שאלון =]סופ"ש

orrr18

New member
תרגיע עם הבדיחות על נתניה! ../images/Emo11.gif

חחחחחחחחח... הרגת אותי...
דפוק!

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo6.gif

מזל שלא ענית בשמי נבלה יואו נקרעתי חחחחח

GrimBoy

New member
ואני אגיב בשם "m o r r i s s e y "

מה השעה? אם הוא סיים את הריצפה והוא עכשיו עושה את הארונות, השעה 16:00... משעמם לך? כן אבל אל תגלו לו.. כי הוא יכריח אותי גם לנקות... מה עושה? משחק אותה עסוק! מה אתה אוהב לעשות? לעשן עד עמקי נשמתי.. מה התחביבים שלך? סיגריות.. מה אתה שונא לעשות? להסביר לו למה לא נקי! מה אתה אוהב לעשות? להסביר לו למה לא נקי! את מי אתה שונא? את הסרטן! את מי אתה אוהב? את הסרטן! מה הרגש האנושי המועדף עליך? שאיפה! מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? נשיפה! מה סוג המוזיקה שאתה שומע? שירים של להקת "סיגריות חמות לוהטות" איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? שירים של הזמרת המתה רג'ינה פאלנג'י... איזה אמנים אתה שונא? בני סלע, לא אהבתי את העבודות שלו... איזה אמנים אתה אוהב? בני סלע בתקופה הכחולה האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן, בדיוק היום סיימנו את השיעור "נקה את האסלה" ... אתה עובד? כן, מה נראה לכם? שהזבל מתפנה מהפח בחצר מעצמו? אתה אוהב את הפלאפון שלך? אם ב-"פלאפון" אתם מתכוונים לבחור הנמוך שמתרוצץ אצלי בבית.. אז כן אתה מסתפק בו? הוא כל מה שאני צריך. האם היית מחליף אותו? מחליף לא, משכפל, אולי... איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? זה תלוי אם עברתי ל-LM LIGHT איזה בן אדם תהיה? רוסי מה המאכל האהוב עליך? רוסי מה המאכל השנוא עליך? רוסי מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אני לא נכנס לתוכו.. ניסיתי האם יש לך טלוויזיה בבית? דה בחדר? נייט איזה ערוצים אתה אוהב? נינט איזה ערוצים את שונא? חראשו איזה תוכניות אתה אוהב? בלאט ניקובצ'קי... איזה תוכניות אתה שונא? רוקדים עם בולבולים האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן אבל לפעמים אני חייב להדליק אותה כי זה סתם משעמם להסתכל עליה ככה.. האם אתה אוהב לקרוא? כן, את ההוראות על הבמבה... טוב די! נמאס!

orrr18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... ../images/Emo6.gif

מה נסגר איתכם? חח

sergew2

New member
איזה תסכולללל..

תגידו...אי אפשר לארגן שאלונים פחות "קצרים"?

../images/Emo3.gif

מה השעה? 16:50 משעמם לך? מאוד מה עושה? עונה על שאלון? מה אתה אוהב לעשות? להיפגש עם חברים טובים מה התחביבים שלך? כתיבה בעיקר מה אתה שונא לעשות? לריב מה אתה אוהב לעשות? להתנשק את מי אתה אוהב? את גלית, בעיקר עם צמות מה הרגש האנושי המועדף עליך? לא יודע.. שמחה? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? קנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? מגוון איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית, טראנסים איזה אמנים אתה שונא? לא עולה לי לראש כרגע.. איזה אמנים אתה אוהב? עברי לידר, אלאניס מוריסט, k's choice, ועוד כל מיני האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא.. אתה עובד? לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? ברור :) אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? יום אחד כנראה שכן.. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? אין לי מושג.. אבל בטח עם יותר קמטים איזה בן אדם תהיה? לא יודע.. מה המאכל האהוב עליך? שניצל וספגטי.. לא מקורי אני יודע.. מה המאכל השנוא עליך? דג מלוח מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? כשאני בבית אני רוב הזמן על המחשב האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? 3, 8, 22, Star World איזה ערוצים את שונא? ספורט, אגו, הופ איזה תוכניות אתה אוהב? מתחילות מחדש, ארץ נהדרת, קצרים ועוד כל מיני.. איזה תוכניות אתה שונא? לא עולה לי לראש כרגע.. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? כן אבל לא יוצא לי איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) לא קורא כמעט.. אבל כשיוצא אני אוהב ספרים יוצאי דופן.. כמו הסיפורים של אתגר קרת או דברים חצי דימיוניים חצי מציאותיים מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי, גם וגם האם יש לך חוש הומור? לא
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? מרבה מרבה.. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ב"ב מה אתה שונא באנשים? התנשאות, רוע מה אתה אוהב באנשים? איכפתיות, רגישות, טירוף קל האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? אם אני מכריח את עצמי.. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? כי אני גרוע בלשקר האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? תלוי במצב רוח.. מצוירים קומדיה מותחנים-פסיכולוגיים אימה דרמה או סתם דברים הזויים האם אתה אוהב אומנות? בגדול כן אבל לא מבין בזה האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד יש לך אמפי? כן איזה? של creative נראה לי.. לא יודע איך קוראים לו מה צבע עניך? ירוקות אתה אוהב את הצבע? אנחנו מסתדרים אחד עם השני :) מה הצבע המועדף עליך? לעיניים? בדרך כלל כהות השנוא? אין.. האם אתה רווק? כן יש לך בן זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? הממ.. הא? האם אתה אוהב סמיילים? כן
האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? צריך משיכה ברמה מסויימת, ואחרכך הרבה תלוי באופי איך היית רוצה שיהיה בן זוגך? חכם, רגיש, טיפה מטורף/לא צפוי לפעמים האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? גם לא.. ואתם עליהם כועסים? פעם כן.. היום הרבה פחות וההפך? הא? מה, כבר נגמר?

