שאלון סיכום שנה.

אבל אני עונה את הכל

בקטע של בצפר אחרת מזה שווה הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? טיול שנתי$@%^ הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? 64 ב006 באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? וואי קשה כי לא אוהבת אף מקצוע. אולי ספורט או פיזיקה באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? אנגלית מורה בת זונה. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?אבל זה דופק את הקטע של בצפר!!;[ מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בפורים היה ענק
עם כל ההרקדות המזרחיות והנשף והישרדות וזה מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא בוכה אבל קרובה בתקופה הזאת של הלחץ מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? ממממ מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? וואי הרבה פעמים השנה. באמת איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מבצפר? מגן 100 במתמטיקה איך חגגו לי יומולדת השנה? ווווואי היה כ"כ כיף:] מדורה על האש חברות באו הביתה בהפתעה עיניינים על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? לא יצאתי מספיק.. חוץ מסניף ופיצה וסיבובים בצ'כונה וכאלה על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? נו איזה סרט הכי אהבתי השנה? שאלה שהגיעה בדיוק בזמן. החשוד המיידי
. הסרט הכי טוב שראיתי כמה שעות הייתי בפורום השנה? פווווו למרבה הפתטיות לפחות ככה רבע- חצי שעה ביום כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? פה ושם עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא הרבה:p מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? וואי. ממ איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אני מעריכה את עצמי תמיד. ביגסט אגו וזה [חחחח נופרי אם את קוראת גם לכם יש את הקטע הזה של בחירה של סניורס בייר בוק למי יש הכי הרבה אגו?
] איך תסכם את השנה במילה אחת? טובה. מאוד. האם חל בך שינוי השנה? כן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: להחליט על של או צהל איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אורושקה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מהשנה? האמת שכלום, באמת שנה טובה. שיחה מעצבנת פה עצבים שם אבל לא רציני באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? עכשיו באמת שהכל מעצבן אותי ושובר אותי וזה. וגם ממש ממש בהתחלה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? טוב נשברתי מבצפר ממזמן אז המ עשה לי טוב השנה החזרה לארץ. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? על ההוא להקת השנה? אפשר זמר? טק ניין בייבייייי$#^%@ מקום בו הכי נהנת? ים:p תמיד פשוט מושלם לי שם אירוע שהכי השפיע עליך? ממ הייתה פעולה חודרת כזאת בשבת אולפנא. זה השפיע עליי לשבועיים אבל רק אירוע שאיכזב אותך? הקרציה ההוא כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? מממ הייתי אומרת 0

RoRiL

New member
שנת לימודים נגמרה כאילו? ../images/Emo12.gif

יאללה, משעממם בכל מקרה :) הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? אממ תיאטרון! הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? לראות את סבתא נופלת ככה.. באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? תיאטרון! ואנגלית באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? מתמטיקה. איכ לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אפשר להגיד שגיליתי מחדש את הקריימבריז :) מתי צחקתי הכי הרבה השנה? שביתה! ותיאטרון? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? תחילת שנה, היה זוועה מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? לפני פולין מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? עכשיו את האמת
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כסף :p איך חגגו לי יומולדת השנה? מקס ברנר
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? עזבו. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? אההה איזה סרט הכי אהבתי השנה? הרבה! קח את זה כמו גבר, איירון מן כמה שעות הייתי בפורום השנה? לא יותר מדי כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 10 +- מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? גם? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אממ הייתי ב"לתת" :p איך תסכם את השנה במילה אחת? מרעננת. האם חל בך שינוי השנה? אממ אולי ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אכזבות ממערכות יחסים, אכזבות מציוניים איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אור!
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? **** באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? ספטמבר? אבל לא שבירה רצינית איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ל"ג בעומר על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא היה כבר? להקת השנה? קריימבריז:p וקולדפליי מקום בו הכי נהנת? לונה פארק.. פולין? (כן .כן.. ) אירוע שהכי השפיע עליך? פולין אירוע שאיכזב אותך? מתכונת במתמטיקה חח כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? לא אמרתי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

