שאלון עם צ'יפס!

DoRiNuS sMiNiA

New member
אויש,השיר הנוראי הזה!../images/Emo46.gif

אני שונאת אותצו,אוי כמה שאני מתעבת אותו!

עונה!

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן] שניהם! עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס? חמוץ מתוק איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס? מקדונלס פרינגלס' או תפוצ'יפס? פרינגלס' איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס? ליודעת.. צ'יפס זה אחלה!
הייתם אוכלים צ'יפס ירוק? בחיים לא!
זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן? כן
מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס? לפני שבוע בערך אכלת אותו עם שותפים? גנבתי כמה מדפנה
איפה אכלת אותו? במזנון בממדיון היה טעים? מאוד! איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת? [אני טעמתי צ'יפס של תפוחי עץ,גועל נפש ] ניראה לי פעם אכלתי במקדונלס צ'יפס ממש מסמורטט ומלא שמן.. זה היה מגעול...
כשאתה אוכל את החטיף,אתה עושה רעשים? יאפ
איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני? אקסטרה (?) האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"? yesyesyes! הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס? אמממ למה לא?XD למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"? ליודעת איפה הכי כיף לאכול צ'יפס? במקדונלס מתי הכי כיף לאכול צ'יפס? כשרעבים(?)
מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס? [:S] טבלית אותו ברוטב חמוץ מתוק ונגסתי בו בחושניות.. חח סתם XD איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה? אממ.. ליודעת.. צ'יפס אפוי זה טעים? יאפ! בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס? כן!

../images/Emo27.gif

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן]:מטוגן
עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס?קטשופ ומיונז-זה שילוב שולט
-וזה לא אלף האיים-זה יותר טעים
איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס? בורגראנץ'. פרינגלס' או תפוצ'יפס?תפוצ'יפס עם הזיגזגים האלו. איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס?פרנץ'פרייס
הייתם אוכלים צ'יפס ירוק?לא
זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן?
מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס?אתמול. אכלת אותו עם שותפים?
איפה אכלת אותו?בבריכה. היה טעים?
איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת?אף פעם לא אכלתי צ'יפס מגעיל. כשאתה אוכל את החטיף,אתה עושה רעשים?
,לא נראה לי שיש מישהו שלא משמיע רעשים
. איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני?שמנת ובצל
. האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"?כןןןןןןןןןן
הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס?
למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"?לידידיה
איפה הכי כיף לאכול צ'יפס?בבורגראנץ'. מתי הכי כיף לאכול צ'יפס?אחרי יום כיפור
. מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס?ליפפתי אותו עם קטשופ.. איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה?גריל[?] צ'יפס אפוי זה טעים?לא יודעת
בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס?כן
.

DoRiNuS sMiNiA

New member
ללא נושא ../images/Emo2.gif

שמתם לב שכבר אין את זה יותר? P: [עכשיו פתחתי פה לשטן]

למעלה