שאלון ספורט

תורייי!

שם: לינור גיל: 18 גובה: 1.55 פיצית :) משקל: 54 (זמני, מתכננת להוריד 4-5 קילו) אחוזי שומן: וואלה לא יודעת איך אני בודקת את זה?
האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית? אכן כן אם כן איזה סוג פעילויות? טניס, אופניים, הליכה, סקס (
) , כדוריד, כדורסל.. כמה פעמים בשבוע? מתי שיוצא.. אבל לפחות פעמיים מהו משך כל אימון? משתנה מפעם לפעם..גם תלוי מה אני עושה. טניס יכול להגיע ל 5-4 שעות, אופניים שעתיים וחצי בדרך כלל. סקס אמ חח לא חשוב
כדוריד וכדורסל בערך שעה וחצי שעתיים. האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות? אירובי האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות? כן גם וגם כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון? לפעמים אחרי הפעילות אני עושה.. או בזמן ההפסקה מהו התרגיל המועדף עליכם? ריצה מהירה האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא? מנסה
האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך? לא מהי התוצאה לה אתם שואפים? לחטב את גופי ולהוריד כמה קילוגרמים מיותרים מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת? כדי להראות ולהרגיש טוב יותר עם עצמי מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת? אלך לקפוץ בנג'י ממטוס

.............

שם:עינת גיל:19 גובה:1.62 משקל:47 אחוזי שומן:לא יודעת אבל לא הרבה האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית? כן אם כן איזה סוג פעילויות?חחח מד"ס כמה פעמים בשבוע? פעם פעמיים תלוי מה בא מהו משך כל אימון?45 דקות האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות? אירובי האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות?כן כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון?5 סוגים מהו התרגיל המועדף עליכם?אין כזה האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא? לא האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך?חחח בערך מהי התוצאה לה אתם שואפים?אין כזו מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת?--------- מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת? נמות.

שושו 15

New member
עונהה

שם: מלכישוע גיל: 18 גובה: 184 משקל: 70 בערך אחוזי שומן: לא יודע.. האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית? כן אם כן איזה סוג פעילויות? אירובי אנארובי כמה פעמים בשבוע? 3-4 מהו משך כל אימון?שעה בדיוק.. האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות? התנגדות האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות? כו, גם לפני גם אחרי.. כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון? 6 סטים 15 בערך כל סט (ניפוח) מהו התרגיל המועדף עליכם? בטן! האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא? משתדל.. הרבה סיבים ירקות פירות, חלבונים ופחממות! האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך? לא מהי התוצאה לה אתם שואפים? אממ לא יודע, בינתיים אני נהנה.. מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת?
מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת?

עוונה :) ../images/Emo68.gif

חח .. :) שם: נועה :]] גיל: 13 וקצת
גובה: אממ .. 1.57 נדמה ליי ... לא , בעצם 1.55 אוו משוו .. בין לביין :)
משקל: אממ .. 38.8 =//// אחוזי שומן: מזה?
האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית? כןן :) אם כן איזה סוג פעילויות? רייקוווד :) כמה פעמים בשבוע? פעמיים מהו משך כל אימון? שעה וחצי :) האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות? איירוביי נראלי :) האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות? כןן , הרבה מתייחות :) כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון? לודעת , רייקווד :]]] מהו התרגיל המועדף עליכם? אני לא יוודעת (= האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא? אממ .. מה נחשב ברייא? :) אבל נראלי שכןן :] האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך? אני מתאמנת עם המוורה שלי לרייקוד , אני חוושבת שהיא יוודעת מה היא עוושה :] מהי התוצאה לה אתם שואפים? לייהייוות חטוובה ויפה ((:) מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת? כיי , אניי אווהבת להיוות :) מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת? איין לי שמץץץ :] ד"א .. זה טווב? .. אני צרייכה לעשוות יוותר ספוורט , פחוות ספוורטט , מה? :) אניי צרייכה לרזוות , להשמיין? :) מה? חח , תוודה :)

אביבושי

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: אביב גיל: 14 ו3 חודשים:] גובה: 1.61 משקל: 47 אחוזי שומן: אין לי מושג
האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית? כן! אם כן איזה סוג פעילויות? ריקוד כמה פעמים בשבוע? 5 מהו משך כל אימון? יש 4 שעות שעתיים וחצי ועה ורבע. האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות? גם וגם. האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות? לפני שמתחילים לרקוד שלא יתפסו השרירים. כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון? הרבה.. מהו התרגיל המועדף עליכם? יש כל מיני.. האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא? אני אוכלת בריא זה נחשב?
האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך? המורים שמלמדים אותי בסטודיו. מהי התוצאה לה אתם שואפים? להיות חטובה. [לא שהשירים יבלטו] מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת? כי זה יפה. מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת? אני עכשיו בתהליכים בסוף השנה או עוד שנה אהיה מחוטבת ויפה!

אביבושי

New member
<<<

מהי התוצאה לה אתם שואפים? להיות חטובה. [לא שהשירים יבלטו] ורזה יותר. מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת? כי זה יפה להיות רזים וחטובים. מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת? ארשם לסוכנות סוף-סוף ואהיה דוגמנית.