hkatsman

New member
וואלה דווקא לא נראה שאלון קשה

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? אולי זה ש"עברתייייייי" בצפר, ובכלליות, זה שעלינו ליגה. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? בבצפר לא היו לי דברים יותר מדי עצובים באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? שנה שעברה לא הייתי מאמין על עצמי שאני אגיד את זה, אבל הסטוריה וספרות, בעיקר בגלל המורים. באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? תנ"ך, אין ספק, וספרות, לפני שהחליפו את המורה. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? וואי היו הרבה. פאנקדליק, ארלן רות', נעם רותם, שלום חנוך, מרסדס בנד. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אתמול צחקתי די הרבה, אבל אנלא יודע אם הכי הרבה. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא חושב שבכיתי השנה מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? כשהעיפו אותי מבצפר. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? הממ איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? לא זוכר מתנה שקיבלתי השנה איך חגגו לי יומולדת השנה? לא חגגו על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? וואי לא יודע על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שלא עברתי שבועיים קודם לבצפר החדש. איזה סרט הכי אהבתי השנה? מהחדשים שיצאו השנה - זה ייגמר בדם, ובכלל שראיתי השנה - בשם האב. כמה שעות הייתי בפורום השנה? 45 כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? בצפר חדש, אז הרבה מן הסתם, סביבות 150 הייתי אומר. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לפחות 10-15 מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? לא יודע איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?בגרות בפיזיקה איך תסכם את השנה במילה אחת? הממ האם חל בך שינוי השנה? כן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: דרקונים ומבוכים איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? הממ איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא משנה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא זוכר איזה אירוע עשה לך טוב השנה? פורים אולי על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מה ההבדל בין השאלה הזאת לשאלה על מה אני מתחרט? להקת השנה? הרולינג סטונס מקום בו הכי נהנת? הממ אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? 0

Aline In Chains

New member
שיהיה

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? רותם הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? אומנות באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? מתמטיקה ואזרחות. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הרבה מטאל. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? במשך כל השנה. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? כרגע ? מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? אף פעם. תמיד היה. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ב 7 החודשים האחרונים. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אותו. איך חגגו לי יומולדת השנה? איתו בתל אביב, ואז אצלי. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? המקרה במרץ,ועוד כמה. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? לא יודעת איזה סרט הכי אהבתי השנה? אפוקליפטו. כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? בסביבות ה 30 עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חצי מהם מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? כלום. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אני לא. איך תסכם את השנה במילה אחת? מדהימה. האם חל בך שינוי השנה? חד משמעית כן. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: מה שהוא יחליט. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? חברה שלי. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מרץ, אתמול באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? יותר מידי איזה אירוע עשה לך טוב השנה? 13.11.07 על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? דיי כבר!!!!!!!!!!! להקת השנה? אופת'. מקום בו הכי נהנת? חיפה. ת"א. אירוע שהכי השפיע עליך? הוא. אירוע שאיכזב אותך? אמאשלכם זונה, טוב? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? כמה פעמים.