wiseman19

New member
יאללה בגלל שמעשמם :)

מה השעה? שתהיה בן אדם חתיכת חרא! משעמם לך? נו מה נראה לכם אני ממלא שאלוני ענק כי יש לי דברים יותר חשובים לעשות... מה עושה? ממלא את השאלון.. ובאופן כללי חייל בצבא הישראלי, חיל האוויר יש"ו. חובש. מה אתה אוהב לעשות? לחבוש ולפצוע את החבר
גרר מה התחביבים שלך? XXX יש פה קטינים.. סתם אממ.. לדבר עם חברים ולצאת בערב :) מה אתה שונא לעשות? לשבת בבית יותר מ3 שעות, אני מתחרפן חח מה אתה אוהב לעשות? לגלוש באינטרנט את מי אתה שונא? לקום בבוקר :/ את מי אתה אוהב? את החבר :) מה הרגש האנושי המועדף עליך? סימפטיה, עדינות במבט. מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? אגרסיביות בדיבור מה סוג המוזיקה שאתה שומע? MTV לגווניו איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? אני לא שונא ממש... מזרחית כבדה אני לא אוהב. זה משתנה.. איזה אמנים אתה שונא? לא שונא, פחות אוהב את שלמה ארצי למשל, הוא מעצבן אותי. איזה אמנים אתה אוהב? הקורס אני אוהב :) יש המון אין לי כוח לפרט האם אתה לומד עדיין בבית ספר? ברוך השם לא. אתה עובד? בצבא.. אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא :( הוא חרא. אתה מסתפק בו? לא. אתמול ביקשתי מאבא שיחליף לי אותו והוא צחק עליי. האם היית מחליף אותו? כן. איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? לא יודע... יותר זקן ב-10 שנים. איזה בן אדם תהיה? אותו דבר עם עוד כמה שערות אפורות :) מה המאכל האהוב עליך? המבורגר... צ'יפס בצ'ילי :) קויאה
מה המאכל השנוא עליך? חצילים
מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? ביום שאני בבית, המחשב כל הזמן דלוק לא יכול להגדיר זמן אבל הרבה! רוב השבוע אני בבסיס בגלל זה רואים אותי רק בסופי שבוע בפורום :) האם יש לך טלוויזיה בבית? כן... בחדר? כן... איזה ערוצים אתה אוהב? 3, MTV, STAR WORLD, VH1 איזה ערוצים את שונא? ספורט איזה תוכניות אתה אוהב? עקרות בית נואשות, אבודים... יש הרבה. איזה תוכניות אתה שונא? לא מת על ריאלטי- היורש לגווניו. האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן, בבסיס בערב עד שבא קורסיסט שמפריע. האם אתה אוהב לקרוא? לא. איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) הארי פוטר נקודה. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים האם יש לך חוש הומור? לא. אני יבש כמו כוס של אישה בת 87.... בעצם לאישה בת 87 יש מלא הפרשות צהובות מהנתיק אז הוא לא כזה יבש... לא יודע. האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? מלאן. באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? ב"ב מה אתה שונא באנשים? צביעות, כפיות טובה. מה אתה אוהב באנשים? הרצון לתת. האם אתה מרבה ללכלך? משתדל שלא, יש פח מחטים, פח פסולת רכה ופח רגיל. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? שאלה מפגרת. האם אתה מסודר? לא ממש. היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא. למה? כי אני נחמד מדי חח האם אתה אוהב סרטים? רק בקולנוע, אין לי סבלנות לראות סרט במחשב או בטלוויזיה איזה סוגים? קומדיות בעיקר, דרמה טובה, אקשן לייט. האם אתה אוהב אומנות? תלוי מה, גם מוזיקה היא אומנות :) האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד יש לך אמפי? כע איזה? APEX האם אתה שומר על גיזרה? לא, היא שומרת עליי. מה צבע עניך? חום חרא :) אתה אוהב את הצבע? כן. מה הצבע המועדף עליך? חום חרא. השנוא? כל חום שהוא לא חרא. האם אתה רווק? האטרף רושם שאני תפוס... לכו תדעו. יש לך בן זוג? כן
אתה מעשן? רק מעשן פסיבית
האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן! ואת הכאבי ראש שזה עושה לי האם אתה אוהב סמיילים? לא כששמים יותר מדי, אני אוהב בתפוז את הסמיילים בהודעות אבל לא במסנג'ר... כששמים יותר מדי סמילים זזים, זה נותן תחושה כאילו אתה מדבר עם בן אדם מפגר חח האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? יופי מושך בהתחלה מן הסתם אבל זה לא הכל, עדיף מישהו פחות יפה עם אישיות מלהפך. איך היית רוצה שתהיה בן זוגתך? כמו שהוא עכשיו 10 ס"מ יותר נמוך :) האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא... ההפך? גם לא ואתם עליהם כועסים? לא וההפך? לא

