שאלון עם צ'יפס!

DoRiNuS sMiNiA

New member
זאת הייתה המטרה:]

לקדם את מכירות הצ'יפסים
וזה לא שלאבא שלי יש מפעל,סתם כי בא לי

orel4400

New member
נצל"ש השמיניה בימי הולדת!

טוב זה מפחיד... יש מתחת לבניין שלי יומולדת של מישהו ויש ליצן "מטעם השמיניה" הם משחקים משחק כזה... שיש קטעים של השמניה והם צריכים לגלות מי אומר כל קטע... התחלתי לצעוק להם מהחלון בקטעים של מיכאל
ואז היה חידון של השמיניה... קצת דפוק להכניס את זה ליומולדת!

orel4400

New member
חחחחח רק את תרצי להיות שם

כל מי שאמרתי לו על זה צחק עליי בכלל שהקשבתי ליום הולדת מהחלון. זה היה כזה דורף... והתחלתי לצעוק מיכאל מיכאל...

orel4400

New member
חחחח רק את תרצי ללכת לשם

כל מי שאמרתי לו על זה צחק עליי בכלל שהקשבתי ליום הולדת מהחלון. זה היה כזה דורש... והתחלתי לצעוק מיכאל מיכאל...

B o N u s

New member
יאמי, עשית אותי רעב ../images/Emo67.gif

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן] מטוגן
עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס? לא שם רוטב
איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס? מקדולנס, ברור!!~
פרינגלס' או תפוצ'יפס? פרינגלס'
איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס? המאכלשטלאוהב
הייתם אוכלים צ'יפס ירוק? כמו בארתור?! כן!
זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן? לא!
מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס? היום
אכלת אותו עם שותפים? כן :[ חבל.. רציתי את הכל לעצמי
איפה אכלת אותו? בבית
היה טעים? כן.. יאמי
איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת? [אני טעמתי צ'יפס של תפוחי עץ,גועל נפש ] אני אהבתי את כל הצ'יפסים שאכלתי אי פעם
כשאתה אוכל את החטיף,אתה עושה רעשים? חשבתי שאנחנו מדברים על המאכל.. לא פייר
.. אה וכן!
איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני? ממ שמנת ובצל שולאט
האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"? לא!~ אז יתחיל לי התיאבון!
הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס? חח כן
למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"? לי!
איפה הכי כיף לאכול צ'יפס? בבית
מתי הכי כיף לאכול צ'יפס? בכל זמן אפשרי
מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס? [:S] אתם לא רוצים לדעת XD
איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה? ממ
צ'יפס אפוי זה טעים? כן
בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס? בארור! כבר אמרתי

עדידוש

New member
חחח שאלון נחמד../images/Emo6.gif

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן] אפוי
עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס? קטשופ ומיונז מעורבבים אחד בשני
איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס? אני אוהבת את של הבורגראנץ' טיפה יותר
אבל של מקדונלדס גם טעים
פרינגלס' או תפוצ'יפס? אם כבר פרינגלס אז הפקינטי ואם תפוצ'יפס אז המקסיקני
איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס? :O הייתם אוכלים צ'יפס ירוק? לא!!
זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן? אני אוכלת רק אפויי בד"כ אבל בצ'יפס במסעדות זה מאוד מעצבן מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס? יום שני אני חושבת אכלת אותו עם שותפים? לא לא
[מי שאוכל לבד-שבע] איפה אכלת אותו? אממ..בבית היה טעים? יאפ
איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת? [אני טעמתי צ'יפס של תפוחי עץ,גועל נפש ] ^^גם אני טעמתי
כשאתה אוכל את החטיף,אתה עושה רעשים? חח זה כייף
איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני? המקסיקני|מארוהב| האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"? אממ..לא
הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס? זה יכול להוסיף אקשן
למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"? לאחותי
היא חיה מזה איפה הכי כיף לאכול צ'יפס? עם החבר'ה
זה תמיד מגניב מתי הכי כיף לאכול צ'יפס? מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס? [:S] אכלתי אותו בחושניות
חחחחחח סתם איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה? מספיק טעמים יש כבר לא?
צ'יפס אפוי זה טעים? מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס? תתחשבו בזה שעשיתי את השאלון בבוקר
אז לא

