שאלון סופשבוע

green plan

New member
שאלון סופשבוע../images/Emo3.gif

בכללי: שם: גיל: עיר: שיר השבוע של אירוסמית': שיר השבוע (לא של אירו'): אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית\סדרת השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע
: תמונה השבוע

green plan

New member
עונה../images/Emo3.gif

בכללי: שם: קורל גיל:14 וחצי עיר:חולון שיר השבוע של אירוסמית':Aerosmith - Fly Away From Here ללא ספק
שיר השבוע (לא של אירו'):Guns and roses-You Could Be Mine אלבום השבוע:- סרט השבוע:פריצה ברשת
תוכנית\סדרת השבוע:נמלטים
ספר השבוע:לא קראתי.. ציטוט השבוע:"אני רוצה לשמוע דממה" "אבל המורה ממתי שומעים דממה?" תמונה השבוע

AeroFan

New member
../images/Emo190.gif

בכללי: שם: אלדד גיל: 19.5 עיר: נתניה שיר השבוע של אירוסמית': Movin' Out שיר השבוע (לא של אירו'): Incubus- Love Hurts אלבום השבוע: Incubus- Light Grenades סרט השבוע: "השטן לובשת פראדה", סרט בנות... אבל אחלה סרט. תוכנית\סדרת השבוע: אין ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: לא יודע
תמונה השבוע

Aerosmith2006

New member
הו, תודה שאת מעלה את זה בכל פעם

זה דיי מגניב שם: תמרה גיל: 14 וחצי עיר: תל אביב שיר השבוע של אירוסמית': THE FARM שיר לא של אירוסמית': The Doors - People Are Strange אלבום השבוע: Nine Lives של Aerosmith סרט השבוע: מועדון קרב תוכנית/סדרת השבוע: מיגרש ביתי
זה כזה נוסטלגי ורדוד שזה פשוט מושלם! ספר השבוע: עדיין קוראת את 1984 ציטוט השבוע: Kiss your past good-bye שזה גם שם השיר תמונות השבוע---->

SaintJohn

New member
מצטרף לכותרת שלך../images/Emo45.gif

ותומר מאוד יאהב את התשובות שלך

SaintJohn

New member
הו כן

NL The Farm The Doors מועדון קרב ואם היית מחליפה את 1984 בספר של הרלן קובן אז הייתי אומר שתומר פרץ לניק שלך וכתב את זה

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

ואם הספר היה של צ'אק פאולניק אז בכלל... אגב Fight Club וצ'אק - שלשום הגיע אלי מוצר מאוד משעשע ויוקרתי - הספר ב-Hard Cover חתום בהקדשה על-ידי צ'אק ולא אחר. הוא כתב לי:
To Tomer - May you never be complete or perfect!! *חתימה*​
הוא גדול...זה עכשיו מוצר מהיותר מגניבים שיש אצלי

AeroTom

New member
אכן! ../images/Emo13.gif יש תמונה של זה למטה...

האתר הרשמי שלו עובד עם חנות אחת שהוא מבקר שם פעם ב...הודיעו לפני כמה זמן באתר שהוא יהיה שם ב-27 בנובמבר, למי שרוצה לעשות הזמנות חתומות. אז עשיתי הזמנה עם הקדשה אישית (שעולה כמובן יותר) ל-Hard Cover של פייט קלאב, שמצאתי הכי מתאים לזה (הסיבה שבגלל זה הכרתי אותו וגם Hard Cover שזה מגניב).

Aerosmith2006

New member
אבל ההקדשה נשמעת מאוד אישית..דברתם?

זה לא סתם To Tomer With Love הוא אשכרה טרח להוסיף :)

AeroTom

New member
הוא עושה הקדשה כזאת לכל מי שהזמין

את זה. שונות כמובן. הוא מוסיף הקדשה כזאת שקשורה לספר עליו הוא חותם. הוא מאוד נדיב (ומגניב) בדברים האלה. גם מדי פעם אפשר לשלוח לו מכתבים (כשמודיעים באתר שלו שהוא מקבל ויענה. יש תקופות) והוא אשכרה עונה לכל המכתבים והשאלות שכותבים לו, ולא רק זה - הוא גם שולח מתנות למעריצים במכתב חזרה. המוני מעריצים ששלחו לו מכתבים, מספרים שהוא שולח בחזרה לא מכתב, אלא חבילה עם מכתב תשובה ועוד כל מיני פרסים ומשחקים קטנים ודברים משעשעים כאלה...הוא מאוד מתקשר עם ה-Fans שלו

Aerosmith2006

New member
לא עלה בדעתי...

ה Doors אני יודעת, הוא המליץ לי כך שניתן להניח שהם מהאהובים עליו.... אבל מועדון קרב?
חשבתי שאני לבד....
עד לפניי כמה זמן לא ידעתי שאנשים בכלל מכירים אותו...

AeroTom

New member
פייט קלאב? זה סוג של סרט קאלט

מי שאוהב את הסרט בדרך כלל *מאוד* אוהב אותו
חלק גם מגיעים ככה להכיר את צ'אק פאולניק, שזה עולם ספרותי מיוחד ונהדר, למי שמתחבר לשפה שלו.

AeroTom

New member
כמו שנועם הסביר...

יש כמה וכמה דברים די אהובים עלי בתשובות שלך
. ו-Fight Club זה הסרט השני האהוב עלי בכל הזמנים, והספר האהוב עלי. הסרט בעצם מאגד בתוכו הרבה דברים שקשורים אלי:
מבוסס על הספר האהוב עלי של הסופר האהוב עלי (צ'אק פאולניק)
משחק בו השחקן האהוב עלי (אדוארד *פאקין* נורטון)
ומביים אותו הבמאי האהוב עלי (דיוויד פינצ'ר) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels"

AeroTom

New member
Almost Famous מקום ראשון

או יותר נכון Untitled, שזוהי גרסת הבמאי של הסרט, והסרט שבאמת קמרון קרואו רצה להוציא (עם השם המקורי גם שרצה לסרט וסצינות שלא נכנסו ל-Almost Famous וכו').

SaintJohn

New member
../images/Emo218.gif

שם: נועם
עיר: באר-שבע
שיר השבוע של אירוסמית': Fall Together
שיר השבוע (לא של אירו'): Celebration Day של לד זפלין
אלבום השבוע: של אירו - NL, לא של אירו - Live At The Greek של ג'ימי פייג' ו-The Black Crowes
סרט השבוע: פחד ראשוני
תוכנית\סדרת השבוע: Prison Break, עונה 2, פרק 13
ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: Out of all the things that I lost, I miss my mind the most
תמונת השבוע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה