שאלון סיכום שנה.

תמיר1991

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo26.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הצטיינות נשיא, נבחרתי למועצת הסטודנטים. למעשה אלו שני רגעי השיא הנוכחיים בחיים שלי.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? משהו אישי, במשפחה. אבל הכל בסדר עכשיו
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? היסטוריה מוגבר, ללא ספק באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? האמת? לא סבלתי השנה בשום שיעור. הייתי במתמטיקה רק חודשיים, ו- 3 יחידות זה לא כזה סבל XD אני חושב שאנגלית, שיעורים מיותרים... לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? חזרתי לחרוש על עברי לידר, וכמובן נחשפתי (בחלקו שוב, בחלקו חדשים לגמרי) להמון מזרחית ולמוזיקה יוונית
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בטיול הכיתתי אני חושב, או בכמה יציאות מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אני כבר לא בוכה על כלום. מחזיק את עצמי מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? בטיול השנתי המסריח שהיה במרץ מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לפני שבוע, באחת היציאות הנחמדות איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אני חושב שכמה דיסקים
איך חגגו לי יומולדת השנה? ידידה שלי שגדולה ממני ביומיים, ואני, חגגנו בתאריך שלי במקס ברנר בנמל
הגיעו מיליארד איש XD על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כל מיני דברים שבהם לא יכולתי לשלוט על עצמי למרות שכן הייתי צריך לעשות את זה... על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? אני מתחרט על זה שלא הייתי קצת יותר ערני להרבה דברים שקרו סביבי איזה סרט הכי אהבתי השנה? ללא ספק, סופרבאד! גם דיסטרביה, היטמן וג'אמפר היו מעולים כמה שעות הייתי בפורום השנה? 4-5 פעמים בשבוע בממוצע, רבע שעה כל פעם, בערך 50 שעות
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון! התרחקתי מכמה חברים טובים והתקרבתי בחזרה להמון אחרים עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם רובם הגדול
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? להתקבל לכל מיני דברים מעניינים בצבא
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? קיבלתי הצטיינות נשיא באו"פ
איך תסכם את השנה במילה אחת? חופשי האם חל בך שינוי השנה? בוודאי, שינוי מהותי. התבגרתי מאוד לדעתי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אני כבר לא מפחד מכלום. מאז שירד לי הפחד מקרבי ומאז שאין מקצועות מדעיים או מתמטיקה, אני חושב שאני חסין מפני פחד. הכל פתוח. איזה אדם 'גילית מחדש' השנה? חבר ממש טוב ששנה שעברה היה סתם חבר והשנה התקרבנו איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אירוע דפוק בכיתה קצת אחרי פסח באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אחרי הטיול השנתי איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יום הסטודנט באו"פ, מיד אחרי שנבחרתי
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כל מיני דברים, שלא הייתי ערני כלפי חברים ודברים שקורים סביבי להקת השנה? הייתי אומר לינקין אבל MTM זה דיסק בינוני מאוד. אני חושב שאני אלך על 30 STM
וכמובן על הדיסק החדש של אייל גולן מקום בו הכי נהנת? ביום הסטודנט השנה
אירוע שהכי השפיע עליך? שיחה מבאסת בערב של הטיול השנתי השנה, שהביאה לי כל מיני תובנות מציקות אירוע שאיכזב אותך? ריב עם חבר בהצגה השנה
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? לפחות 4-5. אבל סך הכל הייתה שנה סבבה
פחות טובה מכיתה י', הרבה פחות טובה מכיתה ט', אבל יותר טובה מכיתה ח'
מזל טוב לכולנו על סיום כיתה י"א
בשבילי, עוד יומיים וזה נגמר!

P i x i e s

New member
יאללה גם אני! ../images/Emo9.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?
... אני לא ממש זוכרת משהו טוב אחר
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? הפרידה, החזרה והפרידה ביוזמתי, כל הדברים שנחשבים בעיניי כהשלכות וזה אפילו עוד לא נגמר. הידרדרות בציונים דווקא לקראת הסוף. כשההורים שלי הודיעו לי משהו שאני מעדיפה לשמור לעצמי כרגע... באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? קולנוע באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? תנ"ך!!!! לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הכבש השישה עשר
, מוניקה סקס, מוזיקה ישראלית בעיקר. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אין שמץ... מתי בכיתי הכי הרבה השנה? סוף אוקטובר- כל יום כל היום מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? מתחילת אוקטובר עד.... עכשיו מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? עד אוקטובר איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אממ כל מיני, לא יכולה לשים את האצבע על אחת איך חגגו לי יומולדת השנה? אני וחברה חגגנו אצלה במושב עם מסיבה ממש גדולה והרבה אנשים, שתייה... זה היה לפני התאריך, וקצת אחריו יציאה עם חברים לנמל. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? החלטות אימפולסיביות, כעסים שהייתי צריכה לשמור לעצמי. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שלא ניסיתי להמשיך את הקשר עם ההוא, אין לדעת מה היה קורה עכשיו. איזה סרט הכי אהבתי השנה? אנערף אני רואה פול סרטים... כמה שעות הייתי בפורום השנה? חחחח הרבה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? גם הרבה
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? מישהו באמת סופר את הדברים האלה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שאני אהנה ואנצל את המיטב איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? נכנסתי למכון כושר והתחלתי לעבוד איך תסכם את השנה במילה אחת? חרא האם חל בך שינוי השנה? כן, לרעה ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שלא יתגעגעו איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אממ לאדעת איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הפרידה מן הסתם באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? " איזה אירוע עשה לך טוב השנה? 27.9 על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כבר אמרנו להקת השנה? תמיד AIR מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? הודגש באמצעות מדגישומטיק

