../images/Emo3.gif ../images/Emo26.gif
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הצטיינות נשיא, נבחרתי למועצת הסטודנטים. למעשה אלו שני רגעי השיא הנוכחיים בחיים שלי.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? משהו אישי, במשפחה. אבל הכל בסדר עכשיו
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? היסטוריה מוגבר, ללא ספק באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? האמת? לא סבלתי השנה בשום שיעור. הייתי במתמטיקה רק חודשיים, ו- 3 יחידות זה לא כזה סבל XD אני חושב שאנגלית, שיעורים מיותרים... לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? חזרתי לחרוש על עברי לידר, וכמובן נחשפתי (בחלקו שוב, בחלקו חדשים לגמרי) להמון מזרחית ולמוזיקה יוונית
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בטיול הכיתתי אני חושב, או בכמה יציאות מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אני כבר לא בוכה על כלום. מחזיק את עצמי מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? בטיול השנתי המסריח שהיה במרץ מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לפני שבוע, באחת היציאות הנחמדות איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אני חושב שכמה דיסקים
איך חגגו לי יומולדת השנה? ידידה שלי שגדולה ממני ביומיים, ואני, חגגנו בתאריך שלי במקס ברנר בנמל
הגיעו מיליארד איש XD על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כל מיני דברים שבהם לא יכולתי לשלוט על עצמי למרות שכן הייתי צריך לעשות את זה... על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? אני מתחרט על זה שלא הייתי קצת יותר ערני להרבה דברים שקרו סביבי איזה סרט הכי אהבתי השנה? ללא ספק, סופרבאד! גם דיסטרביה, היטמן וג'אמפר היו מעולים כמה שעות הייתי בפורום השנה? 4-5 פעמים בשבוע בממוצע, רבע שעה כל פעם, בערך 50 שעות
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון! התרחקתי מכמה חברים טובים והתקרבתי בחזרה להמון אחרים עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם רובם הגדול
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? להתקבל לכל מיני דברים מעניינים בצבא
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? קיבלתי הצטיינות נשיא באו"פ
איך תסכם את השנה במילה אחת? חופשי האם חל בך שינוי השנה? בוודאי, שינוי מהותי. התבגרתי מאוד לדעתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אני כבר לא מפחד מכלום. מאז שירד לי הפחד מקרבי ומאז שאין מקצועות מדעיים או מתמטיקה, אני חושב שאני חסין מפני פחד. הכל פתוח. איזה אדם 'גילית מחדש' השנה? חבר ממש טוב ששנה שעברה היה סתם חבר והשנה התקרבנו איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אירוע דפוק בכיתה קצת אחרי פסח באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אחרי הטיול השנתי איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יום הסטודנט באו"פ, מיד אחרי שנבחרתי
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כל מיני דברים, שלא הייתי ערני כלפי חברים ודברים שקורים סביבי להקת השנה? הייתי אומר לינקין אבל MTM זה דיסק בינוני מאוד. אני חושב שאני אלך על 30 STM
וכמובן על הדיסק החדש של אייל גולן מקום בו הכי נהנת? ביום הסטודנט השנה
אירוע שהכי השפיע עליך? שיחה מבאסת בערב של הטיול השנתי השנה, שהביאה לי כל מיני תובנות מציקות אירוע שאיכזב אותך? ריב עם חבר בהצגה השנה
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? לפחות 4-5. אבל סך הכל הייתה שנה סבבה
פחות טובה מכיתה י', הרבה פחות טובה מכיתה ט', אבל יותר טובה מכיתה ח'
מזל טוב לכולנו על סיום כיתה י"א
בשבילי, עוד יומיים וזה נגמר!
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הצטיינות נשיא, נבחרתי למועצת הסטודנטים. למעשה אלו שני רגעי השיא הנוכחיים בחיים שלי.