../images/Emo174.gifעונה[שאלון חופר ../images/Emo122.gif]
10 דברים שהיית רוצה לעשות לפני שתמות: 1. לטייל בעולם..בעיקר בארה"ב הכי מעניין אותי
. 2. לפגוש את קלי!!
3. ללמוד משהו שבאת יעניין אותי 4. להיות בהופעת רוק גדולה ומגניבה כזאת בחו"ל
5. להתחתן ולהביא ילדים וכל זה
6. לעשות משהו ממש מטורף
7.לחיות בחו"ל, אבל רק כמה שנים.. אחר כך לחזור. 8. לעשות איזשהו ספורט באופן קבוע, ולהיות בכושר טוב...אבל שזה יהיה עוד הרבה זמןXDD. 9. ללמוד עוד שפה חוץ מעברית ואנגלית[ושלוש שנים של ערבית חפיפניקית בחטיבה לא נחשבות
] 10. להמציא משהו
. 9 שירים שאתה אוהב (כתוב את השירים ומי מבצע אותם) 1. kelly clarkson - maybe וכמובן הרבה שירים של קלי שאני לא אכתוב את כל השאר >< 2. the veronicas - revenge is sweeter than you ever were כנ"ל כמו קלי
3. Avril Lavigne - Unwanted
4. The Corrs - Only When I Sleep 5. The Cranberries - Linger 6. Plain White T's - Hey There Dellilah 7. Carrie Underwood - Some Hearts 8. Jet - Look What You've Done 9. P!nk - Runaway זה כמובן לא תשעת השירים הכי אהובים עליי פשוט הראשונים שעלו לי לראש..
8 דברים שלעולם לא תעשה: 1. קעקוע 2. פירסינג 3. סיגריות 4. סמים 5. קרחת 6. אוכל דגים, איכסה פיכסה! 7. אעשה משהו שרוט כזה כמו לקפוץ מבניין או משהוXD 8. אוכל כל סוג של זוחל/חרק 7 הרגלים שלך: 1. כל הזמן עם שעון, זה נחשב?XD 2. כל הזמן מפחד שהפלאפון/מפתחות/אייפוד נפלו לי מהכיס, אני לא יודע מה יש לי עם זהXD 3. להחזיק את העפרון מוזר ולהתעצבן כשמישהו אומר על זה משהו
4. לאכול קורנפלקס כל בוקר 5. לקחת כל יום לבצפר אותו סנדוויץ' עם שוקולד מאז כתה ג' או משהו
6. לחשוב שאנשים כועסים עליי כשהם לא 7. לעצבן את אמא ואבא
6 סרטים שאתה אוהב: 1. מת לצעוק 1/2/3/4
2. שכחו אותי בבית XDD 3. הארי פוטר וגביע האש 4. ברוס הגדול מכולם 5. מטריקס..בערך 6. לא יודע נו! למה לא עשיתם תכניות טלוויזיה והייתי נותן לכם 100
5 מקומות שהיית רוצה להיות בהם עכשיו: 1. באלסקה, חם לי XD 2. בהופעה של קלי
3. בבית של המורה שלי למתמטיקה כדי להפיל עליה פסנתר 4. באירלנד כדי ללכת לראות את אנדראה
5. באולפנים של גיבורים כדי לגלות ספוילרים?
4 ספרים שקראת ואהבת: 1. harry potter and the deathly hallows שליטה וכל שאר ההארי פוטרים נוXD 2. אראגון 3. המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה 4. סדרת "חומריו האפלים"/פיליפ פולמן 3 צבעים שאתה הכי אוהב: 1. ירוק 2. כחול 3. שחור קישורים ל-2 אתרים נחמדים: 1.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1309 איזה מתוחכם אניXD 2. המשחק הכי מעצבן ולא פתיר בעולם:
http://www.supuzzle.com/supuzzle.html ולסיום, בנאדם 1 שהיית רוצה לתת לו חיבוק עכשיו: 1. לא יודע, אמא?