שאלון פורום

HuGo Hell

New member
אוו סיגל טרול ~../images/Emo23.gif~ ../images/Emo1.gif

גמני אוהב אותך

HuGo Hell

New member
אופס! XDD ../images/Emo1.gif

חחח חשבתי שזה אותה שאלה כמו האחת למעלה, לא ראיתי "שונא" XD אני לא שונא בך כולם.

Misery Of Life

New member
תשובותיי

רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1.לימור 2.קסם 3.עדי 4.אופיר (הבן) 5.קטי 6.לילך 7.צחי 8.הילה 9.דקש 10.סיגל 11.אתי 12.גוני 13.אורה 14.אודי 15.גל האם ל-#7 יש בגד מפגשים? לא, לא ממש. הוא נקי ומטופח ומחליף בגדים. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? *שואל אותה* *היא לא שם* לפני שנתיים היה המפגש הראשון שלה, אז שנתיים. תאר בשלוש מילים את #10 סיגל היא ילדה מאגניבה כיפית ונחמדה. ואת #4 אדם נחמד שעונה לשאלותיי בכל נושא אפשרי. היית עושה טובה ל-#12? ועוד איך. אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? דוב בבית הכחול XD מה אתה הכי אוהב אצל #2? הנכונות שלה לעזור. מה אתה הכי שונא אצל #1? את זה שהיא לא מעריכה את עצמה. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? את התחתונים המנורמרים שלו?
אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? גל לא הייתה נותן לי חתו"צ, בשר זה רצח! אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? בעצמנו? אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? מחבבת כידיד^^ ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אני אגיד שלא יפה לשקר. ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 היא אחותי! אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? בני אדם זה רצח! אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? הייתם שומעים על איך בדיוק באותו יום בצירוף מקרים מוזר נרצחו הספרניות של ספריה עירונית בת ים. היינו מגיעים לזה שאפשר להתנקש בלימור לבנת מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? כל מיני דברים. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? לא נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? ברור! שלא. אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד?
ואם יורידו ל-#4 את השיער? אז הוא יהיה קירח #10 מחבק טוב לדעתך? כן תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) היינו ברכבל בסופרלנד האחרון וריכלנו על אנשים. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים באפיסטים תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו יאוי וכל זה

HuGo Hell

New member
:O *תופס את השיער חזק* ../images/Emo1.gif

אני בחיים לא אהיה קריח! ;;;~;;; קובי, אני תמיד לשרותך 19\7 D:~

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ניהאהאהא../images/Emo123.gif

איימ דה מיסטרי מאן. (או משהו כזה.)

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

1. סיגל 2. קטיה 3. אורן 4. גוני 5. צחי 6. נדב 7. אתי 8. לירון 9. אורה 10. אופיר 11. לימור 12. מריאנה 13. דינאלית 14. מעין 15. מאיה האם ל-#7 יש בגד מפגשים? יש לה חולצה ירוקה כזאת, מכוערת משהו, לא כ"כ מפגשים לדעתי, אבל, היי- אני כתבתי עליה. כמה ותק יש ל-#3 בפורום? לא יודעת, לא מזמן הוא חגג תאריך כלשהו, אני לא זוכרת איזה. נמ. תאר בשלוש מילים את #10 פחות מדי חברותי ואת #4 קטנה יפה וחביבה היית עושה טובה ל-#12? לא אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? בדיוק להם אין אייקונים מאומצים. מה אתה הכי אוהב אצל #2? שהיא כיבשה ואפשר לאכול אותה, כמובן. מה אתה הכי שונא אצל #1? את המטבח שלה ברוב הימים. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? את החולצה שאצלי. אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? לא. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? לא היינו מקשטות את הקירות. אני מצידי הייתי הולכת לישון, והיא בטח הייתה משתעממת ועושה את אותו הדבר. אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? כן~!. הוא פונה אלי לשיחות כלהזמן~! ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? צהוב דווקא? ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8 היא לא שונאת אנשים בקלות. (טוב, אני לא ידעתי את זה. זה מספיק) אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? משהועם הרבה מלח, זה בטוח. אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? בהתחשב בעובדה שהאנשים הם מאיה, נדב וקטיה, היה נוצ המצב הבא: מאיה הייתה יושבת ליד השולחן, נראת יפה וזוהרת כתמיד, ושלושתינו היינו מנסים להתחיל איתה, אך די מהר קטיה הייתה מפסיקה, אח"כ לי היה נמאס, ובסוף מאיה תמות. אני לא יודעת למה, אבל להתקע עם שלושתינו בחדר, בטח תמות. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? הייתי רוצה להכיר אותה בכלל. אני לא מכירה אותה. נמ. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? לחלוטין. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? חס וחלילה! אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? לאלאלא ואם יורידו ל-#4 את השיער? לאלאלא #10 מחבק טוב לדעתך? אני כבר לא זוכרת, בעצם. תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) נממ. אני לא חושבת שחלקתי איתו כאלו רגעים מיוחדים, בעצם. :-\ תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים לשתינו יש יותר מחולצה גזורה רחבה אחת בארון,. תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו: אני חושבת שהיא חמודה, וזה בהחלט מספיק. נמ.

