שאלון =]סופ"ש

שאלון =]סופ"ש../images/Emo3.gif

שאלון המיועד ל2 המינים D: מה השעה? משעמם לך? מה עושה? מה אתה אוהב לעשות? מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? מה אתה אוהב לעשות? את מי אתה שונא? את מי אתה אוהב? מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אתה עובד? אתה אוהב את הפלאפון שלך? אתה מסתפק בו? האם היית מחליף אותו? איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איזה בן אדם תהיה? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך? מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? האם יש לך טלוויזיה בבית? בחדר? איזה ערוצים אתה אוהב? איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? האם אתה אוהב לקרוא? איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? האם יש לך חוש הומור? האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מרבה ללכלך? האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? האם אתה מסודר? היית רוצה להיות פוליטיקאי? למה? האם אתה אוהב סרטים? איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? האם אתה אוהב מוזיקה? יש לך אמפי? איזה? האם אתה שומר על גיזרה? מה צבע עניך? אתה אוהב את הצבע? מה הצבע המועדף עליך? השנוא? האם אתה רווק? יש לך בת זוג? אתה מעשן? האם אתה מבין את הסיכון שבזה? האם אתה אוהב סמיילים? האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? ההפך? ואתם עליהם כועסים? וההפך?

חמוד אתה כמה סבלנות ....

מה השעה? 00:06 משעמם לך? לא כ"כ מה עושה? מתאושש מהשינת ערב שדפקתי מה אתה אוהב לעשות? XXX מה התחביבים שלך? XXX . סתם. ספורט מוסיקה טיולים מה אתה שונא לעשות? לשמוע את הקיטורים של אמא שאני לא מנקה את הבית מה אתה אוהב לעשות? ע"ע תחביבים את מי אתה שונא? את אודי מהתיכון את מי אתה אוהב? את האחיינים שלי. מה הרגש האנושי המועדף עליך? חברותיות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? יהירות מה סוג המוזיקה שאתה שומע? פופ רוק דאנס איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? רוק כבד מאוד איזה אמנים אתה שונא? סינרגיה ! בעע ! איזה אמנים אתה אוהב? אביב גפן, נינה, עברי האם אתה לומד עדיין בבית ספר? נייט אתה עובד? נייט
אתה אוהב את הפלאפון שלך? מאוד אתה מסתפק בו? דה האם היית מחליף אותו? נייט איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? סוף! איזה בן אדם תהיה? מרושע מה המאכל האהוב עליך? לזניה מה המאכל השנוא עליך? חצילים ועגבניה מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 3 שעות האם יש לך טלוויזיה בבית? דהה בחדר? יס איזה ערוצים אתה אוהב? 2, 10, 24 איזה ערוצים את שונא? כל השאר איזה תוכניות אתה אוהב? השיר שלנו איזה תוכניות אתה שונא? זאת שבערוץ 2 ב7 בערב עם הגרפולוג האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? יס האם אתה אוהב לקרוא? יס איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מתח ודרמה מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? לא משנה לי האם יש לך חוש הומור? יססס האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? יססס באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? XXX מה אתה שונא באנשים? לא שאלת את זה כבר ? מה אתה אוהב באנשים? לא שאלת את זה כבר ? האם אתה מרבה ללכלך? לעיתים - כשמגיע לו/ לה האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? דחוף האם אתה מסודר? יחסית כן היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? לא רוצה להיות מושחט ! האם אתה אוהב סרטים? די אוהב איזה סוגים? קומדיות ודרמות האם אתה אוהב אומנות? די אוהב האם אתה אוהב מוזיקה? מאוד יש לך אמפי? כן איזה? לא יודע האם אתה שומר על גיזרה? משתדל נורא מה צבע עניך? ירוק אתה אוהב את הצבע? אני אוהב שחורות- חומות מה הצבע המועדף עליך? כחול השנוא? אפור האם אתה רווק? שאלה טובה יש לך בת זוג? איכס אתה מעשן? כן האם אתה מבין את הסיכון שבזה? לא, בוא תסביר לי .... האם אתה אוהב סמיילים? יס
האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? היופי חשוב- במידה בסיסית איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? איכס האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? דה ואתם עליהם כועסים? דה וההפך? דה זהו ? שבת שלום !

