שאלון סיכום שנה.

Aline In Chains

New member
שאלון סיכום שנה.

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? להקת השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?

gurke

New member
יאללה, שיהיה ../images/Emo3.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? חזרתי לחברים שלי
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? הממ, כל השואה בשנה הזו. באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? מתמטיקה, פיזיקה, פילוסופיה! באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? אף שיעור! מבחינת בצפר הייתה שנה אדירה. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? המממ, שופן? כאילו, כבר שמעתי אותו לפני, אבל לא התאהבתי בו עד השנה. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? ב4 ימים בכנרת עם נדב נטע ושי
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אני לא זוכר שבכיתי השנה, האמת. מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? בשבילך? חח סתם..הממ, הייתה שנה מלאה בחברים, לא הייתי לבד כמעט בכלל. אולי אחרי שאני ואלין נפרדנו לקח קצת זמן עד שהתחברתי בחזרה לאנשים, אבל יעל תמיד הייתה שם בשבילי אז זה לא נקרא. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל השנה. הרגשתי כמה חשובים לי שי ונטע. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? נטע הביא לי מגרמניה את משוואת האנושות
איך חגגו לי יומולדת השנה? נראה לי שהיינו אצל שי, לא היה משהו מיוחד. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שטות שלא הייתה צריכה להעשות על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שטות שכן הייתה צריכה להעשות. איזה סרט הכי אהבתי השנה? אני לא אדם של סרטים.. כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה?
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון! לפחות 50, אולי הרבה יותר. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? דיי הרבה מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? חדר חזרות והקלטות אישי
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? 40 דקות של מוזיקה אדירה יחד עם נטע. אייאייאיי. איך תסכם את השנה במילה אחת? אוכל האם חל בך שינוי השנה? אני מאמין שכן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: חושך
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? יעל, יעל, שי. יש עוד אבל לא נורא איזה אירוע היית מוחק מהשנה? "שטות שלא הייתה צריכה להעשות" באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? תחילת השנה, אבל אני עשיתי את השבירה הזאת אז זה בסדר איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הרבה הרבה יותר מדיי. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? "שטות שלא הייתה צריכה להעשות" להקת השנה? מורפו-סכיזמה מקום בו הכי נהנת? הבית של נטע, היינו אצלו מלאאא אירוע שהכי השפיע עליך? הנסיעה לפולין אירוע שאיכזב אותך? אין. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? שלא תגמר לעולם, לא רוצה להיות יב' ולסיים בצפר :( זהו
מי קרא?

A Broken Myth

New member
משעמם לי.

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? אממ, אני ממש לא זוכרת. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? ששברתי את הברך
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? שיעור מחשבים, עד שפרשתי XD באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? היסטוריה |: או ספרות
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? Three Days Grace מתי צחקתי הכי הרבה השנה? כשאח שלי ממש הצחיק אותי XD מתי בכיתי הכי הרבה השנה? פפפ שנשברה לי הברך. או שגיליתי שאני צריכה לעשות ניתוח. אחד מהשניים XD מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? אממ, לא חושבת שהרגשתי ככה השנה. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? שהייתי בבי"ח. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מצלמה
. איך חגגו לי יומולדת השנה? עשיתי מסיבה קטנה בבית ^__^ על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? אמ, סתם קטעים מפגרים. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שלא הייתי שם כשהוא בא... כוסמו >< איזה סרט הכי אהבתי השנה? 'מה שקורה בווגאס', סרט גדול XDD כמה שעות הייתי בפורום השנה? חחח מי סופר? הייתי הרבה |: כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הכרתי יחסית הרבה, לא זוכרת. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם כולם?
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שאני אצליח בלימודים הרבהרבה יותר X: איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? לא יודעת. איך תסכם את השנה במילה אחת? סבירה. האם חל בך שינוי השנה? יכול להיות, את זה יגידו האנשים מסביב
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שאני לא אוכל לחזור לרקוד
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? יש כמה. אני חושבת שבעיקר לילך
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? המון. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? ששברתי את הברך XD סתםסתם, לא יודעת... איזה אירוע עשה לך טוב השנה? השביתה. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? הרבה דברים |: להקת השנה? Paramore מקום בו הכי נהנת? אמממ כל מיני... אירוע שהכי השפיע עליך? פולין. אירוע שאיכזב אותך? אמ, גם פולין קצת. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? 10 פעמים. הודגש באמצעות מדגישומטיק
מי קרא
?