© h i l a ©

New member
יאללה

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? שיעורי נהיגה, אני חושבת הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? הכלב השמן שלי
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? אממ... ווי, לא יודעת, כלום... באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? אנגלית וספרות, השעמום הרג אותי לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? לא זוכרת... מתי צחקתי הכי הרבה השנה?מהשטויות של הבנים מתי בכיתי הכי הרבה השנה? כלב :( מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? מפסח בערך... מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? באמצע השנה בערך... איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? חברה שלי קנתה לי בובת קוף כזו ששמים על האוטו ליומולדת :) איך חגגו לי יומולדת השנה? לא חגגו, חוץ מעוגה שאמא שלי עשתה לי. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? לא יודעת... לא רוצה לנסות להזכר על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? מכון כושר? איזה סרט הכי אהבתי השנה?מת לצעוק כמה שעות הייתי בפורום השנה? לא יודעת, הרבה... כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? קצת עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם כולם? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? יותר טוב, אם זה אפשרי? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? 80 במתכונת בספרות, שזו התוצאה הכי גבוהה בכיתה :) איך תסכם את השנה במילה אחת? נחמדה האם חל בך שינוי השנה? אפשר להגיד... ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: גיוס בעוד שנה! (בעיקר המקלחות) איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? כל הבנות כמעט בכיתה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? צו ראשון :) באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בסוף שנה וגם כשכולם היו בשביתה והתלוננו בזמן שאנחנו קרסנו ורצינו לפחות יום אחד של חופש. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? שעברתי תאוריה, ושנגמר ספרות :)! על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא רוצה לנסות להזכר... להקת השנה? מקום בו הכי נהנת? בבית
, במיטה שלי (הלו, אני מתכוונת לישון במיטה) אירוע שהכי השפיע עליך? לא זוכרת... אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? הרבה מדי... יאו! השנה נגמרה!!! :)

LadyFlame123

New member
../images/Emo145.gifנראה אם אני זוכרת

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? תכלס פשוט החבורה. רק השנה הפכנו להיות כאלה קרובים. אה והשביתה
. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? כל הריבים עם אמא שבחיים לא ייגמרו. באיזה שיעור הכי נהניתי השנה?מתמטיקה, צרפתית
. אה אפשר להחשיב גם את חינוך תעבורתי
. באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? ביולוגיה, ובהתחלה גם תנ"ך. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? וואו מלא. רוב הרוק/מטאל שאני שומעת הכרתי השנה. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? חח לא יודעת. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בזמן הביקור של סבתא הבנתי הרבה מאוד דברים שלא רציתי להבין, קצת נחיתה למציאות... אז...כן
. מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? אף פעם לא הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי,היו תקופות רק ששאלתי את עצמי לכמה זמן האנשים האלה יהיו פה בשבילי. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? תמיד:] איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? המממ לאדעת XD. מחשב בחדר? למרות שהוא מטומטם.. איך חגגו לי יומולדת השנה? חח ההורים עפו מהבית והייתה מסיבה
. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? לא חושבת שיש משהו כזה. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? יש כמה. איזה סרט הכי אהבתי השנה? חח הרבה. כמה שעות הייתי בפורום השנה? קצת יותר מדי
. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? די הרבה האמת עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חלק מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? בעיקר לא משעמם. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? גדנ"ע. חח סתם לא. זה יותר הדברים שלא עשיתי שגרמו לי להעריך את עצמי. איך תסכם את השנה במילה אחת? מגניבה
האם חל בך שינוי השנה? כן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לסיים בצפר וכל מה שבא אחרי זה. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אממממ לא גילויים של ממש, אבל יש אנשים שגיליתי עליהם דברים חדשים.. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? שום דבר. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לפני איזה חודשיים- שלושה. אבל בערך לשבוע
. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? חחחחח אחד? היה הרבה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא מצטערת להקת השנה? להקה רוסית שבחיים לא יימאס לי ממנה. מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? לא חושבת שאמרתי
.

אז ככה...