../images/Emo47.gif קראתי הכל

לרוב אני לא קורא רק אם מעניין אותי אז זה הזמן שלך להסמיק
but then again, כרגע אני מוכן לעשות הכל חוץ מלעשות תרגילים בניהול פיננסי כך ש...

white star

New member
../images/Emo54.gif איזה אורך ../images/Emo122.gif

אבל בא לי לענות
תקרא! מה השעה? קצת אחרי שקמתי משעמם לך? לא יודע, עוד לא החלטתי מה עושה? עונה על שאלון ומדמיין אותך בערום. טוב אחד מהשניים נכון
מה אתה אוהב לעשות? לחסום אנשים ששמים שאלונים ארוכים מה התחביבים שלך? לעשות כלום מה אתה שונא לעשות? כולם מה אתה אוהב לעשות? גברים את מי אתה שונא? את הקור. אני משתעל לאללה ואין לי כוח לקנות קודאין! את מי אתה אוהב? פולניות לא אוהבות אפחד
מה הרגש האנושי המועדף עליך? שמירת טינה. נו מה זה עובר בגנים... מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שמירת טינה. זה לא בריא אפשר לקבל אולקוס מה סוג המוזיקה שאתה שומע? הכל איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? הכל איזה אמנים אתה שונא? אני לא חושב שיש אמן שאני טורח לשנוא אותו *סנוב* איזה אמנים אתה אוהב?יש כמה כאלה פה ושם האם אתה לומד עדיין בבית ספר? חחחחחחחחח אם הייתי עדיין לומד זה היה עצוב
אתה עובד? על כולם בעיניים אתה אוהב את הפלאפון שלך? כפרע עליו הייתי מתחתן איתו אם זה היה חוקי
אתה מסתפק בו? כן הוא מספק את צורכיי כמה פעמים ביום שאני רוצה
האם היית מחליף אותו? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? זקנע שמנה. רגע אני כבר ככה נראה היום...
איזה בן אדם תהיה? סביר להניח כמו היום רק אני אגיד שלפני 10 שנים הייתי בן אדם הרבה יותר טוב
מה המאכל האהוב עליך? הייתי אומר אבל יש פה קטינים
מה המאכל השנוא עליך? סושי!!! אלוהים טעמתי את זה פעם ראשונה והרגשתי יותר גרוע מאז ש*צנזורה בגלל קטינים* מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? יותר מדיי האם יש לך טלוויזיה בבית? like dahhhhhhhhhhh בחדר? אני מניח, היא תמיד כבויה. זה נחשב? איזה ערוצים אתה אוהב? לא יודע איזה ערוצים את שונא? כנ"ל איזה תוכניות אתה אוהב? לאחרונה? סצן משיעמום התחלתי לראות שוב באפי איזה תוכניות אתה שונא? אני אשדר לך את זה במחשבה... אחד...שתיים...שלוש
האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? לא האם אתה אוהב לקרוא? לפעמים איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) פנטזיה מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי מתי האם יש לך חוש הומור? כפי שרואים פה בכלל אין לי
האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כע באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? עולם הסקס של יונתן
מה אתה שונא באנשים? שיש להם ראש כחול. נו באמת, אי אפשר בלי זה?
מה אתה אוהב באנשים? שיש כאלה שמסוגלים להוציא אותי כמעט יפה בתמונה
האם אתה מרבה ללכלך? על מי?
האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן אבל אמנת וינה מתנגדת לעניין... האם אתה מסודר? חחחחחחחחחחחחח
היית רוצה להיות פוליטיקאי? ברור. בטח. למה? כי אני כבר משקר לאנשים על ימין ועל שמאל ונורא אוהב את הכיסא שלי אז למה צריך לעבור לירושלים?! קר שם ואין ברווזים
האם אתה אוהב סרטים? כן. רוצה אבל פוחד זה אחד הפייבוריטים שלי
איזה סוגים? צבעוניים האם אתה אוהב אומנות? סוג של. אני נהנה חצי שנייה ממצגות אומנותיות ששולחים לי למייל לפני שאני מוחק האם אתה אוהב מוזיקה? כע יש לך אמפי? כע איזה? יש בפלאפון ואחד שברח לי השם שלו זרוק איפשהו האם אתה שומר על גיזרה? חחחחחחחחחחחחחחחח מה צבע עניך? זהב!!! אתה אוהב את הצבע? בטח נורא מיוחד
מה הצבע המועדף עליך? כחול השנוא? ורוד מזעזע האם אתה רווק? מין הסתם, אני הומו כאילו דההההההההה יש לך בת זוג? כן, בוא תכיר את יד ימין
אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? בלא לעשן? כן זה פשוט אוי נורא
האם אתה אוהב סמיילים? תסתכל בתשובות שלי פה... האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? עשיתי את זה פעם אחת הספיק לי...
איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? יותר שרירית מהנוכחית
האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? LIKE DUHHHHHHHHH ההפך? כע ואתם עליהם כועסים? זה לא אותו הדבר?! וההפך? מיאו?