בואו נראה....

(ד"א, קרה עכשיו הדבר הכי מעצבן שיש- החלון פתאום עבר לי בחזרה לחלון הקודם, ואתם יודעים שמתי שזה קורה הכל נמחק...אז החצי שעניתי עליו עד עכשיו נמחק לי
)
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? שכל המשפחה שלי בסדר ובריאים (יחסית), וגם זה שפתאום אני מצליחה לא רע בכלל במתמטיקה.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? מה שקרה לסבתא. ולרופא שניתח אותי. וגם הקטע שהייתי די טובה כל השנה במקצוע מגמה שלי, אבל הבגרות הייתה כזאת מעפנה שלא היה לי חשק לעשות כלום אח"כ.
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? אני חושבת שתנ"ך, בהחלט.
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? לפני שעברתי הקבצה במתמטיקה היה לי נורא. אח"כ השתפר. באנגלית די סבלתי כי היה משעמם. אפילו בתעבורה היה יותר כיף כי רצו קטעים.
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הוא לא חדש, והכרתי שירים שלו קודם וידעתי מיהו קודם, אבל השנה התחברתי נורא לאריק איינשטיין.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? כנראה שבביתספר יותר מבכל מקום אחר.
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בבית בכל מיני רגעים
מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? מתי שלא הצליח לי כלום ולא היה מי שיעזור
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? מתי שהיה הכי רע בעולם ובא מישהו ואמר שיהיה טוב ובאמת התכוון. עם חיבוק והכל. וגם כשהיינו יושבים באודיטוריום ולא הצלחתי לקום אז עזרו לי פיזית!
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? את האקוסטית הכוסית
איך חגגו לי יומולדת השנה? לא ממש חגגו לי. מסתבר שמתי שאת לא שם כדי להזכיר לחברים שלך אז הם לא מסוגלים לזכור לבד. זה פשוט נורא קשה
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהייתי כזאת מטומטמת ולא נתתי שיעזרו לי
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? זה יותר סוף שנה שעברה תחילת השנה הזאת, עם הקטע של האבחון שלא עשיתי. אבל זה הסתדר וכנראה שכן יהיה בסוף.
איזה סרט הכי אהבתי השנה? הוא יצא רק אתמול, אבל מרוב ששמעתי עליו דברים טובים אני פשוט חייבת ללכת לראות אותו- אל תתעסק עם הזוהן.
כמה שעות הייתי בפורום השנה? כנראה שיותר מדי
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? האנשים החדשים שהכרתי הם יותר אנשים מתוך הביתספר ולאו דווקא בגילי. אני מדברת על המורים XD והמזכירה של המחנכת בעיקר שהיא בנאדם מדהים.
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? שמעו זה לא אנשים בגילי שאני יכולה להקשר אליהם ולקבוע, אבל זה אחלה לדבר איתם.
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? טוב, בעיקר. חח אממ...לא קשה יותר מדי, ואם יהיה קשה אז שנצליח להתגבר.
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הירידה ל4 יחידות במתמטיקה. ראיתי שאני אשכרה מסוגלת.
איך תסכם את השנה במילה אחת? מתישה (אני חייבת להוסיף- מתישה אבל שווה כל רגע, לא תהיה עוד שנה כזאת)
האם חל בך שינוי השנה? אני חושבת שכן
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שאני אתייאש מהיסטוריה מוקדם מדי. ברצינות.
איזה אדם 'גילית מחדש' השנה? אמ...חברה שלמרות שאנחנו לומדות באותה שכבה כבר שנה חמישית לא ממש דיברנו עד שנה שעברה, והשנה זה כבר הפך ליותר חברות משנה שעברה.
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את מה שקרה לסבתא.
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? ביום של הבגרות במחשבים. ברגע שיצאתי משם הרגשתי כאילו ככה הולכות להיות כל שאר הבגרויות והתחלתי לחשוב על לוותר. מאז היו לי עוד רגעים כאלה אבל לא באותה רמה.
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לא יודעת, אולי... לאו דווקא אירוע, יותר דיבורים עם כל מיני אנשים שעשו לי טוב.
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? אני חושבת שעל כלום.
להקת השנה? אולי disturbed (אם ככה כותבים...אני טיפה עילגת בשמות של להקות)
מקום בו הכי נהנת? הביתספר, בחיי
אירוע שהכי השפיע עליך? מה שקרה לרופא שניתח אותי, הכניס אותי די להלם
אירוע שאיכזב אותך? המסיבת סיום של כיתות יב'
חשבתי שיהיה יותר מרשים... גם הנושא שהם בחרו למופע שלהם- רצח, ממש לא היה מתאים לשכבה שלהם כשילדה שלמדה איתם נרצחה בסוף כיתה ט'
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? הרבה, המון. אבל אח"כ חושבים על זה שאם זה נגמר, אז יש רק עוד שנה אחת כזאת ואז זהו...ואז מתחילים להגיד "שזה לא יגמר", אבל מה לעשות שזה קצת לא אפשרי...

