שאלון סופשבוע

green plan

New member
ואוו זה כבר הגיע לפרק 13??../images/Emo2.gif

חחח לא שמתי לב אפילו!!!

AeroTom

New member
איזה אלבומים ../images/Emo99.gif

חבילת "Produced by Kevin Shirley" המושלמת

AeroTom

New member
אכן, אכן

צריך לשווק את זה או משהו בתור Box Set: "The Best of Kevin Shirley's Produced Albums 97-2000" האמת עם ה-Greek היפני בדרך וכל הגרסאות השונות של Nine Lives ו-By Your Side, יש לי איזה מליון דיסקים שהופקו על-ידו

בָלבָל

New member
שבתבבוקר..

בכללי: שם: ענבל גיל: 25 עיר: ת"א שיר השבוע של אירוסמית': big10 שיר השבוע (לא של אירו'): Alice in chains - them bones אלבום השבוע: אין.. לא יוצא לי לשמוע דיסקים, רק ראנדום בנגן MP3. סרט השבוע: גם אין.. תוכנית\סדרת השבוע: עדיין גולשים בזמן
ספר השבוע: המדריך של הסלולרי שלי חחח ציטוט השבוע: "האנס בני סלע נתפס!" תמונה השבוע: (נועם גנב לי! חח) אז הינה אחרת

בָלבָל

New member
4 "יורשי העצר" למשפחת פרי...

מסתכלים למצלמה אהרון עם החיוך הגדול ורומן הצעיר משני הצדדים שלהם יושבים טוני ואדריאן (אני חושבת שאדריאן עם הגב למצלמה וטוני לובש חולצה לבנה - אבל לא בטוחה)

Bad Girl 15

New member
אני עונה!!:)

שם:נטלי גיל:19 עיר: חור עקיבא שיר השבוע של אירוסמית':crazy שיר השבוע (לא של אירו'): Garbage - I Think I'm Paranoid סרט השבוע: בוראט!!!!!! תוכנית\סדרת השבוע: אמממ...פשע מן העבר ספר השבוע: אין לי כל כך ציטוט השבוע: "סלע: השוטרים הכו אותי"... מה אתה בורח???מגיע לך!!! סוף לתקופת החיפושים המפרכת ולטיולים שלי חסרי המעש ברחבי הארץ בניסיון נואש למצוא אותו באיזה פח אשפה... תמונה השבוע: אממ...אתם מבינים למה

oritmagnezy

New member
אויש, יש לי פשוט שריטה עם GARBAGE

בזמן האחרון, אני פשוט מתה עליהם- להקה מעולה...

AeroTom

New member
עונה -

שם: תומר
עיר: גבעת שמואל
שיר השבוע של אירוסמית': One Way Street
שיר השבוע (לא של אירו'): Tom Petty - You Don't Know How It Feels
אלבום השבוע: Tom Petty | Heartbreakers - Playback, שזה Box Set ענק של 6 דיסקים שקניתי לא מזמן באי ביי במחיר מציאה של 15 וחצי דולר (עולה באמזון 30 ומשהו). מגיע בקופסה מהודרת גדולה (כמו פנדורה) עם חוברת ענקית ויש שם הרבה דברים משעשעים. כל דיסק מגיע ב-Digipack משלו עם שם משלו, ויש 3 דיסקים עם דברים שלא שוחררו קודם, כמו B-Sides, Outtakes ועוד דברים נדירים. זה כנראה ה-Box Set הכי יפה שיש לי אני חושב.
סרט השבוע: Say Anything. הראשון של קרואו אחרי המון זמן שלא ראיתי אותו.
תוכנית\סדרת השבוע: Freaks & Geeks
ספר השבוע: Fight Club כמובן ב-Hard Cover, חתום ומוקדש על-ידי צ'אק...
ציטוט השבוע: "Here I stand head in hand with my face to the wall"
תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
יש הסבר למעלה קצת

איפה שבכותרת כתוב "יש תמונה של זה למטה"

Aeroguy

New member
עונה...

שם: גיא גיל: 24 עיר: רמת גן שיר השבוע של אירוסמית': Baby, Please Don't Go שיר השבוע (לא של אירו'): Derek & The Dominos - Got To Get Better In A Little While אלבום השבוע: The Allman Brothers - One Way Out, Live at the Beacon סרט השבוע: אין תוכנית\סדרת השבוע: אין ספר השבוע: אין (אני ממש מעניין, הא?
) ציטוט השבוע: Some like their waters shallow, I like mine / deep, so very deep / tied to the buttom with a noose around my feet תמונה השבוע: אריק קלפטון ודרק טראקס בהופעה ביפן, השבוע...

Aerosmith2006

New member
בדיוק לפניי מספר דקות שמעתי את...

הגיסא המקורית של Baby, Please Don't Go קשה לי להחליט איזו גירסא יותר טובה....

Aeroguy

New member
איזו גרסא שמעת?

של Big Joe Williams? פשוט כ"כ הרבה אמנים עשו לזה כבר קאברים שקל להתבלבל...

למעלה