יאללה בגלל שמעשמם
מה השעה? שתהיה בן אדם חתיכת חרא! משעמם לך? נו מה נראה לכם אני ממלא שאלוני ענק כי יש לי דברים יותר חשובים לעשות... מה עושה? ממלא את השאלון.. ובאופן כללי חייל בצבא הישראלי, חיל האוויר יש"ו. חובש. מה אתה אוהב לעשות? לחבוש ולפצוע את החבר
גרר מה התחביבים שלך? XXX יש פה קטינים.. סתם אממ.. לדבר עם חברים ולצאת בערב

מה אתה שונא לעשות? לשבת בבית יותר מ3 שעות, אני מתחרפן חח מה אתה אוהב לעשות? לגלוש באינטרנט את מי אתה שונא? לקום בבוקר :/ את מי אתה אוהב? את החבר

מה הרגש האנושי המועדף עליך? סימפטיה, עדינות במבט. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אגרסיביות בדיבור מה סוג המוזיקה שאתה שומע? MTV לגווניו איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? אני לא שונא ממש... מזרחית כבדה אני לא אוהב. זה משתנה.. איזה אמנים אתה שונא? לא שונא, פחות אוהב את שלמה ארצי למשל, הוא מעצבן אותי. איזה אמנים אתה אוהב? הקורס אני אוהב

יש המון אין לי כוח לפרט האם אתה לומד עדיין בבית ספר? ברוך השם לא. אתה עובד? בצבא.. אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא

הוא חרא. אתה מסתפק בו? לא. אתמול ביקשתי מאבא שיחליף לי אותו והוא צחק עליי. האם היית מחליף אותו? כן. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? לא יודע... יותר זקן ב-10 שנים. איזה בן אדם תהיה? אותו דבר עם עוד כמה שערות אפורות

מה המאכל האהוב עליך? המבורגר... צ'יפס בצ'ילי

קויאה
מה המאכל השנוא עליך? חצילים
מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? ביום שאני בבית, המחשב כל הזמן דלוק לא יכול להגדיר זמן אבל הרבה! רוב השבוע אני בבסיס בגלל זה רואים אותי רק בסופי שבוע בפורום

האם יש לך טלוויזיה בבית? כן... בחדר? כן... איזה ערוצים אתה אוהב? 3, MTV, STAR WORLD, VH1 איזה ערוצים את שונא? ספורט איזה תוכניות אתה אוהב? עקרות בית נואשות, אבודים... יש הרבה. איזה תוכניות אתה שונא? לא מת על ריאלטי- היורש לגווניו. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן, בבסיס בערב עד שבא קורסיסט שמפריע. האם אתה אוהב לקרוא? לא. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) הארי פוטר נקודה. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? לא. אני יבש כמו כוס של אישה בת 87.... בעצם לאישה בת 87 יש מלא הפרשות צהובות מהנתיק אז הוא לא כזה יבש... לא יודע. האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? מלאן. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ב"ב מה אתה שונא באנשים? צביעות, כפיות טובה. מה אתה אוהב באנשים? הרצון לתת. האם אתה מרבה ללכלך? משתדל שלא, יש פח מחטים, פח פסולת רכה ופח רגיל. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? שאלה מפגרת. האם אתה מסודר? לא ממש. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא. למה? כי אני נחמד מדי חח האם אתה אוהב סרטים? רק בקולנוע, אין לי סבלנות לראות סרט במחשב או בטלוויזיה איזה סוגים? קומדיות בעיקר, דרמה טובה, אקשן לייט. האם אתה אוהב אומנות? תלוי מה, גם מוזיקה היא אומנות

האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד יש לך אמפי? כע איזה? APEX האם אתה שומר על גיזרה? לא, היא שומרת עליי. מה צבע עניך? חום חרא

אתה אוהב את הצבע? כן. מה הצבע המועדף עליך? חום חרא. השנוא? כל חום שהוא לא חרא. האם אתה רווק? האטרף רושם שאני תפוס... לכו תדעו. יש לך בן זוג? כן
אתה מעשן? רק מעשן פסיבית
האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן! ואת הכאבי ראש שזה עושה לי האם אתה אוהב סמיילים? לא כששמים יותר מדי, אני אוהב בתפוז את הסמיילים בהודעות אבל לא במסנג'ר... כששמים יותר מדי סמילים זזים, זה נותן תחושה כאילו אתה מדבר עם בן אדם מפגר חח האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? יופי מושך בהתחלה מן הסתם אבל זה לא הכל, עדיף מישהו פחות יפה עם אישיות מלהפך. איך היית רוצה שתהיה בן זוגתך? כמו שהוא עכשיו 10 ס"מ יותר נמוך

האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא... ההפך? גם לא ואתם עליהם כועסים? לא וההפך? לא