Snow fairy

New member
טוב, יאללה!^^

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? סביר להניח שניצן
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? לא שום דבר קריטי שאני זוכרת:] באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? שיעורי תיאטרון
ומתמ'
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? חח שיעורים שסבלתי בהם פשוט לא נכנסתי
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? ממ הרבה האמת! dream theater, symphony x... אני לא זוכרת בדיוק איזה אני מכירה מהשנה
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? חזרות לבגרות בתיאטרון
ושיעורי מתמ'!
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? דווקא השנה לא בכיתי כזה הרבה
. בעיקר בעקבות ריבים עם אמא וכאלה... מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? אהה... לא זכור לי משהו כזה עכשיו, אבל אני מניחה שהיה מתישהו
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל הזמן:] איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? השרשרת של סונטה שניצו קנה לי
איך חגגו לי יומולדת השנה? חח זה בעיקרון היה שנה שעברה... אממ... עשו לי פיקניק בכניסה לרעות והיה ממש כיף
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שום דבר, לא מתחרטת על כלום! על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? כנ"ל איזה סרט הכי אהבתי השנה? אבק כוכבים
כמה שעות הייתי בפורום השנה? כנראה שהרבה
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? ממ וואי, לא יודעת. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? סביר שלא הרבה
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שאני אטוס למשלחת לגרמניה [אמן!] איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? ממ לא יודעת?
איך תסכם את השנה במילה אחת? פנאן!! האם חל בך שינוי השנה? ממ.. אולי? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ציון נמוך בבגרויות:X איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אממ... ליל
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כלום באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? קטעים קטנים. שוב, לא זכור לי משהו קריטי. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היו הרבה!
כל השביתה היתה מושלמת:] על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? יש לי דה ז' וו להקת השנה? ממ דפינטלי אייריון
מקום בו הכי נהנת? פולין? חח קצת עצוב להגיד
אירוע שהכי השפיע עליך? נו, לא יודעת. אירוע שאיכזב אותך? אעע כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? לא אמרתי אף לא פעם אחת!

B a m b o o k

New member
איך אני שונא ימים כאלה

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? חברים חדשים, הבנתי כל מיני דברים שהייתי צריכה להבין. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? העלמות של חברים טובים באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? תקושרת מעשי. כל שיעור שכונהD:: באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? מתמטיקה. כ"כ. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הוו הרבה. נעם רותם, גבע אלון ועוד הרבה
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בהופעות נראלי מתי בכיתי הכי הרבה השנה? כשנזכרתי מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? אפעם האמת
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כשהיה לי רע? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אממ אולי שני הדיסקים בתחילת השנה... איך חגגו לי יומולדת השנה? מ-ע-פ-ן. בחיים לא היה לי יומולדת כ"כ מעפן
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? לא עולה לי לראש כלום... על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שיותר נהנתי ולא הייתי ספונטנית יותר איזה סרט הכי אהבתי השנה? בופור כמה שעות הייתי בפורום השנה? שניה, אני אביא את המחברת שחשבתי בה את השעות
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא מספיק
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם רובם מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? יותר כיף, פחות לימודים, טיולים ברחבי הארץ, חברים חדשים וטובים איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? התחלתי לפתוח את הפה על האנשים הנכונים=] איך תסכם את השנה במילה אחת? סבבה האם חל בך שינוי השנה? ברור ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לסיים י"ב. זה ממש מפחיד איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? דודי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כל מיני ריבים באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כשכולם היו ביחד ואני לא איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הופעות על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לאדעת להקת השנה? התקווה6
מקום בו הכי נהנת? בארקה
אירוע שהכי השפיע עליך? ריב עם אחותי אני חושבת אירוע שאיכזב אותך? לפני שבוע, ביקרתי חברה בבית-חולים ואז הבנתי שאין לי כ"כ קשר עם כל החברות שלי כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אוי כ"כ כ"כ הרבה