נממ

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? ההצטרפות לתנועה, חברה ראשונה הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? הפרידה באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? וואו... אממ, אפשר להגיד ששיעורי היסטוריה. באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? לא ממש סבלתי בשיעורים השנה... לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? ריל ביג פיש, ברי סחרוף, בטח עוד הרבה מטאל. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לא זוכר
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא חושב שזה קרה. מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? כמה פעמים. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לאחרונה זה יותר ככה.
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? ווטרשד
אבל עדיין לא קיבלתי. איך חגגו לי יומולדת השנה? אני לא אוהב ימי הולדת. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהתנהגתי כמו נקבה לפעמים
, שיתוף יתר בין השאר. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שלא התחלתי איתה! אבל יש זמן לתקן. איזה סרט הכי אהבתי השנה? שוב, לא זוכר. כמה שעות הייתי בפורום השנה? די הרבה, מי סופר. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? וואו, המון המון המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חלקם, חלק לא. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? לא מתכנן כל כך קדימה
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? שומדבר מיוחד. איך תסכם את השנה במילה אחת? אמביוולנטיות
האם חל בך שינוי השנה? אני חושב שאני בנאדם יותר טוב. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בני סלע Oo איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? כמה אנשים, לטוב ולרע. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אממ, אולי כשהרסתי את הפלאפון הקודם. אני מתגעגע אליו. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כשנפרדנו איזה אירוע עשה לך טוב השנה? בסופושלדבר, הפרידה. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שלא השקעתי מספיק בלימודים. להקת השנה? אופת', כמו תמיד. מקום בו הכי נהנת? קן תל אביב מרכז אירוע שהכי השפיע עליך? ההצטרפות לנועל. אירוע שאיכזב אותך? חברים שלא היו שם. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אפס, אני אוהב את השנה הזו.

מישהו רוצה לעזור לי ללמוד לאומנות? XD

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? היו מלא דברים, אני מאמינה שגרמניה הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? היו מלא, אבל השלב של הדיכאון באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? תיאטרון, אומנות תנ"ך באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? היסטוריה לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? דיסטרב, אפיקה, דיליין ועוד מלא מתי צחקתי הכי הרבה השנה? וואו, צחקתי מלא.. אממ לא זוכרת בטח גרמניה מתי בכיתי הכי הרבה השנה? דיכאון.. מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? כנ"ל מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל התקופה של גרמניה איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? לא זוכרת איך חגגו לי יומולדת השנה? לקחו אותי לים ועשו לי מסיבת הפתעה בלי שאדע! על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? היו כל מיני איזה סרט הכי אהבתי השנה?כל כך הרבה כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא זוכרת מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? יש לי הרבה שאיפות איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הבגרות בתיאטרון איך תסכם את השנה במילה אחת? חביבה האם חל בך שינוי השנה? כן, גדול ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא להגשים חלומות איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? שני איזה אירוע היית מוחק מהשנה?
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? "דיכאון" איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היו המון על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? אוי להקת השנה? נייטוויש מקום בו הכי נהנת? כל כך הרבה אירוע שהכי השפיע עליך? גרמניה אירוע שאיכזב אותך? אמממ כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אני לא רוצה שהיא תיגמר! מי קרא?

^__^ ../images/Emo163.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? נעורים הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? סבא שלי נפטר באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? ציור, דפנטלי. ומתמטיקה גם היה צחוקים
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? נראה לי שאזרחות לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אממ ג'וי זיויז'ן, מוניקה שקס, הדיסקים הראשונים של גרין גיי
? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? כל הזמן מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בלווייה של סבא.. מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? בלווייה של סבא. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אתמול איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? בושם-Anais Anais איך חגגו לי יומולדת השנה? עוד לא חגגו. יחגגו עוד חודש. אבל שנה שעברה חגגו לי במתא"ן..P: על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? צבעתי את השיער לורוד. עכשיו השיער שלי עדיין מחומצן. אני רוצה את החום כהה והורוד שהיה לי! על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? הקשבתי לאנשים
איזה סרט הכי אהבתי השנה? אממממ רודף העפיפונים איי גס כמה שעות הייתי בפורום השנה? חחח אין לי מושג כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רובם מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה יותר כיף איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הייתי חברה טובה. איך תסכם את השנה במילה אחת? בתזונה האם חל בך שינוי השנה? בוודאי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שאנשים מסביבי ישתנו, או שאף אחד לא ישתנה ואני ארגיש זרה.. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אמממ אנערף.. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לאדעת באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לווייה של סבא איזה אירוע עשה לך טוב השנה? קעקוע :} על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שצבעתי את השיער לורוד. להקת השנה? גרין גיי מקום בו הכי נהנת? זה לא המקום, זה האנשים שאיתי שעשו אותו נסבל.:) אבל האמת היא שהים אירוע שהכי השפיע עליך? אהה....... עברתי לנעורים! אירוע שאיכזב אותך? שהייתי צריכה אנשים והם לא היו שם כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? 2-3, השנה הייתי אופטימית.

למעלה