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? אה...הכרתי אנשים חדשים. עברתי בדיקות בלי עין רעה... הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?2 נכשלים בטסט אבל יהיה בסדר באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? תקשורת!!!! באיזה שיעור הכי סבלתי השנה?הפקה לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? תומר יוסף,בוב מארלי [לא שנחשפתי פשוט הכרתי אותם יותר...] מתי צחקתי הכי הרבה השנה? כל השנה P"? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא בכיתי ושישאר ככה מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? תחילת השנה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? גם תחילת השנה [בכיתות החדשות] איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? אה פלאפון חדש ומסוקס... איך חגגו לי יומולדת השנה?העדפתי לא לחגוג. על מה אני מתחרט שעשיתי השנה?על כל מיני דברים,אבל מה שנעשה הוא שיעשה. על מה אני מתחרט שלא עשיתי השנה? לא מאמין שמתחרט על משהו... איזה סרט הכי אהבתי השנה? מסור 3 בהחלט כמה שעות הייתי בפורום השנה? הרבה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון... עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם כולם מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? יותר קל...יותר הגשמת מטרות. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? אה אין משהו מיוחד איך תסכם את השנה במילה אחת? מעולה האם חל בך שינוי השנה? כן... ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: אין משהו כרגע,אולי בגרות במתמטיקה אבל בתאכלס אין. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? ידידה "טובה"... איזה אירוע היית מוחק מהשנה?כל מיני ריבים קטנים. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? בין ינואר למרץ היו לי ימים של דאון רציני איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אה...לא זוכר. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? להקת השנה? אין מקום בו הכי נהנת?חינה,ים,בפארק עם חברים. אירוע שהכי השפיע עליך? הפארק חחח אירוע שאיכזב אותך?הטסטים איכזבו אבל אל תגידו נואש!! כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? כמה לא?

../images/Emo210.gifהשנה עברה ממש

מהר
עוד פחות משלושה חודשים אנחנו בי'ב
פאק אני מרגישה זקנה
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הממ הקשר עם החברות
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? לא מסוגלת אפילו לכתוב את זה
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? היסטוריה וקולנוע עיוני
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? מתמטיקה ><"
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? One Night Only, מעולים
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? הממ שעורי היסטוריה סביר להניח, ובשעות במרכז
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? ממש לפני פתיחת השנה, קשור לדבר הכי עצוב
מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? לפני תקופת המתכונות
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ביומולדת
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מצלמה דיגיטלית מההורים
וספר ממש מעולה מסבא וסבתא "דמי מפתח" של יהלי סובול
איך חגגו לי יומולדת השנה? עם המפשחה במסעדה איטלקית ממש טובה ועם החברות, בבית
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? המממ לא הרבה, ולא זכור כרגע
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? שלא הצטרפתי למשלחת לגרמניה
איזה סרט הכי אהבתי השנה? סיפור אהבה בלתי נשכח
וגם פול מטאל ג'אקט
כמה שעות הייתי בפורום השנה? קצת, בתור היותי חדשה
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מממ דיי הרבה
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אולי 7
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? המשלחת לפולין, וציונים טובים, ואהבה
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הציונים עלו פלאים, התנדבות בגן ילדים וסוףסוף פיזרתי את הקוקו, נשמע מפגר אבל זה רציני D:
איך תסכם את השנה במילה אחת? הצלחה ~משעממת?~
האם חל בך שינוי השנה? יאפ ^____________^
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ציונים בבגרויות, הבגרות בהיסטוריה
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? הממ את מור לטובה, וחן, לא לטובה |:
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? שומדבר, אם לא המקרים הלא טובים, השנה לא הייתה מוצלחת כמו שהיא.
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? אחרי ריב מטורף עם אמא
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? "גבעת חביבה"
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא יודעת
להקת השנה? Mcfly ו-Panic! At The Disco, מעולים
מקום בו הכי נהנת? בצפר, לא הגיוני אבל נכון
אירוע שהכי השפיע עליך? הדבר הכי עצוב, השפיע מאוד. גרם לי להרגשה שהחיים הם דבר כולכך חשוב ושצריך להעריך כול רגע בו.
אירוע שאיכזב אותך? ההכנות והצילומים לסרט גמר
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? אפעם האמת, הייתה שנה מעולה
שהשנה הבאה תהיה גם כן ככה
מי שקרא/ה

dcohn

New member
I'm glad I didn't die before I met you.

