צבע הבצפר-לבן נראה לי.. לפחות מבפנים.

c u t y

New member
צבעייים!

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור מה צבע המכנס? סגול כהה מה צבע התחתונים? שחור צבע עיניים: חום-ירוק צבע שיער: חום כהה צבע עור: כהה משוזף אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.סגול כהה 2.בורדו 3.שחור 4.ירוק זית 5.כתום כהה ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב נראה לי. לא סגורה על זה. אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תלוי מאוד.. נראה לי תכלת. ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 "אפרסק" 2 כתום זוהר (גם לפני ההתנתקות!) 3 ורוד זוהר 4 ירוק זוהר 5 אפור עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כל הזוהרים למיניהם מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור נראה לי מהו הצבע שמאפיין אותך? סגול כהה איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כולם ביחד... וחבר טוב? תלוי מי
תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. כרגע אני מרגישה... אוף-ווייט. קצת ריקני, עייף, הרגשה לא מוגדרת שכזאת. באיזה צבע החדר שלך? ירוק זית איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירוק זית. באיזה צבע הבצפר שלך? וואלה. לא יודעת.. לבן נראה לי זהו, תענותהנו

ארמ..../images/Emo9.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?ירוקה עם פסים עבים בצהוב בהיר ופסים דקים בכחול כהה,וכן,אני מודעת לזה שזה נשמע דוחה
מה צבע המכנס?אני בחצאית נו
מה צבע התחתונים?שחור
צבע עיניים:חום כהה צבע שיער:חום בהיר חח.. צבע עור:רגיל
אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.כחול
2.שחור 3.אפור 4.לבן 5.אדום ירוק או לבן?לא יודעת..תלוי מה
צהוב או כחול?כחול
אדום או לבן?גם תלוי מה
שחור או לבן?הו..
שילוב רולז כחול או תכלת?כחול
ורוד או סגול?סגול
ירוק או ירקרק?תלוי שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך:בטוח יש כאלה..-.-אני סתם לא זוכרת אותם עכשיו עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?צבעי מרקר מהו הצבע השולט בארון שלך?אמ...אני חושבת ששחור אבל אני לא סגורה על זה מהו הצבע שמאפיין אותך?
אמ...אני חושבת שצבע מעורבב ולא מוגדר שכזה איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?אמ...שאלה עמוקה וחבר טוב?אמ...גם..מה.. תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע:אמ..צבעוני כי אני מאושרת
באיזה צבע החדר שלך?קרם
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?תכלת
באיזה צבע הבצפר שלך?כתום כזה וצהוב וקצת ירוק אני חושבת

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifעונה../images/Emo75.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? ורוד מה צבע המכנס? לבן מה צבע התחתונים? ורוד צבע עיניים: חום צבע שיער: שטני צבע עור: אי אפשר להגדיר אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. אדום ורוד 2. כחול 3. ירוק 4. כתום 5. סגול ירוק או לבן? גם וגם צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? גם וגם ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? גם וגם שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: אין 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא יודעת מהו הצבע השולט בארון שלך? ורוד מהו הצבע שמאפיין אותך? ורוד, אדום איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? אין וחבר טוב? -- תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אין לי הרגדשה באיזה צבע החדר שלך? כתום איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד באיזה צבע הבצפר שלך? לבן

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifמגניב! עונה../images/Emo3.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אממ כתום
מה צבע המכנס? אפור מה צבע התחתונים? --אישי--
צבע עיניים: אממ חום כהה כהה צבע שיער: שחור צבע עור: שחום
אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. אממ.. אדום
2. כתום
3. ורוד 4. תכלת 5. ו.. נמנמ.. ירוק ירוק או לבן? ירוק
צהוב או כחול? כחול
אדום או לבן? אדום
שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 צהוב 2 ורוד פקצתי 3 ואין לי יותר
עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא נראלי שתיהיה
מהו הצבע השולט בארון שלך? אדום
מהו הצבע שמאפיין אותך? נראלי כתום ואדום
איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כחול.. לאדעת למה וחבר טוב? ורוד באיזה צבע החדר שלך? אממ צבעוני
איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא.. צבעוני באיזה צבע הבצפר שלך? צבעו כל בניין בצבע אחר.. עדיף שאני לא אספר איזה צבעים