mikmikonet

New member
טוב, ניסיתי ../images/Emo6.gif

אני עדיין לא כל כך בראש של "השנה נגמרה"... נשארו עוד שתי בגרויות. אני די בהלם איך זה עבר כל כך מהר.
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? היו הרבה דברים כיפים וטובים- המסע הישראלי, פולין שהייתה חוויה ממש ענקית, זה שסופסוף התחלתי לכתוב סיפור, הלהקה וכל מני. גם עברתי דירה ל-3 חודשים וזה היה מעניין בהחלט...
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? מוות של דוד שלי, אני חושבת
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? אנגלית וספרות כמו תמיד, נראה לי...
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? תושב"ע והסטוריה כמובן
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אני לא חושבת שצריך להגיד יותר מג'ייסון מראז
כל מילה אחרת תהיה מיותרת, וכל אמן אחר שאני אכתוב פה יתגמד לעומתו. אני ממש מאושרת שהכרתי אותו השנה. ובמקרה מפתיע, השנה שהכרתי אותו היא גם בדיוק השנה שהתחילו להשמיע אותו בגלגלצ, סוף סוף בישראל אחרי 6 שנים שהוא כבר מופיע ובחו"ל הוא די סנסציה.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לא יודעת, בשיעורי אומנות עיונית?
תמיד מצחיק שם. למרות שהיו מעט שיעורים.
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? ברגעים הקשים. אלה שציינתי ואלה שלא עולים עכשיו.
מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? אולי היו פעמים אבל מעטות.
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? המון פעמים השנה, בעיקר אחרי החזרה מפולין.
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? Mr A-Z
בקרוב האחים שלו
איך חגגו לי יומולדת השנה? אני בעקר זוכרת שבלהקה הרימו אותי על כיסא ועשו לי מן יומולדת שם, וחברה שלי שעזבה את הלהקה כי היא התגייסה, באה במיוחד בשבילי ביום שהיא סיימה טירונות, והביאה לי פרחים ובלונים
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? no se
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? כנ"ל
איזה סרט הכי אהבתי השנה? "מכושפת"
ואם ספיידי 3 היה השנה, אז גם.
כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? תלוי, "להכיר" זה ממש להתחבר או סתם להכיר ולדבר קצת? כי נראה לי שדי הרבה, כמו כל אחד בכל שנה...
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?
לא ספרתי
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? להיות הרבה עם חברות ולהבטיח את זה שנישאר יחד בקשר גם אחרי בית הספר. שאני אסתדר עם כל עניין השירות צבא, והצבא בכלל. שג'ייסון יבוא להופיע בישראל
שהתמונת מחזור שלי תצא יפה
להמשיך לכתוב את הסיפור שלי ולהסתדר עם הלימודים. וואו
המון!
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? שהצטרפתי ללהקה וראיתי שאני לא תמיד מפחדת מאנשים ומבמה ומ"להיות במסגרת", שאני מסוגלת ואפילו התחברתי איתם.
איך תסכם את השנה במילה אחת? מגניבה
וגם קצת מתישה
אבל עברנו אותה כמו גדולים.
האם חל בך שינוי השנה? אני מניחה שכן, כל כמה זמן אנשים קצת משתנים ומתבגרים, אבל אני לא חושבת ששינוי ממש גדול. נשארתי עצמי, עם אותו או]י ואותם תחומי עניין.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בערך כל החיים
סתם, טוב- מכיתה י"ב וממה שיהיה אחריה, מאי-הוודאות ומהניתוק מחברות טובות.
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אולי קצת את אחי... לא יודעת. אפילו שהוא תמיד נודניק.
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אוף, אני גרועה בסיכומים כאלה. אז רק נגיד שלא הייתי מוחקת כלום כמו הקלישאה המוכרת, כי אחרת הייתי בן אדם אחר, והכל לטובה וכו'.
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה שאלון פסימי
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אירועים משפחתיים, להיות עם חברות, ימי חורף בעיקר
כמו כל שנה.
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?
להקת השנה? אני לא ממש בעניין של להקות אבל אני אוהבת את maroon 5
מקום בו הכי נהנת? פולין והמסע?
אירוע שהכי השפיע עליך? אולי פולין...? וואו, אני ממש צולעת בשאלון הזה
אירוע שאיכזב אותך? ההופעה שלנו ביום הזיכרון, הרוח ממש עיוותה את הפלייבק וכל ההופעה הלכה לעזאזל
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אף פעם. אני מאלו שרוצים למתוח את הרגע כמה שאפשר.

