../images/Emo42.gif
1. סיגל 2. קטיה 3. אורן 4. גוני 5. צחי 6. נדב 7. אתי 8. לירון 9. אורה 10. אופיר 11. לימור 12. מריאנה 13. דינאלית 14. מעין 15. מאיה האם ל-#7 יש בגד מפגשים? יש לה חולצה ירוקה כזאת, מכוערת משהו, לא כ"כ מפגשים לדעתי, אבל, היי- אני כתבתי עליה. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? לא יודעת, לא מזמן הוא חגג תאריך כלשהו, אני לא זוכרת איזה. נמ. תאר בשלוש מילים את #10 פחות מדי חברותי ואת #4 קטנה יפה וחביבה היית עושה טובה ל-#12? לא אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? בדיוק להם אין אייקונים מאומצים. מה אתה הכי אוהב אצל #2? שהיא כיבשה ואפשר לאכול אותה, כמובן. מה אתה הכי שונא אצל #1? את המטבח שלה ברוב הימים. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? את החולצה שאצלי. אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? לא. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? לא היינו מקשטות את הקירות. אני מצידי הייתי הולכת לישון, והיא בטח הייתה משתעממת ועושה את אותו הדבר. אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? כן~!. הוא פונה אלי לשיחות כלהזמן~! ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? צהוב דווקא? ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 היא לא שונאת אנשים בקלות. (טוב, אני לא ידעתי את זה. זה מספיק) אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? משהועם הרבה מלח, זה בטוח. אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? בהתחשב בעובדה שהאנשים הם מאיה, נדב וקטיה, היה נוצ המצב הבא: מאיה הייתה יושבת ליד השולחן, נראת יפה וזוהרת כתמיד, ושלושתינו היינו מנסים להתחיל איתה, אך די מהר קטיה הייתה מפסיקה, אח"כ לי היה נמאס, ובסוף מאיה תמות. אני לא יודעת למה, אבל להתקע עם שלושתינו בחדר, בטח תמות. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? הייתי רוצה להכיר אותה בכלל. אני לא מכירה אותה. נמ. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? לחלוטין. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? חס וחלילה! אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? לאלאלא ואם יורידו ל-#4 את השיער? לאלאלא #10 מחבק טוב לדעתך? אני כבר לא זוכרת, בעצם. תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) נממ. אני לא חושבת שחלקתי איתו כאלו רגעים מיוחדים, בעצם. :-\ תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים לשתינו יש יותר מחולצה גזורה רחבה אחת בארון,. תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו: אני חושבת שהיא חמודה, וזה בהחלט מספיק. נמ.