יו יו3

New member
ענבל../images/Emo70.gif

החדר שלך לא צבעוני!! הוא לבן! הכוונה היא איזה צבע הקירות בחדר שלך!!

sapi1212

New member
עונה

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור מה צבע המכנס? שחור מה צבע התחתונים? מזה משנה?! צבע עיניים: חום דבש צבע שיער: חום צבע עור: מוקה אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. שחור 3.לבן 4.אדום 5. ירוק תפוח ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ורוד 2 אפור 3 חום 4 צהוב 5 באז' עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?אפור מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? כחול איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כחול וחבר טוב? שחור תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. כחול- אני רגועה כרגע.. באיזה צבע החדר שלך? תכלת איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? תכלת באיזה צבע הבצפר שלך? אממ... לבן ורוד לא זוכרת

יyלושקי

New member
P::

וף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? חום מה צבע המכנס? לבן מה צבע התחתונים? לבן צבע עיניים: כחול צבע שיער: שטני צבע עור: קפה אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ורוד 2. סגול 3. כתום 4. תכלת 5. שחור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 חרדל 2 בז' 3 ירוק זית 4 אפור 5 לוידעת.. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? חרדל מהו הצבע השולט בארון שלך? ורוד חח \= מהו הצבע שמאפיין אותך? מאיפה לי.. איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? ורוד וחבר טוב? ורודד תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. לבן, עייפה [?!] באיזה צבע החדר שלך? תכלת איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד באיזה צבע הבצפר שלך? צבע של בית כלא מזדיין

MikeY fReAk

New member
עונה.../images/Emo79.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אדום מה צבע המכנס? תכלת מה צבע התחתונים? ירוק צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור/אדום צבע עור: לבן אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. ירוק בהיר 3. כתום 4. תכלת 5. בורדו ירוק או לבן? ירוק! צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. אפור 2. חום 3. צהוב 4. ורוד 5. לבן עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מחוץ לבית? צהוב..או חום.. מהו הצבע השולט בארון שלך? כחול מהו הצבע שמאפיין אותך? לודעת. איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? לודעת. וחבר טוב? לודעת. תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. .. באיזה צבע החדר שלך? לבן. איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירוק באיזה צבע הבצפר שלך? ורוד וירוק

DisturbedDoll

New member
../images/Emo9.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו?צבעונית
מה צבע המכנס?כחול בעיקרון. מה צבע התחתונים?שחור. צבע עיניים:חום עם טיפה ירוק. צבע שיער:בלונדני שטני עם פסים ורודים. צבע עור:לבן. אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.סגול 2.בורדו 3.שחור 4.ורוד 5.כחול ירוק או לבן?ירוק צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.- 2.- 3.- 4.- 5.- עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?אין כזה צבע מהו הצבע השולט בארון שלך?שחור
מהו הצבע שמאפיין אותך?סגול איזה צבע מסמל בשבילך את החיים?סגול וחבר טוב?ורוד תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע.אפור-לא מוגדר באיזה צבע החדר שלך?לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?סגול
באיזה צבע הבצפר שלך?תכלת מגעיל כזה

TrAd RaD

New member
אני

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אממ לבן.. עם אדום ושחור מה צבע המכנס? אדום מה צבע התחתונים? סגול כהה צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: חום כהה צבע עור: אממ שזוף אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. תכלת 2. לבן 3. כחול 4. לילך 5. אממ אממ שחור (אבל רק בבגדים) ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? אממ תלוי איזה סגול ותלוי איזה ורוד ירוק או ירקרק? בעע...
שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ירוק 2 ירוק 3 ירוק 4 ירוק 5 ירוק עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אממ אין כזאת מהו הצבע השולט בארון שלך? תכלת ולבן מהו הצבע שמאפיין אותך? אממ תכלת? איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? אממ לבן וחבר טוב? אממ אף פעם לא חשבתי על הדברים האלו תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אממ אדום... כי ככה באיזה צבע החדר שלך? תכלת איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אממ אולי בצבע קרם וחום.. באיזה צבע הבצפר שלך? הכיתות צבועות או בלבן או בצהוב כתום מגעיל כזה זהו, תענותהנו