מישו22

New member
מי שקורא../images/Emo47.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?שההורים שלי סגרו שאנחנו נשארים לגור ביישוב הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?שחניך שלי מת באיזה שיעור הכי נהניתי השנה?נראה לי נביא היה הכי מעניין באיזה שיעור הכי סבלתי השנה?ברור שמתמטיקה לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?עברי לידר הוא באמת טוב כמו שאמרו לי.. מתי צחקתי הכי הרבה השנה?בחופש פסח,היה חופש מטורף ומצחיק מתי בכיתי הכי הרבה השנה?לא זוכר,לא נראה לי שהיה מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי?שנתקעתי בטרמפים בצפון הרחוק באיזה חור והיה ממש חרא נשארתי לישון בטרמפיאדה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?שנזכרתי שיש לי חבר שגר בקשת אז התקשרתי אליו והוא בא לקחת אותי וישנתי אצלו בסוף איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?את הגיטרה החשמלית איך חגגו לי יומולדת השנה?עדיין לא היתה יש לי ב29.7 על מה אני מתחרט שעשיתי השנה?שביטלתי את הטיסה ללונדון
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה?שלא טסתי איזה סרט הכי אהבתי השנה?נראה לי ש21 סרט טוב כמה שעות הייתי בפורום השנה? לא זוכר כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?הרבה במיוחד אחרי פסח עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?עם כולם,בערך.. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?לא יודע יש עוד זמן איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?שעשיתי את הפרוג'קת באנגלית בלילה אחד!! איך תסכם את השנה במילה אחת?היה סבבה האם חל בך שינוי השנה?כן,בהרבה דברים ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:שאני לא אעבור את מתמטיקה איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?אחד מהיישוב שפשוט נהינו החברים הכי טובים איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא משנה זה ארוך ומסובך ואני מעדיף לשכוח אותו באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?לא זוכר נראה לי לפני חודשיים שלא ידעתי כלופ פשוט כלום במתמטיקה ואז חבר שלי תפס אותי,לימד אותי פשוט הכל מהתחלה ובזכותו יש לי מגנים מעולים ואני חייב לו איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא זוכר היו כמה כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?לא זוכר,למה שתיגמר?סבבה לי עכשיו

danieli rose

New member
יאללה נסכם :)