נעמקה19

New member
../images/Emo27.gifאהוי

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן] גם וגם
עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס? שוב רוטב איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס? מקונלדס D: פרינגלס' או תפוצ'יפס? גם וגם איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס? תפוחי-אדמה-מטוגנים-ודקים. או שאני אקרא לזה על שמי - "נעם". הייתם אוכלים צ'יפס ירוק? אויי!!!!#@#%@!# ארתור!
ו..לא.
זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן? כן ]: מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס? נראה לי אתמול|סדגש\ אכלת אותו עם שותפים? לא (מי שאוכל לבד אוכל יותר
)
איפה אכלת אותו? בביתי היה טעים? לא, הוא היה סמרטוט כזה איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת? [אני טעמתי צ'יפס של תפוחי עץ,גועל נפש ] דווקא הצ'יפס של תפוחי העץ ממש טעים
. והצ'יפס הכי מגעיל שלי היה אתמול
כשאתה אוכל את החטיף,אתה עושה רעשים? כן :$ נו מה.. אי אפשר לא! איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני? אני מתה על הזה עם הפסים שאופיר סוגדת לו האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"? בהחלט הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס? האמת, לא כ"כ איכפת לי ממנו למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"? לאחותי :] איפה הכי כיף לאכול צ'יפס? בטיולים מתי הכי כיף לאכול צ'יפס? כשרעבים אבל לא בא לאכול אוכל נורמאלי מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס? [:S] נגסתי בו בתאווה כל עוד נפשי בי איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה? זעתר יכול להיות מגניב XD צ'יפס אפוי זה טעים? יאפ בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס? מאד

DoRiNuS sMiNiA

New member
פרלהלהלהלהלהלהלהלהלה!!!../images/Emo6.gif

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן]הממ,שניהם סבבה,אבל חטיף אפשר להכניס לסנדוויץ' [יאמי!
]
עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס?הממ,מים,אופס,קטשופ [בשבילי זה אותו דבר]
איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס?מקדונלס בהחלט.
פרינגלס' או תפוצ'יפס? פרינגלס'..כי ככה אפשר לעשות פה בצורת ברווז
איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס?שאלה מהסוג שיש במבחנים עירוניים. "באגס" ...למה? ככה
הייתם אוכלים צ'יפס ירוק?אני נראית לכם גילי?!D= את האמת,כן.
זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן?אוי,כן!
מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס?הממ,אתמול
אכלת אותו עם שותפים?לא D=
איפה אכלת אותו?בבית.
היה טעים?סבביבבי.
איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת? [אני טעמתי צ'יפס של תפוחי עץ,גועל נפש ] צ'יפס של תפוחי עץ
כשאתה אוכל את החטיף,אתה עושה רעשים?לפעמים כן ולפעמים לא O:
איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני?שמנת ובצל,אלב טבעי הכי סבבה.
האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"?בהחלט
הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס?כן!
למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"?לעוזר של רוברטו,תאמינו לי עדיף שיהיה לו שם כזה מאשר לא להיות עם שם בכלל.
איפה הכי כיף לאכול צ'יפס?בבית,בחורף,גשם,סרט [מולאן] מתחת לשמיכה.
מתי הכי כיף לאכול צ'יפס?בחורףD:
מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס? [:S]ליקקתי אותו [זה רק נשמע נוראי!]
איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה?ציפס בטעם קטשופ
צ'יפס אפוי זה טעים?לא משהו,אבל חביב.
בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס?הממ,בערך.