עונה

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן מה צבע המכנס? ג'יס כחול מה צבע התחתונים? שחור (מה קורה גילי?) צבע עיניים: חום דבש צבע שיער: שחור צבע עור: לבן שחום כזה חחחח אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כתום 2. כחול 3. לבן 4. שחור 5. ירוק ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול יותר גברי חחחח ירוק או ירקרק? ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ורוד 2 צהוב 3 חום 4 תכלת 5 בורדו כהה כהה עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? בצבע וורוד הוא סגול הוא צהוב פיכסה מהו הצבע השולט בארון שלך? כתום שחור לבן מהו הצבע שמאפיין אותך? כתום זה צבע שמעיד אל אופי חזק! איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כחול כמו זרימה וחבר טוב? שחור כי הוא יהיה לצידך גם בזמנים קשים0 תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. ירוק כיח טעים לי ואני אוכל לפפון באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן אים כחול באיזה צבע הבצפר שלך? צבע גועל נפש

מסטולית

New member
../images/Emo126.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן עם כחול. מה צבע המכנס? כחול בהיר. מה צבע התחתונים? שחור. צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום בהיר. צבע עור:באמצע כזה. לא בהיר לא כהה. אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור. 2.סגול. 3.תכלת. 4.אדום כהה. 5. ירוק או לבן? לבן. צהוב או כחול? כחול. אדום או לבן? לבן. שחור או לבן? שחור. כחול או תכלת? תכלת. ורוד או סגול? סגול. ירוק או ירקרק? ירקרק. שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.ירוק. 2.צהוב. 3. חום. 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? חום.
מהו הצבע השולט בארון שלך? לבן. מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור. [אירונה משו.] איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? תכלת. וחבר טוב? מה? תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. באיזה צבע החדר שלך? תכלת. איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום.. והוא יהיה בקרוב מאוד כשיהיה לי כוח לצבוע :) באיזה צבע הבצפר שלך? אני לא בביצפר.. אבל הוא כחול-לבן.

נממ ../images/Emo141.gif

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אממ אפרסק? חח מה צבע המכנס?כחול בהיר(ג'ינס) מה צבע התחתונים?לבן עם כל מיני צבע עיניים:חום צבע שיער:חום כהה צבע עור:לבן וקצת שזוף אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: לא אדרג אבל ארשום אותם : כחול סגול ירוק ובבגדים ורוד ושחור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן (זה לא כצבע.. יש לי תסבוכת מאחורי זה חח) כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירוק שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: חום-קקי... ירוק-חיוור... צבעים בוהקים מדי למיניהם (במיוחד שבאים בבגדים פקאצתיים.. כמו כתום זוהר וכו) עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? בד"כ כתום וצהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? ממ שחור,לבן,כחול וקצת ורוד מהו הצבע שמאפיין אותך? ממ כחול-סגול איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כל צבעי הקשת וחבר טוב? כחול תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. אני חושבת שגם נע בגונים כחולים וסגולים וורודים וטיפה אפור.. כי אני קצת רגועה אבל קצת מלנכולית וקצת נוח לי אבל קצת יש לי דברים שמדאיגים ומעוררים מחשבה באיזה צבע החדר שלך? ממ לבן.. עם כל מיני צבעים של החפצים שבו איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ממ יותר כחולים וסגולים באיזה צבע הבצפר שלך? כל מיני גוונים של אפור בעיקר.. גם בגלל המבנים וגם בגלל חוויות וזכרונות ממנו.. אולי קצת כחול

סלינוש

New member
צבעים...

גוף: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כתום מה צבע המכנס? טורקיז מה צבע התחתונים? ורוד צבע עיניים: חום צבע שיער: חום עם שאריות צבע דהויות צבע עור: לא לבן, לא שחום - משהו באמצע. אהובים דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כתום 2. אדום 3. ורוד 4. סגול 5. בורדו ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? אדום שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? לא זה ולא זה שנואים: דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ירוק 2 אפור 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא יודעת מהו הצבע השולט בארון שלך? סגולים ובורדו מהו הצבע שמאפיין אותך? כתום איזה צבע מסמל בשבילך את החיים? כתום וחבר טוב? אדום תאר בצבע כלשהו את הרגשתך ופרט מדוע. שחור. חרא לי באיזה צבע החדר שלך? כתום ושמנת איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום ושמנת באיזה צבע הבצפר שלך? אין לי ביצפר

למעלה