i v g y

New member
אם תבוא מתוך הקיי

מה השעה? 14:02 משעמם לך? בערך מה עושה? ראיתי משהו שצילמתי פעם חחח נקרעתי,דודה שלי כלכך דורה מה אתה אוהב לעשות? לעשות תמונות דוגמנות מגניבות (לאחרים) מה התחביבים שלך? צילום,עיצוב,פיגור,שירה ולא בציבור מה אתה שונא לעשות? לבשל מה אתה אוהב לעשות? כבר שאלת חמוד, מה זה ניסיון כושל לשאלון 300? את מי אתה שונא? שנאתי את המ"פ שלי אבל עכשיו אני לא רואה אותו אז למי אכפת את מי אתה אוהב? עדיין לא מצאתי רגש כזה אצלי מה הרגש האנושי המועדף עליך? אכפתיות מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? קנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? כל מיני אבל הכי אוהב שירים שקטים לגסוס איתם איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחית,ראפ,עופרה ניסימה איזה אמנים אתה שונא? אמינם וכל החברים שלו, ביונסה איזה אמנים אתה אוהב? הסולן של דה קולינג,ג'ניפר פייג', החבריה של רייכל האם אתה לומד עדיין בבית ספר? כן ברור...שלא :) אתה עובד? לצערי עדיין לא אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא! אבל אין כספים להחליף אתה מסתפק בו? יש ברירה? האם היית מחליף אותו? דה איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? עם קמטים? איזה בן אדם תהיה? יותר טוף מה המאכל האהוב עליך? לחמניה עם גבנ"צ מה המאכל השנוא עליך? מרק עוף מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? עכשיו המון, אם אני אעבוד אז קצת האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? ודאי איזה ערוצים אתה אוהב? הוט 3 איזה ערוצים את שונא? ספורט איזה תוכניות אתה אוהב? מתחילות מחדש,צעירים חסרי,או.סי,טופ מודל,איידול איזה תוכניות אתה שונא? אודטה חחח היא דורה,תוכניות בישול,פוליטיקה,ספורט האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? ודאי האם אתה אוהב לקרוא? פחות זה מעצבן אותי איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) אני אוהב או סיפורים כזה על החיים או בלשים ומתח מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? רמקולים, יש לי בעיה עם אוזניות האם יש לך חוש הומור? נראה לי האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? רק בבנים בלבד באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מסנג'ר? מה אתה שונא באנשים? שחצנות! פוזה! מה אתה אוהב באנשים? מיוחדות האם אתה מרבה ללכלך? תבוא תראה תחדר שלי ותגיד האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? מכל הבחינות כן האם אתה מסודר? כן אבל לא אצלי בחדר היית רוצה להיות פוליטיקאי? יאק למה? כי זה משעמם האם אתה אוהב סרטים? מדי פעם איזה סוגים? קומדיות רומנטיות האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? דה יש לך אמפי? תיאטרון? לא. וגם לא המכשיר הזה איזה? האם אתה שומר על גיזרה? אין צורך - יש מטבוליזם מהיר מה צבע עניך? ירוק-אפור אתה אוהב את הצבע? ברור! מה הצבע המועדף עליך? כל אחד מתאים לו צבע שונה השנוא? האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? פיגור? אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן וגם בזה שמעשנים לידי שזה יותר גרוע האם אתה אוהב סמיילים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? אין לדעת איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? אני לא רוצה בת האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? לא ההפך? כן לפעמים מדרה מעצבנת ואתם עליהם כועסים? פיגור? וההפך? ושוב פעם פיגור?

sergew2

New member
איבגני..

אתה גם רואה צח"מ??
איזה יופי..אני לא היחיד

i v g y

New member
ברור זה שולט!