=]

שם:מירי גיל:15 גובה:1.77 משקל:52 אחוזי שומן:אמממממ לא ד'עת חיחי האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית?בטח אם כן איזה סוג פעילויות?חדר כושר כמה פעמים בשבוע?פעמיים/ פעם אחת מהו משך כל אימון?שעתיים האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות?יותר ארובי האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות?בטח..חייו לפני אימון כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון?3 מהו התרגיל המועדף עליכם?כפיפות בטן האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא?כן האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך?כן מהי התוצאה לה אתם שואפים?להישאר כמו שאני , לא להרזות ולא להשמין מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת?כי אני חושבת שהגוף שלי במישקל תקין מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת?אני בנתיים הגעתי

עונה..

שם: שחר רוטנברג גיל: 14 גובה: 1.75 משקל: 54 אחוזי שומן: חח לא יודעת האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית? כן כן ! אם כן איזה סוג פעילויות? ריקוד.. כמה פעמים בשבוע? בערך 9 מהו משך כל אימון? שעה וחצי האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות? גם וגם האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות? כן כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון? מממ הרבה מהו התרגיל המועדף עליכם? יש הרבה האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא? כן האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך? בערך , המורים בסטודיו מהי התוצאה לה אתם שואפים? להצליח להרזות עוד קצת כדי ללכת לדגמן חח מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת? כי אני רוצה לדגמן מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת? אני ירשם לסוכנות מיד !

גלית456

New member
...:]

שם:גלית גיל:16 גובה:1.68 משקל:46 אחוזי שומן:לא יודעת האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית?משתדלת אם כן איזה סוג פעילויות?הליכה כמה פעמים בשבוע?לא קבוע לפי הכוח והזמן הפנוי מהו משך כל אימון?45 ד'ק האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות?אירובי האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות?לא כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון?כפיפות בטן מהו התרגיל המועדף עליכם?הליכון האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא?לא מצליחה:\ האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך?לא מהי התוצאה לה אתם שואפים?לרדת עוד כמה קילוגרמים ולעצב את הגוף יותר מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת?כי זה יותר יפה ניראה בעין מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת?ישמור :]

מורלוש

New member
עונה :) חדשה ..

שם:מורל שאול :) גיל: 12 גובה:1.60 משקל:41.2 אחוזי שומן: X האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית?כן , אם כן איזה סוג פעילויות?ריקוד-היפ הופ , אירובי :) כמה פעמים בשבוע?היפ הופ -יום שישי , פעם אחת :) , אירובי-ראשון ורביעי! מהו משך כל אימון?שעה [: האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות?אירובי ניראלי ; \ האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות?ליפני האימון .. כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון? 36 בהיפ הופ , וקצת יותר באירובי מהו התרגיל המועדף עליכם?רק הריקוד :) חחח האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא?אממ .. ללא ; \ האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך?כן , מהי התוצאה לה אתם שואפים?להיות רקדנית / חטובה ביותר :) מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת?לפי דעתי זה יפה שיש לך את העיצוב גוף היפה והמרשים :] מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת?אהיה מרוצה , אבל לא אפסיק להיתאמן ! *בהיזדמנות זאת אני מצטרפת לפורום :) תמונה ? בהמשך ,

Gal Nissan

New member
שלי

שם: גל גיל: 16 {עוד חודש וחצי} גובה:1.69 משקל: 50 אחוזי שומן: ? האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית? כןן אם כן איזה סוג פעילויות? התעמלות קרקע וחדר כושר כמה פעמים בשבוע?פעמיים בשבוע התעמלות , 3-4 חדר כושר מהו משך כל אימון? התעמלות שעתיים, חדר כושר שעה ורבע ככה האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות? האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות? התעמלות לפני ואחרי , חדר כושר אחרי כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון? הרבההה מהו התרגיל המועדף עליכם? תרגילי בטן בעיקר...בננה אולי ?! האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא? בערך כן.. האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך? ברור מהי התוצאה לה אתם שואפים? יש לי גוף טוב בכללי אבל שואפת לרדת עוד 2-3 קילו... מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת? סתם זה לא כ"כ הכרחי אבל תמיד טוב לרדת...:) מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת? כלום מה כבר אפשר לעשות? לשמור עליה..

Adar Azulay

New member
עונהההה :]

שם: אדר גיל: 14 וחצי גובה: 1.72 משקל: 55 נראה לי אחוזי שומן: אין לי מושג האם אתם עוסקים בפעילות ספורטיבית? כן אם כן איזה סוג פעילויות? אירובי ומכון כמה פעמים בשבוע? 4 מהו משך כל אימון? אירובי שעה ומכון גם האם האימון הוא יותר אירובי?או יותר אימון התנגדות? אירובי האם לפני או אחרי האימון אתם מבצעים מתיחות? כן כמה תרגילי בטן אתם מבצעים באימון? ממ מלא מהו התרגיל המועדף עליכם? כפיפות בטן והליכון האם אתם משלבים תפריט תזונה בריא? כן האם אתם מתאמנים עם מאמן מוסמך? כן מהי התוצאה לה אתם שואפים? להיות חטובה יותר מדוע אתם שואפים לתוצאה הזאת? זה רק ישפיע לטובה :] מה תעשו כשתגיעו לתוצאה המיוחלת? אשמור עליה כמה שיותר

למעלה