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? וואי לא יודעת..תכלס הייתה שנה די שמחה בכלליות. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? כשגל נהרג. הכי הכי..וביום הזיכרון לחללי צה"ל שבוע אחרי זה..היה נורא באיזה שיעור הכי נהניתי השנה?ניתוח מערכות באיזה שיעור הכי סבלתי השנה?ספרות לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?Hinder, David Cook,מוש בן ארי, אביתר בנאי מתי צחקתי הכי הרבה השנה?בטח בפולין ובגדנ"ע מתי בכיתי הכי הרבה השנה?הייתה איזה תקופה לא משהו בנובמבר ככה. מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי?נובמבר. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?כל שאר החודשים:) אני מתה על חברות שלי איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? את התמונה של הג'ק דניאלס
איך חגגו לי יומולדת השנה?במסעדה על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?מישהו D-: על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה?עוד מישו! חח סתם..הממ רישיון איזה סרט הכי אהבתי השנה?לא זוכרת, לא ראיתי יותר מדי.. כמה שעות הייתי בפורום השנה? לא מעט כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?וואו הרבה..המון מהשכבה ובעיקר שתי בנות שעברו לשכבה שלי השנה והן מהחברות הכי טובות שלי היום עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? ממש בקשר הדוק? 2 מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?רישיון! זאת המטרה לי"ב איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? סיימתי ריצת 2000 לראשונה בחיי. חח והגדנ"ע אני חושבת איך תסכם את השנה במילה אחת?כיף האם חל בך שינוי השנה?כן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:פסיכומטרי.. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?אור, אריאל איזה אירוע היית מוחק מהשנה?ממ אין משהו ספציפי נראה לי באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?כשעבדתי בזמן הלימודים..הרגשתי שאני הולכת להתמוטט איזה אירוע עשה לך טוב השנה?פולין, גדנ"ע, יומולדת, יומולדת לחברה שלי השבוע על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא מתעסקת בזה יותר מדי..מה שהיה היה להקת השנה?אפשר זמר? מוש בן ארי:) מקום בו הכי נהנת?וואי השבוע הייתה לי את אחת היציאות :) אירוע שהכי השפיע עליך?ממ..פולין וכשגל נהרג:/ אירוע שאיכזב אותך?יום העצמאות.. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?דווקא לא הרבה..רק עכשיו עם כל הבגרויות נמאס כבר

זונע

New member
וואלה...מתאים עכשו

זה הולך להיות קשה הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? קשה לקבוע. אולי שחזרתי להפועל שלי וכל המשחקים עם ברני וגור, במיוחד הדרבי שניצחנו...וה3-1 מול בית"ר...ומצד שני גם חברה שלי, למרות שאנחנו רק חודשיים ביחד. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? אכזבה ממישהי שמאד אהבתי, הפסד הגביע... באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? תנ''ך. ה-תחליף לשיעורי לשון ז"ל. באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? אפשר להגיד ביולוגיה, בכלל הריבים התמידיים עם המורה. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? Avenged Sevenfold-כל כך. פשוט הפכו אותי ממטאליסט close-minded לאחד שמסוגל לשמוע הרבה סגנונות מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בגדנ"ע...אין ספק! מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אחרי כל הפסד. מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? אחרי ריבים עם חברים, והיו הרבה כאלה. בדרך כלל על שטויות. ברגעים כאלה הרגשתי כאילו כולם כאלה מפגרים ואין לי עם מי לדבר. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? בדיוק לפני חודש, כשאני וחברה שלי חגגנו חודש ביחד. ברגע הזה הבנתי... איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מתנה מחברה שלי. כל כך פשוטה ועם זאת כל כך משמחת איך חגגו לי יומולדת השנה? לא ממש חגגתי השנה...אבל הייתה מסיבת וילה בסביון באותו יום והיה כיף, גם לקבל מזל טוב ממלא אנשים וגם כניסה+הרבה שמפניה חינם
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? לא זוכר... על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שלא היו לי ביצים איזה סרט הכי אהבתי השנה? וואו לא זוכר כבר...נראלי "באג" למרות שהוא ממש לא מהשנה כמה שעות הייתי בפורום השנה? חח יותר מדי כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא יודע מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? ציונים טובים, שהעניין עם הצבא יסתדר...זה הכל, שיהיה רגוע איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הגעתי במתמטיקה לציונים שלא אני ולא אף אחד האמינו שאני אצליח להגיע... איך תסכם את השנה במילה אחת? לא רעה האם חל בך שינוי השנה? האמת שכן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שהפועל תתפרק לנו בידיים איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? חברה שלי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הרבה משחקי פוקר שיצאתי בהפסד
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? וואלה לא יודע... איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מסיבות, פוקר, נצחנות של הפועל...לא חסר על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא יודע להקת השנה? Avenged Sevenfold, Opeth. שתיהן פשוט פתחו לי מחדש את המוזיקה מקום בו הכי נהנת? בלומפילד שם ביפו אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודע אירוע שאיכזב אותך? לא יודע כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? חח, יותר מדי. ועכשו אני מבין שאני לא רוצה שהיא תיגמר תאמת.

למעלה