ויש פה עוד כמה :) ןלמה אתה רושם איבגני? זה יבגני

sergew2

New member
פרדון..../images/Emo12.gif

טוב לדעת שיש כאן עוד אנשים!
כמה זמן אתה רואה?

i v g y

New member
שום פרדון

הרי גם ברוסית זה Евгений ולא Ивгений :) אני רואה שנים משנת 1998 נראה אפילו מוקדם יותר אתה?

sergew2

New member
אני מצטער..

פשוט לא שמתי לב...כנראה דעתי הוסחה ולא הסתכלתי איך רמשתי..
אוף...עכשיו תייסר אותי בגלל זה לנצח?
זה לא יחזור על עצמו יבגני
ואני רואה גם מ98!!!!! איזה צירוף מקרים!
...אאחחח...הזמנים הטובים

i v g y

New member
כן הזמנים הטובים חופשי

ודונט וורי שכחתי :) רק על תחזור על זה חחח

../images/Emo47.gif אה! אני עוקף אתכם...

ראיתי מהפרקים של 92 ששודרו בישראל ב-96 נראה לי (יש פער של 4 שנים) וכיום אני גם מוריד את הפרקים האמריקאיים ורואה גם!! חחח ובשבוע הבא סופסוף נגלה אחרי חצי שנה של ייסורים ותהיות מי רצח את כרמן מסטה!! איזה כיף!!!!! פשוט אושר עילאי!!!

sergew2

New member
אין זמן...

להוריד את הפרקים האמריקאיים..וחוץ מזה הם בכל מקרה יגיעו לכאן ביום מן הימים...

../images/Emo47.gif כן... אני אדע מי הרוצח

בשבוע הבא... ואתם תדעו ב... 2012
חחח כרמן היא אשת יחסי ציבור שהצטרפה לתוכנית רק ב-2006... כך שעד שהיא תגיע לישראל, אני כבר בטח אשכח אותה.... הפרקים של אמריקה אגב הרבה יותר מעניינים מישראל.

sergew2

New member
נכון..

אבל זה אומר שצריך עכשיו להוריד אותם יום-יום, והאמת היא שאיו לי, אישית, את הפיבילגיה הזאת שנקראת זמן..=((( בכל אופן, ניתן לסדרה להתקדם עם הקצב שלה ולא נורא...גם הפרקים ההם יגיעו...

../images/Emo88.gifאני אענה בשמו של GRIMBOY../images/Emo3.gif

מה השעה? הממ - בוא נראה, לפני 10 דקות היה רצח והיה 15:00 ובדיוק היה פה אונס אז בטח 15:10 משעמם לך? תמיד מה עושה? אונס את קנזו מה אתה אוהב לעשות? לחטוף אנשים ולנעול אותם במרתף שלי מה התחביבים שלך? התעללות מינית באנשים, חתולים, ונמלים. מה אתה שונא לעשות? לשיר
מה אתה אוהב לעשות? לראות את התוכנית "עושים שוק עם רינה מלון" את מי אתה שונא? את מי לא? את מי אתה אוהב? את מי לא ? מה הרגש האנושי המועדף עליך? סכיזופרניה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שפיות מה סוג המוזיקה שאתה שומע? אבי ביטר איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? אבי ביטר איזה אמנים אתה שונא? אבי ביטר איזה אמנים אתה אוהב? ביטר אבי האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא, סיימתי כיתה ב' ושם נעצרתי אתה עובד? אצל משפחת מולנר אתה אוהב את הפלאפון שלך? חולה עליו אתה מסתפק בו? לא עושה סקס עם טלפונים האם היית מחליף אותו? לא איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? בתוך ארון ? בכל זאת אני גר בנתניה תוח/כ לת החיים לא גדולה איזה בן אדם תהיה? מחורר ואכול רימות מה המאכל האהוב עליך? מלון מה המאכל השנוא עליך? בשר אדם מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? חחחחח האם יש לך טלוויזיה בבית? ברור , פלזמה 50 אינץ' ששדדתי מהקורבן האחרון בחדר? דה איזה ערוצים אתה אוהב? ויוה איזה ערוצים את שונא? הספורט איזה תוכניות אתה אוהב? אני אוהב הסופרנוס, ודובוני אכפת לי איזה תוכניות אתה שונא? בשידור חוקר עם רפי גינת
האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן, גם במצלמות האבטחה על המרתף האם אתה אוהב לקרוא? כן , בעיקר חוזי התנקשות טוב חלאס נמאס

למעלה