Me 4eVer

New member
הא..! עשינו את אותו מספר...../images/Emo34.gif

רק שאני חשבתי שנקשט את הקירות. ><

PopPy

New member
הייתה לי פעם חולצה ירוקה יותר

יפה שעמדה להיות חולצת מפגשים, אבל משום מה אני לא מוצאת אותה..! ואני חייבת לתהות, למה אורה עם הרבה מלח?

מגניב ^-^ ../images/Emo57.gif

והסתכלתי רק על שאלה אחת לפני שחשבתי שכדאי שאפתיע את עצמי] וגם אותה אני לא זוכרת. רשום את שמותיהם של 15 חברי פורום בהווה או מהעבר 1. סיגל 2. גל 3. אורן 4. הילה 5. שיר 6. חן הבן 7. ליאת 8. נופר 9. גוני 10. קסם 11. קובי 12. שניש 13. מעין 14. מיכלש 15. מאיה האם ל-#7 יש בגד מפגשים? ל7 בקושי יש מפגשים
כמה ותק יש ל-#3 בפורום? הרבה מאוד. כמו רובנו. הוא הצטרף אחרי למרות זאת... תאר בשלוש מילים את #10 לקסם יש זין. ואת #4 סנייפי פו שולט. היית עושה טובה ל-#12? אם הייתי בקטע, אבל כן
אם האייקונים המאומצים של #6 ושל #11 היו מתחתנים, איך הילדים שלהם היו נראים? מטוס עם בנדנה ותפוז עם כנפיים. מה אתה הכי אוהב אצל #2? שהיא חמודה, ודומה לבתדודה שלי
מה אתה הכי שונא אצל #1? שהיא נראית עצובה כזו. מה הבגד של #14 שאתה הכי אוהב? מי זוכר? אר... הייתה לה חולצת מפגשים? אם #15 היה מציע לך חתו"צ משומר מעשה ידיו, היית חושד? כן, הוא בוודאי היה מורעל בצפרדעים קטלניות. אם היית נתקע במעלית עם #13, כיצד הייתם מקשטים את הקירות? עיניים שחורות-אדומות של חמסות וכתובות "29.9 שולטים!" בזהב עם נצנצים סגולים. אתה חושב ש-#5 אוהב אותך? אני מקווה. היא עושה לי דברים מפימו אם אני מבקשת יפה
ואם אני אגיד לך שהוא מעדיף את העור שלך צבוע בצהוב ומשמש כמטרייה לימי החורף? אז אני אגיד לה שאני אוהבת גשם. ספר לי משהו שמעטים יודעים על #8: הוווו, כמה דברים אני יודעת שמעטים יודעים על 8 ^_^. ממממממ.... שהציון השנתי שלה בביולוגיה הוא 100, השנה. אם היית קניבל, איזה מאכל היית מכין מ-#9? משהו פלאפי. עם קרם. אם היו שמים אותך בריתוק בספרייה ליום שלם עם #2, #6 ו-#15 - אילו חוויות היינו שומעים מכם אח"כ ולאילו תובנות חדשות הייתם מגיעים? בטח הייתם שומעים שגל דומה לבתדודה שלי, שמאיה ואני חשבנו על התחלה לפיק וששיכנעתי את חן לראות נייטמר. מה אתה לא יודע/מכיר בקשר ל-#13 והיית מעוניין לדעת? איפה הוא עושה שנת שירות. אתה חושב שאם #1 ו-#9 יתחתנו הם ירצחו זה את זה בשנתם (בו זמנית)? לוידעת. לא נראה לי. הן פציפיסטיות למראה. נכון שמישהו צריך לצלם את #3 ו-#8 עושים סקס פרוע על חוף הים של אשדוד כשברקע אורות אולטרה סגול, טראנסים וסירנות משטרה? ממממממ, לא. 8# יועדה לזכות בפרס נובל וזה יהיה כתם בעברה אם המשטרה תעצור אותה. ו3? נו, הוא כבר יסתדר... אתה חושב ש-#11 יראה טוב יותר בבלונד? לא. זה ייתן לו מראה ערסי במקצת. ואם יורידו ל-#4 את השיער? אז היא תהיה קירחת. #10 מחבק טוב לדעתך? יאפ. תאר רגע מיוחד שחלקת עם #14 (רצוי ממפגשפורום כדי שכולנו נכיר ) עידוד נמרץ של אחוות רון בעת המפגשפורום פורים אצל לירון לפני שלוש שנים. תאר תחום אחד שבו אתה ו-#7 דומים: אהבה עזה לטרי פראצ'ט. תן עניין שבו לדעתך #4 הועיל לקהילה שלנו: הפצת הרימקניה באשר היא. שאלון שולט!

למעלה