שאלון עם צ'יפס!

נירושית

New member
לאן את נוסעת!?!?!?!?!?!?!?

יופי שאתם מודיעים לי...כולי רוצה לפגוש אותכם ומי שבא לא אומר ליייי

צ'ייפס עם טעם!! ../images/Emo210.gif

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן] *מטוגן* עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס? *קטשופ. נכון רוטב איכותי?
* איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס? *קשה קשה* פרינגלס' או תפוצ'יפס? *תפוצ'יפס* איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס? *צ'יפסלעך* הייתם אוכלים צ'יפס ירוק? *אני אישית אוהבת צ'יפס ורוד אבל..* זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן? **__** מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס? *אתמול* אכלת אותו עם שותפים? *כן* איפה אכלת אותו? *בקניון בברגר - קיא* היה טעים? *קיא
חיחי סתם היה טעעים!* איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת? [אני טעמתי צ'יפס של תפוחי עץ,גועל נפש ] *פעם הייתי אצל חברה (זה היה לפני המון שנים אין לי מושג למה אני זוכרת את זה) והוא היה מ-ל-א בשמן! יאקקק צ'יפס רטובבב
* כשאתה אוכל את החטיף,אתה עושה רעשים? *"יאמי"* איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני? *צ'יפס בטעם צ'יפס!!!* האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"? *
* הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס? *
לא זאת דרך מרושעת למות!! אני אישית הייתי רוצה שיתקוף אותו גדוד של צ'יפס בחלום ואז הוא יתעורר ויגלה שזה לא היה חלום* למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"? *לצ'יפס המחמד שלי, אני קוראת לו "צ'יפסי"* איפה הכי כיף לאכול צ'יפס? *בצ'יפסילנד* מתי הכי כיף לאכול צ'יפס? *בששעה צ'יפס ורבע* מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס? [:S] *:|* איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה? *צ'יפס בטעם מלח* צ'יפס אפוי זה טעים? *פעם הייתי אוכלת כמעט כל יום צ'יפס ואמא שלי לא רצתה שאני אוכל מטוגן אז הייתי אוכלת בתנור* בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס? * לקטשופ*

Rioter

New member
יחי התיחכום

שאלון על צ'יפס, ובכותרת את שמה תות. XD

צ'יפסים. איזו המצאה גאונית..

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן]מישהו אמר לכם שאני אוהב צ'יפס? עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס?עכשיו גם בא לכם שאני אקיא על המקלדת? מה הקטע? איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס?מקדונלס, אם כבר. פרינגלס' או תפוצ'יפס? תפוצ'יפס איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס?למה מי הוא בכלל שאני אתן לו שם? הייתם אוכלים צ'יפס ירוק?אם זה יותר טעים מהרגיל, למה לא? זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן?בשביל מה המציאו מקלות סיניים לדעתכם?! מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס?כשבן גוריון עלה לשלטון אכלת אותו עם שותפים?לא, מה פתאום. מי שאוכל עם כולם מת מרעב. איפה אכלת אותו?אני נראה לכם כמו אחד שזוכר משהו בכלל? היה טעים?עד כמה שזכור לי לא, וזה אומר שכן איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת? [אני טעמתי צ'יפס של תפוחי עץ,גועל נפש ]מקולקל, אני מתאר לעצמי כשאתה אוכל את החטיף,אתה עושה רעשים?ככה ייזכרו שאני קיים, מה... איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני?שמנת ובצל. זה שילוב הזוי ביותר
האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"?איזו סדרה? הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס?שו דורון? למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"?צ'יפס זה בן אדם?! איפה הכי כיף לאכול צ'יפס?במקום שאף אחד לא רואה אותך מתי הכי כיף לאכול צ'יפס?כשאף אחד לא רואה אותך מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס? [:S]השתמשתי בו במקום פרחים כשיצאתי לדייט רומנטי במוביל הארצי של הצ'יפסים איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה?או-מ(א)מי D: צ'יפס אפוי זה טעים?לא ניסיתי בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס?לא... לא... לא.

Rioter

New member
מכירים ת'ציפסומט בתחנת הרכבת? ../images/Emo71.gif

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן] אני אוהבת את החטיף, ואת המטוגן של מקדונלדס
עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס? מקסימום קטשופ, וגם זה קצת, אני כמעט ולא אוהבת קטשופ
איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס? מקדונלדס
פרינגלס' או תפוצ'יפס? אין לי מושג מה זה הראשון, אז אני הולכת על תפוצ'יפס
איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס? אני אשאר עם הצ'יפס
הייתם אוכלים צ'יפס ירוק? אם הוא טעים, אז למה לא
זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן? האמת היא שזה אף פעם לא קרה לי, אז..
מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס? ביום שבת
אכלת אותו עם שותפים? חח כן
איפה אכלת אותו? בטיול
היה טעים? יאפ
איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת? [אני טעמתי צ'יפס של תפוחי עץ,גועל נפש ] שסבתא שלי מכינה, זה גועל נפש X:
כשאתה אוכל את החטיף, אתה עושה רעשים? אני לא, השיניים שלי כן.. אבל אני משתדלת כמה שפחות להרעיש, זה מוציא אותי מדעתי
איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני? התפוצ'יפס ישן והטוב
האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"? זה הכרחי?
הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס? XD יואו. קרה לי משהו ממש מוזר עכשיו. יש לי אחד בסניף בתנועת-נוער בשם דורון, ולא הבנתי מה לכם ולו. ובאתי לכתוב: "אתם מכירים את דורון? מה?.." אבל אז נזכרתי שיש דורון בשמינייה. לא. אני לא רוצה שהוא ייחנק מצ'יפס.
למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"? לדבר הצהוב הזה, נו, צ'יפס..
איפה הכי כיף לאכול צ'יפס? מה זה איפה? XD
מתי הכי כיף לאכול צ'יפס? כשרעבים?
מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס? [:S] אכלתי אותו.
איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה? אני לא אוהבת את הטעמים האלה.
צ'יפס אפוי זה טעים? לא.
בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס? ממש ממש ממש לא. X:
הודגש באמצעות מצ'פיסומטיק
סדגש|

chen010189

New member
ריוטר האישה שלא חזרה..

אשת המסיבות בבית, ריוטר היא החלום שנעלם, אשת המסיבות בבית. ריוטר נרדמה על החולות הנודדים אל השמיים, בין עננים שער נפתח, המלאכים, כולם קוראים לה: "ריוטר קומי, זה לא מאוחר, את לא לבד בעולם!". אבל ריוטר ישנה, ישנה וחולמת על סולמות אל השמיים.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif את פשוט לא מאמינה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עכשיו ירדתי בגללך למכולת וקניתי צ'יפס!!!!!!

למעלה