j u l i a 1 3

New member
התגובה שלי:

א. איך בדיוק את מכניסה חטיף צ'יפס לסנדוויץ'? הוא לא נמעך? ב. ממתי מים וקטשופ זה אותו דבר? ג. גם אני אוהבת לעשות פה בצורת ברווז עם פרינגלס'! ד. באגס זה אחלה שם לצ'יפס.... ה. אל תאכלי צ'יפסים ירוקים! ו. צ'יפס של תפוחי עץ אכן נשמע נורא ואיום. ז. הייתי בטוחה שכתבת "דורין" ולא "דורון" XD ח. לעוזר באמת מתאים השם צ'יפס... ט. יש צ'יפס בטעם קטשופ. בעצם, זה דוריטוס. נראה לי...

DoRiNuS sMiNiA

New member
תשובות../images/Emo9.gif

א.אפשרי,וכן,הצ'יפס לא נשאר שלם,הוא קצת מתפורר,שמים את זה בלחמנייה עם פסטרמה/נקניק ולמי שאוהב חומוס יכול להיוסיף [להלן:מיכאל אלוני] ולכאלה שמטורפים על מלפפון חמוץ יכולים בהחלט להוסיף גם. ב.אני אוכלת קטשופ בדיוק כמו שאני שותה מים
ג.נכון זה כיפי? ד.בהשראת באגס באני
ה.אם את אומרת ו.אכן נורא ואיום ז.אכן דומה אבל לא:] ח.יותר טוב מכלום,הא? ט.לא קיים צ'יפס בטעם קטשופ גם לא קיים דוריטוס

j u l i a 1 3

New member
אבל קיים צ'יטוס!

תכנסי לקישור ותקראי את השורה ה2 ב"סוג המוצר" כתוב: "בצורת כאפה בטעם קטשופ" נה נה בננה!

Red Snake

New member
../images/Emo216.gifעונה!

איזה צ'יפס אתם אוהבים? [חטיף או מטוגן] מטוגן עם איזה רוטב אתם מתבלים את הצ'יפס? קטשופ! איזה צ'יפס יותר טעים,של הבורגראנץ' או של מקדונלס? מקדונלס פרינגלס' או תפוצ'יפס? פרינגלס איזה שם אחר הייתם נותנים לצ'יפס? השם הזה מאוד מתאים הייתם אוכלים צ'יפס ירוק? לא
זה מעצבן שאחרי שאוכלים צ'יפס היד מלאה בשמן? כן מתי בפעם האחרונה אכלת צ'יפס? לפני שבוע... אכלת אותו עם שותפים? כן איפה אכלת אותו? בפארק היה טעים? כן כרגיל איזה צ'יפס הכי מגעיל אי פעם אכלת? [אני טעמתי צ'יפס של תפוחי עץ,גועל נפש ] לא זכור לי... כשאתה אוכל את החטיף,אתה עושה רעשים? כן
איזה טעם של צ'יפס הכי גאוני? חריף!
האם צריך לקרוא לפרק בסדרה "צ'יפס"? אולי
הייתם רוצים שדורון יחנק מצ'יפס? כן!
למי אתה חושב שהכי מתאים השם "צ'יפס"? לאף אחד
איפה הכי כיף לאכול צ'יפס? בחוץ עם חברים מתי הכי כיף לאכול צ'יפס? בערב מה הדבר הכי רומנטי שעשית עם צ'יפס? [:S] הצמדתי שניי צ'יפסים ואכלתי אותם
איזה טעם חדש של צ'יפס היית רוצה? אין לי מושג צ'יפס אפוי זה טעים? לא... בכל אופן,השאלון הזה עשה לכם חשק לצ'יפס? כן D: חבר'ה אני צריכה עזרה אני מחפשת שם של שיר אחד...השמיעו אותו הרבה בשמינייה אבל אני לא זוכרת באיזה סצנות או פרקים לאחרונה משמיעים אותו בפירסומת לעונה החדשה של "מילואים" מישהו יכול לעזור לי?

למעלה