שאלון פורום

../images/Emo24.gif אני עוד מחכה למיץ הזה...

חלומו של כל אנין טעם

PopPy

New member
אההה ;_;

אני עושה ממ"ן - חושבת על האו"פ. אני הולכת לפורום - חושבת על האו"פ. ;_;

שניש

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo6.gifשאלון ענק../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

1.הילה 2.ענת 3.אופיר 4.סיגל 5.צחי 6.קטי 7.אורה 8.לין 9.אודי 10.דניעל 11.קסם 12.אור 13.מאיה (
) 14.נדב 15.מריאנה האם ל-#7 יש בגד מפגשים? אולי
כמה ותק יש ל-#3 בפורום?תאלצו לשאול אותו
אני מניחה ש...ארבע שנים
תאר בשלוש מילים את #10חבר שלי,נשמה מקסימה,סקס מדהים
רק חבל שהיא גרה במצריים
ואת #4או,זה קל.אחת המצחיקות והיפות שפגשתי בימי חיי.אולי היפה מכולן.שדרך אגב,עדיין יש ברשותי את אוסף האואזיס שלה *מתחבאת* היית עושה טובה ל-#12?היא אמרה שהיא לא בקטע שלי,אז גם אני לא בקטע שלה. *^* (בארור שכן
)
אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים?נורא.לא,בעצם-לקטי אין אייקון
חייבים לתקן את זה.
מה אתה הכי אוהב אצל #2?שהיא חברתי הטובה ביותר כבר 3 שנים.למרות שעכשיו אני לא אוהבת אותה כי היא בחו"ל לשלושה חודשים
מה אתה הכי שונא אצל #1?שיש לה יותר מידיי בעלים ואין לה זמן אליי. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב?אני מעדיפה אות בלי בגדים
אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד?כן,אני חוששת ממריאנה בכל מצב.יש לה סוס והוא יכול לדרוך עליי. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות?ממממ....בשבעת המינים.
אתה חושב ש-#5 אוהב אותך?אני מקווה ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף?*אני לא אכנע ללחץ חברתי* ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8שהיא רוצה אותי נושאות.א-מ-ן. אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9?ממולאים ^^ אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים?שכולם הומואים.כן,כן.כולםםםםםםםםםםםםםםםם. ומי שלא-צריך להיות. זו תהיה פסגת הסלאשים של היקום. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת?למה היא עזבה את הפורום
אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)?מניסיון,כן. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? הו,זו תהיה הצלחה יותר גדולה מהקלטת הלוהטת של פאריס.
אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד?בבית שחי,אתם מתכוונים
ואם יורידו ל-#4 את השיער?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא #10 מחבק טוב לדעתך?ohhhh,yeaaaaaaah
תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) ויי זמיר,שום דבר לא עולה לי כרגע. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומיםשתינו רוצות להשתלט על העולם תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנוברכה

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

אני שנתיים עוד כמה חודשים שלוש
שנישתי

AGENT SHESH

New member
../images/Emo13.gif

~ השאלון ~ רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1. קסם 2. צחי 3. שניש 4. דקש 5. סיגל 6. אורה 7. דניאל (באפגירל) 8. דניאל אילת 9. מאיה 10. אודי 11. צביאל 12. לין 13. נדב 14. אתי 15. שיר האם ל-#7 יש בגד מפגשים? לא נראה לי.. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? כחול אשר על שפת הים. שנתיים-שלוש..? תאר בשלוש מילים את #10 לאיודע.. ואת #4 לאיודע.. היית עושה טובה ל-#12? הממ.. לא כל כך, לא.. אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? אינביזיבל פרזנט? מה אתה הכי אוהב אצל #2? שהוא אוהב בריטני..
מה אתה הכי שונא אצל #1? שהיא גרה רחוק מדי..
מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? אין לי מושג.. זה לא שאני עושה מעקב כזה "היי, הנה אתי, בואו נרשום מה היא לובשת!"
אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? אכן, היא לא נראית כטיפוש הנוהג להכין חתו"צים.. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? לא נראה לי שהיינו משקיעים בלקשט קירות.. עצלנות פתולוגית זה מה שמשותף לנו..
אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? לא יודע. ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אז את תצטרכי להסביר את עצמך קצת יותר טוב.. ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 שהיא גרה באילת. אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? מאכל מייג'ן לזכר הימים הטובים..
אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? הממ.. אין לי שמץ של מושג. אבל זה בטח יהיה מה-זה-מוזר
מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? אתה בתול?
אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? לא, מה שכן זה יהיה חיבור משעשע ביותר..
נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? את אמרת...
אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? הממ.. לא?
ואם יורידו ל-#4 את השיער? אז הוא יהיה דקש בלי שיער. #10 מחבק טוב לדעתך? לאיודע, לא בדקתי מעולם. תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) הממ... לא נראה לי שהיה כזה. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים הממ... שנינו פמ"חניקים..?
תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו הממ... לאיודע. הידד.

שניש

New member
אני ודניעל על חוף הים.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

been there,done that

Jelly Beans

New member
אני גם פה ../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

אנשים זוכרים אותי *דמעות אושר*

למעלה