But, now I don't care, I could go anywhere with you And I'd probably be happy.
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? המון דברים שאני שוכחת...
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?השנתיים של סבתא, בטח היו עוד אבל את זה אני זוכרת...
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? הא זה הכל היה צריך להיות קשור ללימודים? אמממ לא נהניתי בתכלס אבל היה מצחיק בטירוף בצרפתית...
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה?הסטוריה
מתמטיקה 5 יח' לפעמים היה סבל ולפעמים סתם צחקתי כי לא הצלחתי כלום. אנגלית זה סבל! (שהיה טיפה מצחיק אבל בעיקר סבל!)
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?ג'ייסון, ממש בתחילת השנה... ועוד רבים וטובים.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה?בשיעורי צרפתית, ועם ליאורה ואנה בכללי
(עם דמעות והכל!
)
מתי בכיתי הכי הרבה השנה?תוך כדי צחוק! אבל גם בשנתיים לסבתא..
מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי?ברגעים מסויימים, אין סיבה להתעסק בשלילי.. :]
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?בעיקר שרגעי משבר... היו תקופות שממש היתי צריכה את החברות מסביב והן באמת היו שם...
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?אממממ המתנה מגל... תיק כזה עם מיקימאוס משתיים, שרשרת שעליי כמעט כל יום למזל, והיה עוד משהו.. עגילים וגם ארנקון...
איך חגגו לי יומולדת השנה?בבית ובלה גופרה. היתה שביתה! D:
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?אמממ אני לא חושבת שאני מתחרטת על משהו...
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה?לא יודעת...
איזה סרט הכי אהבתי השנה? ואי לא זוכרת
כמה שעות הייתי בפורום השנה? אוהו...
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? אוהו...
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא יודעת
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? קצת שקט ושלווה.
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? החלטות מסוימות שגרמו לי להרגיש בוגרת... הירידה ל4 יחידות מתמטיקה למשל.
איך תסכם את השנה במילה אחת? איכס.
האם חל בך שינוי השנה? כל שנה חל בי שינוי ואני משערת שכן, אבל אני חושבת שאני משתנה לטובה עם הזמן...
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ג'וקים.
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אממממממ נחשוב על זה
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא יודעת=\
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? קצת לפני שעברתי ל4 יח' הייתי נורא ממורמרת, יושבת בשיעורים ובוכה, באמת שקרסתי... וגם עכשיו לפני שבוע הרגשתי שבירה, עם כל הלחץ וזה התפרקתי...
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לא יודעת...
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא היה כבר?
להקת השנה? אין.
מקום בו הכי נהנת? לאיודעת
אירוע שהכי השפיע עליך? ממממ
אירוע שאיכזב אותך? לא באלי להתעסק בשלילי...
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? כל כך הרבה...:-\
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אךךךךךךךך :]

יש לי הרגשה שזה הולך להיות מאוד מונוטוני
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הכנסייה הקדישו לי שיר בהופעה
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?אפשר להגיד שדיי איבדתי אותו
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? ספורט
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? דיסקרטית
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? כל מיני.. הרבה
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? עם חצי :]
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? נראה לי ששלשום. או בעצם במסיבה של חצי ועוד שני ידידים.
מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? בקיסריה.
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אתמול-שלשום כזה. נראה לי. ובטוח שעוד פעמים ששכחתי.
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?האמת שהשעון פרח ממגנוליה. והמשקפי שמש.
איך חגגו לי יומולדת השנה? כל הנסיכים והנסיכות עשו לי מסיבת הפתעה
ובאמת לא ידעתי! והיה הכי מדהים ביקום!
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? אני לא מתחרטת על זה שבגדנו, אני מתחרטת שבגדנו ספציפית בה, כי היא בן אדם טוב. נראה לי.
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? השקעתי קצת יותר.
איזה סרט הכי אהבתי השנה? הכוכבים של שלומי נראהלי. זה מה שעולה לי לראש. ושרק 3 כאילו.
כמה שעות הייתי בפורום השנה? חחחחחחחחחחחחחח
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מלאנננתלאפים!
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? הרוב, סביר להניח.
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? הצלחה.
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? היו כמה.
איך תסכם את השנה במילה אחת? וואו!
האם חל בך שינוי השנה? אין ספק.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: כישלון. ושהיא תגלה.
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? צליל אולי.
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? המסיבה של חצי ושני הידידים.
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא חושבת שהיה.
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היו הרבה, מן הסתם. היכלה ה-2 עשה לי טוב, כי נהנתי המון. רעננה עשה לי מלללללא טוב.
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כנ"ל כמו החרטה.
להקת השנה? הכנסייה
מקום בו הכי נהנת? בארבי
אירוע שהכי השפיע עליך? הכישלון במבחן של האוניברסיטה נראה לי.
אירוע שאיכזב אותך? קיסריה. כ"כ.
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? לא הרבה.

