שאלון פורום

Kouryuu

New member
אני חושבת שאני מתפוררת באיטיות,

או משהו. הו ראשי הדואב~ ;; רשמי את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר- 1.סיגל. 2.לינה. 3.דקש. 4.גיי. 5.פחי-צ'ו. 6.נדב. 7.ימיט. 8.אורה. 9.אורן. 10.פישר. 11.אודי. 12.אתי. 13.טופו-צ'אן. 14.מייג'ן. 15.רז. האם ל-#7 (ימיט), יש בגד מפגשים? -ישלה חולצת מפגשים בירוק-צומי שנוצרה באותו מפגש ירקון (הראשון), בשנה שעברה. כמה ותק יש ל-#3 (דקש), בפורום? -ידוע לי שהוא ותיק למדי, בסביבות ה-3 שנים, כמדומני. תאר בשלוש מילים את 10# (פישר)- -אמהית, כוסית, סלאבית~ (סלאבית במהותה, נו). ואת #4 (גיי)- -טחונה, גיקית, איכותית. היית עושה טובה ל-#12 (אתי)? -בהחלט ייתכן. :> אם האייקונים המאומצים של #6 (נדב) ושל #11 (אודי) היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? -שילוב נדיר בין חתולים כחולי פרווה נטולי גוף לבין תיקי עזרה ראשונה כעורים. :> מה אתה הכי אוהב אצל #2 (לינה)? -הוו. יש המון מה לאהוב. היא לינה, וזה אומר הכל, בעצם. :> מה אתה הכי שונא אצל #1 (סיגל)? -היא חובבת בריט-רוק, זה גיי (חוץ מאואזיס. :>). מה הבגד של #14 (מייג'ן), שאתה הכי אוהב? -דבר מה כתום, קרוב לוודאי. אין הרבה אופציות. ;; אם #15 (רז), היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? -חוששני שהבחור מסוגל לתפעל רק מיקרוגל בלחץ, אז כן, הייתי חושדת. ^-^; אם היית נתקע במעלית עם #13 (טופו-צ'אן), כיצד הייתם מקשטים את הקירות? -מה לקשט, יא מכוערים? >-< יאוי~! אתה חושב ש-#5 (פחי-צ'ו), אוהב אותך? -אני מאוד מקווה. :> ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? -היי, זה מה שיש, אוקיי? וצבע העור שלי ארגמני משהו, כרגע. שמש חיפאית ארורה. >.> ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 (אורה)- -הבחורה היא ממשיכת דרכו של דאגלס אדמס. :> אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9 (אורן)? -אני מעדיפה בשר נוטף שומן, וכאן אין זה המקרה, אז הייתי משתמשת בו כקישוט, או משהו. :> אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 (לינה, נדב ורז)- אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? -שום חוויות, מתישהו הרעב היה מכה בנו (בנדב קודם, כמובן), והיינו מתחילים לצוד זה את זה ברחבי הספרייה. :> מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 (טופו-צ'אן), והיית מעוניין לדעת? -הייתי רוצה להכיר אותה באופן קצת יותר אישי. אתה חושב שאם #1 ו-#9 (סיגל ואורן), יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? -ייתכן בהחלט, אבל אורן בטח יגמור תוך כדי. >.> נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 (דקש ואורה), עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? -אתם חולים. >.> אתה חושב ש-#11 (אודי), יראה טוב יותר בבלונד? -הומייגאד, לא. -_- ואם יורידו ל-#4 (גיי), את השיער? -לא חוזרים על בדיחה פעמיים. ;; #10 (פישר), מחבק טוב לדעתך? -יש, יש איכות. :> תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (מעיין), (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר)- -הבנאדם נישק את כפות רגליי מתישהו, הפרטים ידועים לרובכם. :> תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים (ימיט)- -מגדר~! :> תן עניין שבו לדעתך #4 (גיי) הועיל לקהילה שלנו- -הפצת שיר הקאלט- 'יבנה זה חור', כמובן. :> --- יצא לא משהו. דאמט, מה קורה לי לאחרונה? ;;

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ניא../images/Emo9.gif

דאגלס

../images/Emo6.gif

אני מסכימה לחלוטין, בריט רוק זה באמת גיי חוץ מאואזיס (ועוד כמה נחבאים). גדולי הגייז נהגו לייצר סגנון זה, ואף נתמכים במאזינים שזכו לתואר "אומו השנה"
אין מה לעשות, זה כנראה הגיי הקטן שמסתתר בי ורוצה לפרוץ החוצה
. אבל אם זה מקל על השנאה, הסגנון הזה כבר לא במרכז אור הזרקורים אצלי.

gp53

New member
../images/Emo24.gif 3>

אני לא טחונה :< וקרחת זה שקסי, באמת

thebaby

New member
כמעט אף אחד לא כתב אותי../images/Emo101.gif

תמותו. ומי שכן,

De-Panther

New member
תתעודד גם אני מרגיש|זבנג|../images/Emo23.gif|שוקו|

כאילו לא הוזכרתי הרבה אבל הכי חבל לי שאפחד לא שם אותי ב7
השאלון של סיגל גאוני
אבל לא היה לי זמן לענות עליו מאז שראיתי אותו ככה שניצלתי את התגובה הזו כדי לכתוב את זה
סיגל אני אוהב אותך ואני חושב שבאמת כדאי שתעשי איתי סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה
(נו מה... היו כמה אנשים ששמו אותנו במצב הזה
)

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifכבחורה שאיתה היא תתחתן,

אני נגד. ממ. (אסור לי להיות קצת רכושנית? באמת.)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifנדב נדב נדב

נדב שמן נדב רזה נדב אחר נדב כזה נדב נדב נדב נדב נדב טיפש נדב חכם נדב אוכל הכל נדב בולמי נדב שקסי נדב לא נדב איכר, נדב שמן נדב פ'אלח נדב אציל נדב את כל העיר חיצל. נדב נדב.

למעלה