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif למד אותי לעוף, תראה איך שאלמד.

מה השעה? 10:55 משעמם לך? לא מה עושה? במחשב מה אתה אוהב לעשות? כל מיני מה התחביבים שלך? כל מיני מה אתה שונא לעשות? הרבה דברים מה אתה אוהב לעשות? הרבה דברים את מי אתה שונא? את ח' את מי אתה אוהב? X מה הרגש האנושי המועדף עליך? רגישות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? צביעות מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל מהכל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? כל מיני איזה אמנים אתה שונא? דיקלה איזה אמנים אתה אוהב? כל מיני האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אוניברסיטה אתה עובד? כע אתה אוהב את הפלאפון שלך? סוג של אתה מסתפק בו? לא האם היית מחליף אותו? כע איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? קודם שאני אחיה עוד 10 שנים. איזה בן אדם תהיה? חי? מה המאכל האהוב עליך? שניצל מה המאכל השנוא עליך? חלווה מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? כשאני עובדת? 10 שעות האם יש לך טלוויזיה בבית? כע בחדר? כע איזה ערוצים אתה אוהב? 3,13,12,4,5,8,22, ועוד כל מיני איזה ערוצים את שונא? 7 איזה תוכניות אתה אוהב? וואי אין לי כוח לפרט איזה תוכניות אתה שונא? היפים והאמיצים => איך אחרי מאתיים שנה של שידור אתם עדיין יפים? אמיצים כן.. אבל יפים?#@!~ האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? משתדלת לפני שהולכת לישון האם אתה אוהב לקרוא? כע איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) פנטזיה, חומרי לימוד, אגדה פסיכולוגית, מותחן, רומנטיקה. מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? שניהם האם יש לך חוש הומור? כע האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כע באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? רווחה, תפוז, וואלה, אטרף , גוגל מה אתה שונא באנשים? שהם לא אמיתיים לרוב, שהם שקרנים וצבועים מה אתה אוהב באנשים? לא אוהבת האם אתה מרבה ללכלך? מרבה? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כע האם אתה מסודר? תלוי מתי ואיפה היית רוצה להיות פוליטיקאי? כע למה? כי יש לי מה לתרום לשינוי האם אתה אוהב סרטים? כע איזה סוגים? הכל כמעט האם אתה אוהב אומנות? כע האם אתה אוהב מוזיקה? כע יש לך אמפי? כע איזה? כרגע 3 האם אתה שומר על גיזרה? לא מה צבע עניך? ירוק חום אתה אוהב את הצבע? כע מה הצבע המועדף עליך? סגול השנוא? צהוב האם אתה רווק? לא יש לך בת זוג? סוג של אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כע האם אתה אוהב סמיילים? לפעמים האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? מסוגלת ועשיתי את זה כבר איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? גבר האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כע ההפך? כע ואתם עליהם כועסים? יאפ וההפך? יאפ

למה את שונאת את דיקלה ??!

היא מותק !!!
אין לי עולם , אין לי עולם אחרררר בשבילך אחחח, איזה רגש ...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif כי..

בהופעה שלה שהייתי היא היתה ממש אבל ממש מעפנה וגם כששמעתי אותה אצל ידיד אומנם המילים יפות אבל השירה לא. שוב, עניין של טעם אני מניחה.

white star

New member
../images/Emo54.gif מעפנה בריבוע

היינו יחד בהופעה המזעזעת ההיא ורצינו לזרוק עליה משהו

../images/Emo88.gifלמה ככה ולא אחרת נפשי

שואלת
מה מאמממממממממממממי ילדה קטנה שששששששששששששששלי אוחחח
דיקלוש

למעלה