Torn Up Letters

New member
נזרום../images/Emo22.gif

[חחח איזה אייקון חמוד -
]
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? עילי?
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? סבא נפטר.
באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? באף שיעור! יו, השיעורים השנה היו פשוט משעממים.
באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? לא סבלתי בכולם. פשוט שיעמם לי.
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מרסדס בנד.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? חח כל הזמן
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בתקופה של סבא ואחריה.
מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? לפני היומולדת.
מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כשסבא נפטר.
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? הפלאפון?
איך חגגו לי יומולדת השנה? סתם ישבנו כולם איפשהו בחוץ. ויוני ויעל הכינו אצלי עוגה. הא, חח בעצם נראה לי -זה- היום שצחקתי בו הכי הרבה בעולם
[קצפת ורודה, מישהו?]
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? משתדלת שלא להתחרט יותר מדי. לא בריא.
על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? לא השקעתי מספיק בלימודים לדעתי, הא, ובתכשיטים כוסאמק.
איזה סרט הכי אהבתי השנה? Stardust, מקסים!
כמה שעות הייתי בפורום השנה? המון. ממש כאילו.
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? 1
. ואולי היו עוד אבל אני לא זוכרת כל כך.
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שהכל יילך כמו שצריך.
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? כל מיני דברים קטנים, אני מניחה.
איך תסכם את השנה במילה אחת? אדירה. :]
האם חל בך שינוי השנה? בטוח שכן.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שהוא יתגייס.
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אמ, מאיו, מוחי, לילוש ונועה-ל.
[מצחיק שכתבתן אותי, חשבתי עליכן עוד מקודם ואז ראיתי.. מסתבר שזה הדדי הסיפור הזה.
]
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? היו כמה וכמה.
באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? כנ"ל.
איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אממ לא זוכרת כל כך.
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? שלא שמתי לב מספיק, לפעמים.
להקת השנה? דפנטלי - מרסדס בנד.
מקום בו הכי נהנת? אילת?
אירוע שהכי השפיע עליך? סבא, המשבר[ים] בחבורה, עילי.
אירוע שאיכזב אותך? היו לא מעט.
כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? האמת, לא הרבה. הודגש באמצעות מדגישומטיק
אני אוהבת את התמונה הזאת. אבל כל פעם שאני מחפשת תמונה להוסיף להודעה, אני קולטת כמה שאני צריכה להצטלם כי אין לי תמונות! ): קראת? :]

