שאלון סופשבוע

Aerosmith2006

New member
האמת, באמת יש המון! ממה שידוע לי...

לאחרונה גם שמעתי את Nancy Sinatra שלא הכרתי.... באמת יש המון! ממה שידוע לי - Frank Zappa Gary Glitter Van morrison Ted Nugent AC/DC Mudy Waters Them The Amboy Dukes john Lenon John Lee Hooker Albert King אני חושבת שבחיים הקצרים שלי שמעתי בערך את כל אלה, או שאני גם מתבלבת בחלק.
זה המון.. המון... המון... אני חושבת שאת התקווה עשו פחות אמנים.

Aeroguy

New member
בהחלט...

תוסיפי לזה גם את: MC5 בוב דילן Big Bill Broonzy Lightnin' Hopkins טום פטי (בהופעות) ועוד ועוד ועוד...

AeroTom

New member
כמעט שמתי את הציטוט הזה גם!!

אבל בסוף הלכתי על ההתחלה של "You've Got To Hide Your Love Away" שהייתה תקועה לי בראש כל השבוע החולף.

ואני!

בכללי: שם: אלכס גיל: 20 ובקרוב 21 עיר: מגדל העמק שיר השבוע של אירוסמית': Spaced שיר השבוע (לא של אירו'): Rhapsody - The Bloody Rage Of The Titans אלבום השבוע: Prey סרט השבוע: שודדי הקריבים החדש תוכנית\סדרת השבוע: אין כזאת ספר השבוע: אין כזה ציטוט השבוע: "הדרגה שלי לא שווה את התפקיד" תמונה השבוע: לא מצאתי משהוא מתאים, אז שמתי תמונה שלי במדי ב', עם המצלמה הישנה שלי.

Aerochick

New member
היי חח אני ^^

שם:אביגיל גיל:17 עיר:ר"ג שיר השבוע של אירוסמית':eek:ne way street שיר השבוע (לא של אירו'):mann gegen mann אלבום השבוע:rammstein-rosenrot סרט השבוע:אין חח :S תוכנית\סדרת השבוע:אין חחח :S ספר השבוע: שוגון ציטוט השבוע:"Die Sonne scheint mir aus den Händen"
תמונה השבוע:
^^

למעלה