שאלון =]סופ"ש

TheRainMaker

New member
הווו, הצד האפל שלך נחשף!../images/Emo6.gif

מלחיצה את גופות השייח'ים הדקלה הזו.

../images/Emo88.gifרותתם!!!! ששששש!!!

אמרתי לך שהשקיות השחורות במקפיא זה סוד ואתה לא צריך לספר!!! אחרת...

white star

New member
../images/Emo54.gif זה לא מספיק?! ../images/Emo12.gif

ואת בכלל לא טעמת מהסושי בכלל

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif נו מה, אני חכמה.

במקום שאני אטעם, אני אסתכל עלייך אוכל ומתעוות הכי ליגה. לא אשכח את הפרצוף הזה שלך לעולם LOL

../images/Emo88.gifהממ.. עכשיו... גם אני ...

יכול... להגיד.... אני אחסום
(כל הזכויות שמורות ללירו
עם התודות סליחות בקשות קוברות ושות' )

../images/Emo204.gif../images/Emo68.gif

מה השעה? 7:50 משעמם לך? מאוד. מה עושה? כלום.
מה אתה אוהב לעשות? לשמוע מוזיקה ולשיר. מה התחביבים שלך? " " " " מה אתה שונא לעשות? להוריד את כלב. את מי אתה שונא? לא המון, באמת!
את מי אתה אוהב? את שחורי. מה הרגש האנושי המועדף עליך? אהבה? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה. מה סוג המוזיקה שאתה שומע? לרוב רוק. איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? ברוב ראפ והיפ הופ, אבל יש חריגים. איזה אמנים אתה שונא? 50 סנט. איזה אמנים אתה אוהב? לא רוצה להתחיל בזה אפילו. האם אתה לומד עדיין בבית ספר? בערך. אתה עובד? בערך. אתה אוהב את הפלאפון שלך? איכ לא. אתה מסתפק בו? אה? :| האם היית מחליף אותו? כה. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? כל כך רזה שייראו רק עצמות. איזה בן אדם תהיה? בנאדם סגור (בתוך ארון קבורה)
מה המאכל האהוב עליך? כיף לנשנש את שחורי, יש לו טעם טוב בפה. איי לייק פיצה, באט איים גיי! מה המאכל השנוא עליך? פירות והמוןןןן ירקות. מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? לא יודע, אני סתם משאיר אותו דולק, אין לי באמת כח אליו, אני בא מדיי פעם ובורח. :( האם יש לך טלוויזיה בבית? 5 :( בחדר? כה איזה ערוצים אתה אוהב? לא רואה המון. איזה ערוצים את שונא? כמעט הכל. איזה תוכניות אתה אוהב? :( איזה תוכניות אתה שונא? המוןןןןן. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא. האם אתה אוהב לקרוא? לא. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) תיחנק. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? הכל בא טוסט. האם יש לך חוש הומור? לא.
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כשאני על המחשב, כן. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? כאן, איגי <<<<<<<<<<<וצ'אט תפוז חדר טריוויה>>>>>>>>>>> זו פרסומת! מה אתה שונא באנשים? לא מרחיב בנושא. מה אתה אוהב באנשים? חמימות. האם אתה מרבה ללכלך? לא. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? מהכפת לי, יותר זבל - יותר מחלות יותר - אנשים מתים - פחות אוכלוסייה. האם אתה מסודר? כה. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא, אבל אמרו לי שאני מתאים. למה? כי אני רעב. האם אתה אוהב סרטים? כה. איזה סוגים? אימה. האם אתה אוהב אומנות? מאוד. האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד מאוד! יש לך אמפי? מאוד! אה כן. איזה? מירמקס 256K :( האם אתה שומר על גיזרה? לא, אבל אני מרזה לבד. :( מה צבע עניך? חום דבש\ירוק. אתה אוהב את הצבע? לא סובל. מה הצבע המועדף עליך? כחול וירוק. השנוא? אין שנוא... האם אתה רווק? לא. יש לך בת זוג? לא, יש לי בן זוג. אתה מעשן? לפעמים... האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כולה 4 סיגריות לשבוע. האם אתה אוהב סמיילים? עצובים במיוחד!
האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? מודה באשמה, אני שטחי! איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? בן זוגי. :| גברי עם זקן לא מוגזם. האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? בכלל לא. ואתם עליהם כועסים? לא.

למעלה