לא יאמן שהיום ה20.6, לא מורגש בכלל!../images/Emo110.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?הממ לאיודעת, חברות וזה? שהייתי ראש פורימון, השביתה הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?מבחנים וכאלה זה ממש עצוב|:, הממ לאיודעת כלכך לחץ וכאלה.. באיזה שיעור הכי נהניתי השנה?קלאסי/מדהח באיזה שיעור הכי סבלתי השנה?השאר לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?הממ הרבה יחסית לא זוכרת.. מתי צחקתי הכי הרבה השנה?אני תמיד צוחקת..חח מתי בכיתי הכי הרבה השנה?ואוווו כל הזמן|: לפחות פעם ביום או משו. אני זוכרת שהייתה תקופה שממש היה לי רע אבל אנאל זוכרת מתי, אני גרועה בזה. מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? באותה תקופה^, אני זוכרת שעם הצוות היה לי רע בתחילת השנה ועכשיו גם טיפה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?בפורים ובדברים טובים איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?בגדים? חח איך חגגו לי יומולדת השנה?אני לא זוכרת!!!!!!!!! אני כ-כ-ה גרועה אלוהיםם אם זה מה שאני זוכרת אז בפארק עם בלונים ואוכל וזה חח היה מצחיק אז:] בטח גם נסענו לאנשהו אחכ על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?הרבה דברים.. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה?כנל איזה סרט הכי אהבתי השנה?לאזוכרת חחח כמה שעות הייתי בפורום השנה? מליוןןןןןןןן כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?הרבה יחסית!, הרבה מהפורום וממודיעין ומהצופים. קיצור הכרתי חח עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?זה החלק המסובך בעניין
, עם מי שאני פוגשת או מדברת במסנג'ר.. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שיגמר הבציפר, כלכך. שיהיה כיף בצופים. בלי לחץ, לעבוד, להספיק דברים. בלי שאנשים ימותו. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?ראש פורימון איך תסכם את השנה במילה אחת?קולית האם חל בך שינוי השנה?כן! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:לשנה הבאה? להתגייס|:, להיות לבד איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?אני מניחה שזה גילית. אז הממ לאיודעת
איזה אירוע היית מוחק מהשנה?כלמני שיחות מעצבנות/צעקות/ריבים/הרגשה רעה באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?מבחינת צופים בתחילת השנה ובאמצע, מבחינת בציפר כל הזמן חח סתם באמצע שנה כזה כשנהיה מאוס וזהו בעיקרון, נראלי איזה אירוע עשה לך טוב השנה?1.12, 1.2 פורים וסתם רגעים כפיים כאלה על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לאיודעת להקת השנה?כנסיית השכל נראלי מקום בו הכי נהנת?בחלום? אירוע שהכי השפיע עליך?הכל משפיע:] אירוע שאיכזב אותך?מספיק כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?המון מי שקרא שיגיד:]

נזכרתי ביומולדת!1 חח../images/Emo110.gif

זה היה כשהיה בציפר, והביאו לי עוגה ובלונים ומתנות:] והייתה הרצאה אז גם לא ממש למדנו.. ונראלי שעשו לי גם משו אבל אנלא זוכרת מה
. הביאו לי גם בלונים לשבט:] וחניכות קנו לי מתנה..

Under the GUN

New member
תקראו../images/Emo3.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? השביתה נראה לי... הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? הטיול שנתי... באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? תקשורת באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? מתמטיקה, במה שהייתי
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? לפני שנה התחלתי להכיר מטאל, ואהבתי רק את מטאליקה ומגהדת'.. אז כל שאר המטאל שאני שומע מתי צחקתי הכי הרבה השנה? כשנפגשים חברים.. אין מקרה ספציפי מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בכיתי פעם אחת השנה שאני זוכר.. מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? יותר מדי פעמים מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? פחות מדי פעמים איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? גיטר הירו
עאיך חגגו לי יומולדת השנה?לפני 3 ימים
עשיתי בגרות באנגלית והלכתי למקס ברנר על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שיצאתי לגדנ"ע על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? כלום איזה סרט הכי אהבתי השנה? Tenacious D in: The Pick of Destiny כמה שעות הייתי בפורום השנה? כמעט כל יום... כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? 3-4 עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 2 מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? התמונות שצילמתי איך תסכם את השנה במילה אחת? גרועה האם חל בך שינוי השנה? בהחלט ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:
איילת יודעת מה
איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? אביה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? גדנ"ע וטיול שנתי באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? טיול שנתי איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היומולדת על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? את הגדנ"ע להקת השנה? ללא ספק מגהדת' מקום בו הכי נהנת? בחדר שלי... אירוע שהכי השפיע עליך? הטיול שנתי.. הראה לי את הפרצופים האמיתיים של אנשים אירוע שאיכזב אותך? טיול שנתי (כמה סעיפים עניתי ככה
) כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? יותר מדי לא הודגש באמצעות מדגישומטיק, הודגש ידנית

giraffeeeee

New member
אוי לוסק

אני בהחלט הייתי מוחקת את הרגע הזה מהטיול שנתי ובכלל. אבל בתכלס בלי כל זה היה טיול אחד השווים "טיול תיירים בשלג"

FartherAway

New member
סתם כי משעמם.

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? לא יודע. מלא.
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? שומדבר, אני חושב. באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? היסטוריה וצילום! באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? סבלתי? ספורט.
לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? פיונה, טורי וזהו. נראלי. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בהכנות ליומולדת של לילך, אין ספק.
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא זוכר שבכיתי, באמאשלי.
מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? אף פעם. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? נו כל הזמן.
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? הגיטרה והקומדיקלאב. אני אוהב אתכם. איך חגגו לי יומולדת השנה? קומדיקלאב וטירוף בפרגולה ברעות! על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שנזכרתי להתחיל להשקיע במתמטיקה רק בסוף. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? לא יודע. איזה סרט הכי אהבתי השנה? לאיודע נו! כמה שעות הייתי בפורום השנה? מאיפה השאלות האלו?! כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא יודעעעע. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? דייייי. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? אותם אנשים, אותו דבר. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? שהקראתי ביום השואה ונתתי את השמות. איך תסכם את השנה במילה אחת? לאיודע. האם חל בך שינוי השנה? אין ספק. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ענייני צבא שכאלה, אבל מילא. איזה אדם 'גילת מחדש' השנה? מלא, וואו.
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כלום. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא זוכר. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הסילבסטר והחודש וקצת שאחריו, אני מניח. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כלום. להקת השנה? לאיודע. מקום בו הכי נהנת? תאילנד. היה מדהים. אירוע שהכי השפיע עליך? פולין. (נדוש.) אירוע שאיכזב אותך? לא יודע. כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'? לאיודע. לפני כל מבחן במתמטיקה.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif לא שמישהו יקרא...

אבל לי משעמם בעבודה
הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? פיצ
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?לא זוכרת משהו ספציפי.. באיזה שיעור הכי נהניתי השנה? קלאסי
וסוציולוגיה באיזה שיעור הכי סבלתי השנה? מודרני!!!!!!! מתי צחקתי הכי הרבה השנה?אממ מתי בכיתי הכי הרבה השנה?הייתה תקופה ממש קצקצרה מתי הרגשתי שאין שם אף אחד בשבילי? .. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?שנה וחצי עם אהובי איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? החבר לקח אותי לספא ולארוחת ערב ביום הולדת,אמאבא עשו לי תמונה ענקית של הפוסטר
איך חגגו לי יומולדת השנה? הזמנתי חברים אלי על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?זלזול בלימודים בתחילת השנה על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? לא מתחרטת איזה סרט הכי אהבתי השנה? 'סקס והעיר הגדולה' כמה שעות הייתי בפורום השנה? מספיק
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?ממש לא הרבה מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שנה אחרונה-שתעבור בכיף איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?תקופת הטירוף של ספקטרום איך תסכם את השנה במילה אחת? ממצה
האם חל בך שינוי השנה? יש מצב גדול שכן ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:ממה יש לחשוש? איזה אדם 'גילת מחדש' השנה?.. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?כל אירוע משפיע בצורה כזאת או אחרת, ככה שאני לא חושבת שיש צורך למחוק תקופות אלא ללמוד מהן איזה רגע בשנה הרגשת שבירה? חודש מרץ ככה [היה באמת טירוף!!!!] איזה אירוע עשה לך טוב השנה? יום הולדת שלי+שנה ביחד על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?לא מצטערת מקום בו הכי נהנת? באמת להתחיל לספור? אירוע שהכי השפיע עליך? הריב הגדול ההוא.. אירוע שאיכזב אותך? היו כמה..מבליגים כמה פעמים אמרת לעצמך 'שהשנה כבר תיגמר'?|סדגש שנה ראשונה שזה כמעט ולא קרה!

למעלה